תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, לחברה שלי יש מחשב ישן מבוסס פנטיום D במהירות 2.66GHZ ולוח-אם פשוט עם כ.מסך OB, זכרון פנימי 512MB וספק כוח של 250W ג'נרי. כבר חודשים שהמחשב כבה במאמץ, אז שיערתי שזוהי בעיה של חימום המעבד, בדקתי טמפ' ואכן המחשב היה על 74 מעלות במנוחה (בביוס כשבדקתי). בזמן האחרון המצב החמיר והמחשב כבה מיד אחרי שמדליקים אותו (15 שניות לאחר ההדלקה). בזמן הזה הצלחתי להכנס לביוס ולבדוק טמפ' וראיתי שהטמפ' מטפסת ומטפסת וכשהמעבד מגיע ל96 מעלות המחשב כבה. אז רכשתי לה קירור למעבד AC ALPINE 11 PRO REV.2 ב-70 שקלים בKSP. הרכבתי אותו, חשבתי שהבעיה תסתדר, ועדיין אותה בעיה... והקירור עובד בוודאות והרכבתי נכון... מה עושים במצב כזה? כיביתי את האפשרות בביוס של כיבוי לאחר טמפ' מסוימת ועדיין זה קור…
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
כל פעם שהמחשב נדלק או עושה ריסטרט הוא מחפש RAID וזה מעצבן פעם בטלתי את זה ושכחתי איך לבטל את זה שוב אחרי שעדכנתי את הביוס ועכשיו אני רוצה לבטל את זה מכיוון שאין לי RAID זה סתם מאט את האתחול אז אני רוצה לבטל את זה מי שיודע אז בבקשה שיענה לי תודה רבה!!!
-
- 12 תגובות
- 771 צפיות
-
-
Pentium 4 3.0ghz .. תמיד ישב על 3.0ghz ובזמן האחרון יש לו ירידה מאד גבוהה בביצועים , פתחתי cpu-z , ומה אני רואה ? Core Speed : 2800mhz המולטיפלייר הוא x14 ונראה לי שזאתי הבעיה , כי בד"כ הוא היה x15 .. לא עשיתי שום OC , והמעבד הוא Intel Pentium 4 630 prescott כמובן פרסקוטט .. ועוד שאלה שלי היא למה הזכרון 512mb שלי הוא 266mhz שמטבעו הוא נקנה כ533 ?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לפני שבוע היתה לי בעיה שהמחשב לא נדלק חשבתי שמדובר בכרטיס מסך , כי כאשר החלפתי כרטיס מסך התקלה נפתרה ( X1800 ) הדבר המוזר כשהעברתי את הכרטיס המסך "התקול" למחשב אחר הכל עבד כמו שצריך זה אומר שכנראה לספק החדש שלי אין מספיק כח ( EZCOOL ) נקנה לפני כ חודשיים באייבורי עם 3 שנות אחריות לדעתכם יחליפו לי את הספק ?
-
- 10 תגובות
- 771 צפיות
-
-
המחשב נתקע לעיתים קרובות,בזמן התקיעה הסמן נעצר ולא זז,ואין שום שינו אחר במסך,וחוזר לתפקד אחרי מס' דקות בדקתי וירוסים באמצעות תוכנת אנטי וירוס סימנטק,התגלו כמה וירוסים,הסרתי אותם,אך המצב לא השתנה אתמול לדוגמה הוא נתקע כל כמה דקות ולכן כיביתי אותו,נתתי לו לנוח כמעט 24 שעות,היום כשפתתי הוא ישר נתקע עוד לפני שהתחברתי לאינטרנט,אך כבר מזה שעה הוא בסדר,אשמח לקבל עזרה בנושא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום כולם... יש לי איזו בעיה במחשב, שכשאני מדליק אותו הוא נשמע עובד, הכוננים נדלקים, אבל המסך לא נדלק. גם לא שומעים צפצופים כשהמחשב עולה, והמנורה הכתומה במחשב של הדיסק דולקת לאיזה 20 שניות ונכבית. ניסיתי לנתק הכווול מהמחשב, חוץ מהמעבד, ולא קרה כלום.. וכשהוצאתי את הזכרונות לא שמעתי צפצופים. קראתי קצת בכל מיני ת'ארדים ואמרו שם שזה המעבד או הלוח אם. אבל איך אני יכול להיות בטוח? ואם זה אחד מהם, איך אני מוצא במה זה בדיוק? נ.ב: לפני שזה קרה, הייתה בעיה בדיסק, והייתה בעיה שהמחשב עבר את ה-BIOS ואז עשה ריסטרט. מצאתי שזכה היה בגלל הדיסק. אבל אז אפילו כשניסיתי להכניס את הדיסק של הווינדוס היה מסף כחול... ופתאום זה לא עבד לגמרי. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי מחשב כבן שנה לוח אם p5wdh deluxe של asus כרטיס מסך gainward 8800gtx oc 2 גיגה זיכרון 2 הארדיסקים ומעבד E6600 מאז שקניתי היו בעיות של חימום המחשב נמצא במקום קצת קטן אבל זה לא אומר המקום נקי ומסודר ויש פה מאוורר 24 שעות אבל בכל זאת... הלוח אם מגיע ל 54 מעלות ...המחשב יושב לידי ואני מרגיש את החום כמו תנור על היד שלי כבר הוצאתי את הלוח כמה פעמים החלפתי כמה מארזים ושמתי לב לפני כמה חודשים שמרוב החום הלוח תפס את הכובד של המעבד ויש ללוח שלי עקמת .. :-\ למזלי הלוח עדיין לא נוגע בצלעות הברזל ולא מקצר. המעבד בסדר גמור עם המעלות בין 45-50 שזה מעולה מבחינתי הכרטיס מסך הזה מאד מאד חם במנוחה הוא 61 62 ובמאמץ מגי גם ל 68 69... איך אני פותר את הבעיה של הלוח ? יש מצב לקנות …
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם אצמול בערב גמרתי להתקין את הלוח אם החדש שלי. asus p5q pro . התקנתי ווינדוס הכול עובד טוב ויפה לחמש דקות ואז הכל נתקע. אתם וודאי חושבים שזה בעיית תוכנה וכך גם אני חשבתי אבל התקנתי ווידום מעל ל10 פעמים גירסאות שונות התקנתי דרייברים בקיצור בדקתי כל מה שייכולתי. כלום לא עזר. אני חושש שזו בעיה עם הלוח עצמוץ תיאור הבעיה: הכל פשוט נתקע המסך פשוט נתקע על אותה תמונה והעכבר לא זז. בקיצור תקוע לחלוטין. אם יש סאונד ברקע (מוזיקה, תוכנת דיבור) אז זה חוזר על עצמו -נראה לי כולם מכירים את זה קורה די הרבה. אם למישהו יש מושג מה לעשות אנא פנו אלי. ראיתי באשכול פה לפני כחודש שאמרו שהביוס בעייתי לפני עדכון יכול להיות שזו הסיבה? בקיצור אני מפסיק עם ההשערות, נשאיר את זה לאנשים שמבינים…
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
בלוח אם יש לי את הסטיקים של הראם בצורה הזאת |||||| (הצבעים גם ככה) אח שלי ניסה לשים ראם חדש של שתיים של ארבע ג'יגה במקום השתיים של שתי ג'יגה. כניראה לא שם טוב או לא יודע בדיוק מה קרה הוא ניסה לשים על האמצעים ובקיצור מה שירוק לא עובד |||||| החזרתי את הסט הישן אדום עם אדום ככה שאחד מהם לא עובד ובסה"כ כרגע יש 2 גיגה ראם השאלה שלי היא כזאת: יכול להיות שהסט החדש של שתיים של ארבע שרף אותם? כי המוכר אמר שבגלל שלוח אם כבר לא מייצרים אותו ואין לו עוד כרטיסי ראם שתומכים והאלה שקניתי יש סיכוי שיעבדו ויש שלא. ועוד משהו - האם אפשר לשים כרטיסי ראם על סטיקים היחידים שנשארו למרות שהם לא אותו צבע?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני נתקל בבעיה של BS כאשר אני מתקין 4GB זיכרון. לוח האם של gigabyte p35-ds3l . הזכרון הינם של kingstone hyperX 1GB. במצב רגיל הנני עובד עם זכרונות 2X1GB. ביצעתי את כל ההחלפות האפשריות בין כל רעיבי הזיכרון ומיקום התקנתם על הלוח (כל פעם זוג אל ב-channel אחר) הכל עובד תקין, רק כאשר אני מכניס את ארבעת הזיכרונות אני מקבך BS. לצורך בדיקה נוספת לקחתי שני רכיבי זיכרון של 2GB כל אחד והתקנתי אותם ושוב קיבלתי BS. שינית הגדרות CMOS כך שעבור זיכרונות ה-kingstone הם ירוצו עם מתח של 2.2V על מנת לעבוד בתדר 1066 כפי שמופיע אצל היצרן , גם במצב רגיל (1.8V ותדר 800) אני מקבל BS. עדכנתי את ה-BIOS לגרסה אחרונה אך עדיין אני נתקל באותה תופעה. אני משתמש ב-VISTA 32 BIT SP1 , כרטיס מסך gigaby…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב שלי נהיה איטי וכבה בפתאומיות. חשבתי אולי על בעיית חימום והורדתי את התוכנה speedfan והעלתי פה את התוצאות אני פשוט לא יודע לנתח את התוצאות. אם יש למישהו רעיון מז זה יכול להיות אני אשמח [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום יש לי 7300gt כאשר אני משחק מישחקים כמו fear שמחבידים על הכרטיס מתחילים להיעלם לי הקירות כל מיני סימנים על המסך וכשה אני משחק מישחקים קלים גראפית הכול טוב יש לי ספק 500 וואט ג'נרי תודה לכול העזורים
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היה לי כרטיס מסך של NVIDIA FX5200 והכל היה מצויין עד שאני רציתי לשפר את הכרטיס שלי וקניתי רדאון 9550 ופתאום התחילו לי כל מיני בעיות של חושך במישחקים כמו למשל:אני משחק ואחרי כמה דקות ניהיה לי מסך חשוך ואם אני יוצא לשניה לדסקטופ אז פתאום גם נהיה חשוך בקיצור אני לא יודע מה לעשות....עולי יש לכם איזה FIX או משהוא????
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המתאם הנ"ל חיברתי ללוח ו... הדיסק אומנם מזוהה אבל אני מקבל את ההודעה " no 80 conductor cable" מה שאומר שהלוח מזהה את המתאם ככבל conductor 40 ומאפשר לו לרוץ רק ב ATA33 ולא ATA133 שהלוח שלי מסוגל לתת. אשמח לקבל רעיונות לפתרון :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במסך של הלפ-טום, המשחב זה IBM T43 Thinkpad ... הבעיה היא כזאת זה התחיל שניסתי לחבר את המחשב לטלויזיה (פלזמה)עם כבל SVIDEO אני חושב,,, (כחול עם פינים משני הצדדים) עכישו יש לי אפשרות של העברת שידור לטלויזיה ע"י לחיצה על המקש Fn+F7 (סמל של מסך מחשב|מסך רגיל) וזה העביר עכשיו שניסתי להחזיר זה עשה בעיות.. פעם חזר פעם לא חזר אחרי ריסט...(לתצוגה הרגילה בנייד הכוונה) עכשיו המסך נהיה שחור כל פעם שאני מעלה את הבהירות עד הסוף ונהיה בגוונים של אדום אחרי שזה חוזר,זה חוזר אחרי מס' של לחיצות על Fn+F7 .. עכשיו אין לי מושג מה הבעיה ולמה זה קורה.... למשהו יש מושג אולי מה אפשר לעשות? אולי זה תקלה בדרייבר של הכרטיס מסך,דרייבר של המסך עצמו, אולי לנסות לפרמט....
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, קורה לי, כבר בפעם השלשית, שכונן הדיסקים במחשב שלי לא נפתח, עכשיו אני משתמש בLG DVDRW H-42 DUAL LAYER והוא לא נפתח, חוץ מלהדליק מחדש את המחשב (לא עזר) יש פתרון לסידור הבעיה חוץ מלקנות כונן חדש? זה משהו נפוץ שקורה בכונני דיסקים או שיכול להיות שמשהו באופן השימוש שלי בכונן לא תקין? תודה
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
מפרט: AMD 3500+ ווניס Ultra-D G.Skill PC4400 LC Seagate 160 SATA NCQ Antec NeoPower 480W atx2.0 gf 6600GT בקיצור הכל טוב ויפה, התקנה של ווינדוס עברה בשלום, התקנתי דרייברים של הלוח אם\צ'יפסט שכללו את כל הכרטיס רשת כרטיס קול USB וכל השאר, עכשיו הוא מזהה את הכרטיס קול ומראה שהוא ENABLED והכבל מחובר והכל בסדר אבל האינטרנט לא עובד. יש לי רשת של ראוטר שמחובר להאב שאליו מחוברים 2 מחשבים, והאינטרנט עובד 24\7 בלי חייגן, זאת אומרת שברגע שהמחשב עובד האינטרנט צריך לעבוד וככה זה גם עם מחשב אחר שניסיתי להפעיל, בלי שום הגדרות בלי שום דבר ישר האינטרנט עובד רק צריך לחבר את הכבל רשת. עכשיו פה האינטרנט לא מגיב לצערי :\ מה יכול להיות? אולי בכל זאת צריך להגדיר משהו?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב שנרכש לא מכבר ( ga ma 785gmt ud2h, amd athlon 635, 4 gb, 1 TB). הבעיה היא שהתמונה שאני רואה על המסך, בעיקר שרוב המסך צבוע בלבן, היא תמונה שלא נוחה לעין, כלומר המסך מרצד - מרגישים שיש תנועה גלית של הטקסט. מה עלי לעשות כדי לשפר את המצב?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
המחשב שלי מחשב פנטיום 4 רגיל , עובד והכל סבבה הבעיה היא כזאת ברגע שהשולחן (המחשב יושב על השולחן)מקבל מכה שום דבר לא זז יותר , לא מקלדת ולא עכבר מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
לפני כחודש נתקע לי דיסק בתוך הכונן תקליטורים אז לכן הוצאתי תכונן וניקתי תחלקים עכשיו חיברתי ויש חשמל והכל והוא נפתח ונסגר המחשב לא זיהה לי אותו אז פירמטתי והתקנתי ווינדוס XP מחדש ועדין לא זיהה לי ועשה את הצורב לכונן התקליטורים וגם לצורב ביחד מה אני אמור לעשות ??
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
המחשב קבל מכה כשהוא עבד ככל הנראה. וכרגע אני מקבל הודעה כזו כשאני מדליק אותו : Press <home> key to boot from Local Drive אחרי שניה הוא ממשיך ורושם לי : Searching for Boot Record from SCSI Not Found Boot Failure Insert BOOT diskette in A: Press and Key when ready עכשיו הקטע הוא כזה, נתקתי את הארדיסק והדלקתי וקבלתי את אותה ההודעה. משמע הארדיסק מת? אם כן, אשמח להמלצות להארדיסק זול 80-60GB ככה. ובנוסף איך אני יודע שלא הלכו להם עוד חלקים? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
חבר שלי התקין מחדש את הווינדוס וגילה באיחור כי הוא איבד את הדיסק עם כל הדרייברים ללוח אם!!! אני ממש אשמח אם משהו ייתן לי לינק לקובץ או לפחות יכווין אותי לכיוון! כרגע הכי קריטי מבחינתו זה הדרייברים של המתאם VGA.
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש פתרון איך לחסום את הכניסת USB לכל ה-DOK-יום מלבד Vendor ספציפי פר משתמש שמוגדר מראש כמו כן, העמדות שאני רוצה לחסום אינם ב-Domain והם StandAlone האם זה אפשרי? אם כן איך? תודה מראש,
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
שלום. אני מחפש אמולטור פשוט לאנדרואיד גירסה 5 ומעלה, שלא לוקח מידי הרבה משאבי מחשב. (כמו bluestacks ) לא למשחקים! רק לאפליקציות פשוטות. יש למישהו המלצה?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-