רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת ביתית של שני מחשבים שמחוברים ביניהם בכבל מוצלב כמו כן יש לי שיתוף של ADSL שני המחשבים הם יחסית חדישים, ותומכים בפונקציית WAKE ON LAN גם הכרטיסי רשת שיש לי תומכים בפונקציה הזאת בשני המחשבים יש לי WIN_XP PRO SP1 רציתי לדעת איך אני משתמש ב WAKE ON LAN איך אני גורם למחשב המארח להידלק/להיכבות ע"י שליטה מהמחשב האורח ואיך אני מבטיח שאף האקר משועמם לא ידליק לי פתאום את המחשב כשאני לא בבית האם אני צריך ציוד מסוים ?? תודה טל
-
- 0 תגובות
- 921 צפיות
-
-
ברשותי שלושה מחשבים הקשורים ברשות ביתית עם שיתוף אינטרנט. כיום כדי לגלוש במחשב אחד צריך לפתוח את המחשב המרכזי. רציתי לדעת אם אוכל להשתמש בראוטר ולחבר את כל המחשבים אליו וגם את המודם וכך אוכל להשתמש במחשבי הרשת מבלי לפתוח את המחשב המרכזי. אם לא, כיצד אוכל לעשות זאת?
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום, אתמול שידרגתי את התשתית של 100 שלי ל-100 מגה, ו100 מגה ספק עם בזק בינלאומי. ברוטאר שלי מוגדר חיבור ל NO-IP, כך שאני יכול להתחבר ב RDP למחשב שלי בקלות. הבוקר שמתי לב שזה לא עובד, מבדיקה מהירה, ראיתי שיש IP אחיד לכל משתמשי בזק שיוצאים מהוט. מישהו מכיר פתרון יצירתי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים מחוברים ברשת ע"י switch אחד מהם הוא הסרבר שהוא מחובר ישירות ל ADSL ולswitch... וכל שאר המחשבים מחוברים גם ל switch.. הרשת פעלה מצויין וכל המחשבים היו יכולים לגלוש באינטרנט... לפני כמה ימים ביום בהיר אחד, פתאום האינטרנט בשני מחשבים לא פועל.... מה יכולה להיות הבעייה? לא היו שינוייים בשום הגדרות!... תודה רבה רבה.... נ.ב- כאשר ממחשב אחד שהאינטרנט בו לא פועל עשיתי פינג לסרבר אז ההוא החזיר תשובה... זה אומר שהרשת מחוברת לא?... אז חסכתי לכם פחות בעייה לחשוב עלייה
-
- 2 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני יתאר את המערכת שיש לי ואזה את הבעיה... יש לי שני מחשבים. נייח ונייד. מודם (של תומפסון אם זה חשוב) מתאם שיחות של 012 ונתב אלחוטי של די-לינק דיר 300. אני גולש באינטרנט והכל בסדר. אני רוצה לשחק בworld of warcraft , אבל כל המשחק אני נמצא על לאגים מטורפים...4000+ מילישניות... כשאני מחבר הכל בלי הנתב האלחוטי המשחק עובד בסדר. אז אני מבין שהבעיה היא בפורטים.... מיותר לציין שאני ישמח לשמור גם על היכולת לגלוש בשני מחשבים (סטודנט...) וגם שאוכל לשחק. אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי... נ.ב. עשיתי כבר את כל מה שכתוב באתר - portforwarding אבל זה לא עבד....אני מניח שבגלל המתאם שיחות. תודה מראש על העזרה , אלון
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מנסה להרשם לאתר אינטרנט מסויים במחשב דרך הפייסבוק, אני מקבל הודעה שהחשבון שלי עדיין לא מקושר לאתר ורשום שם גם שזאת תקלה מספר 6. אז מה אומרת התקלה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים. כאשר אני עושה LOGIN ה - SecureClient Service עולה ומחכה ליוזר וסיסמא בכדי להתחבר... כיצד אני משיג פלאג אשר ימנע ממני בכל פעם להקליד את היוזר והסיסמא ופשוט יתחבר אוטומטית בכל פעם שאדליק את המחשב? האם מישהו נתקל בפלאג או בסקריפט אשר עושה זאת? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע שהיו דיונים בעבר אבל הם מספיק מהעבר ולהערכתי לא בטוח יהיו רלוונטיים היום. אני עם תשתית הוט 100Mb, ספק בזק בינ"ל - אותה מהירות, עד היום שלמתי בשנים האחרונות 30 ש"ח ובשנתיים האחרונות 40 ש"ח, עכשיו הם רוצים להעלות ל- 50 ש"ח ואני אומר דיי! השימוש העיקרי שלי הוא BF4 ולכן הייתי בשנים האחרונות עם בזק (לא בדקתי מישהו אחר). האם שווה עד כדי כך להשאר בבזק ולשלם הרבה יותר מאשר בהוט-נט - 150% יותר??? או אולי אפילו בספק אחר כל עוד הוא יותר זול מבזק בינ"ל. מה אתם אומרים, מה מומלץ? אם זה משנה אני ברחובות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
טוב שמעו לאחרונה האינטרנט עושה לי כל כך הרבה בעיות שאני משתגע !!! יש לי אינטרנט ב HOT , חבילה של 12 מגה ובנטויזן חבילה של 5 מגה, ככה שאני מקבל בפועל 5 מגה (לא שאני משלם לחינם על ה 12, פשוט קיבלתי באותו מחיר, אז לקחתי) עכשיו לאחרונה זה התחיל להתנתק כל כמה דקות האינטרנט והתחבר אחרי דקה וחצי רק ועשה המון בעיות ועצבים עכשיו זה בכלל עושה לי בעיות, אני מנסה אפילו לשנות כתובת MAC או משהו בראוטר לפעמים זה עוזר ואני נכנס לדף בית של הראוטר עם ההגדרות והזה שם שעושים SETUP יעני הגדרה מחדש לא עובד אני לוחץ על הכפתור NEXT אין תגובה כאילו משהו נדפק שם ועכשיו זה בכלל יש אתרים הוא טוען כמה שניות ואז שגיאה יעני לא נכנס ויש אתרים זה נכנס משהו מדהים לגוגל לא נכנס, לוואלה כן, לפה כן,…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים החלו חברות התקשורת העיקריות לשווק מתאמי Home Plug המבטיחים מהירות של 1.2Gbps. מתאמים אלה מהווים פתרון חלופי לשרשור אלחוטי של נתבים (WDS) ויכולים להוות מענה לצפיפות ולרעש האלחוטי סביב תדר 2.4Ghz. פרטים לגבי הדגמים, המחירים והזמינות ניתן למצוא כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5638
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחובר לADSL דרך מודם\ראוטר. המודם מקבל כתובת IP חוקית מהספק (הכתובת משתנה בכל פעם המודם נכבה או מתנתק) - והמחשב מקבל מהמודם כתובת IP פנימית קבוע. הבעיה היא שאני מקבל LOW ID באימיול. עד כמה שאני מבין הדרך לפתור את זה היא ע"י PORT FORWPRDING (מאוד יכול להיות שאני טועה). הבעיה היא שאין לי מושג איך לעשות את זה... אני משתמש במודם של NEC מדגם aterm DL180V - זה מודם שמשמשים בו רק ביפן (ולכן גם ממשק הניהול שלו הוא ביפנית ואני לא מבין יותר מידי....). כמו כן אני משתמש ב norton internet security 2005. עד כמה שאני יודע אפשר לשנות את הפורטים שאיתם עובד האימיול לאיזה פורט שאני רוצה ולכן חשבתי שאם אני אוכל למצוא איזה פורטים פתוחים יש לי כרגע במודם ובמחשב אני אוכל לשנות …
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה הראוטר הראשון שלי וחיברתי שני מחשבים , דרך כבלי רשת . הכל עובד נהדר חוץ מהאימיול שבו אני מקבל מזהה נמוך. מישהו יודע איך פותרים את זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה יש לי מודם+ראוטר של 3com דגם 3crwe754g72-a הסתכלתי בכל המדריכים שקימיים לסוג זה ולא הצלחתי לסנכרן אותו (הבעיה היא כשלקחתי את זה לחבר שלי הוא הצליח שם לסנכרן ואצלי בבית הוא לא מצליח לסנכרן והדבר הכי מוזר הוא שעם המודם של בזק הוא כן מצליח לסנכרן אצלי בבית) למישהו יש פיתרון למצב זה ? אם מישהו יודע את ההגדרות המדויקות של סוג זה של הראוטר אנא רשום זאת (אני מחובר לבזק בינלאומי) אני תקוע וזקוק עזרה בדחיפות בתודה רבה ה.נ
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הנציג בבזק בינלאומי (שבהתחלה לא ידע מה זה usenet כמובן) חזר אליי אחרי המתנה קצרה בטענה שיש עומס בג'יגהניוז.. יש כאן מישהו עם חשבון בGN שיכול להפריך\לאמת את הטענות? לא בא לי לשלם 10$ לספקית ניוז אחרת רק כדי לגלות שהבעיה לא בGN..
-
- 75 תגובות
- 10.7k צפיות
-
-
א.שימוש הנתב אך ורק כמודם ,או כמודם+נתב http://routerIP/mode.htm ב.TELNET ,אפשר לאפשר את ה TELNET והוא יהיה מאופשר עד להפעלה הבאה http://routerip/setup.cgi?todo=debug
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מישהו אמר פה שיש קרינה מסוכנת אולי, אבל זה לא בטוח בדיוק כמו נורא הפלאפונים. בכל מקרה, אם הכרטיס רשת האלחוטי רחוק ממני באיזה מטר, זה כבר לא מסוכן? כי כעקרון גם פלאפון זה לא מסוכן עם לא מקרבים אותו ממש לגוף, אז אני לא חושב שצריך להיות הבדל עם כרטיס רשת אלחוטי.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה יש לי בעיות של Lag spikes במגוון של משחקי רשת. בצעתי Trace Route לאחד השרתים הבעיתיים ויש לי מספר שאלות. לפי מה שאני מבין Trace Route זה בעצם שולח פינג לכל שרת שאני מנותב דרכו עד שאני מגיע ליעד, האם אני צודק ? אם כך איך זה יכול להיות שהפינג לאחד הHops יכול להיות גדול מהפינג הסופי ליעד ? הפינג הסופי ליעד לא אמור להיות סכום של כל הפינגים דרך כל הHops ? לפי הגרף הנ"ל רואים שיש איבוד חבילות גדול מאוד מהHops הראשונים שהם בעצם נתבים של הספק (בזק) לא ? או שאולי הם חוסמים פינג לשרתים אלו ? אם כך לא היה אמור להופיע 100% איבוד חבילות ? מה ניתן להסיק מהגרף הנ"ל ? האם יש תקלה בשרתים של בזק ? בתודה מראש, מייק.
-
- 4 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התחלתי להתעניין בראוטר הנ"ל בשל מהירות ההעברה העצומה שלו. האם צריך רק אותו כדי להתחבר לאינטרנט או שגם צריך לקנות מודם? תודה, אופיר
-
- 9 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני צריך לעשות רשת בין שלושה מחשבים בבית בעזרת 3 כ.רשת + hub בווינדוס 98 (שאני שונא (אוהב לינוקס)) והיתכן שאולי בווינדוס 2000 אם אני יתקן בעיה ב acpi
-
- 3 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לי בעיה.. יש לנו 3 מחשבים בבית אחד למטה ועוד שניים למעלה (בשני חדרים ניפרדים) ויש לנו ADSL שאנחנו רוצים לחבר לכולם אז אני יודע שאני צריך לעשות רשת בין המחשבים ואז לחבר אותם לADSL אז השאלה שלי היא כזאת: על איזה רשת אתם ממליצים ? (אני יודה לכם אם תצרפו הוראות איך להתקין אותה) בתודה מראש, חן.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה חינמית שתעשה רשימה של כל הפרוססים וכמה upload וכמה download הם לוקחים. netlimiter - היא ל30 יום ואני לא צריך את הקטע של הגבלת הפרוסס. netpeeker - גם ל-30 יום והיא גם firewall... מישהו מכיר?
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בנושא הרשת ביתית אני מצליח להתחבר לרשת דרך ראוטר ולראות את שאר המחשבים ואפילו להיכנס אליהם הבעיה היא ששאר המחשבים לא מצליחים לראות את המחשב שלי מה עושים???? תודה מראש לירון
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שהוא כבר Router יותר מחצי שנה. יש לי מחשב אחד שהוא defserver. אני משחק הרבה, והרבה פעמים אני פותח שרת משחק וכולם מתחברים אלי. ביומיים האחרונים כשאני פותח שרת משחק, אנשים לא מצליחים להתחבר אלי! הם מקבלים Connection refused/timed out למרות שהפורט פתוח! מה יכולה להיות הבעייה???
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
חבר שלי פירמט את המחשב שלו והוא לא גיבה את הדרייבר של הלוח אם שלו ולא כלום המחשב שלו ממש ישן , הוא פירמט את המחשב אבל עכשיו אין לו אינטרנט מה אפשר לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
צריך ראוטר אלחוטי לכבלים אבל שיתאים גם לתשתית בזק (כי אני שומר תמיד אופציות להחליף ספק) אין דרישות מיוחדות לטווח, דירה רגילה, אבל חשוב שיהיה אמין ונוח לניהול. יש לי כבר כמה שנים את ה-3Com שאני מאוד מרוצה ממנו והבנתי שגם ה-linksys מומלץ. התקציב הוא מסגרת בלבד ואם יש ראוטר ב-250 שיתאים אז לא חייבים ללכת על היקר. כרגע זה הולך לכוון הזה: נתב אלחוטי Edimax BR-6524n BR-6524N כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7728In PCI EW-7728IL
-
- 12 תגובות
- 946 צפיות
-