עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. נכון שמורידים משהו בהורדה רגילה (לא דרך החמור) אז בהתחלה הוא מוריד על המקסימום של האינרנט (אצלי 190) ואז לאט לאט הוא יורד עד שהוא מתייצב, הוא כבר הוריד על המקסימום אז למה הוא לא ממשיך להוריד על המקסימום ?

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  2. אהלן יש לי מצלמת ezviz c8pf וברצוני לחבר אותה למחשב והשתמש בתוכנת מצלמות פרטית ולא בשל החברה יש דרך לעשות זאת ? אשמח לקבל עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by +Eliran+,

אתמול אחרי שהיה זק שלנו בעיות עם הראוטר והטלפון הגיע אלינו איש מבזק שקצת סיבך את העניינים קצת יותר. קיצר התברר שהראוטר שלי ממש דפוק (אני ידעתי את זה עוד לפני) והקליטה שלו לא מגיעה עד לקומה השנייה. לכן רציתי לשמוע המלצות על ראוטר שבטוח יגיע לי לגג, וגם אם יש פה אנשים עם דירות גג אז שישתפו בבקשה מה יש להם. תודה רבה. אני חשבתי על הראוטרים הבאים, ורציתי לשמוע מה אתם אומרים: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=2208&category_id=ada64f4c85bfbcf0ec7abfe923850485& או http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3289&category_id=ada64f4c85bfbcf0ec7abfe923850485&

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  4. שלום חבר'ה, אני כבר חצי שנה בלי ראוטר, ז"א אני מתחבר דרך חייגן של 013 ,אבל עכשיו אין לי את זה ,אני רק מתקין את החייגן והאינטרנט מחובר תמידית, זה קרה לי לפני שבוע בערך, מוזר לחלוטין, לא ביקשתי מהם את זה, ומה שהכי מוזר זה שכאשר אני פותח את ממשק החייגן הוא נותן לי את האופצייה של "התחבר" כאילו הוא לא מחובר אבל הוא בעצם מחובר, הדבר הזה מפריע לי לכל מיני הורדות וכו'... ואפילו מעלה לי את הPING במשחקי רשת. מה אני יכול לעשות? תודה חבר'ה.

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  5. Started by Jabradb1,

שלום לכולם, אני מחפש סקריפט שיודע לשלוח אימייל אם פינג לשרת מסוים מפסיק. לדוגמא: ping servername if pink ok - ping again if ping fails - send mail שליחת האימייל צריכה להיות דרך שרת EXCHANGE תודה מראש

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  6. כנ"ל לגבי חבילות 5 מגה ו3 מגה. אני רוצה לעבור חברה, ומתעניינת במחירי השוק.

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  7. ///

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  8. טיפים שתמיד כדאי לזכור כאשר רוצים לקבל את המחיר הטוב ביותר מספקית האינטרנט שלכם -- כתבה מ-YNET -- כאן -- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3586966,00.html

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  9. שלום, אני הולך בקרוב למסיבת רשת, ואני רוצה לסגור שיתופים עם סיסמא, רציתי לדעת איך אפשר לעשות את זה בחלונות XP. אני רוצה לדעת איך לעשות את אותו הדבר גם לAdministrative Shares של ווינדווס, קרי C$, D$, wwwroot$ וכו'. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by bdbd,

התקנתי ראוטר היום EDIMAX 6104 היה לי תמיד שרת FTP עם התוכנה SERV-U שהייתה מתחבר אלייה מחברים שלי וכו.. עם האיפי שלי ומעבירים דברים אחד לשני... עכשיו התקנתי תראוטר ואני לא יודע איך להתחבר למחשב שלי מחבר שלי\ איזה איפי ואיך מתגברים על הבעיה הזאת ואם היה יכולה להיות עזרה גם בקשר לאיימול ופתיחת פורטים \ ראיתי סרטון מאיזה אתר עשיתי לפי הסרטןם ועדיין LOW_ID

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  11. יש לי ראוטר של DLINK 614 פלוס. אני מחובר לאינטרנט זהב דרך כבלים. אני עובד עם אי מיול עם תוכנת NET LIMITER שמגבילה את פס הרוחב היוצא, ככה אני "מרמה"את האי מיול שאני מוציא 13, אבל לא משנה. לבעייה- שאני עובד עם האי מיול, ועם התוכנה שמגבילה פתוחה ברקע, אחרי 20 דקות הראוטר מתנתק, וצריך לחבר אותו מחדש שיעשה חיוג,ואז הכל עובד, ואז שוב אותו סיפור... שאני עובד בלי התוכנה, ורק אי מיול, כל האינטרנט נופל והמודם לא מסתנכרן יותר מ 5 שעות ! כל זה לא קורא ללא אי מיול ואין בעיה בראוטר, ויש לציין שבעבר הרחוק זה לא היה קורה בכלל... יש לי הרגשה שאחת החברות מפילה בכוונה..... זה נכון? מה הבעיה פה? ואיך פותרים אותה.....? תודה

• 8 תגובות
    • 745 צפיות
  12. שניהם מריצים XP, המחשב השני קצת יותר חלש מבחינת חומרה, לא רץ בו שום דבר מיוחד או כבד... בקיצור, שםו דבר שיכול להסיבר לדעתי את ההבדל בביצועים...

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by Joolmus,

אני מנהל רשת ביתית כבר די הרבה זמן, ועכשיו נתקלתי אצל בעיה מוזרה אצל חבר שלי, קיוויתי שאולי משהו יכול לעזור יש לו רשת ביתי עם האב ואלקטל פרוץ (לא שהראוטר מהווה בעיה בבעיה הצפציפית, אבל בשביל הרקע) יש 2 מחשבים ברשת, ולשניהם יש אינטרנט. הקונפיגורציה אצל המחשבים: Comp 1: 10.200.0.1, 255.255.255.0 Comp 2: 10.200.0.2, 255.255.255.0 בשתי המחשבים נורות כרטיסי הרשת דולקות, וגם בהאב. אם עושים פינג למודם, שמחובר גם הוא להאב, יש תגובה לכל אחד מהמחשבים. כאשר עושים פינג ממחשב 1 ל-2, מתקבלת תגובה. אולם, המוזר הוא שכאשר עושים פינג ממחשב 2 ל-1, אין תגובה. כל מה שבעצם אנחנו מנסים לעשות זה שיתוף למדפסת ושיתוף קבצים, אבל אין תקשורת "מלאה" אם אפשר לקרוא לזה ככה. פעם ראשונה שאני נתקל בבעיה כז…

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by The-Devil,

שלום לכולם!!! אז ככה בעה שלי החלה אחרי שהשארתי את המחשב דולק בלילה בבוקר הוצאתי אותו מStandBy ורציתי לגלוש אך להפתעתי הוא לא זיהה את זה שהכבל מחובר למחשב בדקתי את המודם (ECI) והכול תקין ( זה רשת ובמחשב שני שלי הכול סבבה) בדקתי את החיבורים על ידי החלפת הכבלים - לא עזר כי הכבלים תקינים הבאתי מחשב נוסף וניסיתי להתחבר והוא נתן לי כלומר הבעיה הייתה כנראה בכרטיס רשת אז החלפתי את הכרטיס רשת באחד שהיה לי וזה עבד תקין ליומיים ואז שוב החלה התקלה שהוא רושם לי Network cable unplugged!!! אני דיי בטוח שזה איזשהם בעיות בהגדרה של המחשב אחרי שהוא יוצא מStandBy אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה מקווה שתוכלו לעזור לי :-\

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  15. Started by idofr,

אנשים תודה מראש לכול מי שעוזר ולכול מי שמנסה לעזור אז ככה עשיתי כול מה שפורשי כתב בדביק למעלה עכשיו בZA הגדרתי את 192.168.0.2 כ trusted ועדיין זה לא עובד ניסיתי לשלוח פינג מהלקוח והוא חזר אבל אי אפשר לגלוש וניסיתי לכבות את ZA ואז הכול עבר טוב מישו יודע מה לעשות??

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by AdiR^SiNaI,

שאלה לגבי 2 השכבות הראשונה והשנייה האם זה נכון השכבה הראשון אפליקישן היא מאזינה לרשת במידה ואתה רוצה לשלוח איזה שהוא חומר קובץ,סרט,תמונות,סרטים כחולים אז היא לוקחת את הקובץ ומעבירה אותו לשלב הבא שהוא Presentation נכון? ולגבי השכבה השנייה Presentation היא לוקחת את הקובץ והיא ממירה אותו לשפה בינרית 01 כדי שכול מחשב יוכל לזהות אותו מעבירה אותו ברשת וזה שמקבל אוטומטי זה מעביר לקובץ ששלחת ובמידה ובחרת לעשות קיבוץ לקובץ כדי שזה ישלח מהר יודע השיכבה הזאת עושה זאת וגם אפשר לאבטח את הקובץ דרך זה האם זה נכון? תודה

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  17. טוב קודם כל ככה,אני מחובר ל-ADSL ונמאס לי לקבל בכל תוכנות השיתוף LOW ID. ניסיתי לפתוח פורטים עם 200 תוכנות וגם בעזרת פקודות נדה, הוא אומר לי שאיי אפשר. יש לי 3 מחשבים בבית שמחוברים בעזרת Hub כאשר ה-Hub מחובר למודם שאיזה מישהו פרץ לי אותו והכניס לי בתוכו את השם משתמש והסיסמא של ההתחברות שלי לאינטרנט. החלטתי שפשוט נימאס לי מזה ודווקא הפורטים שהייתי צריך לא נפתחו לי, אבא שלי קנה נתב\ראוטר אין לי מושג מה זה אלחוטי לאחותי. השם שלו הוא: AirPlus 2.4GHZ Wireless Access Point של D-LINK ויש גם משהו כזה שרשום עליו DWL-900AP+. בכל מקרה אם לא הבנתם על איזה נתב\ראוטר מדובר אז הינה תמונה שלו: http://loading.co.il/uploads/177KB-DSCN1823.JPG השאלה שלי היא האם בעצם הוא יכול לשמש אותי כראוט…

18. Started by ariel7766,

הראוטר שהביאו לי היום במחשב החדש הוא : http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1260 עכשיו הרכיבו לי את הרשת ביתית קווית זה שני מחשבים מחוברים שלי ושל אחי עכשיו אצלי נמצא הראוטר מחובר למודם רשת של בזק ECI B-FOCUS ROUTER 312+ השאלה שלי היא למה אצלי שום דבר לא מתחבר ולא מתעדן מהאינטרנט אני מתכוון לאי סי קיו,מסנג'ר,עדכונים חיים לנורטון אנטי וירוס ,אימיול , קאזה , ועוד כמה תוכנות אני לא מצליח להתחבר איתם מה שמצחיק שהדפדפן עובד אבל התוכנות לא מצליחות להתחבר לי או לעדכן ניסיתי לשחק עם הפיירוואל של הווינדוס ולא עזר אצל אחי זה עובד כל התוכנות בלי בעיות ,לפעמים גם המחשב אומר לי שצריך ללכת להגדרות PROXY משהו כזה תציעו לי דרכים לפתור את הבעיה תודה ! הנה תמונה מההגדרות של הנת…

19. שמעו אני מזמין כנראה את הנתב הזה: http://www.gim.co.il/Product.asp?productid=130 האם מישהו מכיר אותו? האם הוא איכותי? והאם יש בו שרת מדפסות כי אני צריך ? תענו לי רק על הנתב הזה ולא על אחר

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by imp,

שאלה בכותרת, איך אני מוריד את ה FIREWALL של Edimax3 או איך אני פותח פורטים

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  21. Started by benor,

בתור התחלה יש לי רשת בין שני מחשבים. באחד מותקן XP PRO ובשני מותקן WIN 98SE. אז במחשב שבו מותקן ה- WIN98SE אז בכל פעם שהמחשב עולה אז הוא פותח חלון כזה ואז הוא מבקש שיכניסו סיסמא, ואני לא מכניס סיסמא אני משאיר את החלון ריק. יש משהו שאפשר לעשות שזה יעלה מייד בלי ללחוץ אישור כל פעם? תודה.

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  22. Started by Drazick,

יש למישהו אולי הזמנה לג'מייל לחולק איתי? אולי בכלל אפשר לפתוח איזה ת'רד לחלוקת הזמנות בין כל המשתמשים פה? המייל שלי אם מישהו מוכן הוא royia@walla.co.il סופ"ש נעים חברה...

23. Started by orenbm,

שלום לכולם. קיבלתי היום ראוטר עם מודם ADSL מדגם CNAD 804 NF ולאחר שעות של נסיונות עדיין אין לי מושג איזה הגדרות יש להכניס כדי שיתחבר לאנטרנט. אני גולש דרך ברק. כל עזרה תתקבל בברכה ובתודה גדולה.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  24. יש לי בעייה שלא נתקלתי בה בעבר. יש לי קשיים בחיבור רשת בייתית. אני רואה נקודה צפה על האייקון של כרטיס הרשת. אחר כך מופיעה הודעה "Limted or no connectivity". הכבל המוצלב חדש, ניסיתי להתקין מחדש את כרטיסי הרשת. שניהם לא מקבלים IP. מה עוד אני יכול לעשות ?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  25. Started by X7-007,

אמריקה לא מוותרת ועכשיו הם עושים סינון על המנוע חיפוש של גוגל וחוסם חיפוש של MP3 http://www.chillingeffects.org/notice.cgi?sID=231236 סתם לדוגמא שיר שחיפשתי מוביל להודעה בחיפוש של גוגל בתגובה לתלונה שקיבלנו במסגרת חוק זכויות היוצרים של US Digital Millennium , הסרנו 4 תוצאות מדף זה. אם תרצה, תוכל לקרוא את התלונה שגרמה להסרה באתר ChillingEffects.org. סוף העולם יגיע מוקדם בשבילנו, אבל סופו באמת יגיע קצת מאוחר

• 1 תגובה
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים