עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by יניב51,

שלום לכולם. המחשב שלי בן פחות משנה ( מפרט בצד ) ובחצי שנה האחרונה אנחנו בשיפוצים, ככה שהמחשב יושב בצד בשקט בלי לעבוד. פעם בכמה זמן אני מחבר אותו לחשמל ומשתמש בו, אולי 7 פעמים במשך החצי שנה הזו. היום ניסיתי להדליק את המחשב כרגיל, אבל להפתעתי הוא לא נדלק. המחשב לא מקבל מתח כלל, שום מאורר לא פועל ואין שום רעש. 2 ההשערות שלי הן: או שכפתור ההדלקה של המארז נפגם או שספק הכוח החליט לבגוד בי. לפני שאני רץ ל SKYPC ללא תעודת אחריות ( בגלל שהבית בשיפוצים אין לי שמץ של מושג איפה הקבלה של המחשב, חיפשתי בכל הארגזים שיש בבית שלי ולא מצאתי כלום ), יש משהו לנסות לעשות לבד? תודה רבה! ------ חשדתי יותר בכפתור הדלקה ואכן זה היה הכפתור הדלקה. דבר ראשון זה ששמתי לב שאין את ה"קליק" הזה…

2. Started by shoomil,

כל פעם שאני מדליק מחדש את המחשב אני צריך ללכת לאפשרויות שפה ולהוסיף את השפה האנגלית מחדש איך אני עושה שהיא תשאר לי קבועה עם עברית ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  3. קרה לי כבר פעמיים, שהמחשב נכבה מעצמו, ואי אפשר היה להדליק אותו (פשוט לא היתה שום תגובה אחרי לחיצות על POWER) אחרי כמה שעות , פשוט לחצתי על ה POWER שוב והמחשב עובד, כאילו כלום לא קרה. אני מניח שזו בעיה שקשורה בספק, אבל זה ספק חדש של 500W ... מה יכול לגרום לכזה דבר?

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  4. יש לי "בעיה" מוזרה במחשב. ב"המחשב שלי" מופיע כונן תקליטונים (דיסקטים) ואין לי אחד כזה עד כמה שאני רואה. ניסיתי להסיר אותו והוא חוזר ומופיע שוב.. זה לא הכי מפריע לי אבל זה נראה לי מוזר. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה? XP PRO SP3.

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by shabis,

יש לי בעיה מחשב AMD 5200 לוח ASUS M2N-Xנקנה לפני חודשיים עובד עם XP PRO SP3 סה"כ המחשב בסדר אבל לאחרונה רציתי להעביר חומר מדיסק ישן למחשב השתמשתי בהתקן USB 2 TO IDE CABLE בעת החיבור יוצאת לי הודעה שההתקן יכול לעבוד מהר יותר אם אחברו לUSB 2 במחשב יש 6 פורטים של USB ובכולם יוצאת אותה הודעה ההגדרות בביוס תקינות אותו התקן במחשב דומה עם לוח גיגהבייט אבל עם XP PRO SP2 עובד בסדר לפני שאני רץ למעבדה אבקש לשאול האם SP3 יכול לגרום לבעיה האם יש לחכמי הפורום עצה לפתרון הבעיה תודה

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  6. Started by grove,

מבקש עזרה 0x000000f4 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by tiger3,

יש לי עכבר USB של מיקרוסופט הרגיל שתי לחצנים ופתאום האמצע העבודה הוא נכבה ונדלק אחרי 10-70 שניות והעכבר מפסיק לעבוד עכשיו זה גם רושם לי דבר חדש יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך לטפל בזה?

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  8. שלום, ביום שבת האחרון (אתמול) ישבתי לפרמט את המחשב שלי ולהתקין את ה-Windows. לאחר הפירמוט שעבר בהצלחה, הועתקו הקבצים החיוניים להתקנת המערכת בהצלחה, והמחשב עשה ריסטארט, כמו שצריך לקרות. אחרי הריסטארט מקבלים כבר מסך טעניה רגיל, רק שהוא טוען את תוכנת ההתקנה שלו, והוא נתקע בשלב זה. המערכת המדוברת היא Windows XP Pro Eng SP2. עד הפירמוט הייתה מותקנת מערכת Windows XP Pro SP1 Heb שעברה Update לSP2. כשניסיתי לאחר מכן להתקין את המערכת הישנה (הזו בעיברית), ההתקנה עברה חלק. ניסיתי להתקין את המערכת על מחשב אחר, מכיוון שיכול להיות שהדיסק לא תקין, והמערכת הותקנה כמו שצריך וללא יותר מידי צרות. החלפתי דיסק קשיח במחשב המדובר מכיוון שחשדתי שהבעיה היא דיסק קשיח גמור, אך הבעיה חזרה על עצמה. א…

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by אנדי,

שלום לכולם, לפני מספר ימים רכשתי בחנות הסטודנטים של הטכניון (למי שמכיר 'מכלול') עכבר של לוג'יטק מדגם M-BT58. עכברים אלה נמכרים בשקיות וניתן לחבר אותם ללוח האם דרך usb או בדרך ה'רגילה'. מתברר שהעכבר שקניתי מגלה עצמאות בכל מה שנוגע לקביעת מיקומו של המצביע על הצג - מדי פעם המצביע קופץ מהמקום שבו הוא אמור להיות, לנקודה אקראית כלשהי על הצג, דבר שמאלץ אותי לבצע תיקוני מיקום. תופעה זו מתרחשת בלי קשר לצורת החיבור של העכבר למחשב. האם מדובר בתקלה בעכבר? אולי בדרייבר חסר או בהתנגשות חומרה כלשהי (אני עובד עם X64bit)? אציין כי בקטלוג המוצרים באתר של לוג'יטק לא נמצא כלל עכבר בדגם שהוזכר לעיל. תודה

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  10. Started by pazer005,

בימים האחרונים שמתי לב שהנורה של ההארד דיסק דולקת קבוע היא לא מהבהבת או משהו כזה, היא פשוט דולקת קבוע. וזה גם ללא הפעלה של איזה תוכנה או משהו כזה. האם זה יכול להעיד על משהו?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  11. ניסיתי לשים על לוח p4vxasd2(לוח ישן התומך פנטיום 4) כרטיסי מסך 5700 / 6600 AGP8 ולא הלך כבר מרמת הביוס (מסך חשוך) ג'יפורס 4 ומטה הוא כן מעלה . את אותם הכרטיסים הצלחתי להפעיל על לוחות אחרים אפילו ישנים יותר של פנטיום 3 ופנטיום 4 שתומכים עד AGP4, אולי עידכון ביוס יפתור את זה? ומצאתי את זה: http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Downloads/ProductsDetail_Download.aspx?detailid=50&DetailName=Bios&DetailDesc=&CategoryID=1&MenuID=6&LanID=0 מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  12. Started by smoke_man,

הבעייה נוצרה לפני יומיים נמחק לי הכונן ב-windows7 ושאני נכנס למנהל ההתקנים ועושה סריקה לגילוי שינוי חומרה הוא מזהה את הכונן ומתקין אותו והכל טוב ויפה ואז חוזר חלילה יש פתרון לזה?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  13. Started by Agepox,

שלום, הבעיה התחילה לפני כמה ימים, פתאום כל איזה 10 דקות העכבר הפסיק לזז ורק לאחר הוצאה והכנסה מה-USB חזר לעבוד, מחקתי את הדריבר ועכשיו זה לא עושה את זה אלא מדי פעם נתקע לאיזה שניה וממשיך לזוז, מה זה יכול להיות? תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by DJZamix,

הצורב שלי גמר לצרוב ונפתח ופתאום הכלב שלי עבר ופגע בו ואז אחי סגר(כנראה בכח את הצורב) ועכשיו אי אפשר לפתוח את הכונן הוא עושה רעשים ולא נפתח? מה הבעיה? המגש זז מהמסילה? אפשר לפתוח את הכונן מלמעלה ולהחזיר אותו למסילה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  15. Started by לאה אהרוני,

שלום, הזמנתי מסין קונסולת משחקים X9-S 8GB Handheld For PSP Game Consoles Player יש בו יותר מ10000 משחקים , חלקם כפולים אני רוצה למחוק חלק מהמשחקים. אך לא רואים אותם דרך הדפדפן. איך אפשר להגיע לזיכרון הפנימי? יש תוכנה שמאתרת קבצים מהזיכרון הפנימי? יש בהגדרות הקונסולה אפשרות 'פרמוט זיכרון פנימי' אם אעשה פרמוט, זה ימחק רק את כל המשחקים? או שיהרוס את הנגן וכל מערכת ההפעלה של הקונסולה? תודה.

