רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש להרחיב את החיבור החוטי שלי לאל-חוטי. כרגע מחובר בחיבור 5 מגה-ביט דרך בזק בינלאומי. בקיצור אני מחפש נתב אלחוטי, אם אפשר בפחות מ-200 שקל. בכל מקרה לא אשלם יותר מ-300. דבר נוסף: אני זוכר שהיה לי מודם+נתב משולב במכשיר אחד, ולכן כדי לחסוך במקום הייתי מעדיף אחד כזה. לגבי פיירוול - ממה שראיתי לא קיים בנתבים זולים, האם אני צודק? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, כרגע מותקן במחשב שלי כרטיס Wireless N 300 PCI Express Desktop Adapter. אני משתמש בו כדי להתחבר לאינטרנט דרך ראוטר שנמצא בחדר אחר בבית. בשורה התחתונה אני ממש סובל מהכרטיס רשת הזה. אני חווה ממנו ניתוקים - בעוד מחשב נייד ופלאפון מצליחים להתחבר לראוטר באופן נקי. אני מחפש לרכוש מתאם רשת אלחוטי חדש. יש לציין שהראוטר שיש לי בבית הוא ראוטר TP-Link TL-WDR4300 N750. זהו ראוטר שמשדר גבו זמנית בתדר 2.4 ו 5 ג'יגה הרץ. לכן יש לי עדיפות לרכוש כרטיס רשת בתנאים הבאים: 1. תמיכה ב 5 ג'יגה הרץ (עם או בלי תמיכה ב 2.4 ג'יגה הרץ... כמובן שעדיף שידע לתמוך גם וגם). 2. אפשר לחבר לו אנטנה חיצונית (כרגע אני משתמש באנ…
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום עד עכשיו היה לי רשת בבית בין מחשב נייח גדול ונייד עם הנייד אני גולש דרך הגדול עם הרשת של הXP (רק גלישה כי לא הצלחתי ליצור גם שיתוף קבצים וזה אחרי מאות נסיונות ושאלות בפורומים אבל לא זאת הבעייה...) מכרתי את הנייד הישן ויש לי נייד חדש עם כרטיס רשת אלחוטי ושאלתי היא: האים אני משתף את האינטרנט באותה צורה? האים אני צריך לקנות איזשהו משדר שאותו אחבר לכרטיס רשת שעל המחשב הנייח שהוא ישדר למחשב הנייד? תודה על התשובות...
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי קצב העלאה של 96 משו אני לא יודע איך זה נקרא והציעו לי לשפר ל150 עכשיו כמה זה יוצא בקילובייט ?
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, מחר בבוקר אני מקבל את המחשב החדש שלי ואני כרגע בבעיית פתרון רשת. החדרים סמוכים וכמעט צמודים, אך עם דלת פתוחה האינטרנט חלש מאוד. במקומות הרבה יותר רחוקים בבית עם קירות רבים יותר יש קליטה אך נמוכה. בלילות הדלת של הממ"ד סגורה והאינטרנט צריך להשאר דלוק- ככה שפתיחת הדלת אינה פתרון. הראוטר שלי הוא N וגם כרטיס הרשת האל חוטי קולט באות N. גם ליד הראוטר בחדר וגם ליד המחשב בממד יש נקודות טלפון ונקודות חשמל, מה אתם אומרים על HOME PLUG? חשבתי לקרוא לחשמלאי להשחלת חוטים (קבל רשת) אך עד שיוכל להגיע יקח חודש, ואני לא יכול לעשות זאת לבד (אם בכלל הוא יצליח). אגב, הממ"ד חדש ולכן החשמל ממנו נלקח מהחדר בו ממקום הראוטר, ככה ש HOME PLUG יכול להוות פתרון זמני? בבית יש לי תלת פזי. …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי את הנתב DIR-655 בנתב הפופולרי של TP-LINK, שנכון למועד זה, מבצע את עבודתו נאמנה, יש לי מס' שאלות: 1. אני מחפש את הערוץ האלחוטי הכי טוב שיתן לי את הביצועים האופטימליים ברשת ה WIFI והשתמשתי לצורך כך ב INSSIDER וברצוני להבין מה המשמעות של הגרף מבחינת ערוצי WIFI פנויים. 2. גיליתי היום משהו מעניין בלפטופ שלי: עד עכשיו המהירות הפנימית של כרטיס הרשת הייתה 65Mbps וכרגע זה השתנה איכשהו ל 135Mbps, זה מעולה מבחינתי, אך אני לא מבין איך זה קרה, ואני מאוד מקווה שהמהירות לא תחזור לעצמה למהירות הנמוכה בחזרה, השינוי היחיד שבוצע בלפטופ זה דרייבר עדכני יותר לכרטיס הרשת האלחוטי atheros ar9002wb-1ng. 3. איזה הגדרות אופטימליות ביותר אני צריך לעשות ב TP-LINK 1043 V1 על מנת לקבל את…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חבר'ה קראתי לפני שכתבתי פה תהודעה שלי את כל הת'רדים ואני חייב תשובה...... יש לי ראוטר אלחוטי של חברת MSI כן משהו לא מוכר אבל וואלה עושה תעבודה באמת.... דגם:rg60g ומודם ראוטר של ECI B-FOCUS 312+ עכשיו הראוטר כמובן מחובר למודם.....אך שאלה שלי היא כזאת.... לפני שהיה לי תראוטר..הפכתי את המודם ראוטר לראוטר....ז"א שיתוף קין שני מחשבים ע"י הכרטיסי הרשת וגם עשיתי לו חיבור אוטומאטי לאינטרנט עכשיו כשקיבלתי תראוטר MSI לא ידעתי מה לעשות...שאת החיבור לאינטרנט יעשה המודם או הראוטר?? עכשיו למה אני שואל את זה....כי בראוטר אני לא מצליח לפתוח פורטים מה שכן אפשר לעשות במודם של בזק...וזה כאילו משנה מאיזה מכשיר אני עושה את החיבור לאינטרנט או שלא?(מה שנראה לי שלא)...כאילו אני צריך…
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום. בזק כידוע מקפיצה בקרוב מאוד מהירויות בן אם רוצים אן לא רוצים. אני אמור לקפוץ בגלל זה ל5 מגהביט. המודם שיש לי צריך לתמוך בזה , ביפוקוס 270. אבל הנתב אדימקס הישן כבר שלי שעבד מצויין בכל המהירויות עד כולל 2.5 מגהביט, לא בטוח כלל שיוכל לעמוד ב-5, מאחר ודיברתי עם פיקוק והם אומרים שה 6104wb שלי אולי כן יוכל ואולי לא. הם לא רוצים להתחייב. למעלה מזה טוענים שבטוח לא. 1) שאלה ראשונה, האם יש לכם את הנתב הנ"ל והוא כן מצליח לעמוד ב-5 או שידוע לכם שהוא לא? 2) שאלה שנייה, חשובה באותה המידה - אם אני צריך נתב חדש אז: א. אני צריך שהנתב שלי יעבוד עד כולל 15 מגהביט מאחר ושיותר מזה זה כבר vdsl שצורך ציוד שיש רק לבזק. גם פיקוק יבואני אדימקס וגם בנדה מגנטיקס יבואני טיפי-לינק טועני…
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר הזה: 2wire homeportal 1100 המחשב שלי (וינדוס 7) מחובר אליו בכבל רשת ועוד 3 מחשבים (וינדוס XP) בבית מחוברים דרך מתאמי HPNA. ניסיתי להעביר עכשיו קבצים מהמחשב שלי לאחד המחשבים שמחוברים דרך HPNA ומהירות ההעברה היא רק משהו כמו 300 קילובייט לשנייה כשזה אמור להיות משהו כמו 1.2 מגהבייט לשניה. שני המחשבים נמצאים באותו workgroup ובאמת שאין לי מושג מה עוד יכול לגרום לזה. מה שגם אני זוכר שפעם שהעברתי קבצים זה כן עבד מהר אבל מאז עבר הרבה זמן והשתנו גורמים כמו מערכת הפעלה וכו'. תודה מראש, לירן.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הרצתי חיפוש וראיתי שכבר ענו לא פעם על השאלה הזאת, אבל אני עדיין לא מצליח להבין.. מה המטרה של זה? הבנתי שזה מקשר בין מה שנמצא מאחורי לחומת האש, למה שאחריו. אבל מה בעצם יש שם? בשביל מה צריך את זה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה הסיסמה והUSER אחריי מאפסים אותו. מישהו יכול להגיד לי?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
היום שידרגתי מהירות אינטרנט ל1.5 מגה עכשיו אני לקוח של אינטרנט זהב עכשיו הייתי לי בעיה בקו טלפון לפני כמה ימים ואז בא טכנאי של בזק לסדר את התקלה ואמרנו שאנחנו רוצים מהירות של 1.5 התקשרנו לחברה היא שעוד כמה שעות היא תסדר את המהירות עכשיו הטכנאי של בזק אמר לנו להחליף מודם אני רואה שמהירות כן עובדת עכשיו עם המודם הישן השאלה היא אם אני עדיין צריך להחליף את המודם ?????
