רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע הוטבוקס שמשמש בתור ראוטר אלחוטי ומודם שכרגע מחוברים אליו מחשב אישי ועוד כמה באלחוטי. אני רוצה להוסיף לרשת שלי עוד ראוטר אלחוטי עם SSID שונה וחשבתי לקנות משהו ולחבר אותו להוטבוקס. הבעיה שלי היא שאני לא רוצה שמי שיתחבר לראוטר החדש יראה ובטח לא יוכל לגשת למחשבים שמחוברים להוטבוקס. איך אני עושה את כל הדבר הזה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אנשים. יש לי שני מחשבים, בשניהם כרטיסי רשת. מחשב אחד מחובר ל-ADSL. בשניהם מותקנת מערכת ההפעלה WinXP Pro. מה אני עושה כדי לחבר אותם ברשת לשחק משחקים, וכדי שהמחשב השני יהיה מסוגל להשתמש בחיבור ADSL של המחשב הנוכחי? האם צריך עוד כרטיס רשת בשביל זה? (מחשב אחד עם שני כרטיסים?) כמו כן, אני מניח שהמחשב בעל החיבור צריך להיות דלוק כדי שזה יעבוד.. האם גם צריך להיכנס עם אחד היוזרים בשביל זה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט בזק בינלאומי (ADSL) ויש להם לאחרונה תקלות. אבל אני כבר לא יודע אם תמיד זה שייך אליהם, או שמשהו בראוטר שלי לא בסדר. כשהאינטרנט מתחיל להיות איטי (בקושי אפשר להכנס לאתרים), אני מנתק ומחבר את הראוטר, והוא חוזר להיות נורמלי לשעה - שעתיים, וחוזר חלילה.. איך אפשר לבדוק את זה? אולי צריך להפעיל מחדש את הראוטר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
תוכנה מסוימת (מאיה) מבקשת ממני כתובת Ethernet בשביל להפעיל אותה. לפי מה שהבנתי מפורומים בחו"ל אני חייב Ethernet card בשביל שתהיה לי כתובת, כי הכתובת שלי עכשיו היא 00000000.... יש לי כמה שאלות: 1-מה הוא עושה בשביל להביא לי כתובת ?Ethernet 2-האם זה הרכיב (לדוגמה) http://www.maplin.co.uk/images/Full/34809i0.jpg 3-יכל להיות שיש לי אחד מובנה בלוח ?(IS7-E ABIT) 4-אם כן, למה הוא לא פועל? יש עוד משהו שאני צריך לדעת על הרכיב הזה?
-
- 2 תגובות
- 852 צפיות
-
-
היי לכולם יש לי נתב TP Link מדגם VR2800. חיברתי את הנתב למודם סיבים של סלקום והגדרתי שם משתמש וסיסמא תחת פרוטוקול PPOE. מתחבר ועובד. אבל... המהירות נמוכה בהרבה ממה שאני משיג דרך הנתב של סלקום - בדקתי בחיבור Lan ישיר - דרך הנתב של סלקום - מקבל כמעט 900, דרך ה TP Link קצת פחות מ 300. האם יש משהו שאני מפספס, איזו הגדרה מתקדמת? אשמח לעזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הם פועלים הכוונה עם זה PPTP וצריך VPN או שזה PPP , והעם תהיה אפשרות להשתמש איתו כראוטר ולחבר לHub/Switch ולשתף מחשבים אחרים . הסיבה שאני שואל כי עכשיו אני מסודר עם הAlcatel ויש אפשרות לעבוד איתו כראוטר ורציתי לדעת עם תהיה כזאת אפשרות עם המודם של הכבלים .
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם אני יכול להשתמש בראוטר האלחוטי שלי כדי לקלוט רשתות אלחוטיות אחרות ולהתחבר אליהן?
-
- 5 תגובות
- 819 צפיות
-
-
I'm currently using Alcatel Speed Touch Home (original, not upgraded). I would like to connect an external router/FW and use behind the ADSL modem and use it for connection sharing.The router/FW is WebRamp 700s see link below http://www.rampnet.com/rampnet/products/700s/index.html How do I set it so the router/FW will create the permanent connection and I would not have to use the VPN connection from the PC Please advise Thx
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי, כדי לחבר רסיבר שיש לו כניסת LAN וכדי לשפר את הקליטה בכלל אני שוקל לקנות AP, קראתי את ההמלצה להשתמש בנתב כ AP אבל אני לא בטוח שהשיטה מתאימה לצרכי, האם הנתב במצב כזה יכול לשמש גם סוויץ'? האם אינו מאבד את יכולות ה LAN שלו? הראוטר שלי הוא ה D-LINK 2650U של בזק הבנתי שעדיף להשתמש בנתב זהה או לפחות בעל אותו CHIPSET - האם זהו הדין גם לגבי ה AP? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברים יש ברשותי 2 מחשבים נייחים שמחוברים בשיתוף אינטרנט (מחשב מארח שלידו המודם כבלים) ומחשב נייד אחד והייתי רוצה לחבר גם את המחשב הנייד לרשת במה עלי להשתמש? (נתב, ראוטר, האב) ואיזה חברה ממולצת? המחשבים כולם נמצאים פחות מ10 מטר אחד מהשני בחדרים נפרדים לחדר שלי יש קירות בטון (לא ממ"ד) זה ישפיע?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
זה היה גם בהצהרים וגם עכשיו אני מנסה להיכנס לאתרים וזה פשוט לא נכנס(רק חלק קטן מין האתרים עובדים) זה רק ב 012 או גם בספקים אחרים ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים. בזמנו המלצתם לי על ה-WRT54GL המעולה ואני מודה לכם על כך. היום אני צריך את עזתכם בהמלצה על ראוטר אלחוטי עד 300 ש"ח לחבר שלי. צריך לציין שהוא יכול לקנות רק מבאג או מ-KSP. השימושים מאוד מוגבלים,הוא סה"כ צריך לחבר שני מחשבים שנמצאים באותו החדר. מחשב אחד דומה למפרט שלי והמחשב השני ענתיקה אבל לפי מה שהבנתי אם קונים כ.רשת PCI לא צריכה להיות שום בעיה. תודה מראש לכולם
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בשעה טובה ומוצלחת, שלושה ימים לפני המועד הנקוב, בזק באו להתקין לי ADSL. הוגדר גם חשבון בברק אונליין, שהפך להיות פעיל, אולם הטריד אותי משהו שהבחורה בשרות לקוחות אמרה לי - הקצב האופטימלי של הקו יהיה רק בעוד יומיים. נראה לי שזה מה שהיא אמרה. למישהו יש מושג למה היא עלולה להגיד כזה דבר ? מה זה אומר יומיים ? מה זה אומר קצב אופטימלי ? ולמה רק עוד יומיים ? זה הזמן שלוקח לשרתים של ברק להתחמם ? מה הקטע ?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
[ספק:בזב"ל] אני שמתי לב לעומסים ואיטיות מוגברת בזמני עומסים ידועים כמו בערב. בנוסף לזה יש עומסים מורגשים 24/7. לפני החופש הגדול וגם קצת אחרי עוד היו כמה שעות בלילה-מאוחר/בוקר-מוקדם שהיה אפשר לנצל את כל רוחב הפס להורדות. בימים האחרונים חלה הידרדרות ועכשיו אין אפילו שעה אחת של מהירות מקסימום בכל שעות היממה. ספרו לנו גם אתם על חוויות הקיץ והידרדרות בעקבות החופש הגדול.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי שנמאס לי לחכות. אני רוצה אינטרנט מהר ועכשיו, אני יודע שהיו על זה מגוון דיונים אבל אשמח לראות את דעתכם מתפלגת בסקר. אשמח אם תוסיפו את החבילה שלדעתכם הכי טובה ואת הספק. תודה =]!
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אני מדבר על המחשב האלחוטי... הראשי בחדר סמוך והאלחוטי (שלי) בממ"ד... מידי פעם יש לי התנתקויות לא רציות שנמשכות בין שנייה לשעה ללא כל התראה או זמנים מוגדרים... ממה זה נובע? שהתקינו לו אותו (לאחריות) אמרו שהקשר בסדר ולא צריך מגבר... אולי הם טעו? תודה
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Gigabyte דגם GN-B40 אני מחובר ל-ADSL, בזק תשתית, נטוויזי'ן ספקית. לאחרונה אני מרגיש שכמה פעמים ביום קורס האינטרנט, (לכל המחשבים ברשת, סך הכל 3) ואז צריך לעשות DISCONNECT ו-CONNECT בראוטר. דבר מעצבן ומוזר מאוד, מה אמורה להיות הבעיה? תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אז אוקי אני מנסה לחבר דרך כבל רשת בשניהם יש לן אז חיברתי את הכבל עשיתי אחד חוסט ואת השני גסט אבל כלום לא קורה הוא כאילו מחייג אבל לא מוצא את המחשב השני מה יכולה להיות הבעיה?<
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
החשמלאי שקבלן השיפוצים עובד איתו העביר CAT6 בכל הדירה ע"מ לרשת אותה, אבל הוא אומר שמישהו צריך להסביר לו כיצד לחבר את הגידים לשקעי התקשורת בכל חדר כדי שה LAN יעבוד, קבלן השיפוצים אמר שיבדוק מי יכול להסביר לו, האם מישהו יודע? יש שרטוט שאפשר להדפיס ולהביא לחשמלאי? אגב, במידה וגם הנושא הבאה קשור לפורום: אני מתכוון לרכוש מסך "60 LED, אבל אני צריך שכבל החשמל שלו יהיו באורך שני מטרים, וזאת כדי שיגיע דרך הצנרת שבקיר, לשקע החשמל שנמצא בצידו השני של הקיר (חדר צמוד). לבקש מחשמלאי שיבצע הארכה של הכבל אפשרי, אבל אני מניח שזה יבטל את האחריות, האם יש פתרון אחר? אולי כבל מאריך שאפשר לחבר אבל שלא תופס נפח ויכול לעבור בקוברה שבקיר? (אולי יש חיבור זכר/נקבה שמתחבר לכבל הקיים ומאריך אותו לא …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא מצאתי תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! יש לי כמה בעיות שחוזרות על עצמם ורק עכשיו אני מוצא זמן לשאול... תחילה אגיד שאני משתמש בראוטר של tp link wr642g והמחשב שלי מחובר חוטית אל הראוטר (לא דרך הWI-FI) נתחיל בבעיות... הדפדפן שאני משתמש בו הוא פיירפוקס וכאשר אני גולש "ביום יום" האינטרנט עובד מעולה. הבעיה מתחילה כשאני מפעיל את הUTorrent. איך שאני מפעיל אותו אני כבר לא יכול לגלוש. (יש אינטרנט כי הרי התוכנה מורידה ) וגם שאני מכבה אותו לוקח זמן מסויים לאינטרנט לחזור. העניין העוד יותר מוזר שמדי פעם אין את הבעיה ואני כן מצליח לגלוש גם כשהUTorrent פועל. אך רוב הפעמים אני לא יכול לגלוש. בעיה שנייה שיש לי ואני לא מצליח לפתור חוץ מהפיירפוקס שעובד מעולה (חח שוב שהUTorrent לא פועל) אני משום לא מצליח לגלוש באקספל…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי שני מחשבים ( XP SP1) שמחוברים בכבל ב- ICS (לפי המדריך באתר) שיתוף קבצים עובד לשני הכיוונים, אבל במחשב הלקוח אני לא יכול לגלוש באינטרנט (או לעשות כל פעולה שקשורה לאינטרנט) על המחשב השרת מותקן ZONE ALARM וקינפגתי אותו להוסיף ל-TRUSTED את ה-IP של המחשב לקוח רעיונות? תודה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
שלום ;D אני צריך עזרה, יש לי 3 מחשבים בבית(כולם XP), שניים מהם מחוברים ברשת Eth עם כבל רשת, והשיתוף אינטרנט ביניהם פועל כמו שצריך.(אני מחובר לאינטרנט בכבלים דרך ברק עם מודם מוטורולה SURFBOARD SB4200) המטרה שלי היא לחבר גם את המחשב השלישי לרשת. שמעתי משהו על אפשרות של המודם הזה לחבר ברשת שני מחשבים, אחד דרך חיבור הUSB של המודם(שדרכו הוא גם מחייג לאינטרנט) והשני לכניסת הרשת על המודם. כוונתי היא לחבר כך 2 מחשבים ברשת+ מחשב נוסף שמחובר בכרטיס רשת למחשב הראשון(השרת)... אם מישהו יודע \יכול לעזור לי להגדיר כזה מצב, בבקשה ;D אפשרות נוספת שאני חושב שיכולה לעבוד (אבל משום מה לא פועלת) היא לחבר את המחשבים בשרשרת רשת המחשב הראשון( השרת ) מחובר למודם, ועם כרטיס רשת למחשב השני, השני …
-
- 3 תגובות
- 946 צפיות
-
-
שלום, רציתי להעביר כבל רשת בצנרת בבית אבל מסתבר שאין מקום, הבאתי בעל מקצוע והוא גם לא הצליח אז חשבתי אולי לוותר על נקודת טלפון אחת שהכי קרובה לראווטר ולעשות ממנה חיבור רשת אבל אז קראתי שאי אפשר בגלל שהחוטים לא שזורים. האם זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-