עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי 3 קומות בבית כרגע יש לי ראוטר של LEVEL ONE 3406TX הוא נמצא בקומה השלישית ורק אם אני מכוון את האנטנה שלו למטה יש קליטה בקומה הראשונה. עכשיו המחשב בקומה הראשונה יש לו כרטיס תקן G והקליטה היא קו אחד אולי שניים. אני מחפש ראוטר טוב עם תקן N עם קליטה מצויינת עד 500 ש"ח שיקלטו גם בקומה הראשונה (הראוטר חייב להיות למעלה). עכשיו אם אני קונה ראוטר N אז אפשר שחלק מהמחשבים יגלשו G וחלק N? אולי אני אקנה בתקציב הזה גם כרטיס בתקן N למחשב בקומה הראשונה?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by Eviljelly,

בד"כ הרשת האלחוטית מספיקה לרוב הדברים, אבל לפעמים יש לי צורך להעביר קבצים גדולים (5+ גיגה) ממחשב למחשב ואז הרשת האלחוטית לא מספיקה אז אני מחבר את הלפטופ ישירות לראוטר (או למחשב אם אני ממש לחוץ בזמן). הצרה היא שהוא עדיין מעביר לי את הקבצים דרך הרשת האלחוטית והפתרון היחיד שיש לי זה לכבות את הכרטיס רשת דרך הלפטופ. יש דרך יותר טובה מזה להגיד לו להעדיף רשת קווית על אלחוטית ? או יותר טוב לנצל את שניהם (מכיוון שאני מחובר לאותה רשת על שני חיבורים) ?

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  3. יש אולי תוכנה/אתר שמאפשר לחפש תמונות לפי אתר?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by DrDerp,

היי כולם! סוף סוף קיבלתי את הנתב archer vr600 החדש שפתר לי כמה בעיות בבית. יש לי נתב ישן tp link TD-W9970 (רשום בתווית שהוא ver2). הבעיה: יש לי מחשב מרוחק שהכרטיס רשת שלו ישן, לכן אני רוצה לנסות לחבר את הנתב הישן כbridge או כap (לא בטוח מה עדיף) ולחבר אותו בethernet למחשב. כלומר הסכימה של החיבור היא כזאת: נתב חדש >>> <<< נתב ישן --- מחשב ניסיתי להגדיר לפי כמה מדריכים שמצאתי והשלבים שעשיתי היו כאלה: 1. איפוס הנתב הישן וחיבור חוטי שלו למחשב 2. הדלקת WDS ותיאום הגדרות לנתב הראשי (ערוץ שידור, סיסמה וכו') 3. כיבוי DHCP של הנתב הישן 4. חיבור WDS בנתב הראשי. 5. שינוי כתובת IP לנתב הישן (הנתב עושה ריס…

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  5. Started by yotam.m,

קניתי לא מזמן ראוטר level one אם מישהו מכיר אם לא אז לא משנה בכל מקרה אני מחובר לכבלים לא היו הרבה הגדרות בכלל ממש כמה קטנות עכשיו הראוטר מחובר למודם בכבל רשת כמובן הכל עובד מצויין!!! עכשיו השאלה מתחילה כאן לדוגמא יש לי מודם ale-130 או 150 מאחורה יש חיבור רק ל USB(או שאני טועה?) ולכבל שהולך לקיר כמובן כבל של טלפון עכשיו לדוגמא אני רוצה לקנות ראוטר האם אני צריך לבקש מבזק מודם חדש? או שאפשר לעשות משהו עם אותו מודם? ולמה בזק והכבלים עובדות בטכנולוגיות שונות שסתם מקשות עלינו למשל ראוטרים שמתאימים לכבלים ולבזק? מה אי אפשר היה לעבוד על אותה טכנולוגיה?

6. Started by Bar_B_q,

טוב המצב היום הוא שיש לי שתי מחשב שמחוברים להאב מיושן ואיטי שאליו מחובר גם המודם שמוגדר כנתב, הרשת בין המחשב עובדת ממש לאט כי ההאב הוא 10MB ולא 100MB ואם אני רוצה באמת להעביר משהו בין מחשב למחשב אני מחבר את המחשב בלי ההאב... ואז הכל עובד מהר אז רציתי לקנות נתב שיוכל להזיז תעינינים מהר ובגלל שאחד המחשבים הוא נייד dell d500 עם Built in Wireless LAN 802.11b 11Mbps אז אני רוצה שהנתב יהיה גם אלחוטי שיהיה לנייד רשת אלחוטית בכל הבית. על מה אתם ממליצים? אפשר גם נתבים יותר מתקדמים (מדגםG) אם זה יעבוד גם עכשיו, כדי שיתיאמו בעתיד אם אני ישדרג את האלחוט בנייד או יתקיין בנייח במחירים סבירים...... תודההה

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  7. שלום... אז ככה...אני משחק..קאונטר סטריק...עכשיו...אני משחק גם בסורס וגם ב1.6...(בשתיהם הבעיה!!!) אז הבעיה היא.. אני משחק....ופתאום..קופא לי המסך...כילאו ניתקעה התמונה ואז זה חוזר....ואני ממשיך ללחוץ.. יאני על הלחצנים..ואז אני פשוט טס על המסך וחושבים שאני ציטר..!!!!! הבאתי את המחשב של חבר שלי והתקנתי את האינטרנט שלי על שלו...וזה לא עזרר....ואני מקבל את הרשת...דרך usb ממודם אלחוטי....(אני מקבל את האינטרנט דרך מקלט..שמחובר ל usb שלי....) בבקשה תעזרו לי!!.. אני לא סובל את זה!!!.. תודה רבה רבה לעוזרים!!!!!

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  8. Started by or_doc,

אהלן. יש לי נתן SMARBOX של אורנג' אבא שלי התקשר אליהם להתלונן שיש נפילות והם שינו משהוא בהגדרות. בT43 יש בעיה, הוא מתחבר לרשת, גולש כמה דקות ואז מראה כאילו הוא מקושר לנתב ואין אינטרנט ספציפית במחשב. אפילו לא נכנס לממשק של הנתב. עכשיו הנתב מוגדר לשדר בB/G ובתקן N הלא רשמי 130Mb/s. מה שכן המחשב מתחבר לנתב של השכנים ושם אין בעיה. עכשיו אני לא יודע איפו הבעיה כי IBM פשוט מעמיסים על המחשב תוכנות. יש תוכנה כזאת שלהם ששולטת על כל המחשב ובנוסף תוכנה של אינטל לכרטיס אלחוטי ולא כולל התוכנה של חלונות. בסוף הגדרתי לו לעבוד על הממשק הפשוט והטוב של XP. מה שכן פעם בראוטר LINKSYS הקודם שיניתי פעם לCH11 או משהוא כזה והכרטיס רשת לא קלט בכלל. הCH מוגדר 6 עם זה משנה. למישהוא יש מושג מה הבעיה…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  9. Started by Yaniv_sosner,

קניתי לפני מס' ימים דיסק קשיח חדש.. 320GB.. ופירמטתי היום את המחשב.. מתי שאני נכנס לאינטרנט.. והוא בוקשי זז.. מה אני יכול לעשות בעניין..? זה ממש מעצבן.. בבקשה דחוף.. מיקודם זה היה בסדר... [glow=red,2,300]הדפדפן זז לאט..[/glow] אני חייב להתקיין מהתחלה את הwindows...?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by do_k,

הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים... אני מחפש סטרימר כדי שאוכל לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ואני ממש לא מתמצא.. מה לחפש, נתונים, דגם וכו'... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by rander1,

האם שאני פותח פורטים בראוטר לתוכנה חיצונית כגון אימיול למשל אני צריך להתעסק עם dhcp ? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by reem,

שלום , יש לנו בבית ראוטר וכמעט כל המחשבים פרט לאחד שהוא אלחוטי מחוברים עם כבל לראוטר . שאני הולך ל "מקומי ברשת" ולחוץ על "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" הוא מראה לי את המחשבים שמחוברים . כשאני רוצה להכנס לאחד המחשבים כידי לראות את הקבצים שהוא משתף , קופץ חלון שרשום את שם המחשב שאני רוצה להכנס אליו והוא מבקש ממני סיסמא . עכשיו השאלה שלי איך אני מוצא את הסיסמא הזאת ? מפני שאחי לא עשה שום סיסמא והוא לא יודע איך אפשר למצוא אותה . תודה

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  13. לאחרונה נשרף לי הראוטר הישן,ואני מחפש נתב שמכיל מודם ADSL מובנה,וחשוב שיהיה חוטי (החדר שלי בממ"ד,ולפי דיווחים של חברים זה סיוט לא נורמלי,כל כמה שניות יש ניתוקים).

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  14. Started by omnius,

בהמשך לדיון הזה אז לצרוב על צורב דרך הרשת או לא?

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  15. חיפשתי ולא מצאתי בדפים האחרונים... תודה

• 6 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by Las@Vegas,

יש לי שני ראוטרים של 3COM 3CRWER10075 חיברתי אותם ב - WDS. ואז המחשב שלי מחובר קווית לנתב השני. הבעיה שיש לי ניתוקים באינטרנט, אבל אם אני נכנס לכתובת של הנתב המשני האינטרנט מתחיל לעבוד. משהו מאוד מוזר, למשהו יש רעיונות? יבגני

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  17. שלום רב, לקראת טיול בארה"ב אני מבקש המלצה כדי שיהיה לי שם אפשרויות גישה לאינטרנט במחשב האישי שלי כנ"ל לגבי הסמרטפון תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  18. Started by Azmodan,

שלום רב, אני מתכוון כרגע לקנות רשת ביתית. עקב מפח הנפש שחוויתי מרשת אחרת שקניתי (נתב+כרטיס רשת אלחוטי של Edimax) אני מעוניין בעזרתכם ועצתכם. הרקע: שני מחשבים, מרחק 15 מטר (שני קירות ומסדרון ארוך בניהם), מחובר בADSL, מודם B-FOCUS של ECI (נופק ע"י בזק). מחשב אחד הינו משתמש "כבד" של אימיול והוא מוגדר להיות מחובר ל-500 משתמשים במקביל. הוצעו לי 3 חברות (עם הסתייגות קלה מאחת מהם) - נתחיל: Lynksys (זה החברה שאני מסתייג ממנה) - עד כמה שאני מעוניין לקנות את הראוטר הזה, הבנתי שבעידכון החומרה האחרון ישנה איזה תקלה, אשר גורמת לו לא לעבוד כראוי עם ADSL שתי החברות הנוספות הן Netgear ו-3Com. אני מעוניין לשמוע את עצתכם בבקשה. כמעט שכחתי - אם אתם ממליצים על חברה, נא להמליץ על הדגם הספציפי…

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  19. שלום, יש לי בעייה עם שיתוף הקבצים ברשת, האנטרנט עובד פיקס בלי הצורך להתקין כלום, אבל אין שיתוף קבצים... -4 מחשבים המחוברים לhub בקו ethernet -כולם מכילים xp -האינטרנט מחובר במקביל למחשבים(האינטרנט מחובר להאב, ולא לאחד המחשבים) -כרטיסי הרשת זהים, הם כולם "realtec rtl8139 family pci fast thehernet nic"

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  20. אז ככה יש לי שני מחשבים על שניהם מורץ WIN2K סרביס פאק 3 באחד מהם יש שני כרטיסי רשת ובשני אחד זה בעל שני כרטיסים מתחבר למודם אלקטל (לא משודרג.. לא הבנתי אם זה נחוץ או לא ?) ומהכרטיסי רשת הנוספים אחד לשני על ידי כבל מוצלב. עכשו הצלחתי להגידר שכשאני מחבר את המודם לאחד מן המחשבים יהיה לו אינטרנט, ככה שאני יכול פשוט לשים מפצל ולשניהם יהיה אינטרנט אבל אני רוצה גם רשת =\ אבל את הרשת עצמה פשוט אין לי מושג איך להגדיר! וניסיתי לקרוא פה כל מיני נושאים שאנשים כתבו אבל לכולם היה WIN XP או מודם משודרו ואני לא הכי מתמצא בתחום וזה רק סיבך אותי עוד יותר.... =\ אז אם מישהו מוכן בבקשה להסביר לי פה או אפילו לבוא לאיסיקיו שלי זה יהיה מעולה (129009720) תודה! (אם דרוש יותר נתונים רק תגידו ואנ…

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  21. Started by haimal2003,

יש לי אינטרנט בכבלים של netvision והוא היה ממש מהיר עד שעברו לחייגן אני לא יודע עם זה רק אצלי אבל אני יודע שזה ממש איטי לוקח לאתר יותר מ5 דקות לעלות וגם במשחקי רשת הפינג שלי 600 ומעלה ואני לא יכול להוריד כלום מה שאומר שהאינטרנט שלי מושבת ! מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  22. שלום. אני צריך לסגור ראש של כבל רשת שהועבר דרך הקיר. אם מישהו יכול להשאיל לי לוחץ כבל RJ45 + ראש או שניים אשמח לתת בתמורה דיסק און קי 2 ג'יגה או משהו אחר ממגירת האביזרים שלי רלוונטי היום ומחר (שבת) - נמצא בת"א (גם ר"ג, גבעתיים זה בסדר) תודה רבה על העזרה. רשמו תגובה ואפנה אליכם בפרטי דור

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  23. Started by XFX33,

אוקי אז יש לי תשתית HOT ספק בזק ואני מחפש שרת L2TP עם פינגים נמוכים תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  24. Started by yuvalalm,

שלום (: אני כבר יותר לשנה עם הראוטר הנוראי של הוט- ההוטבוקס, ולצערי חוויתי איתו לא מעט בעיות .. אז רציתי קצת עזרה מהמומחים, המהירות שלי היא 100 מגה ואני רוצה לקנות ראוטר משהו עד 300 ש"ח, חשוב שיהיה גם אלחוטי . ובבקשה גם מדריך להגדרת הראוטר כמו שצריך (הראוטר החדש כמובן) תודה רבה

25. שלום יש לי מחשב נייד HP 620 NOTEBOOK PC אני מודה שעיתי מעט בלאגן ומחקתי את כל המחיצות שהיו כולל ה HP_RECOVERY + HP_TOOLS! מחקתי והתקנתי WIN 7 ULTIMATE! הבעיה היא כזו: אני מעוניינית להשתמש בתוכנת BACK TRACK 5 שזה לינוקס אבל מישום מה המחשב לא מזהה לי את כרטיס הרשת! אולי אני צריכה דרייבר? במחשב הנייד השני אין לי את הבעיה הזו. אם אכן זו בעיה של כרטיס הרשת האם מישהו יוכל להמליץ לי על כרטיס או דונגל שיעבוד עם BACK TRACK 5? אם מישהו יכול לעזור אהיה אסירת תודה. - הנה זה המפרט:

• 0 תגובות
    • 812 צפיות

דיונים חדשים בפורומים