רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לטריפל של הוט וקיבלתי את ההוטבוקס שלהם היוטורנט כותב לי שהפורט שלי חסום, 21176 הגדרתי בעזרת נציג מהוט פתיחה של פורט זה בהוטבוקס, ביטלתי בנוסף את הפיירוול של הווינדוס אבל עדיין לצערי הפורט סגור בדקתי את הפורט גם בבדיקה של היוטורנט וגם באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מדובר במחשב שמעולם לא היה מחובר לאינטרנט , SP4 W2K PRO מייד כשהתחברתי רצתי לשדרג חלונות ואנטי ווירוס אבל לא הייתי מספיק מהיר ותוך מספר דקות המחשב התמלא בווירוסים , תולעים וכדומה. כעת גם לאחר ששידרגתי את הכל עדיין נכנסים ווירוסים שחלקם מזוהים על ידי NAV2003 וחלקם מזוהים על ידי ( כמו TOOL.EXE שברוב חוכמתו הוריד את ה - TASK MANAGER והוסיף את עצמו לרשימת האיתחול ) , מה אני יכול לעשות ומהו ה - FIREWALL המומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום, אם אני עושה איפוס פיזי לנתב זה מוחק את כל ההגדרות שהכנסתי בו? (שם משתמש וסיסמה, פתיחת פורטים, הצפנה, MAC LIST, זיהוי הרשת ע"י המחשב וכו'). תודה מראש, ערן.
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אתמול אחרי שהיה זק שלנו בעיות עם הראוטר והטלפון הגיע אלינו איש מבזק שקצת סיבך את העניינים קצת יותר. קיצר התברר שהראוטר שלי ממש דפוק (אני ידעתי את זה עוד לפני) והקליטה שלו לא מגיעה עד לקומה השנייה. לכן רציתי לשמוע המלצות על ראוטר שבטוח יגיע לי לגג, וגם אם יש פה אנשים עם דירות גג אז שישתפו בבקשה מה יש להם. תודה רבה. אני חשבתי על הראוטרים הבאים, ורציתי לשמוע מה אתם אומרים: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2208&category_id=ada64f4c85bfbcf0ec7abfe923850485& או http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3289&category_id=ada64f4c85bfbcf0ec7abfe923850485&
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום לכולם שיכולים לעזור .. יש לי מחשב עם ווינדוס אקס פי שבוא יש תאינטרנט (מודם 56K) ויש עוד מחשב שעלוי יש לי לינוקס SLACKWARE והוא המצב TEXT MODE למה לא התקנתי מצב גראפי .. אז ככה אני הייתי רוצה לדעת מה עליי לעשות מההתחלה ועד הסוף כדי לשתף את האינטרנט ללינוקס מצפה לתשובתכם תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה בwakeup on lan כשאני מכבה את המחשב בצורה פיזית באמצעות כפתור POWER במארז, ושולח פקודת WOL, המחשב נדלק. אבל כשאני מכבה את המחשב דרך מערכת הפעלה windows xp, לא ניתן להדליק את המחשב עד שאני מדליק, ומבצע כיבוי שוב דרך כפתור POWER. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לדעת עם יש לי תלת -פאזי האם אני עדיין יכול להשתמש ברשת דרך החשמל? ומודבר על 4 מחשבים, אז הסיכוי שהם יושבים על אותה פאזה הוא אפסי.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום . ביומים האחרונים יש לי עומס מוזר על האינטרנט ...הכוונה שהוא בקושי זז האייסיקיו בקושי מיתבר דפים לא עולים לי... ובמישחק קאונטר סטרייק יש לי פינג 2000!! אז גיליתי שיש קובץ שעובד לי וכשאני מכבה אותו אז הכול מיסתדר....אבל הקובץ הזה חוזר לעבוד שוב ישר.....ובנוסף הוא מעמיס לי על ה-cpu הוא כול הזמן על 100 וכשאני מכבה הוא חוזר ל 12 או אחוז .10כול המערכת חלונות נידפקת לי ביגללו.... אז תגידו לי יש איזה שהיא תוכנה שאני יכלו להעיף אותו ...כי כשאני מנסה לימחוק אותו ככה אני מקבל שגיאה שאומרת שהקובץ בשימוש.... אני הוספתי תמונה.... הקובץ המסומן הוא הבעיה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
האם שאני פותח פורטים בראוטר לתוכנה חיצונית כגון אימיול למשל אני צריך להתעסק עם dhcp ? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
טוב אז אבא שלי פתח אתר ואני זה שמעדכן אותו בכל מקרה הכתובת שהם קיבלו מהחברה שבנתה את האתר ומאחסנת אותו היא עם שם החברה עצמה...ז"א שהדומיין כרגע הוא www.ganli.ybay.co.il ...עכשיו יש לי כמה שאלות.....אני רוצה להוריד את השם שלהם- ז"א שהכתובת תהיה www.ganli.co.il (למרות שאני רואה שהדומיין תפוס אפשר לקמבן איז שם אחר) 1- זה באמת כזה משנה ועדיף להשקיע בדומיין כזה או שזה פרט שולי שלא ממש מתיחסים אליו? 2- מה מחיר של דבר כזה אמור להיות? שאלתי בחברה הם אמרו לי שהמחיר הוא 80 דולר חד פעמי בשביל השם ועוד 40 דולר (לא כולל מע"מ) למשך שנתיים ואחר כך שאני רוצה לחדש אחרי שנתיים זה יהיה 40 דולר....זה מחיר ראלי או שהם מנסים לעבוד עליי (כבר לקחו המון כסף וניצלו את זה שאבא שלי לא מבין כלום במחש…
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
חברת BMG טלקום, בבעלותו של דדי בורוביץ', תשקיע 63 מיליון דולר בהנחת כבל תת-ימי של סיבים אופטייים שיחבר את ישראל לשדרת האינטרנט העולמית http://it.themarker.com/tmit/article/11256
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
היי קניתי HUB SWITCH של 8 כניסות. וברצוני לחבר את 3 המחשבים שלי לרשת האינטרנט. יש לי מודם כבלים של תבל דיגיטל חיברתי את המודם להאב ואת 2 המחשבים להאב מצד אחד ומצד שני לכרטיס הרשת הבעיה היא שבמחשב הראשי האינטרנט עובד ובמחשבים המשניים אין אינטרנט לפני כן המחשב המשני היה מחובר דרך כרטיס רשת ולא דרך האב רציתי לדעת אם צריך להגדיר כתובות IP בכרטיסי רשת של המשניים? מחכה לפתרון
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
רציתי לישאול שאלה, אם אני קונה כרטיס רשת אל-חוטי בטכנולוגיית WI FI, ויוצא לנקודות WI FI (כגון אילת), ומפעיל משם את המחשב, האם למחשב שלי יהיה אינטרנט מחיבור הWI-FI (כמו מחשבים ניידים)? ובמילים פשוטות, אם אני יקנה כרטיס WI FI למחשב האישי שלי והעמוד בנקודת WI-FI, המחשב שלי יוכל ליפעול באינטרנט? הנה קישור לכמה ממוצרי הWI FI, אם יש טובים יותר במקרה שהכרטיסים האלה נועדו לחיבור WIFI תכתבו אותם. האם יש כרטיסי מחשב שתומכים בHOT-SPOT? חיבור PCI (הוא נועד לWI-FI?) http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472882 חיבור יו-אס-בי, האם הוא נועד לWI-FI)? http://www.imtech.co.il/Product.asp?Pid=imTEW-429UBmc&Cat2Cat1ID=213&Cat2ID=725&aff=Zap〈=he בתודה רבה, אור כהן
-
- 7 תגובות
- 793 צפיות
-
-
טוב נמאס לי מהכרטיס רשת האלחוטי המעאפן שלי שלפעמים מתנתק ולפעמים הקליטה על 1MBPS והאינטרנט לא זז והורדות מפסיקות באמצע כל הזמן. אני רוצה לקנות כרטיס חדש , וראיתי את http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=2271&perur=2&t=10&c=282 ,שבזאפ יש עליו ביקורות טובות , ולא אכפת לי שהוא PCI ולא USB . למישהו פה יש אותו אולי ויודע אם הוא באמת עושה את העבודה כמו שצריך ולא מתנתק ושומר על מהירות טובה ? תודה לעוזרים. נ.ב מה זה טכנולוגיות MIMO , ואיך אני יודע אם הראוטר שלי תומך בזה אם זה קשור לראוטר?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, הקישור: http://www.dlink.com/products/?pid=6 תודה HaimTS
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
יש לי רשת אחלוטית של 2 מחשבים והסיבה היחידת לרשת היא כי אין לי כוח להעביר כבלים עכשיו בין חדרים , המחשב שאליו מחובר המודם לא דלוק כמעט אף פעם , עכשיו רציתי לשאול אם אפשר פשוט להעיף משם ת'מסך ולהשאיר רק את המארז שאליו מחובר המודם , כאילו לנתק את הכל מהמאריך חוץ מהמארז והמודם? אני כמעט ולא משתמש במחשב הזה אולי פעם בשנה בקושי.
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום פורום נכבד, יש לי ראיון עבודה ביום חמישי בחברת seabridge המתמחה במתן פתרונות תקשורת לחברות והייתי שמח לרענן את זיכרוני בכל חומר הקשור לרשתות תקשורת פרוטוקולים, spaning tree חשוב!!!! ethernet כל מה שעולה ברוחכם. אשמח עם תעזרו לי, אני יודע שעד היום כן עזרתם לי אז יאללה חברה בבקשה כל לינק יעזור לי. ושוב תודה
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל בתופעה המעצבת? אתה גולש והאתר עולה באטיות מדהימה או שהוא נתקע באמצע ואתה צריך לעשות REFRESH כמו בימי ה 56K
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני זקוק למעט תוספת הכנסה, וחשבתי לנסות ללכת על עבודה בתמיכה. היום והבנתי שהמבחני / ראיונות כניסה אינם בדיוק טריויאליים, אני אשמח לשמוע עם איזה ידע צריך פחות או יותר לבוא, ואם אפשר לקבל הפניה לאתרים שמפרטים בנושאים הללו.
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום, נתחיל בתיאור הבעיה .. יש לי בבית שני מחשבים וכבר ממזמן עשיתי רשת לי ולאחותי, בעזרת שני כרטיסי רשת אצלי ואצלה אחד, הבעיה היא שהיא כל היום בקאזה והיא שואבת לי את כל הרוחב פס.. ושלא נדבר על זה שהיא מעלה דברים.. השאלה שלי , היא כיצד אני יכול לעשות לה הגבלה מסויימת.. נגיד עד 40K הורדה ו3 K העלה.. אני משתמש ב windows XP pro דרך אגב..
-
- 4 תגובות
- 793 צפיות
-
-
טוב ככה רציתי לשאול לגבי ראוטר כמה עולה אל חוטי וכו' אל חוטי אני לאדע כי פשוט מחשב אחד בקונה השנייה ואחד בראשונה אז זה לא יתפס הבנתי או משו כזה ויהיה בעיות תמליצו על משו נורמלי שיתפס ואם לא אל חוטי אז חוטי אז טוב.... תודה מראש ,מריק
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש לו כרטיס רשת אחד בלבד והוא מחובר דרך מודם THOMPSON דרך ה USB. אני רוצה להשתמש בו לשתף את החיבור למחשב אחר שמחובר עם כבל מוצלב לכרטיס רשת במחשב הראשון. הפעלת האשף של וינדוס על כל החיבורים האפשריים מנתקת לי את האינטרנט. נראה שהאשף לא מסוגל לקבל שהמחשב מחובר ישירות לאינטרנט , ניסיתי גם את האופציה הזאת רק כניסיון אך כמובן שזה לא עובד מיכוון שאם אני בוחר באופציה שהוא לא מחובר ישירות הוא לא מנהל את טבלת ה NAT כי הוא חושב שזה לא תפקידו. אשמח לפתרון או רעיון איך לפתור את הבעיה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום... אני לומד על מערכת הDNS ויש לי שאלה. קראתי בכמה מקומות על זה שזה באמת לפי השם עובד על פי DOMAIN. השאלה שלי זה האם המערכת של הTLD - top level domains קשורה לActive Directory וכל אלה. ואם כבר, אם יש פה מישהו שמבין קצת בנושא, יוכל להסביר לי על כל נושא ה - ZONES בDNS.... הרבה תודה...
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מחשב ומצלמת אינטרנט בחדר הילדים אני מעוניין לצפות בה בלילה בחדרי ( תינוק חדש) .המחשב הוא מחשב נייד ברשת אלחוטית. האם יש תוכנה שמאפשרת שידור של המצלמה למחשב אחר ברשת הפנימית. וגם לשמור את ה"סרט" או תמונות. דבר נוסף האם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אוכל להריץ תוכנות במחשבים אחרים ברשת הפנימית. הכוונה שהתוכנה תרוץ במחשב האחר לא במחשב שלי. הכוונה להפעיל את תוכנת המצלמה מבלי להכנס לחדר הילדים. אודה לכולם על שמות תוכנה ולכתובת להורדה אודה כפליים תודה מראש למי שיעזור זה חשוב לי.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-