עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי אני הולך לעשות לי רשת אלחוטית בבית ספר למחשב נייד בגלל שלא בכל הכיתות החיבורי אינטרנט עובדים ואני צריך שם חיבור כל הזמן בשביל ה Novell וה TS. אז קבלתי אישור לקנות רשת אלחוטית שאני יוכל לשים שם כל יום ולהתחבר מהכיתות. אני צריך משהו עם טווח הכי גדול שבאמת אפשר למצוא עכשיו בארץ, במחיר נורמלי. כרטיס רשת USB כדי, למרות שגם PCMCIA מתקבל על הדעת... במיוחד חשוב שיהיה טווח גדול ובלי הרבה ניתוקים. קראתי על 3COM דברים ממש טובים. יש למישהו משהו להציע? בתודה גיא

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. שלום רב לכולם, הדברים היחידיים שחיפוש בפורום כאן העלה הוא שהנתב linksys wrt54gl מומלץ,אך מחירו די גבוה ולכן רציתי לשאול: 1.למה הוא כל כך מומלץ? 2.הבנתי שהיתרון בו שאפשר לעדכן את הbios אבל האם זה מבטל את האחריות? 3.אם אני רוצה נתב כמה שיותר זול על מה תמליצו לי? 4.איפה יש מדריכים להגדרת נתבים מומלצים שיפעלו עם הוט? 5.למה אין סטיקי מעודכן faq? לא נמאס ששואלים בטח את הדברים האלה כל הזמן כי החיפוש מחזיר נושאים מ2002? תודה

3. Started by ofir7679,

שלום אני צריך עזרה בקניית נתב חדש לנתב שלי מחובר באופן קבוע : מחשב סטרימר פלייסטשיין ואייפון באלחוטי אז אני מחפש משהו טוב יש לי אינטרנט של בזק 12 מגה ufi גימריים עם הוט בחיבור חייגן חשבתי על אדימקס BR6574N או שיש לך משהו יותר טוב להמליץ לי תודה מראש נ.ב אני משחק המון ברשת עם הסוני

• 19 תגובות
    • 3.7k צפיות
  4. אהלן, לאחר שנים רבות עם הוט החלטנו שאין לנו יותר רצון להמשיך לשלם המון כספים בשביל ערוצים שכמעט לא רואים. חושבים אולי לעבור לסלקום/פרטנר TV. בנושא זה יש לי שתי שאלות: 1. איזה ראוטר+מודם מומלץ שיחליף את ההוטבוקס? ברשותינו מחשב למשחקי און ליין (BF, GTA וכו') המחובר בכבל ועוד מחשב וסמארט TV שיחוברו ב WIFI. משער שנעבור לתשתית בזק, מה זה אומר מבחינת הדרישה למודם? (עלות ראוטר כ 10 ש"ח לחודש, נראה לי עדיף לקנות, לא?) 2. נכון להיום כאשר צופים בסרטים במחשב אחד ומחוברים בסלולריים, הדבר משפיע בצורה מורגשת על משחקי האונליין. יש לי חשש שבמידה ונעבור לשירות מבוסס אינטרנט כמו סלקום ודומיו הדבר יפגע ביכולת לשחק. האם יש הגיון בחשש זה? אולי הסיבה העיקרי…

• 5 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by pc34,

שלום לכולם יש לי אנטרנט 12 מגה ועד עכשיו הייתי ללא אינטרנט אלחוטי עכשיו החלטתי לעבור לאינטרנט אלחוטי ואני מעדיף שלא לקנות מהוט כי פשוט אין לי כוח אליהם אז החלטתי להתייעץ איתכם אני צריך ראוטר במחיר 150שח בערך הוא הולך להתחבר ל2-3 מכשירים בנוסף הבית שלי גם לא יותר מדי גדול אז לא צריך משהו מיוחד מבחינת טווח הקליטה ושאלה אחת קטנה ,אני פשוט יצטרך לחבר אותו למודם שלי וזה ?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by BandiT,

אז ככה...יש לי שתי מחשבים בבית... נכון לעכשיו יש בינהם רשת, והאינטרנט משותף דרך מחשב הראשי... אני רוצה שבשניהם יהיה אינטרנט ללא תלות אחד בשני... יש לי ADSL מודם של DYNAMODE M-ADSL-USB-C50 חשבתי לקנות ראוטר שיפתור לי את הבעיה... האם אפשר להסתדר ללא ראוטר? ואם כבר לקנות ראוטר....אז אני מחפש משהו זול...אבל גם שלא יהיה זבל... משהו יכול להמליץ לי על משהו?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by adibs7,

