רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
כל אתר שני נכנס עולה רק אחרי 15 שניות וגם התמונות לא עולות שלא נדבר על פינגים לחו"ל, מזל שההתחייבות נגמרת ב6 ליוני :< נ.ב. מחובר 750k @ cable
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי נתב של EDIMAX קווי. אני מחובר דרך 012 בכבלים. הכל עבד בסדר עד שלפני כמה זמן התחיל לקרות הדבר הבא: כל כמה ימים (יומיים בערך) אין אינטרנט במחשבים שחולקים אותו דרך הנתב. זה למרות שהנתב מראה כאילו הוא מחובר. כשאני מתנתק ומתחבר (דרך הנתב) לאינטרנט, אז הכל חוזר לעבוד. אחרי כמה ימים זה קורה שוב כאמור. ניסיתי לעשות איתחול לנתב עם הכפתור שמאחורה ולהתקין אותו שוב. זה לא עזר. עוד מידע: אני מחובר עם L2TP ומוגדר כחיבור רציף בנתב. בחברת האינטרנט אומרים שאין בעיה בחיבור אצלהם. מישהו יודע מה קורה כאן או שזה קרה/קורה גם לו (או לה) ? :-\ תודה.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מקווה ששמתי את ההודעה בפורום המתאים , במידה ולא אשמח אם יעבירו אותה ... קבלתי לניסיון מ 012 את מתאם ה VOIP שלהם , דגם Access 211N מתוצרת חבר, TELCO . http://www.telco.com/int/index/en/products/prod/29 יש לי כמה שאלות לגבי החיבור , אבל לפני אני אפרט את צורת החיבור של הציוד אצלי בבית ... אני מחובר לאינטרנט על קו ADSL , על החיבור שולט מודם ALCATEL SPEEDTOUCH ששודרג . בזמנו אני זוכר שבטלתי את רוב אופציות הניתוב כגון NAT וכו' ... אני בעצם משתמש במודם כחייגן עצמאי . המודם מחובר בכבל רשת מוצלב ל HUB שמספק חיבור אינטרנט לעוד 2-3 מחשבים בבית . כל העסק עובד יפה ותקין . השאלות שלי הן : 1. איך אני משלב בכל העסק הזה את מתאם ה VOIP ? 2. האם ניתן לחבר את המתאם בנקודת רשת שאי…
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
נגמר לי הסכם אם הנזק[בזק] עכשיו אני משחק 1.6 והיו לי חרא פינגים ל2mb היה לי 40ms שזה די גבוה עכשיו אני צריך לבחור חברה חדשה שתספק לי אניטרנט
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
למי שמבין אם אפשר כמה עצות ממה הניתוקים שאגב הם עיקביים יכולים לקרות ומה אני יכול לעשות מנגד רק שתבינו שכל פעם שיש ניתוק אני חייב לכבות ולהדליק מחדש את הראוטר ... תודה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G אני רוצה לפתוח פורטם לאי מיול בשביל שלא יהייה lowID בהגדרות של הראוטר יש את הנתונים Internet IP Address: 10.200.1.1 Subnet Mask: 255.0.0.0 Gateway: 10.0.0.138 שאני נכנס להגדרות של הראוטר לפתוח את הפורטים לאימיול הוא כותב לי שהאינטרנט Gateway לא מקבל את השינויים ואם הבעייה ממשיכה לשנות את הגדרות האינטרנט Gateway ישירות. מה זה אומר? איך אני משנה את זה בשביל שאני אצליח לפתוח את הפורטים? איך אני פותר את הבעייה הזאת, אין לי מושג ברשתות בכלל ובכל זה תודה, טל
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
הדרישות שלי הם שיהיה לו הרבה אפשרויות ניהול שאני יוכל לבטל תפיירוואל שלו בלי בעיות (או לבטל למחשב אחד זה גם טוב) אפשרויות שליטה בפורטים אפשרות לביטול גישה לאינטרנט למחשב אחד (נגיד כמו להוציא תתקע למחשב) אה ושהוא לא יגנוב לי תמהירות או משהו אני יסביר תצמי נגיד שתי המחשבים דולקים אבל אחד לא נוגע באיטרנט -עושה עבודה בוורד לשם ההדגמה אז שכל המהירות תילך למחשב השני אם נגיד הוא מוריד משהו או משחק ברשת.. אני מקווה שהבנתם וזהו ואני צריך שתי סוגים של ראוטרים אחד שהוא רק ADSL ואחד שהוא ADSL וגם כבלים אני אישית מעדיף שהוא יהיה רק ADSL אבל בטח אמא תגיד לי אבל מה אם נעבור לכבלים אז שיש לי דגם טוב לכל מקרה... תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
אני גולשת דרך מחשב נייד יש לנו רשת אלחוטית לכמה מחשבים בבית (יש לנו ראוטר של D Link) במחשב שלי יש המון אתרים שאני פשוט לא יכולה להכנס אליהם. גם מהארץ וגם מחו"ל. סתם דוגמא - אני לא מצליחה להכנס לאתר של אגד בכלל אבל מכל מחשב אחר בבית זה נכנס בלי שום בעיה. כשאני מנסה להכנס מאחד המחשבים האחרים שנמצאים בבית אני כן יכולה להכנס לאותם אתרים. העניין הוא שגם כשאני גולשת ממקומות אחרים אני לא מצליחה להכנס לאותם אתרים. מישהו יודע לעזור לי? ניסיתי כבר: לשחזר הגדרות יצרן בדפדפן לסגור את חומת האש שמתי את הקידוד על אוטומטי בדקתי שהIP הוא אוטומטי ושהקישורית לא מוגבלת הורדתי את האבטחה לרמה נמוכה ניסיתי להכנס דרך פרוקסי כל הדברים האלו לא עזרו שאלתי כבר בפורום אחר ולא הצליחו לעזור לי :'( …
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
האימיול לא מוריד לי מאז שיש לי רשת ביתי... low id מה לעשות?? תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אני משחק בcs 1.6 ולפעמים יש לי קפיצות של פינגים ל 400 -500... יש לי חבילה של 1.5 מגה ו96 העלעה בadsl אצל נטוויז'ן.. מישהו ממליץ לי לעבור לספקית אחרת שתיתן לי פינגים יותר טובים במחיר נורמלי? חובה adsl...
-
- 6 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים הראשון מחובר ישירות לאינטרנט השני דרך ICS . למחשב הראשי יש FIRE WALL המחשב השני צריך פייר וול או אפשר להסתמך על הפייר וול של המחשב הראשון ??
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, עשיתי רשת בין 2 מחשבים בידיוק כמו שכתוב במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm הכל טוב ויפה, באמת אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים ומשתף ביניהם מדפסת. אך יש לי 2 בעיות. 1. באחד המחשבים(בלי החיבור לאינטרנט) יש נורטון אנטי וירוס(מקורי אם זה משנה) והפייר וול שלו לא מאפשר את הרשת, אם אני סוגר את הפייר וול הכל עובד. מישהו יודע אולי אילו פורטים אני צריך לפתוח בשביל הרשת?(שוב, הרשת היא בידיוק אותה הרשת כמו שצירפתי קישור למדריך). 2. הבעיה השניה היא, שכאמור רק מחשב אחד מחובר לאינטרנט, אני רוצה לחבר את השני(לצורך עידכון ווינדאוס ולעשות עידכון לאנטי וירוס), מצאתי עוד מדריך באותו האתר במיוחד בשביל זה: http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.h…
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני חושב שאפשר לחבר בין שני מחשבים (דרך כרטיסי הרשת) עם כבל לSWITCH ואז לחבר אותו למודם ויוצא שזה כאילו ראוטר. אפשר לעשות דבר כזה? ואיך?? תודה
-
- 10 תגובות
- 977 צפיות
-
-
קניתי מבזק מודם נתב B-FOCuS Wireless 352+ ומתאם רשת, הנתב מחובר ויש אינטרנט במחשב הראשון שמחובר עם כבל, אבל המתאם במחשב השני לא מזהה את הנתב, מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 599 צפיות
-
-
היייי שלום כולם אז ככה אני משתמש בראוטר אלחוטי של אדימקס והיום בערב תוך כדי עבודה אני בא להעביר לאח שלי קובץ דרך השיתוף ואז אני רואה שיתוף חדש (הברירת מחדל שהוינדוס משתף) עם שם מחשב שאני לא מכיר נכנסתי לראוטר וראיתי באמת שיש 3 מחשבים מחוברים במקום 2 ולאחד מהם יש mac שאני לא מכיר עכשיו הראוטר מוגדר לתת שירות רק לmacים מסויימים אז איך לעזאזל הוא הצליח להתחבר? כאילו נגיד הוא האקר או משו אז אין מצב שהוא היה נותן לי לראות את השיתופים שלו ובכלל איך קורא שהראוטר מכניס MAC שלא מוגדר לו? אחרי שראיתי את זה ניסיתי להבין איך אני מנתק אותו(?) ואל ממש הצלחתי הכנסתי WPA2 PSK (הסיבה שלא הכנסתי אותו עד עכשיו הייתה שהכול עבד טוב ולא רציתי להתעסק עם זה כדי לא לסכן את כל השטות הזאת למה דיי…
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר המעבר לכבלים שינת את תצורת הרשת למצב כפי שמתואר פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=171587.0 לאחר השינוי כל מחשב מצליח לקבל IP אינטרנטי מהכבלים ללא שום בעיות אבל הIP הפנימי לא עובד ואיתו שיתוף הקבצים מכיוון שאין לי שום מידע קודם על עבודה בתצורת רשת שכזו אין לי מושג איזה פרטים לצרף אז אם דרוש פירוט נוסף אנא ציינו מהו
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
היה לי ראוטר מעפן של 600ew. בכל פעם שהאימיול פעל, אז כל האינטרנט קרס כי הוא פתח מלא יציאות, ולא, זה לא קשור ל-upload כי הייתי כולה על 4 ק"ב באותו זמן. החלפתי עכשיו לראוטר level one ועכשיו האימול פועל והאינטרנט פועל במקביל. רק מה, הוא לא מעלה כלום. יש לי high id והוא מעלה על 1.0 לשנייה.
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
נגיד שהתוכנה מראה שיש בסה"כ נגיד 12 kbs יורד ו 4 kbs עולה, האינטרנט הופך להיות איטי יותר... זה לא נשמע לי כהרבה מאוד תנועה אז למה זה מאט אפילו גלישה רגילה באינטרנט? תודה
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
צריך מידע על שרת איחסון. אני מתכון לעשות מהמחשב שלי שרת אחסון יש לי skazi עם שמונה חיבורים המפרט שלי נמצא בפורום מפרטים ככה שאני יודע שאני יכול לעשות את זה אבל אני צריך מישובה שמבין בזה.
-
- 1 תגובה
- 529 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי עמדת XP (עם שני כרטיסי רשת) שמחוברת ל-Domain. ברצוני לבצעי מידי פעם מעבר ל-WorkGroup מקומי לצורך פעולה מחוץ לרשת (שלא פועלת כאשר המחשב מחובר ל- Domain) ואז לחזור ל-Domain. שאלתי היא איך ניתן לבצע פעולה זאת אוטומטית (סקריפט לדוגמא או קובץ אצווה) ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלומות, בימים האחרונים(קצת פחות משבוע) החיבור שלי מתנתק באופן לא סדיר ובעצמו, כלומר, הוא יכול להישאר מחובר 24 שעות ברציפות והוא יכול גם להתנתק כל 20 דקות. לא התקנתי שום דבר חדש וגם לא שיניתי הגדרות של דברים אשר קשורים איכשהו לחיבור ולכן, אין לי מושג למה זה קורס. ספקית: 013 ברק חיבור: 1.5/150 מודם: ALE 150 ראוטר: אין אנא עיזרו לי להגיע אל שורש הבעיה ולעשות לה טיפול שורש קטן ^^ תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם היום קניתי ראוטר אלחוטי של אדימקס וגם כרטיס רשת אלחוטי. שניהם מתקשרים ומופיע לי בווינדוס שיש חיבור ועצמת הקליטה גבוהה. אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט! מישהו יכול לעזור לי? כי ההוראות של אדימקס פשוט זבל ולא כתוב שם כלום כמעט.. כשאני מגיע לדף הגדרות של הראוטר (מתוך האקספלורר) אני מקבל לבחור את סוג החיבור: יש לי: Cable Modem Fixed-IP xDSL PPPoE PPTP באיזה אני צריך לבחור? (מן הסתם שניסיתי את Cable Modem אבל זה לא כל כך הלך..) מנסיוני בלינוקס אני מניח שהאפשרות הבאה היא PPTP, אבל מה כל ההגדרות שם? Subnet, MTU, PPTP Gateway וכו'?? מה אני צריך להגדיר? (תחת Cable Modem ישנם רק שתי הגדרות והם אופצינליות: MAC ו- HOST NAME) והכי חשוב, אין אני צריך להתחבר? דרך הווינדוס או…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי לאחרונה ראוטר מסוג LINKSYS WRT54G ויש לי חיבור בכבלים עם נטוויזיון באמצעות מודם Thomson ואני לא מצליח להגדיר בראוטר את ההגדרות. האם מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי קראתי את המדריכים באתר אבל משהו לא מסתדר לי, במחשב הראשי(שמחובר ישירות לרשת,מדפסת,סורק) הוספתי כרטיס רשת חדש כי ה onbord תפוס בחיבור למודם עכשיו במחשב הראשי מופיע לי ככה בnetwork conncetins: 1.חייגן לאינטרנט החייגן הוא דרך הכרטיס רשת onbord 2.אייקון של הכרטיס רשת on bord 3.אייקון כרטיס רשת חדש במחשב השני: 1.אייקון כרטיס רשת onbord עם X הוא דפוק 2.אייקון כרטיס רשת חדש שהתקנתי מחשב הראשי: באיזה כרטיס רשת מכניסים את הכתובות של tcp/ip? 192.168.0.1 זה שמחובר למודם ה-onbord או החדש? במחשב המשני יש רק אופציה אחת כלומר בכרטיס רשת החדש שם אני מכניס 192.168.0.2 תודה
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לבטל את החוזה לשנה שיש לי עם בזק, אך זה כרוך בעלות של 199 ש"ח. האם קיימת אפשרות לבטל או לצמצם את הסכום? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-