תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
התקנתי מדפסת חדשה של לקסמרק וזה עובר דרך שרת. אני מדפיס מאוד עמודים ביום וזה מפריע לי. צרפתי תמונה שתבינו על מה אני מדבר. תודה מראש, לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי היום בבוקר, אני מדליק את המחשב והמסך לא נדלק . פתחתי את המארז , נראה שהלוח אם נדלק אבל הכרטיס מסך לא נדרך .[אין ציפצוף] אז פרקתי את הקירור מים של הכרטיס מסך. וחברתי כרטיס אחר , גם לא עוזר . ללוח יש צג שמראה מספר תקלה , A6 gigabyte x58 extreme משהו יודע מה הבעייה ?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב... במחשב של הבת שלי מותקן כרטיס טלויזיה שמחובר ישירות לממיר של חברת "יס" על כבל scart.. הכל עבד מצויין הילדה הייתה רואה טלויזיה דרך המחשב עד כאשר לפני יומיים ביצענו פירמוט מלא למחשב וכשהעלנו את אותה מערכת ההפעלה (xp) והתקנו את התוכנה של כרטיס הטלויזיה (averomedia) לא שמענו קול... יש תמונה של השידורים בטלויזיה אבל אין סאונד... מאוד מוזר בהתחשב בעובדה שלא נגענו בכלום למעט שפירמטנו את המחשב... בשיחה שלי אל מול "יס" הם טוענים כי הבעיה לא אצלם... ניסיתי למצוא פיתרון בהגדרה של התוכנה אך לא מצאתי מישהו יודע מה הבעיה???? *אגב במחשב עצמו כשיוצאים מהתוכנה של הטלויזיה יש קול ושומעים מצויין כך שהבעיה לא במחשב עצמו.... אנא עזרה במהרה כי המחשב של הילדה משמש לה גם כטלויזיה.... …
-
- 14 תגובות
- 737 צפיות
-
-
יש לי איזה וירוס או משהו דפוק במחשב. כל קובץ שאני מנסה להוריד ב IE הוא כותב לי שיש בו וירוס ולא רוצה להוריד אותו. ראיתי מלא מדריכים שאומרים להכנס למצב בטוח ולעשות כל מיני דברים. אבל אף אחד לא נראה לי טוב וכל אחד מדבר על תוכנות אחרות. זאת ההודעה שכתובה לי לאחר סריקה של הקובץ: The file contained a virus and was deleted מישהו יכול להמליץ לי על מדריך טוב?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי מחשב חדש לחלוטין לפני מספר חודשים ואני מרגיש שהוא לא עובד בצורה חלקה ושהביצועים קצת מגושמים, אף על פי שבגדול אין איתו יותר מידי בעיות. אני לא יודע ממה נובעת הבעיה. סרקתי באוואסט וב-malwarebyes, עשיתי איחוי דיסק וגם ניקוי עם ccleaner, אבל עדיין אני מרגיש שהביצועים צריכים להיות יותר חלקים. אני משתמש ב-win 8, המעבד שלי זה 8 ג"ב זיכרון, intel core i-5 3470 וכ.מסך, אם זה רלוונטי amd hd 7870xt. אני ממש אבוד עצות, אני מרגיש שהמחשב הזה יכול לתת הרבה יותר ולא להתקשות להריץ כמה טאבים של כרום ווורד. תודה...
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לאחרונה טלויזיה התומכת בתצוגת תלת מימד של סוני, כולל משקפי תלת מימד מיוחדים. אני מצליח לצפות בתכני תלת מימד והכל טוב עם ההגדרות בטלויזיה ( למיטב ידיעתי) כאשר אני מחבר את המחשב הנייד בכבל HDMI ומנגן סרט בתוכנת POTPLAYER אני נתקל בבעיה עם התרגום, הוא מוצג בכפילות ובצורה לא ברורה בכלל, אולי בתצורת HSBS (HALF SBS) יש למישהו מושג מה עליי לעשות בכדי לפתור את הבעיה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם. 1)יש לי בעיה רצינית בביצועי המחשב במיוחד בWINDOWS. דבר ראשון הכל מקרטע לי כולל התנוע של העכבר.. הווינדוס עולה המון זמן למרות שהוא לא עמוס כלל, יש לי מעבד 2.26@2.4 ,512DDR pc2100. 2) מזה בדיוק LOW FORMAT וכיצד מבצעים אותו ? תודה מראש. :-X
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
חבר שלי שם הרדיסק של חבר אחר באופן, מכייון שהוא רצה להעביר מידע טוב הכל טוב ויפה, אחרי כמה ימים הוא החבר שלו בא לקחת ממנו את המידע שהוא השאיר אצלו. הוא לא הצליח לפתוח את המארז והוא ניענע את המחשב כמו מטורף. הוא הניח לזה. זמן מה אחר כך הוא הפעיל את המחשב, והמחשב עשה ריסטרט שהוא עלה. ואחרי כמה ניסיונות המחשב עבד (הווינדוס עבד לחצי שעה). ומאז לא עבד שוב, הוא מגיע לקטע של הבחירת משתמשים (כביכול, במחשב שלו יש רק משתמש אחד) והמחשב עושה ריסטרט. מה לדעתם גורם הבעייה?
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי צורב LG מודל GCE-8240B שעבד מעולה עד לא מזמן, אולם בחודש האחרון כל פעם שאני מנסה להוציא דיסק ממנו, לפני הפתיחה הצורב מריץ את הדיסק במהירות עצומה ופותח את המגש כשהדיסק רץ (ולעיתים אף קופץ), זה פשוט דופק את הדיסקים! איך אני יכול לסדר את זה? פתחתי את הצורב ולכאורה הכל נראה תקין בפנים. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קניתי את הכרטיס Gforce 6600GT אחרי המלצות רבות. של XFX. הלכתי לפי החוברת, ע"מ לא להתקע בבעיה בדריברים אחר"כ. אז כפי שהיה רשום מחקתי את הדריברים של ה-Nvidia של הגיפורס 4 MX הקודם שלי. אחר"כ הפעלתי מחדש את המחשב, המחשב הכניס דריבר של כרטיס מסך פשוט (ולא יכולתי לעלות רזולוציה וכדומה) אחלה! אז נתקתי את המחשב והכל, חברתי את הכרטיס החדש, הפעלתי את המחשב. ו..הכל ירוק! אין צבעים נורמליים, הכל בצבע ירוק כזה מגעיל. עכשיו לכרטיס מסך הזה, כפי שבטח אתם יודעים, אין יציאה למסך רגילה, יש 2 יציאות DVI. מכיוון שהמסך LG 775FT הישן ישן שלי אין לו חיבור DVI, הם מביאים 2 מפצלים. לכן חברתי את המפצל לכרטיס את המסך למפצל. אחלה הכל עובד אבל בירוק! יש למישהו פתרון איך אנ…
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום משהו יודע מי היבואן של LG בארץ קניתי לפני כ שנה וחצי מסך רגיל והיום הוא מתחיל להעשות בעיות { נכון כולכם תגידו הגיע הזמן לקנות חדש אבל לא! } קיצור נגמרה האחריות איכן אני יכול לתקן את המסך ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. אספר את העובדות ואשמח לקבל משהו מנסיונכם: במחשב P4 לוח אם של אסוס (לא זוכר כרגע דגם) נשרף הספק. החלפתי לספק - אמנם לא הכי יקר, אבל כזה שמחירו 150 ש"ח עם אחריות. לא עבר שבוע וגם זה נשרף. כשבאתי להחליף שמתי לב שאני ממש מתחשמל מנגיעה במארז ובעיקר בברגים (החיצוניים) שלו. הנחתי שבאמת הבעיה בספק והרכבתי שוב חדש - הכל עובד כשורה - אלא ששוב אני ממש מרגיש שאני מתחשמל. שמתי לב שיש עומס אדיר של מוצרי חשמל על השקע שבקיר. מה יכולה להיות הסיבה לשריפה ולהתחשמלות ? האם זה קשור לדעתכם ? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קניתי צורב חדש , ערום ללא תוכנות או כבלים. אני זקוק להדרכה כיצד מתקינים אותו בנוסף ל CD ולא במקומו כפי שהתקנתי אותו בינתיים. הוראות בבקשה בשפה של אנשים ולא של טכנאים (למרות שיש סיכוי שאבין גם מושגים מעט מתקדמים) תודה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע מחובר דרך bezeqint ב- ADSL 750kb אני משתמש במודם USB ale 130, וכל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט לאחר כמה זמן של שימוש, זה לא מתנתק ואז כשאני סוגר את המחשב או עושה ריסטארט אז זה סוגר לי משהו בשם connection tray, ואז זה לא עושה ריסטארט אלא נתקע ב- saving bla bla bla למישהו זה קרה פעם? מישהוא יודע איך לתקן את זה?
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה עם פתיחת קבצי טקסט ומדיה פלייר. כשאני פותח קובץ של פנקס רשימות לוקח לו בערך 10 שניות עד שהוא נפתח, ככה גם קבצי מדיה פלייר. עשיתי איחוי, בדיקת וירוסים, הסרתי ספייוורים, וכלום לא עוזר. מישהו יודע מה צריך לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה קצת מוזרה: אחרי מספר שעות משחק, באמצע HL2, המחשב מחליט לעשות ריסטרט פתאום... בדקתי עם MCAFEE את הSPYWARES ואת הוירוסים ולא גיליתי משהו מיוחד וגם אם כן, מחקתי אותו. האם יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה? נ.ב. - לא נתקלתי בריסטרט ספונטני במקרים אחרים
-
- 9 תגובות
- 737 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא שאני במחשב או לא במחשב אחרי איזה 6 שעות המחשב נתקע כלום לא מגיב ויש לי מעבד 2400amd וגם 512 ראם וכרטיס מסך ג'יפורס 5700 שכבר התקנתי את הדריבר שצריך והרדיסק 80 ג'יגה ולוח אם חדש כל החלקים חדשים את כולם החלפתי לפני שבוע כאילו שידרגתי אבל המחשב נתקע לי כל הזמן אז בבקשה לעזור לי
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אנשים אני אשמח לקבל עזרה יש לי מחשב ישן (סלרון 466) - המצב הוא שהוא לא פעיל כרגע. ברגע שאני מדליק אותו יכולות להיות אחת מ-3 האפשרויות הבאות: 1) המאורר של המעבד לא מסתובב בכלל ואין בכלל תמונה על המסך (מן הסתם...) - המחשב כאילו שובק חיים חוץ מהספק כוח שעובד (מרגישים רוח). 2) המאורר של המעבד מסתובב, ועולה המסך הראשוני של ה-BIOS, אבל המחשב לא מצליח לזהות את ההרדיסיקים (והם נבדקו -תקינים). בשלב הזה המחשב נתקע. 3) המחשב עולה כרגיל, טוען את ה-XP ואז נתקע ועושה ריסטרט מעצמו. פעם ככה ופעם ככה. איך אני יכול לדעת מה הבעיה? אם זה הלוח-אם או הספק? אני לא רוצה סתם לקנות ספק ולגלות שהלוח-אם היה דפוק או ההיפך... משהו נדפק שם זה בטוח (הייתה לי גם בעיית חשמל בחדר, וסביר מאוד שהיא שרפה את ה…
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
סידרתי שבוע שעבר לאחים הקטנים מחשב P2 ישן כדי שלא יתעסקו יותר במחשב שלי. בקיצור אתמול החלפתי כאבל של הדיסק הקשיח באחד אחר (זה שהיה היה איכותי ולקחתי אותו לעצמי) ושמתי אחד מהמחשב שלי (שידוע לי שהוא בסדר). בקיצור המחשב לא מזהה את הדיסק הקשיח. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי מחשב עם לוח אם Brownsville II, זכרונות 500+250MHZ, מעבד פנטיום 4 3.06 לעיתים יש לי בעיה מוזרה: המחשב לא עולה לאחר Restart, למרות שהמאווררים עולים, ויש מתח ל CD ROM. העכבר ללא מתח (אין לו אור), שלושת הנורות של המקלדת מהבהבים לחצי שניה וזהו - בלחיצה על NumLock לא קורה כלום, המסך ב Standby וזהו. אני מכבה ומדליק מספר פעמים עד שהמחשב עולה בסוף. למה זה? מה עושים? אוריאל
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב חדש אתמול ובמשך שעתיים היום הוא התכבה כבר פעמיים.למה זה קורה? אני לא שיחקתי בשום משחק (טוב,אולי serious sam 2,אבל זה היה במשך רבע שעה),רק גלשתי בפיירפוקס ודיברתי במסנג'ר. הבעיה לא נראית לי החום,כי אני לא שמעתי את המחשב במאמץ (וכמו שציינתי,כמעט ולא שיחקתי במשחקים),ויש לי ספק שיכול להחזיק מערכת פי 2 יותר טובה (מפרט בצד ימין). למה המחשב כל כך הזמן עושה ריסטרט??? תודה לעוזרים.
-
- 13 תגובות
- 737 צפיות
-
-
טוב היתה לי בעיה עם שגיאות ומסכים כחולים כמה דברים עם ה- RAID,, קיצר היום חזר אליי המחשב אחרי תיקון, הכל סבבה, גם בדרך הוא שודרג, עכשיו יש לי שתי בעיות... 1. הותקן לי הארד דיסק נוסף של 250 בנוסף ל- 200 שיש לי, משום מה הוא מזוהה במנהל ההתקנים אבל בכוננים עצמם אני רואה רק את זה של ה- 200. צריך לפרמט שוב כדי ששניהם יפעלו? 2. אני עובד עם מסך LCD 17 ומן הסתם הזולוציה האופטימילת לעבודה איתו היא 1024X1280 וכאשר אני מנסה לשנות אליה אני מקבל מסך כחול עם שגיאות ומן הסתם אני נאלך לעשות ריסטרט. מה אפשר עשות כדי לתקן את הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני אשמח אם מישהו יסביר לי איך אני מגדיל את ה VIRTUAL MEMORY במחשב..הבנתי שזה תלוי בכמה מקום על ההרדיסק יש או משהו כזה..כשאני עובד עם פוטושופ או אפטר זה לא מספיק תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין מאוור על לוח אם ישן עם תושבת 478 ובגלל שהיה לי לפני קירור מים שעבר למחשב החדש, נשאר רק החלק של החדש. זאת אומרת המאוורר אינו מתחבר... מאיפה אני יכול להשיג רק את החלק הנ"ל? אם מישהו יכול לעזור תודה מראש יובל
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אז כאמור זה מה שקרה ועכשיו לא ניתן לגעת בשולחן העבודה ולעשות את הפעולה ההפוכה. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-