רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי לא מזמן נתב אלחוטי של netgear שהומלץ כאן, ואני מחובר דרכו ביחד עם מודם RTA 1320 של בזק. המחשב שלי מחובר חוטי, ועוד מחשב בבית מחובר אלחוטי. לאחרונה, אחת לכמה זמן קורה שאני פשוט לא מצליח לגלוש דרך המחשב שלי (המחשב לא מתחבר) ואז אני צריך לנתק את המודם והראוטר לכמה דקות, לחבר מחדש, לעשות תקן network conection ואז הבעיה ניפתרת... מה מקור הבעיה המוזרה הזו ומה עושים?!?
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אם אני ואח שלי מורידים באותו זמן, לא רק שזה עושה לי 10000000 פינג, גם עשיתי בדיקה בהורדה שלי לפני יומיים, זה הוריד לי על 5KB, ניתקתי את אח שלי מהראוטר תוך 10 שניות זה עלה ל-130KB (בביטורנט). איך זה שדווקא המחשב של אח שלי לוקח את כל המשאבים? ולמה שאני מוריד יש לי איזה 500+ פינג וכשהוא מוריד יש לי 1000000 פינג?
-
- 9 תגובות
- 747 צפיות
-
-
דוגמא: יש לי אינטרנט בכבלים בבית ואני לדוגמא עכשיו לא בבית ואני עם LAPTOP במקום אחר האם אני יכול להתחבר לספקית האינטרנט דרך תשתית של בזק למרות שאני מוגדר בתשתית של כבלים כאשר מתקיים התנאי שהמשתמש אינו מחובר האם ספקית האינטרנט יודעת לנתב כאשר אני מתחבר אלייה דרך ציוד ADSL או כבלים? או שאני צריך גם כן ציוד של כבלים במקום בו אני נמצא?
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
ברשותי שלושה מחשבים, מודם מוטורולה המחובר ל ADSL, ונתב של אדימקס, Broadband Router BR-6104K, ממנו אני אמור להפיק גישה לאינטרנט לאחד עד 4 מחשבים. חיברתי את הנתב למחשבים בעזרת כאבלים ישרים (Non Cross). כעת, אני יכול לקבל אינטרנט בכל אחד מהמחשבים בנפרד ללא בעיה. אבל - בשביל להתחבר לאינטרנט עלי להשתמש ב"תוכנה" של 012 ולהתחבר דרך קליינט רשום, בעזרת שם משתמש וסיסמא. כאשר אחד המחשבים מתחבר, לא ניתן להתחבר לאינטרנט ממחשב אחר מכיוון שהשם משתמש כבר מחובר. איך עושים שכל המחשבים יהיו מחוברים במקביל?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי, למחשבי סנטרינו יש כרטיס מובנה של אינטל VE2200 משהוא... יש להם קליטה מדהימה, השאלה איפה אני מוצא גרסא שלו למחשב ביתי? חיפשתי בזאפ ומצאתי רק למיני PCI, שזה מחשב נייד, אלא אם יש אפשרות לחבר למחשב רגיל כזה כרטיס הייתי רוצה לדעת איפה אפשר למצוא גרסא למחשב נייח תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
האתר hwzone זז לאט מאז השידרוג חשבתי שזה תופעת לוואי ושזה יעלם אבל לא! האתר הזה לא זז בגרוש וכל אתה אחר כן, למה זה? זה רק לי?
-
- 13 תגובות
- 997 צפיות
-
-
היי... לי אישית נמאס לשמוע על ה"אינטרנט המהיר" בארץ.. זה ממש בולשיט לדעתי! לא קוראים לתשתית שהשיא שלה ללקוחות פרטיים נחשב 5 MB תשתית מתקדמת! זה שבישראל אחוז המחוברים לאינטרנט המהיר הוא הכי גבוה,זה לא מדד לאיכות האינטרנט! הייתי מעוניין לקבל כתובות של אתרים שמראים בהם השוואה של מחירים,מהירויות של האינטרנט ברחבי העולם. כמו כן יש לציין שתשתית הADSL כבר ישנה וישנן טכנולוגיות חדשות הרבה הרבה יותר טובות. אבל לנו יש שיחה עם בזק הנצלנית ועם משתמש ישראלי ממוצע שלא מבין שמה שמוכרים לו זה שקרים ולוקשים ולא אינטרנט מהיר אמיתי! כמו כן,הפינגים לדעתי גבוהים מדי בארץ.אתם לא חושבים שהפינגים צריכים להיות נמוכים יותר בהתחשב בכך שאנחנו די קרובים ליבשת אירופה!? ודבר אחרון.. איך אפשר לעזאזל עם …
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם כדאי להשים 2 מודמים בבית1? האם כדאי לי לעשות את זה והאם זה יעלה אותו מחיר או שזה יותר זול מהבחינה שזה מודם שני בבית ויש כאילו שני קווים בבית? ובחדר שלי אין שקע לטלפון זה אמורה להיות בעיה בישבילם?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זהו שרת NT שנמצא בשימוש בבי"ס. בערך פעם בחודש או כעבור זמן מסויים תחנות ה-XP שמחוברות אליו מתנתקות בצורה אקראית. יש ניתוק של המחשבים מה-Domain וכאשר מנסים להתחבר עם ה-user נכתבת הודעת שגיאה על בקר התחום שהוא אינו זמין או שיש לו בעיות אחרות. הפתרון שזמני שמצאתי זה להיכנס ב-user לוקאלי ולחבר מחדש את הרשת (ה-Doamin). הדבר חוזר על עצמו ואני צריך עזרה אולי מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה לתמיד. לעומת זאת המחשבים עם WIN98 אינם מתנתקים מהשרת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אהלן, אני מחובר לאינטרנט דרך מודם כבלים, והספקית שלי היא 012. האינטרנט שלי על הפנים - בסופי שבוע יש עומס מטורף והכל איטי ברמות, יש די הרבה ניתוקים (ממוצע של פעם בשבוע, השבוע היו איזה 4) שנובעים מנפילות אצל 012, או מבעיה דפוקה אצלנו, שצריך לנתק את המודם כבלים מהחשמל ולחבר אותו בחזרה - וזה חוזר לעבוד. כמובן שהמחשבים אצלי מוגנים מפני וירוסים ו spyware. אני הגעתי למצב שנמאס לי כבר מאיכות המוצר שהם מספקים, זה כל כך מעצבן שהאינטרנט מפסיק לעבוד פתאום באמצע הורדות \ משחקים וכו'. השאלה שלי היא, האם להחליף ספקית אינטרנט יעזור? או שעלי לעבור מאינטרנט כבלים ל ADSL ? מה הדרך הכי מומלצת בשביל לקבל אינטרנט יציב וטוב? תודה!
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות (לפני שהתגייסתי) הרגשתי שמשהו לא בסדר באינטרנט בכלליות, הייתי מקבל התנתקויות לפעמים (ממש לפעמים) אבל בעיקר פינגים גבוהים בשרתים בחו"ל... לצורך העיניין יש לי חבילה של 2 מגה אבל אני מרגיש שבעבודה שוטפת האינטרנט לפעמים ממש איטי... עכשיו ברור שיש אתרים שהניתוב אליהם יותר איטי ופחות טוב ולא תמיד מורידים על המקסימום (במקרה שלי "אמור" להיות על 240) אבל אני פשוט הרגשתי שאפילו אם אני לא מוריד כלום ואין כלום ברקע שקשור להורדה משחקים מסויימים פשוט עם לאג מטורף... או הורדות לא זזות... אז אחרי דיבורים עם נציג של ברק הוא חירטש לי משהו שקשור בעבודות תחזוקה שלהם ושעכשיו שהם פתחו קו מיוחד לאפלואד ל"גיימרים" יש בעיות עם הרוחב פס למשתמשים רגילים וכל מיני בולשיט... אז אמרתי ל…
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני כבר שבועיים בלי אימיול. עברתי לפני שבועייםן לנטויז'ן והתקנתי ראוטר...הכל טוב ויפה עד שהפעלתי את האימיול והיה לי לו אי די והעיניים של החמור מכוסות. אמרו לי בפורום להכנס להגדרות> FIREWALL> ולסמן ו שרשום בו "UP" +משהו לא זוכר. עשיתי את זה והחמור הוריד את הכיסוי ועכשיו שאני בא להתחבר לאימיול, אני מפעיל אותו ואחרי שניה האינטרנט מתנתק לי ומופיע לי "כבל רשת מנותק" ! מה עושים? הורדתי את מספר החיבורים ל20 ואת מקס חצי החיבורים הפתוחים ל5 וזה לא עוזר!!! מה לעשות?! בבקשה תעזרו לי ניב
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קחו דוגמא את האתר http://www.imageshack.us אני מנסה לעלות אליו תמונה, העמוד נטען ואז יש עמוד "לא ניתן למצוא את העמוד" ניסיתי לעלות דרך כל מיני אתרים ויש את הבעיה. מחקתי קוקיז, הרצתי ad aware , התקנתי את DirectX9 מחדש , בדקתי את הדפדפן firefox ו avant , התקנתי Internet Explorer 6 Service Pack 1 , התקנתי עידכון sp2 לא עזר אז התקנתי בחזרה את sp1 , מחקתי את העידכונים שמופיעים בלוח בקרה --> הוספה והסרה של תוכניות. חוץ מהעידכונים של hotfix (כי אחרי כל מחיקה צריך להפעיל תמחשב מחדש וזה הרבה).. מישהו נתקל בבעיה כזו? מה עושים חוץ מפירמוט.
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
טוב אז ככה... יש לי שתי מחשבים אחד שלי אחד של אח שלי.. וחיבור אחד לאינטרנט בכבלים 1.5MB.. עכשיו, אני רוצה לעשות שגם למחשב של אח שלי יהיה אינטרנט אבל אני לא רוצה אם רשת רגילה (שתי כרטיסי רשת) כי זה ממש לא בטוח, אני רוצה לדעת מהי הדרך שיהיה הכי בטוח לשתף את אחי באינטרנט וגם הדרך שלא תוריד ממני מהירות כשהוא יהיה מחובר.. וכמובן שאני רוצה שהמחשב שלי יהיה הראשי. מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה צריך לקנות ומה צריך לעשות? תודה מראש, יהב.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה של איטיות במשחק רשת כאשר לאחר כמה דקות של משחק חלה גם התנתקות. אני עובד עם ראוטר אלחוטי של 3COM מדגם 3CRWE53172 ניסיתי לחבר את הראוטר עם כבל במקום האלחוט והתופעה עדיין חלה....הבנתי שיש לי בעיה בראוטר אז ניסיתי לבודד אותו ולחבר את מודם כבלים ישירות למחשב שלי.....התופעה נעלמה. לא ברור מה בעייתי בראוטר שלי... אם מישהו יוכל לעזור אני אשמח!!! תודה רבה מראש! ערן.
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שהאינטרנט בצורה רנדומלית לפעמיים ניכנס ללאג כזה, שהכל ניתקע ותוך 30-60 שניות חוזר.. זה מאוד מפריע מכיוון שאני משחק במשחקי רשת. לפעמיים הוא גם ניתקע ומיתנתק ואני לא מצליח להתחבר חזרה עד שאני עושה ריסטרט למחשב ולמודם.. (Alcatel שחור 5 נורות) זה לא בעייה בספק למה זה כבר די הרבה זמן ככה, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? חשבתי אולי הכבל הוא הבעייה או המפצל של הטלפון שמפצל את הקו טלפון והקו ADSL... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אוקי קניתי היום את הראוטר הבא: http://www.edimax.com/html/english/products/BR-6104K.htm השאלות שלי הם כאלה: האם הוא ראוטר טוב? האם הוא כולל פיירוואל? האם אני צריך עוד איזה משהו בשביל רשת בין שתי מחשבים אם אינטרנט בכבלים? האם אני יהיה מוגן אם הראוטר הזה? והשאלה הכי גדולה.. זה איך לעזעזל אני מגדיר את הכל..????
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום . אני כבר מנסה תקופה לשתף את המדפסת שלי בין שניי מחשבים .. המדפסת מחוברת למחשב ראשי שמותקן בו XP , ובמחשב השני גם מותקן XP , וכבל מוצלב בנייהם .. שיתוף אינטרנט יש , וגם שיתוף קבצים יש .. אבל הבעיה היא שאני לא יכול לראות את המדפסת מהמחשב השני למרות כל המדריכים שקיימים פה שעברתי עלייהם אין ספור וכל העצות למנייהם .. האם יש מישהו שהצליח לעשות זאת ויכול לתת לי הסבר כיצד אני יכול לעשות את זה ...
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
זהו שרת NT שנמצא בשימוש בבי"ס. בערך פעם בחודש או כעבור זמן מסויים תחנות ה-XP שמחוברות אליו מתנתקות בצורה אקראית. יש ניתוק של המחשבים מה-Domain וכאשר מנסים להתחבר עם ה-user נכתבת הודעת שגיאה על בקר התחום שהוא אינו זמין או שיש לו בעיות אחרות. הפתרון שזמני שמצאתי זה להיכנס ב-user לוקאלי ולחבר מחדש את הרשת (ה-Doamin). הדבר חוזר על עצמו ואני צריך עזרה אולי מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה לתמיד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי חבילה 1.5M ובזמן האחרון (שבועים+-) האינטרנט ממש איטי מה יכלה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי נתב של די-לינק 604 ויש לי רוחב פס של 2 מגה (מודם ECI 312+) נכון לעכשיו יש לי שני מחשבים שמחוברים אל הנתב והנתב מחובר אל המודם של בזק. יש מצב לעשות מגבלת הורדה שזה יצא ככה רוחב פס של חצי מגה במחשב של אחי ורוחב פס של מגה וחצי במחשב שלי ???
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
-
טוב אני הפכתי את המודם אלקטל שלי לנתב... עכשיו אני רוצה להחזיר אותו בחזרה.. נכנסתי לדביק פה בפורום נכנסתי למדריך הכל טוב ויפי... הנה המדריך שיש שם... חזרו לממשק ה- WEB של המודם (http://10.0.0.138). 1 היכנסו ל- PPP. העבירו את PPP4 ל- off. לחצו על Apply ואז על Save all. לאחר מכן לחצו על delete בשורה של PPP4. שוב Apply ואז Save all. 2 לכו ל- Phonebook ומחקו משם את PPP4. שוב Apply ושוב Save all. 3 הוסיפו ערך חדש בשם RELAY_PPP1 עם VPI בערך 8 ו VCI בערך 48 וסוג pptp. שוב Apply ושוב Save all. 4 לכו ל pptp והוסיפו את RELAY_PPP1 עם encap בערך VC-MUX. שוב Apply ושוב Save all. עכשיו אתם אמורים להיות מסוגלים להתחבר כמו שהיה שקיבלתם את המודם בהתחלה. ניתן גם לבטל את השדרוג של המודם..…
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
אוקי ככה הולכת הרשת ** אם התמונה לא עובדת כנסו לפה http://img485.imageshack.us/my.php?image=ics9se.jpg** מחשב של אחי כרטיס רשת ובנה מחובר עם כבל רשת רגיל למודם כרטיס רשת שהוספתי pci עם כבל רשת מוצלב למחשב שלי עכשיו הנה תמונה שמארה איך הכול מוגדר בחיבורי רשת יש 3 דברים 1 החייגן 2 הכרטיס רשת המובנה שמחובר למודם 3 הכרטיס רשת pci שמחובר למחשב שלי ***עכשיו הגדרות השיתוף של החייגן לפי המדריך פה של ה ICS אמרו לבחור את הרשת עם המחשב הלקוח אבל אצלי זה אומטית בחר את הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם*** עכשיו מבחינת כול החיבורים החייגן מוגדר כרגיל לקבל איפי אומטית וככה הרשת של הכרטיס רשת המובנה למודם כנ''ל והרשת בין הכרטיס רשת הpci ולבין המחשב שלי מוגדר ככה כמו בתמ…
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-