עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. זה התחיל ככה: יש לי cardreader של CF שמתחבר ל- USB (לכרטיסים של מצלמה), הוא תמיד עשה בעיות בזיהוי שלו - פעם מזהה ופעם לא... אבל הסתדרתי (הערה: לפני הכל מדובר ב P4-2.4 לוח של ABIT BD7II מותקן xp pro באנגלית ועדכנתי SP2) מה שקרה לפני כמה ימים, אחרי שוב הקורא לא עבד נסיתי להתקין דרייבר חדש,אבל זה לא עזר אך בנוסף כל מה שאני מחבר ל USB כולל המדפסת שהייתה מחוברת כבר לא מזוהה במנהל התקנים קיימים כל יציאות והוא דווקא כן מזהה את עכבר האופטי (מחובר דרך USB) והוא עובד תקין חוץ מזה מרכזת USB שמובנת במסך גם מופיע שם תקין (נותנת 4 חיבורים נוספים בנוסף ל6 שנותן הלוח - לפחות 2 מתוכם יכולים לתמוך ב USB2) בקיצור אני כבר לא יודע מה לעשות ? התקנתי מחדש את דרייבר של לוח אם, של מדפסת , של קור…

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  2. שלום, יש ברשותי מחשב חדש נייח המסך מתחבר בכבל DVI לכרטיס מסך R280X לאחרונה קורה לי דבר מוזר שכאשר אני לא נוגע במחשב לאחר 20 דקות המסך נכבה והוא לא מצליח לחזור אני מקבל את ההודעה no input signal ורק שאני מכבה ומדליק את המחשב הוא חוזר, זה קרה לאחרונה לפני לא היה בעיה והוא היה חוזר מהמצב שינה הזה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by itail,

שלום! היום כשעבדתי על המחשב שמעתי פאק פתאומי והמחשב נתקע. פתחתי את המחשב וראיתי שגוף הקירור משוחרר כשנראה לי שהזיז פלסטיק שהגוף קירור מתחבר אליו נשבר. מה אני יכול לעשות? צריך להחליף לוח בגלל כזה דבר? תודה!

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  4. תקשיבו חבר'ה הייתה לי בעיה שהפרופיל של הוינדוס נעלם.פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה ואחרי שבועיים שימוש הפרופיל נעלם שוב יש מצב נדפק ההארד דיסק והוא מעלים מידע או משהו כזה? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by godis,

שלום, חבר שלי שכח תסיסמא שלו בויסטה.. איך הוא יכול לפרוץ את זה בלי לפרמט? תודה..

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  6. Started by DamneD,

אוקיי אז ככה... יש לי ספק של 300w, ואני רוצה לחבר מאוורר רגיל נוסף למחשב שלי... הבעיה היא שכל היציאות חשמל בכבלים שלי תפוסות! כשחיברתי את הכרטיס מסך הייתי צריך לחבר עוד הספקת חשמל נפרדת שמתחברת לספק, ומהחיבור של הרדאון 9700 פרו יש עוד פיצול נקבה. על אותו כבל חשמל שיוצא מהספק יש שני יציאות, האחת חיברתי להארדיסק, השניה חיברתי לכרטיס מסך... השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר לפיצול על הכרטיס מסך מאוורר רגיל נוסף מבלי לגרום לבעיה בהספק החשמל לרכיבים על אותו כבל? ז"א, האם המאוורר יגרום להארדיסק\כרטיס מסך לא כראוי? תודה מראש למי שיתן לי תשובה מקצועית (=

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by yossia23,

שלום חברים שמתי לב אצלי במחשב כשיורד השטח הפנוי בדיסק קשיח מתחת ל20GB אז המסך שלי מקבל "טיקים" ואז הוא נהיה כהה יותר וקצת מצטמק. זה הדיסק קשיח עליו מותקן החלונות. כשאני מוחק קבצים ויש בערך 20 GB פנויים - התופעה נעלמת. כל הכבלים מחוברים טוב. מחשב 2.8 עם לוח אם ASUS P4S800D יש למישהו איזה הסבר על זה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  8. Started by Brownie,

שלום ובוקר טוב, המחשב שלי לא מזהה אחד מהדיסקים הקשיחים- באופן מיסטי, זה תמיד כונן D [או יותר נכון, איפה שאני ממקם את הדיסק בתוך המארז, בslot אם ככה קוראים לזה]. בכל אופן זה כבר פעם שלישית, אז אני שולל את האפשרות שזו בעיה של הדיסק הקשיח עצמו [שהחלפתי פעמיים כבר]. השאלה שלי היא מה זה יכול להיות? בעיה במארז? בספק? בכבלים?? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by Kak,

אני מקבל את ההודעה שבקובץ המצורף בכל אתר שאני מנסה להתחבר אליו, ולפני שאתם שואלים: התאריך והשעה במחשב נכונים פרמטתי את המחשב בחמישי אז מאוד קשה לי להאמין שמדובר ברוגלה או בוירוס ובכל מקרה הnod32 לא מצא כאלה. מה עוד יכול לגרום לבעיה? (אני משתמש בwin 7 ultimate)

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אני רוצה להעביר קבצים מהארד דיסק שלי במשחב למחשב אחר אז לקחתי תהארד דיסק וחיברתי אותו למשחב השני אבל במחשב השני הקבצים נראים אחרים ומשונים אין תיקייות רק מספרים..... למה זה קורה?..... 2. איך אני מאט את קצבב ההרצה כשאני לוחץ dir בתיקייה מסוייומת? בתודה מראשששששש

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  11. שלום, הביאו לי לנסות לתקן מחשב עם מעבד AMD X2 3600+ (תושבת AM2) שלאחרונה קורס במאמץ (אפילו מאמץ מאוד מתון) כל הזמן עליו. בדקתי וראיתי שהטמפרטורות של המעבד היו מאוד גבוהות. התקנתי עליו גוף קירור Scythe Shuriken עם משחה טרמית AC MX-4 (זו ממש לא הפעם הראשונה שאני מתקין גוף קירור ככה שהמשחה נמרחה כמו שצריך) ועדיין הטמפרטורות של המעבד מרקיעות שחקים במאמץ. ב- Idle הוא נמצא באזור ה- 45-50 מעלות (בחדר ממוזג) ובמאמץ הוא מטפס בטיל ל- 80 מעלות ומעלה ובסופו של דבר קורס. אני לא מצליח לחשוב על הסבר הגיוני לתופעה, שנים שהמחשב הזה עבד עם גוף קירור מסכן של AMD ופתאום הוא מתחמם בצורה הזו. שאר החומרה במערכת: לוח אם - Gigabyte M61PM-S2 זכרון - 2GB של DDR2 667 של Kingston. כרטיס מסך - Onboard…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  12. אני צריך פקודות לאיחוי הדיסק (מדובר בwindows xp בלי לוח זמנים) ולניקוי הדיסק בקבצי batch. רצוי בפקודות שיבוצעו מהשרת, אם אפשר בפירוט רב כמה שיותר. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by _Daniel_,

יש לי מחשב די חדש עם כרטיס קול מובנה על לוח של אינטל ורמקולים X530 (גם חדשים). לפני איזה שבועיים בערך התחילו רעשים במיוחד כשהעוצמה על המינימום (ברמקול, במחשב העוצמה מרבית) וזה הולך ונעשה יותר גרוע... אני לא יודע אם זה הכרטיס קול לא בסדר או הרמקולים. מה לעשות???

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  14. Started by ghadad,

היי זקוק לעזרתם , קניתי מחשב חדש עם Asus m2a-vm hdmi עשיתי את כל ההתקנה המליאה מהדיסק ובכל זאת אני מקבל הודעת שגיאה על מצב הדרייבר של הפיירוויר , הודעה : אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) הסרתי התקנה והוא מייד הוסיף אותו שוב עם המצב הנ"ל . יש למישהו רעיון ? אגב לא ניסיתי לחבר מצלמה . תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by alphadog,

שלום לכולם לא מזמן נפל לי המחשב נייד ומאז הוא הפביק לעבוד לקחת יאותו למעבדה ושם אמרו שאחד הפינים של ההארדיק נשבר ובגלל זה הוא לא עובד.....הם ניסו לשחזר לי את המידע מההארדיסק אבל לא הצליחו אמרו שאם אני רוצה הם יכולים לשלוח את המחשב למעבדה בהודו ושם אולי יצליחו לשחזר לי את החומר שהיה על ההארדיסק. האם יש סיכוי שיצליחו במעבדה בהודו להציל את ההארדיסק?והאם יש בכלל אפשרות במעבדה לעשות את זה? אודה לכם אם תעזרו לי תודה!

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  16. שלום לכל העוזרים,רציתי לישאול אני הולך ליקנות כרטיס מסך עם 2 חיבורים של 6 pin אז רציתי לשאול יש לי מתאם אחד אז להוסיף עוד מתאם? רציתי לישאול בשביל לוודא תודה

17. Started by qwerty1987,

משתמש(לצורך זה) בקספלורר 6, SP2, מותקן media player 11(יש לציין שאשף העזרה באתר לא מזהה שמותקן המדיה פלייר). כאשר לוחץ על סרטון פשוט לא קורה שום דבר. איפסתי את הגדשרות הדפדפן אבל זה לא עזר. אשמח לעזרה. תודה.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by יהונתן,

אהלן חברה..... לפני שבועיים קניתי כרטיס מסך חדש (geforce 7600gs) שאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות הוא נתקע לי.....עם זימזום מעצבן כזה..... שהמחשב קורס אני חייב לעשות ריסטרט ולעלות מחדש.....העיניין הוא שזה לא משהו עקבי זה יכול לקרות אחרי 10 דקות ויכול גם לא לקרות שעה...... אני יודע אם זה הכרטיס או שאולי זה משהו אחר....התקנתי דרייברים חדשים של NVIDIA ועדיין לא עזר... יש לי גם בעיה של ריסטרטים מוזרה.....החלפתי חומר תרמי כי חשבתי שאולי המעבד מתחמם.....זה קורה לו רק שאני מבצע כמה פעולות ביחד.... המפרט שלי הוא...... P4P800 ASUS 1024 MEGA DDR RAM SAMSUNG WD 80 GIGA HARDISC NVIDIA 7600GS AGP PENTIUM 4 3300 GHZ אשמח אם תעזרו לי.....

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  19. אז ככה, המחשב קופא אך ורק במשחקים (3D). טמפ' נבדקו ואינם הבעיה: מעבד: 31-40 (מנוחה - מאמץ) כ.מסך: 35-47 (מנוחה - מאמץ) דיסק קשיח: 25-31 (מנוחה - מאמץ) לוח אם: 34-38 (מנוחה - מאמץ) מארז: 34-36 (מנוחה - מאמץ) כפי שאתם רואים טמפ' אלו קרירים מאד למערכת שלי: Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3.0 (333x9) Thermaltake TMG i1 CPU Heatpipe Cooler Gigabyte GA-EP43-DS3L Kingston 2048 DDR II 800 (1024x2) Palit GeForce 9800GT 512MB PCI-E Hitachi 500G SATA II Thermaltake M9 Case Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent FARCRY2 ו-1 קופאים באותה צורה, כך גם: COD4, NEED FOR SPEED CARBON, CRYSIS WARHEAD וכו' וכו'. אפילו הסימולציה The Great Kulu של nVidia שמדמה את טכנולוגיית הפיסיק…

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  20. התזוזה לא הכי מדוייקת, לעיתים קרובות יש לו "קיפצוצים" קטנים, כלומר, תוך כדי העבודה וההזה של העכבר, לפעמים הסמן פשוט קופץ קצת הצידה, ולא בדיוק במקום שניסיתי להעמיד אותו. לא מדובר בשינויים גדולים במיקום, אבל עדיין מעצבן... האם צבע / טקסטורה של מה שיש מתחת לעכבר משנה ? "שפר את דיוק מהצביע" בחלונות - מסומן, לא עוזר. רעיונות ?

21. היום חיברתי כונן cd נוסף למחשב.. כשאני הדלקתי את המחשב היה קצת בעיות אבל סידרתי הכל הכונן דיסקים נפתח וכשאני מכניס לו דיסק אין שום סימן חיים מהכונן.. זאת אומרת שכאילו לא הכנסתי כלום.. ואין אפילו כונן נוסף במחשב שלי נכנסתי לביוס והכל על אוטומט.. עשיתי את הכונן עד השני ולא על הראשי..מה אפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by mekaiten,

קריאה לעזרה יש לי מחשב ישן - 5 שנים לפחות- שעבד ממש יפה עד לפני שבועיים. ככה פתאום, ללא התקנת שום דבר חדש, התחיל להיתקע מידי פעם. בהתחלה אחרי כמה שעות עבודה ולאחרונה אחרי זמן קצר. במדידה האחרונה שלי נתקע אחרי חצי שעה. אבל יותר חמור, כשאני עובר מדף לדף, באופיס או באינטרנט, מתקבל מסך שחור ל-5 שניות ואחר כך זה עולה. באופיס אני מדפיס שלוש עד ארבע שורות והוא נתקע לגמרי. גם ה- alt+ctrl+del לא עובד ואני צריך לרסט עם כפתור הריסטרט שליד כפתור ההפעלה. זה כל כך חמור כי אני עובד הרבה עם המחשב לצורך הפרנסה. בבקשה עזרו לי איציק פרטים על המחשב שלי: Windows XP Home Edition גירסה 2002 Service Pack 3 OEM-0069067-94112-76425 ] לא יודע אם השורה הזו נחוצה] Intel® Core™ 2 CPU 1.80GHz @ 4300 R…

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  23. Started by marik,

שלום יש לי דיסק קשיח WD 160JS SATA2 אך אני עושה לו טסט אם איזה תוכנה אפשר לבדוק אם הדיסק תקין לחלוטין אם משהוא יכול לעזור לי אשמח מאוד תודה

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by orend,

יש לי מחשב פנטיום 2 עם ביוס של AWARD ניסיתי להתקין כרטיס רשת אך הביוס לא הקצה לו IRQ ומשום כך מערכת הפעלה וין98 מקינה את הכרטיס אך רושמת שיש בעיה בהתקן ועלי להתקינו מחדש. ניסיתי להקצות ידנית אך זה לא עזר. ניסיתי להחליף לWINXP גם זה לא עזר. מסתבר שמקור הבעיה היא בביוס שלא מקצה לו . כיצד ניתן לפתור את הבעיה מבלי לשדרג ביוס. ואם בכל זאת צריך לשדרג איפה ניתן להשיג ביוס של אוורד בחינם?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by MetalB,

יש לי בעיה די מעצבנת אצלי עם החיבור של ההארד דיסק יש לי צורב והוא מחובר יחד עם ההארד דיסק ל- primary IDE אם אני לא טועה... ראיתי שהצורב מחובר ללוח אם ומהצורב להארד דיסק בכל מקרה בגלל שהוצאתי את החיבור של הצורב אז 2 פינים שלו יתעקמו לי ומאז שזה קרה ה- windows xp נתקע לי בזמן שהוא עלה אז נכנסתי ל- bios ובטלתי את הצורב ועכשיו הווינדוס עלה לי וגם אפילו מזהה לי את הצורב - אבל המחשב עובד הרבה יותר לאט אז מה שאני רוצה לעשות זה לנתק את הצורב מהמחשב כדי שההארד דיסק יהיה מחובר ישר ל- primary IDE הבעיה היא זה כשאני מנתק את הצורב אז המחשב נתקע לי בהתחלה כשאני מדליק אותו אני לא יודע אולי יש לזה קשר לג'אמפר שלו או משהו.... help me ???

• 2 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.