רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק/מדריך/הסבר/כל דבר אחר, אשר מסביר כיצד לבנות את ה"שקע" של הכבלים כדי שאוכל להעביר את המודם לחדר אחר. כלומר יש ברשותי שקע של טלויזיה בחדר השני, מהם הדברים הדרושים ע"מ "לשדרג" את השקע שיתאים למודם כבלים. תודה מראש 8)
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להקים אצלי בבית רשת אלחוטית שמורכבת מ2 מחשבים נייחים ואחד נייד אחד הנייחים נמצא במרתף ואחד בקומה מעל... עכשיו אני מחפש ציוד מספיק אמין במחיר שלא עולה על 800 ש"ח כולל כרטיסי רשת. יש למישהו המלצות?? ומה דעתכם על ראוטר של 3COM וכרטיסיי רשת של כל חברה? דרך אגב לא ציינתי שיש לי ADSL 1.5 mb
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום המחשב שלי עבר פירמוט אתמול ומאז אני לא מצליח להתחבר לשרת באימיול,לא מצליח להתקין all seeing eye (כי היא מנסה להוריד את ההתקנה מאתר),ולא מצליח להתחבר לאייסיקיו. מה לעשות? אולי יש לי פשוט פורטים סגורים?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני מפעיל את האינטרנט ואז אחרי כמה שעות (3-4) הוא פשוט מתנתק...פשוט ככה בלי הודעת שגיעה או כלום... מה לעשות? עריכה: anyone ???
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
יש לי 750 של 012 בכבלים. ללא ראוטר. משתמש בכבל רשת. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי מודם ADSL תוצרת אלקטל שלא עובד. בזק לא רוצים לתקן כיוון שלא קבלתי אותו מהם ישירות. כדאי לתקן אותו? מי מתקן מודמים כאלה?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
היי הרצתי את הבדיקה של sandra2005 וזה מה שקיבלתי ... זה לא איטי מידי ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מנסה להכנס למחשב השני ברשת הביתית שלנו, אך אני נתקל בצורך להקיש ססמא (אני לא זוכר שהגדרתי דבר כזה...) מצ"ב תמונה להמחשה... אודה לעזרתכם, כיצד אני מבטל את בקשת הססמא? איזו ססמא זו יכולה להיות? של מה? יש לציין שבכניסה לווינדוס איני צריך להקיש ססמא. תודה מראש, תומר [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
פעם הייתי מוריד מהר יחסית בתוכנות סבבה,אימיול,ביטורנט וכו' עכשיו אני לא עובר את ה10KPS אפילו שיש ממש הרבה מקורות המהירות היא עד 4KPS, כיביתי את הפיירוול ובדקתי שהפורטים פתוחים אז רציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה או משו במחשב שיכול לחסום אותם איכשהו ובגלל זה המהירות כל כך איטית??? ואין לי ראווטר
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיות קליטה של הwifi בשני חדרים בבית רוב הזמן אין שם אינטרנט בכלל. התחלתי לקרוא קצת על הנושא ואני לא סגור על מה לעשות. בעקרון יש לי עכשיו את הראוטר של הוטבוקס חשבתי לקנות ראוטר רק לwifi ,מה ממומלץ לקנות? הבית זה 2 קומות והראוטר עכשיו נמצא בקומה העליונה.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי בבית 3 מחשבים ברשת ואני רוצה לשתף תיקייה שרק מחשב אחד מה-2 הנותרים יוכל להיכנס אליו. איך אני עושה את זה? ניסיתי לפני כמה ימים להוריד את האופציה simplify file sharing ואז ב SHARE היה GROUP USER ועוד כמה דברים ולא הצלחתי להוסיף לשם כלום.. עכשיו משום מה לא מופיע לשונית ה SHARE.. אז איך עושים את זה?? תודה.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, אני הולך בקרוב למסיבת רשת, ואני רוצה לסגור שיתופים עם סיסמא, רציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה בחלונות XP. אני רוצה לדעת איך לעשות את אותו הדבר גם לAdministrative Shares של ווינדווס, קרי C$, D$, wwwroot$ וכו'. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום הזמנתי מחשב חדש ואנחנו רוצים לעשות בבית ראוטר אלחוטי. השאלה שלי היא אם אני צריך להזמין איזה כרטיס רשת מיוחד שיתאים לזה? או שבזק באים ושמים לי אנטנה או משהו.. תודה
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
חשבתי שכדאי לעניין אותכם "במבצע" הזה: 3,000 Megabytes Web Space FTP Import access Web Upload option 100 gigabytes monthly xfer PHP and MySql (upgrade fee) SSI and More בחינם למאה הנרשמים הראשונים מידי יום, כדאי ! http://www.filefarmer.com
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
יש לי רשת אלחוטית בבית (HOT) עם נתב של level1; מחשב אחד כביל ומחשב נייד. לפני כמה ימים הפסיק האינטרנט לפעול במחשב הנייד - כל פעם שהוא מתחבר הוא מוכן להתחבר רק לרשת מקומית. ניסיתי כבר את הדברים הבאים: לנתק נתב ומודם מהחשמל, בדיקת הגדרות בנתב, שחזור מערכת ובדיקת הגדרות שונות. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעייה?? -תודה מראש!!-
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי בבית ראווטר חוטי שמחובר ל4 מחשבים (3 רגילים ואחד נייד שלא זז אבל ישמח לוותר על כבל) קניתי לפני כמה ימים EeePC ואני לפעמים רוצה לעבוד איתו במקביל למחשב הרגיל, אבל אני לא יכול כי לראווטר אין עוד יציאה, ואי אפשר להתנחל לשכנים על הרשת האלחוטית כי אני בקומה השנייה של הדירה שהיא גם האחרונה בבניין והבניין עצמו גם גבוהה מכל הבניינים מסביב, ככה שאני רחוק מדיי מכל רשת אפשרית. ויש גם מחשב כף יד וטלפון עם wifi שיהיה נחמד מאוד אם יהיה אפשר לגלוש מהם ויש גם מחשב שעובד עם אורנג' (מהעבודה) של אבא שלי שבטח יעדיף גם את הwifi. הראווטר ממוקם למטה ליד הממ"ד ושהדלת פלדה שלו פתוחה אז הוא חוסם את הראווטר, האם יש צורך להזיז את הראווטר למיקום חדש בשביל האלחוטי או שזה לא יפריע? …
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש וחיברתי אותו בכבל רשת לראוטר שמחוברים אליו עוד שני מחשבים. כשאני מוריד קובץ כלשהו בהורדה ישירה המהירות די איטית, המהירות של האינטרנט היא 1.5 וההורדה עומדת כמעט באופן קבוע בלי קשר לסוג השרת שאני מוריד ממנו על 50KB, אבל.. כשאני מוריד מהתוכנה אזוראוס אני מקבל קצב הורדה כמעט קבוע של 185KB. מה אני צריך לעשות כדי לקבל הורדה ישירה בקצב מקסימלי? עשיתי חיפוש בגוגל ומצאתי את זה: (כדאי להתקין את זה, יש מצב שזה יעזור לי?) http://www.start64.com/index.php?option=com_content&task=view&id=942&Itemid=104 אני חייב לציין שאני בדר"כ מוריד מאתרים כמו FileFlyer, Rapidshare.. ובראפיד אני משתמש פרמיום. חוץ מזה, אל תתיחסו לזה שיש עוד שני מחשבים מחוברים, כי כשאני מוריד …
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא כל כך ידעתי אם לשים את זה פה,או ב''אלקטרוניקה ומודינג'',אבל בגלל שהוא יותר קשור ל''רשתות ואינטרנט',שמתי פה (מקסימום יעבירו). אז ככה. יום ראשון שעבר עברתי בית. בבית הקודם היה רשת אלחוטית,בין המחשב שלי לשל אחי. עכשיו שעברנו,החדר שלו איזה 10-14 מטר מהחדר שלי והאוט שהוא מקבל היא ''נמוך''. החלטתי לקרוא ל''פרויקט'' הנ''ל SatellitE WireleSs (משום מה... ). אז כל הרעיון הוא שאני ''משדרג'' את קליטת האותות בין המחשבים,ובבית בכלל. יש לי מכונית ג'יפ קטנה,אני מחבר אילה 2 דיבקים שקופים מכל צד של הגלגל (תראו בתמונות),כאשר נזדקק לאות מחוזק באחד החדרים/בסלון אני פשוט ''פורש'' את 2 הדיסקים. לאנטנה אחת בראוטר יהיה נייר כסף עם ''צלחת'' נחמדה שתעביר את האוט היישר ל…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אז ככה- יש לי בבית כבר שנה וחצי\שנתיים וחצי (אני פשוט לא בטוח כי הייתה תקופה של מעבר ל-YES בבית והייתה בעיה עם האינטרנט..בקיצור-)אני עם אינטרנט זהב 1.5 מגה ותשתית בזק (adsl כמובן) יש לי בעיית איטיות אדירה והורדה ממש נמוכה אלא אם זה משרתים פרטיים (דבר חשוד מאוד בעיניי). יש פעמים שאני מוריד אפילו על 1 קילובייט! נמאס לי. שאינטרנט זהב ילכו לעזעזל - אני מתנתק, ואם צריך לשלם פיצויים נשלם ושיחנקו עם הכסף. אני רוצה לעבור לאינטרנט 4 מגה - לאיזו חברה כדאי לעבור (אני מוריד דיי הרבה מהאינטרנט + טורנטים\אימיול לפעמים) לכן חשוב לי פורטים פתוחים ובלי שישגעו לי תשכל שהם פתוחים ואח"כ אני מגלה שהם חסמו לי אותם (אינטרנט זהב.) אז לאיזו ספקית כדאי לעבור? אני צריך תשובה מהירה כי אני רוצה לבצע …
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם USB מהדגם ALE150 ששירת אותי כבר 3 וחצי שנים טובות, אני רוצה להחליף אותו במודם רשת כי בהפצת אובונטו של לינוקס אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ובכלל אומרים שעדיף מודם רשת על USB אז על הדרך... האם בזק יסכימו להחליף לי אותו בחינם ? ;D ואם אני מחליף אז יש איזה דגם מומלץ שכדאי לבקש ?
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני בקומה התחתונה ואין שם קליטת WIFI חשבתי אולי לעביר קבל אינטרנט שמחובר לראוטר למעלה ועם הראוטר שבקומה שלי להגדיר לו סיסמה והכל ואז הוא ישדר WIFI השאלה שלי אם זה יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
שלום רב, אני מתכוון כרגע לקנות רשת ביתית. עקב מפח הנפש שחוויתי מרשת אחרת שקניתי (נתב+כרטיס רשת אלחוטי של Edimax) אני מעוניין בעזרתכם ועצתכם. הרקע: שני מחשבים, מרחק 15 מטר (שני קירות ומסדרון ארוך בניהם), מחובר בADSL, מודם B-FOCUS של ECI (נופק ע"י בזק). מחשב אחד הינו משתמש "כבד" של אימיול והוא מוגדר להיות מחובר ל-500 משתמשים במקביל. הוצעו לי 3 חברות (עם הסתייגות קלה מאחת מהם) - נתחיל: Lynksys (זה החברה שאני מסתייג ממנה) - עד כמה שאני מעוניין לקנות את הראוטר הזה, הבנתי שבעידכון החומרה האחרון ישנה איזה תקלה, אשר גורמת לו לא לעבוד כראוי עם ADSL שתי החברות הנוספות הן Netgear ו-3Com. אני מעוניין לשמוע את עצתכם בבקשה. כמעט שכחתי - אם אתם ממליצים על חברה, נא להמליץ על הדגם הספציפי…
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-