עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכם ייש לי שני מחשבים עים ויסטה[ וראותר RTA1025W בזק ] ואני רוצה לשלוט ממחשב אחד למחשב השני לצורך העברת חומר וגם גיסי ניסה דרך תוכנה ולא הלך ואז ניסינו שוב שמחשב אחד ישלוט בשני וכל פעם ניתקלתי בהתנגדות וגם לפניי פעולה בדקתי שאף פיירול או אנטי וירוס חוסם [[והשאלה שלי היא האים אני יכול לשלט דרך הראותר בשניי מחשבים בויסטה]] אודה לכל מי שייעזור לי

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  2. Started by whodosntlikeomri,

שלום, יש לי בבית workgroup אם בערך 8-10 מחשבים יש לי מודם אלקטל משודרג וסוויטץ genesis 8 פורטים יש לי גם Dlink D524g שמשמש כסוויטץ ואקסס פוינט עכשיו יש לי בעיה מוזרה משום מה יש לי שני מחשבים שרואים רק אחד את השני ואת האינטרנט וכל השאר רואים את אצמם ואת כל השאר חוץ מהשניים.... יש להם אותו workgroup מוגדר ושמו DB מישהו יכול לעזור לי? מה לא נכון?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  3. Started by oOMrYairOo,

ערב טוב יש לי חבר שיש לו במשרד ראוטר cisco 881w שנרכש באופן פרטי על ידו עכשיו באיזור שלו תשתית בזק רופפת כל שני וחמישי לכן הוא עבר הוט ל 12/1 אם חיבור בחייגן לספק באופן מפתיע תשתית הוט יציבה יותר מזאת של בזק עכשיו השאלה היא איך אני מגדיר בסיסקו חייגן l2tp לכיוון הספק? בזמנו הגדרתי חייגן pppoe בתשתית בזק אבל לא יצא לי להגדיר חייגן l2tp לכיוון ספק בתשתית הוט יש פה למישהו קישור או מדריך זריז שיכול לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  4. Started by diego.lij,

שלום לכולם!! כמו שכבתי בנושא יש לי ראוטר 3com OfficeConnect 3crwer100-75 בזמן אחרון אחרי שהחלפתי מודם אני לא מצליח לשמור הגדרות!! כל פעם שאני לוחץ על כפתור ה APPLY לאחר כ 30 שניות הכפתור ממשיך להבהב! וכל פעם שאני מנתק אותו מהחשמל הוא מתאפס להגדרות יצרן!! מישהו יכול לעזור לי!!!1 תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by c5123,

יש לי :ROTAL RTA 1025 יש למודם רשת אלחוטית אני רוצה להשתמש בזה כדי לחבר את המחשב הניד של אחי אבל אין לי כרטיס רשת ואני לא יודע איזה לקנות משהוא יכל להמליץ לי על כרטיס רשת שיעבוד אם המודם הזה תודה.

• 8 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by miki03,

שלום לכולם אני חושב שפרצו לי למחשב אבל אני לא בטוח... מה שכן האינטרנט לא מפסיק להעביר דברים ( UPLOAD ) ואין לי ואין שום דבר פתוח אפילו לו EXPLORER !! והוא מעביר UPLOAD ממש ממש מהר !! והאנטי וירוס נסגר ולא רוצה להיתפח יותר ואפילו להתקין אותו מחדש במחשב אי אפשר !! אני צריך אתרים שבודקים ומוציאים וירוסים ותולעים למינייהם !! --- דחוף --- תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. יש לי מודם PCI ADSL פנימי. אני רוצה ליצור מצב כך שאני מדליק את המחשב הוא יבצע כניסה אוטומטית לרשת עוד לפני שהמחשב עולה לשולחן העבודה (בדומה לכניסה לרשת). איך אני עושה את זה? ניסיתי דרך הגדרות החייגן ואני לא מצליח.

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  8. Started by haim855,

שלום לכולם. חברו אותי לFiber4k כל הבית.. ומאז בקצרה כל מישחק רשת שמשחק זה זורק אותי מהשרת. משחק עצמו נתקע איך התאר את זה.. משחק כאילו נעצר הכל תקוע ואז זורק אותי מהשרת. יש למישהו מושג למה וכמובן פתרון? ואציין שלפי החיבור של Fiber4k היה לי מודם רגיל עבד בסדר! וכמובן שלא צריך לציין שהתמיכה שלהם זוועה שהתיאשתי כבר..

9. Started by eloya,

היי, אני מנסה לגשת למחשב שלי דרך remote desktop ממחשב אחר. מבחינת תוכנה הכל מותקן כמו שצריך. יש לי שני חשבונות admin וכשאני מנסה להתחבר אל המחשב הוא מבקש סיסמה העניין הוא שאין לי סיסמה לאף אחד מהם ולא הצלחתי למצוא איפה צריך להגדיר אותה. אנא עזרתכם.

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  10. Started by Hitman_47,

מה הפורטים של ICQ? איך אני יודע לימצוא פורטים ? העים יש אתר עם פורטים למישחקים ותוכנות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by edi17,

שלום לכולם! יש לי adsl מזה חצי שנה... היתה לי חבילה של 0.5 מגה ואחרי זה החלפתי לחבילה 0.75 מגה... השאלה שלי היא איך אני יודע בוודאות שהחליפו לי את החבילה ( התקשרתי לבזק והם אמרו ששינו לי את החבילה אצלהם ל- 0.75 מגה). הבעייה היא שלפעמים כשאני נכנס לעשות Internet speed test הוא מראה לי שיש לי חיבור של 0.5 מגה! מוזר...! תודה לעוזרים!!!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Spider76,

שלום, מכיוון שהיו לי בעיות מסויומות להכנס למשחק הרשת, התמיכה אמרה לי לכבות את : DisableChecksum Offload. מישהו יכול להסביר לי במה זה יכול לעזור ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  13. Started by eladyona25,

בבקשה אפשר להסביר על ה-password policy כל שנוי ברמת הדומין לא חל על ה-client למשל דרישת סיסמה מורכבת שיניתי ללא מורכבת (לא פועל) מספר התווים של הסיסמה שיניתי (לא פועל) ודבר נוסף האם יש אפשרות להגדיר ב-OU הגדרות password policy מסוימות וב-OU אחר להגדיר הגדרות password policy שונות ידוע שניתן לבצע זאת ב-SERVER 2008 רציתי לדעת אם ניתן גם ב-2003 תודה.. ואם אפשר מדריך בעיברית

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  14. Started by infer73,

בבית יש לי 4 מחשבים, שניים מתוכם מחוברים בצורה חוטית ושניים נוספים בצורה אלחוטית הראוטר שבשימוש הוא ה - Siemens SL2-141 ה-IP וה-Subnet Mask ברשת הם ערכי הברירת מחדל IP - 10.0.0.1-137 Subnet Mask - 255.0.0.0 אני מנסה לבנות אפליקציה ב-C# שבאמצעותה אני אעיר מחשבים מרחוק (Wake Up On LAN) קראתי קצת על הנושא, והבנתי שצריך לשלוח פאקט בעל מבנה מסויים (Magic Packet) לכל המחשבים ברשת (Broadcast) בשביל להעיר את המחשב. כרגע אני מנסה לשלוח את הפאקט הזה לכתובת 10.255.255.255 שזאת למיטב הבנתי הכתובת Broadcast של הרשת שלי, אבל אף מחשב אחר ברשת לא מקבל את הפאקט (עזבו נדלק, אני מסתכל, בתוך וינדוס, על החיבור ושולח את החבילה מאות פעמים ובדקתי שני מחשבים שונים בבית [אחד שמחובר בצורה חוטית ואח…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. שלום לכולם, אני מחפש דרך לעבור את הממד שלי עם רשת אלחוטית מה שחשבתי לעשות מתואר בשרטוט לחבר את הראוטר עם המודם עצמאית בלי מחשב בסלון (אפשר בכלל? אני לא מבין גדול..) וככה בעצם אני "עוקף" את הממד.. בין כל חדר לסלון יש בערך 4 מטר.. בממד יש מחשב נייד של DELL בחדר הרגיל יש מחשב נייח חשבתי על הדגם הבא Edimax BR-6524N וכרטיס לנייח Edimax EW7128G מה אתם אומרים? יש לציין שאני מחובר ב-ADSL בבזק עם מודם B-FOCUS ROUTER 312+ וכמובן שהדלת בממד תשאר פתוחה.. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by sheff2k1,

במשך שנים היה לי אינטרנט רגיל, על מחשב אחד. עכשיו עשינו רשת עם ראוטר ופתאום אני מגלה שהביטורנט לא עובד כמו שצריך. כל הזמן יש בעית NAT(בAZUREUS הסמיילים תמיד נשארים צהובים) אחרי שיטוט קטן באינטרנט הבנתי שאני צריך לעשות משהו שנקרא port forwarding. מצאתי את המדריך הזה: http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/PowerNet/PAR-720G/Azureus.htm הוא מיועד בדיוק לראוטר שלי- ולתוכנה אזוראוס. עשיתי בדיוק מה שרשום שם, אבל משום מה כל פעם שאני לוחץ APPLY בADD VIRTUAL SERVER, אני מקבל שגיאה כזאת: webserver:Error adding NAT reserved mapping pool Azur1........ כל מה שניסיתי לא עזר. מאד אשמח אם מישהו יסביר לי מה לא בסדר(אני מניח שלמלא בארץ יש את הראוטר שלי: power net par720G

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  17. שלום, יש לי ראוטר Level one WBR3408 hw ver 1 ,firmware ver 1.2 ישן, ואינטרנט של הוט וגיימר מבזק בינלאומי (עם גיימר) של 12 מגה. כדי לגלוש עם הגיימר אני חייב חייגן, והראוטר במצבו הנוכחי יכול לסחוב בקושי חצי מזה. יש דרך להתקין על הראוטר משהו, או באיזשהי דרך לתקן אותו שיתן 12 מגה? אם לא (רוב הסיכויים), מה הראוטר היציב הכי זול שסוחב 12 מגה? חשוב הרבה יותר שלא יתקע, יתנתק, ישרף או כל דבר אחר, מאשר שיהיה זול. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by kkffiirr,

שלום, אני מנסה להשתמש בראוטר הזה כדי להגדיל טווח מראוטר NETBOX (ישן של נטוויזן) שמחובר אליו עם כבל רשת לכניסת LAN1. מה שאני מצפה שיקרה, שהראוטר ישתף את הרשת הזו, אבל בפועל אין גישה לרשת. ניסיתי להגדיר בAdvanced setting -> wan services את החיבור כbridged, אבל עדיין אין חיבור. מה שמוזר שבסיכום ההגדרות למרות שהגדרתי BRIDGE, הוא מציג לי DNS מאופס ובלי כתובת של gateway. מה אני עושה לא נכון? האם צריך לבטל DHCP? האם צריך לשנות את טווח הIP? הSUBNET? האם יש דרך לעקוף את הבלאגן הזה? הממשק של הראוטר הזה ממש לא ידידותי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by buyom22,

אהלן... ברשותי מחשב שהתקנתי עליו שרת(DOMAIN CONTROLLER) והשאלה שלי היא כזאת למה שאני מתחבר מהמחשבים שלי בבית לשרת הטעינה היא מאוד איטית??? יש למישהו הסבר הצעות פתרונות?...? אודה לתשובה

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  20. Started by asypeer,

הי. יש לי משתמש ברשת שהALIAS שלו באאוטלוק הוא של איזה בחורה שעבדה על המחשב שלו לפניו.. וכל פעם שמישהו בחברה רוצה לכתוב לו מייל, מופיעה השם של הבחורה בסוגריים < > כאלו. שיניתי את ההגדרות שלו ב-ACTIVE DIRECTORY, וזה עדיין לא משתנה.. לא מבין למה.. מצורף צילום מסך של הבעיה.. אם יש למישהו מושג מה צריך לשנות בשרת הדואר בשביל להסדיר את העניין.. תודתי נתונה לא מראש.. בתודה, אסף [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by shon2913,

אוקיי, קנינו סוויצ' ש TP-LINK של 8 פורטים, יש שמה 8 חיבורים וחיבור חשמל. עכשיו- אנחנו רוצים לחבר 8 איש שיהיו מחוברים גם לאינטרנט וגם אחד לשני דרך LAN. איך עושים את זה? (אנחנו מצליחים לחבר רק 7 איש+אינטרנט ולא 8, כיפשוט אין מספיק כניסות...מה עושים?) ועוד שאלה- האם אפשר לחבר לאן של 8 איש רק עם הסוויצ'? ללא האינטרנט? זאת אומרת פשוט לחבר ל8 כניסות 8 מחשבים...ויהיה לאן? נוכל לשחק ביחד?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by davis5,

אני מתחבר מרחוק למחשב שלי דרך תוכנה הנ"ל אבל הבעיה שאחרי זמן מסויים הכתובת ip שלי משתנה ואני כבר לא יכול להתחבר כי אני לא יודע אותו. האם יש תוכנה או דרך מסויימת להתחבר בלי לדעת את הip או דרך לגלות את הip החדש? תודה

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by dor31,

מישהוא יודע כיצד אני מסדר שאני יוכל להתחבר דרך האינטרנט למחשב אחר ואיך אני מגדיר את הHOST והREMOTE. תודה

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  24. Started by viper_sb,

האם ניתן לעשות שהSBOX יוכל לעבוד עם שני ספקיות ISP אבל יהיה מחובר למודם אחד של בזק ?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  25. הבן שלי מחובר על תשתית בזק ו+ אקספון. חבילת 100MB. נתב DLINK של בזק. לפני מספר שבועות התחילו תופעות של ניתוקים ספורדיים מהאינטרנט. במחשב המחובר קווית זה מתבטא בדפים לא נטענים וחיווי של "אין חיבור אינטרנט" על האייקון של הרשת בסרגל. בטלפונים ובטאבלט אין גישה לאינטרנט למרות שחיווי הWIFI תקין. הדרך היחידה לאושש את החיבור האלחוטי היא כיבוי והדלקה של הWIFI במכשיר הנייד. התמיכה של בזק שלחו אותו להחליף ראוטר אבל זה לא פתר את הבעייה. עשו גם נסיון של הגבלת רוחב הפס ל40MB בתשתית ואצל הספק וזה לא שיפר את המצב. מה צריך לעשות כדי לאבחן את סיבת הניתוקים? איך יודעים אם זה ברמת התשתית או ברמת הספק?

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים