רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
http://www.netgear.com/products/details/WNR854T.php סופסוף ג'יגהביט על ראוטרים ביתיים.
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום למחשב בודד (תמיד יהייה בודד) איזה מודם כדאי (בחיבור רשת)? האם יש אופציות בכלל? תודה, יהודה
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
עשיתי את הגדרות לפי המדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/FixedIP/FixedIP.htm וכשאני לוחץ על ה V בישביל לאפשר למחשבים אחרים להיתחבר לאינטרנט שלי דרך המחשב שלי (בהגדרות של החייגן לאינטרנט) אז זה עושה הודעה כמו שתבמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
והאם זה משפיע על המהירות. התכוונתי לחבר עם כבר בעזרת כבל מאריך. והשאלה למעלה.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הייתי מחובר לספקית X והכל היה תקין. (חיבור מהיר לאינטרנט) החלפתי לספקית Y ונדבקתי בתולעת עקשנית שלא הצלחתי להפטר ממנה! היא חזה לי שוב ושוב. חזרתי לספקית X ולאח הסרת התולעת שוב בתולעת לא חזרה. חזרתי לספקית -Y ושוב פעם התולעת (אותה תולעת ) תוקפת אותי. זה הגיוני?
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
למודם שתי יציאות (רשת וUSB, האם ניתן לחבר שני מחשבים שיעבדו באינטרנט בו זמנית? האם גם ניתן להפוך לראוטר ע"מ לעשות רשת בין המחשבים?
-
- 13 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך נתב אלחוטי וקראתי פה ש3COM טובים. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWE554G72T האם הנתב הזה יעשה את העבודה כמו שצריך ?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
היי חברים, אין לי מושג ממה נגרמת הבעיה שאני אתאר כאן: יש לי מחשב דסקטופ ומחשב נייד. שניהם מחוברים ברשת אלחוטית כאשר הדסקטופ מחובר לאינטרנט דרך ADSL (דרך כרטיס רשת לא USB) ומעביר את האינטרט לנייד דרך כרטיס רשת אלחוטי. הווי אומר אין ראוטר במערכת אלא רק שני כרטיסי רשת אלחוטיים המקשרים בין הנייד לדסקטופ (מה שנרא ADHOC). הבעיה הנוכחית שלי היא שהמחשבים מחוברים אני יכול לעשות PING מאחד לשני וגם REMOTE DESKTOP עובד נפלא. יותר מזה, על הנייד עובד גם הסקייפ זאת אומרת הם מחוברים ויש שיתוף. למרות זאת אני לא יכול לגלוש באינטרנט באקסלפורר, ומקבל את הדף המעצבן שאומר לא ניתן להגיע לדף המבוקש. מה לעזאזל קורה פה? אני מיואש כבר!
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי שאלה כאן... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174537.0 ורציתי לדעת אם הוא מספיק להגנה על התחברות למחשב שלי....... שאני יצטרך לבחור רק אנטי וירוס
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי- OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router Version 2.01.10 ביום ד אני מיתחבר לכבלים מחר אני אמור להזמין תשרות מהספק אינטרנט בישביל שהכבלים יגיעו לא יהיו בעיות והפרוצדורה תיהיה יותר מהירה 1-אז קודם כל הראוטר שלי בסדר לחיבור כזה? כתוב גם CABLE אבל אני לא יודע מה השיטות בארץ במידה ויש סוגים שונים של חיבור אינטרנט בכבלים 2-איזה ספק טוב יש באזור רעננה אני חשבתי על בזק בין לאומי (נכון קצת מצחיק אבל בניגוד לנזק השרות שלהם היה טוב עד אכשיו) הם טובים בכבלים? ללכת על חברה אחרת? בפרטי מאיזה חברות להיזהר? 3-איזה מודם ליבחור במידה ואפשר ומה עוד אני צריך לדעת סך הכל יש לי כמה שעות אחרי העבודה מחר לסדר את בכל לפני שהם באים וביום רבעי יהיה לי רק קצת זמן כי קצת אחרי העבודה הם אמ…
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס BR6104k ויש לי בעיה האינטרנט עובד חלקית אני יכול לגלוש באינטרנט אך אני לא יכול להתשמש בתוכנות כמו איי סי קיו ומסנגר כמו כן איני יכול לשחק במשחקים באינטרנט. יש חיבור לראוטר אך עם זאת כשאני בודק פינג עם הרואטר או כל אתר אינטרנט אחר יש שגיאה - Ping:transmit failed , error code 65 אני אציין גם שכאשר אני מנסה להיכנס לרשת הוא לא מאפשר וכותב - "ייתכן ואין לך הרשאה להיכנס לרשת , אנא פנה מנהל הרשת" אציין כי בשאר המחשבים ברשת הכל תקין ועובד טוב. איך פותרים את הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שדרך המחשב שלי אני יוכל לראות מה קורה במחשב השני בבית, ואפילו להפעיל בו דברים. מישהו מכיר תוכנה כזאת ויודע להשתמש בה? אם אני לא טועה יש תוכנה בשם NETOP למישהו יש מושג בנושא?
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מי שנמצא בכבלים ללא חייגן וניסה להחליף IP , ה REPAIR ב XP לא תמיד עובד כתבתי משהו קטן שמחליף ב 99% את ה IP מי שרוצה לנסות מוזמן הוא יעבוד רק אם קוראים להתקן רשת local area connection אם לא אז צריך לשנות את השם בסקריפט לשם שרשום [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לקנות ראוטר שיתמוך בכבלים ושיהיה אפשר לחבר אותו להאב על איזה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 943 צפיות
-
-
אני כרגע מחובר לנטוויזן. וכנראה שהיום אני יתחבר גם לבזק בינלאומי, כאלו יהיו לי שני חשבונות. חשבתי על לבדוק מי יותר מהיר ולמי יש פינגים יותר נמוכים (בחו"ל), לאיזה שרתים לעשות פינגים?(עדיף שהם יהיו מכל מיני מקומות כמו אירופה \אמריקה וכד' לא?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
קניתי מחשב נוסף ונתב חיברתי את 2 המחשבים בנתב של WOW B-FOCUS WIRELESS 352 האיי סי קיו לא מתחבר בכלל והאי מיול בקושי מתחבר והקאזה לייט בכלל לא מה עושים
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אם זה יותר שייך לפורום תוכנה, אז אני אשמח שיועבר. בכל אופן יש לי מחשב נייד, שמתחבר בבית דרך DHCP (כלומר IP אוטומטי מהכבלים, ללא חייגן) ובעבודה ובלימודים לרשתות שונות בין היתר כאלה שמצריכות להזין IP סטאטי של רשת פנימית. אני מחפש תוכנה שמאפשרת בלחיצת כפתור לעבור מ TEMPLATE אחד לשני (IP סטטי 1, IP סטטי 2, IP אוטומטי, וכו' - לפי המצבים שאני מאפשר לה) מישהו יודע אם יש חיה כזאת ? כי זה די מעצבן (במיוחד עם העכבר נגיעה של הלפטופ) כל פעם להכנס למאפייני ה LAN או ה WIFI ולשנות IP בהתאם, על בסיס יומי...
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
מלפני איזה כמה זמן המהירות של האנטרנט ירדה שאני מוריד בrapidshare זה מוריד על 70 -80 במקום 190 -200 (זה אני לא בטוח יכול להיות השרת המוס) אבל שאני נכנס לראות סרטון בגימספוט זה עושה לי ככה: Streaming Speed: 56K (Dialup) 100K (DSL/Cable) 300K (DSL/Cable) 700K (T1/LAN) * ואת ה-700K (T1/LAN) אני לא יכול לסמן ותמיד יהיה אפשר . וגם אני מרגיש התיות באנטרנט . מה עושים??
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איך אני יודע מה הכבל שיש לי? נראה לי שהוא מוצלב, אבל אני לא בטוח. איך מזהים?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בקשר ל WIreless Lan אחי נמצא בארה"ב הוא קנה מחשב נייד של דל עם WIreless Lan מובנה במחשב והוא מתחבר לאינטרנט חופשי מכל מקום שהוא נמצא בלי ספק ובלי קו טלפון אך זה קורא והאם זה אפשרי גם בארץ והאם צריך לזה תוכנה מיוחדת
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
המחשב הראשי WinXP, השני 98. לפני כן הותקן XP על השני, ופעלתי לפי המדריך והצלחתי להגדיר רשת. פשוט השני (פנטיום 2) חלש בשביל XP לדעתי, לכן שמתי עליו 98. ניסיתי לשנות ב98 את ההגדרות של הרשת שם כפי שזה אמור להיות בXP (איפי, GateWay, DNS וכו'..), אך ללא הועיל. יש משהו שאפשר לעשות? עשיתי חיפוש אך התוצאות לא ממש מספקות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום אז ככה: כבר בחרתי את הנייד שלי (IBM Z60 ) וננעלתי על LYNKSYS WRT 54G כנתב הכי משתלם להקמת רשת קטנה. ועכשיו מתברר לי שאלה הנמכרים היום בארץ ובכלל הם רק WRT גירסה 5, הדפוקה עם זיכרון פלאש מצ'וקמק בחצי, שהרבה אומרים לא לגעת בו ושלא שווה את המחיר. הבעיה היא שאין לי מושג מה לקחת במקום, כי אני לא מוצא את ה WRT54GL בארץ, שזהה למעשה לגירסה 4 של המכשיר. אני זקוק לנתב עם הגדרות בטיחות מקסימליות, כי אני מתכוון לאפשר שיתוף כוננים בין הנייד לשולחני על אותו כרטיס רשת לגלישה ברשת. מישהו יכול להמליץ על נתב אלחוטי חלופי? דרך אגב, אם משתפים קבצים וגולשים על כרטיס רשת אחד, חייבים להגדיר NETBIOS OVER TCP IP ? תודה
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עבר פירמוט אתמול ומאז אני לא מצליח להתחבר לשרת באימיול,לא מצליח להתקין all seeing eye (כי היא מנסה להוריד את ההתקנה מאתר),ולא מצליח להתחבר לאייסיקיו. מה לעשות? אולי יש לי פשוט פורטים סגורים?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי ראוטר אלחוטי DLINK - DI 542. הוא הגיע עם הוראות הפעלה בעיברית המסבירות איך להתקין את הראוטר. עקבתי אחר ההוראות ובאמת הצלחתי להתחבר לאינטרנט גם במחשב הרגיל וגם בנייד. חששתי שלא אוכל להתחבר לתוכנות חיצוניות (מסנג'ר, אימיול, איציק וכו') אך למרבה הפתעתי לא הייתי צריך לקנפג כלום. השאלה היא: לאן נעלמו כל הדברים האלו? האם כבר לא צריך לקנפג את הראוטר (חוץ מנושא האבטחה)? אין צורך ב-DMZ?
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-