עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by naorsa,

יש לי דיסק קשחי חיצוני של WD 500gb יש עליו שלושה סרטים . שניים מהם הוא לא מצלייח להעביר למחשב וגם שהוא מנגן אותם דרך הכונן הוא נתקע באמצע...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום רב, לאחר שחיברתי את המוניטור דל u2715h (חדש) שתומך ברזולוציה של 2560x1440 ואיתחלתי את המחשב קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה : The current input timing is not supported by the monitor display.please change your input timing to 2560x 1440, 60 Hz or any other monitor listed timing per the monitor specifications. אז הנחתי שזה מכיוון שלא התקנתי עדיין את הדרייברים. אז איתחלתי את המחשב ושיניתי לרזולוציה המינימלית דרך הbios של 640x480 ואז הצלחתי להעלות את מע' ההפעלה (windows 7). הבעיה שגם לאחר שהתקנתי את הדרייברים, ברגע ששיניתי את הרזולוציה בשולחן העבודה ל2560x1440 המסך חזר להודעת השגיאה שציטטתי (בדקתי לפני וקצב הרענון היה מוגדר על 60Hz). כרטיס המסך…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. היי, איך אפשר לחבר מחשב נייח אל מחשב נייד? יש לי במחשב הנייח כוננים קשיחים שאני רוצה להשתמש בהם דרך המחשב הנייד, יש דרך/חיבור כזה בין המחשבים? או רעיון אחר לחיבור הכוננים הקשיחים לנייד? המחשב הנייח קצת ישן מלפני 8 שנים, הנייד הוא ASUS ROG STRIX GL502VY. תודה מראש.

4. Started by scarymovie,

יש לי צורב DVD דגם: NEC DVD?RW ND-3550A_ עכשיו כל דיסק DVD שאני שם הוא אומר ל- Windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. ייתכן שהדיסק פגום או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-Windows. דיסקים רגילים CD הוא קורא

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by Belgia,

שלום לכולם, קיבלתי במתנה כרטיס GTX 980 משומש, חיברתי את הכרטיס ללוח האם וחיברתי לו מתח. כשאני מדליק את המחשב אני רואה שהכרטיס נדלק והמאוורים שלו עובדים, אבל אין תצוגה במסך. ניסיתי לחבר גם Display Port ולאחר שזה לא עבד ניתקתי אותו וניסיתי לחבר HDMI אבל עדיין אין תצוגה. בדקתי גם שהכרטיס מהודק ללוח האם. מוסיף שהספק שלי 650W. אשמח לעזרה, צירפתי מספר תמונות של החיבורים

6. Started by jon bar,

מה המשחק הטוב בחיילים

7. Started by metis,

היי לכולם, יש לי כרטיס מסך בן שנתיים בערך - ATI Radeon 9800. לפני כשבוע המאוורר של הכרטיס הפסיק לעבוד. ניקיתי אותי ואפילו שימנתי אותו. הוא נתן לי עוד כמה ימי חסד אבל עכשיו מת לגמרי. האם אפשרי להחליף רק את המאוורר? איך עושים את זה? איפה קונים מאוורר כזה? תודה, אסף עריכה: הכרטיס של Sapphire במידה וזה משנה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by IDAN AMRAM,

אז ככה, קודם כל אני חדש פה אז אם אני עושה טעויות כלשהן תגידו לי כדי שאני אתקן אותן... ולבעיה: לפני בערך חודש עשיתי פורמט למחשב של אחי..... והתקנתי לו windows XP pro ... אבל אחי הטיפש לא אמר לי שאין לו את הדרייבר לכרטיס קול בכל מקרה אני חיפשתי את הכרטיס קול הזה (שהוא בכלל לא מוכר) בכל מיני אתרים וגם ראיתי שפה יש פורום עם הרבה לינקים של אתרי דרייברים אבל גם שם לא מצאתי... אז מי שמכיר את הכרטיס קול ESS 128 PCI (זה מה שמופיע בחשבונית של המחשב) ויכול לעזור לי אני מאוד אודה לו..... נוכחתי לדעת שיש פה אנשים שאוהבים לעזור אז פליז תעזרו לי.... אח שלי יושב לי על הוריד עם העניין הזה. תודה מראש

9. Started by galedri,

תגידו לוח אם asus p5w dh deluxe וכרטיס מסך 8800 gts יכנסו במארז antec p190 ??

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by parker8,

המדפסת משותפת והכל עובד טוב ויפה. רק ברגע שאני לוחץ OK להדפיס, זה פשוט לא עובד! לעומת זאת דרך המחשב שבו המדפסת נמצאת פיזית, אפשר להדפיס והכל עובד. זה נורא מעצבן, יש לציין שאני משתמש ב-VISTA, אך זה לא נראה לי קשור. כל האשף הלך לי טוב, הצלחתי להוסיף (אפילו אני משתמש בתוכנה לרשתות- NETWORK MAGIC) רק מה, אני לא מצליח להדפיס! מחכה לתשובה, GigaDude

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  11. כמו שאומרת הכותרת. אם אני מחבר אותם ישירות למחשב הם עובדים, אם הם מחוברים למסך הם לא... יש מה לעשות חוץ מהמובן מאליו?

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  12. שלום, ברשותי מחשב חדש בין חודשיים asus zenbook duo 2024. שאני משנה במחשב לקצב רענון של 120 הרץ אני שם לב שיש מין הבהובים קלים כאלה במסך,יש לציין שצריך ממש ממש לשים לב לזה רק חדי עין יבחינו אבל זה מציק לי שיש את זה בכלל. שאני משנה ל60 אין את זה. האם זה בעיה או שצריך לשנות משהו בהגדרות?

13. Started by shlompis,

שלום, האם קיימת אפשרות לחסום במחשב אפשרות שמשתמש יחבר דיסקים ניידים, רכיבי פלש וכו' ויעתיק קבצים ? תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by IAF.ofek,

שלום, אני מעוניין לצרוב דיסק (מתנה למישהו) שיכיל שירים + תיקייה עם תמונות,הדיסק מיועד לכך שיוכל להתנגן דרך המחשב וגם דרך מערכת סטריאו. היום צרבתי את הדיסק (דרך התוכנה DeepBurner) כ-DATA CD, וצרבתי את השירים והתיקיית תמונות. כאשר ניסיתי לנגן את הדיסק,דרך המחשב הוא עבד מצויין,אך דרך המערכת סטריאו הדיסק לא נוגן והופיעה הודעת CD EROR. אני חושב שהבעיה שלי נובעת מכך שהדיסק מכיל תמונות,רציתי לשאול אם יש דרך לצרוב את הדיסק כך שיהיה ניתן לנגן אותו למרות שיש על הדיסק תמונות. תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by thebestof2005,

אז ככה, חזרתי היום מהצבא אחרי שבוע שלא הייתי בבית הייתי במחשב כרגיל (אינטרנט וכו) ופתאום הוא נתקע (דבק שקרה לי גם בעבר). עשיתי ריסט ומאז הווינדוס לא עולה. גיליתי רעשים מהארד דיסק (כמו "באנג באנג" כאלה). ניסיתי שוב ושוב לעלות את המחשב, אבל לא הצלחתי. מה שקורה בשטח זה שלפעמים הוא מגיע למסך של ווינדוס (XP) שיש למטה את הדבר הכחול שזז, אבל פשוט לא לא עובר למסך של היוזרים ונישאר שם, וגם לפעמים הרעשים של ההארד דיסק מתחזקים (ה"באנג באנג") ואז הוא אומר שהוא לא מזהה בכלל שום דבר על המשחב שלי ומבקש שאכניס דיסק או משו ואלחץ המשך. (כאילו להגיד לי שאין לי ווינדוס ושאני אכניס איזה דיסק בוט או משו). חיברתי את ההארד דיסק שלי למחשב של אחי (החיבור שלי SATA ושלו IDE). הצלחנו לפתוח את המחשב …

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  16. שלום לכולם, אני חדש במערכת הפורומים של HWzone ומקווה להשתלב יפה! יש לי כמה מושגים שהייתי רוצה שתסבירו לי - בתקווה שהפורום הזה מתאים אז ככה: מה זה הייטסינק, מה זה pc3200 הבנתי שזה מהירות זיכרונות אבל לא הבנתי בדיוק איך זה הולך, ומה הקטע של ה Mhz במעבדים והזכרונות - כלומר נגיד המעבד הנוכחי שלי הוא amd athlon 900 אבל יש לזה מספר שונה ב Mhz , איך זה הולך ומה זה בדיוק - תודות לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי, לא ידע למה אבל פתאום התחלתי לקבל את השגיאה הזאת- You are not authorized to view this page You might not have permission to view this directory or page using the credentials you supplied. -------------------------------------------------------------------------------- If you believe you should be able to view this directory or page, please try to contact the Web site by using any e-mail address or phone number that may be listed on the www.cracks.am home page. You can click Search to look for information on the Internet. HTTP Error 403 - Forbidden Internet Explorer אני מקבל את השגיאה הזאת רק כשאני רוצה להוריד משהו מאתר אינטרנט כלשהו.... הקאזה עובד, האייסיקיו עוב…

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  18. Started by za-david,

יש לי מעבד פנטיום 4 מהירות 2.66GHZ והוא מגיע לטמפ' של 85 בעבודה מאומצת אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי כבר לנקות אבק להוציא את המאוורר והגוף קירור לנקות את המשחה הטרמית ולשים מחדש משחה טרמית (לא יותר מידי ולא מעט מידי אני יודע), ניסיתי בהגדרות בביוס לשנות מהירות סיבוב של המאוורר שיתחיל לעבוד על מקסימום בטמפ' גבוהה ובטמפ' נמוכה, החלפתי מאוורר וכלום לא עוזר

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  19. אורח אופיר
    Started by אורח אופיר,

שלום מבקש עזרה דחוף... רכשתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. הורדתי ווינדוס 8.1 pro מהאתר של מייקרוסופס ורכשתי רשיון. הויינדוס ירד מהאתר בצורת " מדיית התקנה" יש ל usb. כאשר חיברתי את ה usb למחשב החדש התחילה התקנת הווינדוס . התבקשתי להקליד את מס הרשיון ץץ הכל עבד מצויין והרשיון התקבל. לאחר מכן התבקשתי להחליט באיזו צורה אני רוצה להוריד את ווינדוס... שדרוג או מותאם אישית. אני מתקין בפעם הראשונה ולכן החלטתי על מותאם אישית.. המערכת אומרת לי שאין באפשרותי להתקין על שום כונן... לא ממש מבין מדוע.... מה זאת מדיית התקנה? איל אני מתקדם משם?? בכל פעם שאני מבצע עוד פעולה אני חוזר להתחלה וצריך שוב ושוב להקליד את מס' הרשיון... התייאשתי.. זקוק …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by The-Star,

אז ככה התקינו לי 260 gtx לפני כמה ימים כל משחק עד עכשיו לא נתקלתי בתופעות חריגות , בדקתי טמפ' והכל היה תקין ככה שאני מוציא את ההתחממות מהמשוואה , לאחר משחק קצר במשחק grid החלטתי לצאת מהמשחק לדסקטופ בזמן הזה הופיע לי המסך הכחול (בנתיים זה קרה לי רק פעם אחד ) . פירוט המערכת בקצרה : quad 6600 oc 3,0 corsair 520 hx 4gb vista 64bit אני מצרף גם קובץ dmp תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by mega1234,

למי שלא יודע אני סובל מרעש זוועתי מהכרטיס כמו של מתח גבוה כול אימת שהכרטיס בעומס (משחקים בעיקר) - אני מנסה לברר עד כמה התופעה נפוצה ויותר חשוב לראות אם הספק פשוט חלש מידי לכרטיס הזה (FSP350PN), פתחתי דיון בפורומים של sapphire ושם הומלץ לי על ENERMAX 500W שאמור לפתור את הבעייה אבל לפני שאני מוציא 600 שקל על ספק אני כמובן רוצה לראות עד כמה הבעייה נפוצה ואם יש פתרונות אחרים. האם הכרטיס שלכם משמיע רעשים מוזרים כמו של מתח גבוה כשהוא בעומס ? ואם כן איזה מפרט יש לכם, ויותר חשוב איזה ספק ? האם סבלתם מהבעייה והיא נפתרה בהחלפת ספק ? או שאתם עם הבעייה כבר כמה שנים והכרטיס עובד ?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  22. Started by Mpro,

תקלת מחשב. המסך, מקלדת ועכבר לא עובדים. המחשב עובד תקין, מאווררים וכו. חייב לציין שהרכבתי מחשב חדש, עשיתי את זה מספר פעמים ואף פעם לא קרה לי מקרה כזה. פתרונות?

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by j,

שלום לכולם, בכלפעם שאני פותח קובץ כלשהו שנמצא על דיסק, המחשב נופל... הכונן הוא של סמסונג (כבר החלפתי לפני כשנה וחצי בערך) s203N... הצעות??!?!?!?!?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  24. שלום חברים. יש לי מחשב עם לוח של ASUS P5B. לאחרונה בכל הפסקת חשמל או ניתוק כבל החשמל הביוס מתאפס והתאריך בורח וצריך לעדכן מחדש. קראתי ברשת שבד"כ זו בעית סוללה והחלפתי בחדשה - אבל הבעיה נשארה. אמרו לי בטלפון באחת המעבדות שצריך לשחק אולי בג'מפר אבל חיפשתי ולא מצאתי איפה הוא נמצא. אשמח אם תתנו לי פתרון או לפחות הסבר איפה נמצא הג'מפר - אם יש איזה שרטוט (משהו של יותר מ"ליד הסוללה" כי אני לא מוצא אותו.) תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.