תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה מוזרה ה HD שלי בנייד הודיע שיש לו בעיה ב SMART מבקש לגבות ולהחליף ואמר ללחוץ F1 להמשך כשאני לוחץ לא קורה כלום. אם אני מוציא את ה HD ומחבר ל IDE TO USB ADAPTER אני מצליח לראות את החומר דיסק נוסף ששמתי במקום נותן את אותה בעיה אני לא מצליח להבין את זה ? האים יתכן שהדיסק יעבוד עם המתאם אבל לא יהיה אפשרי להשתמש בו בתוך הנייד?
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL שמחובר דרך USB והוא כל הזמו מיתכבה לבד כיאלו שהוא לא מקבל מתח מהמחשב ואז האינטנרט מיתנתק כדאי להיתחבר מחדש אני צריך להוציא את השקע של הUSB ולהכניס מחדש כדאי להיתחבר יש למישהו מושג למה זה קורה?????
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש לי בכל מיני תוכנות ומשחקים שאני מפעיל או יוצא אז מופיעה לי הודעת שגיאה עם אפשרות למצוא באגים עם התוכנה ויזואל סטודיו... כמובן שזה התחיל אחרי שהתקנתי את התוכנה Visual Studio (התקנתי לפני כשנה וחצי אבל אז לא היו הודעות כאלה זה התחיל בזמן האחרון...). יכול להיות שיש באג בתוכנות או משחקים כשזה קורה ובגלל זה יש את ההודעה שנותנת אפשרון לדבג? יכול להיות שהאפשרות היחידה היא להסיר את הויזואל סטודיו? הנה תמונה: תודה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האלן אני ממחשב של חבר הבעיה שלי זה שהכרטיס מסך לא מזהה את המסך.. כלומר המסך תקין אם אני מוציא את הכבל הוא רושם שאין סינגל מחובר... כאשר אני מדליק את המחשב הנורית של המסך בצבע כתום ,כלומר אינו נידלק ואני לא רואה.. אין לי שמץ של מושג למה זה ככה בכל מקרה המפרט שלי בצד <------- תודהההה רבה חברה זה חשוב אגב נ.ב האם כדאי לשלוח את המחשב לחברה (בחיפה -נועה מחשבים) בישביל הבעיה הזאת??? אני מבאר שבע זה בלאגן או שלתת לאיבורי או חברה אחרת לתיקון ??? (אגב מישהו מכיר מישהו אמין בבאר שבע)
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
הטמפרטורה בסביבות ה 60 מעלות לא במאמץ, אבל זה תמיד היה ככה והוא עבד בסדר. לוקח המון זמן לטעון ווינדווס ומשחקים. CUBASE קורס כשמעלים אותו. יש רעשים מוזרים מהרמקולים כשההארד דיסק חושב. זה לא מחשב חדש, והוא עבד בסדר גמור, פתאום זה התחיל. יש רעיונות? אולי זכרונות? ספק?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אנשים מבינים בלבד יש לי בעיה רצינית עם המחשב כמו שאתם רואים המחשב חדש ואחד הטובים ועשיתי בדיקה בנורטון אנטי וירוס 2007 ובADAWERE 2007 מה עוד נשאר לבדוק אני לא מביןם למה המחשב עדיין איטי אם מישהו מכיר דבר אחר שיעזור לי לפתור את זה אני יודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להתקין מחדש את המערכת הפעלה(חלונות XP), אני עושה boot מהדיסק מקבל את ההודעה "setup is inspecting your computer's hardware configuration" או משהו דומה ואז המסך פשוט הופך ליהיות שחור! המסך עצמו דולק אבל לא רואים כלום. ניסיתי לחכות יותר מעשרים דקות וזה היה אותו הדבר, פירקתי את הכרטיס קול והכרטיס רשת ועדיין אותו הדבר, עשיתי Load fail-safe defaults בביאוס, עשיתי disable לכל מה שמצאתי בביוס(כרטיס קול מובנה, כרטיס רשת מובנה, USB ואפילו SATA - יש לי IDE), ניסיתי Load optimized defaults וזה עדיין אותו הדבר. בדקתי את הדיסק על המחשב הנישא שלי וזה עובד בסדר(ההתקנה ממשיכה). אני כבר מיואש, מה עוד אפשר לעשות? עריכה: פתרתי את זה ע"י שימוש ב- "lilo -M /dev/hda"
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני לא משחק משחקים כבדים...הבנתי המערכת שלי לא הכי חזקה אבל במשחקים בנונים יש לי קפיצות...fps כל המשחק עובד חלק ומדיי כמה שניות יש תקיעה ואז הוא ממשיך תקיעה ואז שוב המשחק ממשיך לעבוד חלק . ממה זה יכל להיגרם ? כרטיס מסך ראידון 9700 פרו דרייברים הכי חדשים .
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם להלן צילומים של המארז silverstone LC16 עם ספק Enermax ולוח אם 35p-DQ6 Gigabyte הצילומים מראים שתי כיוונים שבהם הספק נמצא. 1. הייתי רוצה לדעת מהו המיקום הנכון (לאיזה כיוון צריך לפנות המאוור-לכיוון פנים המארז או החוצה)? 2. במידה והמיקום הנכון היינו לכיוון המארז אזי איך אני מחבר כרטיס הטלוויזה 150 Hauppauge , האוויר יחסם ע"י הכרטיס. 3. האם יש מצב שהספק אינו מתאים למארז+לוח אם?? מבקש עצות אני דיי תקוע תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום בירשותי לוח של GIGABYTE מבוסס NF הלוח מדגם GA-K8NF-9 עכשיו יש לי 4 מודולים של זיכרונות של KINGSTONE CL3.5 עכשיו ברגע שאני מכניס את כל המודולים 4X512 כלומר 2GB המחשב עולה אך יש בעית יציבות הוא נוטה לעשות RESTART כלומר לא יציב אך ברגע שאני עובד עם 1.5GB כלומר 3X512 הבעיה ניפטרת וכן ניסיתי לעבוד עם מודולים שונים ב1.5GB והכל עובד בהצלחה הבעיה היא לא במודולים זה בטוח במה כן יכול להיות זאת השאלה? חשוב לי לציין שהמחשב עבר פירמוט הכל מבחינה תוכנתית פשוט הכל רק BIOS נישאר לשחק עם התיזמונים VOLTAGE וכל השיט הזה....שאני מעדיף לא להיכנס לזה בתודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
תחילה אציג את מצב הדיסק לפני הבעיה: D (XP old) -> C (files) -> G (empty) -> F (XP new) אחרי הבעיה הדיסק היה כך: E (error) -> G (XP new) -> F (XP old) לפני כחודשיים יצרתי בעזרת תוכנת פרטישן מג'יק (PM) את מחיצה F, על חשבון C, כדי להתקין בה וינדוס נוסף, כי זו שהשתמשתי בה ב-D לא עבדה טוב (שתיהן XP). אז התקנתי XP נוספת על מחיצה של 1.5 גיגה בערך. בגלל שהגודל לא הספיק לי הוספתי מהמקום של C עוד מחיצה G כדי לאחד את F עם G. כשניסיתי לאחד אותם (באמצעות PM) כל הזמן היה כתוב ש-G הוא BAD ולכן המחיצות לא אוחדו. אח"כ נכנסתי לתוכנה PM מתוך 2 הדיסקטים (כלומר, בלי שהוינדווס עולה) ושם הגדרתי את מחיצה C (אם אני זוכר נכון, אבל אולי אולי זה היה D) שהיא לא תהיה אקטיב, וכך נראה …
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים. העכבר אצלי כשנתיים + 4 חודש. כל כמה שניות הוא נכבה (יש את סאונד הניתוק של ה USB מהמחשב) וחוזר אחרי שניה אחת (ואז שוב יש את סאונד החיבור של ההתקן) רציתי לדעת אם יש משהו לעשות איתו? ניסיתי לחבר ולנתק את הכבל.. לחבר אותו למקום אחר.. כלום. ניסיתי לדפוק אותו בשולחן, זה רק גורם לו לניתוק חוזר יש עצות? (שום דבר לא רופף אצלו בפנים) עשה את שלו?
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אמא שלי הצליחה להפיל את המחשב נייד (GATEWAY) והמסך נשבר איפה אני יכול להחליף/לתקן אותו וכמה זה צריך לעלות? תודה מראש
-
ביום שני הזה קניתי מחשב לאחר שבפורום מפרטים נתתם לי המלצה למחשב משחקים. את המחשב רכשתי בחברת אייבורי. כשהצעתי למנהל הסניף את המפרט הוא הציע לי מפרט חלופי עם ספק כוח מאותה חברה אך גדול יותר (500W במקום 400W) וכן זכרונות מחברה אחרת אך באותו גודל (2 GB). כמו כן הוא הציע מארז שונה וכרטיס מסך מאותו דגם ויצרן אך מחברה שונה. הסכמתי ,שילמתי, המחשב הורכב לאחר כמה ימים והבאתי אותו הביתה. חיברתי את כל החיבורים הנחוצים (כח, מסך, מקלדת, עכבר..) והמחשב לא נדלק. במהלך הימים הבאים עד להיום המחשב הצליח להידלק מספר מועט של פעמים שבהן הספקתי להתקין ווינודוס, את הדרייברים הנחוצים ועוד מספר דברים. ביום רביעי,במהלך פעילות המחשב, הוא קרס ולא נדלק יותר. לקחתי אותו היום לתיקון במעבדה שלהם באשדוד,…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי בבית שני מחשבים חוץ מהמחשב שלי .. אחד לא מחובר בגלל חוסר מסך ומחשב דפוק>< והמחשב השני עם אותו מפרט+- רק שיש לו 256 רם והוא איטי.. במחשב השני יש ג'יגה וחשבתי להוסיף את שני הסטיקים האלה למחשב השני ואז יהיה 1ג'יגה ו256 רם.. השאלה שלי היא איך אני מגדיר אותם כדי שהמחשב יזהה אותם? או שפוט להחליף את שני הסטיקים של 128 שיש במחשב בשני סטיקים השניים ה512? תודה מראש לעוזרים עם זה לא הפורום המתאים אפשר בבקשה להעביר אותו? אני חושב שפה זה המקום כי זה תמיכה תכנית אני חושב
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
המחשב נתקע לא מעט פעמים , גם לאחר פרמוט , כל הפעלה חדשה של תוכנה ( איסיקיו ,אקספולרר ,פיירפוקס ,ויאנמפ ) גורמת למחשב להכנס לסוג של הילוך איטי לכמה שניות ממש מתסכלות. בנוסף אני שומע תלקים מהמארז , כאשר חצי דקה לאחר מכן המחשב עושה קצת פריז ואז חוזר לעצמו, תדירות התלקים די מתגברת בזמן האחרון .. אני חושד שהבעיה היא באחד הhd ... כיצד לבדוק זאת בצורה הכי מהירה ? ( אין לי הרבה זמן להתעסק עם משהו מורכב מכיוון שאני נכנס לתקופת מבחנים ) .
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
החבר שלי טוען שזה בגלל שהוא מחק תוכנות, אבל לא נראה לי הגיוני כי הוא מחבר את המיקרופון לחיבור והוא לא פועל, הרמקול לעומת זאת כן פועל.. אז אני לא יודע, מה האפשרויות שיכולות להיות לזה? (כולל מיקרופון מקולקל, דרייברים, ETC)
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך ייתכן שהמחשב מראה שהכל בסדר עם הכונן הקורא כרטיסים Generic USB SD,CF,MS,SM Reader USB Device הכל מוגדר וכנראה שהדרייבר גם מוגדר, הנורה דולקת מה שמראה שגם החשמל שלו מחובר וכשמכניסים כרטיס כלשהו גם נדלקת נורה המורה על כך שהוא זוהה (בצבע כתום) רק שבמום לפתוח את מה שיש בכרטיס - או שהמחשב נתקע או שאין תגובה. ?!?!?!!?!?
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
יש לי x1950pro ואני משתמש בwindows xp 64 bit edition (אני אחרי פורמט) הורדתי את 2 הדרייברים מפה: http://ati.amd.com/support/drivers/xp64/radeonx-xp64.html התקנתי ואז אני מנסה לפעיל אותו ו...:
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב הכולל: (חדש לגמרי) מעבד Q6600 לוח GA-P35-DS3L זכרונות 2048B של CORSAIR 800MHZ ספק כח 520W של CORSAIR ( כמו כן מותקן גם כ.מ של XFXFORCE GTS320 וכ. טלויזיה PVR-150 ) בכל אופן המחשב מבצע RESTARTים בזמנים שאינם מוגדרים, לפעמים כל כמה 2 דקות ולפעמים אחרי כמה שעות. ( דרך אגב לפעמים לפני הוא מראה מסך כחול שלכאורה מבצע בדיקה של כשל כלשהוא ורק אז מבצע ריסטרט). לאחר מספר בדיקות עם MEMTEST שוב לא היה ברור כיצד ייתכן כי יש בדיקות מאופסות (ללא כל שגיאה) וישנן בדיקות מלאות שגיאות. גם לאחר שהוצאתי והכנסתי את הזכרונות מחדש (לוודא שהם "יושבים" טוב התקלה חזרה. לפעמים גם קורה מצב שבו המחשב עושה ריסטרט ונתקע למשך כמה דקות וגם אם אני מכבה ומדליק המחשב הוא עדיין תקוע למשך מספ…
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום, לפני לא מזמן התקנתי מקלדת של מייקרוסופט מולטימדיה מדגם 1.0A והייתה לי בעיה בהחלפת השפות באמצעות המקלדת. באתר של מייקרוסופט התקנתי דרייבר שמתאים למקלדת וזה עזר לי חלקית ז"א שבאופיס אני יכול להעביר שפות ואילו באינטרנט אקספלורר אני לא יכול להעביר שפות. אשמח אם תוכלו ל עזור לי
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שימו לב הורדתי את התוכנה HDDLIFE PRO והתוכנה אומרת ככה : מצב הדיסק : סכנה 0% ביצועים : מצויין 87% האם זאת הבעיה של המחשב שלי שעולה לאט מאוד ואיטי מאוד ? הנושא המפורט : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288189.0
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
-
קניתי כונן קורא כרטיסי זכרון פנימי והרכבתי אותו לבד על לוח של Gigabyte GA-P35C-DS3R Conroe Support GP35CDS3R חיברתי אותו ל - USB 2 בלוח (אבל נשארו 2 פינים פנויים) בכונן המנורה הירוקה עובדת כול הזמן גם כשהמחשב מכובה מה יכולה להיות הבעיה? לאן בדיוק צריך לחבר את שתי הכבלים שמגיעים איתו ? (עדיף בתמונה או גרף לאן לחבר את זה) תודה
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-