עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Dimer,

יש לי שתי מחשבים ואני רוצה לעשות ICS ביניהם (לא אלחוטי). שניהם WIN XP PRO. אני מחובר דרך נטוויז'ן עם חייגן. ה-CLIENT הוא עם SP2. עשיתי הכול לפי המדריך שיש פה, הצלחתי להגדיר את הפיירוול (ZONE ALARM INTERNET SECURITY) של מחשב השרת והכול עבד מצויין לפני שבוע. לא נגעתי במחשב השני (CLIENT) שבוע שלם, היה בכלל כבוי. במחשב השרת לא עשיתי שום שינוי. עכשיו אני מנסה לגשת דרך ה-CLIENT לאינטרנט וזה לא עובד למרות שיש LAN ביניהם ואני רואה תיקיות משותפות. בדקתי שוב פעם את ההגדרות מול המדריך והכול בסדר לפי ההגדרות אבל אין אינטרנט במחשב השני. ניסתי כבר לנתק את ה-ZA אבל גם זה לא עוזר אז כנראה שהיא לא הבעיה. הפיירוול של חלונות לא פעיל בשני המחשבים. מה יכולה להיות הבעיה???? טוב....…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  2. Started by litaei,

האמת שאני לא מבין בראוטרים וכל זה אז הייתי שמח אם תמליצו לי אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית אחד שליו אחד של אח שלי ושנינו משחקים משחקים כבדים call of duty וכאלה בסגנון הייתי שמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר טוב שיחזיק את 2 המחשבים אמרו לי משהו על ראוטר תקן N אבל אין לי מושג מזה תודה

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  3. שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי עד 400ש"ח על הראוטר להחזיק כ 5 מחשבים ביניהם 3 אלחוטי ו 2 חוטי + שתי מכשירי סמארטפון (זה כנראה המקסימום שאני מצפה). המחשבים אלחוטיים יהיו במרחקים הבאים מהראוטר: מחשב אחד כמטר וחצי - שתיים (באותו החדר) מחשב שני כ 10-15 מטר (בחדר שמופרד על ידי שתי דלתות) מחשב שלישי כ7-10 מטר (בחדר שמופרד על ידי דלת אחת) אף אחד מהמחשבים לא נמצא בממ"ד, הקירות הם קירות רגילות (לא גבס) והדלתות הן דלתות עץ. אם אתם צריכים עוד פרטים, תגידו ואפרט. אשמח לכל עזרה אפשרית. תודה רבה מראש!

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by moskitos,

אני רוצה לפתוח פורטים במודם שלי מסוג אלקטל(שהוא גם ראוטר) אבל אני לא יודע מה אני אמור לרשום איפה שרשום פרוטוקול.

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  5. שלום רב, לקראת טיול בארה"ב אני מבקש המלצה כדי שיהיה לי שם אפשרויות גישה לאינטרנט במחשב האישי שלי כנ"ל לגבי הסמרטפון תודה למשיבים

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  6. Started by oded6188,

יש לי את המודם הזה בערך מהיום הראשון שהADSL הגיע לשוק... בעבר הפכתי אותו ל PRO, ובעזרת SWITCH היה לי אינטרנט בכל המחשבים בבית... הסויצ' הלך לעולמו והבאתי ראוטר של 3com עשיתי איפוס מלא למכשיר, והחזרתי אותו בחזרה למצב HOME (גם דרך הTELNET וגם דרך הממשק באקספלורר) כרגע אני מצליח להתחבר לאינטרנט רק כאשר המודם מחובר ישירות למחשב ואני מחייג בעזרת חייגן אבל אני לא מצליח לעשות שהוא יעבוד דרך הראוטר... יכול להיות שאיפסתי הגדרות במודם שלא הייתי צריך לאפס?

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. עד עכשיו השתמשתי בנתב חוטי של לינקסיס מדגם BEFSR41 אני די מרוצה ממנו, אמין ועושה את העבודה. קיבלתי אתמול נתב גם של לינקסיס, אלחוטי בתקן B הישן יחסית, מדגם befw11s4. המחשבים הנייחים שלי ימשיכו להיות מחוברים באופן חוטי כך שהם לא יושפעו אך רציתי להוסיף יכולת גלישה אלחוטית עם מחשב נייד מדי פעם. האם הנתב הזה מספק או שהוא איטי מדי לסטנדרטים של היום? דבר נוסף: במפרט שלו מצוין שהוא תומך במהירות 10/100 - HALF DUPLEX ו במהירות 20/200 - FULL DUPLEX. מה המשמעות של זה? המחשבים שלי בעלי כרטיסי רשת של 1 ג'יגהביט, ומוגדרים על מצב AUTO NEGOTIATION , באיזה מהירות הם אמורים לעבוד?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  8. כיום יש לי בבית מחשב שמחובר למודם adsl של בזק בחיבור usb, כבר כמה שנים. מהירות הגלישה 1.5mb. אני רוצה לקנות ראוטר לגלישה אלחוטית. אני רוצה ראוטר שיתאים גם ל-adsl וגם לכבלים, בתקן n. אני לא רוצה לשנות את תנאי החיבור מול בזק ומול בזק בינלאומי. אני חושב שאלו האפשרויות שלי (ובסוגריים, שאלות נוספות): 1. החלפת המודם בבזקסטור למודם בחיבור רשת (מה כדאי לקחת? זה עולה כסף?); אח"כ קניית ראוטר בחיבור רשת (איזה מומלץ?). 2. קניית ראוטר שיכול להתחבר למודם בחיבור usb (יש כאלה? מה מומלץ?). 3. קניית ראוטר/מודם שיחליף את מודם ה-adsl של בזק (מה מומלץ?). מה כדאי לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by bogdant,

שלום יש לי ראוטר DI604 וכשה אני משחק VIETCONG אני לא יוכול להתחבר לסרבר אחד הם שתי המחשבים בו זמנית אלה רק בנפרד כשה אחד מחובר השני לא יכול לאותו להתחבר לסרבר ולהפך מה עושים ???

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  10. Started by yotam360,

לי יש בעיה באינטרנט (014), ושאני עובר יוזר (012) "איכשהו" אין בעיה. השאלה היא האם הוא יכול לראות את הסיסמאות שאני משתמש או כל משהו בסגנון של פריצות בכל דרך שהיא?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  11. Started by sh_idan,

יש לי ראוטר של בזק b-focus router 312+ ו-HUB הכל מחובר, ואני יכול לגלוש אבל כל פעם במחשב אחד, אם אני מתחבר ממחשב אחד אז השני לא יכול לתחבר ולהפך השיתוף של הקבצים והמדפסת עובד בסדר גמור איך אני גורם לאינטרנט לעבוד במקביל בשני המחשבים?? תודה!

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  12. לאחרונה התקנתי את WINDOWS VISTA ULTIMATE כמערכת הפעלה שניה על המחשב. מכיוון שיש לי שני כוננים הXP יושב על C, והויסטה יושב על D. כל הדרייברים של כל המערכת מותקנים גם על C כולל אלה של הרשת.. עם הפעלת המערכת שמתי לב שהמודם לא מחובר, כאשר בXP הכל עובד מעולה. התחלתי להתקין שוב את הדרייברים של המודם (ADSL) והם אמרו שישנה טעות כלשהי ומיד חשבתי שאולי הדרייברים של בזק לא מעודכנים לויסטה.. אני לא בדיוק ספצ בענייני חיבורי אינטרנט ורשת.. עיזרו לי

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by A.M,

אני מדליק מחשב מנסה להתחבר לאינטרנט זה עושה לי שגיאה של 721 התקשרתי לאינטנרט זהב הם אמרו לי שיש בעיה באזור חיוג 04 ו09 אני רוצה לדעת אם זה נכון תעזרו בבקשה

14. אני גר בקיבוץ המספק לתושבים תשתית ASDL הביתה. אחראי הרשת התקין אצלי את ראוטר ישן מדגם LINKSYS G1000 אבל בגלל בעיות בתשתית החשמל של הבניין, הראוטר הפסיק לעבוד. אני רוצה לקנות ראוטר חדש ונאמר לי שיש מכשירים שיודעים להתמודד עם נפילות מתח בלי לאבד את ההגדרות שלהם. זאת דירה קטנה והרשת צריכה לכלול שני מחשבים ניידים (תעבורה ממוצעת), מדפסת רשת, זוג טלפונים ניידים ב-WIFI ו-PS3. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  15. ברשותי SYNOLOGY DS-112J שאותו אני רוצה לחבר להוטבוקס. הבעיה היא שחיברתי אותו דרך דרך כבל רשת ולא מצליח למצוא אותו ולקבל גישה אליו. אשמח לעזרה כמו כן אציין שנותרית ה STATUS מהבהבת בכתום.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  16. היי ברשותי מחשב כף יד 3850 של IPAQ והייתי מעוניין לקנות כרטיס רשת אלחוטי מתאים על מנת שאני יוכל להתחבר לאינטרנט. השאלה שלי היא האם קיים כרטיס רשת שמתאים לממשק שבא עם המחשב. אשמח לקבל תשובה מהירה. גל.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by ShayGTi,

שתי שאלות. יש לי בעיה עם המסנג'ר, לאחר שהתקנתי את הרשת הביתית הוא מסרב להתחבר ואין לי מושג איך לפתוח את הפורטים שלו. יש תוכנה, או פונקציה בנתב עצמו, להגביל רוחב פס למחשב כזה או אחר? או לחלק את הפס לפי רצוני? כך שמחשב אחד יועדף על פני האחר? תודה לכל מי שעזר לי בבעיות הקודמות, במיוחד לניר התותח. עוד קצת עזרה ואני אפסיק לנג'ס

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  18. האם אפשר לבנות רשת אלחוטית רק בעזרת 2 כרטיסים אלחוטיים? והאם שיתוף האינטרנט יהיה הרבה יותר איטי מאשר אם היה לי ראוטר עם 2 כרטיסי רשת אל חוטיים.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  19. שלום, התקנתי win7 לפני כמה ימים, ובהתחלה לא היה לי אנטיוירוס או פיירוואל על המחשב והייתי פשוט רושם בהתחל-->הפעלה את האייפי של המחשב השני שיש לי בבית וישר היה נכנס לי לכונן רשת שיש לי. לאחר ההתקנה של אנטיוירוס NOD32 אני לא מצליח להתחבר לרשת הביתית, כנראה שיש משהו באנטיוירוס/פיירוואל שחוסם את הגישה לרשת. ניסיתי לעשות disable לאנטיוירוס ועדיין אי אפשר. (למרות שידוע שגם שעושים לאנטיוירוס הזה disable הוא עדיין ממשיך לחסום כל מיני דברים.) אני מעריך שיש איזה פורט מסויים שצריך לפתוח איכשהו. אם אפשר את עזרתכם, תודה. [br]פורסם בתאריך: 10.12.2009 בשעה 19:40:45 הסתדרתי, לנעול.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  20. Started by Spider76,

שלום, מכיוון שהיו לי בעיות מסויומות להכנס למשחק הרשת, התמיכה אמרה לי לכבות את : DisableChecksum Offload. מישהו יכול להסביר לי במה זה יכול לעזור ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by UV1,

היי מחשב חדש במשפחה, צריך לחבר גם אותו לאינטרנט. אני מחפש ראווטר אמין שיתן מהירות טובה ואפשרות חיבור חוטי ואלחוטי? כמו בשביל המחשב החדש צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי לגבי מחיר - אין לי מושג אני מניח שכמה מאות זה בסדר תודה

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by Moty_p,

שלום לכם אני מתחבר לאינטרנט דרך מודם בעזרת חיגן (ADSL) וכך אני מקבל כתובת IP חיצונית למחשב שלי מחובר עוד מחשב בכבל רשת מולצב אני רוצה להביא גישה לאנשים מבחוץ לגשת למחשב הזה איך שהוא איך עושים את זה?

23. Started by tascam,

מה ה FIRMWARE המומלץ ביותר ל WRT300N v2 LINKSIS הרישמי ןהלא רישמי שלא עובר על ה JPL ? דן

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  24. מישהו יודע איך לגרום לאימיול להתחבר מאחורי פיירוול אוניברסיטאי, לצורך העניין בן גוריון? אולי יש דרך לעקוף את הפיירוול או משהו, שיתחבר לפחות ב low id, אולי בפרוקסי אולי דרכים אחרות. : אודה מאוד על העזרה, סטודנטית מיואשת. :-\

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  25. שלום, בהנחה ויש לי ראוטר פשוט בבית בלי אפשרות mesh, האם חיבור ראוטר נוסף מדגם אחר או זהה בכבל רשת בחדר אחר יטפר לי הגדלת טווח של הwifi הביתי?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.