יש לי מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה, אני מחובר להוט ול 014 במהירות 2.5 עם מודם TERAYON tj715x בימים אלו אני קונה עוד מחשב, מחשב נייד ורוצה לחבר אינטרנט אלחוטי שאני אגלוש בשני המחשבים. 1. אני צריך כרטיס רשת אלחוטית למחשב הנייח שלי ואם כן איזה ? 2.שווה לקנות ראוטר ממקום חיצוני ? או "להשכיר" מהוט ב 10 שח לחודש ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. Started by Arikitos,

היי לכולם , שבוע שעבר עברתי לרשת פרטנר עם סיבים ... כיום הם מספקים ראוטר DLINK שעושה את העבודה שלו לא רע בכלל מבחינת כבל רשת אבל הWIFI שלו זוועה עם בעיות ניתוקים קשות . חשוב לציין שהראוטר יושב בסלון זאת דירה ממוצעת אני לא רואה סיבה שכל המכשירים הניידים בבית סובלים מאותה תופעה . אני רוצה מכשיר חזק שיכול לספק לי את הסחורה יציבות וקליטה נורמלית בבית וכמובן תומכת סיבים כי אחרת לא עשינו בזה כלום . כרגע שמתי עין על : TP-Link Archer VR600 AC1600 Gigabit VDSL/ADSL 1600Mbps עוד המלצות יתקבלו בברכה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. שלום לכולם זקוק לראוטר אלחוטי שיתחבר למחשב באופן קווי ועוד לפטופ שיתחבר אליו אלחוטי עם אפשרות לעוד מחשב htpc אלחוטי מבחינת טווח -מדבור בשתי קומות אבל עד היום חיברתי את המחשב כAP עם הwifi המובנה בלוח אם (p5b deluxe) וקלטתי די טוב בכל הבית אז אני מניח שהקירות אצלנו לא מי יודע כמה... הכי חשוב לי זה שלא יהיו בעיות של איטיות וכדומה- משתמש בתוכנות הורדה מגוונות ביניהן torrent שדורשות חיבורים מקבלים רבים ואם בעתיד יהיה htpc אז תעבורה מקומית גם תהיה חשובה מחיר עד 300-אולי אני מפריז פה במחיר כי אני לא ממש בענייני מחירים אז אם יהיה משהו צנוע שיעשה את העבודה ביותר זול, מה טוב-- ראו הוזהרתם סטונדנט תפרן לפניכם.. מדובר בתשתית 12 של הוט תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Shbd,

בביתי נמצא כרגע ראוטר EDIMAX BR 6204Wg (שמתחרפן לפעמים) ומודם מוטורולה שחור של הכבלים. אני זקוק להמלצה לראוטר אלחוטי חדש, 1 GIG, תקן N ושיהיה סוס עבודה ועם אפשר גם עם NAS (שווה את זה?). כמו כן רצוי שגם יתמוך בחייגן L2TP של הוט כי ה- EDIMAX שלי בקושי שורד איתו ולכן אני כרגע בחיבור ללא חייגן. התקציב הוא 500 ש"ח+-. אין בעיה להוסיף יותר אם צריך, הגיע הזמן כבר לעבור למשהו איכותי.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Nirel,

שלום, כיום אני בתשתית של בזק וספק נטוויזן עד היום הייתה לי חבילה של 15 מגה באינטרנט, דיברתי עם שתי החברות ועברתי למהירות של TOP40. כרגע יש לי מודם ישן של בזק שאינו תומך ב40 מגה ולכן אני צריך לקנות אחד חדש. הוצע לי מבזק לשכור את הראוטר שלהם ב10 שקל לחודש ולכן אני מעדיף לקנות אחד באופן עצמאי. כיום מחוברים לי 2 מחשבים לראוטר באופן קווי ועוד טלוויזיה של YES (לכן אני צריך ראוטר עם 4 חיבורים), בנוסף יש לנו טאבלט בבית ואנחנו משתמשים גם ברשת WIFI. לכן אני צריך המלצה על ראוטר משולב מודם שראשית יתמוך בתשתית בזק (ADSL) ושנית שיהיה עם 4 חיבורים ומספיק חזק להגיע עם קליטה טובה לטאבלט שנמצא בחדר אחר (מרחק של כ-2 קירות). (מבחינת מחיר עדיפות לכמה שיותר זול כמובן אך אם יש הבדל משמעותי אשמח…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, אני לא ממש מבין וקראתי פה ושם אבל אני לא יודע מה בדיוק אני צריך. יש לי נייד של גיגהבייט W468 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9486 ואני רוצה לקנות ראוטר קווי ואלחוטי עבור נייד ומחשב אחד או שניים נייחים (הראשון יהיה ליד המודם והשני רחוק מהמודם אבל לא בטוח יחובר). הראוטר יחובר בחדר שהוא מרכז הדירה, קומה אחת, קירות רגילים וללא שום חדר ביטחון (מקסימום קיר אחד או שניים האות יצטרך לעבור), והמרחק המקסימלי בין הנייד לראוטר יהיה 10 מטר. אני לא יודע איזה דגם של ראוטר לקחת, למשל יש את EDIMAX הפשוט http://zap.co.il/model.asp?model_id=369809 ויש את היותר מתקדם http://zap.co.il/model.asp?model_id=469945 אני כמובן רוצה לנצל את כל מה שאפשר דרך הנייד שלי מבחינת המהירות ניתוק…

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  13. האינטרנט הוא של הוט במהירות 30M אני מעוניין לקנות ראוטר חדש כי אחד המחשבים הרחוקים לא קולט את האדימקס כמו שצריך ככה שיוצא שאם אחד המחשבים משתמש חזק הוא פשוט "שואב" את כל הרוחב פס.. איזה ראוטר אפשר לקנות שייפתור את הבעיה? עד ה400 ש"ח..

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  14. Started by BandiT,

יש לי ADSL. קיבלתי מבזק מודם RTA-1320 שהוא גם מוגם וגם נתב, אבל יש ממנו רק יצאה 1 למחשב 1. לי יש שני מחשבים...מה אני צריך לעשות כדי לחבר את שניהם שלא יהיו תלויים אחד בשני? אמרו לי שאני צריך HUB\SWICH אין לי מושג מה זה מה... איזה לקנות... תודה על העזרה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Mr_Eli,

אוקיי יש לי ראוטר אלחוטי עם אנטנה. לאחותי יש נייד עם WIRELESS מובנה כמובן וכל מה שנישאר זה הנייח שלי ואז נוכל להסיר את הכבל. אני לא מבין כלום בכרטיסי רשת. ראיתי כרטיסי רשת אלחוטיים שבאים בצורה של חיבור USB, וראיתי כאלה שמתחברים ל PCI עם אנטנה בהם מה עדיף? הבנתי שהעסק לא יקר ואני אשמח לא להוציא יותר מ 100 שקל על זה. תודה מראש. אגב, הראוטר נמצא בדיוק מטר וחצי ממני מאחורי דלת עץ חלולה (בחדר של אחותי)

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  16. היי די תקוע בהחלטה על ראוטר קווי ואלחוטי שיהיה בו גם פיירוול בכלל איזה חברה הכי כדאי או יותר נכון איזה דגם של איזה חברה כדאי? תודה לעונים .

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by ולאקוביץ,

שלום לכולכם קניתי לא מזמן ראטור של ASUS WH-520G ואיך נגיד את זה אני לא הייתי מרוצה בכלל האיכות הייתה 100% אבל העוצמה של הקליטה הייתה ממש גרועה בחדר ליד הוא הצליח לשדר רק בחוזק של 40% וגם את זה בלחץ.... מה שאני צריך זה ראוטר אלחוטי מהסדרה החדשה (אם הבנתי נכון שזה ה802.11G אם אני טועה תקנו אותי...) באיזור ה500 שקל בלי כרטיסי רשת אלחוטים וכל זה רק ראוטר.... ושיהיה לו עוצמה חזקה לא כמו הקודם שלא תפקד שאני יוכל סוף סוף לעבוד בחדר ליד באיכות של 100% ובשאר חלקי הבית באיכות דומה תודה רבה על זמנכם!!!

18. שלום, ניסיתי להיעזר בכמה מדריכים באינטרנט ולחפש כאן בפורום אבל לא הצלחתי. אני מנסה לחבר את ה-LINKSYS בצורה אלחוטית לרשת המקומית שלי כדי שישמש כ-REPEATER בקומה העליונה. כרגע ברשת שלי יש נתב אלחוטי של הוט מדגם TP-LINK TLWR841N. אני רוצה להוסיף בקומה השניה את ה-WRT54GL (הנתב של הוט כבר מקונפג עם החייגן ואני מעדיף לא לשנות עליו הגדרות) עדכנתי FIRMWARE על ה-LINKSYS, גם ניסיתי מדריכים בלי זה אבל אף אחד מהם לא התייחס לחלק בקנפוג שבו אני מגדיר ל-LINKSYS לאיזה רשת הוא מתחבר, עם סיסמא. מה עושים? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום ברשותי שני מחשבים המחוברים בניהם בכבל מוצלב מחשב א מצליח להתחבר למשחב ב בREMOTE DESKTOPE אך מחשב ב אינו מתחבר למחשב א והוא מציג הודעת שגיאה "THE CONNECTION WAS ENDED BECAUSE OF A NETWORK ERROR PLEASE TRY CONNECTING TO THE REMOTE COMPUTER AGAIN" בשני המחשבים לא מופעל פיירול ובשני המחשבים מאופשר האפשרות של REMOTE DESKTOP תודה לעזורים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היה לי עם XP יוטורנט מוגבל על העלאה 48KB/S (5MB) והאינטרנט היה במהירות סבבה... עכשיו אני במחשב חדש עם VISTA ואני מגביל גם על 48KB/S אבל אני מרגיש האטה משמעותית בגלישה.. יש משהו שאני יכול להגדיר/לשנות בשביל לשפר את המצב חוץ מלהגביל למהירות נמוכה יותר?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by alan1313,

שלום, יש לי את המודם המשמש כראוטר של הוט הHOTBOX ההוט בוקס נמצא אצלי בחדר ומעליי יש בבית עוד 2 קומות. הבעיה היא שלקומה אחת למעלה הוא מגיע אבל לקומה העליונה לא. לכן רכשתי את המוצר הבא: http://dx.com/p/portable-2-4ghz-802-11b-g-n-300mbps-wireless-wifi-repeater-ac-100-240v-107457 שמשמש כרפיטר ומביא את האינטרנט גם למעלה. הבעיה שלי היא כזו: הכל עובד מצויין למשך 5-10 דקות ואז זה מתנתק, ואי אפשר להתחבר שוב לרפיטר. צריך לעשות לריפטר ריסט ולנתק מהחשמל כל פעם. למה זה מתנתק?אולי זה בהגדרות של הHOTBOX חשוב לציין שהפעלתי את הרפיטר כרפיטר ולא בתור AP ( יש אפשרות כזאת, פשוט לא כל כך הבנתי מה היא אומרת ) ככה מופיע המדריך: http://i.ebayimg.com/t/Wireless-N-Wifi-Repeater-300Mbps-Extende…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  22. שלום לכולם , אני מנסה כמה שפחות להפחית את הלאגים שיש לי במשחקי רשת על ידי כל מיני דרכים . משהו שנראה לי מאוד משפיע על הלאגים שיש לי זה הכמות הענקית של הerrors בTraffic Statistics , תמונה- http://img383.imageshack.us/img383/5709/10944006fe8.jpg. כמו שאתם רואים יש שם 6442 erros ב Wan Received וגם 117 erros בWireless Transmitted זה כמות עצומה של erros מה עושים עם זה? כל מה שאני יודע שצריך לעשות זה לשנות את הערוץ (אני על ערוץ 11 ) . איזה עוד דרכים אפשר לטפל בerros האלה חוץ משינוי הערוץ ? גם בDsl line לא חסרות erros , תמונה- http://img383.imageshack.us/img383/212/sdsdhi1.jpg . תשתית ADSL , בזק בינלאומי 5 מגה ביט , ראוטר Rotal RTA 1025W .

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. Started by wwll soldier,

שלום , יש לי אינטרנט זהב וראוטר חוטי של אדימקס, האינטרנט שלי מוריד לאט מאודדדדדדדדד, חשבתי שזה בגלל הראוטר וחיברתי רק תמחשב עם המודם אז אני לא יודע איפה הבעיה כי היא תמיד נשארת, אמרו לי שיכול להיות שיש לי חסימה לאינטרנט בגלל ה-sp2 והראוטר....יש כזה דבר? למי שפה יש אינטרנט זהב נתקל גם הוא בבעיות? בבקשה תעזרו

• 12 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by DXT,

שדרגתי את האלקטל לפרו. ;D יש לי IP. אני רואה אותו בשורת ה MXS. או ב www.whatismyip.com. אבל זה נראה כאילו אף תוכנה לא מזהה אותו ואי אפשר לעשות שרת על המחשב. אני יודע שזה קשור לפיירוול הפנימי, נכון? מה לעשות כדי לקבל IP אמיתי? בבקשה לתת לי את כל השלבים בדיוק כי אני לא ממש מבין בדברים של רשת מסובכים. תודה, מיכאל.

• 25 תגובות
    • 3.2k צפיות
  25. Started by yanme,

טוב כנראה שב 3 חודשים הבאים אני לא יעשה adsl או כבלים אז אני רוצה לקנות מודם טוב שיהיו לי פינגים טובים (סבירים למודם רגיל 150-200) כרגע אני חושב לקנות u.s robotics אני יודע שזה מודם טוב רציתי לדעת אם זה בחירה נכונה ? ד"א המודם שלי עכשיו הוא על הפנים (56k אבל חברה דפוקה יש לי פינג 350-400 ויש כל 4 דקות קפיצה ל-םינג200) זה מבאס!!!

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים