רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שיש בעייה לעשות טאנלינג דרך ראוטר לאיי פי וי 6 בגלל שאין אפשרות להעביר את פרוטוקול 61 האם זה נכון או יש אפשרות שאני לא יודע עליה.. האם יש ראוטרים שתומכים בזה או האם אפשר לגרום לאלקטל לתמוך בהעברת הפרוטוקול של ipv6 ? תודה לעוזר....
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
1.5/150, ב75 שקל לחודש לחצי שנה - ספק ותשתית 2/200 ב89 שקל לחודש לחצי שנה - ספק ותשתית מה דעתכם על המחירים? יותר קורץ לי ה2M, אבל אני רוצה לדעת אם המחיר בסדר. ד"א, עד עכשיו שילמתי 60 לתשתית ו39.90 לספק, לאינטרנט 1.5/96, ככה שכבר יותר משתלם. תודה
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לי יש 750 וזה מוריד לי למשל מהדפדפן על 100 בקושי וגם באימיול אולי עושה טובה שזה על 20 למרות שהאימיול זה לא דוגמה וגם אצל חבר שלי יש לו 2.5 במהירות ואולי בישיר זה מוריד לו על 300-400 ברור שהאינטרנט לא ינצל 100% מהפוטנציאל שלו אבל למה לא נגיד 90%-85% ??
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה "קלה" אני מנסה להתחבר לשרתי IRC וסקייפי מהאוניברסיטה (בן גוריון אם זה עוזר) אבל בגלל שיש פה חסימה (ראוטר, פיירוול פרוקסי, אין לי מושג איזה בדיוק) אני לא יכול להתחבר לשום דבר שהוא לא http (סביר להניח שיש עוד כמה פורטים פתוחים ל-ftp למינהם ואימייל) האם אתם מכירים איזה דרך שבאמצעותה אני אוכל לעקוף את המטרד הנ"ל ? מלבד http-tunnel כי היא נורא איטית (1.5 קילובייט אם אני לא משלם להם) ?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שבת שלום למנהלי הפורום ♥ ??? מקווה שהגעתי הפעם לפורום ה"מתאים"! אני משתמשת ותיקה באימיול (בגירסא המעודכנת ביותר ל - 3.2011 - VO.49B LH), אך בשבועיים האחרונים איני מצליחה להתחבר לשרת "קדמילה" למרות שלא שונו ההגדרות במחשב שלי/באימיול. אודה מאד על עזרתכם, אורנה ♥
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני עושה setup wireless network bla bla זה מבקש ממני לעשות FLASH לאיזשהוא כונן חיצוני דיסק או קי או משהו אני עושה הולך למחשב השני מטעין את הדברים וזה עדיין לא עובד , מה אני יכול לעשות ? תודה רבה לעוזרים עריכה: למי שלא הבין הכוונה הייתה העברת קבצים ושיתוף מדפסת בין המחשבים בבית (מחשב 1) , יש אינטרנט בשנינהם הקושחה הינה dd-wrt המדפסת נמצאת במצב Online ועדיין לא רואים אותה..
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
היי , אני מנוי ב 012 כבר חודשיים (עברתי מאקטקום , אחרי שהיה לי בעיות של Packet Loss שהם לא הצליחו \ הסכימו לתקן) על מסלול של 5 מגה ב ADSL. האינטרנט עבד מצויין עד לפני שבוע שבועיים , אבל בזמן האחרון הוא דיי איטי ועכשיו אפילו שאני עושה בדיקת הורדה הוא לא מגיע למהירות המקס' (625)..הוא מגיע לגג 600.... אני משתמש גם בראוטר wrt54g V3 עם firmware מעודכן , ומשום מה שאני מחובר דרך הראוטר המהירות המקס' יורדת עוד יותר (500)..חשוב לציין שהכל עבד בסדר עד לפני שבועיים. המודם שלי זה speedtouch home שהפכתי אותו ל PPPoE כבר מלפני 3 שנים... (הוא עובד בסדר מאז..) מה יכולה להיות הבעייה ? (עשיתי בדיקת PacketLoss ואין שום בעייה... ניסיתי להתחבר דרך החייגן של בזק כדי לבדוק סתם ספק אחר ולבדוק…
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש למישהו אולי הזמנה לג'מייל לחולק איתי? אולי בכלל אפשר לפתוח איזה ת'רד לחלוקת הזמנות בין כל המשתמשים פה? המייל שלי אם מישהו מוכן הוא royia@walla.co.il סופ"ש נעים חברה...
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לאחרונה כשאני צופה בקטעי וידיאו באינטרנט (לצורך העניין בוואלה) רשום לי על הסרטון שהרוחב פס שלי לא מספיק. העניין הוא שזה משהו חדש שפעם לא היה מופיע לי. יכול להיות שמשהו השתנה אצל ספקית האינטרנט שלי או משהו כזה? אני יודע שאני משלם על מהירות 1.5, מה זה הרוחב פס הזה?
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום... אז ככה...אני משחק..קאונטר סטריק...עכשיו...אני משחק גם בסורס וגם ב1.6...(בשתיהם הבעיה!!!) אז הבעיה היא.. אני משחק....ופתאום..קופא לי המסך...כילאו ניתקעה התמונה ואז זה חוזר....ואני ממשיך ללחוץ.. יאני על הלחצנים..ואז אני פשוט טס על המסך וחושבים שאני ציטר..!!!!! הבאתי את המחשב של חבר שלי והתקנתי את האינטרנט שלי על שלו...וזה לא עזרר....ואני מקבל את הרשת...דרך usb ממודם אלחוטי....(אני מקבל את האינטרנט דרך מקלט..שמחובר ל usb שלי....) בבקשה תעזרו לי!!.. אני לא סובל את זה!!!.. תודה רבה רבה לעוזרים!!!!!
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
לאחרונה חיברתי את המדפסת שלי ל-PRINT SERVER (דגם PS-1206U של אדימקס) ברשת הביתית שלי (סה"כ 3 מחשבים ו-PRINT SRVER אחד שמחוברים למודם-נתב-סוויטש [ http://www.dynamode.net/ADSL/R-ADSL-C4.htm ]), השאלה שלי היא האם ניתן לגשת ישירות למדפסת מהאינטרנט?, ואם כן איך אפשר לחסום את הגישה ככה שרק מבתוך הרשת המקומית שלי יוכלו לשלוח עבודות למדפסת? כבר בדקתי את ה-PS ואין כל אפשרות לסנן עבודות לפי כתובות IP ככה שהסינון כפי הנראה יצטרך לבוא מכיוון הנתב. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום. יש לי ראוטר בבית והבעיה הזאת היתה לי כבר פעם ומצאתי לה פיתרון בפורום הזה - אני לא מצליח לקבל קבצים באייסיקיו. מכיוון שמנוע החיפוש לא פועל לי פה משום מה, אני לא מצליח למצוא פתרונות לבעיה הזאת שכבר הוצעו פה אז אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בקטע הזה שוב. אני יודע שיש כמה הגדרות פשוטות שצריך לשנות באייסיקיו וזה ישר עוזר... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אם רוצים לחבר שתי מחשבים ואותם למודם רשת אפשר לשים באחד כרטיס רשת אחד ובשני שניים, ואותו לחבר גם למחשב השני וגם לאינטרנט? צריך לעשות איזשהם הגדרות מיוחדות בקשר לזה?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היום, לאחר התלבטות קשה, אני קונה את הראוטר NP27G של COMPEX לגבי כרטיס רשת לחוטי שקלתי לקנות גם את הכרטיס של COMPEX ה-WLP54G http://62.90.141.80/~compex/shopProduct.php?prodid=7&catid=4 מחיפוש ברשת וגם פה בפורום האתר לא מצאתי עליו תגובות מלבד תגובה אחת שלילית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=214988.0 (התגובה האחרונה בדף) רציתי לשאול אנשים שהתנסו בכרטיס, איך הוא?
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בעקבות השרשור הקודם שפתחתי קניתי את הTP-LINK941. חיברתי אותו, התקנתי אותו עם הדיסק המצורף, הגדרתי סיסמא והופ סיים. לקחתי את האייפד, מצאתי מיד את הרשת, הקלדתי סיסמא - התחבר. האייפד מראה שהאות חזק. אבל.. הדפדפן והמייל לא מעלים כלום ולאחר דקה זה פשוט מוותר. לפני שמישהו יקפוץ ויגיד שזה לא פורום תמיכה אייפד, אז גם האייפון שלי לא מתחבר וגם השכן מצא את הרשת, התחבר אבל לא מצליח לגלוש. מה עשיתי לא בסדר?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הכיצד? מה ההיטרונות ומה החסרנות נגד הכבל רשת הרגיל? או שלא שווה להיתעסק בזה בכלל?
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ניסיתי להגדיר את זה דרך הוינדוס ואז לראות אם רואים את המדפסת אבל לא רואים וגם הרשת הביתית לא עובדת כלומר אי אפשר לשתף קבצים בין מחשבים תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
למה שאני בא לפתוח קובץ ממחשב אחר ששיתפתנו את החיבור ביננו וגם שיתפנו קבצים זה עובד נורא נורא לאט? זה על רשת אלחוטית..
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה. אתמול שידרגתי את מהירות הגלישה שלי מ - 2.5 ל - 12. האם אני צריך להחליף נתב וכרטיס רשת אלחוטי ? יש לי נתב של Edimax, בתקן g, אני חושב שבמהירות 150MB. אני לא כל כך מתמצא ביחידות, האם הנתב חזק מספיק למהירות החדשה ? (בטח שאלה טיפשית למי שמתמצא)
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי accses point במרחק של 3-4 מטר מהמחשב בלי קירות באמצע קו נקי בהתחלה שהתקנתי אותה הייתה קליטה מלאה אבל בזמן האחרון יש קליטה של 3 קווים קבוע מה יכולה להיות הסיבה שירדה ככה הקליטה? לא שיניתי כלום לא בהגדרות לא במקום של המחשב ולא במקום של הaccses point
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום! משום מה יש פעמים שאני מדליק את המחשב, עוד לא עושה כלום וישר נכנס למשחק רשת ואז הפינגים שלי הם 100-200 שזה מעולה. אבל, אם אני יוצא ומספיק שאני יוריד משהו או ידליק את האימיול לשניות בודדות ויכבה אותו, בפעם הבאה שאני יכנס למשחק הפינגים הם בסביבות 1500-2000. גם ריסטרט לא עוזר לפיתרון התופעה. אני ברשת ביתית אלחוטית( עם עוד 2 מחשבים) אולי זה קשור לניצול רוחב הפס בידי המשתמשים האחרים אבל עוד לא בדקתי את זה בתודה דוד
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מה זה? ומהי אפשרות טובה שלא פוגעת באיכות הקול לשיתוף מוזיקה ממחשב לקולנוע ביתי?
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מנהל רשת ביתית כבר די הרבה זמן, ועכשיו נתקלתי אצל בעיה מוזרה אצל חבר שלי, קיוויתי שאולי משהו יכול לעזור יש לו רשת ביתי עם האב ואלקטל פרוץ (לא שהראוטר מהווה בעיה בבעיה הצפציפית, אבל בשביל הרקע) יש 2 מחשבים ברשת, ולשניהם יש אינטרנט. הקונפיגורציה אצל המחשבים: Comp 1: 10.200.0.1, 255.255.255.0 Comp 2: 10.200.0.2, 255.255.255.0 בשתי המחשבים נורות כרטיסי הרשת דולקות, וגם בהאב. אם עושים פינג למודם, שמחובר גם הוא להאב, יש תגובה לכל אחד מהמחשבים. כאשר עושים פינג ממחשב 1 ל-2, מתקבלת תגובה. אולם, המוזר הוא שכאשר עושים פינג ממחשב 2 ל-1, אין תגובה. כל מה שבעצם אנחנו מנסים לעשות זה שיתוף למדפסת ושיתוף קבצים, אבל אין תקשורת "מלאה" אם אפשר לקרוא לזה ככה. פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה כז…
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. עד עכשיו חברתי מחשב דרך חבור יו אס בי למודם ועכשיו אני רוצה לחבר אותו דרך חיבור רשת, אבל ברגע שאני מחבר את חיבור הרשת למחשב הסימול למטה (של שני המחשבים ) רושם "כבל רשת מנותק" הוא מנסה כמה וכמה פעמים להתחבר וזה לא הולך. לחצתי ידנית עם האופציה "תיקון " וזה לא עזר. הסרתי את חיבור היו אס בי מחיבורי הרשת כדי שרק חיבור הרשת יהיה זמין אבל זה עדיין לא עזר. יש לציין כי הכבל תקין-בדקתי, וכי המודם עובד טוב עם חיבור של כבל רשת-גם את זה בדקתי עם מחשב נוסף. הדריבר של כ.רשת מותקן טוב נראה לי כי במנהל ההתקנים זה מופיע כמו שצריך בלי שום סימן מיוחד פשוט רשום תחת הכותרת של מתאמי רשת 10/100 pci ethernet adapter וזה כרטיס שעבד במחשב אחר, פשוט העברתי אותו למחשב הנוכחי כי חשבתי שהכרטיס רש…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-