עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. האתר שלי מאוחסן בשרת של חברה - http://www.serv-il.co.il/ אחסון של לינוקס, 300 מגה, ו35 גיגה תעבורה חודשית. בהתחלה הכל היה מצויין עבד מהר, חלק, קיבלתי גם 35 גיגה תעבודה (זה חשוב לי ולפעמים לא מספיק). ואז התחילו בעיות של אי זמינות למשך ימים שלמים. לפעמים יומיים רצוף. פעם אחת המנהל אומר לי- חיזבאללה תקפו, אח"כ האקרים הפילו את השרת ל3 ימים, אח"כ תיבות POP3 לא עובדות, שוב לבנון תקפו, אח"כ המערכת הפעלה קרסה-הוא הלך להדליק אותה מהחווה, ושוב ושוב, כל זה בהפרשים של שבוע בערך... בהתחלה התעצבנתי- ביקשתי פיצוי, הוא הוסיף לי עוד תעבורה וחודש ללא תשלום. כשראיתי שזה חוזר כל פעם- אמרתי לו שאם הוא לא מחזיר לי את כל הכסף ששילמתי אני מגיש תביעה. הוא הסכים.... אז ירדתי מזה כי חודש שלם זה עב…

• 5 תגובות
    • 804 צפיות
  2. Started by Cheif,

שלום, בבלוג שלי באתר NetCHEIF, פרסמתי פוסט בנושא בדיקת ביצועים של הרשת הביתית. בפוסט רשומות הסיבות שהביאו אותי לשנות את אופן בדיקת הביצועים של נתבים הנסקרים על ידי באתר ומודגם הכלי שבאמצעותו תבוצענה הבדיקות בעתיד. גם אתם יכולים לעשות שימוש בכלי זה ולבדוק את הביצועים של הרשת שלכם. לקריאת הפוסט -- http://www.netcheif.com/blog/?p=402 CHEIF

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  3. Started by HFDO5,

שלום יש לי מחשב עם חיוג לאינטרנט 56K (כן כן כמו של פעם) בהגדרות שלו אם אני לא שם לו שרת פרוקסי מסויים אני לא יכול להתחבר לאינטרנט ולא לאף אתר ב ICQ הגדרתי לו FIREWALL HTTP והכנסתי שם את כל הפרטים אבל לא בכל תוכנה שדורשת אינטרנט יש מקום למלא FIREWALL וגם אם יש ברובן אין את האופציה של שרת FIREWALL HTTP איך אני יכול להגדיר שכל תוכנה תעבוד אוטומטית דרך השרת? יש איזה תוכנה שיודעת להעביר את כל התעבורה של האינטרנט שלי אוטומטית דרך השרת שאני רוצה? או איך אתם מציעים לי לעבוד עם תוכנות שאין בהן הגדרות של FIREWALL HTTP? תודה

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  4. Started by niva401,

האם נתב AM604G שבזק מספקת, תומך בפרוטוקול אבטחה WPA?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by tommy_g,

שלום. יש לי שני מחשבים המחוברים ביניהם ברשת ביתית ע"י כבל מוצלב. מחשב אחד מחובר לאינטרנט, והשני מחובר לאינטרנט דרכו. הבעיה שלי היא- שכאשר אני מחפש את המחשב הראשי (זה שמחובר ישירות לאינטרנט) מהמחשב המשני, באפשרות החיפוש של הווינדוס, החיפוש לא מוצא אותו. מה אוכל לעשות על מנת להעביר קבצים מהמחשב הראשי, למשני, ברשת. תודה מראש, תומר.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  6. Started by Athlon-WINGS,

שלום לכולם, אני מתכוון בקרוב לפתוח אתר רציני (נושא: טרור) עם דומיין והכל...כולל תשלום למעצב וכל החרא הזה.. הבעייה כאן היא חברת האיכסון, אני מתלבט מאוד. אני צריך המלצה לחברת איכסון מישראל, שאמינה, זולה ויציבה. כמובן שבתשלום. חשבתי על Agate, אבל הם איטיים לפעמים. מה אתם אומרים? חשבתי גם על WebGate שמחזיקים באתר תפוז וגופ...אבל לא יודע אם הם באמת טובים..

7. Started by okarmi,

שלום, יש לי ראוטר Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato. יש לי לפטופ ישן שכגע מחובר בכבל רשת אך אני מתכוון לקנות לו כרטיס רשת אלחוטי. לפעמים הלפטופ יהיה מחובר דרך הLAN ולפעמים דרך האלחוטי. לכל אחד מהכרטיסים יש כמובן MAC שונה. האם תהיה בעיה להגדיר IP סטטי זהה לשתי הכרטיסים? תודה.

• 8 תגובות
    • 804 צפיות
  8. Started by J0HNiE,

תראו יש לי בעיה ואני חושב שעליתי עליה דרך הראוטר טוב אז הכל מתחיל ככה יש לי בעיה שהאינטרנט כל כמה זמן בעיקר!! במשחקי רשת נתקע ל10 שניות וזה קורה לי גם בתוכנות דיבור (כמו TeamSpeak ולא מסנג'ר או ICQ) וזה התחיל עוד לפני שהיה לי את הראוטר אבל מתי שקיבלתי את הראוטר בדקתי את הSYSTEM LOG וראיתי שגיאה כזאת pppoe[355]: Bogus PPPoE length field (1502) ומחקתי את החייגן ככה שאין לי בכלל שימוש בו ואל תיהיו כמו 012 האפסים האלה שאמרו לי: "בוא ננסה לעשות חייגן חדש" וזה לא מתחבר(מעניין למה? ) והוא בעצמו לא מבין ואני בסוף התרגזתי ואמרתי לו "עזוב לא משנה" ואז הוא אמר לי "מה הכוונה" ואז אמרתי לו "זה הראוטר טוב לא משנה ביי" כאלה אידיוטים לא יאומן!!! :bash: :bash: :bas…

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  9. שלום לכולם זקוק להמלצה לנתב אלחוטי זול ואמין עם WDS - כלומר Wireless Bridging תודה שחר

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by Anatal,

כיצד אוכל לגלות מה גירסת הקושחה שלו? לא כתוב דבר במדריך או העזרה שלו מלבד עדכון הקושחה שלו. פתחתי את הפורטים המתאימים לאימול אבל עדיין יש לי מסכה שחורה. אין פיירוול במחשב. גם לא של XP. UPnP מה זה? VPN - כיצד יוצרים? תודה.

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  11. חשבתי שכדאי לעניין אותכם "במבצע" הזה: 3,000 Megabytes Web Space FTP Import access Web Upload option 100 gigabytes monthly xfer PHP and MySql (upgrade fee) SSI and More בחינם למאה הנרשמים הראשונים מידי יום, כדאי ! http://www.filefarmer.com

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  12. EDIMAX EW-7128G

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  13. Started by DaniDin,

צריך עזרה בהגדרות ב-OVERNET כמה לרשום ב-UPLOAD וב-DOWNLOAD ו-MAX . למי שיש ניסיון בתוכנה זאת אשמח לכמה טיפים.

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  14. Started by litaei,

האמת שאני לא מבין בראוטרים וכל זה אז הייתי שמח אם תמליצו לי אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית אחד שליו אחד של אח שלי ושנינו משחקים משחקים כבדים call of duty וכאלה בסגנון הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב שיחזיק את 2 המחשבים אמרו לי משהו על ראוטר תקן N אבל אין לי מושג מזה תודה

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי ראוטר archer VR400 וה'LAN ports' שלו מוגבלים ל100 מגה יש אפשרות לגרום להם להגיע ליותר כדי שאני אוכל להשתמש בזה עם הסיב אופטי?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  16. Started by Lodvig,

יש לי ראוטר ושני מחשבים במחשב שקורב לראוטר הקליטה מעולה במחשב השני יש אות חלש מאוד אני נמצא במבנה בטון אם אני אחבר AP באמצע , או AP ל מודם ואת הראוטר אני אשים באמצע זה יכול לעזור? זה עובד ככה בכלל?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  17. מה אתם חושבים על זה? http://www.linksys.com/servlet/Satellite?c=L_Product_C2&childpagename=US%2FLayout&cid=1133202177241&pagename=Linksys%2FCommon%2FVisitorWrapper אני יכול לקנות אותו ב-370 ש"ח מ- KSP. יכול להיות שיש ראוטר יותר טוב או במחיר יותר טוב שיספק לי את אותו הדבר לאורך זמן?

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by TeaTime,

כמה עולה לאחסן שרת בחוות מחשבים (בהנחה שיש לי אחד)? מה הרוחב הפס (לשתי הכיוונים) שמקבלים?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  19. Started by pyro,

אני בתהליכי רכישת נתב אלחוטי של EDIMAX ורציתי לדעת על כמה CONNECTIONS יש להגביל את האימיול על מנת שהנתב לא יקרוס. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  20. Started by contact7789,

שלום רב יש לי חיבור אינטרנט דרך 012 שכולל גם את קו הטלפון שלהם שבנוי על תשתית של ADSL. חיברתי ראוטר של LEVEL ONE wbr 6001, למודם של בזק כאשר 012 הגדירו לי IP סטאטי בראוטר. יש לי שני מחשבים שמחוברים על ידי קו רשת לראוטר. שני המשבים הצליחו להתחבר לאינטרנט. הבעיה שלי היא שניסיתי להגדיר כונן רשת (ע"י מיפוי כונן רשת) ולא מתאפשר לי על ידי הראוטר הנ"ל. למישהו יש רעיון איך אני פותח את האפשרות הנ"ל בראוטר ? תודה מראש רוני

21. Started by Svideo,

אם כן, מדוע חברות האינטרנטמספקות הרבה פחות ? אם לא, מה התקן קובע ?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  22. כאשר המחשב מחובר לכבל רשת אני מקבל סביב ה 900 מגה. ב WIFI עם כל מכשיר אחר אני מקבל 100-130 מגה גם כאשר אני מטר מהראוטר. מה אתם ממליצים לעשות? אני מצרף תמונה של הגדרות ה WIFI בראוטר. אשמח אם תוכלי לייעץ לי עבור שינויים אפשריים.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  23. Started by blueman1,

שלום רב לכולם! אני מחפש ראוטר/אקסס פוינט שאפשר להפעיל אפליקציה במערכת שלו פניתי לחברת tradenet c כי אני מעדיף את הראוטרים שלהם והם אמרו לי שקיים דגם כזה האם מישהו מכיר דגם ספציפי שנמכר בארץ של tradenet אם לא אז של חברה אחרת תודה מראש שי

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  24. יש לי נתב אלחוטי של נטגר. ניסיתי לפתוח את הפורטים של האי מיול דרך המדריך של האתר שיש פה. הפורטפוארואד אבל זה לא מצליח לי. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים