רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
ג'ון ברייס- מכללת הי-טק וחברת אורקל מקיימות בפעם ה-18 את שבוע אורקל 2011, בין התאריכים ה- 20 ל- 24 בנובמבר במלון דניאל בהרצליה. שבוע אורקל הינו הכנס הלימודי הגדול ביותר בישראל בתחום אורקל ובתחום טכנולוגיית המחשוב בפרט. בכנס יועברו מאות סמינרים אשר מחולקים לתחומים מקצועיים אשר יעניקו לבאי הכנס את הכלים, היכולות והתובנות במגוון רחב במיוחד של טכנולוגיות בתחום המחשוב בכלל ובסביבת אורקל בפרט. לפרטים והרשמה: http://bit.ly/qVKvID| 03-7100721
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר SIEMENS של בזק והוא עושה ים של בעיות... אמרו לי שאני יכול להגיע לחנות ויחליפו לי אותו לדגם אחר.. יש איזשהו דגם טוב שכדאי לקחת פרט ל DLINK? אני יודע שהראוטרים של בזק לא הכי טובים, אבל עדיין אני רוצה לנסות עוד דגם שלהם...
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אני מנסה לחבר רשת בין מחשב נייד למחשב נייח באמצעות כרטיס רשת אלחוטי ולא ע"י ראוטר אלחוטי. איך אני מגדיר את המחשבים ? במחשב הנייח יש כרטיס רשת אלחוטי, שדרכו אני רוצה לשתף את המחשב הנייד לאינטרנט במחשב הנייח.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ADSL של D-LINK 2650 שכיום מתפקד גם כספק WIFI לבית. קניתי ראוטר אלחוטי ייעודי טוב בהרבה וברצוני לחבר את שניהם יחד אך לא ברור לי מה אופן חלוקת האחריות ביניהם וכיצד להגדירם. יש לי גם מכשירים אלחוטיים וגם קויים (ויש לי גם Switch נפרד לחיבור הקוויים). מי כדאי שיהיה DHCP? מי כדאי שיתפקד כחייגן? וכיצד לחבר אותם? אילו תחומי כתובות IP צריך להגדיר ביניהם וכו'. אני מבין שאפשר להגדיר את ה 2650 להיות ברידג בלבד (שאני מבין שזה למעשה נטו מודם?) וכל השאר יעשה הראוטר האלחוטי. אשמח לקבל עזרה. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שאלו אותי היום אך לעשות שאי אפשר יהיה לגלות את הIP. ואז זה גרם לי לחשוב על כול הקטע של IP, כמובן שלא מצאתי את התשובות לשאלותי אז החלתתי לשאול אותכם. בשביל מה צריך IP? מה זה עושה? ומה זה בכלל IP? ומה החלק שלו בכל הקטע הזה של אינטרנט?
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
נתחיל מזה שנמאס לי בתכלית העליל מהם, אני מתקשר אליהם 3 פעמים ביום מסיבות טובות. אני רושם את הכתבה הזאת בשביל שתדעו מה קורה, למה יש בעיות לכולם ואיך הגעתי למסקנה שלהוט לא איכפת כי כשאתם תבינו את התשובה בסוף, תדעו למה החברה הזאת היא כזאת בשירות. הציוד MOTOROLA 5121 מודם הוט שכן רק שם ניתן לשנות את ה UPSTREAM ID מה שיוסבר בהמשך נתב Linksys E3000 עם גירסה Tomato 1.28beta נמשיך בכך שעבדתי באקספון בתמיכה טכנית אינטרנט, כרגע עובד באורנג' בתמיכה טכנית אינטרנט וטלפון ואצלי בבית אני משתמש באינטרנט בתור משחקים, הורדות וגם בפן עסקי מסוג מסויים שהוא לכלל הלימודים והרווחת כסף מהצד. הבעיה התחילה בסביבות ה 11/10/2010 - תמונה לאיך שהיא נראית פה ואני יסביר מאיזה סיבה זה קורה ( הבדיקה …
-
- 9 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
ברשת נייחת ויסטה אולטימט 64 עם XP-PRO ה- XP יכול לגשת לויסטה הויסטה רואה את מחשב ה-XP לאחר שביטלתי ב-XP את הפיירוול, אבל הויסטה לא רואה משאבים משותפים ב- XP (מוציא הודעה: לא יכול לגשת למחשב XP ובבדיקה מדווח שלא נמצאו בעיות) גם בויסטה הורדתי את הפיירוול. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 6 תגובות
- 962 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעוד חודש אני עובר לדירה חדשה ורוצה להתעדכן. סוגיה ראשונה: היום קיים בבניין חיבור סיבים של סלקום. אני לא ממש שש לשלם על השכרת ציודים ו/או להיות מוגבל ביכולות שיש שמוגבלים ע"י הספקים השונים (נתב עם 2 יציאות eth, יציאות רק של 100M ולא של 1G, הגבלות על הממשק ניהול,....). לכן אני תוהה לגבי רכישה של נתב שתומך ב VDSL ע"מ שאוכל לשלוט על ההגדרות שלי בעצמי. הסתכלתי ב netchief ברשימת המוממלצים (נכון לאוקטובר שנה שעברה), ואחרי סינונים הגעתי לרשימה הבאה D-Link DSL-245GR D-Link DSL-G256DG TP-Link VR600 לגבי הראשון, ראיתי שהביקורות עליו לא משהו. מצד שני, חסרים לי שם נתבים אחרים שאני רואה התייחסות אליה…
-
- 5 תגובות
- 882 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי נייח עם XP ולאפטופ עם 7 לאחר הרבה בעיות אני מצליח כעת לראות את שני המחשבים אך אין לי גישה אליה כשאני מנסה בXP לגשת לכונן המשותף זה אומר שאין לי גישה אבל אין סיסמה על השיתוף.. כשאני מנסה ב7 לגשת לXP זה מבקש שם משתמש וסיסמא שאין לי מושג מה אני אמור להכניס שם מה לעשות? תודה עריכה: אני יודע שיש רשת כי תוכנות שלא צריכות הרשאה כן עובדות ברשת. אני פשוט לא מצליח להיכנס לתיקיות מהXP ל7. ולא מצליח בכלל לגשת מהווינדוס 7 לXP כי זה מבקש שם משתמש וסיסמא
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אינני יודע האם הבעייה הבאה שלי קשורה ישירות לחלונות 7 או לרשתות ואינטרנט באופן כללי, אז אני מפרסם אותה כאן בפורום רשתות ואינטרנט: נוכחתי לשים לב לכך, שכאשר אני מתחבר לחייגן שלי, אשר הגדרתי ידנית עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף, מיד בסיום הפעלת המחשב, בין אם בהפעלה אוטומטית ע"י תקיית ההפעלה (ע"י הדבקת קיצור הדרך לחייגן בתיקיית הפעלה כך שיופעל אוטומטית בהפעלת המחשב), ובין אם ידנית מיד לאחר שחלונות 7 מסיים להטען, החייגן מתחבר בהצלחה, אולם מבט חטוף לסמל של מרכז הרשת והשיתוף (ע"י הצבעה עם סמן העכבר וצפייה בהודעה שמופיעה) שבאיזור ההודעות, מגלה שאין לחייגן שלי גישה לרשת (הוא במצב "ללא גישה לרשת" באופן רצוף). האופצייה היחידה שעוזרת במקרה הזה, היא להתנתק ולהתחבר מחדש לחייגן. מה הסיב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כל ריסטרט או סליפ (לא סגור על זה) החיבור של הכרטיס רשת יורד מ100 מגה לשנייה ל10 מגה לשנייה. למה זה ואיך אני פותר את זה? אני צריך להוסיף שכאשר אני עושה לו Disable בDevice manager ואז Enable הוא חוזר ל100 (עד הריסטרט הבא).
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בשבוע האחרון (בתקופה שבין 10/11/2002 לבין 13/11/2002 ) נעשו בחברת הכבלים "ערוצי זהב" שידרוג למערכת התמסורת שלהם באיזור הדרום ואיזורים אחרים בארץ. לאחר שיחה קצרה ביני לבין חברת האינטרנט שלי -"בזק בינלאומי" הובהר לי כי הם מתחילים בתקופת פיילוט שבו ניתנו ל-20 משתמשים חייגנים ע"מ לתקשר עם חברת ספקית האינטרט. כפי שידוע לכולם תקופת החייגנים אכן מבורכת ויעילה אך חברות הכבלים, עם חברות ספקית האינטרנט מפתחות את החייגנים לבדן תוך התעלמות מתקנים שבהם נתבים תומכים (לפי מקורות שונים בארץ). עם מספר הסתייגויות: *בעיות רבות נבעו מחייגנים באיזור המרכז (חברות הכבלים מתב) גרמו למספר רב של לקוחות זועמים. *בסופו של דבר אי אפשר להתעלם מנתבים כיוון שהם משתמשים לקוחות רבים בכל העולם הרחב והמתוקן…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה יש אינטרנט אלחוטי בבית של בזק בינלאומי שעבד עד אתמול כמו שעון ועכשיו שאני מנסה ליגלוש אין כלום וזה רושם איבחון(וינדוס 7) the dns server isn't responding ועכשיתי כבר FLUSHDNS וזה לא עזר אני מחובר עם המודם AZTECH 600E ועם הראוטר EDIMAX BR6524N תודה לעוזריפ נ.ב מה הפקודה ליבדוק אם הDNS מוגדר באופן אוטמאטי או לא?
-
- 33 תגובות
- 11.7k צפיות
-
-
הי יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים(בעזרת האשף של XP), הרשת עובדת מצוין ובמחשב הראשי יש את האינטרנט, שמשותף גם למחשב השני ברשת. ראיתי שאם המחשב השני דולק, ומחובר לרשת אם אני עוזב אותו למנוחה של 30 דקות + אז הוא מפסיק לזהות את הרשת (לא מתחבר לכונן רשת, לא יכול לגלוש באינטרנט...), וגם הוא מראה כאילו יש בעיה בכרטיס רשת. אם אני עושה REST, הכל מסתדר. מישהו יודע אולי איך לסדר את זה (אני חושב שיש במחשב השני איזה מונה של זמן שאומר לו שאחרי זמן קצוב יתנתק, אם מישהו יודע איך לשנות אותו)? תודה
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
יש לי רשת בין כמה מחשבים שעובדת מצוין חוץ מבעיה אחת: אחרי כמה זמן שלא נוגעים במחשב מסוים הוא נעלם מהרשת ז"א שאי אפשר לראות אותו ביתר המחשבים למרות שהוא רואה את כולם וגולש כרגיל ביטלתי את האפשרות "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בחשמל" בהגדרות הכרטיס רשת וזה לא עוזר. אין כיבוי דיסקים קשיחים. גם כשאני מציג מחשבים בקבוצת עבודה במחשב שמתנתק הוא לא מראה את עצמו ואת השאר כן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 864 צפיות
-
-
יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך מודם לא ראוטר. צריך לקנות כרטיס רשת לנייד וגם ראוטר? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 8 תגובות
- 10k צפיות
-
-
אינטרנט סיבים סלקום 1000MB. בחיבור קווי של מחשב ליד הראוטר מקבל מהירות הורדה 950MB. יש חיבור קווי שסידרתי לטלוויזיה + XBOX + סטרימר שמחוברים בכל רשת אבל - כבל ישיר מהראוטר מגיע לסלון למפצל/רכזת - והמכשירים מתחברים לרכזת. ואז מקבל רק סביב 88MB כנ"ל כך בחדר ילדים ששם שני מחשבים נייחים - ושם שני רכזות בגלל שאין כבר יציאות מהראוטר - יציאה לרכזת אחת ליד הראוטר+ ואז כבל אחד לחדר ילדים + רכזת שנייה בחדר ילדים וחיבור קווי לרכזת של שני המחשבים. מקבל גם 88-90MB במחשבים שלהם. האם החלפת רכזות לרכזות שתומכות במהירות 1000 אמור לפתור? או עדיין בגלל הפיצול אקבל מהירות נמוכה מ 950? למרות שלילדים ולסלון גם 500+ לדעתי יספיק. אשמח לדעתכם 🙂
-
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, התחברתי למחשב ברשת עם Terminal Services, הכל טוב ויפה. כאשר אני מנסה לנגן מוסיקה על אותו המחשב באמצעות winamp - המחשב נותן לי הודעת שגיאה. אותו דבר קורה כאשר אני מתחבר עם VNC. יש למשהו מושג למה? תודה, שלומי
-
- 2 תגובות
- 906 צפיות
-
-
בזק בינלאומי מפרסמים בכל מקום את רשת הNGN שלהם וטוענים שהאינטרנט שלהם הכי מהיר, יש שרת פרטי ובלה בלה בלה. בתכל'ס, מי שמנוי לבזק בין לאומי (בעיקר כאלה שהיו בעבר בחברה אחרת) - באמת האינטרנט שלהם הכי מהיר?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המטרה להעביר אינטרנט אלחוטי בבית בין 3 מחשבים ויחידה רחוקה 20 מטר (2 קיר בטון, וקיר של מכולה.. לא יודע מה זה אומר) מצאתי 3 אופציות אפשריות: NetGear WGR614 D-Link AirPlus G DIR-300 Edimax BR-6204Wg מי מהן עדיפה? יש צורך להשקיע יותר כסף בראוטר תומך MIMO כמו ה-Edimax BR-6216Mg שעולה 250 שח
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני מתחבר ע"י חייגן ולאחרונה מופיעה לי ההודעה הזאת: http://i.imgur.com/p7Zkl.png מה יכולה הסיבה לכך? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר בחדר שינה. ובשאר הבית יש קליטה ממש חלשה קניתי מגביר קליטה כזה ויש המון ניתווקים רציתי משהוא רציני ורציתי לדעת מה לחפש כדי שתהיה לי קליטה תקינה ואיכותית התקציב שלי הוא עד 400+ תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ישל חבר שלי בעיה בהיתחברות לאינטרנט. הוא מחובר דרך 012 ו הכבלים. התמיכה טכנית שלהם טוענת שהבעיה אצלו, והם לא יודעים איך לתקן את זה. אז הבעיה: הכרטיס רשת מציג אי פי סטטי, ולא נותן להיתחבר לשרת של 012. ניסיתי להסיר להתקין זה לא עוזר, ניסיתי גם את התיקון וזה לא עושה את זה. ב Local area connection על הכרטיס רשת כתוב" ללא קישוריות מוגבלת" מה זה? יש למשהוא מושג איך אני מסדר את זה תודה.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שאני מנסה להיכנס למחשב דרך ה- WORKGROUP אני מקבל את ההודעה הבאה : חשוב לציין שכשאני עושה את הפעולה ההפוכה, מתחבר מהמחשב השני באותה הדרך למחשב הנוכחי, הכל עובד מצויין.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, תהיתי איזה סוג כבלים דרושים בשביל שיעבדו אם כרטיסי רשת בקצב של 1GBIT לשנייה? יש לי כמובן בכל המחשבים שעליהים מדובר כרטיסים מתאימים. יש לי כרגע כבל מלפני בערך 7 שנים שהרשתות מזהות אותו כ FULL DUPLEX רגיל של 100MBIT והוא עובד דווקא מצויין מבינת האיכות הגיע ל 94MBIT בפיקים ושומר יציב בלי בעיה על 89 MBPS אבל אני רוצה רשת של GBIT אז אני תוהה איזה כבל עלי לקנות לצורך כך.. (CAT 5 רגיל זה מה שיש לי כרגע) שאלה נוספת - איזה תוכנות יש ל XP שנותנות לעשות QOS ברשת חוצ מהדבר המובנה...? איך אני יכול להגדיר QOS ACCESS LIST למשל ברמת המערכת הפעלה? אני יכול להתאים את המערכת הפעלה לצורך כך יש לי גם XP PRO וגם 2003 SERVER וגם 2000 SERVER אז אם זה קיים אני אבחר את המחשב לצורך כך שע…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-