עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. הוא פשוט לא מזהה. מדי פעם הוא מזהה, אני מכבה ומפעיל והוא לא מזהה. זה משגע! אותי. פתחתי את המחשב ודחפתי טוב את הכבלים אבל אחרי הרבה הפעלות מחדש וסגירות של המחשב הכונן דיסקים והצורב לא חוזרים. מה לעשות?.?.?. בתודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  2. אנשים אני אשמח לקבל עזרה יש לי מחשב ישן (סלרון 466) - המצב הוא שהוא לא פעיל כרגע. ברגע שאני מדליק אותו יכולות להיות אחת מ-3 האפשרויות הבאות: 1) המאורר של המעבד לא מסתובב בכלל ואין בכלל תמונה על המסך (מן הסתם...) - המחשב כאילו שובק חיים חוץ מהספק כוח שעובד (מרגישים רוח). 2) המאורר של המעבד מסתובב, ועולה המסך הראשוני של ה-BIOS, אבל המחשב לא מצליח לזהות את ההרדיסיקים (והם נבדקו -תקינים). בשלב הזה המחשב נתקע. 3) המחשב עולה כרגיל, טוען את ה-XP ואז נתקע ועושה ריסטרט מעצמו. פעם ככה ופעם ככה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה? אם זה הלוח-אם או הספק? אני לא רוצה סתם לקנות ספק ולגלות שהלוח-אם היה דפוק או ההיפך... משהו נדפק שם זה בטוח (הייתה לי גם בעיית חשמל בחדר, וסביר מאוד שהיא שרפה את ה…

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by IL ORANGE,

שלום! פירקתי את המחשב כולו כדי לחתוך גרילים מובנים אחרי שחתכתי החזרתי הכל ובאתי להדליק ופתאום לא נדלק :bash: יכול להיות שהלוח נשרף? או מה הבעיה? תודה מראש! נ.ב-ניסיתי הכל אני נואש בבקשה עזרה!

• 10 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by cipher,

שלום , יש לי כרטיס מסך ATI AIW radeon 9600 pro 128mb וזה המחשב שלי P4 2.4 gigabyte 8sq800 ultra 512mb DDR ובהגדרות של הכרטיס כשאני מנסה להעביר ל AGP x 8 הוא לא נותן לי ועכשיו התקנתי את הקטליסט האחרון ובכלל אין לי שם אופציה ל X8 רק X4 נכנסתי לביוס ואני רואה שזה כן מוגדר שם AGP X 8 מה עושים? הנה תמונה :

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  5. Started by lioron7,

היי לכולם יש לי צורב asus 52*24*52 וכל משחק שאני מוריד מ emule וצורב אותו נתקע בסוף ההתקנה, ואני צריך לעשות restart ורק אז המשחק עובד. מה הבעיה למה כל משחק נתקע לי בסוף ההתקנה

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  6. המתחים הם למטה הם נורמלים?אולי בגלל זה יש לי בעיות חום? שמישהו יעזור לי כי אני לא מבין בזה כלום. ואם הם לא נורמלים מה לעשות

• 6 תגובות
    • 736 צפיות
  7. Started by tiger3,

יש לי עכבר USB של מיקרוסופט הרגיל שתי לחצנים ופתאום האמצע העבודה הוא נכבה ונדלק אחרי 10-70 שניות והעכבר מפסיק לעבוד עכשיו זה גם רושם לי דבר חדש יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך לטפל בזה?

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by MDK,

שלום לכם יש לי בעיה קצת מוזרה: אחרי מספר שעות משחק, באמצע HL2, המחשב מחליט לעשות ריסטרט פתאום... בדקתי עם MCAFEE את הSPYWARES ואת הוירוסים ולא גיליתי משהו מיוחד וגם אם כן, מחקתי אותו. האם יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה? נ.ב. - לא נתקלתי בריסטרט ספונטני במקרים אחרים

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  9. Started by Shadowman,

כשאני מדליק את המחשב הוא עולה עד ללוגו של win xp ומישם מסך שחור לא ממשיך לשום מקום. העליתי את המחשב במצב בטוח הסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך, עשיתי רסטרט והווינדוס אקס פי עולה יופי עם הדרייברים הזמניים!! אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מסך שוב ואני מוריד את הרזולוציה ואת ה Refresf rate של המסך... אני מתקין את הכרטיס מסך, ושוב אותה הבעיה הווידוס לא עולה !!! [move]Help[/move]

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  10. Started by natla,

שלום, ביום חמישי קניתי סטיק זכרון נוסף של 256 מגה. אולם, אחרי שהתקנתי אותו גיליתי כי המחשב לא מזהה אותו בכלל. פתחתי את המחשב שוב ווידיאתי שהסטיק יושב היטב ב-slot. אבל כלום. נאדה. מה יכולה להיות הבעיה ? אולי הסטיק עצמו דפוק?

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  11. Started by bad-sector,

משהו מאוד מוזר קורה לי בצורב שלי,נתונים אני צורב חופשי, צרבתי 7 דיסקים של מוזיקה שכולם או נתקעו בזה אחר זה או הושלמו והתוכנה מראה שהדיסק סיים אבל הם לא עובדים בכלל, מיד אחרי ה 7 האלה צרבתי 3 דיסקי נתונים שנצרבו בלי בעייה, מה זה יכול להיות? צורב TEAC52, כל תוכנת צריבה אפשרית אותה תקלה, יש הצעות?

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by gshhar,

קניתי לפטופ משומש ואני לא מוצא ללוח אם דרייברים. הדגם הוא Toshiba Satellite 1905-S303 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-468882096.htm מישהו יכול אולי לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  13. האם אינטרנט לאחר יום יומים שהוא עובד רצוף עובד יותר לאט....או פעם אמרו לי שהקו מתרחב ??? (אינטרנט מהיר 750k)

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  14. Started by Natan_Rozen,

היי שלום התקנתי לידידה שלי Windows היום והיא טוענת שאין לה את הדיסקים של הדרייברים , כמובן שזאת לא בעיה וישר הורדתי את התוכנה EVEREST נכנסתי לאפשרות Motherboard ושם תחת השם של הלוח אם רשום לי unknown אני לא מעוניין לפתוח לה את המחשב או משהו בסגנון (אין לה כלי עבודה גם אם אני רוצה, נשים לך תבין אותן... : ) קיצור, יש דרך אחרת או שאני יפתח את הברגים של המארז עם השיניים?!

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  15. שלום מחשב P-3 800 עם WIN XP SP2 ו 128 SDRAM 2X כשהמחשב נדלק לאחר מנוחה הוא עובד תקין כמה שעות ואז נתקע לגמרי, RESET במצב הזה טוב לזמן קצר. עשיתי פירמוט והכל אותו דבר. הרצתי בדיקת דיסק ובדיקה עם MEMTEST, הכל תקין המאווררים (3) עובדים ותוכנה לניטור הHD- הראתה שהטמפ' 40 מעלות. מה יכול להיות מקור הבעיה ? ואיזה בדיקות נוספות כדאי לעשות ? תודה מראש ??? ??? ???

• 8 תגובות
    • 736 צפיות
  16. Started by udi,

שלום משהו יודע מי היבואן של LG בארץ קניתי לפני כ שנה וחצי מסך רגיל והיום הוא מתחיל להעשות בעיות { נכון כולכם תגידו הגיע הזמן לקנות חדש אבל לא! } קיצור נגמרה האחריות איכן אני יכול לתקן את המסך ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  17. Started by שי אפריאט,

שלום, ברשותי לוח אם MSI H87-G43 gaming ואני מעוניין לשדרג את הזכרון הפנימי. האם הזכרונות בקישור המצורף מתאימים ללוח האם? https://www.amazon.com/TEAMGROUP-1600MHz-PC3-12800-Unbuffered-Non-ECC/dp/B00FAY0S08/ref=sr_1_12_sspa?crid=2MHLT8HBDPV9C&keywords=ddr3%2B8gb%2B1600mhz&qid=1640949451&refinements=p_n_feature_four_browse-bin%3A2253866011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A677427011%2Cp_n_feature_twenty_browse-bin%3A9729700011&rnid=9729693011&s=pc&sprefix=ddr3%2B8gb%2B1600mhz%2Caps%2C196&sr=1-12-spons&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUFDS0MwUjFQRFpVNUUmZW5jcnlwdGVkSWQ9QTA5ODEwNzZPNlBQTzRGUE1TV04mZW5jcnlwdGVkQWRJZD1BMDgwNzg5NjExM1Q1Vl…

18. הי, כנראה לחצתי על משהו יש לי DELL LATITUDE 5580, לא מצליח להחזיר את ה F2 להיכנס לתאי האקסל ולא להוריד או להגביר ווליום אודה עזרה

19. Started by maayan22,

היי, יש לי הליכון Kingsmith WalkingPad R1 Pro שמראה לי TEST, ואז את האות L, לא ברור לי למה, לא מצליחה להבין משום מקור מה הכוונה בזה, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  20. Started by לאה אהרוני,

שלום, הזמנתי מסין קונסולת משחקים X9-S 8GB Handheld For PSP Game Consoles Player יש בו יותר מ10000 משחקים , חלקם כפולים אני רוצה למחוק חלק מהמשחקים. אך לא רואים אותם דרך הדפדפן. איך אפשר להגיע לזיכרון הפנימי? יש תוכנה שמאתרת קבצים מהזיכרון הפנימי? יש בהגדרות הקונסולה אפשרות 'פרמוט זיכרון פנימי' אם אעשה פרמוט, זה ימחק רק את כל המשחקים? או שיהרוס את הנגן וכל מערכת ההפעלה של הקונסולה? תודה.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  21. היי חברה, מרכיב פעם ראשונה מחשב לבד. ויש לי בעיה. יש לי לוח ם של INTEL DP35DP ומעבד INTEL CORE 2DUO E6550. הירכבתי הכל בטוח כמו שצריך. בתחלה חשבתי שהבעיה בכרטיס מסך אבל עובד תקין במחשב השני. היכנסתי ללוח מעבד CORE 2DUO מהמחשב השני ומרחתי גם משחה טרמית. לא עושה יותר ציפצופים אבל גם אני לא רואה כלום בLCD. גם הLCD עובד תקין (כי הוא עובד במחשב שני. בדקתי את הזיכרונות במחשב השני. עובד תקין. (והיכרון נתמח ע"י לוח העם) מה יכול להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  22. הכותרת בטח סיקרנה אתכם הבעיה היא כזאת, מחשב שנקנה לפני איזה שנה עבד בלי בעיות - הכל היה בסדר. פתאום, יום בהיר אחד, נכנסים לאתר vod.walla.co.il לוחצים Play על אחד הסרטונים - והמחשב עושה Restart אחרי פחות משנייה. אותו דבר כלפי סרטונים באתר של nana ובאתר של ספור 5 (Sport5.co.il) וכנראה שזה קורה גם באתרים נוספים שלא יצא להכנס אליהם. אז אתם בטח שואלים "מה הקשר לחומרה?", אז ככה" אחרי שזה קרה, ניסיתי לבודד את הבעיה, התקנתי מחדש דריבים (כ. מסך, לוח), מקודדים, נגני פלאש למינהם אפילו ניסיתי לראות אם אותו דבר קורה גם ב-FireFox ומסתבר שכן. אז הלכתי על הקיצון - פירמטתי את המחשב וניסיתי בשלבים שונים (לפי התקנת דריברים, אחרי, וכל מני שילובים ע"מ לבודד את הבעיה - שום דבר לא עזר. כ…

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  23. Started by ORI152,

אני מנסה להתקין windows xp על המחשב שלי שיש עליו vista. לאחר שמחשב סורק את הקבצים בדיסק ומנסה לעלות את ההתקנה הוא נופל ומפיע לי הblue screen of death שבו רשום לי מה יכול ליגרום לנפילה ואת קוד השגיאה 0x0000007b . ניסיתי מספר פעמים לפרמט את ההרדיסק ואף החלפתי הרדיסק חדש שלא היה עליו שם דבר אך עדיין יצא לי אותו השגיאה. נ.ב ניסתי להתקין כבר עם כל שלושת הגירסאות של ה(xp (sp.1-3 . תעזרו לי בבקשה תודה ושלום.

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  24. המפרט של המחשב שלי הוא : מעבד: intel core 2 quad Q6600 2.4GHz לוח אם: GigaByte דגם: ep45-ds3l (דגם חדש עלה לי בסביבות 600 שקל או יותר לא זוכר) כרטיסי זיכרון: 8.0GB of RAM DDR2 X2 2GB KINGSTONE 800Ghz X2 2GB Corsair 1066Ghz כרטיס מסך: Geforce 9800GT 1GB מערכת הפעלה : windows Vista Ultimate 64Bit עכשיו אני מאמין שרובכם יודעים מה דרישות המערכת המומלצות של המשחק הזה ולכאלה שלא אז זה פחות מהמחשב שלי הבעיה היא ש.. המשחק לא רץ חלק !!!!! למה ? ניסית לעלות את זה בווינדוס XP הורדתי עידכוני גירסה של המשחק של הכרטיס מסך ,של הלוח אם של מה לא ??? הורדתי 2 פלטות של כרטיס זיכרון כי אולי זה בעיה של קיבולות שונות ונוצר עומס או משהו... בדקתי בתוכנה CPU-Z עם כל החומרה של…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  25. Started by tvholic,

אהלן חבר'ה אחרי שלפני פחות משנה (אם אתם זוכרים) פירקתי את המחשב כמעט לגורמים , שמתי משחת קירור חדשה על המעבד וקצת שדרוגים הוא שוב עושה בעיות. לפני כמה זמן באמצע עבודה על המחשב הוא פתאום קופא. בלי שום הכנה מראש פתאום הכל נעצר, פשוט קופא. אי אפשר להפעיל את ה task manager כדי לבצע כיבוי, הפעלה מחדש או לסגור את התוכנות ברקע. כל פעם שהוא קופא ככה אני נאלץ ללחוץ על הריסטרט ולהדליק מחדש באופן לא מסודר כי שום דבר אחר לא מגיב\עוזר. כשהוא עולה מחדש יש שתי אופציות או שעולה לי מסך כחול שאומר שיש איזו בעיה בכונן ( (need to check drive for consistancy ומתחיל בדיקה אם אני לא לוחץ על כלום. אופציה שניההיא שהוא בכלל לא עולה ומשמיע ביפים לפני שהווינדוס עולה. עשיתי בדיקת דיסק ודיפרגמנט, הו…

• 7 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.