עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Raz20,

יש לי עכשיו שני מחשבים בבית אחד מהם מחובר לאינטרנט , והשני לא , אני רוצה לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט מה אני צריך כדי לעשות את זה , ואם יהיו לי בעיות שונות שקשורות ברשת כמו העברת קבצים וכו' ? (ואם יש עוד בעיות שעלולות להיווצר כתוצאה מהרשת ) תודה רבה לאנשים שעוזרים !!!!

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  2. Started by RX7,

אני רוצה לדעת איך אני יכול להוריד שם ללא הגבלה דברים זה נותן לי לחכות כל פעם שאני מוריד משהו בין לינק ללינק כמובן אשמח אם מישהו יעזור לי כפי שידוע לי זה לא נוגד את הכללים של הפורום לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה בדיוק אבל נדמה לי שהמקום כאן הכי מתאים תודה

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by RX7,

שלום אני מעוניין להפעיל על המחשב את התוכנה TCP Optimizer אחרי ביקורות טובות עליה.. אך כמובן שקיבלתי ביקורות רעות בעקבות אנשים שלא יידעו להגדיר במדוייק את התוכנה לכן אני פונה אליכם שתעזרו לי בהגדרתה המדוייקת של התוכנה (MTU, CONNECTION SPEED וכל מה שצריך בשביל להפעיל את התוכנה באופטימליות רבה) פרטים windows xp professional בעברית + SP2 נתב שהוא גם מודם של SIEMENS SL2-141 אינטרנט 1.5 מגה של בזק בין לאומי לנתב מחוברים שני מחשבים (אני ועוד אחד) אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו ואני אכתוב בתודה מראש עומרי

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by owizman,

שלום לכם , אני חדש באתר וראיתי שנשאלות פה הרבה שאלות בעניין שלי , בכל מקרה היום היו אצלי בזק התקינו לי תשתית 30 מגה ונתנו לי ראווטר כמו שרשמתי מעלה (Netgear vvg2000) , הכל בינתיים עובד תקין , אבל יש משהו אחד שאני לא מצליח לסדר , הכתובת הברירת מחדל של הראווטר היא 10.0.0.138 , וגם אם אני מקיש 192.168.1.1 , גם לכתובת הזו זה נכנס . מצאתי שהכתובות 10.0.0.138 , 192.168.1.1 , 192.168.2.1 . 192.168.3.1 , נמצאות בראוטר תחת , Group2 , Group3 ,Group4 ו Group1 . השאלה שלי היא : איך אני מבטל את כל שאר הכתובות ומשאיר לי רק 10.0.0.138 ? נ.ב , הגירסא של הראווטר היא - V2.7.21_2.7.21_test1 המון תודה אוראל ויצמן

• 11 תגובות
    • 5.9k צפיות
  5. Started by elad_jacoby,

חבר שלי לחץ על כפתור הריסט ומאז הראוטר לא עובד.. הוא יכול להיכנס ל192.168.0.1 .. אבל לא יותר מזה.. האינטרנט פשוט לא עובד.. מישהו מבין בראוטר הזה ויכול לעזור?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by shahar07,

קיבלתי ניום ראוטר netger dgn 2200 תקן n איך אני אמור לדעת עם הכרטיס של הלפטופ שלי מתאים לתקן n ? הכרטיס הואdell 1397 wlan mini card

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by thebenjamin,

בעבר כאשר הייתי מדליק מחדש את הראוטר/מודם הזה ברגע שכל התנאים היו בסדר כלומר קו DSL הוא התחבר אוטומטית לספק ויכולתי ישר לגלוש... החלפתי ספק ועכשיו כל פעם שאני מדליק מחדש או האינטרנט מנתנתק אני צריך להכנס לפאנל ניהול שלו וללחוץ על CONNECT איך אפשר להחזיר את האפשרות שהוא יתחבר לבד.. (לא נראה לי שזה תלוי בספק כי כל מה שעשיתי היה להחליף פרטים בתבנית הזאת: username@isp)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Lyor,

אני מעוניין לרשת את כל הבית בחיבור של שקע כבל רשת על כל הקירות (סה"כ 6 חדרים). אבל הבעיה שלי היא שלראוטר שלי יש רק 4 כניסות. האם אני מסוגל להשתמש בsplitter של כבל רשת בשביל זה? האם זה בכלל יתפקד כמו חיבור בודד? ואם כן, מהם המגבלות של הפיצול הזה, ומה המקסימום פיצולים שאני מסוגל לעשות לפני שהאות יהיה חלש מידי או משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by david2405,

הי אני מנסה לקנות את הכרטיס הרשת KILLER 2100 אבל לא מוצא בארץ מישהו יכול להפנות אותי לאתר ו/או חנות שכן מוכרת את הכרטיס הזה תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  10. שלום חברים, ברשותי ראוטר של בזק D-Link N600 , חיבור האינטרנט שלי הוא 100 מגה. הראוטר נמצא בחדר חיצוני (לא בבית, חדר על יד הבית). במחשב בבית עצמו, יש לי מכשיר TP-LINK למשוך WIFI המחובר באמצעות USB, הדגם שלו הוא WD8200. הבעיה היא שהמהירות המקסימלית שהאינטרנט נותן בבית נמוכה מאד יחסית... בערך 200-300 ק"ב לשניה (שזה אבסורד לחיבור 100 מגה). רציתי לבקש המלצה למגדיל טווח טוב שיעזור בנושא (אם בכלל...) למטרת סטרימינג של סרטים וגלישה בסיסית. תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Woltrex,

היה לי מודם של סלקום Telit MX20 עכשיו הוא לא עובד ואני צריך מודם חדש אבל אני לא רוצה לקנות בסלקום כי זה בא עם התחיבות נוספת ל 18 חודשים... עשיתי חיפוש בפורום וראיתי שממליצים על Novatel Ovation MC990D אבל הוא לא תומך ב UMTS... עדיין כדי לקנות? על מה אתם ממליצים(חשוב לי שהיה עם קליטה טובה)? תודה

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by anton105,

שלום, אני צריך לרכוש נתב אלחוטי חדש, לא מצאתי מידע מה הכן מומלץ. הדרישות הם: מחיר עד 400 שח מהירות אינטרנט שלי היא 20 מגה, משדרג בעתיד.. בית קטן, מרחק מקסמלי בין נתב למחשב הוא 8מ. ציוד: 3 מחשבים. 3 פלאפונים. 1 טבלט. 1 טלוויזיה סמארט אם חיבור לאינטרנט. אשמח אם תכלו לייעץ לי על נתב שיעבוד כמו שצריך, לא יתעקע ולא יקרוס. תודה.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by tomerco,

קודם כל, שנה טובה ומתוקה לכל בית ישראל ולכל חברי hwzone! אז ככה, כרגע יש בביתי 3 מחשבים.. אחד מהם מחובר לרשת ע"י המחשב שלי והוא מהווה מאסטר סרבר.. ברצוני לקנות נתב אלחוטי כדי לחבר את 2 המחשבים הנותרים אליי, אני חדש בתחום הרשתות ולכן אני צריך קודם כל יעוץ לפני רכישת נתב- אני מחפש נתב אלחוטי טוב ואמין וזול, ומבחינת כסף\איכות\ביצועים שתיהיה הקניה הכי משתלמת מבחינתי (אין לי גם בעיה להוציא700 שקל רק אם זה באמת שווה!) ועוד שאלה האם אני צריך גם לרכוש שני כרטיסי רשת אלחוטיים?!? ואם כן איזה הכי מתאים והכי כדאי לקנות(שני המחשבם הנותרים בבית לא בעלי יציאת pci-e)?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by hag911,

עוד שבועיים ככה יהיה לי 2 מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת אל חוטית דיברתי פה ושם עם אנשים ואמרו לי שהחברות המובילות והאמינות הם: netgear,linksys,3com. זה נכון?! ואני צריך הצעת מחיר בסביבות ה250ש"ח(נתב אלחוטי),וכרטיס רשת בסביבות ה-100ש"ח תודה לכולם ושבת שלום!

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  15. Started by AmitDanan,

הרווטאר שלי החליט להיתקלקל יש לציין רווטאר מסוג dsl d-link, השאלה שלי האם כל נתב adsl יהיה טוב המהירות גלישה שלי היא 10מגה אני כרגע גולש מהנייד כי אין לי דרך אחרת,תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Lahav123,

שלום , לאחרונה קנינו מחשב נוסף לבית והחלטתי שברצוני להקים רשת ביתית כאשר המחשב הראשי יש win 7 ולשני האחרים win xp , כמה פרטין שאהיה לכם יותר קל: כמות מחשבים: 3 [אחד קווי ושתיים אלחוטיי] חיבור: כבלים מהירות 2.5 אף מחשב אינו נמצא בממד וכל המחשבים באותה קומה . תקציב : עד 200 שקל לראטור וכרטיס רשת אני לא יודע כמה בדיוק צריך תיקיות משותפות [נחמד אבל ממש לא חובה] המודם הקיים: TJ715 terayen *אם צריך מידע נוסף תשאלו בבקשה. אשמח מאוד בעזרה שלכם למציאת הראטור המתאים בשבילי. תודה רבה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  17. Started by Lahav123,

שלום , לאחרונה קנינו מחשב נוסף לבית והחלטתי שברצוני להקים רשת ביתית כאשר המחשב הראשי יש win 7 ולשני האחרים win xp , כמה פרטין שאהיה לכם יותר קל: כמות מחשבים: 3 [אחד קווי ושתיים אלחוטיי] חיבור: כבלים מהירות 2.5 אף מחשב אינו נמצא בממד וכל המחשבים באותה קומה . תקציב : עד 200 שקל לראטור וכרטיס רשת אני לא יודע כמה בדיוק צריך תיקיות משותפות [נחמד אבל ממש לא חובה] המודם הקיים: TJ715 terayen *אם צריך מידע נוסף תשאלו בבקשה. אשמח מאוד בעזרה שלכם למציאת הראטור המתאים בשבילי. תודה רבה ויום טוב.

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Evil,

ערב טוב לכולם , ברשותי ראוטר לבן של NETGEAR של בזק , שעושה לי תמיד בעיות עם הויאיפיי ( לאחותי כמעט ואין קליטה והמחרק בין החדר שלי שבו הראוטר לשלה הוא קיר דק אחד! ) הרבה פעמים אין קליטה כלל ואז אני צריך נתנק אותו מהחשמל ולהחזיר. בקיצור אני ממש לא מרוצה ממנו , האם יש ראוטר שיתאים לצרכים שלי במחיר של עד 400 שקל ? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Batels,

טוב יש לי ראוטר של edimax ואחרי חשיבה רבה החלטתי להחליף אותו כי יש לו הרבה בעיות, אני לא אפרט עכשיו כי זה לא העניין. אני מעוניינת לקנות ראוטר חדש בשווי של עד 400 שקל מהירות האינטרנט שלי היא 12MB יש לי תשתית של הוט וספקית של בזק בינלאומי החיבור הוא אלחוטי, והראוטר צריך לספק עד 2 מחשבים מחוברים. אני אשמח אם תעזרו לי למצוא ראוטר מתאים. אם חסרים פרטים תגידו ואני אוסיף, פשוט אני לא כל כך מבינה בזה אז לא ידעתי מה להוסיף. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by sonik,

אני מעוניין לקנות כרטיס לרשת אלחוטית. בכוונתי לחבר אותו למחשב הנייד ולמחש שולחני. 1) מה מומלץ . 2) האם כדאי לקנות בארה"ב תודה מראש

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  21. Started by maor0079,

אז ככה אני מחובר דרך HOT ויש לי את המודם terayon tj715 וקניתי ראוטר של d-link di 604 אני רוצה לעשות רשת אם הראוטר כמובן אבל חיברתי הכל ואני לא מצליח גם דרך האשף של xp אז איך עושים רשת ?

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  22. Started by eegg,

אני מנסה לנתחבר עם כ. רשת usb D-Link AirPlus G DWL-G122 שמחובר לנתב אלחוטי dlink di-624 שמחובר לכמה מחשבים נוספים רק איתו יש בעיה שבהתחלה יש תקשורת טובה לדקה ואז זה פשוט נכבה והוא לא מוצא את הרשת מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by matvey99,

שלום , בקרוב אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בינהם.. יש לכם המלצה לראוטר וכרטיס רשת כמה שיותר זולים? מה אתם אומרים על השילוב הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1308&products_id=6793 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_681_1307&products_id=7671 מה עדיף? כרטיס רשת בחיבור USB או בחיבור PCI ? ועוד דבר מאוד חשוב שאני רוצה לדעת... כרגע יש לי חבילה של 1.5 מגה DL ו 128KB UPLOAD .. האם כשמישהו יגלוש במחשב השני או יוריד משהו זה יאט לי את החיבור? יש דרך להגביל UPLOAD ו DOWNLOAD בין שני מחשבים? ואם אני יעלה את ה UPLOAD זה יגרום לזה שלא יהיו לי קפיצות של פינגים כשאני משחק במשחקי רשת בחול ובמחשב השני מורידי…

• 5 תגובות
    • 574 צפיות
  24. Started by tomer1818,

היי אנשים ברצוני להקים רשת אל חוטית בבית יש שני מחשבים אחד מתחבר בחיבור חוטי והשני באל חוטי רציתי לשאול מס" שאלות מה את אומרים על הראוטר +נתב + מודם של בזק ? שווה לקנות אותו ? או שעדיף לקנות ראוטר של חברה אחרת ולהתחבר דרכו למודם החיצוני ? בקיצור אני בהתלבטות לגבי איזה ראוטר כדאי לקנות אודה מאוד לעזרה בתודה מראש תומר .

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by 360999,

האינטרנט אצלי מחובר דרך נתב ADSL למחשב אחד. יש לי עוד מחשב שמחובר למחשב הראשון ע"י רשת אלחוטית,(זה נתב שחור שרשום עליו TEW-625BRP) הרשת הזאת לא מחברת את האינטרנט כיום אלא רק נותנת אפשרות של גישה לכל מחשב מהמחשב השני וכן הדפסות מכמה מדפסות. הטכנאי שהתקין לי אמר שאפשר גם לעשות שיהיה אינטרנט במחשב השני. איך אני עושה את זה? דבר נוסף אני רוצה לחבר פלאפון דרך וויפי, המכשיר מזהה את הרשת אבל דורש ססימא שאותה אני לא יודע, איך אני בודק את הסיסמא? בתודה מראש לכל מי שיכול לעזור

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים