עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עברתי לא מזמן ל 10Mb מ 3Mb וגם לפני שעברתי היו מדי פעם ניתוקים אבל עכשיו זה קורה פעם עד 3 פעמים ביום וזה די מרגיז להערכתי הראוטר של 3 COM כבר לא סוחב קיים כ 3 -4 בערך ונראה לי שהגיע הזמן להתחדש בראוטר חדש החלטתי כבר להשקיע במשהו די טוב כדי שלא היו בעיות וחשבתי על הדגם הבא linksys wrt400n היתרונות שלו לעומת אחרים הם 1 דור N שחשוב עד 300Mb WIRELESS ו1000Mb Wired 2 יכולת עבודה גם על תדר 5GHZ דבר המונע בעיות עם כל מכשירים שמשדרים על 2.4GHZ סטנדרטים כמו המקלדת והעכבר שלי. 3 טווח שידור רחב (בגדול הרעיון העתידי שלי שהיה NAS בבית והיה אפשר להגיע אליו באופן אלחוטי מכל מקום בקצבים טובים ) 4 מחירו בחול כולל משלוח אמור להגיע ל כ 500 שח אם יש לכם המלצות דעות אני אשמח

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  2. Started by arimas,

ברשותו מודם אלקטאל מבזק , רכשתי לאחרונה רוטר של linksys מודל befw11s4 לדאבוני לאחר מילוי כל הוראות ההתקנה אני מקבל הודעת שגיעה שהרוטר אינו מצליח להתחבר לאינטרנט, אשמח עם חכמי הרשת יתנן עצות לנושא. ???

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  3. Started by momi2004,

יש לי בעיה בנוגע לקליטת רשת ברחבי הבית ואני רוצה לדעת מה הדרך הכי מומלצת. יש לי ראוטר Dlink 2760U ביחד עם חיבור 15מגה של בזק. בעקרון ברוב הבית הקליטה טובה אבל בחדר שינה הקליטה מגיע באייפונים ולפטופים לקו אחד. הבנתי שיש אפשרות לשים REPEATER אבל שהוא מוריד את המהירות בחצי, האם הכוונה רק למהירות הגלישה ברשת האלחוטית? או שמהירות כל הרשת תרד בחצי. בנוסף האם יכול להיות שעם ראוטר אחר הקליטה תשתפר?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by HaimTS,

שלום, הקישור: http://www.dlink.com/products/?pid=6 תודה HaimTS

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  5. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. אני לא כל כך ידעתי אם לשים את זה פה,או ב''אלקטרוניקה ומודינג'',אבל בגלל שהוא יותר קשור ל''רשתות ואינטרנט',שמתי פה (מקסימום יעבירו). אז ככה. יום ראשון שעבר עברתי בית. בבית הקודם היה רשת אלחוטית,בין המחשב שלי לשל אחי. עכשיו שעברנו,החדר שלו איזה 10-14 מטר מהחדר שלי והאוט שהוא מקבל היא ''נמוך''. החלטתי לקרוא ל''פרויקט'' הנ''ל SatellitE WireleSs (משום מה... ). אז כל הרעיון הוא שאני ''משדרג'' את קליטת האותות בין המחשבים,ובבית בכלל. יש לי מכונית ג'יפ קטנה,אני מחבר אילה 2 דיבקים שקופים מכל צד של הגלגל (תראו בתמונות),כאשר נזדקק לאות מחוזק באחד החדרים/בסלון אני פשוט ''פורש'' את 2 הדיסקים. לאנטנה אחת בראוטר יהיה נייר כסף עם ''צלחת'' נחמדה שתעביר את האוט היישר ל…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  6. [table] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td][/td][td][/td][/tr] [tr] [td][/td][td]שלום לכולם, הבית שלי מרושת קווית כולו בכבלי תקשורת בכל חדר, בסלון, פינת אוכל, מרפסת וכו'. 60% מהזמן אני עובד על הרשת הקווית ו40% באופן אלחוטי. כרגע כל פעם שאני מעוניין לעשות סוויץ' בינהם אני צריך להיכנס להגדרות הראוטר ולחבר או לנתק את ה-wifi. האם יש אזושהי דרך אחרת, יותר מהירה, יותר נכונה ויותר יעילה לעשות זאת? תודה מראש לכולם. [/td][/tr][/table][/t]

7. Started by urich,

כל הזמן אני כשאני מתחבר לאינטרנט (ואין ליאיי פי קבוע) אני נתקף בוירוס halkern שהקספרסקי עוצר כל פעם מאי פי שונה פעם אחרונה מ 61.124.49.29 מה עושים

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by yanivs20,

שלום! ברצוני להקים רשת בין 3 מחשבים אחד שולחני ושניים ניידים. אחרי סינון תגובות בזאפ נשארתי עם 3 אופציות (ובאמת שאין לי מושג בעניין): ‏Edimax XR BR-6216Mg 3COM 3CRWER200-75 ‏Linksys WRT54GL יש לי חיבור בכבלים עם ברק בחייגן הזה שלהם. על מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  9. שלום לכולם , אני רוצה לסדר רשת אלחוטית ביתית שתהיה מבוססת על WIFI. משום שיש מרחקים יחסית גדולים בבית חשבתי שיהיה כדאי יותר ללכת על WIFI-N. מה אתם אומרים על שילוב של שני המוצרים האלו: http://skypc.co.il/pl_product~BR-6524N~23~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~EW-7717Un~23~0.htm נ.ב כרגע יש נתב ישן של BEFW1154)Lynksys) שכבר נתקע באופן רנדומאלי ולא פועל כמו שצריך אבל גם בימי ה"זוהר" שלו לא הספיקה העוצמת קליטה שלו עבור מקומות מסויימים.

10. אז ככה- יש לי בבית כבר שנה וחצי\שנתיים וחצי (אני פשוט לא בטוח כי הייתה תקופה של מעבר ל-YES בבית והייתה בעיה עם האינטרנט..בקיצור-)אני עם אינטרנט זהב 1.5 מגה ותשתית בזק (adsl כמובן) יש לי בעיית איטיות אדירה והורדה ממש נמוכה אלא אם זה משרתים פרטיים (דבר חשוד מאוד בעיניי). יש פעמים שאני מוריד אפילו על 1 קילובייט! נמאס לי. שאינטרנט זהב ילכו לעזעזל - אני מתנתק, ואם צריך לשלם פיצויים נשלם ושיחנקו עם הכסף. אני רוצה לעבור לאינטרנט 4 מגה - לאיזו חברה כדאי לעבור (אני מוריד דיי הרבה מהאינטרנט + טורנטים\אימיול לפעמים) לכן חשוב לי פורטים פתוחים ובלי שישגעו לי תשכל שהם פתוחים ואח"כ אני מגלה שהם חסמו לי אותם (אינטרנט זהב.) אז לאיזו ספקית כדאי לעבור? אני צריך תשובה מהירה כי אני רוצה לבצע …

11. http://www.netgear.com/products/details/WNR854T.php סופסוף ג'יגהביט על ראוטרים ביתיים.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
    • 0 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by blueman1,

שלום רב לכולם! אני מחפש ראוטר/אקסס פוינט שאפשר להפעיל אפליקציה במערכת שלו פניתי לחברת tradenet c כי אני מעדיף את הראוטרים שלהם והם אמרו לי שקיים דגם כזה האם מישהו מכיר דגם ספציפי שנמכר בארץ של tradenet אם לא אז של חברה אחרת תודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  13. Started by leirus,

יש לי מדפסת לייזר אשר אותה אני מחבר לאחד מהפורטים של הנתב. הבעיה היא שהמדפסת לא מקבלת כתובת IP ולכן לא רואים אותה ברשת. מאחר והרשת מוגדרת עם הצפנה מן הסתם נדרש להזין את ה-KEY, אבל איך עושים זאת במדפסת? בהגדרות שלה אין כל אפשרות כזו. האם יש משהו שאני צריך להגדיר בנתב (TP-LINK1043)? בצד של המדפסת?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  14. Started by karnaf,

Hi guys, Sorry about the english post, but I'm abroad now and there is no hebrew support here. When a adsl router is described to have (for example) 4 lan ports and 1 wan port, does it mean it I can connect to it only 1 wireless computer, or having a wireless port means the router can support many wireless computers? Thanks

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  15. יש לי רשת בייתית והגדרתי למחשבים כתובת IP קבועה מראש ולא להתחבר למספר הראשון שפנוי. לצורך העניין מחשב אחד מקבל 10.0.0.2 באופן תמידי ואצלו אין בעייה. הבעיה היא במחשב שמוגדר לקבל 10.0.0.1 והוא גם מקבל, אבל ברגע שמכשיר אחר מתחבר לרשת דרך WIFI אז הכתובת פשוט נדרסת ועוברת למכשיר החדש שהתחבר במקום לקבל 10.0.0.3 למשל ומתקבלת במחשב הודעה על התנגשות IP.

16. Started by arie2006,

שלום, מחשב (של חבר) עם winxp pro sp3 ודפדפן ie7 אינו מתחבר לאינטרנט. בו בזמן outlook xpress ו- skype מתחברים ופועלים. המייל עובר וכך גם קול ותמונה בסקייפ (גירסה 4). העליתי את firefox 3.5.1 אך גם הוא לא מתחבר לאינטרנט . ב- ie7 בנסיון ההתחברות מקבלים הודעה: IE cannot display the webpage. האם מישהו יכול להגדיר לי מה הבעיה וכיצד פותרים אותה ? מודה מראש על התשובוה/ות arie2006

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  17. Started by puNani,

בדקתי ובשני המחשבים המחוברים אצלי ברשת יש כרטיסי רשת התומכים ב10/100Mbps אז להמ הרשת ביניהם היא 10Mbps? הם מחוברים בעזרת HUB... יכול להיות שהוא מגביל אותם ל10 בלבד? אם כן, כמה עולה HUB שתומך ב100Mbps? תודה!

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by urinka,

שלום לכולם יש לי מחשב שמריץ VISTA עליו שי 8 מכונות וירטואליות עם VIRTUAL SERVER של Microsoft יש נתב שהמשב מתחבר אליו ב Wi Fi עד עכשיו כדי להמנע מהגדרות מיותרות הגנתי על הנתב עם רשימה לבנה של כתובות MAC (כתובות ה MAC של המכונות גם מוגדרות ברשימה הלבנה ) לאחרונה עלה הצורך להוסיף למערך האבטחה גם WPA2 הבעיה היא שבגלל הסיסמא WPA2 המכונות לא מצליחות לתקשר עם הנתב אני מניח שבגלל שהכרטיס שמוגדר בחומרה של המכונה הוירטואלית הוא קווי ואין שדה שאפשר להזין שם את הסיסמא WPA2 ניסיתי לחלק כתובות IP ידנית וזה לא עזר (כמובן) אשמח לשמוע רעיונות לפתרון הבעיה תודה אורי

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by MaC_MaN,

שלום אני רוצה להקים אצלי בבית רשת אלחוטית שמורכבת מ2 מחשבים נייחים ואחד נייד אחד הנייחים נמצא במרתף ואחד בקומה מעל... עכשיו אני מחפש ציוד מספיק אמין במחיר שלא עולה על 800 ש"ח כולל כרטיסי רשת. יש למישהו המלצות?? ומה דעתכם על ראוטר של 3COM וכרטיסיי רשת של כל חברה? דרך אגב לא ציינתי שיש לי ADSL 1.5 mb

20. שלום לכולם. אני מחובר לבזק בין-לאומי בחיבור של ADSL, ואי מעוניין לשתף את האינטרנט עם המחשב השני. על שני המחשבים יש ווינדוס XP, יש לי במחשב הזה 2 כרטיסי רשת, בחמשב ההוא כרטיס אחד וכבל רשת מוצלב אחד. תודה על העזרה 8)

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  21. יש לי 750 של 012 בכבלים. ללא ראוטר. משתמש בכבל רשת. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  22. אוקיי יש לי שתי מחשבים אחד מותקן עליו 98 [אי אפשר להתקין עליו XP כי הוא עושה בעיית חומרה, אין לי ממש כח ליבדוק אותה, כי הכל נראה תקין בwin98] השני שהוא המרכזי ומותקן עליו XP והוא גם מחובר ישירות למודם שלי האם אני יכול ליצור רשת שתעביר גם את האינטרנט למחשב עם ה98 ??? תודה ועוד שאלה שהיא ממש למי שרוצה להוסיף הבאתי מחשב אחר עם winxp לצורך בדיקה והיה בשניהם אינטרנט במחשב המרכזי שיחקתי משחק רשת והיה פינג אחלה ברגע שהמחשב השני התחיל רק לגלוש באינטרנט אקספלורר זה עשה לאגים במשחק של המחשב המרכזי.. לא נראה לי שזה אמור להיות ככה יש לי adsl 750kb והדרך שהמחשבים מחוברים זה עוד כרטיס רשת נוסף המותקן במחשב המרכזי האם זה ככה אמור להיות?? תודה רבה לעוזרים

23. Started by מגן,

edimax עולה 163 ש"ח ו linksys עולה 212 ש"ח האם יש הבדל משמעותי בין החברות או המוצר(לצורך רשת 3 מחשבים ושיתוף אינטרנט)

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  24. היי הרצתי את הבדיקה של sandra2005 וזה מה שקיבלתי ... זה לא איטי מידי ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים