עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אינני יודע האם הבעייה הבאה שלי קשורה ישירות לחלונות 7 או לרשתות ואינטרנט באופן כללי, אז אני מפרסם אותה כאן בפורום רשתות ואינטרנט: נוכחתי לשים לב לכך, שכאשר אני מתחבר לחייגן שלי, אשר הגדרתי ידנית עם טריפל C במרכז הרשת והשיתוף, מיד בסיום הפעלת המחשב, בין אם בהפעלה אוטומטית ע"י תקיית ההפעלה (ע"י הדבקת קיצור הדרך לחייגן בתיקיית הפעלה כך שיופעל אוטומטית בהפעלת המחשב), ובין אם ידנית מיד לאחר שחלונות 7 מסיים להטען, החייגן מתחבר בהצלחה, אולם מבט חטוף לסמל של מרכז הרשת והשיתוף (ע"י הצבעה עם סמן העכבר וצפייה בהודעה שמופיעה) שבאיזור ההודעות, מגלה שאין לחייגן שלי גישה לרשת (הוא במצב "ללא גישה לרשת" באופן רצוף). האופצייה היחידה שעוזרת במקרה הזה, היא להתנתק ולהתחבר מחדש לחייגן. מה הסיב…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by dolevc2,

כל ריסטרט או סליפ (לא סגור על זה) החיבור של הכרטיס רשת יורד מ100 מגה לשנייה ל10 מגה לשנייה. למה זה ואיך אני פותר את זה? אני צריך להוסיף שכאשר אני עושה לו Disable בDevice manager ואז Enable הוא חוזר ל100 (עד הריסטרט הבא).

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by udicol,

בשבוע האחרון (בתקופה שבין 10/11/2002 לבין 13/11/2002 ) נעשו בחברת הכבלים "ערוצי זהב" שידרוג למערכת התמסורת שלהם באיזור הדרום ואיזורים אחרים בארץ. לאחר שיחה קצרה ביני לבין חברת האינטרנט שלי -"בזק בינלאומי" הובהר לי כי הם מתחילים בתקופת פיילוט שבו ניתנו ל-20 משתמשים חייגנים ע"מ לתקשר עם חברת ספקית האינטרט. כפי שידוע לכולם תקופת החייגנים אכן מבורכת ויעילה אך חברות הכבלים, עם חברות ספקית האינטרנט מפתחות את החייגנים לבדן תוך התעלמות מתקנים שבהם נתבים תומכים (לפי מקורות שונים בארץ). עם מספר הסתייגויות: *בעיות רבות נבעו מחייגנים באיזור המרכז (חברות הכבלים מתב) גרמו למספר רב של לקוחות זועמים. *בסופו של דבר אי אפשר להתעלם מנתבים כיוון שהם משתמשים לקוחות רבים בכל העולם הרחב והמתוקן…

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Styx,

אז ככה יש אינטרנט אלחוטי בבית של בזק בינלאומי שעבד עד אתמול כמו שעון ועכשיו שאני מנסה ליגלוש אין כלום וזה רושם איבחון(וינדוס 7) the dns server isn't responding ועכשיתי כבר FLUSHDNS וזה לא עזר אני מחובר עם המודם AZTECH 600E ועם הראוטר EDIMAX BR6524N תודה לעוזריפ נ.ב מה הפקודה ליבדוק אם הDNS מוגדר באופן אוטמאטי או לא?

• 33 תגובות
    • 11.7k צפיות
  5. הי יש לי רשת ביתית בין שני מחשבים(בעזרת האשף של XP), הרשת עובדת מצוין ובמחשב הראשי יש את האינטרנט, שמשותף גם למחשב השני ברשת. ראיתי שאם המחשב השני דולק, ומחובר לרשת אם אני עוזב אותו למנוחה של 30 דקות + אז הוא מפסיק לזהות את הרשת (לא מתחבר לכונן רשת, לא יכול לגלוש באינטרנט...), וגם הוא מראה כאילו יש בעיה בכרטיס רשת. אם אני עושה REST, הכל מסתדר. מישהו יודע אולי איך לסדר את זה (אני חושב שיש במחשב השני איזה מונה של זמן שאומר לו שאחרי זמן קצוב יתנתק, אם מישהו יודע איך לשנות אותו)? תודה

• 1 תגובה
    • 909 צפיות
  6. Started by amitaiz,

יש לי רשת בין כמה מחשבים שעובדת מצוין חוץ מבעיה אחת: אחרי כמה זמן שלא נוגעים במחשב מסוים הוא נעלם מהרשת ז"א שאי אפשר לראות אותו ביתר המחשבים למרות שהוא רואה את כולם וגולש כרגיל ביטלתי את האפשרות "אפשר למחשב לכבות התקן זה כדי לחסוך בחשמל" בהגדרות הכרטיס רשת וזה לא עוזר. אין כיבוי דיסקים קשיחים. גם כשאני מציג מחשבים בקבוצת עבודה במחשב שמתנתק הוא לא מראה את עצמו ואת השאר כן. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 857 צפיות
  7. יש לי בבית חיבור לאינטרנט דרך מודם לא ראוטר. צריך לקנות כרטיס רשת לנייד וגם ראוטר? תודה רבה ושבוע טוב

• 8 תגובות
    • 9.2k צפיות
  8. אינטרנט סיבים סלקום 1000MB. בחיבור קווי של מחשב ליד הראוטר מקבל מהירות הורדה 950MB. יש חיבור קווי שסידרתי לטלוויזיה + XBOX + סטרימר שמחוברים בכל רשת אבל - כבל ישיר מהראוטר מגיע לסלון למפצל/רכזת - והמכשירים מתחברים לרכזת. ואז מקבל רק סביב 88MB כנ"ל כך בחדר ילדים ששם שני מחשבים נייחים - ושם שני רכזות בגלל שאין כבר יציאות מהראוטר - יציאה לרכזת אחת ליד הראוטר+ ואז כבל אחד לחדר ילדים + רכזת שנייה בחדר ילדים וחיבור קווי לרכזת של שני המחשבים. מקבל גם 88-90MB במחשבים שלהם. האם החלפת רכזות לרכזות שתומכות במהירות 1000 אמור לפתור? או עדיין בגלל הפיצול אקבל מהירות נמוכה מ 950? למרות שלילדים ולסלון גם 500+ לדעתי יספיק. אשמח לדעתכם 🙂

9. היי, התחברתי למחשב ברשת עם Terminal Services, הכל טוב ויפה. כאשר אני מנסה לנגן מוסיקה על אותו המחשב באמצעות winamp - המחשב נותן לי הודעת שגיאה. אותו דבר קורה כאשר אני מתחבר עם VNC. יש למשהו מושג למה? תודה, שלומי

• 2 תגובות
    • 894 צפיות
  10. בזק בינלאומי מפרסמים בכל מקום את רשת הNGN שלהם וטוענים שהאינטרנט שלהם הכי מהיר, יש שרת פרטי ובלה בלה בלה. בתכל'ס, מי שמנוי לבזק בין לאומי (בעיקר כאלה שהיו בעבר בחברה אחרת) - באמת האינטרנט שלהם הכי מהיר?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. המטרה להעביר אינטרנט אלחוטי בבית בין 3 מחשבים ויחידה רחוקה 20 מטר (2 קיר בטון, וקיר של מכולה.. לא יודע מה זה אומר) מצאתי 3 אופציות אפשריות: NetGear WGR614 D-Link AirPlus G DIR-300 Edimax BR-6204Wg מי מהן עדיפה? יש צורך להשקיע יותר כסף בראוטר תומך MIMO כמו ה-Edimax BR-6216Mg שעולה 250 שח

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  12. Started by AVIVLOM,

שלום, אני מתחבר ע"י חייגן ולאחרונה מופיעה לי ההודעה הזאת: http://i.imgur.com/p7Zkl.png מה יכולה הסיבה לכך? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by io9009,

שלום יש לי ראוטר בחדר שינה. ובשאר הבית יש קליטה ממש חלשה קניתי מגביר קליטה כזה ויש המון ניתווקים רציתי משהוא רציני ורציתי לדעת מה לחפש כדי שתהיה לי קליטה תקינה ואיכותית התקציב שלי הוא עד 400+ תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. ישל חבר שלי בעיה בהיתחברות לאינטרנט. הוא מחובר דרך 012 ו הכבלים. התמיכה טכנית שלהם טוענת שהבעיה אצלו, והם לא יודעים איך לתקן את זה. אז הבעיה: הכרטיס רשת מציג אי פי סטטי, ולא נותן להיתחבר לשרת של 012. ניסיתי להסיר להתקין זה לא עוזר, ניסיתי גם את התיקון וזה לא עושה את זה. ב Local area connection על הכרטיס רשת כתוב" ללא קישוריות מוגבלת" מה זה? יש למשהוא מושג איך אני מסדר את זה תודה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  15. שאני מנסה להיכנס למחשב דרך ה- WORKGROUP אני מקבל את ההודעה הבאה : חשוב לציין שכשאני עושה את הפעולה ההפוכה, מתחבר מהמחשב השני באותה הדרך למחשב הנוכחי, הכל עובד מצויין.

16. Started by max_shifrin,

שלום, תהיתי איזה סוג כבלים דרושים בשביל שיעבדו אם כרטיסי רשת בקצב של 1GBIT לשנייה? יש לי כמובן בכל המחשבים שעליהים מדובר כרטיסים מתאימים. יש לי כרגע כבל מלפני בערך 7 שנים שהרשתות מזהות אותו כ FULL DUPLEX רגיל של 100MBIT והוא עובד דווקא מצויין מבינת האיכות הגיע ל 94MBIT בפיקים ושומר יציב בלי בעיה על 89 MBPS אבל אני רוצה רשת של GBIT אז אני תוהה איזה כבל עלי לקנות לצורך כך.. (CAT 5 רגיל זה מה שיש לי כרגע) שאלה נוספת - איזה תוכנות יש ל XP שנותנות לעשות QOS ברשת חוצ מהדבר המובנה...? איך אני יכול להגדיר QOS ACCESS LIST למשל ברמת המערכת הפעלה? אני יכול להתאים את המערכת הפעלה לצורך כך יש לי גם XP PRO וגם 2003 SERVER וגם 2000 SERVER אז אם זה קיים אני אבחר את המחשב לצורך כך שע…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם. יש לי ראוטר בבית(כמובן שהכל תקין ונבדק עם מחשב נייד/PSP) אך יש לי מחשב שהוא דלת מול דלת בחדר ממד וגם כאשר הדלתות פתוחות הקליטה על הכי נמוך שזה 1MB העברה במקום 54MB. מה ניתן לעשות כדי לשפר את הקלטה? חשוב לציין כי קירבתי את ה"קולט" קרוב ככל הניתן.

18. Started by lover323,

מה יותר משתלם?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  19. Started by sahar4gamer,

מה בעצם אמור לקרות? כיום אני מחובר 10 מ"ב דרך בזק ובזק בינלאומי, וברשותי ראוטר ASUS AM600 שאליו מחובר עוד מכשיר TP-LINK(מפצל, לא נתב) כי יש לי הרבה מחשבים בבית. אני ככל הנראה עובר ל הוט + הוטנט 100MB, וביום ראשון מגיע טכנאי לעשות פה את כל המעבר. מה הוא בעצם יעשה? יביא ראוטר חדש? אם כן איזה? האם המפצל של TP LINK יכול לתמוך בעד 100MB, או שהוא יצור צוואר בקבוק? ותוך כמה זמן כל הסיפור אמור לקרות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by overload,

מה המהירות הורדה מקסימלית באינטרנט 2MB של WOW?

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. לציוד לרשת אלחוטית. קיים מודם/ראוטר 510 המחובר למחשב אחד. קיים מחשב נייח נוסף בחדר אחר, וכן מחשב נייד נוסף. ברור שכל אחד מהם צריך כרטיס רשת אלחוטי, השאלה היא האם אני צריך נתב אלחוטי, או שמספיק רק Access Point ? (כי אני הרי יכול לחבר את ה AP ל 510, וה AP יספק את הגישה האלחוטית לשאר המחשבים, לא ?) אחד המחשבים נמצא בחדר אחר, בקומה אחת מעל. (לא מדובר בקומה בבניין, אלא בבית עם 2 מפלסים, לא רחוק, אבל גם לא ממש חדר ליד חדר). אשמח לדעת האם אני צריך רק AP או שכדאי כבר לקנות נתב אלחוטי (בערך אותו מחיר), והאם יש ל G יתרון על פני B מבחינת טווח הקליטה. והכי חשוב, המלצה לדגם ספציפי :-) תודה !

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by CoronaXtra,

היי יש לי שאלה - בימינו עדיין משנה אם לשכן שגר לידי או בבניין שלי יש אינטרנט בכבלים וגם אם אני רוצה לעשות אינטרנט בכבלים , זה יוריד לי במהירות ?? -תודה

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  23. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3503095,00.html מצחיק שהם נותנים מהירות חזור של 1.4 מגה ביט לשניה כשבתשתית קווית אנחנו עדיין מפגרים הרבה מאחור... חבל רק שאין תחרות מבחינת מחירים (אולי האיפון יביא למהפך בזה כמו בחו"ל כשישיקו אותו ?)

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by OR007,

מה עדיף, 750KB ADSL באינטרנט זהב או 750 KB כבלים בקווי זהב ?! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. התחברתי לבזק בינלאומי לפני 9 חודשים ומשום מה התפתיתי להוסיף את השירות אנטי וירוס שלהם safenet. גיליתי מהר מאוד שהשירות מאט את האינטרנט והאתרים נטענים לאט יותר. בנוסף זה גם מעלה את הפינגים וחוסם דברים שלא צריך לחסום. הפתרון היה קל, פשוט הורדתי את הסיומת @csafe בחייגן. עכשיו הם כנראה שינו דברים והשירות פועל אוטומטית גם בלי התוספת הזאת בחייגן. איך אפשר לבטל את הדרעק הזה?! אם אני אצור קשר עם בזק בינלאומי הם בטח יגידו שאני בהתחייבות או משהו כזה. יש דרך לבטל את זה בלי ליצור איתם קשר? דווקא מאוד נהניתי מהשירות שלהם מאז הכבל החדש אבל עכשיו זה על הפנים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.