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב ומצלמת אינטרנט בחדר הילדים אני מעוניין לצפות בה בלילה בחדרי ( תינוק חדש) .המחשב הוא מחשב נייד ברשת אלחוטית. האם יש תוכנה שמאפשרת שידור של המצלמה למחשב אחר ברשת הפנימית. וגם לשמור את ה"סרט" או תמונות. דבר נוסף האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אוכל להריץ תוכנות במחשבים אחרים ברשת הפנימית. הכוונה שהתוכנה תרוץ במחשב האחר לא במחשב שלי. הכוונה להפעיל את תוכנת המצלמה מבלי להכנס לחדר הילדים. אודה לכולם על שמות תוכנה ולכתובת להורדה אודה כפליים תודה מראש למי שיעזור זה חשוב לי.
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לנו רשת של שני מחשבים,האחד מחובר בכבל למודם של בזק: Siemens SL2 והשני מחשב נייח המחובר אלחוטית על ידי כרטיס רשת של D-LINK,DWL G510 במחשב שמחובר בכבל ניתן לגלוש ללא כל בעיות,אולם עם תחילת הגלישה במחשב השני,נתקע האינטרנט וישצורך לעשות ריסט למודם. בזק שהוא הספק שלנו לא מוכנים לתת לנו תמיכה כי לא קנינו את כרטיס הרשת אצלם. לפני שאני משקיעה את כספי הדלים בבזק,האם מישהו יכול לתת ליעצה מה כדאי לעשות? כרטיס הרשת הוא בן שנה בערך ועד עכשיו הכל היה בסדר. האם הוא יכול להיות הגורם לבעיות? תודה על ההעזרה
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בזק השלימה את שדרוג כל לקוחותיה למהירות 15M. מי שמשתמש בתשתית ADSL, כדאי שיוודא אצל ספק האינטרנט שהחבילה שלו מעודכנת.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תתפלאו - מדובר בחברה ישראלית.... פלאפון. http://www.betanews.com/article/Look-no-further-the-worlds-fastest-iPhones-are-in-Israel/1298081728
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מרגיש שזאת שאלה דיי טיפשית אבל אני חייב להבין. אני מתכנן לקנות כבל רשת כדיי לחבר בתוך הקיר בין 2 חדרים (מחשב לראוטר) ורציתי לדעת מה ההבדל בין כבל רשת רגיל וכבל רשת מסוכך ומה מהשניים אני צריך ? מעבר לזה מה השם המקצועי של כבל רשת הרלוונטי שאני אדע מה לבקש. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
יש לי accses point במרחק של 3-4 מטר מהמחשב בלי קירות באמצע קו נקי בהתחלה שהתקנתי אותה הייתה קליטה מלאה אבל בזמן האחרון יש קליטה של 3 קווים קבוע מה יכולה להיות הסיבה שירדה ככה הקליטה? לא שיניתי כלום לא בהגדרות לא במקום של המחשב ולא במקום של הaccses point
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ובכן, ככה: רכשתי מחשב נייד. יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת קווית לפס רחב טלפוני. הייתי מעוניין לצרף גם את הנייד, אבל מכיוון שאני עובד איתו בחדר אחר, יש עם זה קצת בעיית חוטים. יש לי iMate - סלולרי 3.5G עם חיבור אינפרא אדום + USB + WiFi. לפי המידע המצוי אני יכול לגלוש עם הסלולרי דרך האינטרנט הבייתי (אבל מכיוון שזו רשת קווית אני צריך לחבר אותו פיזית ל-USB של אחד המחשבים)... השאלה שלי היא - האם שירות האינטרנט הטלפוני (הקווי) יכול לעבור דרך הסלולרי, שישדר אותו לנייד? הכוונה היא לא להתחבר לרשת הסלולרית, חלילה. הכוונה להשתמש בנייד כמשדר WiFi לנייד שנמצא בחדר סמוך. (הרי אם הוא קולט WiFi הרי שהוא גם צריך לשדר נתונים, משמע באותו פרוטוקול (WiFi) ולכן הגיוני שיש לו יכולות שידור. ואם…
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר סטרימר אנדרואיד לרשת. הסטרימר פשוט לא מתחבר לרשת. אודה לרעיונות במצ"ב: קצת ארוך.. תודה על הסבלנות והרצון לעזור. מדובר בסטרימר של Xiaomi בשם MiBox 3 (מריץ Android TV). לסטרימר אין יציאת Ethernet ולכן קניתי מתאם Ethernet ל-USB של Xiaomi. הכל מחובר לכאורה (נורית הבקרה של המתאם מהבהבת) אבל עדיין הסטרימר לא מתחבר לרשת הקווית. מבחינת חיבור הרשת בחדר הספציפי: יש שקע Ethernet בקיר, אליו מחובר Switch פשוט. אל ה-Switch מחוברים מחשב PC, מדפסת והסטרימר. מחשב ה-PC והמדפסת מתחברים ללא כל בעיה ומהירות הגלישה טובה מאד. הסטרימר... לא מתחבר. החלפתי כמובן מיקומים של הכבלים ב-Switch.. לא עזר. הכבל שמעביר רשת לס…
-
- 2 תגובות
- 10.5k צפיות
- 1 follower
-
-
מה הפורטים של ICQ? איך אני יודע לימצוא פורטים ? העים יש אתר עם פורטים למישחקים ותוכנות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
היי חבר'ה...אני מנסה כבר כמה ימים להתקין רשת בבית...קניתי מארה"ב ראוטר של BELKIN ובדקתי אותו....(אלחוטי)..והוא עובד עם איי.די.אס.אל...אבל לי בבית יש כבלים והוא לא מצליח לעבודה בשיטה של הכבלים...מישהו יכול לעזור לי?!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי רשת עם שלושה מחשבים ועכגשיו חזרתי מהבסיס אחרי שבוע .. ואני רואה שהאיטנרט מתנתק לי כל דקה..האיסי קיו נדלק ומתכבה וגם שאני מעלה קובץ ל שרת FTP המהירות מ 25 יורדת ל 20...15..10..4..1 ונתקע על אפס .. וזהו אין אינטרנט..... סרקתי עם אד וואר ועם אנטי וירוס של קספרי.. Registry Mechanic Spybot - Search & Destroy ניקתי מה שהיה שקספרפי מצא לי במחשב.. ומצא לי את זה.. ToRjan-Downloader.Win32.Zlob.asd Detection added Oct 26 2006 14:52 GMT Update released Oct 26 2006 16:26 GMT ויש לי על המחשב FTP שהתקנתי עצמי שזה הוירוס שהוא מצא..וזה לא נראה לי הבעיה.. והתקשרתי לבזק ואומרים לי לבדוק אם זהה הנתבץ.....אבל כבר שנה הוא על המחשב וזה לא הפריע ולא ניתק תאיטנרטנ כמו שעכשיו... אני …
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לבנות אתר ולשים שם מערכת פורומים. למישהוא יש מושג איפה אני יכול להוריד את הקוד או סקריפט למערכת פורומים מוכנה?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם התוכנה סגורה (כלומר, אפילו לא רצה ברקע), האם היא לוקחת רוחב פס. שמעתי פעם משהו כזה אבל אני לא בטוח אם זה נכון. האם גם לאחר הסרת התוכנה, עדיין סקייפ משתמשת במחשב שלי להעברת נתונים? מה לגבי תוכנות אחרו כמו מסנג'ר ואייסיקיו? האם גם הן מתנהגות כך? תודה, אופיר
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-