עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by aviv70,

מצו"ב תכנון רשת למשרד ביתי הממוקם בקומה שניה זהו התכנון, אשמח להערות והארות על התכנון 1. מודם בזק 2. ראוטר tp link 841 2.1 חיבור למודם ipvpn 2.2 Switch 1Gb 2.2.1 עמדה 1: מחשב 2.2.2 עמדה 1: טלפון ip 2.2.3 עמדה 2: מחשב 2.2.4 עמדה 2: טלפון ip 2.2.5 שרת asterisk 2.2.6 מדפסת רשת כעת כמה שאלות חיבור כבל רשת מועבר דרך תעלת טלפון לקומה א – בית, ששם יחובר דרך כבל לראוטר אלחוטי, לקליטה אלחוטית ברחבי הקומה. האם לחבר את הכבל בקומה ב' לswitch או לראוטר הראוטר בקומה ב' אמור להיות מחובר במרחק מהמודם של בזק, מכיון שהמודם וה Switchיהיו במקום מוסתר (ארון תקשורת וכיו"ב), והראוטר במקום פתוח וגבוה (מעל ארון וכדו'). האם יש בכך בעיה? האם החיבור למודם ipvpn, צריך להי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by D-Bang,

חיברתי שני מחשבים דרך נתב אלחוטי לאינטרנט רציתי לדעת אם יש דרך לשתף מדפסת בין שניהם? וגם כוננים אם אפשר.. מה צריך לעשות בשביל זה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  3. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, מחפש המלצה לראוטר שאוכל לחבר כגשר למודם הנוראי של הוט (Hotbox). קליטת ה-WiFi בבית מאוד חלשה ואני מחפש דרך לשפר את המצב. תקציב - עד 400 ש"ח, אבל רצוי כמה שפחות. תודה אנשים.

• 11 תגובות
    • 6.6k צפיות
  4. Started by badolev,

1. מזה קרדיטים? 2. מזה כל הקטע של השיתוף? מזה שיתוף קבצים? איך אני משתף או איך אני משותף אצל אחרים? 2. איך אני צובר קרדיטים והאם יש לי אפשרות שליטה בזה ? 3. האם יש לזה קשר למהירות ההורדה ואיך אני יכול לשפר אותה ? מישהו שמבין אמר לי שמהירות ההורדה שאתה יכול להגיע אליה היא בסביבות ה 90 ויותר . אני לא מגיע לרבע מזה למרות שהאימיול עובד אצלי נון סטופ,אני בכלל לא מכבה אותו. אז בבקשה מכם אחים, תנו קצת עזרה ואל תתבישו בתשובות שלכם, אם עוזרים אז עוזרים עד הסוף. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. שלום רב! אני מנסה לשדרג את החיבור אצל הוריי. כרגע הרשת שם כוללת 2 מתאמי hpna version 2, וראוטר ישן מאוד D-Link DSL-2760U תחת הקונפיגורציה הנוכחית הכל עובד שם, למעט המהירות המיושנת המתאמים של יס חיוניים כדי לספק רשת לממיר של יס, ולנקודה נייחת שנמצאת בממ"ד. לקחתי עבורם מ012 ראוטר מדגם dlink dsl 225 אולם שחיברתי אותו הרשת האלחוטית עבדה כמצופה, אבל 2 הקופסאות לא סיפקו לי חיבור כלל. אני מניח שאני חייב להגדיר את הקופסאות הללו בנתב בצורה זו או אחרת? ניסיתי להסתכל בהגדרות LAN אבל לא כל כך מצאתי משהו שמטפל בDHCP בצורה שבה זה קורה בהגדרות של הנתב הישן. האם מישהו יכול לשפוך עוד אור על הסיפור? אשמח לת…

• 6 תגובות
    • 14.4k צפיות
  6. Started by ariel007,

שלום, יש לי נתב TP-LINK TL-WR740N שעובד רוב הזמן בסדר. פעם בכמה ימים אני שם לב שאי אפשר לגשת לממשק שלו בכתובת 192.168.1.1 שבה אני נכנס להגדרות בדרך כלל ואז למעשה אין לי גישה לנתב, למרות שהאינטרנט עובד. הבעיה שאז, בכדי לגשת להגדרות אני צריך לכבות אותו או לעשות Reset , וזה חוזר על עצמו כל כמה ימים. מה יכולה להיות הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחובר לתשתית של בזק וספק נטויז'ן במהירות של 30 מגה. יש לי את הראוטר של נטגיר שבזק משאילה שמוגדר כמודם וראוטר של tp-link 1043nd. האינטרנט עבד בסדר עד שבימים האחרונים יש לי נפילות אינטרנט מעצבנות שמצריכות חיבור מחדש במחשב או בגלקסי או כיבוי והדלקה של הראוטר והמודם. בנוסף יש לי בעיית מהירות שהיא אינה קבועה זאת אומרת שפעם יש לי 6 מגה, פעם 10 מגה ופעם 40 מגה. הבעיה מתרחשת גם כאשר המחשב מחובר בצורה חוטית וגם בצורה אלחוטית. בגלקסי אף פעם אני לא עובר את ה-6 מגה מהירות. המהירות העלאה טובה וקבועה במהירות של 1.5 מגה. מה אפשר לעשות כדי לתקן את הבעיות המרגיזות הללו? תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  8. שלום לכולם, רכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת התומך ב-MIMO וגם ב-Draft N, והייתי רוצה להוסיף רשת אלחוטית בבית. הבעיה היא שהבית הוא בן שלוש קומות, והמחשב הנייח (עם החיבור לאינטרנט של הכבלים) יושב בקומת המרתף. בנוסף, גרם המדרגות די צר, כך שאני מניח שהאות יצטרך לעבור דרך כמה וכמה קירות (או דרך רצפה אחת/שתיים) בדרכו אל היעד הנכסף. למרות שה-Draft N הוא נחמד, חשוב לי יותר שהחיבור יהיה יציב מאשר שיהיה מהיר. אי לכך, הייתי שמח להמלצה על נתב אלחוטי שיכול להתמודד עם הקירות, ואם יש נתב שגם טווח השידור שלו גדול והוא גם תומך ב-Draft N - מה טוב. כרגע, נדמה לי שהנתב היחיד שעונה, תיאורטית, על הדרישות הוא ה-Edimax BR6504N; אבל המליצו לי דווקא על ה-Compex NP18A1G108 כבעל טווח קליטה מוגדל (מצד שנ…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by Gilo2005,

תראו הדלקתי תמחשב הבוקר וכול אתר שאני מנסה להכנס אליו הוא נפתח ואחרי שנייה כתוב האתר לא נמצא צריך ללחוץ על f5 מאה פעם בישביל שהוא יכנס כנל תוכנות שעובדות אם האינטרנט שום דבר לא עובד ניסיתי לנתק ולחבר תמודם וכלום תגידו מזה י כול להיות? אם זה מתאים לתמיכה תכנית תעבירו לשם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by podpeople,

שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת בנתב שלי כל כמה זמן הוא מתנתק לי מהרשת. (לפעמים הוא מתחבר מחדש בעצמו ולפעמים אני צריך להיכנס לstatus ולחבר אותו) הבעיה הזו הכי נפוצה כשאני משתמש בתוכנות P2P כמו Azureus וכו', במיוחד אם התוכנה מתחילה להוריד מהר (200kb+). אני אשמח אם מישהו יוכל לאמר לי למה הנתב שלי מתנתק כל כך הרבה פעמים מהרשת. הפרטים של הנתב: Firmware Version: v1.00.4, Dec. 8, 2005 Router Name: WRT54G MTU: 1460 Keep Alive: Redial Period 30 Sec. אני מחובר בadsl ולכן אני משתמש בנתב בPPTP. אני יודע שהבעיה היא לא הקו שמחבר אותי לחברה 014 כי כשאני מתחבר ישירות עם חייגן (בלי הנתב) אין לי ניתוקים. עריכה: שכחתי להוסיף שביטלתי את אופציית הwireless יש שני מחשבים שמחוברים לרשת (אחד ניי…

• 8 תגובות
    • 818 צפיות
  11. תגידו לי אם הבנתי נכון - אני צריך להגדיר שיתוף אינטרנט למחשב אחד, לחבר את הכבל רשת מהמחשב אל הרכזת, ולרכזת אני מחבר את כבלי הרשת שיוצאים מהמחשבים האחרים, וככה עובדת הרשת בלי בעייה? אני יכול לחבר אל הרכזת גם כבל רשת מוצלב וגם ישר נכון? איך הרכזת הזאת - TP-LINK TL-SF1008D ? תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. האם זה קביל? אם אני מתנתק מהם ואז מבקש להצטרף שוב, אוכל להצטרף במחיר של לקוח חדש? או שהם מודעים ל"טריק" הזה ומונעים זאת איכשהו? Sent from my SM-G930F using Tapatalk

13. יש לי בבית רשת אלחוטית מאובטחת, השבוע גלשתי ושניסיתי להוריד קובץ מ-Megaupload הוא נתן לי הודעה שהאיי פי שלי כבר מוריד מהאתר. הדבר העלה את חשדי במיוחד שעוד בזמן האחרון האינטרנט לא עובד במיטבו. כמובן שהחלפתי את הסיסמא. רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שמאפשרת לי לדעת אם אנשים אחרים גולשים לי על הרשת ללא רשותי והאם ניתן גם לדעת היכן הם גולשים או מה שם המחשב שהם משתמשים בו? אשמח לתשובה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by pc student,

יש אתר אחד שבכל פעם שאני רוצה להיכנס אליו כתוב: the operation timed out when attempting to contact two4u.com מה אני אמור לעשות?!

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  15. אני מחפש בזאפ מודם למהירויות מעל 15 מגה ולא מוצא. למען האמת אני בכלל לא מוצא מודמים למכירה. האם לקחת מודם \ ראוטר מבזק (ולהתחייב לשנה, שנתיים, שלוש) זאת האפשרות היחידה שלי?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Yehudaa,

אני משתמש ביוטורנט , מגדיר פורט והכל בסדר לשבועיים , אחרי שבועיים נחסם הפורט מחליף לפורט חדש הוא בסדר לשבועיים וחוזר חלילה ..... גם אצלכם זה ככה ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by dvd21,

שלום הבנתי שMTU קשור למודם או לכ. רשת רציתי לדעת מה זה ? ומה ההגדרות האופטימליות שאני צריך לשים לו מישום מה אני לא יכול לשים יותר מ1400 שם איך אני עושה את זה והאים זה בכלל מומלץ תודה

• 10 תגובות
    • 12.8k צפיות
  18. שלום לכולם, יש ברשותי מודם-נתב של בזק, SIEMENS SL2-141, עידכנתי עליו קושחה של DYNALINK בגרסא 3.64y כדי שיתמוך ביותר פונקציות בwlctl הקונסולי. המטרה - להפוך אותו למתאם אלחוטי, הכוונה שיתחבר לרשת אלחוטית קיימת (יעשה associate) ויעביר לי לאחד הפורטים של הLAN את כל התעבורה מwl0, בקיצור להשתמש בו בתור מתאם אלחוטי לכל דבר. אפשרי גם בUSB. למי יש רעיון איך להרים דבר כזה? תיאורטית צריך להגדיר לו VLAN וROUTE דרך הSSH, שזה חצי בעיה, השאלה אם למישהו יש הכרות עם עבודה עם wlctl כי לא מצאתי דוקומנטציה מתאימה. צריך גם דרך יצירתית לשמור את כל זה בNVRAM לאחר REBOOT. תודה לכולם

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שאלה בכותרת אשמח לתגובות...

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Shbd,

אני לא מצליח לשנות אי פי עם הפקודה הזאת renew יש לי מודם ראוטר ואני מתכוון לאי פי חיצוני, לא של הראוטר תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by duk4u,

יש לי נתב אלחוטי של - D-LINK DSL-2650U הנתב הוא בתקן - G , בחרתי אותו כי בבזק זה הנתב היחידי שיש בו מפסק שבעזרתו אני יכול לנתק את האלחוט ידנית. המפסק כרגע הפסיק לתפקד ובזק הציעו לי להחליף אותו וכרגע יש להם נתב D-LINK יותר מתקדם אבל הוא בתקן - N . המחשב הנייד שלי תומך בתקן G . השאלה היא, האם המחשב הנייד יכול לקלוט אלחוט בתקן - N ?, או שעלי להתעקש לקבל נתב בתקן - G ?. אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 932 צפיות
  22. שלום, בדיוק שידרגתי לחבילה של 2D ו0.512U בכבלים. הבנתי שהספקיות אינטרנט לא מגבילות את הUPLOAD וזה בזבוז כסף לשדרג גם את החבילה של הספק. האם זה נכון? מידע ודאי בבקשה, בלי ספקולציות.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. ברוב אדיבותי הרשיתי לשכנים שלי להתחבר לרשת האלחוטית שלי בבית, איך אני מונע מהם מגשת למחשבים שלי בבית (יש לי 3 כאלו) ? יש לי ראוטר D-LINK DIR-655 ולא הצלחתי למצוא משהו שמאפשר לי את זה. בלינק הבא יש אמולטור של הנתב שלי, אשמח אם מישהו יביט בזה אולי יש שם אפשרות שאני לא מצאתי. http://support.dlink.com/Emulators/dir655/133NA/Device_Info.html אגב למחשבים שלי הגדרתי שהנתב יקצה להם כתובת IP מסויימת לפי ה-MAC ADDRESS. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. ברור לי שאופציית האבטחה אינה קיימת במערכת קבצים FAT32 אבל האם ישנן בעיות מעבר לכך? הכוונה לבעיות של אימות מול השרת ,בעיות בשיתופים ברשת וכו'?

25. Started by udi610,

בחדשים האחרונים אני נתקל בבעיה מוזרה בביצוע download של קבצים מתוך כל סוגי האתרים. לעיתים הכל בסדר אך פעמים רבות ההורדה איטית להחריד או בכלל לא מתחילה. התשתית שלי - HOT + Netvision, נתב Dlink Dir-615, מחשבי XP ו-Win7, קורה גם בחיבור קוי וגם אלחוטי (G או N) ללא כל הבדל (כלומר זו אינה בעיית WiFi). כל הקומבינציה הזו אצלי למעלה מחצי שנה והכל היה תקין עד לפני כחודשים, בלי ששיניתי דבר. בחיבור ישיר למודם (אין חייגן) מוריד מיידית ללא כל בעיה (כלומר לכאורה אין בעיה עם הספקים שלי). גם בחיבור עם הנתב מוריד בסדר גמור קבצים דרך תכנות Email (Outlook + Gmail) כלומר אין שום בעיית תקשורת למעט הורדה של קובץ מתוך אתר. התמיכה של DLink לא מצאה דבר שגוי אצלי. גם החלפתי אצלם נתב לאחר מאות…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.