עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, קניתי היום מאופיס דיפו : http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22959699&af=2055&bid=true ביקשתי נקודה חמה ... אמרו לי שזה זה. השאלה שלי קודם כל האם זה באמת נקודה חמה ואני יכול לחבר את הראוטר וזה ולקנפג את זה ואז לשים בסלון לחבר לחשמל וזהו או שזה בכלל לא זה! :s05: כי שאני מחבר אותו למקור מתח (USB או חשמל ) אני לא מוצא אותו שאני מחפש התקנים של אינטרנט אלחוטי . אשמח אם למישהו יש פתרון בשבילי. תודה.

• 8 תגובות
    • 864 צפיות
  2. שלום לכולם כבר יומיים שאני מנסה לחבר את הAP(שנמצא בסלון כדי להגדיל את טווח הWIFI) לראוטר שנמצא בממ''ד עם המחשב ולא מצליח עברתי על כל האינרנט וחיפשתי מדריכים ולא מצאתי והרמתי ידיים מישהו יוכל לכוון אותי בהגדרות או מכיר מדריך מפורט שמסביר איך לעשות את זה בדיוק? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by orior123,

אני משתמש בנתב 524up של d-link המחובר למחשב הראשי (נייח) בחיבור חוטי. מחשב השני ( גם הוא נייח) מחובר אלחוטית באמצעות ה- usb ל -dwl-g132 של d-link. הבעיה: בגלישה רגילה הכל עובד תקין ומהיר 7/24 (חיבור adsl לבזק). בחיבור emule גם עובד תקין ומהיר (גם עם שני המחשבים מורידים קבצים) אולם לאחר מספר שעות של פעילות "נתקע" המחשב השני המחובר אלחוטית. הכוונה ב"נתקע" הינה שהמחשב עדיין פועל (מאווררים פועלים, אור עכבר דולק) אולם שום פעולה (הזזת ולחיצת עכבר או הקשת מקשים) אינה מעוררת את המסך שנמצא במצב המתנה ואין שום תצוגה, כאשר הפתרון היחידי הינו ביצוע reset למחשב - ואז לא מתחבר ה - usb אלא רק לאחר שאני מבצע ניתוק וחיבור ה - usb מחדש (כאמור ללא הפעלת ה emule המסך מתעורר והכל תקין, מחובר …

4. Started by wow,

אני הולך לחבר את הנתב הנ"ל לנתב אחר עם כבל ורוצה שהוא יאריך לי את הקליטה של הרשת האלחוטית. תודה.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות
  5. Started by shmuel_mr,

שלום, אחרי עבודה שוחקת ידיים של השחלת כבלים בתעלות בבית הכיע הזמן לחבר את הכל, לארון תקשורת קניתי patch panel על מנת לחבר את השקעים בכל חדר לסוויץ אך אני אני נקתל בבעיה שאני מנסה לחבר את הכבלים לפאנל. הסדר שהפאנל מראה הוא לא ברור אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין לאן הולך כל גיד של כבל בפאנל. מצורפת תמונה:

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  6. Started by kisin,

איך ניתן לחבר את האיקס בוקס הישן לרשת האלחוטית בבית? אני רוצה לחבר את האיקס בוקס לטלויזיה בסלון ורוצה שהאיקס בוקס יהיה מחובר לרשת האלחוטית כדי שהוא יתפקד כHTPC בסלון

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  7. Started by Lioriii,

יש לי אינטרנט בכבליפ במחשב אחד לא ב-SERVER אלא במחשב לקוח ואני רוצה לשתף אותו עם עוד כמה מחשבים איך אני עושה זאת???

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  8. Started by D-Bang,

קניתי ראוטר של 3COM, חיברתי את שני המחשבים באלחוט והכל עובד יפה הבעיה מתחילה כשאני מצפין את הראוטר בWPA דרך סיסמא קראתי את הסטיקי פה ועדיין לא ממש הבנתי מה אני אמור לעשות במחשב הלקוח... איפה אני מגדיר לו שיתחבר דרך WPA ואיפה אני מכניס את הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  9. Started by Lioriii,

יש לי 2 מחשבים שהם מחוברים בכבל רשת מוצלב! ולמחשב הראשי מותקן WIN2000 ואילו במחשב השני מותקן WIN98 איך אני יכול להפוך אותם לעבוד ברשת וגם כולל חיבור ADSL וכמובן שיש לי 2 כרטיסי רשת זה ממש דחוף

• 3 תגובות
    • 921 צפיות
  10. חיפשתי בפורום ולא כ"כ מצאתי תשובה מדוייקת ואני צריך רק שתעשו סדר בדברים כדי שאני ימנע מבזבוז כסף לשווא. יש לי מחשב אחד שמחובר למודם של HOT עם USB , ממנו יוצא כבל רשת מוצלב שנכנס למחשב שני (שעליו רוב הזמן אני נמצא). השיתוף אינטרנט וקבצים בניהם נעשה כמובן ע"י ICS , כאשר על המחשב שמתפקד כ "שרת" (אם אפשר לקרוא לזה ככה) מותקנת מערכת ההפעלה XP ואילו על המחשב השני מותקנת WIN 7 . עד כאן הכל טוב ויפה - אבל נכנס לתמונה האייפון שאני רוצה שגם הוא יוכל להנות מהאינטרנט המהיר וגם תתאפשר העברת קבצים בינו לבין המחשב עם ה win 7 . בנתיים קניתי USB STICK של אדימקס שיאפשר WIFI מהמחשב שלי ,אך מסתבר שכאשר ה WIFI מתחיל לעבוד החיבור הקווי מתנתק, כאשר העברתי את STICK ל"שרת" מה שקרה זה שבמחשב …

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  11. Started by Matan Vardi,

היי כולם, שלחו לי בדואר מודם של HUAWEI והכבל לא תואם לקופסא שבקיר. מה עושים במקרה כזה? תודה

12. Started by IT,

שלום לכולם, המחשב שלי עבר פירמוט אתמול , ואני רוצה לחבר אותו לאינטרנט, כפי שהיה מחובר לפני הפירמוט.. החיבור היה מסוג dial up connection, ויש לי את השם משתמש והסיסמא שלי. ניסיתי ליצור חיבור חדש דרך האשף של הווידנוס (XP), אבל זה לא הלך.. הוא לא נותן לי את האפשרות connect , ורשום unavailable - device missing תיארתי לעצמי שהוא לא מזהה את המודם שלי ,וצריך להתקין דרייבר למודם, אבל לא הצלחתי למצוא באינטרנט שום דרייבר למודם הזה.. המודם שלי הוא aztech ADSL2+ ETHERNET BRIDGE ROUTER DSL-600E. האם משהו יודע היכן אני יכול להוריד דרייבר מתאים? והאם זה יפתור לי את הבעיה?

• 4 תגובות
    • 871 צפיות
  13. שלום לכולם, הסטרימר (מזרים) מחובר אצלי למחשב דרך כבל רשת, אני רוצה לפתוח FTP בכדיי להעביר קבצים מהחשב למכשיר ולהיפך יש לי מדריך איך לעשות את זה עם XP דרך my network place http://www.tvix.co.kr/eng/faq/FAQM5000Ufirst.aspx?act=RD&id=137&pg=0&CATID=3&SCATID=2 צריך עזרה איך אני עושה את זה עם ה vista

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  14. יש לי אינטרנט של בזק עם המכשיר d-link dsl-6850u ואין לי קליטה בקומה למעלה בכלל! קניתי כבל 15 מטר חברתי אותו למכשיר של בזק d-link dsl-6850u לכניסה LAN1 וקניתי מגדיל טווח EDIMAX BR-6428nC שאליו חברתי את הצד השני של הכבל לכניסה LAN2. נכנסתי לדפדפן עלה לי החלון של הגדרת המכשיר EDIMAX BR-6428nC בחרתי על אופציה השניה access point הנה תמונה כאן ולחצתי NEXT אחרי שלחצתי NEXT עלה לי החלון הזה לחץ כאן לתמונה ושם אני לא יודע מה להגדיר עשיתי על האופציה הראשונה (האופציה הלא ידנית) ואין אינטרנט חייב עזרה בבקשה

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. Started by rednit,

יש ברשותי שתי מודמים הראשון הוא מודם USB ALE 150 של בזק בינלאומי והשני הוא אלקטל השחור (speed tuch home ) את שניהם לא הצלחתי לחבר לאינטרנט בויסה למודם ה USB אין עדיין קובץ התקנה לויסה (חיבור באתר בזק בינלאומי לא העלה דבר והדרייבר של XP לא עובד) במדום אלקטל הבעיה קצת יותר מסובכת לא מצאתי דרייבר מתאים לכרטיס הרשת שלי שיושב על לוח Gigabyte GA-K8NF-9 יש לציין ששאר הרכיבים (כרטיס קול, USB וכו' ) הותקנו בהצלחה האם יש פתרון

• 8 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by megatay,

שלום, כמה חבר'ה מתכננים לעשות איזה לאן קטן ולחבר חמישה מחשבים, לא בהכרח שיהיה אינטרנט. איך אני עושה את זה? מה אני צריך בדיוק? אני בור לגמרי בנושא.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by חיים37,

שלום לכולם אני משחק משחקים ברשת ואני חייב(עם דגש על חייב) חיבור קבוע ויציב. עברתי דירה לפני כמה ימים והתחברתי דרך התשתית של בזק (קיבלתי ראוטר של סימנס בחינם) ואני מחובר עם 012. בחלק מהאתרים והתוכנות שאני משחק בהם המשחקים בסדר אבל באתרים ספציפיים יש לי כמה בעיות של ניתוקים קטנים שמפריעים לי לשחק. אשמח עם מישהו מהמומחים כאן יוכל ליצור איתי קשר ולעזור לי לפתור את הבעיה כי להסביר אותה פה זה קצת בעייתי. אני מוכן גם לשלם תמורת השרות הזה... נא לפנות לאימייל שלי noynoy777@hotmail.com תודה חיים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  18. Started by asaf275,

