עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש למישהו דרך לגלוש בפרוקסי?או פתרון יצירותי אחר? בבקשה זה חשוב לי -הבוס מהעבודה רוצה ואי אפשר לסרב לגרוזיני חביב

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by mironm,

אוקי בוקר טוב לכולם קודם כל. עכשיו לבעיה לא מזמן היה לי בעיה בחיבור לאינטרנט בטענה שהסיסמא לא נכונה אז התקשתי לנטוויזן והם אמרו לי להתקין את החייגן מחדש סבבה התקנתי והאינטרנט עבד עד פה הכל טוב ויפה... עכשיו אחרי שאני רואה שהגלישה טובה אני הולך לנסות לשחק באחד ממשחקי הרשת שיש לי(ET). ומה אני רואה הפינגים נעים בין 60-250 לפני שהתקנתי חייגן חדש הפינג היה 20 יציב.. ועכשיו אני פשוט לא מסוגל לשחק אני לא מפעיל קאזזה עשיתי בדיקה עם AD aware מחקתי את הקבצים הזמניים מה לא עשיתי ואני עדיין עם הבעיה הזאת. למישהו יש מושג איך אפרש לפתור את הבעיה הזאת?? תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by sh_idan,

יש לי ראוטר של בזק b-focus router 312+ ו-HUB הכל מחובר, ואני יכול לגלוש אבל כל פעם במחשב אחד, אם אני מתחבר ממחשב אחד אז השני לא יכול לתחבר ולהפך השיתוף של הקבצים והמדפסת עובד בסדר גמור איך אני גורם לאינטרנט לעבוד במקביל בשני המחשבים?? תודה!

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  4. Started by Swed,

אני צריך המלצה של ראוטר חמוד (אפילו מומלץ) שלא יהיה יקר מידי.. ושלא יהיה של SWEEX תודה לעוזרים... חשוב שתהיה אפשרות לחבר יותר ממחשב אחד עם כבל רשת.. הכוונה שיהיה חוטי ואלחוטי !

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by ירח אפל,

מה אתם אומרים על החבילה החדשה (והיקרה) של בזק? http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/about/News_bezeq/NewsBezeq2005/July+-+Sept+2005/180905.htm שיפור די גדול של העלאה אומנם עדיין לא חיבור סינכרוני אבל עדיין שיפור מחכה ליום שבו הכבלים יציעו חיבור סינכרוני...

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  6. Started by vk,

איך עושים רשת ביתיית יש לי עכשיו שתי מחשבים.. אני צריך לקנות את הציוד ופשוט לחבר וזהו? לא צריך להתקשר לספקית האינטרנט שיעשו משו?

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by J0n1,

הגיע עכשיו הטכנאי של הוט, הוא בא לסדר לי סופסוף את הבעיה באינטרנט שהייתה לי (בעיות של פלאפים משהו.. כל הזמן הוא החליף לי לIP 192 למרות שיש לי DHCP) קיצר הוא החליף לי את המוטורולה לterayon tj715 (ולקח לי את המסנן רעשים גרררר , עכשיו שנביא תLCD נצטרך לקרוא לו מחדש) איך המודם הבא? נראה לי ג'נרי משהו :\ אני מקווה שלא יעשה לי בעיות

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by UV1,

היי מחשב חדש במשפחה, צריך לחבר גם אותו לאינטרנט. אני מחפש ראווטר אמין שיתן מהירות טובה ואפשרות חיבור חוטי ואלחוטי? כמו בשביל המחשב החדש צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לגבי מחיר - אין לי מושג אני מניח שכמה מאות זה בסדר תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  9. אני עושה setup wireless network bla bla זה מבקש ממני לעשות FLASH לאיזשהוא כונן חיצוני דיסק או קי או משהו אני עושה הולך למחשב השני מטעין את הדברים וזה עדיין לא עובד , מה אני יכול לעשות ? תודה רבה לעוזרים עריכה: למי שלא הבין הכוונה הייתה העברת קבצים ושיתוף מדפסת בין המחשבים בבית (מחשב 1) , יש אינטרנט בשנינהם הקושחה הינה dd-wrt המדפסת נמצאת במצב Online ועדיין לא רואים אותה..

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  10. כשאני מנסה לשלוח הודעה פרטית בפייסבוק אני נתקבל בהודעה הבאה: Transport error (#1001) while retrieving data from endpoint`http://www.facebook.com/gigaboxx/dialog/MessageComposer.php?id=646809891&__d=1&__a=1': A network error occurred. Check that you are connected to the internet. אני מקבל את ההודעה הזאת למרות שאני מחובר בוודאות לאינטרנט. קיבלתי את ההודעה עם IE8+FF+CHROME. מה זה הדבר המוזר הזה? עריכה: הייתי קצת נחפז מדי בגלל העצבים ובגלל שזה נמשך יותר מדי זמן, אבל מקור הבעיה בתוכנה Ad blocker, אני לא רואה אותה ב system tray אז כבר שכחתי ממנה. מנהלים מצדי ניתן למחוק.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  11. היי , אני מנוי ב 012 כבר חודשיים (עברתי מאקטקום , אחרי שהיה לי בעיות של Packet Loss שהם לא הצליחו \ הסכימו לתקן) על מסלול של 5 מגה ב ADSL. האינטרנט עבד מצויין עד לפני שבוע שבועיים , אבל בזמן האחרון הוא דיי איטי ועכשיו אפילו שאני עושה בדיקת הורדה הוא לא מגיע למהירות המקס' (625)..הוא מגיע לגג 600.... אני משתמש גם בראוטר wrt54g V3 עם firmware מעודכן , ומשום מה שאני מחובר דרך הראוטר המהירות המקס' יורדת עוד יותר (500)..חשוב לציין שהכל עבד בסדר עד לפני שבועיים. המודם שלי זה speedtouch home שהפכתי אותו ל PPPoE כבר מלפני 3 שנים... (הוא עובד בסדר מאז..) מה יכולה להיות הבעייה ? (עשיתי בדיקת PacketLoss ואין שום בעייה... ניסיתי להתחבר דרך החייגן של בזק כדי לבדוק סתם ספק אחר ולבדוק…

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  12. Started by Holy,

אני כבר הרבה זמן מנסה להפעיל ויעדת וידאו תחת המחשבים האחרים ברשת. הוידאו (ועוד כמה דברים) עובדים במסנגר תחת פרוטוקל UPnP מה שמאפשר שימוש בהם ללא הגדרות מיוחדות תחת כל נתב שתומך ב-UPnP. ה-ICS של וינדוס תומך בזה לכן בתאוריה המחשבים האחרים אמורים להתחבר תחת הפרוטוקול הזה ולא צריכה להיות שום בעיה. כאן מתחילה הבעיה המחשבים לא מתחברים תחת UPnP ומזהים את החיבור שלהם כ-non-UPnP NAT מה שגורם לוידאו לא לפעול. את סוג החיבור ניתן לראות במסנגר ב-tools->options->connection למטה ב-adanced רשום סוג החיבור. נסיתי ב-Add/Remove program ב-Windows Component להוסיף את ה-UPnP אבל זה לא שינה כלום. ביטלתי את ה-firewall בכל המחשבים וגם זה לא עזר. מה אפשר לעשות? ???

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  13. Started by x-dude,

או קיי בתור אחד שמחובר לנטוויזן מ1996 הם כבר ממש עושים צחוק מהלקוחות שלהם אין לי זמן להיכנס לפרטים כי אני ממש רץ לעבודה (עובד לילה) עדיין יש לי חצי שנה במתב והמנוי בנטוויזן הולך להיסתיים,למישהו יש המלצה על ספק שרות טוב (0.75),אני פשוט כל החיים שלי (חיי אינטרנט) לא ידעתי אף אחד חוץ מנטוויזן. note: כבלים כמובן.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  14. Started by shlosi,

הי כולם. יש לי נקודת רשת אחת ויחידה בבית בלי עוד צינורות/חוטים של בזק/הוט ושות' בקירות. אני רוצה לייצר מאפס 2 נקודות רשת חדשות בחדרים מרוחקים מהראוטר. ברור לי שמדובר פה בחציבה די רצינית, אבל זו לא הנקודה. אני רוצה נקודות הרשת החדשות יהיו כמו הראוטר עצמו, כלומר ברגע שאני אחבר לשם כבל ממחשב זה יהיה חיבור ישיר לראוטר. אני לא רוצה כבל עם ראש RJ45 שיוצא משני הצדדים אלא שקע רשת פשוט שישמש כ"מתווך" בין הכבל שבתוך הקיר לכבל שמגיע מהנקודה החיצונית ועוד אחד שמגיע מהראוטר עצמו. אשמח להסבר טכני לביצוע ממי שיודע. תודות!

15. Started by Drazick,

יש למישהו אולי הזמנה לג'מייל לחולק איתי? אולי בכלל אפשר לפתוח איזה ת'רד לחלוקת הזמנות בין כל המשתמשים פה? המייל שלי אם מישהו מוכן הוא royia@walla.co.il סופ"ש נעים חברה...

16. Started by alfred3,

שלום חברים שדרגתי בשעה טובה למהירות של 5 מגה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. מבקש את המלצתכם לראוטר אמין דרך בזק סטור. תודה אלפרד

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  17. Started by zglazer,

לפני פחות שנה יצרתי רשת אלחוטית בביתי המורכבת : מראוטר של TP-LINK TL-WR641G כרטיס רשת אלחוטי11 TP LINK מודם+ ECI 312 המחשב הראשון מחובר לרשת בצורה קווית דרך הראוטר והכל תקין, ורק המחשב השני משתמש ברשת האלחוטית עד לפני כמה ימים היו ניתוקים פה ושם ההיתי עושה RESET תוכנתי כך שאני נכנס לדף הראוטר ויוצא היו מס' מקרים כאלה. כרגע המצב שאני רואה שאייקון מראה שמצב הרשת מקושר אומנם עם אות נמוך שום דפדפן לא עולה לא FF ולא IE בשניהם יש הודעה לנסות שנית בIE הוא מודיע שהדפדפן במצב OFF LINE גם כאשר אני מנסה לעשות תקן מצב ע"ג האייקון של הרשת הוא מתחיל תהליך שמראה שיש קישור לרשת אך שוב הדפדפנים לא עולים אנא עזרתכם האדיבה תודה רבה

18. היי! אני מנגן ערוצי טלוויזיה חיה (LIVE IPTV) על המחשב, אבל VLC גומר את הבאפר לאחר 20-40 שניות כל פעם. ניסיתי לאתר הגדרות טובות יותר וגם לשחק עם ההגדרות בעצמי, אבל אני לא מצליח לשפר את המצב. מישהו מכיר הגדרות אופטימליות כדי לאפשר נגינה מתמשכת בלי גמגומים? הבעיה היא לא בחיבור שלי. הוא 500 מגהביט סימטרי בפייבר. תודה.

19. שלום לכולם, אחרי הרבה חיפושים וקריאת חומרים בנושא, אני חושב שהצלחתי למקד את עצמי על 2 שאלות ספציפיות. כרגע הרשת אצלי נפרשת על 2 קומות ומורכבת מראוטר, מתג ו-5 מחשבים + 2 לפטופים. עקב אילוצים כאלו ואחרים אני צריך להוסיף עוד נקודת מיתוג. מכיוון שאני כבר צריך לעשות שינויים במבנה הרשת חשבתי להוסיף עוד נקודת רשת אלחוטית. ע"פ מה שקראתי עד כה, עומדות בפני 2 אפשרויות: 1. בבעלותי כרגע ראוטר אלחוטי של Edimax מדגם BR-6424NL. קראתי על הדגם הזה רבות וממה שהבנתי אפשר לחבר את הראוטר הזה גם בתור מתג, או מתג המספק רשת אלחוטית. השאלה שלי היא האם אני אוכל לחבר 2 ראוטרים כאלו אחד עם השני (יש ביניהם הפרדה של קומה ומתג)? 2. על יכול לוותר על הנק' האלחוטית הנוספת ולשים מתג פשוט. אבל, האם יכולה לה…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  20. Started by yh992,

שלום לכם נסיתי לפתוח שרת FTP על מחשבי עי התוכנה הידועה CesarFTP וזה עבד מצוין אחרי בדיקה. אך על מחשב השני שיש לי עם אותה תוכנה . כשניסיתי לבדוק את הכתובת, שבאתי למיקומי הרשת שלי, הוספת מיקום רשת , הופיעה לי שם הודעת שגיאה מוזרה. אני מצרף בזה קישור של צילום המסך עם הודעת השגיאה. אם מישו יודע מה פשר הדבר ובעיקר מה הפתרון לתקלה אודה לכם מאוד. http://www.uploadfileyou.com/viewer.php?file=7wr3nerr1qfjilkocw28.bmp

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by Andrey85,

שלום לכולם קניתי כרטיס רשת אלחוטי חדש של Edimax EW-7711in(כרטיס PCI) יש לי וינדוס 7 64 ביט, בזמן ההתקנה מופיע לי התראה שהדרייבר של עבר בדיקה של מיקרוסופט( windows can't verify the publisher ...). זה דרייבר מקורי של החברה ואותו דבר קורה גם עם דרייבר חדש שהורדתי באתר שלהם. בכרטיסי רשת(לא ב device manager) אני רואה שהוא ב Disable ואין לי אפשרות להדליק אותו. ב Device Manager אין שום הודעה על תקלה. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? אני מאמין שהכרטיס תקין אבל יש בעיה עם וינדוס 64 ביט. אין לי עוד מחשב לנסות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  22. Started by rander1,

האם שאני פותח פורטים בראוטר לתוכנה חיצונית כגון אימיול למשל אני צריך להתעסק עם dhcp ? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  23. אני רוצה להחליף את המודם והנתב המסריח שיש לי היום (שני מכשירים שונים) שעבר זמנם יש לי ADSL צריך המלצה לראוטר שמשלב מודם... אין לי הגבלה של תקציב עדיף מכשיר אחד שהכל כלול בו, אבל אפשר גם 2 ... אין צורך באלחוטי ... למרות שיכול להיות נחמד (כל הבית כבר מרושת) הבנתי שבזק משדרגים עכשיו את התשתית באזור ת"א ל ADSL2 ... (זה אמור לתת איזה שיפור בביצועים?) האם צריך מודם שתומך בפנקציה הזאת ? (הבנתי שה 510 תומך בזה...) תודה על העזרה...

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  24. לכל מי שמתכנן לקנות בקרוב ראוטר שעובד בטכנולוגית Draft N, ורוצה לחבר אליו מחשב נייד עם Wi-Fi מבוסס על כרטיס WLAN של Intel בטכנולוגית Draft N, מידע מעניין - קיימים היום מספר ראוטרים בשוק בטכנולוגית Draft N, חלקם עובד רק בטווח תדרים של 2.4GHz (כמו למשל Edimax BR-6504N ו-Linksys WRT310N) וחלקם עובד בטווחי תדרים של 2.4GHz ו- 5GHz (כמו למשל D-Link DIR-655 ו- Linksys WRT610N), מהירות הקישור האלחוטי שניתן להשיג באמצעותם הוא 270-300MB/s ומהירות זו נתמכת רק ברוחב פס כפול שהראוטרים האלו תומכים בו קרי 40MHz (ראוטרים רגילים עובדים ברוחב פס של 20MHz). כפי שנאמר, מהירות זו ניתן להשגה רק כאשר הראוטר והנייד/ציוד קצה תומך ומתחבר ברוחב פס כפול, כלומר 40Mhz. מסתבר שכרטיסי ה- WLAN Mini PCI-E…

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  25. רוב הקבצים שאני מעביר ברשת ממחשב למחשב עוברים בלי בעיה, אבל יש קבצים מסוימים שכשאני מנסה להעתיק אותם, מופיעה ההודעה: Cannot copy filename: Access is denied. Make sure the disk is not full or write-protected and that the file is not currently in use. לא חסר לי מקום על ההארדיסק, והקבצים לא בשימוש.. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות

דיונים חדשים בפורומים