תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,309 דיונים בפורום זה
-
מחשב חדש - לוח אם אסוס - P5LD2-PCB 2.0 מעבד - INTEL CORE-2 DUO דיסק קשיח - WD 80G SATA כשאני בא להתקין XP בשלב של זיהוי החומרה כשמגיע ל "starting windows'" מהבהב ל 3 שניות ומתקבלת הודעת מסך כחול הבאה - stop : 0X0000007B (0XF7C7A524,0XC0000034,0X00000000,0X00000000) ביצעתי ניסיון של התקנת הדרייבר ע"י F6 מדיסק ההתקנה של ה SATA\RAID אך ללא הצלחה,לא ראיתי איזושהי הגדרה מיוחדת בביוס לכך. כמובן שביצעתי RESET לביוס וכ"ו...בדקתי שהדיסק נמצא על ה SATA הראשי ,ביצעתי ניסיון עם דיסק IDE ואותה הבעייה. שאלתי גם בפורום חומרה\תמיכה טכנית האם יש למישהו הצעה\רעיון ?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, היום התחילה אצלי בעיה מאוד מוזרה. בכל פעם שאני צופה בסרט/רואה סירטון ביוטיוב/משחק בכל משחק (כל פעולה שהיא אינה משרדית), כל כ40-60 שניות הקול ניהיה מעוות ומתחיל להיות איטי למספר שניות קצר. אני מקווה שהסברתי את הבעיה כמו שצריך כי זה מאוד מוזר ופעם ראשונה אני רואה דבר כזה. לדעתי זה לא קשור לסאונד אלא משהו אחר. אם יש למישהו עוד שאלה/הארה/דרך לפתור את זה,אני אשמח לדעת, תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
משהו מוזר שמתחיל לקרות קניתי מסך נוסף למחשב(Dell U2518D),מאז שחיברתי אותו לכרטיס מסך בmDP יש הרבה קריסות של תוכנות בטענה שאין מספיק ראם אפילו הכרום לא טוען דפים בגלל שאין ראם אני עובד בעיקר עם פוטושופ ואילוסטייטור בו זמנית(לפני לא היו שום בעיות כאלו) המפרט שלי הוא: i7 6700k(לא בOC) 16 ram 1070 ti zotac amp
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מדובר בכונן DVD של סמסונג SH-222AB, חיבור SATA אין בעיה לעבוד איתו (שמיעת שירים, צריבת דיסקים) אבל בביוס הוא לא מזוהה. הוא לא מופיע ברשימת המכשירים שאפשר לעשות דרכם BOOT ולא מזוהה ב- SATA configurastion וגם לא מזוהה כשעולים רגיל ממצב בו המחשב כבוי לגמרי, במסך הראשון של ה- PSOT בשלב בו ה WIN עולה לוקח לו הרבה זמן לעבור את השלב של הסמל עם 4 הצבעים. הזמן רק הולך מתארך מהפעלה להפעלה. הבעיה הזו הייתה לי כבר בעבר, כשהייתי צריך לחכות מספר דקות כדי לעברו את שלב הסמל. אז כמעט ופרמטתי את המחשב (אחרי ש sys restore לא עזר) אבל לפני ניסיתי להחליף את הערוץ SATA של ה DVD בלוח האם וזה פתר את הבעיות לגמרי. המערכת חזרה לעלות כרגיל ובמהירות - פחות מ- 20 שניות מה"ביפ" ב POST עד לע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמה סרטים שאני לא מצליח לשמוע את הקול בהם אבל אני מצליח לראות תמונה לאחר כמה בירורים הבנתי שאני צריך להתקין פילטר של AC3 ל WINDOWS MADIA PLAYER אחד : מאיפה אני יכול להשיג פילטר כזה {וזה חוקי } שתיים : איך אני מתקין אותו.
-
אהלן לפני כמה ימים הדלקתי את המחשב והמסך נהיה מלא פסים לבנים דקים ועבים ולאורך ורוחב המסך. הכתב נראה מטושטש לגמרי ולפעמים המסך מחליף צבעים. איך אפשר לדעת אם הבעיה במסך או בכרטיס מסך? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז כך פירמטתי את המחשב של אחותי הוא מעתיק את כל הקבצים והוא אומר לי לעשות RESTART אני עושה ואני מצטט כתוב (בתרגום לעברית): "עם יש דיסקט BOOT להוציא אותו אני מוציא ואז אחרי הRESTART המחשב מבקש ממני דיסקט BOOT מה אני עושה (דרך אגב הדיסקט BOOT הוא של WIN98 אבל אני חושב שזה לא קשור. אני מתחמן עזרו לי זה חשוב מאוד נ.ב - לא נראה לי שמפרט חשוב
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם GA-8I945GMF יש לי הארד דיסק sata אחד ועוד שני כונני cdrom מחוברים למחשב. רציתי להוסיף עוד הארד דיסק sata למחשב. אחרי שחיברתי והדלקתי את המחשב, הוינדוס עלה וזיהה את ההארד דיסקים והcdrom בתור חומרות חדשות והוא כותב שיש לו בעייה בהתקנה של הide controller. למרות ההודעה כונני הcdrom עובדים כרגיל. ניתקתי את ההארד דיסק הנוסף מהמחשב וההודעת בעיה נעלמה. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
קניתי קירור לכרטיס מסך מתוצרת ארטיק קולינג. התקנתי אותו עפ"י כל ההוראות אבל כשאני מדליק את המחשב פתאום כל המסך בארטיפקטים מטורפים. בזמן שהלוגו של ווינדוס מוצג רואים ברור וכשמסתיימת ההעלאה של ווינדוס המחשב עושה ריסטרט בעצמו. מה לעזאזל קורה פה?! בדקתי שוב ושב שהעשיתי הכל כמו שצריך... הכרטיס הוא 6800U והוא לא ב-OC... כשמפעילים את ווינדוס במצב בטוח הווינדוס עולה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אם אני לוקח כרטיס RTX 3050 שה bus interface שלו זה X8 PCIE4 ושם אותו בלוח אם PCIE3 X16 הוא אמור לרוץ X8 X3 ? ( הכפול 3 זה PCIE3 ) או פחות מזה ? רק כדי להיות בטוח שאני לא טועה ... כי אצלי זה נפתח X8 X3 ויורד אחרי כמה שניות ל X8 X1.1
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי לוח GIGA-BYTE 8IEXP . השתמשתי בתוכנה מעדכנת ,והביוס עצמו עודכן, אולם הבעיה היא, כאשר אני בוחר לשמור את השינויים(גם אם לא שיניתי כלום), התוכנה נתקעת. ריסט פותר את הבעיה, המחשב עולה וההגדרות ששיניתי נשמרו, אולם הבעיה נמשכת. ארצה לדעת מהי הבעיה וכיצד, אם בכלל, יש אפשרות לתקנה. בתודה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, רציתי להתייעץ עם בעיה מעצבנת במחשב ישן. קודם כל הנתונים של המחשב: E7400 2 סטיקים של 2GB 9600GT ספק כוח HEC 400W. HD WD 7200. המחשב עבד עד לפני יומיים חלק (יחסית לגילו), וממש לפני יומיים פתאום התגובות שלו נהיו מאוד איטיות. התגובות של הארד-דיסק (כניסה למחשב שלי, העתקת קבצים כניסיה לתיקיות, כל דבר בהשהייה גדולה מאוד). בדקתי עם אנטי וירוס ונמצא נקי, אני כמעט בטוח שה HD עומד ללכת לעולמו. 1.עם איזה תוכנה כדאי לעשות בדיקה ל HD (של WD אם זה משנה). 2. השערות נוספות לסיבת התקלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה התחיל ככה: יש לי cardreader של CF שמתחבר ל- USB (לכרטיסים של מצלמה), הוא תמיד עשה בעיות בזיהוי שלו - פעם מזהה ופעם לא... אבל הסתדרתי (הערה: לפני הכל מדובר ב P4-2.4 לוח של ABIT BD7II מותקן xp pro באנגלית ועדכנתי SP2) מה שקרה לפני כמה ימים, אחרי שוב הקורא לא עבד נסיתי להתקין דרייבר חדש,אבל זה לא עזר אך בנוסף כל מה שאני מחבר ל USB כולל המדפסת שהייתה מחוברת כבר לא מזוהה במנהל התקנים קיימים כל יציאות והוא דווקא כן מזהה את עכבר האופטי (מחובר דרך USB) והוא עובד תקין חוץ מזה מרכזת USB שמובנת במסך גם מופיע שם תקין (נותנת 4 חיבורים נוספים בנוסף ל6 שנותן הלוח - לפחות 2 מתוכם יכולים לתמוך ב USB2) בקיצור אני כבר לא יודע מה לעשות ? התקנתי מחדש את דרייבר של לוח אם, של מדפסת , של קור…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב חדש נייח המסך מתחבר בכבל DVI לכרטיס מסך R280X לאחרונה קורה לי דבר מוזר שכאשר אני לא נוגע במחשב לאחר 20 דקות המסך נכבה והוא לא מצליח לחזור אני מקבל את ההודעה no input signal ורק שאני מכבה ומדליק את המחשב הוא חוזר, זה קרה לאחרונה לפני לא היה בעיה והוא היה חוזר מהמצב שינה הזה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! היום כשעבדתי על המחשב שמעתי פאק פתאומי והמחשב נתקע. פתחתי את המחשב וראיתי שגוף הקירור משוחרר כשנראה לי שהזיז פלסטיק שהגוף קירור מתחבר אליו נשבר. מה אני יכול לעשות? צריך להחליף לוח בגלל כזה דבר? תודה!
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
תקשיבו חבר'ה הייתה לי בעיה שהפרופיל של הוינדוס נעלם.פירמטתי את ההארד דיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה ואחרי שבועיים שימוש הפרופיל נעלם שוב יש מצב נדפק ההארד דיסק והוא מעלים מידע או משהו כזה? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שכח תסיסמא שלו בויסטה.. איך הוא יכול לפרוץ את זה בלי לפרמט? תודה..
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה... יש לי ספק של 300w, ואני רוצה לחבר מאוורר רגיל נוסף למחשב שלי... הבעיה היא שכל היציאות חשמל בכבלים שלי תפוסות! כשחיברתי את הכרטיס מסך הייתי צריך לחבר עוד הספקת חשמל נפרדת שמתחברת לספק, ומהחיבור של הרדאון 9700 פרו יש עוד פיצול נקבה. על אותו כבל חשמל שיוצא מהספק יש שני יציאות, האחת חיברתי להארדיסק, השניה חיברתי לכרטיס מסך... השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר לפיצול על הכרטיס מסך מאוורר רגיל נוסף מבלי לגרום לבעיה בהספק החשמל לרכיבים על אותו כבל? ז"א, האם המאוורר יגרום להארדיסק\כרטיס מסך לא כראוי? תודה מראש למי שיתן לי תשובה מקצועית (=
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברים שמתי לב אצלי במחשב כשיורד השטח הפנוי בדיסק קשיח מתחת ל20GB אז המסך שלי מקבל "טיקים" ואז הוא נהיה כהה יותר וקצת מצטמק. זה הדיסק קשיח עליו מותקן החלונות. כשאני מוחק קבצים ויש בערך 20 GB פנויים - התופעה נעלמת. כל הכבלים מחוברים טוב. מחשב 2.8 עם לוח אם ASUS P4S800D יש למישהו איזה הסבר על זה? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב, המחשב שלי לא מזהה אחד מהדיסקים הקשיחים- באופן מיסטי, זה תמיד כונן D [או יותר נכון, איפה שאני ממקם את הדיסק בתוך המארז, בslot אם ככה קוראים לזה]. בכל אופן זה כבר פעם שלישית, אז אני שולל את האפשרות שזו בעיה של הדיסק הקשיח עצמו [שהחלפתי פעמיים כבר]. השאלה שלי היא מה זה יכול להיות? בעיה במארז? בספק? בכבלים?? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מקבל את ההודעה שבקובץ המצורף בכל אתר שאני מנסה להתחבר אליו, ולפני שאתם שואלים: התאריך והשעה במחשב נכונים פרמטתי את המחשב בחמישי אז מאוד קשה לי להאמין שמדובר ברוגלה או בוירוס ובכל מקרה הnod32 לא מצא כאלה. מה עוד יכול לגרום לבעיה? (אני משתמש בwin 7 ultimate)
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים מהארד דיסק שלי במשחב למחשב אחר אז לקחתי תהארד דיסק וחיברתי אותו למשחב השני אבל במחשב השני הקבצים נראים אחרים ומשונים אין תיקייות רק מספרים..... למה זה קורה?..... 2. איך אני מאט את קצבב ההרצה כשאני לוחץ dir בתיקייה מסוייומת? בתודה מראשששששש
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום, הביאו לי לנסות לתקן מחשב עם מעבד AMD X2 3600+ (תושבת AM2) שלאחרונה קורס במאמץ (אפילו מאמץ מאוד מתון) כל הזמן עליו. בדקתי וראיתי שהטמפרטורות של המעבד היו מאוד גבוהות. התקנתי עליו גוף קירור Scythe Shuriken עם משחה טרמית AC MX-4 (זו ממש לא הפעם הראשונה שאני מתקין גוף קירור ככה שהמשחה נמרחה כמו שצריך) ועדיין הטמפרטורות של המעבד מרקיעות שחקים במאמץ. ב- Idle הוא נמצא באזור ה- 45-50 מעלות (בחדר ממוזג) ובמאמץ הוא מטפס בטיל ל- 80 מעלות ומעלה ובסופו של דבר קורס. אני לא מצליח לחשוב על הסבר הגיוני לתופעה, שנים שהמחשב הזה עבד עם גוף קירור מסכן של AMD ופתאום הוא מתחמם בצורה הזו. שאר החומרה במערכת: לוח אם - Gigabyte M61PM-S2 זכרון - 2GB של DDR2 667 של Kingston. כרטיס מסך - Onboard…
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני צריך פקודות לאיחוי הדיסק (מדובר בwindows xp בלי לוח זמנים) ולניקוי הדיסק בקבצי batch. רצוי בפקודות שיבוצעו מהשרת, אם אפשר בפירוט רב כמה שיותר. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש עם כרטיס קול מובנה על לוח של אינטל ורמקולים X530 (גם חדשים). לפני איזה שבועיים בערך התחילו רעשים במיוחד כשהעוצמה על המינימום (ברמקול, במחשב העוצמה מרבית) וזה הולך ונעשה יותר גרוע... אני לא יודע אם זה הכרטיס קול לא בסדר או הרמקולים. מה לעשות???
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-