רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מצטער אם אני פותח ת'רד על משהו שכבר שאלו, לא מצאתי נושאים ישנים על זה. יש לי אינטרנט של בזק+ בזק בנלאומי, שילשום שידרגתי לחבילה של 4 מגה, היה לי 2.5 מאז השידרוג המהירויות UP שאני מקבל בביטורנט נעות בסביבות 20, לפעמים זה עולה קצת ל-30 ולפעמים יורד גם הרבה מתחת ל-20. בזמנים נדירים אני מצליח לנצל את מלוא רוחב הפס. עד לפני השידרוג, תמיד הייתי מעלה במהירות מקסימלית של בערך 34 ק"ב לשניה. מה אפשר לעשות? נראה לי שמצב הזה כבר עדיף לחזור לחבילה הקודמת, אבל אני מפחד שגם שם יעשו לי תיעדוף עכשיו. וחוץ מזה שזה בכלל באלגן עכשיו לחזור לחבילה הקודמת כי עשו לי התיחיבות חדשה.. בבקשה עזרה, אני ממש מיואש..
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מדובר על 2 מחשבים שכרגע רצים בפורמט הבא: מחשב אחד מתחבר לשני והשני מתחבר למודם נייח שמספק 2.5MBIT של 012 בעתיד יכול להיות שהרוחב יכפיל את עצמו או אולי יותר ויתווסף לפ-טופ המחשבים מריצים ווינדוס XP SP3 על איזה נתב אלחוטי אתם ממליצים שיספק את הדרישות וכמובן שכל העסק יצא זול על איזה מודמים אלחוטיים אתם ממליצים? באיזה תקלות/חסימות אני עלול להיתקל כשאני אעבור לרשת אלחוטית?
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני מחובר בADSL דרך כרטיס רשת Broadcom 440x, המודם שלי הוא Eci BFocus 312+, שהפכתי אותו לראוטר בעזרת ההוראות של ECI. את המודם הפכתי לראוטר לפני כשלושה חודשים, וגלשתי בסדר גמור וללא בעיות וניתוקים. לפני שבוע וחצי בערך פירמטתי את המחשב, ומאז כל שעה וחצי שעתיים האינטרנט שלי מתנתק. ראוי לציין שאני מחובר ללא חייגן. בזמן הניתוק, 2 המחשבים האלו בצד ימין למטה, מתחיל להיות מין פס כזה שעובר מאחד לשני, והוא כותב ACQUIRING IP ADRESS או משהו כזה. כשאני לוחץ על 2 המחשבים המהבהבים הללו למטה בצד ימין, אני רואה שהוא כותב לי CONNECTIVITY LOW, ושיש לי בעיית IP. הוא כותב ש: IP INVALID, והוא מנסה ליצור IP חדש. אני לוחץ על REPAIR, ואז הוא מתקן הכל ונותן IP, ואז הכל שוב פעם בסדר, ל…
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אז ככה- יש לי בבית 3 מחשבים שהיו עד היום מחוברים עםם ראוטר רגיל. הכנסתי ראוטר אלחוטי Linksys 54g שני מחשבים מחוברים בכבלי רשת לראוטר- יש אינטרנט ויש הכל. המחשב האלחוטי (המחשב השלישי) עם כרטיס אלחוטי של Edimax EW-7325 אינו מזהה את הראוטר, למרות שההגדרות זהות. המרחק בין המחשב לראוטר האלחוטי הוא בהפרש של קומה אחת - אחד מעל השני, בקו אווירי: 3-4 מ' (לא ממ"ד) מה עושים? אודה לכל עזרה.... בועז
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה עברתי לטריפל של הוט וקיבלתי את ההוטבוקס שלהם היוטורנט כותב לי שהפורט שלי חסום, 21176 הגדרתי בעזרת נציג מהוט פתיחה של פורט זה בהוטבוקס, ביטלתי בנוסף את הפיירוול של הווינדוס אבל עדיין לצערי הפורט סגור בדקתי את הפורט גם בבדיקה של היוטורנט וגם באתר http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, עד לפני כשבוע מהירות ההורדה שלי הייתה (נגיד מאתרי הורדות כמו RS MU וכו') 1 מגה - 1.2 מגה ולפעמים ברגעים של עומס היה בסביבות ה800 . בנוסף ביוטיוב ודומיו הטעינה הייתה מהירה ולא הייתי צריך לחכות פשוט שם פליי ולא היה נתקע. בשבוע האחרון אני צריך לחכות כרבע שעה לסרטון של 5-6 דקות ביוטיוב (על 720P) להטען, המהירות הורדה שלי היא בסביבות ה22 קילו בייט וככה זה בכל מהלך היום. מן הסתם ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר והמודם כבר מספר פעמים ביום במהלך השבוע אבל זה לא עוזר. מה אני אמור לעשות ומה יכולה להיות הבעיה? אני לא חושב שיש לי וירוס או משהו כזה (כמעט בטוח לפחות) תודה מראש ושבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טיפים שתמיד כדאי לזכור כאשר רוצים לקבל את המחיר הטוב ביותר מספקית האינטרנט שלכם -- כתבה מ-YNET -- כאן -- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3586966,00.html
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת המסינג'ר והכל טוב ויפה השאלה שלי אם אני נמצא מאחורי פיירוול ( חומרתי של CHECK POINT ) ואני מאחורי NAT האם ישנה דרך ? כידי שאוכל גם להשתמש במצלמה ומיקרופון כי בכל אופן עכשיו לא ניתן לשמוע ...האם ישנה דרך להעביר Voice דרך NAT ? אודה לתשובה מפורטת . ???
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט והכל, התקנתי נוד32 ויש לו חומת אש. יש לי אינטרנט של 013 נטוויז'ן ואני מנסה להתחבר לאינטרנט והוא לא מצליח להכנס... הוא רושם לי the specified destination is not reachable אירעה שגיאה בזמן התחברות. שגיאה מספר:769 תודה לעוזרים מראש!
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
על איזה מודם אתם ממליצים מבזק לאינטרנט? מודם רשת או USB ואיזה דגם? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי רשת ethernet בבית, מחובר לHOT 500 MB, האינטרנט האלחוטי עובד ללא כל בעיה בכל הבית , בעיה אחת (שפחות מפריעה לי) היא שהמחשב שמחובר בethernet מגיע רק ל 80-85 MB ,מניח שהכבל ישן ולא תומך במהירות גבוהה יותר (תקנו אותי אם אני טועה האם אני יכול לבדוק את זה) בעיה חמורה יותר היא שברגע שאני מנסה להוריד קובץ גדול או לגלוש בהרבה אתרים יחד החיבור מתנתק וחוזר רק כשאני מנתק את הmoca מהחשמל ומחזיר אותו בגלישה רגילה או כשאני מגביל את מהירות ההורדה הכל עובד ללא ניתוקים, טכנאי הוט בדק אמר הכל תקין בציוד ולראיה שהחיבור האלחוטי תמיד עובד כרגיל ובמהירות מלאה, יש למישהו רעיון איך לפתור את הניתוקים?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין רשת אלחוטית (שתעבוד טוב) בדירת גג בין מחשב שנמצא בחדר שממוקם בסוף המסדרון של הבית לבין מחשב אחר שנמצא בחדר על הגג? הבנתי שבמקרים כאלה צריך איזושהי אנטנה מיוחדת. מבקש המלצה לראוטר טוב+שני כרטיסי רשת אלחוטיים+אנטנה(אם צריך).
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
חברת BMG טלקום, בבעלותו של דדי בורוביץ', תשקיע 63 מיליון דולר בהנחת כבל תת-ימי של סיבים אופטייים שיחבר את ישראל לשדרת האינטרנט העולמית http://it.themarker.com/tmit/article/11256
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך כבלים ללא חייגן יש פה קובץ מצורף אם המצב הנוכחי והמצב העתידי האם זה אפשרי המצב העתידי הזה לעשות כמו שציירתי אם למישהו יש רעיונות יותר טובים (ללא קניה של חומרה חדשה - ראוטר וכאלה - חשוב נורא שיהיה ל2 המחשבים איפים חיצוניים משלהם) בתודה רבה, משה הנושא הקודם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171587.0 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה אם ראוטר BR-6104K EDIMAX האינטרנט דרך ראוטר הוא איטי ולא פותח אתרים. והאינטרנט דרך HOT שרת בזק בנלאומי. הראוטר נותן לי דבר כזה May 12 11:44:06 syslog: anon log[decaps_gre:pptp_gre.c:397]: buffering out-of-order packet 26 (expecting 23) May 12 11:44:16 syslog: anon log[decaps_gre:pptp_gre.c:397]: buffering out-of-order packet 28 (expecting 27) May 12 11:44:16 syslog: anon log[decaps_gre:pptp_gre.c:397]: buffering out-of-order packet 29 (expecting 27) מה זה יכו להיות ומה עושים ותקשות בין המחשבים בסדר יש 3 מחשבים. תודה מראש. ???
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
כנ"ל לגבי חבילות 5 מגה ו3 מגה. אני רוצה לעבור חברה, ומתעניינת במחירי השוק.
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
דרוש לי שם חברה, דגם ו-FIRMWARE VERSION תודה וחג שמח, יהודה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, הקישור: http://www.dlink.com/products/?pid=6 תודה HaimTS
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
שלום, הציעו לחבר שלי הצעה מ012 שכוללת ספק ב89 ש"ח ללא תשתית, התשתית אני לא יודע כמה יעלה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, למי שיש 012 ו10MB או 7MB האם יש לכם בעיות גלישה? ניתוקים? הגבלות באתרי טורנטים מסוימים? אתרים מסוימים? חסימות? פינגים גבוהים במשחקי ONLINE? או כל בעיה אחרת? תודה רבה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום שמעתי כשיש רשת עם קבל רשת מוצלב המדפסת חיבת להיות במחשב הראשי כדי ששני המחשבים יוכלו להדפיס האם זה נכון? או שאני יכול לעשות שבמחשב הראשי לא תהיה מדפסת ובמחשב שני היה תהיה ושתהם יוכלו להדפיס תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אהלן.התקנתי רשת אלחוטית מבוססת על נתב של TPLINK WR641G עם כרטיס רשת אלחוטית שלהם. הכל מחובר, מוצפן , עובד טוב ויפה, אך אני צריך לפתוח כמה פורטים על מנת להשתמש בתוכנות שיתוף, ואין לי מושג איך עושים את זה. ניסיתי עם תוכנה מסויימת שהגעתי אלייה דרך חיפוש באתר, אך הנתב שלי לא נמצא ברשימה שלהם לכן אין לי מה לעשות איתה. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
טוב ככה רציתי לשאול לגבי ראוטר כמה עולה אל חוטי וכו' אל חוטי אני לאדע כי פשוט מחשב אחד בקונה השנייה ואחד בראשונה אז זה לא יתפס הבנתי או משו כזה ויהיה בעיות תמליצו על משו נורמלי שיתפס ואם לא אל חוטי אז חוטי אז טוב.... תודה מראש ,מריק
-
- 6 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים. אחד מחובר לאינטרנט והשני מחובר אליו. עבד יופי. לפעמים הצלחתי לגלוש גם מהמחשב השני ולפעמים לא. אבל זה היה בסדר. אין ראוטר. על הראשון windows xp pro ועל השני windows xp home edition. פירמטתי והתקנתי מחדש מערכת הפעלה במחשב מס' 1 שהיה מחובר לאינטרנט. לא הלך חלק (הארד דיסקים שנעלמו וכו') אבל הסתדר. רציתי להחזיר את התקשורת בינהם ושם התחילו הבעיות. או שהמחשב הראשון מתחבר לאינטרנט או ששני המחשבים מתקשרים בינהם. אבל לא במקביל. וזה משגע אותי. רעיון?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-