עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי נתב אלחוטי ושני מחשבים אשר מחוברים אליו, לא עשיתי בינהם רשת ואני רוצה לדעת איך עושים ואיך אני יכול לשלוח משהו להדפסה במחשב השני אליו מחוברת המדפסת?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  2. Started by Azmodan,

שלום רב, אני מתכוון כרגע לקנות רשת ביתית. עקב מפח הנפש שחוויתי מרשת אחרת שקניתי (נתב+כרטיס רשת אלחוטי של Edimax) אני מעוניין בעזרתכם ועצתכם. הרקע: שני מחשבים, מרחק 15 מטר (שני קירות ומסדרון ארוך בניהם), מחובר בADSL, מודם B-FOCUS של ECI (נופק ע"י בזק). מחשב אחד הינו משתמש "כבד" של אימיול והוא מוגדר להיות מחובר ל-500 משתמשים במקביל. הוצעו לי 3 חברות (עם הסתייגות קלה מאחת מהם) - נתחיל: Lynksys (זה החברה שאני מסתייג ממנה) - עד כמה שאני מעוניין לקנות את הראוטר הזה, הבנתי שבעידכון החומרה האחרון ישנה איזה תקלה, אשר גורמת לו לא לעבוד כראוי עם ADSL שתי החברות הנוספות הן Netgear ו-3Com. אני מעוניין לשמוע את עצתכם בבקשה. כמעט שכחתי - אם אתם ממליצים על חברה, נא להמליץ על הדגם הספציפי…

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  3. מה לא בסדר? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by Cheif,

במסגרת תערוכת CES 2016 הכריזה חברת Linksys, המהווה חטיבה בחברת Belkin, על שורה של מוצרים חדשים. בין המוצרים הללו ניתן למצוא שני נתבים אוניברסלים, שני נתבים הכוללים מודם מובנה, שני מודמי כבלים (DOCSIS 3.0), מאריך טווח אלחוטי (Range Extender) ומתאם אלחוטי בממשק USB 2.0. את כל הפרטים לגבי מוצרים אלה ניתן למצוא בפוסט הבא. http://www.netcheif.com/blog/?p=6071

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  5. יש לי ראוטר של B BEZEQ ואני משלם על באנדל של בזק + בזק בינלאומי. החיבור הוא 60MBIT ובחודשים האחרונים עולה התדירות של אירועי ירידה ניכרת במהירות (בבדיקת מהירות speedtest.net אני מגיע למהירות הורדה של 0.5MBIT). הפתרון הוא לנתק את הראוטר לחצי דקה, ואז המהירות חוזרת, אבל התכיפות של האירועים האלו עולה לאחרונה. האם זו בעיה של הספק? תשתית? של הראוטר? אמ;לק - לבקש שיחליפו ראוטר או לעבור ספק?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  6. Started by iveco,

הולה משתף את האינטרנט שלי שאני מבצע חיבור אליהם ומקבל מהם איי פי או שברגע שאני מתקין את התוכנה שלהם בלי להתחבר אפילו האינטרנט שלי משותף ? מישהו יודע ?

7. Started by wintert,

שלום לכולם, יש לי חבר שיש לו ראוטר כלשהוא ו-AP של Edimax דגם EW7416APN. ה-AP מחובר מול הראוטר הנ"ל והכל תקין. כאשר יש הפסקת חשמל, לוקח לראוטר כמה דקות להתאפס אבל ל-AP לוקח ממש כמה שניות. הבעיה היא שה-AP עולה יותר מהר מהראוטר ואז הוא לא מצליח להתחבר אליו וכנראה מפסיק לנסות ואז הוא צריך ללכת ל-AP, להתחבר אליו פיזית עם כבל ולסנכרן אותו מול הראוטר שוב. בעיה: ה-AP נמצא על הגג אופציה אחת היא כנראה להתחבר עם כבל ישירות מהראוטר ל-AP ואז לא תהיה בעיה. מצד שני, למה לקנות AP אלחוטי אם הוא מתחבר אליו עם כבל. שאלה: האם יש אפשרות להגדיר ל-AP שיעשה כל כמה זמן ניסיון להתחברות מחדש?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  8. Started by shwartzd,

