עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אהלן. עשיתי רשת ביתית באמצעות הראוטר edimax והכל הלך חלק. אחלה ראוטר דרך אגב עכשיו, יש לי בעיה של lowid באימיול הודות לפיירוול של הראוטר. הבנתי שכדי לפתוח את הפורטים בפיירוול נכנסים שם לאייפי דרך הדפדפן, ואז NAT. ושם יש 3 אפשרויות דומות של פתיחת פורטים. 1) Port Forwarding 2) Virtual Server 3) Special Applications כולן כל כך דומות, באיזו מהן להשתמש לפתיחת פורטים מסוג זה? כלומר שני פורטים - אחד שהוא 5773 והשני 5783... אה.. וכמובן שהפורטים יישארו פתוחים תמיד, ולא ייסגרו לאחר כמה שעות. תודה!

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. יש לי ראוטר Edimax דגם BR-6104k ואינטרנט במהירות 750kb. האימיול מוריד לי במהירות בלתי נסבלת, וכתוב שם שאני צריך לפתוח את הפורטים 5662 TCP, ו- 5672 UDP. אני יודע איך להיכנס להגדרות הראוטר, פשוט יש שם כמה אפשרויות ואני לא יודע במה לבחור ואיך לפתוח. אשמח מאוד אם תעזרו לי..

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  3. אז ככה, אני צריך לפתוח פורטים לתוכנות שיתוף. אני ממש לא מבין בנושא, ולא הצלחתי למצוא מידע גם בגוגל וגם בחיפוש, אז אני אשמח שתעזרו לי! הדגם המדוייק של הראוטר הוא DSL - 504G. תודה!!

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  4. שלום אני לא בטוח שהמקרה הוא פורטים אבל רק שאני מתחבר עם רשת ואני אומר רק כי עשיתי ניסוי להתחבר אישית עם חייגן אני נחסם לצפית סרטונים באינטרנט כמו למשל באתר נענע. אני לא מקבל שגיאה פשוט לוחץ פליי ולא קורה כלום אין את ה BUFFERING שיש בדרך כלל.. מישהו יודע אולי מה הבעייה איך אני אמור לפתור דבר כזה ועדיין להישאר מחובר ברשת? תודה. נ.ב הרשת היא קווית.

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  5. Started by shay tidhar,

יש לי ראוטר של LEVEL ONE ומודם סמסונג (המגהץ). יש לי אינרנט 1.5 אבל בביטורנט מוריד לי על 10 - אני יודע שצריך לפתוח פורטים אבל המדריכים שמצאתי לא רלוונטים לנתב הזה. פניתי אל החברה שיעזרו לי והם אמרו לי שאי אפשר לפתוח תחום של פורטים(לפי מה שאני יודע בטורנט זה 6900-6999) אלא לפתוח פורט פורט למרות שיש רק מקום ל20 פורטים (נראה לי)! חוץ מזה ההוראות שלהם לא היו כ"כ ברורות... אני לא מבין כ"כ טוב בכל העיניין הזה אז בקשה מי שיכול לעזור שיעזור אבל הוראות ברורות בבקשה! תודה!

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by jan_p,

האם יש דבר כזה יש לי תוכנה שעושה שיתוף ברשת לטלוויזיה מלווין זאת אומרת שבמחשב שיש שם את הכרטיס לוויני אני משדר ובמחשב אחר אני רואה את השידור שמשודר במחשב הראשי... עכשיו הבעיה שלי שהכל מגיע מקוטע והשידור איטי מאוד. אצל חבר שלי יש את זה והשידור עובד חלק.. לי יש ראוטר אלחוטי של comehome בתקןg ואצל חבר שלי ראוטר אלחוטי cnet יכול להיות שפורטים סגורים ולכן זה איטי או שצריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר? או שהבעיה היא בראוטר? תענו לי בבקשה, רק המבינים כדי שלא תטעו אותי...

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  7. פתחתי תפורטים לפי המדריך של הראוטר הזה, ומשום מה אני עדיין מקבל LOW ID באימיול, שאני מחבר רק תמודם החיבור עובד מצוין בלי בעיות באימיול . קצת פרטים : (אם צריך עוד פרטים או תמונות, תגידו בבקשה ואני אוסיף, אני לא כ"כ מבין בזה...) דגם ראוטר WR641G חיבור ADSL , ספק 012 , 5MB . מודם B-FOCUS 312 . 012 מספקים גם איזה מתאם שיחות דיבילי כזה , שהוא מחובר ביציאת WAN ליציאת ה LAN במודם, ומציאת ה LAN במתאם מחובר ישירות ל WAN בראוטר שמחובר למחשב כמובן . בלי קשר, לפי מה שאני מבין הראוטר הזה הוא לא משו, אבל הוא כבר נמצא אצלי, ואין לי ממש אפשרות להחליף . רציתי לדעת אם בשביל חיבור דיי בסיסי בין שתי מחשבים עם כבל, הראוטר הזה יספיק ? הנה ההגדרות בראוטר צריך לשנות משהו ? אולי לשנות הגדרות במח…

• 12 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. יש לי בעיה מאוד מוזרה. אני מצליח להתחבר לאינטרנט - אבל לא מצליח לגלוש. יותר נכון שום תוכנה שמנסה להכנס לרשת לא מצליחה (לא מירק ולא עדכונים של תוכנות). פניתי לתמיכה של הספק שלי ושם אמרו לי שהפורטים שלי חסומים - כנראה בגלל הגדרות של פיירוול. כל דבר שניסיתי לעשות לא עזר - אפילו ניסיתי להסיר לגמרי את הפיירוול ואת האנטיוירוס. גם בדקתי שהפיירוול של ה-XP לא מופעל - וכלום. כל הסיפור הזה קרה ממש פתאום - בלי שהתקנתי שום תוכנה חדשה או שיחקתי בהגדרות של ה-WIN או משהו בסגנון. יש לכם רעיון מה קרה - או יותר חשוב - מה אפשר לעשות??? בתודה מראש. אני ממש נואש - תעזרו...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, ברשותי כרגע שני חשבים בעלי רשת עם ראוטר של 1.5MB, הייתי רוצה לדעת איך להפעיל את האימיול? (הבנתי שזה קשור לפתיחת פורטים) הראוטר מחברת Level One ואין לו תוכנה.....דרך הנורטון כבר עשיתי "Permit All"....אז מישהו יכול להדריך אותי מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by cobmetal,

שלום ! לא מצליח לפתוח פורטים בשביל אימיול , אין לי ראוטר וגם כיביתי את הפירוול הפנימי של וינדוס , עדין הפורטים סגורים , עברתי על מלא מלא מדריכים שמצאתי באינטרנט , ושום דבר לא עזר , אני כבר נואש. תודה !

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום לעוזרים ! אני צריך עזרה בפתיחת פורטים לאימיול בראוטר TP-LINK wr841nd תודה.

• 12 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. היי אחרי שחיפשתי בפורום כאן ומצאתי מדריך למודם שלי, נתקעתי בחלון אחד אני אצרף תמונה: מה אני אמור להגדיר? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  13. שלום לכולם! לא מזמן דיברתי עם 012 בתמיכה,יש לי מן בעייה בקשר לפתיחת משחקים "HOST",מאז ששידרגתי את האינטרנט שלי ל4מגה,ברגע שאני עושה הוסט וכולם מתחברים אלי ניהיה לאגים רציניים ,וזה מוזר אין לי פינג גבוהה וה-UPLOAD שלי טוב יחסית,לפני ה4מגה היה לי ת1.5 ושהייתי עושה הוסט זה עבד חלק. דיברתי עם 012 הם אמרו לי שהבעייה היא שאני צריך לפתוח פורטים בראוטר למשחק,בגלל ששידגרתי ל4 מגה אז ההגדרות היתהפסו. אני לא כלכך יודע אך לפתוח פורטים. ישמח לעזרה תודה! הפורט הוא 6112

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. האימיול שלי "קורס", לא מצליח בקושי להתחבר ואם כן, אז אחרי 5 שעות וזה עוד עם LOW ID.. התקנתי לאחרונה ראוטר של LEVEL ONE, ונאמר לי שאני צריך לפתוח פורטים. אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי אשמח מאוד!! תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Danix60,

אז ככה בבית יש לי ראוטר של ASUS שממנו אני מחובר בכבל למחשב שלי עכשיו אני רוצה לשחק אם אחי במשחקים (LAN) ובמחשב שלו יש USB WIFI כאילו נו רשת אלחוטית ואמרו לי שצריך להגדיר משהו וזה וזה =] אשמח אם תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by yanushka,

אוקי, לחבר שלי יש בעיה בעייה בפתיחת שרת FTP באמצעות התוכנה Bullet Proof Server משום שיש לו ראוטר. משהו מכיר פתרון לבעיה? בתודה, יניב

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  17. Started by angel_liz,

שלום רב, אתמול ביצעתי פירמוט למחשב שלי והתקנתי מחדש את ה-WAMPSERVER שלי. ההתקנה התבצעה כשורה אך כשניסיתי להעלות לתוך ה- phpmyadmin שלי את ה-DB גיליתי שיש לי בעיה. בקובץ שצירפתי אפשר לראות שאני לא מורשת ליצור DB חדשים ואיני יודעת איך לשנות את זה. אשמח מאוד לעזרה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by nimrodh,

למחשב שולחני שעבד ברשת אלחוטית חיברתי כבל רשת (מאותו ראוטר ששידר לו את האינטרנט האלחוטי) בגלל בעיות קליטה באלחוטי. את הפלגים משני צידי הכבל הארוך חיברתי בעצמי (30 מטר אורך כבל שהושחל בקירות), החיבורים בוצעו כהעתק לכבל רשת קצר שיש ברשותי ובאותן הצלבות כפי שגיליתי שקיימות בכבל הקנוי. בדקתי את הכבל הארוך בסיום העבודה עם לפטופ והיה אינטרנט תקין. כשחיברתי אותו למחשב השולחני הכרטיס רשת ניסה לייבא כתובת רשת אך לא הצליח ונתקלתי בשגיאה (מין סימן קריאה צהוב על המחשב הקטן שמסמל את החיבור לאינטרנט), גם בעוד מחשב שולחני עם כרטיס רשת אחר נתקלתי באותה תופעה. למישהו יש רעיונות לפתרון הבעיה? תודה מראש, נמרוד.

• 2 תגובות
    • 871 צפיות
  19. קניתי את הראוטר D-Link DIR-825AC כי יש לי לפחות שני מכשירים תומכי AC ורציתי ראוטר תומך AC. יש לי שתי בעיות עם הראוטר: 1. אני רוצה לשנות את שרתי ה-DNS לשרתים של גוגל או של OpenDNS. אני על תשתית בזק וכשאני בוחרת תחת Net-Lan בחיבור מסוג PPPOE, אין אפשרות לשנות ידנית את שרתי ה-DNS (לא מופיע בכלל שום אזכור למילה DNS). 2. האתר שלי http://gali-nir.com לא עולה כשהראוטר מחובר. נציג של בזק בינלאומי אמר שזה בגלל הראוטר כי האתר עובד תחת פרוקסי ובחייגן PPPOE בחיבור ישירות למודם, כמו כן האתר לא עבד במחשב נוסף שהיה מחובר לראוטר. עכשיו החלפתי לראוטר הקודם שלי והאתר עובד. לגבי האתר, בדיוק אתמול החלפתי לשירות אחסון אחר, יכול להיות שזה קשור? בכל מקרה אודה לעזרתכם בנושא האתר ובנושא ה-DNS, …

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Yaniv,

השבוע הורי הצטרפו לHOT, במהירות של 100MB, הספק נשאר בזק בינלאומי, סידרתי 100MB אצלהם שמותאם לתשתית HOT. לפני כן הייתי בתשתית של בזק במהירות 20MB, היה ברשותי את הראוטר NETGEAR VVG2000 שלהם. הראוטר בתקופת בזק היה רחוק מהמחשב שלי בכ10 מטר והייתי מחובר דרך כרטיס רשת USB, באותה תקופה קיבלתי 20MB תמיד ולא ירד מזה. היום הHOTBOX רחוק מהמחשב שלי בכ13-14 מטר, הקליטה ממש גרועה אך זה כבר הבנתי שזה משהו מוכר בHOTBOX שלהם. כרגע אני מחובר באמצעות "מתאם קווי רשת על גבי חשמל" שהיה לי עוד מבזק ועשו את העבודה טוב מאוד במחשב של אחי (אצלו בחדר הקליטה הייתה ממש גרועה (יותר מידי קירות ורחוק), ואיתם הוא קיבל גם 20MB, ככה הם ניראים: איתם אני מוריד כעת קובץ על 1.3MB/s לשניה ומוזר שבSpeedte…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by shainov,

שלום לחברי הפורום, עד היום היה לי מודם של חברת CISCO SYSTEMS שעבד ועדיין עובד מצויין.לפני מס' חודשים עברנו לבית חדש בעל 2 מפלסים ואין קליטה במפלס הראשון בחדר הקיצוני (הראוטר נמצא אצלי בחדר במפלס 2).האם ישנו EXTENDER או מאריך טווח כלשהו שאני יכול להתאים לראוטר ובעצם להגדיל את הטווח שלו? אם אין ברירה האם ישנה מערכת שאני כן יכול לקנות עם שלוחה נוספת להתאמה במפלס הראשון כדי שאכן יהיה טווח מוגדל (כדי שאני יוכל לגלוש במחשב בחדר שבמפלס 1)? מודה לתשובה מהירה ולעוזרים.

22. אני מתחברת לצ'אט נענע המתקדם..וכל שנייה זה רושם מתנתק מהשרת! אני רושמת הודעה אחת, ואז התנתק מהשרת! אני לא מבינה מה הבעיה?? אין לי פיירול.. יש לי מחשב חדש טוב...והאינטרנט עובד טוב במשחקי און ליין וכל השאר...למה זה ככה?? :'(

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by adibs7,

חיברתי את המחשבים לרשת הביתית ומשום מה רק במחשב הראשי אני לא מצליח להיכנס לקבוצה הביתית ובמחשבים האחרים אני יכול הוא רושם לי "לא זמינים כעת מחשבים אחרים בקבוצה הביתית" . ברשותי ווינדוס 7 . תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 866 צפיות
  24. Started by dor100,

שלום לכולם, ברשותי נתב מדגם TPLINK ER-1043ND עשיתי לו עידכון קושחה ל DD-WRT V24 SP2 מאז שעברתי אליה אני נתקל בהמון תקלות . אני מוענין לחזור לקושחה המקורית אבל אני לא מצליח, אני הולך לפי המדריף פה http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm#חזרה_מקושחת_DD_WRT_לקושחה_המקורית בכול אופן אני מגיע ל PUTTY הוא לא טוען את LOGIN ולא מבקש ממני סיסמא או שם משתמש, ניסתי להתחבר גם דרך כתובת הIP שלי אבל גם זה לא הסתדר. מבקש ממכם את עזרתכם!! תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. בהמשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=514647.0 ניסיתי להגדיר את ה-AP ללא הצלחה, ואשמח לקבל עזרה. אני מעוניין להשתמש במוצר לצורך חיבור מחשב מרוחק לרשת wifi קיימת (לא P2P עם נקודה זהה בצד השני) האפשרויות אותן המוצר מציג: תחת Operation Mode קיימות האופציות: AP Client Router: WISP Client Router AP Router: Wireless Broadband Router AP: Access Point ולאחר מכן, ב-Wireless Mode Settings קיימות האפשרויות Access Point Client Repeater Universal Repeater Bridge (Point to Point) Bridge (Point to Multi-Point) בחרתי ב-AP ולאחר מכן ב-Client תוך הגדרת המק של הראוטר המשדר ברשת המרוחקת, והכנסת הסיסמה במקום המתאים ועדיין, ה-AP לא מצליח להתחבר לרשת. הנה אי…

דיונים חדשים בפורומים