עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי מודם ADSL תוצרת אלקטל שלא עובד. בזק לא רוצים לתקן כיוון שלא קבלתי אותו מהם ישירות. כדאי לתקן אותו? מי מתקן מודמים כאלה?

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by sagi_10,

שלום שלום אני וחברים מתכונים לעשות מיני מסיבת לאן ושמענו שיש תוכנה שיכולה לדמות רשת LAN... נדמה לי שקוראים לתוכנה "גנזו" אבל אני לא מוצא אותה... עם משהו יכול לעזור לי למצוא תוכנה כמוה או את ה-"גנזו" עצמה זה יהיה ממש אחלה!

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  3. Started by Posford,

אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 3 מחשבים נייחים. הבנתי שעבור הקמת רשת אלחוטית, אני צריך נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי עבור כל מחשב. מה תפקידו של הנתב האלחוטי? איך בעצם מחברים את כל הציוד, על מנת שיהיה אינטרנט משותף ורשת משותפת? לאן הנתב מתחבר בעצם? אני מחובר בכבלים, מודם בכבל רשת, חיבור MPLS. אשמח להמלצה של נתב אלחוטי + כרטיס רשת אלחוטי שיענו לצרכים של שיתוף אינטרנט ורשת משותף. איך הולך המהירות של הכרטיסים האלחוטים? האם קיימות הפרעות? לכמה מטרים משדר הנתב? והאם גוף זר שעובר בטווח יכול להתחבר לרשת שלי? ואם יש מדריך בעברית להקמת רשת אלחוטית, אשמח שיסבירו איך מגדירים ומתקינים וכו'. תודה.

4. Started by mrraz,

נמאס לי, עכשיו חצי שעה אחרונה זז במהירות 0.5 מגה

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  5. האנטי וירוס ואנטי spy ומסנן דואר זבל שהספקיות אינטרנט מציעות זה חארטה או באמת?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  6. היי, אני מחובר דרך בזק בינלאומי ב ADSL. הנתב הנ"ל עולה 150 שקל, האם הוא יעשה את העבודה או שאתם ממליצים על נתב אחר ? עוד שאלה, המחשב שמחובר חוטית לנתב, האם הוא יעבוד ב 100% מהירות ? (כמו מודם רגיל). תודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by Raz20,

יש לי רשת בבית (מודם נתב אלחוטי מדגם B-FOCus Wireless 352+ ) לשני מחשבים במחשב אחד האינטרנט עובד בסדר גמור , במחשב השני האינטרנט עובד לסירוגין ,כלומר לפעמים האינטרנט עובד טוב ומהר ולפעמים כשאני מנסה להיכנס לאתרים לוקח לו המון המון זמן, כאילו שהוא בכלל לא מוצא את האתר. מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  8. Started by shay108,

שלום לכולם. יש לי כמו לרבים מכם את ה- B-Focus 270PR Router שקיבלתי מבזק-סטור. וכמו רבים מכם, גם אני קניתי hub (או switch) במקרה שלי ואני מנסה להפוך את המודם לראוטר. קראתי כבר את המדריך שפורסם באתר אבל בכל זאת נתקעתי באחד השלבים (מי שעשה את זה יבין): 1. נכנסתי ל wan setup 2. בחרתי בחלק התחתון באופציה הראשונה (8,48) 3. בחרתי באופציה הרביעית - pppoa 4. העברתי ל- vc multiplexing 5. סימנתי וי ב- enable NAPT 6. הכנסתי pppoa ו- user בתור יוזר וסיסמא 7. לחצתי modify 8. זה תקוע על negotiating ולא הופך ל- active או on הוא לא הופך ל- active או on אף פעם... ניסיתי להתקדם הלאה בשלבים ועשיתי strat ל- DHCP וגם עשית save ואז reboot וגם הפכתי את כרטיס הרשת מ- IP סטטי ל- DHCP וגם עשיתי …

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  9. Started by niv0us,

כיצד אני יכול לדעת עם יש לי תלת -פאזי האם אני עדיין יכול להשתמש ברשת דרך החשמל? ומודבר על 4 מחשבים, אז הסיכוי שהם יושבים על אותה פאזה הוא אפסי.

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  10. או שזה הדמיון שלי או שאני לא יודע sp1 היה לי ... בכל מקרה היה לי בעיה עם המחשב אז שלחנו את המחשב לתיקון אצל טכנאי הוא התקין xp pro באנגלית sp2 עם כל העדכונים הכי חדשים שקיימים אני חושב נמשל כמו בתוכנות שיתוף כמו מיול או לא תוכנות שיתוף כללי שהאיטרנאט לא מביא את ה100 אחוז בהורדה .... העם זה קשר באמת לה ssp2 ?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by username80,

שלום, יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWDR101A-75, מאז שחיברתי אותו יש לי בעיה בגלישה באינטרנט. חלק מהאתרים לא תמיד עולים (למשל האתר הזה) ובחלק מהאתרים הוא לא מציג תמונות. יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  12. Started by prozaq,

אהלן חברים , יש לי מחשב ראשי שמחובר אליו ראוטר TP-LINK TL-WR841N ועם ARRIS TM602A שזה המודם לא ? יש לי עוד מחשב שמחובר אל הראוטר עם כבל , עכשיו השאלה שלי היא אם יש לי עוד מחשב אפשר לחבר אותו WIRELESS ? המחשב יהיה בחדר ליד ממש קיר צמוד אל הראוטר ואם כן מה אני צריך בשביל זה ? יש לי אינטרנט 10 מגה , הוא ינצל את מלוא הקו ? ובמידה ואין משהו לאלחוטי איפה קונים מפצל לכבל רשת של הוט ? תודה רבה חברים !

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  13. אהלן טוב אז ככה, הבעיה התרחשה עם 2 קונפיגורציות שונות: קודם כל, מדובר על קו 2 מגה ADSL דרך בזק בינלאומי קונפיגורציה אחת: ROUTER + MODEM ADSL של 3COM קונפיגורציה שניה: LINKSYS WRT54G (V5) + ALCATEL HOME שוב, עוד קצת פרטים על הבעיה: לאחר כמה זמןכמה שעות, יום, לא משהו קבוע) האינטרנט פשוט מפסיק לעבוד, למרות שלפי כל אחד מה ROUTERים, הוא מחובר. רק לאחר התנתקות והתחברות מחדש (שלפעמים צריך לעשות פעמיים) הגלישה חוזרת לעבוד.. מישהו מכיר? מה עושים? הייתי בטוח שהבעיה ב 3COM, והחלפתי ל LINKSYS, אבל זה לא פתר!

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  14. נסיתי לחבר שני מחשבים דרך חיבור הרשת ולהקים רשת פשוטה להעביר כמה קבצים ביניהם נסיתי את האשף של XP אבל זה לא הצליח מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  15. Started by avif539,

היי לכולם מבקש עזרה בחיבור כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK DWL 520 + מנסה לחברו לנתב של בזק דגם D-LINK 2650U ולצערי ללא הצלחה לפעמים מופיע X על הכרטיס ולפעמיים הכרטס מראה שהוא מחובר מהירות סבירה אבל לא גולש (מתחבר לאינטרנט) השמח לעזרתכם ובפעם הראשונה פה אבי פרוכטמן

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  16. חשבתי שכדאי לעניין אותכם "במבצע" הזה: 3,000 Megabytes Web Space FTP Import access Web Upload option 100 gigabytes monthly xfer PHP and MySql (upgrade fee) SSI and More בחינם למאה הנרשמים הראשונים מידי יום, כדאי ! http://www.filefarmer.com

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by fog87,

השאלה היא כזו - האם אני יכול לשתף אינטרנט איתו באופן חוטי 2 מחשבים ולחבר אליהם מחשב שלישי באופן אלחוטי??

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  18. Started by niritamar2,

שלום לכולם... יש לי מחשב נייד של LENOVO מדגם G530, המחשב מזהה רשת אלחוטית מאובטחת בבית שלי, אני מבקשת להתחבר לרשת מזינה את הסיסמא אך הוא מקפיץ לי הודעה: (שם הרשת) windows was unable to connect to, יש לציין שאני מצליחה לגלוש על הרשת הזו דרך האייפון שלי ושיש עוד מחשב נייד בבית שמצליח לגלוש על הרשת הזו, הרשת עצמה חדשה, בהוט ביקשו שנחליף את שם הרשת ואת הסיסמא ומאז שהחלפנו אני לא מצליחה לגלוש עם הרשת....מה עושים??? אשמח לעזרה (:

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  19. שלום, כרגע יש לי בבית ראווטר חוטי שמחובר ל4 מחשבים (3 רגילים ואחד נייד שלא זז אבל ישמח לוותר על כבל) קניתי לפני כמה ימים EeePC ואני לפעמים רוצה לעבוד איתו במקביל למחשב הרגיל, אבל אני לא יכול כי לראווטר אין עוד יציאה, ואי אפשר להתנחל לשכנים על הרשת האלחוטית כי אני בקומה השנייה של הדירה שהיא גם האחרונה בבניין והבניין עצמו גם גבוהה מכל הבניינים מסביב, ככה שאני רחוק מדיי מכל רשת אפשרית. ויש גם מחשב כף יד וטלפון עם wifi שיהיה נחמד מאוד אם יהיה אפשר לגלוש מהם ויש גם מחשב שעובד עם אורנג' (מהעבודה) של אבא שלי שבטח יעדיף גם את הwifi. הראווטר ממוקם למטה ליד הממ"ד ושהדלת פלדה שלו פתוחה אז הוא חוסם את הראווטר, האם יש צורך להזיז את הראווטר למיקום חדש בשביל האלחוטי או שזה לא יפריע? …

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  20. אני משתמש ב Norton Internet Security 2002 ואני נמצא ברשת עם עוד מחשב אני המארח ואנחנו מחוברים בכבל מוצלב כל פעם אם המחשב האורח רוצה לגלוש באיטרנט אני חייב לעשות Disable לנורטון ואם לא אז המחשב האורח לא יכול לגלוש איך אני מגדיר בנורטון שהמחשב האורח יוכל לגלוש ולהתחבר למחשב שלי ?

21. Started by Mr_Eli,

אוקיי יש לי ראוטר אלחוטי עם אנטנה. לאחותי יש נייד עם WIRELESS מובנה כמובן וכל מה שנישאר זה הנייח שלי ואז נוכל להסיר את הכבל. אני לא מבין כלום בכרטיסי רשת. ראיתי כרטיסי רשת אלחוטיים שבאים בצורה של חיבור USB, וראיתי כאלה שמתחברים ל PCI עם אנטנה בהם מה עדיף? הבנתי שהעסק לא יקר ואני אשמח לא להוציא יותר מ 100 שקל על זה. תודה מראש. אגב, הראוטר נמצא בדיוק מטר וחצי ממני מאחורי דלת עץ חלולה (בחדר של אחותי)

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  22. שלום שמעתי כשיש רשת עם קבל רשת מוצלב המדפסת חיבת להיות במחשב הראשי כדי ששני המחשבים יוכלו להדפיס האם זה נכון? או שאני יכול לעשות שבמחשב הראשי לא תהיה מדפסת ובמחשב שני היה תהיה ושתהם יוכלו להדפיס תודה מראש

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  23. Started by serg90,

אהלן, אני מחובר כרגע ב-ASDL דרך בזק והספקית שלי הינה NETVISION בחבילה של 2.5MB. מסיבה לא ברורה יש בעיות בתשתית של בזק באזור שלי וכתוצאה מכך איני יכול להשתמש ברוחב פס של יותר מ-1.5MB ואני סובל מפינג גבוה ולאגים ב-Starcraft ולכן, אני נאלץ לעבור לכבלים. השאלה היא דרך איזו חברה להתחבר והאם כדאי לי להחליף ספקית אינטרנט בדרך? אשמח להמלצות וביקורות על החברונות השונות. *ייתכן כי אוכל לראות תתגובות רק בסופ"ש ולכן לא אוכל לענות, אז אשמח לכמה שיותר מידע ואני מודה מראש!

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by tomy669,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייח פנטיום 4 שמחובר למודם והמודם מחובר לראוטר. יש לי מחשב נוסף ישן, פנטיום 3 מעבד 1000 עם זיכרון של 512.. רציתי לדעת אם אני יכול לקנות כרטיס רשת אלחוטי PCI או USB למחשב פנטיום 3 שיהיה בקומה למעלה? רציתי לקבל עצות לאיזה כרטיס יכול להתאים לי? חשבתי על EW7128G Edimax רציתי לדעת אם זה יתאים לפנטיום 3? הבנתי שיש הבדל בין G ל-D אפשר לקבל הסבר? תודה מראש לעונים!

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  25. אהלן.התקנתי רשת אלחוטית מבוססת על נתב של TPLINK WR641G עם כרטיס רשת אלחוטית שלהם. הכל מחובר, מוצפן , עובד טוב ויפה, אך אני צריך לפתוח כמה פורטים על מנת להשתמש בתוכנות שיתוף, ואין לי מושג איך עושים את זה. ניסיתי עם תוכנה מסויימת שהגעתי אלייה דרך חיפוש באתר, אך הנתב שלי לא נמצא ברשימה שלהם לכן אין לי מה לעשות איתה. כל עזרה תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 755 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.