‏‏‏‏‏יש לנו את השרת SQURILLEMAIL יש לנו משתמשים בGMAIL מי שמשתמש בכתובת DIM.NET שיושבת על שרתי סנאי לא יכול לשלוח מיילים לGMAIL חשבנו שהם מסווגים אותנו כSPAM מה צריך לעשות כדי שאנחנו לא נהיה SPAM אצל אחרים? והאם יש כאלו דברים שנקראים רשימות שחורות שעוזרות לGMAIL לסווג SPAM וככה אנשים לא יקבלו מיילים מאותן חברות? אם כן איך אפשר להוציא אותנו מהרשימות השחורות האלו? המיילים שלנו הם לא SPAM הם נשלחים רק לאנשים שרוצים אותנו, ומבקשים מאיתנו שיקבלו מיילים, אנשים קודם כל מאשרים שהם רוצים מייל מאיתנו ורק אז אנחנו שולחים, אלו לא פרסומות שווא. תודה מראש על העזרה!

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  9. Started by mrraz,

נמאס לי, עכשיו חצי שעה אחרונה זז במהירות 0.5 מגה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  10. Started by asafgolan,

יש לי כרגע הוטבוקס של הוט המשמש כראוטר.הביצועים שלו עלובים בלשון המעטה. אני מחפש ראוטר מינימלי שיוכל לספק לי את המהירות הזאת בחיבור אלחוטי. מדובר אגב בדירה די קטנה אז האות לא יצטרך לעבור את ה7 מטר במקסימום. אין לי תקציב מוגדר אבל אשמח לקבל המלצה לראוטר במחיר מינימלי שיענה על התנאים.

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  11. היי. יש לי בעיה בwakeup on lan כשאני מכבה את המחשב בצורה פיזית באמצעות כפתור POWER במארז, ושולח פקודת WOL, המחשב נדלק. אבל כשאני מכבה את המחשב דרך מערכת הפעלה windows xp, לא ניתן להדליק את המחשב עד שאני מדליק, ומבצע כיבוי שוב דרך כפתור POWER. מישהו נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון?

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  12. Started by Falcon4g3,

שלום, הסיפור הוא כזה: אני מאחסן על המחשב של אבא שלי חומר... כשאני צריך נגישות לחומר אני מפעיל את המחשב שלו בעזרת WOL ומכבה בעזרת תוכנת שבעזרתה אני גם שולט לו על המחשב. הבעיה היא שהוא תמיד שוכח לסגור את המסך וחבל שהמסך יעבוד סתם, רציתי לדעת אם ישנה דרך שאני יכול לכבות לו את המסך מתי שאני עובד על המחשב שלו והוא לא בבית (כי ממילא אני משתמש במסך שלי בשביל לראות את המחשב שלו...) תודה.

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  13. Started by Peri228,

אהלן ! כיום , יש לי בבית שני מחשבים . אחד מריץ Linux Ubuntu , והשני Windows XP . המחשבים מחוברים בכבל מוצלב ( או שזה לא מוצלב ? אני כבר לא זוכר ) , ואני משתף אינטרנט דרך ה Ubuntu , כך ששני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט . בעתיד המאוד קרוב , הולך להצטרף מחשב שלישי , ואני מעוניין להקים כבר את ה'תשתית' . כרגע יש לי את ה Alcatel Speedtouch Home , שבקרוב ישמש כנתב , ובנוסף אני צריך המלצה ל Switch\Hub מוצלח עד 300-400 שקל . תודה מראש .

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  14. Started by @guitarsuite@,

שלום לכם! למה כשהאימיול מתחילה ליסרוק את המקורות ומתחילה קצת להוריד אז היא מתייאשת ואחרי כמה דקות מפסיקה

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  15. קודם כל אנחנו 6 אנשים משתמשים בHUB ?(לא ידוע לי עם חד כייוני או דו כיווני) של 8 איש כל אחד מתחבר אילו עם כבל מפוצל זהו בעיקרון.. לכל אחד יש מערכת הפעלה שונה 3 עם XP שנייםן עם 98 SE ואחד עם 2K יהיה לנו בעיות או לאגים במשחקים? (בעיקר משחקי RTS ו FPS ישנים כמו קוייק)

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  16. שלום יש לי שניי מחשבים עים מודם ישן 56.6 , אני רוצה לחבר בניהם כמו הכרטסי רשת .. האם אני יכול ואיך ?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  17. שלום, יש לי בבית 4 מחשבים המחוברים ברשת דרך ראוטר של אדימקס, ואני משתף בינהם קבצים ואת האינטרנט ללא בעיות. השאלה שלי, היא האם יש תוכנה, או דרך מסויימת, שבה ניתן לשתף גם את המשאבים של כל המחשבים, כאילו היו מחשב אחד גדול. למשל להשתמש בכוח העיבוד, ובראם של כל המחשבים, בשביל להריץ במחשב אחד משחק מסויים, או לגשת ממחשב ברשת ללין אין של וידאו במחשב אחר, כך שאם המחשב המרוחק מחובר לטלויזה, יהיה ניתן במחשב בו אני נמצא לראות טלויזיה גם כן (במחשב המרוחק אין כל בעיה לראות טלויזה). אני מניח שהבנתם את העיקרון.. הפיכת כל המחשבים למעין מחשב אחד גדול. תודה רבה מראש, נדב

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  18. בזמן האחרון יש לי פינגאים נוראים ב- WoW, אז שלחתי אימייל לתמיכה הטכנית שלהם עם ה- Traceroute והם טוענים שהבעיה היא ב- ISP ולא אצלם למרות שהרבה אנשים בזמן הזה התלוננו אצלם. מה אתם חושבים? זה בעיה אצל ברק או אצלם? Tracing route to eu.logon.worldofwarcraft.com [80.239.178.111] over a maximum of 30 hops: 1 27 ms 19 ms 18 ms barak-1-lns-8.barak.net.il [62.90.133.68] 2 28 ms 19 ms 28 ms 62.90.133.78 3 20 ms 19 ms 29 ms 62.90.133.129 4 22 ms 19 ms 19 ms 212.150.232.125 5 119 ms 119 ms 119 ms 212.150.232.250 6 194 ms 219 ms 199 ms ldn-tch-i1-link.telia.net [213.248.100.25] 7 94 ms 99 ms 99 ms ldn-b1-geth4-0.telia.net [213.248.100.217] 8 95 ms …

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  19. יש לחבר שלי שתי מחשבים בבית והוא רוצה להקים רשת ביתית רגילה, בלי ראוטר.. למחשב הראשי עם המודם יש Windows 98 ולמחשב השני XP (אין מצב להעביר את המודם למחשב עם ה XP).. רציתי לשאול איך עושים שיתוף אינטרנט בין 98 ל XP ? עוד שאלה, מה בדיוק ההבדל בין כבל רשת מוצלב ולרגיל? ועוד משהו שרציתי לדעת, המודם הוא TERAYON TJ715x יש אפשרות לחיבור גם USB וגם רשת, אם נחבר את המודם דרך USB אז הכרטיס רשת יתפנה, ואז ונוכל לעשות רש ? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  20. נסיתי לחבר שני מחשבים דרך חיבור הרשת ולהקים רשת פשוטה להעביר כמה קבצים ביניהם נסיתי את האשף של XP אבל זה לא הצליח מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  21. Started by ErezH,

עברתי מספק נטוויזין 750 לספק בזק נט 1.5 ותשתית adsl אני מחובר עם מודם סמסונג aht-e300 דרך כרטיס רשת ועדיין גולש במהירות 750 ואפילו פחות! עם מישהו יכול לעזור או מישהו מכיר את הבעייה.... תודה.

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  22. בעצם אני מחפש - קליטה טובה לשתי קומות, שלא יהיו ניתוקים, ושיעבוד טוב בסה"כ. יש המלצה לתקציב ה300 שקל ? תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  23. היי חבריה קבלתי את הרכזת הזו, מהיכן אני יכול לקבל מידע אודות בעברית תודה

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  24. אהלן בביתי יש 2 קומות ואני מעוניין להקים רשת אלוחטית חזקה וטובה שלא יהיו בה שום בעיות קשר.בקו אווירי יש בערך 10 מטרים אם לא טיפה יותר. חשבתי על פתרון MIMO ועל אנטנות.. והייתי רוצה לשמוע חוות דעת. מה אתם הייתם עושים? הכל אפשרי. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by YRP99,

יש לי מחשב אחד שמקבל אינטרנט ממודם של כבלים. למחשב הזה מחובר בכבל רשת מוצלב עוד מחשב. אני רוצה להפוך את כל העיניין הזה לאלחוטי, 2 כרטיסי רשת אלחוטיים צריכים לעשות את העבודה? אני זקוק לעוד דברים? תודה.

• 5 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים