עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by blancman,

שלום לכל הגולשים. לא מזמן קניתי מחשב חדש שכולל בו לוח אם דגם GA-MA78GM-S2H של ג'יגהבייט. הבעיה שאני לא מצליח לשמוע סאונד דרך היציאות בפנל הקדמי של המחשב. בדקתי שחיברתי את החיבורים של הפנל במקום המתאים, בדקתי הגדרות בביוס, בדקתי הגדרות של הכרטיס קול (רילטק). הלכתי אפילו יותר רחוק והפעלתי גרסת לייב של אובונטו ולהפתעתי בזה כן הצלחתי לשמוע סאונד (מסתבר שהבעיה לא במארז עצמו)... מיותר לציין שבפנל האחורי שומעים הכל כרגיל. בדקתי גם שהדרייברים של הכרטיס קול מעודכנים לגירסה האחרונה. בכל מקרה, אודה לכם אם תעזרו לי לפתור את הבעיה הזאת בוינדוס (אני צריך להשתמש דווקא בוינדוס בגלל כמה תוכנות ספציפיות)

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  2. שלום, אני כרגע מחובר דרך bezeqint ב- ADSL 750kb אני משתמש במודם USB ale 130, וכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט לאחר כמה זמן של שימוש, זה לא מתנתק ואז כשאני סוגר את המחשב או עושה ריסטארט אז זה סוגר לי משהו בשם connection tray, ואז זה לא עושה ריסטארט אלא נתקע ב- saving bla bla bla למישהו זה קרה פעם? מישהוא יודע איך לתקן את זה?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  3. שלום כולם... יש לי איזו בעיה במחשב, שכשאני מדליק אותו הוא נשמע עובד, הכוננים נדלקים, אבל המסך לא נדלק. גם לא שומעים צפצופים כשהמחשב עולה, והמנורה הכתומה במחשב של הדיסק דולקת לאיזה 20 שניות ונכבית. ניסיתי לנתק הכווול מהמחשב, חוץ מהמעבד, ולא קרה כלום.. וכשהוצאתי את הזכרונות לא שמעתי צפצופים. קראתי קצת בכל מיני ת'ארדים ואמרו שם שזה המעבד או הלוח אם. אבל איך אני יכול להיות בטוח? ואם זה אחד מהם, איך אני מוצא במה זה בדיוק? נ.ב: לפני שזה קרה, הייתה בעיה בדיסק, והייתה בעיה שהמחשב עבר את ה-BIOS ואז עשה ריסטרט. מצאתי שזכה היה בגלל הדיסק. אבל אז אפילו כשניסיתי להכניס את הדיסק של הווינדוס היה מסף כחול... ופתאום זה לא עבד לגמרי. מישהו?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  4. יש לי מחשב כבן שנה לוח אם p5wdh deluxe של asus כרטיס מסך gainward 8800gtx oc 2 גיגה זיכרון 2 הארדיסקים ומעבד E6600 מאז שקניתי היו בעיות של חימום המחשב נמצא במקום קצת קטן אבל זה לא אומר המקום נקי ומסודר ויש פה מאוורר 24 שעות אבל בכל זאת... הלוח אם מגיע ל 54 מעלות ...המחשב יושב לידי ואני מרגיש את החום כמו תנור על היד שלי כבר הוצאתי את הלוח כמה פעמים החלפתי כמה מארזים ושמתי לב לפני כמה חודשים שמרוב החום הלוח תפס את הכובד של המעבד ויש ללוח שלי עקמת .. :-\ למזלי הלוח עדיין לא נוגע בצלעות הברזל ולא מקצר. המעבד בסדר גמור עם המעלות בין 45-50 שזה מעולה מבחינתי הכרטיס מסך הזה מאד מאד חם במנוחה הוא 61 62 ובמאמץ מגי גם ל 68 69... איך אני פותר את הבעיה של הלוח ? יש מצב לקנות …

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  5. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  6. Started by bloodlion,

מוזר ומעניין לחיצה על DEL לא מכניסה להגדרות ה BIOS. יותר מזה לא רואים את המסך שה BIOS מזהה את רכיבי המערכת אלא ישירות נכנס למערכת ההפעלה (לאחר מסך שחור). איך זה ייתכן??? האם DEL לא היה אמור להכניס אותי ל BIOS ???

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by 0torpedo,

בלוח אם יש לי את הסטיקים של הראם בצורה הזאת |||||| (הצבעים גם ככה) אח שלי ניסה לשים ראם חדש של שתיים של ארבע ג'יגה במקום השתיים של שתי ג'יגה. כניראה לא שם טוב או לא יודע בדיוק מה קרה הוא ניסה לשים על האמצעים ובקיצור מה שירוק לא עובד |||||| החזרתי את הסט הישן אדום עם אדום ככה שאחד מהם לא עובד ובסה"כ כרגע יש 2 גיגה ראם השאלה שלי היא כזאת: יכול להיות שהסט החדש של שתיים של ארבע שרף אותם? כי המוכר אמר שבגלל שלוח אם כבר לא מייצרים אותו ואין לו עוד כרטיסי ראם שתומכים והאלה שקניתי יש סיכוי שיעבדו ויש שלא. ועוד משהו - האם אפשר לשים כרטיסי ראם על סטיקים היחידים שנשארו למרות שהם לא אותו צבע?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by adi518,

היום הרכבתי מחשב חדש עם לוח של GIGABYTE EP45-DS3 וכרטיס מסך של ATI ה-4850. בקיצור...אני מדליק ת'מחשב הכל עובד סבבה כאילו אבל!@# וזה אבל גדול הכרטיס פשוט מתחמם בצורה מטורפת והמאורר אולי עובד על 10% מהמהירות שלו...ואפילו יש טיפה ריח..לא של שרוף אבל ריח קצת מוזר. בכל מקרה אני מפחד להמשיך להתעסק עם המחשב לפני שאני מבין למה זה קורה ואם זה טבעי או לא. אני רק יכול לציין שעשיתי חיפושים בגוגל קצת וזה..וברוב המקרים מדובר במצבים של התחממות שהפתרון להם הוא במצב שכבר אחרי מערכת ההפעלה ולא לפני שזה מה שמוזר. המחשב נדלק המאוור רץ חזק ואז יורד משמעותית והכרטיס פשוט מתחמם בצורה מטורפת..זה לא הגיוני תודה רבה לכל שישפוך קצת אור על התופעה המוזרה הזאת...

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by benchmarker,

שלום לכולם קניתי את המתאם הנ"ל חיברתי ללוח ו... הדיסק אומנם מזוהה אבל אני מקבל את ההודעה " no 80 conductor cable" מה שאומר שהלוח מזהה את המתאם ככבל conductor 40 ומאפשר לו לרוץ רק ב ATA33 ולא ATA133 שהלוח שלי מסוגל לתת. אשמח לקבל רעיונות לפתרון :s05: [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 763 צפיות
  10. Started by FreddZ,

יש לי ניסיון ענקי במחשבים אבל הבעיה הזאת קרתה לי רק לא מזמן. זה קורה שאני עושה ריסט למחשב. וזה קרה 3 פעמים בשבוע(השבוע!). קיצר לקחתי את המחשב לחנות מוסמכת והמחשב חזר כמו בובל'ה, אבל, כששיניתי הגדרות או התקנתי משחק או סתם התחשק לי לעשות ריסט: הוויננדווס לא עולה. איך זיהיתי את הבעיה 5 שניות לפני שהיא קרתה? ראיתי לפני הטעינה של הווינדווס njo array ואפשרות ללחוץ על Tab. שאני לוחץ על Tab זה מכניס אותי למשו סגנון ביוס ורשום לי שם אפשרויות לזוז, רק שזה לא קולט לי את המקלדת קיצר כל פעם שהמחשב חזר כונן C היה מפורמט (Windows). המפרט שלי הוא Hard disc : Western Digital SATA 74gb graphic card: X800PRO 256DDR3 AMD +3000 64-BIT motherboard: K8V SE Deluxe 512 RAM DDR תו…

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  11. אני מחפש דרייבר לקול ואין!! פשוט אין השתגעתי כבר אין באתר של אינטל אין בשל קראיטיב באתר של אינטל בכלל רשום שזה Integrated, Analog Devices* AD1885 Integrated, Analog Devices AD1885 Creative 1373 בבקשה עזרו

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  12. מחשב חדש בין חודשיים בין הזכרונות יש 4 לדים 2 השמאליים צבע ירוק לאחריו מספר 3 צהוב לד מספר 4 אדום המחשב עולה ללא שום ציפצוף אינו מאפשר לכבות או לעשות RESET כיבוי אפשרי רק באמצעות ניתוק מהחשמל הוצאתי את הזכרונות והחזרתי ניתקתי את הכונן קשיח והצורב הכול לשווא מה עושים-תודה רבה נעם

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  13. Started by eater,

יש לי כונן מחשב של seagate שמחובר דרך חיבור חיצוני למחשב. אני משתמש בו לעריכת סרטים. היום שמרתי סרטון בAE ובדיוק קיבלתי התראה שנגמר המקום בכונן ומאז הכונן לא עובד. כשאני מפעיל את הכונן הוא מוצג כמזוהה אבל לא נטען ותוקע את המחשב. אשמח לעזרה בנושא. אגב כוננים אחרים כן פועלים.

14. Started by A1eX,

הפעלתי את המחשב בבוקר, וכאשר הווינדווס עלה הופתעתי לראות שכרבע מהמסך הוזז שמאלה... כלומר רבע מסך - שחור. יש לציין שלא נגעתי בשום הגדרה לא במסך ולא בתוכנת הדרייבר... הפעלתי את ההגדרות הידניות במסך ושם הכל כמו שצריך להיות - 50/100.... ע"מ להחזיר את המסך למרכז נעלצתי להזיז אותו לכ-87 ע"מ לייצב אותו. מישהו מכיר את התופעה המוזרה הזו??

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by Sooki,

היי, קניתי לפני שבוע מחשב חדש מrsm, כל פעם שאני מנתק מכשיר usb מהיצאות הקדמיות של המארז (ante 300)המחשב נכבה. התקנים שמחוברים למחשב דרך הייאות האלו עובדים מצויין רק שמנתקים אותם יש בעיה. תודה מראש, אופיר

16. Started by maxpen11,

היי בוקר טוב לפני כשבועיים הורדתי כמה משחקים ולא אהבתי אותם לכן מחקתי אותם . מאז המחשב ניהיה ממש איטי , האינטרנט לפעמים נתקע לכמה שניות ומשתחרר , משחקים שפעם עבדו לי חלק על המחשב כמו APB BF 3 עכשיו נתקעים כל שניה . חשוב לי לציין שזה מחשב יחסית חדש נקנה לפני כ5 חודשים . חשבתי אולי זה קורה בגלל איזה ווירוס , לכן עשיתי סריקה דרך AVAST וNOD 32 הוא מצא ווירוס ומחקתי אותו , אך המחשב בכל זאת נשאר איטי תודה לעוזרים ! .

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  17. Started by Tomerb1,

יש לי בחדר 2 מסכים. החלטתי לחבר גם את המסך השני למחשב [גם LCD] הכרטיס מסך שלי מופיע בצד. לא משנה איך אני מחבר את המסך השני למחשב שלי [לבד, ביחד, על כל אחד מהחיבורים]הוא פשוט קופץ כזה... יש פסים לבנים כמו מגנוט כזה. למרות שמחברים אותו למחשב אחר זה פשוט לא קורה... אפשר עזרה? תודה

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by AVI.S.T,

יש לי זכרון 256 PC2700 PMI במחשב קניתי חדש KINGSTONE 512 PC3200 וחברתי את שניהם ושצריך להיות התעינה של הויינדוס הוא עושה לי משהו ללחוץ R ושאני לוחץ הוא עושה ריסט מה אני צריך לעשות זה קשר לויינדס או משהו?? דרך אגב : עכשיו ניתקתי תזכרון 256 (הקודם שלי) והמחשב פועל.

• 8 תגובות
    • 763 צפיות
  19. המחשב החדש עושה לי מלא בעיות מוזרות.. נתחיל מזה שלפעמים הוא פתאום עושה ריסט, יש BSOD לשניה ואז ריסט.. הטמפ' הם (לפי אוורסט): CPU 39 Motherboard 51 GPU 53 עוד בעיה זה שאני נכנס למשחק Lost Planet אז זה נתקע כזה ואני שומע מין רעש של קליק כזה מהמחשב (כמו הרעש שמכבים את המחשב). קיצור אני לא יודע מה יכולה להיות הבעיה.. יש למישהו כיוון..?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  20. Started by Hack,

שלום! לפני חודש , אולי יותר התחילה לי בעיה מעצבנת מאוד במחשב... כשאני מדליק אותו המחשב נדלק ואני אפילו שומע צלילים של המערכת הפעלה אבל המסך לא נדלק , נשארת נורה כתומה , אני צריך לכבות ולהדליק אותו 3-4 פעמים עד שהמסך גם נדלק ולפני שבוע ככה התחילה לי עוד בעיה כשהמחשב עולה המסך לא מפסיק להבהב , מן ריצוד כזה גם כשאני נכנס לביוס , עושה בוט מסידי , לא משנה מה המסך לא מפסיק להבהב עד שהווינדוס עולה וכשהווינדוס עולה אין הבהוב ,הבנתי שהבעיה הזאת קשורה לקצב רענון... בדקתי את המסך והוא תקין , ניסיתי לבדוק אם הבעיה היא בכרטיס מסך , החלפתי את הכרטיס עם הכרטיס במחשב של אחי והופ.. המחשב עבד חלק , מה גם שכשבדקתי את הכרטיס מסך שלי על המחשב של אחי הוא עשה את הבעיות שתיארתי למעלה , אז הבנ…

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by ProRules,

היי. טוב אז ככה. הכל טוב ויפה. עד שרציתי לשים משחה טרמית חדשה אז הוצאתי את צלעות הקרור ניקיתי מהם את הישנה. הוצאתי את המעבד מהSOCKET שלו ניקיתי הייטב. הכנסתי בחזרה ואז מרחתי עליו. מרחתי על צלעות הקרור. החזרתי את צלעות הקרור. וכשאני מפעיל את המחשב זה מצפצף שניה אחרי ההדלקה פעם אחת. ואחרי עוד שניה פעם שניה. וזהו כל המאווררים פועלים וכלום אין כלום וזה ציפצף ציפצוף מוזר ופעמיים חשוב לציין שהייתי על OC יציב מאוד של 3GHZ לQ6600 בלי שגיות ותד מקורי לזיכרונות. הלוח אם הוא GA-P35-DS3L. מה זה אומר כשמצפצף פעמיים?

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by SupeRnovA,

שלום, אני מחפש פתרון איך לחסום את הכניסת USB לכל ה-DOK-יום מלבד Vendor ספציפי פר משתמש שמוגדר מראש כמו כן, העמדות שאני רוצה לחסום אינם ב-Domain והם StandAlone האם זה אפשרי? אם כן איך? תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  23. שלום , בימים האחרונים המחשב שלי פשוט החליט שהוא לא רוצה לזוז , עשיתי סריקות וירוסים , רגולות וכל מה שמסביב ולא עזר. ניסיתי לראות אולי זה מגיע ממנהל המשימות , ואכן , כל כמה דקות הוא מחליט שהוא משתמש ב-100% ב-CPU , בגלל שאני לא יודע מה עושה כל רכיב/משימה אני לא רוצה לגעת סתם והגעתי הנה לשאול את המקצוענים שבנינו , איך אני יודע מה באמת תוקע את המחשב שלי? תודה.

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by zach,

הבעיה שלי היא שאני במחשב או לא במחשב אחרי איזה 6 שעות המחשב נתקע כלום לא מגיב ויש לי מעבד 2400amd וגם 512 ראם וכרטיס מסך ג'יפורס 5700 שכבר התקנתי את הדריבר שצריך והרדיסק 80 ג'יגה ולוח אם חדש כל החלקים חדשים את כולם החלפתי לפני שבוע כאילו שידרגתי אבל המחשב נתקע לי כל הזמן אז בבקשה לעזור לי

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by sarkise,

אוקי, אז ככה, זאת בעיה רצינית ואני באמת באמת צריך שתענו דחוף. יש לאמי מחשב, שמשמש אותה להנפקת חשבוניות ורישום לקוחות, היא מנהלת חשבונות של עסק משפחתי לשיווק מזון בצפון. עכשיו, אם יקרה משהו לדיסקים הקשיחים במחשב, אנחנו נהיה פשוט בצרות גדולות, והבעיה היא : כאשר מדליקים את המחשב, לפני שהוא מציג בכלל את המסך עם הסמל של EnergyX הוא מתחיל לצפצף, כאילו יש בתוכו רמקול כזה שמצפצף בלי הפסקה. מדי פעם אנחנו מצליחים לעבור את השלב הזה, לאחר מספר ניתוקים מהחשמל, ואז מגיעים למצב של בחירה בין מצב בטוח לבין רגיל, אז ככה, למצב רגיל נדיר שאפשר להכנס, זה מציג מעין קו כזה בצד המסך למעלה מהבהב, וככה כמה שעות... למצב בטוח אני מצליח מדי פעם להכנס, אבל גם לא תמיד.. זה גם מציג מדי פעם מסך כחול אם א…

• 2 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים