תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה המחשב לא עולה ואני לא מתכוון לWIN שהוא לא עולה. מתי שאני מפעיל את המחשב המאוורר של המעבד מסתובב לאט ,המנורות במקלדת לא מאירות והמסך לא עולה. יש לי ספק גרוע ויש לי בעיה עם הכרטיס מסך עם הספק הזה ,כל פעם שעולה הWIN צריך לעשות RESTART כי הגראפיקה נראת מוזר ,אז חשבתי שהרסתי את הספק. אז החלפתי ספק (הספק ששמתי עכשיו הוא מאותו סוג - גרוע). והוצאתי גם את ההרדיסק והכרטיס מסך ועדיין לא עובד. תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב אתמול והכול הלך בסדר עד שהגעתי לקטע הזה: http://img685.imageshack.us/img685/887/image0064m.jpg את הCopying Windows File זה עובר יותר מידי מהר בשביל להיות אמיתי ובExpanding Windows File זה עולה לאחוז מסויים ואז מפסיק הנקודות אחרי האחוזים זזות הכונן עושה אורות (קורא את הדיסק) הנורה האדומה גם כן אבל זה לא זז שלוש שעות זה היה תקוע לי על 8 אחוז ואז התיאשתי וכיביתי את המחשב ניסיתי 2 דיסקים שונים שניהם ממקורות שונים ואובונטו זה מתקין לי כמו שצריך איך אני מתקן את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
באחד המחשבים שלי, כונן הדיסקים לא פועל.. לא לגמרי, הוא לפעמים נקלט בחומרה ולפעמים לא. ניתקתי, חיברתי, החלפתי כבל ATA.. לא עזר. גם אם הוא נקלט, הוא לא מריץ את הדיסק (הדיסק לא מסתובב).. נדפק. בכל אופן, אני צריך אותו בשביל להכניס דיסק של מע' ההפעלה ולהתקין מחדש. אז השאלה שלי היא כזאת - האם אני יכול לנתק את הדיסק הקשיח מאותו מחשב "דפוק", לחבר אותו למחשב תקין (להחליף בקיים), ולהתקין שם את מע' ההפעלה (ע"י כונן תקין באותו מחשב תקין) ואז להחזיר את הדיסק הקשיח למחשב המקור שלו והכל יעבוד כמו שצריך? כמובן שגם את הדיסק הקשיח שהוצאתי, להחזיר חזרה למחשב התקין וששום דבר לא השתבש? תודה ושבת שלום!
-
- 5 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כחודש שידרגתי את הכרטיס מסך שלי ל-GIGABYTE ATI RADEON HD4850 וגם את ספק הכח (כדי שיתמוך בכרטיס, עלה 400 שקל בערך). הכל עבד יופי עד שפירמטתי את המחשב, פתאום לא היה סיגנל במסך.. לא עזר כלום, חיברתי את המסך לכרטיס המובנה של הלוח אם. בDEVICE MANAGER הכרטיס מסומן כלא מזוהה, וכמובן ניסיתי להתקין את התוכנה מדיסק ההתקנה המקורי של כרטיס המסך אבל היא טוענת שהיא אינה תומכת בסוג הכרטיס שיש לי.. מוזר. שוב לא עזר כלום, לא דרייברים מהאינטרנט, לא איפוס של ה-ביוס ולא 3 פירמוטים למחשב. לקחתי את הכרטיס למעבדה ושם אמרו שהוא תקין ושהבעיה אצלי, כנראה שאולי בPCI SLOT. האם יש תוכנות שיכולות לבדוק \ לאבחן (אולי לתקן?) בעיות בPCI? או שמישהו מבין בזה ויודע איך לעשות את זה? תודה רבה!…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם כאשר אני מפעיל את המחשב עולה לי ההודעה : "Turn off power and reinstall the jumper in normal mode position" מה זה אומר? ומה עליי לעשות כדי להיפטר מזה?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום אחרי שהיה לי מסך כחול באמצע טעינת משחק, המחשב נדלק אבל לא מזהה את הכרטיס מסך, בdevice manager vהוא מראה מקלדת כחולה ליד הdisplay adapter וכותב במאפייניםThis device cannot start.(code 10) j ולפני כחמש דקות הייתה שגיאת RUNDLL Error in c:\windows\system32\NVCPL.DLL Missing entry:ExportOEMDefaults יש עזרה, חברים?
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים אני חווה בעיית מסך כחול, שמלווה כל פעם בהודעה אחרת. את הצילומים אביא בהמשך. הבעיה מתרחשת בזמן אקראי, ללא כל סימן מקדים ואף ללא נגיעה במחשב, בזמן טיסה בסימולטור טיסה FSX. פירמטתי את המחשב פעמיים, הסרתי והתקנתי דרייברים עדכניים מהאינטרנט, חיפשתי עשרות פעמים בגוגל אך שום דבר לא הועיל. אחרי עשרות מסכים כאלה, הופיע אתמול אחד שהפנה לבעיה בדרייבר של ATI ומספר פעמים גם לדרייבר שקשור לDirectX. לכן אני כבר חושד שמדובר בפגם פיזי בכרטיס מסך (HD Readon 5850 1GB) ואני אומר זאת משום שהבעיה קוראת באופן אקראי, סתם ככה, בעת מאמץ של הכרטיס מסך. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי מה עליי לעשות - האם לרכוש כרטיס מסך חדש או שיש דרך לדעת האם הבעיה היא אחרת? האם ה…
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב P4 שאני מעוניין לפרמט והתקין מחדש WINXP SP2 יש לי cd bootאך אני לא מצליח לראות את הבאיוס רשום BAIOS IS NOT AV והמסכים רצים מהר כך שאני לא יודע איך נכנסים לביוס ניסיתי מקש TAB ,DEL לא עוזר אנא עזרתכם
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כשאני מנסה להזיז דמות עם המקשים הם פשוט זזים ב LATENCY , כאילו אם אני זז שניה עם הדמות אז היא זזה שלוש שניות ורצה לה קדימה לקיבינמט , ממש מעצבן לאללה למישהו זה קרה הבעיה הזאת? זה יכול להיות גם כרטיס מסך , שכאילו הוא לא מספיק לחשב בזמן את הטקסטורות או משהו? לפי מה שקראתי בחיפושי גוגל..אבל אין לי שמן של מוסך..בבקשה תעזרו
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הוא מראה כאילו הוא מחובר כל הזמן גם כשהכבל מנותק, אבל ב LIMITED OR NO CONNECTIVITY עם סימן הקריאה הצהוב, ואין אינטרנט. היום חיברתי אותו פעם ראשונה והתקנתי דרייברים. מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המתאם הנ"ל חיברתי ללוח ו... הדיסק אומנם מזוהה אבל אני מקבל את ההודעה " no 80 conductor cable" מה שאומר שהלוח מזהה את המתאם ככבל conductor 40 ומאפשר לו לרוץ רק ב ATA33 ולא ATA133 שהלוח שלי מסוגל לתת. אשמח לקבל רעיונות לפתרון :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הכותרת בטח סיקרנה אתכם הבעיה היא כזאת, מחשב שנקנה לפני איזה שנה עבד בלי בעיות - הכל היה בסדר. פתאום, יום בהיר אחד, נכנסים לאתר vod.walla.co.il לוחצים Play על אחד הסרטונים - והמחשב עושה Restart אחרי פחות משנייה. אותו דבר כלפי סרטונים באתר של nana ובאתר של ספור 5 (Sport5.co.il) וכנראה שזה קורה גם באתרים נוספים שלא יצא להכנס אליהם. אז אתם בטח שואלים "מה הקשר לחומרה?", אז ככה" אחרי שזה קרה, ניסיתי לבודד את הבעיה, התקנתי מחדש דריבים (כ. מסך, לוח), מקודדים, נגני פלאש למינהם אפילו ניסיתי לראות אם אותו דבר קורה גם ב-FireFox ומסתבר שכן. אז הלכתי על הקיצון - פירמטתי את המחשב וניסיתי בשלבים שונים (לפי התקנת דריברים, אחרי, וכל מני שילובים ע"מ לבודד את הבעיה - שום דבר לא עזר. כ…
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שבת שלום, בשבוע האחרון המחשב שלי התחיל לקרוס (נכבה באופן פתאומי) מספר פעמים לאחר שהוא דלוק במשך כחצי שעה בלבד. אני מניח שהבעיה היא בקירור. טמפרטורת המעבד לפי ה- BIOS היא בין 80 ל- 84 מעלות. טמפרטורת הלוח-אם - 51 מעלות. CPU Fan Speed - 2848 RPM המעבד שלי הוא - AMD Athlon 64 (4800+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2 ממבט ראשוני על המחשב מבפנים המאווררים אכן עובדים, איך ניתן דעת מה בדיוק מקור הבעיה? (ספק? מאוורר של המעבד? מאוורר של המארז? גוף קירור פגום?) וכיצד ניתן לתקן אותה (מה אני צריך לקנות)? תודה רבה, עומר.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אם אני מעביר קבצים מדיסק לשלוחן העבודה או לכל מיקום בתוך הארד-דיסק זה לוקח שעות!! כאילו המחשב\הכונן לא מתאמץ להעביר את הקבצים.בהתחלה אני שומע את המאווררים כזה "וווווווווווווווווווווווווו" וזה כותב "שתי דקות נותרו" ואז פתאום המאוררים מפסיקים..והזמן עולה מ2 דקות ל20-40 ואפילו עד שעה ומשהו..וזה שאני מנסה להעביר 4.5 GB..עכשיו אני מעביר 2.5GB תוך 25 דקות..הגיוני?100 מגה ביט לדקה! זה מלא זמן..למה זה ככה..וזה לפני כמה זמן התחיל..כשקיבלתי תמחשב זה לא היה..המפרט בחתימה דרך אגב.. אה וגם ניסיתי להעביר למשל ממקום למקום בהארד-דיסק וזה לא לקח כל כך הרבה זמן.. מישהו יודע למה? המליצו לי לעשות DEFRAG או משהו..אני ינסה את זה אחר כך..זה בכלל יעזור..?
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי שתי HDD אחד IDE ואחד SATA, כשאני מחבר רק את הSATA, הכול עובד תקין ברגע שאני מוסיף את הIDE, המחשב נתקע לחצי שנה כול כמה שניות. על הIDE מחובר גם צורב DVD ןהIDE מג'מפר כמאסטר והצורב כslave. כיצד ניתן לפתור?
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום סוף סוף הגיעו כל החלקים למחשב, שמח וטוב לבב אני מחבר את המקלדת מסך עכבר ומפעיל את המחשב אבל, כל המאווררים עובדים (ספק מארז מעבד לוח כ.מסך), ואני לא רואה כלום על המסך אין ציפצופים אין כלום, המסך אומר שהוא לא מזהה כלום, חיברתי חיבור דיגטלי הוא (המסך) טוען שהוא מזהה אנלוגי, שמתי ידנית על דיגיטלי רושם Error כלשהו, המקלדת לא מגיבה וגם העכבר כאילו לא מחובר, למישהו יש רעיון מה יכולה להיות התקלה ? למעט מסך כי אין לי כלכך דרך לבדוק את זה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג עצמאות שמח .. ברשותי מחשב די ישן שעובד אצלי כבר הרבה שנים: amd athlon 2500+ xp 7600gt לוח אם של ג'יגה בייט משהו פשוט אם הדגם חשוב אני יפרט 2gb kingston ובלה בלה בלה.. בזמן האחרון המחשב פשוט "קופא" באמצע סתם טיול בשולחן עבודה אפילו לא במאמץ. חשוב לציין שזה יכול לקרות פעם ביום או פעם בשעה .. לדעתי זה הטמפ' של המעבד כי היא עומדת על 50-60 באופן קבוע למרות שלמעבדים האלה זה סביר. דעתכם בעניין?
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
Probably caused by : nv4_mini.sys ( nv4_mini!nvHalFbInitHw_NV20+283 ) מה הבעיה? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי כמה אימאג'ים של XP ו-XP פרו, שיצרתי באמצעות גוסט, ואלה הותקנו בעבר על מחשבים שונים (כדי לחסוך זמן התקנה, לא מדובר בהתקנות פיראטיות). כלומר האימאג'ים בסדר, כל מחשב שקיבל אותם נדלק, עידכן את החומרה השונה ועובד יופי. אני נתקל בבעיה במחשב ספציפי, שברצוני לשדרג מ-98 ל-XP, כאשר לאחר פרישת קובץ הגוסט, המערכת נעצרת ולא עולה. בדקתי בסייף-מוד והשורה בה הוא נתקע היא: Multi(0)rdisk(0)partiton(1)\windows\system32\Drivers\mup.sys אם אני מנסה להתקין ישירות מה-CD התקנה נקיה, המערכת נעצרת בשלב העתקת הקבצים מהתקליטור. פשוט עוצרת ולא עושה כלום. ב-98 הכל עובד כשורה. האם יש למישהו מושג כיצד אני יכול להתקין XP על המחשב הזה? HD80GB מעבד פנטיום 4 2.4GHZ 256DDR אין חומרה חריגה... חוץ מהכרט…
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
רק אלוהים יודע מאיפה המיקרושיט ממציאים את התקלות שלהם עשיתי ריסטרט למחשב וזה מה שקורה,הסרגל של ההתחל קופא ואי אפשר להישתמש בו,שולחן העבודה עצמו בסדר ואפשר להפעיל תוכניות להעביר קבצים וכו.הפעלתי את ה- TASK MANGER ושם אני רואה ש EXPLORER.EXE הוא על 50% דרך אגב עשיתי סריקת וירוסים וזה לא מצא כלום למישהו יש רעיונות מה לעשות
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. קניתי מחב' PC CENTER כרטיס גנרי של יציאות USB עם 5 יציאות כאשר 4 מהם חיצוניות ואחת On_Board. תקעתי את הכרטיס הפעלתי המחשב והכל טוב ויפה, המחשב זיהה את הכרטיס והכל לאחר ההתקנה הפנימית של הכרטיס במחשב (שלי לא היתה התערבות בה) כל המחובר לכרטיס עבד מצויין. לאחר יום פתאום לאחר הדלקת המחשב מחדש העכבר אשר היה מחובר לכרטיס לא עובד. העברתי חיבור העכבר לחיבור USB אשר מתקבל מלוח האם (הרגיל של המחשב), והוא עובד. יש לציין כי לא התקנתי מיוזמתי לכרטיס USB דרייברים, אולי זו הבעיה? (למרות שזה לא הפריע לו לעבוד יום שלם..). יש לציין כי לאחר שהכל עבד הפעלתי וכיביתי מס' פעמים המחשב אז אין חשש שבגלל הכיבוי זה לא פעל. אבקש פתרון, תודה אנשים !
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לא היה לי מחשב אישי מזה 4 חודשים , קניתי מחשב נייד חדש מחול שהגיע תוך 3 שבועות. התקנתי תוכנות מדיסקים CD ו DVD ובדיסק הCD המקרי הבא שהכנסתי הוא כבר לא קרא (דיסק בדוק תקין לחלוטין) וקורא/כותב DVD בלבד. חשבתי שאולי שהקשוחה שלו הישתגעה אז עדכנתי לגרסא האחרונה -> לא עזר. יש פתרונות אפשריים? התקלה הזו נפוצה? תודה מראש לעוזרים, בני.
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
זה כבר מתחיל להיות דיי מתסכל כל פעם שאני משחק ג'נרלס(זירו אוור אם זה משנה) אז המחשב שלי עושה רסטרט בלי שום קשר... ההשערה שלי שזה קשור בזיכרון שהוא נעשה עמוס ואז בשביל לנקות הוא עושה רסטרט אבל זה רק השערה.. טוב אנ דיברתי בשם חבר שלי כי הוא לא רשום פה ומה שאני יודע שיש לו 512 מגה זיכרון אם צריך עוד משהו אני ישאל. תודה.
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הצורב שלי גמר לצרוב ונפתח ופתאום הכלב שלי עבר ופגע בו ואז אחי סגר(כנראה בכח את הצורב) ועכשיו אי אפשר לפתוח את הכונן הוא עושה רעשים ולא נפתח? מה הבעיה? המגש זז מהמסילה? אפשר לפתוח את הכונן מלמעלה ולהחזיר אותו למסילה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-