תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי עכשיו זכרון Corsair DDR II 667mhz value לוח אם Asrock ConroeXfire -eSata2 כרטיס מסך Gigabyte 7600gt silentpipe II קניתי סטיק של 1GB אותו מפרט טכני של הזכרון הנוכחי שלי, ניסיתי להתקין הPOST עולה טוב הווינדוס נטען אבל אין תמונה על המסך כשאמור להיות מסך של בחירת משתמשים. בקיצור ניסיתי לפתור את זה... עשיתי עדכון ביוס וכל מיני ניסויים על איפה לשים את הסטיקים. כרגע הסטיק הנוסף לא מותקן ואין בעיה, כששמים את הסטיק החדש לבד יש מסכים כחולים. בקיצור מצורפים כאן כמה קבצי מינידאמפ (משום מה יש לי קבצים מיום ראשון הבא 3/6/2007) תעזרו לי! איפה הבעיה שלי?! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב הישן שלי . המחשב נדלק לכמה שניות עם צפצוף ארוך וחזק של ה-bios כנראה . אחר כך הוא מתכבה . אני משתמש בכרטיס מסך nvidia 9800 ומעבד daul core 2 . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
בואנה זה לא יאומן !!!! גם המחשב שלי היום התחילו הבעיות !!!! המחשב שלי פתאום נכבה לגמרי כאילו היה הפסקת חשמל. אבל אין שום הפסקת חשמל... ואז אני מנסה להדליק אותו ולא נדלק לי !!! אחרי שנתקתי את כבל החשמל נתתי לו לנוח איזה שעה וחיברתי את החשמל כעת זה עובד. זה כבר קרה לי כמה פעמים !!! מה הבעיה ? אין לו עומס אני סתם גולש... המפרט שלי: ספק כח של ANTEC true power 2/ 430W לוח אם ASUS P5PL2 מעבד פנטיום 4 3.0GHZ 800FSB מה העיה כאן עיזרו לי
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
בעיה| מסך לא מגיב הבעיה היא כזו- אחרי שהמסך נמצא בשומר מסך כמה דקות הוא עושה כיבוי אוטומטי, וכשמזיזים טיפה את העכבר הוא אמור להידלק מחדש. אצלי לפני יומיים זה הפסיק להגיב ולא משנה כמה אני מזיז את העכבר או לוחץ על המקשים. הוא נשאר כבוי. רק כשאני לוחץ ריסט זה נדלק מחדש. איך פותרים את הבעיה? תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 784 צפיות
-
-
חבר שלי התקין מחדש את הווינדוס וגילה באיחור כי הוא איבד את הדיסק עם כל הדרייברים ללוח אם!!! אני ממש אשמח אם משהו ייתן לי לינק לקובץ או לפחות יכווין אותי לכיוון! כרגע הכי קריטי מבחינתו זה הדרייברים של המתאם VGA.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום! לחבר שלי יש athlon xp 1600+ ויש לנו תחושה שהוא מתחמם קצת יותר מידי: בדקנו את טמפ' המעבד וחיות נוספות והנה המספרים: מעבד : 56 מעלות לוח אם : 33 מעלות מהירות סיבוב מאורר מעבד : 4800 סל"ד מהירות סיבוב מאורר מארז : 3000 סל"ד המחשב לפעמים מתנהג כמו עגלה בלי סוס ולפעמים גם מתרסק כמו ציפור בנתב"ג. אם הוא מתחמם יותר מידי מה אפשר לעשות? ואם אפשר גם להגיד אז איך עושים את זה.... תודה!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אהלן, המחשב שלי לא הראה סימני מצוקה כלשיהם לאחרונה, והכל היה מהיר, טוב ויפה. לפתע אתמול התיישבתי על המחשב וראיתי שהאינטרנט מנותק. הפעלתי את החייגן וניסיתי לחייג אך הוא המשיך לעשות שגיאות ולא להתחבר. ניתקתי את המודם מהחשמל וחיברתי והמשכתי לנסות, אך גם זה לשווא. החלטתי להפעיל מחדש את המחשב, עשיתי התחל הפעלה מחדש המחשב עשה ריסט ולפני שעלה הוא הציג לי את המסך השחור הזה שיש אפשרויות לבחור בין מצב בטוח, מצב בטוח עם רשת, הפעם האחרונה שעבד טוב, הפעל את ווידוס בצורה רגילה וכו'... בחרתי בהפעל כרגיל..המחשב עשה ריסט ושוב הגיע למסך. בחרתי במצב בטוח וגם במקרה הזה היה ריסט ושוב אותו המסך הגיע. גם שאר האופציות לא עבדו. התייאשתי והחלטתי לפרמט, שיניתי בביוס לבוט סידי.. הוא רושם שהוא קורא מ…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, בכל דף שהוא אם זה באתר או בחיפוש תיקייה או בהתחל פס הגלילה יורד למטה ולא רוצה לעלות בשום אופן זה גם מתאפיין לא רק בפס הגלילה, למשל גם בתיקיות זה הולך לתיקייה האחרונה ולא מסכים להלחץ על התיקייה שאני רוצה וגם הפס של השמע יורד למטה ואי אפשר לשמוע כלום, גם כאשר אני מקישה כלומר כותבת הודעה או אימל או בחיפוש אם יש לי טעות ואני רוצה לחזור לתקן אחורה אי אפשר זה חוזר לסוף. דבר נוסף זה ציצצופים חזקים וארוכים באיתחול, ואחרי זמן שימוש במחשב הוא ניתקע קופא.אה בנוסף בשלב מסויים גם האפשרות לגלות אינטרנט אל חוטי שזה החיבור שלי הייה חסום לגילויי ורק איזה אנטי ספיירוור נתן אפשרות לשיחזור ואז זה חזר, כל הבעיות בדרך כלל נעלמות בהתחלת שימוש במחשב בהתחלת היום וזה הולך ומחמיר עד שהוא קו…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם 2 חריצים עבור זיכרון SDRAM ו - 2 עבור DDRAM. במחשב עצמו יש לי 256 SDRAM ורציתי לחזק/לשדרג וקיבלתי מחבר זכרונות של DDRAM כדי לבדוק איך זה על המחשב, והמחשב לא עולה איתם. (זיכרון אחד היה של 128 והשני 512 ולא ניסיתי ביחד כמובן). הרצתי את התוכנה everest והיא נתנה לי שיש לי לוח אם : Field Value Motherboard Name PCChips M920LR למישהו יש מושג מה אני צריך לעשות על מנת שה - ddr יעבוד? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי לוח ישן אם הגבלה לעד 128 לסלוט אחד (ישנם 3), האם אוכל להתקין עליו סטיק של 256 בסלוט אחד במקום שניים ובנוסף סטיק של 128? ניסיתי להתקין עליו 256 ולא היו שום בעיות פרט לכך שהוא גילה 131 אבל המערכת עלתה ללא בעיות.תודה
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי בן פחות משנה ( מפרט בצד ) ובחצי שנה האחרונה אנחנו בשיפוצים, ככה שהמחשב יושב בצד בשקט בלי לעבוד. פעם בכמה זמן אני מחבר אותו לחשמל ומשתמש בו, אולי 7 פעמים במשך החצי שנה הזו. היום ניסיתי להדליק את המחשב כרגיל, אבל להפתעתי הוא לא נדלק. המחשב לא מקבל מתח כלל, שום מאורר לא פועל ואין שום רעש. 2 ההשערות שלי הן: או שכפתור ההדלקה של המארז נפגם או שספק הכוח החליט לבגוד בי. לפני שאני רץ ל SKYPC ללא תעודת אחריות ( בגלל שהבית בשיפוצים אין לי שמץ של מושג איפה הקבלה של המחשב, חיפשתי בכל הארגזים שיש בבית שלי ולא מצאתי כלום ), יש משהו לנסות לעשות לבד? תודה רבה! ------ חשדתי יותר בכפתור הדלקה ואכן זה היה הכפתור הדלקה. דבר ראשון זה ששמתי לב שאין את ה"קליק" הזה…
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי יש על המחשב חומר לימודי ועבודות שאני צריך להגיש לאוניברסיטה. אז ככה, המחשב משמיע צפצופים ואין בכלל תמונה על המסך, חשבתי שאולי הלך הכרטיס מסך אז עשיתי בדיקה עם המחשב הישן והכרטיס בסדר גמור, גם עם הכרטיס הישן הבעיה ממשיכה. אחר כך חשבתי שזה אולי הלוח אם אבל אני רואה שהמאוורר שלו פועל כרגיל (המאוורר לא קשור לספק או מעבד אלא יושב ממש על הלוח אם, אין לי מושג מה הוא מקרר). מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שאני מפעיל את המחשב הוא כותב לי: primary IDE channel no 80 conductor cable instaled CMOS checksum error-defults loadad מישהו יודע איך אני מתקן את זה?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
השקע של הכבל המחבר בין המסך למחשב שלי שבור (חלק מהפינים שבורים וחלקם חסרים) מדובר בשקע 15 פינים והכבל מתחבר אל תוך המסך. מדובר במסך 17 אינצ' של LG בן שנתיים וכתוצאה מהתקלה בשקע הוא מראה כרגע רק גוונים של כחול וירוק. הבנתי שצריך לרכוש כבל מתאים בעל שקע תקין, להסיר את השקע שלו ולחברו במקום השקע בכבל הקיים ואני מעדיפה לתת למישהו בעל ידע ונסיון לעשות זאת כדי שלא אגרום נזק... אם יש מישהו מאזור אשדוד או רחובות שמעוניין לעשות זאת תמורת תשלום נא ליצור עימי קשר. כמובן שאביא אליו את המסך וארכוש בעצמי את הכבל המתאים. נא לפנות אלי במייל: fox_23@walla.co.il
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אז ככה. הרכבתי מחשב חדש, מלוח אם ABIT NF7 עם Sapphire Radeon 9600XT 256 MB. מה שקורה זה שפתאום, אחרי איזה 40 שניות, המחשב נכבה... אני לא יודע למה זה קורה. הוא פשוט נסגר, ואני צריך לסגור את הסוויץ' בספק ורק אז הוא מוכן להדלק שוב. מה לדעתם הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי הרבה מסכים כחולים בזמן האחרון וזה בעיה שהייתה לי בעבר כבר וחשבתי שזה סודר... מישהו יכול לעזור לי לנתח כמה קבצי דאמפ? מי שיכול אני אשלח לו כבר בפרטי... תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קניתי ספק כח (Spire RockeTeer 600W) וכרטיס מסך (Palit X800 GTO), וגם מאוורר (משהו של Gigabyte). אתמול התקנתי אותם עם טכנאי ואז פירמטתי את המחשב (קודם ת'כונן של הווינדווס, אז התקנתי ווינדווס ואז פירמטתי את הכונן האחר דרך הוווינדוס). קודם כל, אני חייב לחכות כמה דקות בין כיבוי להדלקה של המחשב שלי, אחרת המסך לא נדלק (נשאר בסטנד-ביי). דבר שני, אני מקבל הודעה CPU Fan Error בפתיחת המחשב. דבר שלישי, אני לא יכול להתקין את הדרייברים לכרטיס מסך, כי ברגע שאני מתקין אותם ומדליק מחדש, המסך נכבה בכניסה לווינדווס. אז אני חייב להכינס דרך Safe-Mode ולמחוק את הדרייברים של הכרטיס מסך ואז זה עובד, אבל מן הסתם בלי כרטיס מסך. לא יודע אם זה עוזר, אבל ב לוח הבקרה > תצוגה > הגדרות > מתקד…
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אוקי, אז ככה, זאת בעיה רצינית ואני באמת באמת צריך שתענו דחוף. יש לאמי מחשב, שמשמש אותה להנפקת חשבוניות ורישום לקוחות, היא מנהלת חשבונות של עסק משפחתי לשיווק מזון בצפון. עכשיו, אם יקרה משהו לדיסקים הקשיחים במחשב, אנחנו נהיה פשוט בצרות גדולות, והבעיה היא : כאשר מדליקים את המחשב, לפני שהוא מציג בכלל את המסך עם הסמל של EnergyX הוא מתחיל לצפצף, כאילו יש בתוכו רמקול כזה שמצפצף בלי הפסקה. מדי פעם אנחנו מצליחים לעבור את השלב הזה, לאחר מספר ניתוקים מהחשמל, ואז מגיעים למצב של בחירה בין מצב בטוח לבין רגיל, אז ככה, למצב רגיל נדיר שאפשר להכנס, זה מציג מעין קו כזה בצד המסך למעלה מהבהב, וככה כמה שעות... למצב בטוח אני מצליח מדי פעם להכנס, אבל גם לא תמיד.. זה גם מציג מדי פעם מסך כחול אם א…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם. הבעיה שלי החלה לפני כשלושה שבועות. מדי פעם המסך היה קופא זאת אומרת ללא אפשרות להניע את העכבר וללא אפשרות לעבוד עם מקלדת ולעיתים המסך היה נכבה כך שבשני המקרים נאלצתי לכבות את המחשב פיזית מהלחצנים שלו. בשבוע שעבר המסך לא נדלק בכלל. המחשב מורכב מ : לוח אם אסוס P5B DELUX, מעבד E6600 קרור מקורי, זכרונות מקוררים סופר טלנט 2X1GB, כ.מסך X1900GT מקורר עם ZALMAN 900, ספק HEC 400W , יש לציין כי כרטיס המסך מקבל גם מתח מהספק , המחשב נקי מאבק ולא מתחמם. מישהו חשב כי זה בעיות עם הזכרונות החפתי זיכרונות וזה לא עזר. החלפתי כרטיס מסך ל X1550 וכעת המחשב עובד תקין, אך כרטיס זה עם קירור פסיבי וללא חיבור מתח לספק. אין לי ספק נוסף עם יציאת מתח לכרטיס מסך על מנת לוודא כי הבעיה בספק. …
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
נשרף לי הלוח אם החלפתי אותו לGIGABYTE EP45-DS3L s775 C2Q חיברתי הכול חוץ מכרטיס מסך ואין שום דבר חריג נראה שמתפקד אחלה. ניתקתי הכול חיברתי רק כ.מסך כול העסק מתחיל לצפצף כמו מטורף. הכרטיס מסך ז"ל? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
כשהיא אמורה להידלק היא פשוט מכבה את האור האדום כמו תמיד אבל לא נדלקת ולא משמיעה רעש של הידלקות למי שמכיר. מה זה יכול להיות? אני יודע שזה לא קשור למחשבים אבל בבקשה אל תנעלו
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי.. ביום שני חזרתי מהצבא הכל כרגיל.. ואני בא למחשב אני רואה מסך כחול (STOP ERROR כזה) טוב אני עושה ריסטרט בטוח שזה יסתדר.. המחשב לא עולה. מה זה לא עולה? כלום המסך לא מקבל סיגנל המקלדת לא מגיבה , מסך שחור. אפילו ה BIOS לא עלה. אחרי כמה ריסטרטים עקשנים ושעשיתי "פוו" (להוציא אבק) מהמחשב והזכרונות אני שם לב שהמאוורר של הכ.מסך לא מסתובב! חשבתי הכ.מסך נדפק אבל גם עם כ.מסך אחר זה קורה. אחרי שאיפסתי את הביוס (ע"י גמפר ובטריה) זה גם לא עבד. אבל עכשיו פתאום הוא עובד! המאוור של הכ.מסך עדיין לא מסתובב אבל אני עם מאוורר רצפה עצבנישמופעל הפול פאוור על המחשב הפתוח. בקיצור. כמה שאלות: 1. מה זה?? 2. האם יכול להגרם נזק מזה אני עובד בינתיים עם המאוורר החיצוני ולא זה על הכ.מסך? 3. שמתי לב…
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לי מארז שיש לו כרגע 3 מאווררים, 2 הרד דיסקים (אחד מהם בתוך מגירה), צורב, כונן די וי די. המארז עובד עם ספק 300W אני עומד להוביף למחשב עוד מאוורר אחד של 80 עם לדים ועוד אחד של 120 ו2 מאווררים לאחד ההארד דיסקים. בנוסף לזה אני מוסיף קתודה כפולה ולבסוף מוניטור טמפרטורה ושליטה על 2 מאווררים של אנרמקס. עכשיו, לפני שאני מבצע שינוייים במחשב אני רוצה לדעת אם אני הולך לשרוף את הפקינג מחשב ולקנות ספק חזק יותר או אם הספק 300 יספק לי את הכוח שאני צריך?! עזרה דחוף בבקשה תודה ???
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
Mini062009-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows Server 2008/Windows Vista Kernel Version 6001 (Service Pack 1) MP (4 procs) Free x64 Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 6001.18226.amd64fre.vistasp1_gdr.090302-1506 Machine Name: Kernel base = 0xfffff800`02413000 PsLoadedModuleList = 0xfffff800`025d8db0 Debug session time: Sat Jun 20 01:38:29.090 2009 (GMT+3) System Uptime: 0 days 0:37:20.877 Loading Kernel Symbols ............................................................... ...............…
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי יש לי מארז ישן סטנדרטי של אייבורי הלוח אם שלי הוא p5q pro של אסוס חיברתי החוטים של ה USB הקידמי של המארז למגביהה של הלוח אם [ החוטים בתפזורת ולא מסודרים..] רק רוצה לוודא אם חיברתי נכון את חוטי ה USB לסלוטים הנכונים. החוטים הם : יש ללוח מגביהה שמתחבר ללוח אם זה המגביהה : כך חיברתי את החוטים גם לפי התמונה של המגביהה למעלה או כך : +5v = vcc1 -p1- = data1 +p1+ = data1 gnd =gnd 1
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-