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by shaik,

אני חושב שיש לי בעיה בדיסק. התקנתי וינדוז אקס פי, המחשב מגיע למצב של applying your settings ונתקע (גם לאחר התקנה חוזרת). ניסיתי להעביר את הדיסק הזה למחשב אחר, כשהמערכת מאותחלת מהדיסק המקורי של המחשב האחר, והדיסק החשוד משמש כסלייב, או יושב על הסקונדרי איידיאי. בקונפיגורציה הזאת המחשב מגיע למסך שבו מוצג הלוגו של אקס פי, והריבועים הירוקים ממשיכים לרוץ למטה אבל המחשב לא עושה כלום ולא עולה (למעט פעם אחת שהוא כן הצליח לעלות ככה אבל נתקע אח"כ). האם אתם חושבים שהבעיה היא בדיסק? האם אתם מכירים תוכנה שיכולה לעזור לי לבדוק/לתקן אותו? אני רוצה להוסיף שעל הדיסק החשוד יש גם פרטישן של וינדוז 98 שכן עולה, אבל לא מציג את הפרטישן השני, כך שאני יכול להריץ תוכנה בוינדוז. תודה!

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  17. Started by amigamerlin,

שלום, בשבוע האחרון הרכבתי לי מחשב AMD 3200+ 939 מחלקים יד שניה. אחד החלקים הוא ספק הכוח שהיה בשימוש במחשב הקודם שלי - פנטיום III עם לוח עם של DFI. הבעיה היא שבחודשיים האחרונים הלכו שני זכרונות SDRAM לעולם שכולו טוב, וחשבתי לעצמי שאולי זה עניין של הספק שלא מספק מתח מספיק יציב. אני מעוניין לדעת איך אני יודע אם השינויים במתחים של המעבד, הזכרון וכל שאר הדברים, הם בגדר התקין או לא. יש לי את easytune5 של nvidia ו speedfan, רק שאני לא יודע אם השינוי במתח הוא תקין. תודה. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by motorishta,

שבת שלום. מחובר לי כרגע דיסק קשיח SATA, ברצוני לחבר בנוסף עוד דיסק קשיח של ATA. בשניהם יש מערכת הפעלה. אני רוצה להכונן SATA יופעל כמערכת ההפעלה שלי. איך אני אמור לג'מפר את שניהם? ב-ATA כתוב לי איך אמור להיות ה-SLAIVE אבל משום מה הוא מגדיר את עצמו שהוא יהיה המערכת הפעלה, והכונן של ה-SATS לא מופיע לי במערכת הפעלה בכלל. תעזרו לי בבקשה לחבר נכון את הכוננים. תורה רבה על העזרה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  19. Started by DL,

טוב, יש לי בעיה שהתחילה לפני כמה ימים ואני לא יודע למה, אני לא בטוח אם זו בעיה של המסך או של הכרטיס מסך גם... כשאני משחק במשחקים או רואה סרטים אז כל הזמן המסך מעוות קצת, קצת קשה לתאר את זה, אבל נגיד שאתה זז במשחק אז המסך משתנה בשלבים מהירים כלומר התמונה לא מופיעים חלק כרגיל אלה בהדרגה מלמעלה למעטה, ואי אפשר לשחק ככה... כמו שכתוב בכותרת יש לי מסך Hyundai Q17 וכרטיס מסך Sapphire Radeon 9800NP זו לא בעיה של FPS בגלל שהתוצאות ב 3dmark אותו הדבר למרות שהמסך איטי זה גם לא נראה לי הבעיה של האיטיות במסכי LCD, אני מכיר איך נראית הבעיה הזו ומה שיש לי זה משהו שונה לגמרי והרבה יותר חמור... ניסיתי להחליף דרייברים לכרטיס מסך וזה לא עוזר (אני כרגע על 4.1), ניסיתי גם להוציא מהשקע ולתקוע …

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by Benzicohen,

אני רוצה לתזמן משימה שתחזור על עצמה משעה נניח 23:00 עד 06:00 כל פעם שנכנסים למחשב איך אפשר לעשות את זה תודה

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  21. Started by Falador,

אז ככה, לא מזמן התקנתי הארדיסק חדש ובמעשה של "אם-כבר-אז-כבר" ניסיתי להזיז את הכבלים שתהיה זרימת אוויר פחות או יותר (יש לי כמעט 50 מעלות במנוחה). הכל הלך מצוין, הכונן עובד אבל כניראה בתהליך קרה משהו לסאונד והוא לא השמיע קול, רק מוזיקה, וגם זה בקושי. חשבתי שזה אולי הכבלים נוגעים בלוח בחלק של הסאונד (קרה פעם, הזזתי את הכבלים ונפתר), הזזתי ועכשיו הסאונד בכלל לא עובד! כבר התקנתי מחדש את הדרייברים של הסאונד. יש לי MSI K7N2 Delta-L nForce2 Ultra 400 בבקשה, HELP! נ.ב. כדי שתבינו למה התכוונתי אני אתן דוגמה: הצליל המעצבן של הווינדוס עולה שמעתי אבל יריות או שירים לא...

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  22. Started by windshear,

היי, יש לי בעיה. לפני כשבועיים היו סופות ברקים וכו' איזה לילה אחד השארתי את המחשב פתוח כל הלילה בטעות בבוקר אני קם ומגלה שהמחשב סגור אני מנסה לפתוח אותו ואני שומע את המאוורר של המעבד והספק כוח עובדים אבל אין תגובה. המסך לא נדלק , ה- CD-ROMים לא נפתחים כלום אין אפילו צליל. הוצאתי את כל הכרטיסים שלי החוצה למעט המעבד ועדיין הסטטוס נשאר. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם לוח אם או מעבד ?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by Nitro,

שלום, לאחרונה רכשתי בחו"ל זכרונות Corsair Dominator PC8500 2048MBX2, הם עבדו ללא תקלות במשך מס' שבועות, בימים האחרונים חוויתי מס' BSOD, כנראה בעקבות תקלה בזכרונות. מצורפים קבצי ה Dump. מה עלי לעשות? תודה,[br]פורסם בתאריך: 27.06.2009 בשעה 21:17:02 שלום,מוסיף שבימים האחרונים אני מקבל שגיאה מהסוג הבא, וכן אינני יכול לבצע עידכון לאנטי וירוד (NOD32 גרסה 4 חוקי למהדרין). יש לציין שבסריקות ווירוסים אינני מוצא וירוסים וכן גם בסריקות של Adaware. נדב. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  24. Started by heya,

לפני מספר ימים הייתה לי בבית הפסקת חשמל, שלאחריה המחשב עבד בצורה תקינה למשך שעתיים ויותר עד שכיביתי אותו. לאחר מכן כשהדלקתי אותו, הוא החל לעשות reboot לבד. הזמן בין כל reboot הוא אקראי לגמרי, שכן לפעמים לוקח חצי שעה ולפעמים המחשב עושה reboot תוך כדי שהוא מעלה מחדש את מערכת ההפעלה לאחר reboot נוסף. לפני כל reboot המחשב עושה רעש קטן של "טקטקטקטקטקטקטק". הפעלתי ת'מחשב ב SAFEMODE, בדקתי וירוסים והכל נקי. גם בSAFEMODE המחשב עושה reboot לבד. רציתי לשאול אולי למישהו מכם כבר קרתה הבעייה הזאת, והוא יודע במה מדובר. אם לא, האם יש דרכים לבדוק לבד תקינות של רכיבים במחשב. תודה.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  25. Started by Tomerb1,

שלום לכולם. במחשב של אבא שלי התחילה בעיה. כל פעם שהמחשב נגיד קצת מתאמץ דבר ראשון הוא הופך להיות ממש איטי. [קצת ממש] ורוב הזיכרון לא בשימוש. ששולחים נגיד משהו להדפסה פתאום כל המסך נעשה רעשים והפרעות. [מחובר בנפרד לשקע בקיר]. ועכשיו שחיברתי את המחשב שלו למערכת יש הפרעות ממש חזקות בצליל ויש המון פסים לבנים על המסך. [בדקתי הכבלים והמערכת והכל באותה צורה פועל עם מחשב אחר]. חשבתי לכיוון של הספק. שכניראה אולי לספק אין מספיק כוח. גם בגלל שהוא ישן וגם בגלל שהוא JTC פשוט. השאלה איך אפשר לבדוק את זה ולאמת את העיניין. אשמח לעזרה. תודה

• 11 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים