עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם נימאס לי מינזק וגיליתי לא מיזמן שאני רחוק מהמרכזיה אז אני שוקל לעבור לHOT הבעיה הגדולה שלי שיש לי (3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Router )ואני מנוי לבזק בינלאומי(איתם אני מרוצה ורוצה לישאר)ואני לא יודע איך להגדיר תראוטר במיקרה שאני יחליט ללכת לHOT אז אני מבקש מדריך שאני יוכל להדפיס חוץ מיזה איזה בעיות ויתרונות יש לכבלים ודבר אחרון אין לי כבלים דיגיטלים ואני צריך לדעת צריך שקע נוסף לאינטרנט בכבלים במיקרה שאין לי שקע דיגיטלי? ואיזה מודם לבקש? במיקרה שיש אבדלים באיכות אני מזכיר שיש לי כבר ראוטר בקיצור אני צריך את כל הידע הרלוונטי במעבר מינזק לכבלים בתודה STONE COLD

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  2. אני מנסה להוריד מהמירק והמהירות לא עוברת את ה 1kb בשום מקום יכול להיות שהספק חסם את הפורט? ואם כן אז איך אני עוקף את זה?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by 11iceman11,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בהתקנת רוטר NETGEAR WGR614v5. יש לי מודם של אלקטל (5 נורות) של בזק עם חיבור של אינטרנט זהב. כאשר אני מנסה להתקין את הרוטר לפי הדיסק והשלבים ובדיקת עשרות פעמים שהחיבורים תקינים והנורות דולקות בצורה תקינה ברוטר. בשלב ההתקנה המחשב מאתר את הגדרות הרשת שלי ונותן לי את ה-IP ואת הDNS שלי לאחר מכן אני מתבקש לנתק את המודם ולחבר את הרוטר למודם ולמחשב, כעת תוכנת ההתקנה מנסה ליצור רשת חדשה לאחר מספר דקות מתקבלת לי הודעת שגיאה שמבקשת ממני לבדוק שהחוטים מחוברים בצורה תקינה - לא ברור מה הבעיה כי כמו שצינתי החוטים מחוברים והנורות דולקות בצורה תקינה ברוטר (אני בטוח שזה לא בעיה בכבלים - כי אני מצליח להתחבר למודם הרגיל עם 2 הכבלים בנפרד). ניסיתי לבדוק עם מחשב אחר ו…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  4. שלום לכולם! ממה שעינתי פה לא מצאתי מידע ברור לגבי שאלתי ולכן אני פותח את הת'רד... אני מתכנן לרכוש מחשב AMD 3000 64BIT עם לוח אם ABIT AN8 ULTRA. ברשותי מחשב P3 600MHZ ענתיקה ללא כרטיס רשת ולמיטב ידיעתי בעל USB1. אני רוצה ליצור רשת אלחוטית בינהם ואין לי מושג (כבר בשלב הראשוני) מה אני צריך לרכוש לכל מחשב . אודה על עזרתכם / המלצתכם! עריכה: האם ניתן להשתמש במוצרי בלוטות לצורך יצירת הרשת הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 765 צפיות
  5. אוקי אז יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ע"י 2 כרטיסי רשת בשניהם מותקן WINDOWS XP 1. Marvell Yukon 88E8001/8003/8010 PCI Gigabit Ethernet 2.Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC הראשון הוא 10/100/1000, והשאלה שלי היא אם אני קונה כרטיס רשת במחשב השני שיהיה גם 10/100/1000 אז המהירות תהיה 1000MBIT? והאם אני חייב להחליף את החוט שיש לי?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  6. Started by [NOS],

1 מגה UPLOAD ו2 מגה DOWNLOAD בברק אומרים שאני משלם להם 290 שקל בחודש והם מעבירים את הכסף לHOT ככה שאני צריך לשלם רק להם זה נכון?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. אני שוקל לעבור לחבילת UPLOAD גבוה ואני מעוניין לדעת האם הספקים כבר התחילו להגביל את מהירות ההעלאה או שלא? לפי מה שהבנתי זה תלוי בספק.. אז אני באינטרנט זהב אשמח לקבל תגובה ממישהו שניסה\יודע.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  8. שלום לכם! אני מתכנן לקנות בקרוב נתב אלחוטי של LinkSys בארה"ב (WRT54G), ואני חושש שלא אדע איך לחבר אותו בבוא העת : לכן פניתי אליכם.. תצורת הרשת שלי עכשיו היא: 2 מחשבים שמחוברים בכבלים ישירים אל ה Switch, והוא מחובר אל המודם-ראוטר Alcatel SpeedTouch Home ששודרג ל Pro. הרשת שאני מתכנן ליצור היא: מחשב אחד שמחובר לראוטר של LinkSys בעזרת כבל ישיר, מחשב שני שמחובר בעזרת כרטיס PCI אלחוטי, והראוטר מחובר למודם של Alcatel. ועכשיו לשאלות: 1) אילו הגדרות אצטרך לבצע במודם של Alcatel? האם צריך להחזיר אותו לגרסת ה Home? הבנתי שאפשר גם להגדיר אותו כ Bridge, אשמח לקבל הסבר! מה שבטוח, הוא לא יתפקד כ-NAT יותר.. 2) היכן החייגן יהיה? על הראוטר או על המודם? 3) מה כל עיניין הפרוטוקולים האל…

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  9. Started by danieldavid10,

עשיתי הכל לפי המדריך שהיה כתוב פה בנעוץ על שיתוף האינטרנט. עשיתי את המדריך כבר כמה פעמים והצלחתי אבל עכשיו משום מה אני לא רואה את המחשבים בקבוצת העבודה והאינטרנט לא פועל במחשב השני למרות שעשיתי לפי המדריך וכבר הצלחתי בפעמים קודמות לעשות את זה תודה למי שיעזור

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  10. Started by jepe,

שלום. איך אני יכול לפתוח פורטים במודם זה? אני יודע שצריך להיכנס לאיזה איי פי מסויים,איזה,ואיך רושמים אותו בחלון הכתובות? ואיך פותחים את הפורטים עצמם יש למישהו מדריך?

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  11. Started by yehob,

יש לי בעיה של פינ גים גבוהים מאוד ואני צריך להשיג את הIP של שרת המישחקים כדי שחברת האינטרנט (015) תעשה לשרת תיעדוף הבעיה כשאני רושם NETSTAT הוא נותן לי את הIP של חברת האינטרנט האם יש למישהו איזה רעיון איך להשיג את הIP של השרת??(או סתם רעיון להורדת פינגים) שמעתי שיש דרך להגדיל את השימוש ברוחב הפס ע"י הגדלה של ה"חבילה" (פאקג') עד לניצול מרבי של הפס אם מישהו יודע איך לעשות את זה או מידע על הנושא אשמח לישמוע

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  12. Started by eladsachs,

יש לי ראוטר של EDIMAX ואליו מחוברים שני מחשבים. כאשר אני רוצה לפתוח פורטים אני כמובן שם את האייפי ואת הפורט.. אבל יש לי בעיה כאשר אני מנסה לשים את אותו פורט עם האייפי השני של הרשת , הוא פשוט לא נותן לי וכך נוצר שרק לאחד אפשר לפתוח את הפורט הנ"ל בראוטר. ניסיתי לשים את האייפי של הGateway וגם לא עזר. http://www.fps.co.il/Files/1136200945.JPG

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by yosserian22,

קניתי ראוטר אלחוטי של D-Link DI-524. מכיוון שאני משתמש באימיול וביטורנט ניסיתי לפתוח את הפורטים המתאימים. ההוראות באתר הפנו אותי לבדוק את ה-IP שלי דרך cmd--ipconfig ואחר כך להכניס כתובת זו בדפדפן ולשנות את ההגדרות. הבעיה היא שה-ipconfig מראה לי כתובת אחת (192.168.0.131) שאני לא מצליח להתחבר איתה. עם הכתובת default של הראוטר (192.168.0.1) אני דווקא כן מצליח להתחבר. אז מה ה-IP שלי? אני צריך לציין שלמרות שלכאורה "פתחתי" את הפורטים הביטונט שלי די מקרטע עדיין (ולא, זה לא מחוסר מקורות) אודה מאוד לכל מי שיכול לסייע

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  14. שלום חבר'ה, הרבה זמן לא הייתי כאן.. העיניין הוא זה- לאחר שניתקו אותי ,ליפני 3-4 חודשים אני די נרגש לקבל שוב את האינטרנט ,שהזמנו אתמול, אך משום מה האינטרנט שלי לא עובד לאחר התקנתו : הסיפור הולך ככה, נרשמתי למנוי באינטרנט של בזק, קיבלתי את המודם USB שלהם יחד עם הדיסק התקנה הנוח שלהם והכל הותקן כהלכה. ואז נוכחתי לבעיה המוזרה, המודם מחובר, החייגן עולה עם השם משתמש והסיסמה אפילו כל המנורות דולקות כראוי, אך משום מה אין חיבור ממשי לאינטרנט. אני עובד רעיונות ותיקווה.. התקנתי כבר את ה windows מחדש ואין שינוי (Repair) *רק לציין, יש לי שני מחשבים המחוברים ברשת, והרשת עובדת בצורה תקינה. הכרטיס רשת הוא onboard של הלוח Gigabyte GA-K8NS (nForce3 250). לפני שהתנתקתי מהאינטרנט הקו…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. והוא עובד רק ברשתות... מה יש בו? איך הוא פועל? כבר ראיתי כמותו בהרבה מוסדות עם רשת...

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  16. היי אז ככה קודם כמה פרטים כדי שהכל יהיה מובן יש לי שני מחשבים ואחד מחובר לאינטרנט קבוע (שרת) והשני (לקוח) גולש דרך הראשון עד ליפני כמה ימים הכל עבד כמו שצריך וליפני יומיים החלטתי לכבות את שניהם כי השרת כבר עבד איזה חודש בלי כיבוי או הפעלה מחדש ובבוקר שלמוחרת הדלקתי את שניהם ומאז הלקוח לא מוכן לגלוש דרך השרת בשום פנים אופן ניסיתי להסיר את ההתקנים בשניהם ולהריץ את הדריוורים הכי חדשים שיש לכל כרטיסי הרשת למיניהם וכן להגדיר את כל ה IP+DNS ידנית גם לא ממש עזר עכשיו יש לציין תופעה מוזרה עד כמה שאני מבין השרת רואה בלי בעיות את הלקוח וכן נותן לו IP + DNS גם ע"י הגדרה אוטומטית הלקוח שמקבל IP + DNS מודיע בעת חיבור כי השרת עסוק בחיבורים אחרים או שאינו פנוי לחיבור זה מכל מיני…

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  17. אני מחפש מדריך טוב לניהול שרת WEB ו DB בסביבת WINDOWS 2003 std, MS SQL SERVER 2000 אפשר באנגלית, רצוי בעברית. ברשת יהיה נחמד אבל אם מישהו שמכיר ספר טוב בנושא גם יכול להיות טוב. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  18. Started by mg_mor,

יש לי שרת windows 2003 std כאשר גולשים לאתר שיושב עליו הוא ניגש ל DB בעת יצירת הדפים (ASP). הבעיה היא שכשגולים אנונימי לאתר (מה שקורה בדרך כלל) זה משוייך למשתמש IUSR שלא מצליח להתחבר למסד הנתונים (MS SQL). אם אני מבטל את הגלישה האנונימית וגולש עם הרשאות של מנהל הוא כן מתחבר והכל בסדר אבל זה לא פיתרון. ניסיתי לתת הרשאות כתיבה לספריה של המידע של DB (הרשאות NTFS) וגם לספריה הזמנית של המערכת אבל זה לא עזר. מה עושים?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. Started by ofirrjd,

היי, אני מעוניין להקים רשת אלחוטית ביתית. יש לי מחשב נייח שמחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL שמחובר למחשב דרך כרטיס רשת. כמו כן קניתי מחשב מייד שאני רוצה לחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייד באופן אלחוטי. לנייד יש כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה. מה אני צריך לקנות למחשב הנייח כדי ליצור את ההתקשרות. אני מבין שיש נתב אלחוטי ויש סוויצ'ים ועוד כל מיני דברים נחמדים. מה אני צריך ואיך לחבר. ממה שאני מבין המודם ADSL יחובר עם כבל רשת לנתב והנתב יחובר עם כבל רשת למחשב. האם הנתב הזה יספיק לי: ?Router D-Link DI-604? עולה 215 ש"ח ב KSP ויש גם את זה רק שזה מקרא Switch: http://www.edimax.com.tw/html/english/products/ES-31xxP.htm מה ההבדל? מה אני צריך לקנ ות? אנא תנו המלצה כולל מחירים וחנויות אם אפשר. תו…

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  20. שלום יש לי נתב של חברת ג'גהבייט והוא נתב של רשת ביתית עכשיו אני רוצה לדעת איך לפתוח בו פורטים כי יש לי מזהה נמוך באימיול ובעוד תוכנות הדגם שלו זה GIGABYTE GN-B40 תודה ! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  21. יש לי ADSL כבר 4 שנים ואני מרוצה, אבל אני שוקל לעבור לכבלים כי חשוב לי הUPLOAD. השאלה היא האם החיבור דרך הכבלים לא עושה בעיות מיוחדות, ומתאפיין ביותר מדי חוסר יציבות?

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  22. אהלן, היה לי עד לא מזמן מודם איידיאסאל והצלחתי לחבר אותו בקלות לראוטר אלחוטי שלי והכל היה טוב ויפה. החלפתי השבוע לאינטרנט כבלים, דרך קווי זהב, ואני לא מצליח לשנות את ההגדרות החדשות. נכנסתי לראוטר ונסיתי את כל האופציות. האופציה הכי סבירה הייתה pptp משהו. הכנסתי שם את הכתובת של קווי זהב וגם את השם משתמש וסיסמה, אבל זה לא עבד. נסיתי לחפש פה בפורום פיתרון לעניין ומצאתי הרבה דברים אחרים. מישהו יכול להפנות אותי למדריך פשוט וקצר לחיבור כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. הבוקר פירמטתי את המחשב סוף סוף לאחר שלל בעיות. לאחר שהווינודס (XP) הותקן, התקנתי את ה-AVG שלי, ובום! הוא לא מצליח לעדכן, גיליתי שאין לי אינטרנט. אני מחובר לאינטרנט בכבלים, הספקית היא Netvision. המודם שלי מחובר לראוטר אלחוטי של 3Com, ולראוטר מחוברים שני במחשבים בכבלים, ומחשב אחד בחיבור אלחוטי. כל המחשבים מוגדרים באותה קבוצת עבודה, אך למחשב שפורמט אין אינטרנט, והראוטר גם לא מראה אותו ב-Client List. איך אני עושה שיהיה לו אינטרנט?

• 8 תגובות
    • 4.2k צפיות
  24. Started by shirNoshe,

הפניתי פורטים בנתב כפי שתוכלו לראות בתמונה ובכל זאת כאשר אני עושה בדיקת פורטים באתר GRC רשום שכל הפורטים STEALTH. (כאשר התוכנות היו פתוחות כמובן ). איך זה יכול להיות? ומה עושים? תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  25. Started by הצפלון האגדי,

שלומות לפני כיומיים סוף סוף עשיתי רשת שיתוף אינטרנט(ICS, לפי המדריך כאן בפורום זה) בין המחשב שלי לבין המחשב של אחותי. מדובר ברשת חוטית בעזרת כבל מוצלב. אתמול חשבתי, שאם עשיתי שיתוף אינטרנט, מדוע שלא אעשה גם שיתוף קבצים? חיפשתי בפורום ומצאתי מכשיר גם לשם כך, פעלתי לפיו אך כמו כל דבר שקשור למחשב, בעיות. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup, ההגדרות TCP/IP מוגדרות כצורך וכך גם ההרשאות. יצרתי לעצמי תיקייה שנקראת Share Folder והגדרתי אותה כתיקייה משותפת ומיד אח"כ היא צצה בשני המחשבים כ"מקום ברשת"(Network Places). העברתי לשם תמונה מסויימת על מנת לבחון את הרשת ואצתי רצתי למחשב של אחותי על מנת לפתוח את התיקייה. אך אבוי! שוד ושבר! כאשר אני מנסה לגשת אל התיקייה אני מקבל הודעת שגיאה …

• 2 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים