רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
היי חברה, יש דרך להגדיר בווינדוס XP שבמקרה וכרטיס רשת אחד מתנתק, השני יפעל? בלי שאני ארגיש את זה (=ללא ניתוק מהרשת)? באופן יותר ספציפי, אני רוצה שהכרטיס האלחוטי יתחיל לפעול ברגע שאני מנתק את המחשב הנייד שלי מהרשת החוטית. אני בטוח שזה קיים, וגוגל העלה כמה דברים, אבל הם ל WINDOWS SERVER ולא לXP. יש דרך? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל בתופעה המעצבת? אתה גולש והאתר עולה באטיות מדהימה או שהוא נתקע באמצע ואתה צריך לעשות REFRESH כמו בימי ה 56K
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הגדרתי בבית נתב של ROTAL-RTA1025W, מנסה להתחבר מהנייד באלחוטי. (מותקן Dualboot) עם WINXP אין שום בעיה. כשעובר לVISTA_SP1 מופיע Limited Connectivity גם על IPv4&IPv6. (בחיבור עם כבל מתחבר תקין) יש לציין שעם הויסטה מצליח להתחבר באלחוטי לנתב מדגם זהה בעבודה !! אם כך מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
הי ברשותי אינטרנט של פרטנר על בסיס תשתית הוט, הממיר שלהם לא מוציאים רשת אלחוטית ורציתי לדעת מה צריך לקנות והאם יש המלצה על מוצר כל שהוא כדי להוסיף רשת אלחוטית לממיר שלהם (לממיר מרוחק לא זה שנמצא ליד הראוטר שלהם כמובן) מה שהם מציעים זה מגדיל טווח בעלות של 900 ש"ח ואני יודע בוודאות שהמחיר הזה מוגזם אשמח להמצלות תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה שידרגתי את כמות ה-UPLOAD , הייתי מעוניין לדעת האם יש תוכנה או אתר אינטרנט שדרכו אני יכול לבדוק את מהירות קצב העלאת הקבצים שלי תודה וחג שמח
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מנהל רשת ביתית כבר די הרבה זמן, ועכשיו נתקלתי אצל בעיה מוזרה אצל חבר שלי, קיוויתי שאולי משהו יכול לעזור יש לו רשת ביתי עם האב ואלקטל פרוץ (לא שהראוטר מהווה בעיה בבעיה הצפציפית, אבל בשביל הרקע) יש 2 מחשבים ברשת, ולשניהם יש אינטרנט. הקונפיגורציה אצל המחשבים: Comp 1: 10.200.0.1, 255.255.255.0 Comp 2: 10.200.0.2, 255.255.255.0 בשתי המחשבים נורות כרטיסי הרשת דולקות, וגם בהאב. אם עושים פינג למודם, שמחובר גם הוא להאב, יש תגובה לכל אחד מהמחשבים. כאשר עושים פינג ממחשב 1 ל-2, מתקבלת תגובה. אולם, המוזר הוא שכאשר עושים פינג ממחשב 2 ל-1, אין תגובה. כל מה שבעצם אנחנו מנסים לעשות זה שיתוף למדפסת ושיתוף קבצים, אבל אין תקשורת "מלאה" אם אפשר לקרוא לזה ככה. פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה כז…
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום... עד עכשיו השתמשתי בaztech 600EW הכל עבד יופי... אני יודע איך לפתוח פורטים ופתחתי בעבר אבל משום מה הוא עושה מה שבא לו... אחרי כמה שעות עם טורנטים כבר אין אינטרנט בשגיאת hostname not found וכשאני מנסה לפתוח פורטים חדשים הוא בכלל מתעלם.. מצד שני קיבלתי בחינם את Simens ADSL SL2-141 חיברתי אותו פתחתי פורטים ל2 תוכנות (אימיון וutorrent) והופ הכל עובד.. בדיקות הפורטים באתרים של 2 התוכנות מראים תוצאות מושלמות... השאלה שלי אם הסימנס יראה ביצוע טוב יותר/דומה/גרוע יותר (בחיבור חוטי) מהaztech כי סה"כ הייתי מרוצה ממנו.. וגם מהכמה דקות שלי עם הסימנס הוא נראה סבבה לגמרי. האם יש דרך לסדר את הAztech כי הניסיון הזה לפתיחת פורטים נעשה אחרי שעשיתי לו ריסטור להגדרות מפעל. האם ממה שציינ…
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם מערכת של מודם (נתב ישן של בזק) ונתב של TPLINK AC1750. בזמן האחרון אני חווה בעיות עם המודם וברצוני להחליף אותו. אשמח לקבל המלצות וכמו כן להבין את החשיבות של המודם והאם כדאי להשקיע בציוד יקר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני מתכנן להקים רשת אלחוטית בימים הקרובים. הבנתי שתקן האבטחה שחשוב ביותר הוא wpa ושיש גם wpa2. בחיפוש קצר לא ראיתי נתבים שתומכים בwpa2, האם נתב שתומך ב-wpa תומך גם ב-wpa2? ומה המשמעות של mimo, ובאיזה מחירים מתחילים הנתבים שתומכים בו? תיככנתי ל-D-Link DI-524, האם הוא דגם כדאי ותומך באבטחה מתקדמת וכל מה שצריך היום? או ששוה להוסיף ל-Linksys WRT54GL? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מידע על הנתבים של חברת Compex, בעיקר במידה ויש נסיון בעבודה עימם. עיקר העניין שלי היא בשני נושאים: 1. מציינים שיש להם טווח אלחוטי מוגדל. האם זה באמת נכון ועד כמה ניתן בכלל להסתמך על טווח של אלחוטי (אני מעוניין ליצור רשת שאחד המחשבים יהיה בטווח של כ 50 מ' טווח אווירי). 2. מערכת בפעלה Linox, עד כמה זה נוח ונגיש מבחינת מנהלי התקנים שניתן השיג על מנת לממש את היכולות הגלומות בנתבים. חוץ מזה אשמח לקבל כל מידע שנראה שפיפסתי או נסיון עבודה עימם ונוחות עבודה איתם. בתודה, יגאל.
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אנשים יקרים! יש לי בחברה רשת עם נתב של Edimax אני מעוניין להשתלט מרחוק (Remote control) באמצעות PCanywhere על מחשב ברשת, נראה לי שאני לא מצליח בגלל שכתובת האי פי שברשותי לא מתייחסת למחשב הספציפי הזה. הייתי רוצה לקבל עזרה לגבי השימוש בנתב, ולגבי PCAW בכלל כיון שזה דחוף לי מאוד ואני לא מבין בזה [glow=red,2,300]כלום[/glow] תודה מראש. דוד
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
קצת קשה להסביר את השאלה. נכון בשביל לחבר את הראווטר לכמה מחשבים צריך: מודם ראווטר שתי מחשבים. עכשיו, המודם מתחבר לשקע שבקיר [ADSL\CABLE], והמודם מתחבר גם לראווטר. עכשיו, איך אני מחבר את הראווטר למחשבים? אני מדבר על ראווטר חוטי. זאת אומרת.. נכון הכוונה בראווטר חוטי היא להעביר כבל מהראווטר למחשב.. איך אני בדיוק עושה את זה? נגיד כבל אחד הולך מהראווטר למודם כמו שאמרתי מקודם.. ואחד הולך לאחד המחשבים.. אז איך המחשב השני מתחבר לראווטר? מצטערר על החפירה אני מקווה שהבנתם אותי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מדליק מחשב מנסה להתחבר לאינטרנט זה עושה לי שגיאה של 721 התקשרתי לאינטנרט זהב הם אמרו לי שיש בעיה באזור חיוג 04 ו09 אני רוצה לדעת אם זה נכון תעזרו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
איך עושים רשת ביתיית יש לי עכשיו שתי מחשבים.. אני צריך לקנות את הציוד ופשוט לחבר וזהו? לא צריך להתקשר לספקית האינטרנט שיעשו משו?
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם היה בעיה במחשב שהופיע פתאום שכל הדפדפנים אומרים לי שיש בעיית אבטחה שהאישור לא מוכר ואם בכ"ז אני רוצה להמשיך ולהוסיף חריגת אבטחה כמובן שזה מופיע רק באתרים מאובטחים פרמתטי את המחשב יש לו 2 דסקים קשיחים ופרמתטי את שניהם כך שלא נשארו קבצים נגועים בוירוסים אחרי הפימרמוט הכל חדש אבל משום מה הבעיה נשארה אני מחובר דרך הוט ו 012 התקשרתי אלהם והם אמרו שהבעיה אצלי ושבמחשבים שלהם דרך השם משתמש שלי הכל עובד בסדר אז נשאלת השאלה מה יכול להיות הבעיה? וזה מופיע גם באקספלורר וגם במוזילה תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלומות , לאחרונה עברתי לADSL של בזק בנלאומי ,והתקנתי את המודם של Samsung. שידרגתי אותו עיל מנת שיהפוך לנתב (בעיקר בשביל החייגן הפנימי). משום מה ,אני מקבל מהירויות נמוכות מאד יחסית (50-60k) מאתרים שבעבר קיבלתי מהם הרבה יותר כשעוד הייתי מחובר בכבלים. שאלתי היא האם מצב זה יכול להיגרם עקב השדרוג של המודם? אני לא מבין בדיוק איך הוא עובד עכשיו עם כול הקטע של ה NAT וה- Virtual server ו- DMZ . אודה לכול רעיון\תגובה\הצעה שאולי תוכל לעזור לי. הסברים על הפונקציות של המודם שהזכרתי למעלה גם יתקבלו בברכה.
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הגיע עכשיו הטכנאי של הוט, הוא בא לסדר לי סופסוף את הבעיה באינטרנט שהייתה לי (בעיות של פלאפים משהו.. כל הזמן הוא החליף לי לIP 192 למרות שיש לי DHCP) קיצר הוא החליף לי את המוטורולה לterayon tj715 (ולקח לי את המסנן רעשים גרררר , עכשיו שנביא תLCD נצטרך לקרוא לו מחדש) איך המודם הבא? נראה לי ג'נרי משהו :\ אני מקווה שלא יעשה לי בעיות
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מחפש מידע לגבי מחירים של שמות מתחם ואיחסון וגם המלצות על נותני שירות זה (פשוט ברשת יש כל מני עסקאות ורציתי לשמוע ממנוסים ממני) יום נעים
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות את המכשיר הבא: מודם ADSL + נתב + אלחוטי קיים כזה דבר ? יש אולי משהו קרוב ? אני חייב המלצות
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
הבעיה היא בעיה מוכרת של חסימת תוכנות וכו בראוטרים... למשל שאני מנסה לפתוח סרבר למשחק אני חייב לחבר את המודם ישיר למחשב כדי שאנשים מבית אחר יתחברו כי אם זה מחובר זה פותח לאן גיים גם אם בחרתי דרך המשחק באופציה של סרבר כללי... או שיש לי בעיה עם תוכנה מסוימת שמאפשרת לי לשלוט בשרת משחק מסוים אז אני לא יכול להתחבר דרכה לסרבר עם הD LINK אני חייב לחבר את המודם ישירות... ואני לא יכול לעשות את זה כי יש עוד מחשבים שצריכים רשת בבית... (דרך אגב זה ראוטר אל חוטי) איך אני מכבה לו את הפייירוול או את פותח פורטים מסוימים?
-
- 8 תגובות
- 763 צפיות
-
-
suprnova.org, זה אתר חוקי שאפשר לדבר עליו בפורום? אם כן, אז יש לי פה בעיה. ישנם כמה קבצים שאני מנסה להוריד, אבל הוא רושם שיש בעיה, בציטוט נמצאת הבעיה: אני לא משתמש בשום תוכנת הורדה ואין לי מושג מה הבעיה. מישהו יכול לעזור? תודה! אם זה לא חוקי, אתם מוזמנים לנעול ולמחוק!
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
שלום לכם אני מתחבר לאינטרנט דרך מודם בעזרת חיגן (ADSL) וכך אני מקבל כתובת IP חיצונית למחשב שלי מחובר עוד מחשב בכבל רשת מולצב אני רוצה להביא גישה לאנשים מבחוץ לגשת למחשב הזה איך שהוא איך עושים את זה?
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מישהו יודע איך לגרום לאימיול להתחבר מאחורי פיירוול אוניברסיטאי, לצורך העניין בן גוריון? אולי יש דרך לעקוף את הפיירוול או משהו, שיתחבר לפחות ב low id, אולי בפרוקסי אולי דרכים אחרות. : אודה מאוד על העזרה, סטודנטית מיואשת. :-\
-
- 1 תגובה
- 763 צפיות
-
-
קניתי ראוטר יש לי מודם ADSL ואיכשהו זה לא מסתדר לי עם הכבלים . בתמונה של המודם העיגול האדום זה חיבור עם המחשב דרך USB והחיבור הכחול, משקע הטלפון למודם. במדריך לא הבנתי כלום. תעזרו לי... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-