שלום לכולם אני חדש בפורום! רציתי לשאול שאלה: בביהס שלנו יש אינטרנט אלחוטי והוא פעל, אבל אחרי שראו שכולם משחקים בו,העבירו אותו למצב הרדמה(אני לא יודע את המונח המדויק). כשאני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד שלי האינטרנט מראה שהוא פועל והכל(יש קווים של קליטה), אבל כשאתה מנסה להתחבר אז האינטרנט לא פועל. יש דרך לעקוף את זה או שלא? תודה לעונים.

19. אני נוסע עוד מאת לדודים שלי ואני רוצה לקחת את המחשב הנייד שלי עכשיו לי בבית יש רשת אלחוטית ואני מחבר את זה ככה אבל לדודים שלי יש מודם רגיל עם מחוברים עם מודם ל 012 ואין להם אלחוטי איך אני יכול להתחבר שם לאינטרנט ? עזרה בבקשה !!?!? תודה לכול העוזרים!! אני ממש צריך את העזרה שלכם [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 562 צפיות
  20. שלום, אני גר במעונות באוניברסיטת בן גוריון בנגב. יש לי בחדר שני שקעים של LAN שדרכם אני מתחבר לאינטרנט. כיצד זה מתבצע: ע"י פקודת telnet מתחברים לשרת, נפתח command prompt שם אני מקיש שם משתמש, סיסמא וצורת התקשרות, רק אחרי זה אני מקבל גישה לאינטרנט. היות שיש לי כאן רק שני שקעים ואני רוצה שלושה מחשבים שיוכלו להתחבר מכל מקום בבית, אני צריך ראוטר אלחוטי. לפני שאני הולך לקנות, רציתי לדעת אם זה בכלל יעבוד. כלומר, האם ניתן לחבר מחשב דרך ראוטר לשקע LAN ולהתחבר עם פקודת telnet כמו שאני עושה ללא הראוטר? האם ראוטר לא חייב ספק אינטרנט, כי אלו משמשים גם כחייגנים? ראוטר לא חייב להתחבר למודם? תודה, אופיר

21. Started by oba3k,

שלום, התערבתי עם חבר שלי שאני מסוגל לפרוץ לו את הרשת ולגלוש ממנה, והוא אומר ששאני לא מסוגל. מה שהתחיל בתור אתגר התגלה כבילוי מהנה שלימד אותי הרבה על רשתות. אבל עכשיו אני תקוע ואני צריך עזרה. הרשת היא ללא הצפנה, ויש SSID ובהתחלה לא הצלחתי להיכנס. הרצתי SNIFFER, שיניתי MAC והצלחתי להתחבר. אבל אני לא מצליח לגלוש ואין לי PING לשום מקום חוץ מלDEFAULT GATEWAY, גם לא למחשבים אחרים ברשת. יש לכם רעיונות מה אפשר לעשות עכשיו?

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by EyEOnE,

ראוטר מדגם TP-LINK TL-WR841N מע' הפעלה Win 7 משום מה מסומן ב-X ומופיע ההודעה בנוסח הבא: "The Settings saved on this computer for the network do not match the requirements of the network". בדקתי בהגדרות של הראוטר הכל מוגדר למראית העין לא של מומחה גדול בסדר גמור. מוצא בנייד חיבורים אחרים של אנשים בשכונה שלי. למשהו יש מושג מה עושים?

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  23. יש לי כ.רשת אחד שמחובר למודם ושני ל 360 ה 360 בודק ומוצא IP אבל לא DNS (למרות שהוא מחפש בכתובת הנכונה) הגדרתי אישו לאינטרנט לכרטיס שמחובר ל 360 אפילו ניסיתי לעשות bridge בניהם לא עזר בנתיים תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by nuctornal wisdom,

יש לי קצת בעיה עם להתחבר לשרתי פרוקסי, בFF אני מקבל timout, מכול השרתים בIE הוא פשוט לא עובד איתם ואני ממשיך לגלוש כאילו אין proxy איזה הגדרות צריך לעשות כדי שהם יעבדו? השרתים הם: 65.39.224.164:80 64.69.68.142:80 210.252.128.15:80 148.244.91.10:80

25. המדפסת brother mfc7360n יש לה יציאת רשת כיום המדפסת מחוברת בכבל USB למחשב (ווינדוס 7) והכל עובד בסדר גמור. אני רוצה לשלוח הדפסות ממחשב אחר (xp) שמחובר לרשת באלחוטי איך לזהות את המדפסת במחשב שמחובר באלחוטי? צריך לפתוח פורטים משהו בראטור? ממש לא יודע את התהליך תודה מראש על העזרה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים