רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
שלום. בזק כידוע מקפיצה בקרוב מאוד מהירויות בן אם רוצים אן לא רוצים. אני אמור לקפוץ בגלל זה ל5 מגהביט. המודם שיש לי צריך לתמוך בזה , ביפוקוס 270. אבל הנתב אדימקס הישן כבר שלי שעבד מצויין בכל המהירויות עד כולל 2.5 מגהביט, לא בטוח כלל שיוכל לעמוד ב-5, מאחר ודיברתי עם פיקוק והם אומרים שה 6104wb שלי אולי כן יוכל ואולי לא. הם לא רוצים להתחייב. למעלה מזה טוענים שבטוח לא. 1) שאלה ראשונה, האם יש לכם את הנתב הנ"ל והוא כן מצליח לעמוד ב-5 או שידוע לכם שהוא לא? 2) שאלה שנייה, חשובה באותה המידה - אם אני צריך נתב חדש אז: א. אני צריך שהנתב שלי יעבוד עד כולל 15 מגהביט מאחר ושיותר מזה זה כבר vdsl שצורך ציוד שיש רק לבזק. גם פיקוק יבואני אדימקס וגם בנדה מגנטיקס יבואני טיפי-לינק טועני…
-
- 14 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הראוטר הזה: 2wire homeportal 1100 המחשב שלי (וינדוס 7) מחובר אליו בכבל רשת ועוד 3 מחשבים (וינדוס XP) בבית מחוברים דרך מתאמי HPNA. ניסיתי להעביר עכשיו קבצים מהמחשב שלי לאחד המחשבים שמחוברים דרך HPNA ומהירות ההעברה היא רק משהו כמו 300 קילובייט לשנייה כשזה אמור להיות משהו כמו 1.2 מגהבייט לשניה. שני המחשבים נמצאים באותו workgroup ובאמת שאין לי מושג מה עוד יכול לגרום לזה. מה שגם אני זוכר שפעם שהעברתי קבצים זה כן עבד מהר אבל מאז עבר הרבה זמן והשתנו גורמים כמו מערכת הפעלה וכו'. תודה מראש, לירן.
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הרצתי חיפוש וראיתי שכבר ענו לא פעם על השאלה הזאת, אבל אני עדיין לא מצליח להבין.. מה המטרה של זה? הבנתי שזה מקשר בין מה שנמצא מאחורי לחומת האש, למה שאחריו. אבל מה בעצם יש שם? בשביל מה צריך את זה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
אני צריך לדעת מה הסיסמה והUSER אחריי מאפסים אותו. מישהו יכול להגיד לי?
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
היום שידרגתי מהירות אינטרנט ל1.5 מגה עכשיו אני לקוח של אינטרנט זהב עכשיו הייתי לי בעיה בקו טלפון לפני כמה ימים ואז בא טכנאי של בזק לסדר את התקלה ואמרנו שאנחנו רוצים מהירות של 1.5 התקשרנו לחברה היא שעוד כמה שעות היא תסדר את המהירות עכשיו הטכנאי של בזק אמר לנו להחליף מודם אני רואה שמהירות כן עובדת עכשיו עם המודם הישן השאלה היא אם אני עדיין צריך להחליף את המודם ?????
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב ומצלמת אינטרנט בחדר הילדים אני מעוניין לצפות בה בלילה בחדרי ( תינוק חדש) .המחשב הוא מחשב נייד ברשת אלחוטית. האם יש תוכנה שמאפשרת שידור של המצלמה למחשב אחר ברשת הפנימית. וגם לשמור את ה"סרט" או תמונות. דבר נוסף האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אוכל להריץ תוכנות במחשבים אחרים ברשת הפנימית. הכוונה שהתוכנה תרוץ במחשב האחר לא במחשב שלי. הכוונה להפעיל את תוכנת המצלמה מבלי להכנס לחדר הילדים. אודה לכולם על שמות תוכנה ולכתובת להורדה אודה כפליים תודה מראש למי שיעזור זה חשוב לי.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לנו רשת של שני מחשבים,האחד מחובר בכבל למודם של בזק: Siemens SL2 והשני מחשב נייח המחובר אלחוטית על ידי כרטיס רשת של D-LINK,DWL G510 במחשב שמחובר בכבל ניתן לגלוש ללא כל בעיות,אולם עם תחילת הגלישה במחשב השני,נתקע האינטרנט וישצורך לעשות ריסט למודם. בזק שהוא הספק שלנו לא מוכנים לתת לנו תמיכה כי לא קנינו את כרטיס הרשת אצלם. לפני שאני משקיעה את כספי הדלים בבזק,האם מישהו יכול לתת ליעצה מה כדאי לעשות? כרטיס הרשת הוא בן שנה בערך ועד עכשיו הכל היה בסדר. האם הוא יכול להיות הגורם לבעיות? תודה על ההעזרה
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
בזק השלימה את שדרוג כל לקוחותיה למהירות 15M. מי שמשתמש בתשתית ADSL, כדאי שיוודא אצל ספק האינטרנט שהחבילה שלו מעודכנת.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תתפלאו - מדובר בחברה ישראלית.... פלאפון. http://www.betanews.com/article/Look-no-further-the-worlds-fastest-iPhones-are-in-Israel/1298081728
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מרגיש שזאת שאלה דיי טיפשית אבל אני חייב להבין. אני מתכנן לקנות כבל רשת כדיי לחבר בתוך הקיר בין 2 חדרים (מחשב לראוטר) ורציתי לדעת מה ההבדל בין כבל רשת רגיל וכבל רשת מסוכך ומה מהשניים אני צריך ? מעבר לזה מה השם המקצועי של כבל רשת הרלוונטי שאני אדע מה לבקש. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 13.2k צפיות
-
-
יש לי accses point במרחק של 3-4 מטר מהמחשב בלי קירות באמצע קו נקי בהתחלה שהתקנתי אותה הייתה קליטה מלאה אבל בזמן האחרון יש קליטה של 3 קווים קבוע מה יכולה להיות הסיבה שירדה ככה הקליטה? לא שיניתי כלום לא בהגדרות לא במקום של המחשב ולא במקום של הaccses point
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
ובכן, ככה: רכשתי מחשב נייד. יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת קווית לפס רחב טלפוני. הייתי מעוניין לצרף גם את הנייד, אבל מכיוון שאני עובד איתו בחדר אחר, יש עם זה קצת בעיית חוטים. יש לי iMate - סלולרי 3.5G עם חיבור אינפרא אדום + USB + WiFi. לפי המידע המצוי אני יכול לגלוש עם הסלולרי דרך האינטרנט הבייתי (אבל מכיוון שזו רשת קווית אני צריך לחבר אותו פיזית ל-USB של אחד המחשבים)... השאלה שלי היא - האם שירות האינטרנט הטלפוני (הקווי) יכול לעבור דרך הסלולרי, שישדר אותו לנייד? הכוונה היא לא להתחבר לרשת הסלולרית, חלילה. הכוונה להשתמש בנייד כמשדר WiFi לנייד שנמצא בחדר סמוך. (הרי אם הוא קולט WiFi הרי שהוא גם צריך לשדר נתונים, משמע באותו פרוטוקול (WiFi) ולכן הגיוני שיש לו יכולות שידור. ואם…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר סטרימר אנדרואיד לרשת. הסטרימר פשוט לא מתחבר לרשת. אודה לרעיונות במצ"ב: קצת ארוך.. תודה על הסבלנות והרצון לעזור. מדובר בסטרימר של Xiaomi בשם MiBox 3 (מריץ Android TV). לסטרימר אין יציאת Ethernet ולכן קניתי מתאם Ethernet ל-USB של Xiaomi. הכל מחובר לכאורה (נורית הבקרה של המתאם מהבהבת) אבל עדיין הסטרימר לא מתחבר לרשת הקווית. מבחינת חיבור הרשת בחדר הספציפי: יש שקע Ethernet בקיר, אליו מחובר Switch פשוט. אל ה-Switch מחוברים מחשב PC, מדפסת והסטרימר. מחשב ה-PC והמדפסת מתחברים ללא כל בעיה ומהירות הגלישה טובה מאד. הסטרימר... לא מתחבר. החלפתי כמובן מיקומים של הכבלים ב-Switch.. לא עזר. הכבל שמעביר רשת לס…
-
- 2 תגובות
- 10.3k צפיות
- 1 follower
-
-
מה הפורטים של ICQ? איך אני יודע לימצוא פורטים ? העים יש אתר עם פורטים למישחקים ותוכנות תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
היי חבר'ה...אני מנסה כבר כמה ימים להתקין רשת בבית...קניתי מארה"ב ראוטר של BELKIN ובדקתי אותו....(אלחוטי)..והוא עובד עם איי.די.אס.אל...אבל לי בבית יש כבלים והוא לא מצליח לעבודה בשיטה של הכבלים...מישהו יכול לעזור לי?!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי רשת עם שלושה מחשבים ועכגשיו חזרתי מהבסיס אחרי שבוע .. ואני רואה שהאיטנרט מתנתק לי כל דקה..האיסי קיו נדלק ומתכבה וגם שאני מעלה קובץ ל שרת FTP המהירות מ 25 יורדת ל 20...15..10..4..1 ונתקע על אפס .. וזהו אין אינטרנט..... סרקתי עם אד וואר ועם אנטי וירוס של קספרי.. Registry Mechanic Spybot - Search & Destroy ניקתי מה שהיה שקספרפי מצא לי במחשב.. ומצא לי את זה.. ToRjan-Downloader.Win32.Zlob.asd Detection added Oct 26 2006 14:52 GMT Update released Oct 26 2006 16:26 GMT ויש לי על המחשב FTP שהתקנתי עצמי שזה הוירוס שהוא מצא..וזה לא נראה לי הבעיה.. והתקשרתי לבזק ואומרים לי לבדוק אם זהה הנתבץ.....אבל כבר שנה הוא על המחשב וזה לא הפריע ולא ניתק תאיטנרטנ כמו שעכשיו... אני …
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לבנות אתר ולשים שם מערכת פורומים. למישהוא יש מושג איפה אני יכול להוריד את הקוד או סקריפט למערכת פורומים מוכנה?
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם התוכנה סגורה (כלומר, אפילו לא רצה ברקע), האם היא לוקחת רוחב פס. שמעתי פעם משהו כזה אבל אני לא בטוח אם זה נכון. האם גם לאחר הסרת התוכנה, עדיין סקייפ משתמשת במחשב שלי להעברת נתונים? מה לגבי תוכנות אחרו כמו מסנג'ר ואייסיקיו? האם גם הן מתנהגות כך? תודה, אופיר
-
- 9 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי בבית מחשב שמחובר לראוטר של בזק מסוג dsl 2650u, מדפסת שמחוברת למחשב זה, סטרמיר עם חיבוי חוטי לראוטר ומחשב נוסף עם חיבור חוטי לראוטר וכן הראוטר משדר בצורה אל חוטית (WIFI). אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין המחשבים והסטרימר עם כונן משותף כך שכל מחשב יוכל לזרוק פנימה חומר והסטרימר והמחשבים יוכלו לקרוא מהתיקיה הזו, כמו כן אני רוצה שתהיה לי אפשרות להדפיס מהמחשב שלא מחובר למדפסת דרך הרשת האלחוטית. איך אני יכול לעשות את זה והאם הראוטר שיש לי מספיק למשימה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן בחלק מהניסיון שלי לשפר את המשחקיות שלי במשחק מסוים בxbox one נתקלתי במדריך מסוים שמדבר על assign IP address עכשיו לי יש ראוטר של tp link vr600 עם הממשק החדש ורציתי לדעת האם הראוטר הזה עושה את הפעולה הנ''ל לבד או שמא אני צריך לבצע אותה ידנית דרך הcontrol panel ואם כן כיצד? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
קראתי את המדריך הנ"ל, קראתי את המדריך של מייקרוסופט. ועדיין לא הצלחתי לשתף קבצים ביננו. יש לי נתב של EDIMAX שהוא מחובר למודם. הרשת עצמה עובדת-אני גולש מהמחשב השני. מחשב א (נכנה אותו הישן) נמצא בחדר אחד הוא המחשב שממנו אני רוצה לשאוב קבצים ונתונים שלי. מחשב ב (נכנה אותו החדש) נמצא בחדר שלי ואליו אני רוצה להעביר את הקבצים. פעלתי לפי ההוראות שיש באתר של מייקרוסופט הגדרתי קבוצת עבודה. קראתי לה HOME. כעת שאני נכנס ל- my network places-(בכל אחד מהמחשבים) ואני לוחץ על --> VIEW WORKGROUP COMPUTER מופיעים לי שני המחשבים. שלי, מחשב ב' החדש ולידו המחשב השני בשם שקראתי לו. וזהו! כל פעם שאני לוחץ מהמחשב שלי (מחשב ב') על השם של המחשב השני הוא אומר לי שאין לי הרשאה וכנ"ל מהמחשב השני.…
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TP-LINK TLWR541g ואני רוצה שרק המחשב שלי והאייפון שלי יגלשו דרכו ואפילו רצוי שכל שאר המכשירים שבסביבה לא ידעו אפילו שיש אינטרנט אלחוטי. ניסיתי לעשות חסימת כתובות MAC אבל משום מה זה לא מצליח ועדיין כולם יכולים להתחבר. יש למשהו ניסיון עם הראוטר הזה כי הוא חדש לי. תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
ברשת שלי יש שני מחשבים. אחד נייד (שלי), ואחד נייח. הנייח מחובר לאינטרנט ונותן גם לשלי דרך שיתוף אינטרנט. נכון היה כיף אם כאן היה נגמר הפוסט? בכל מקרה, כשהמחשב שלי עובר שימוש בכמות מסוימת של רוחב פס (אני לא סגור על כמה אבל לא הרבה), בין עם זה בFTP, טורנט, משחק רשת או אחר, המחשב השרת סוגר אותו מהרשת. כלומר במחשב הנייח הכל נשאר אותו דבר, אבל המחשב שלי כבר לא יכול לגשת אליו בשום צורה דרך הרשת (גם שיתוף קבצים/מדפסת לא עובד) עד שהוא (או במקרים מסוימים, שניהם) מודלקים מחדש. ניסיתי להריץ את אשף התקנת הרשת (מספר פעמים), זה לא עוזר. הפיירוולים על שני המחשבים הם Zone Alarm אצלי (שכנראה לא גורם לזה כי ברשתות אחרות הוא לא מפריע) והפיירוול של ווינדוז על החיבור אינטרנט במחשב הנייח (נ…
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני נתקל בבעיה מציקה , ששמתי לב שכמעט תמיד קורה בשעות אחה"צ-ערב. אני כבר לא מדבר על מהירות הורדה בשעות העומס- אלא ניתוק כללי מן האינטרנט בשעות האלו. דפי אינטרנט לא נפתחים ויש אייקון צהוב על מד הקליטה במחשב כשזה קורה (מצורף בתמונה). החלפתי כבר 4 ראוטרים שונים ובכול יש את התקלה הזאת. המחשב כמובן מחובר בחיבור אלחוטי. בא אליי לבדיקה טכנאי כבר מספר פעמים - והוא אומר שהבעיה היא רק כשמתחברים בלאחוטי. כך שזה או הראטור או גורם אחר (אנטנה שמפריעה וכו') כיצד ניתן לנסות לגעת בבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-