רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת בנתב שלי כל כמה זמן הוא מתנתק לי מהרשת. (לפעמים הוא מתחבר מחדש בעצמו ולפעמים אני צריך להיכנס לstatus ולחבר אותו) הבעיה הזו הכי נפוצה כשאני משתמש בתוכנות P2P כמו Azureus וכו', במיוחד אם התוכנה מתחילה להוריד מהר (200kb+). אני אשמח אם מישהו יוכל לאמר לי למה הנתב שלי מתנתק כל כך הרבה פעמים מהרשת. הפרטים של הנתב: Firmware Version: v1.00.4, Dec. 8, 2005 Router Name: WRT54G MTU: 1460 Keep Alive: Redial Period 30 Sec. אני מחובר בadsl ולכן אני משתמש בנתב בPPTP. אני יודע שהבעיה היא לא הקו שמחבר אותי לחברה 014 כי כשאני מתחבר ישירות עם חייגן (בלי הנתב) אין לי ניתוקים. עריכה: שכחתי להוסיף שביטלתי את אופציית הwireless יש שני מחשבים שמחוברים לרשת (אחד ניי…
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
תגידו לי אם הבנתי נכון - אני צריך להגדיר שיתוף אינטרנט למחשב אחד, לחבר את הכבל רשת מהמחשב אל הרכזת, ולרכזת אני מחבר את כבלי הרשת שיוצאים מהמחשבים האחרים, וככה עובדת הרשת בלי בעייה? אני יכול לחבר אל הרכזת גם כבל רשת מוצלב וגם ישר נכון? איך הרכזת הזאת - TP-LINK TL-SF1008D ? תודה רבה!
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם זה קביל? אם אני מתנתק מהם ואז מבקש להצטרף שוב, אוכל להצטרף במחיר של לקוח חדש? או שהם מודעים ל"טריק" הזה ומונעים זאת איכשהו? Sent from my SM-G930F using Tapatalk
-
- 15 תגובות
- 5.6k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי בבית רשת אלחוטית מאובטחת, השבוע גלשתי ושניסיתי להוריד קובץ מ-Megaupload הוא נתן לי הודעה שהאיי פי שלי כבר מוריד מהאתר. הדבר העלה את חשדי במיוחד שעוד בזמן האחרון האינטרנט לא עובד במיטבו. כמובן שהחלפתי את הסיסמא. רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שמאפשרת לי לדעת אם אנשים אחרים גולשים לי על הרשת ללא רשותי והאם ניתן גם לדעת היכן הם גולשים או מה שם המחשב שהם משתמשים בו? אשמח לתשובה!
-
- 4 תגובות
- 994 צפיות
-
-
יש אתר אחד שבכל פעם שאני רוצה להיכנס אליו כתוב: the operation timed out when attempting to contact two4u.com מה אני אמור לעשות?!
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אני מחפש בזאפ מודם למהירויות מעל 15 מגה ולא מוצא. למען האמת אני בכלל לא מוצא מודמים למכירה. האם לקחת מודם \ ראוטר מבזק (ולהתחייב לשנה, שנתיים, שלוש) זאת האפשרות היחידה שלי?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש ביוטורנט , מגדיר פורט והכל בסדר לשבועיים , אחרי שבועיים נחסם הפורט מחליף לפורט חדש הוא בסדר לשבועיים וחוזר חלילה ..... גם אצלכם זה ככה ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הבנתי שMTU קשור למודם או לכ. רשת רציתי לדעת מה זה ? ומה ההגדרות האופטימליות שאני צריך לשים לו מישום מה אני לא יכול לשים יותר מ1400 שם איך אני עושה את זה והאים זה בכלל מומלץ תודה
-
- 10 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מודם-נתב של בזק, SIEMENS SL2-141, עידכנתי עליו קושחה של DYNALINK בגרסא 3.64y כדי שיתמוך ביותר פונקציות בwlctl הקונסולי. המטרה - להפוך אותו למתאם אלחוטי, הכוונה שיתחבר לרשת אלחוטית קיימת (יעשה associate) ויעביר לי לאחד הפורטים של הLAN את כל התעבורה מwl0, בקיצור להשתמש בו בתור מתאם אלחוטי לכל דבר. אפשרי גם בUSB. למי יש רעיון איך להרים דבר כזה? תיאורטית צריך להגדיר לו VLAN וROUTE דרך הSSH, שזה חצי בעיה, השאלה אם למישהו יש הכרות עם עבודה עם wlctl כי לא מצאתי דוקומנטציה מתאימה. צריך גם דרך יצירתית לשמור את כל זה בNVRAM לאחר REBOOT. תודה לכולם
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאלה בכותרת אשמח לתגובות...
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות אי פי עם הפקודה הזאת renew יש לי מודם ראוטר ואני מתכוון לאי פי חיצוני, לא של הראוטר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי של - D-LINK DSL-2650U הנתב הוא בתקן - G , בחרתי אותו כי בבזק זה הנתב היחידי שיש בו מפסק שבעזרתו אני יכול לנתק את האלחוט ידנית. המפסק כרגע הפסיק לתפקד ובזק הציעו לי להחליף אותו וכרגע יש להם נתב D-LINK יותר מתקדם אבל הוא בתקן - N . המחשב הנייד שלי תומך בתקן G . השאלה היא, האם המחשב הנייד יכול לקלוט אלחוט בתקן - N ?, או שעלי להתעקש לקבל נתב בתקן - G ?. אשמח לתגובות...
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום, בדיוק שידרגתי לחבילה של 2D ו0.512U בכבלים. הבנתי שהספקיות אינטרנט לא מגבילות את הUPLOAD וזה בזבוז כסף לשדרג גם את החבילה של הספק. האם זה נכון? מידע ודאי בבקשה, בלי ספקולציות.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברוב אדיבותי הרשיתי לשכנים שלי להתחבר לרשת האלחוטית שלי בבית, איך אני מונע מהם מגשת למחשבים שלי בבית (יש לי 3 כאלו) ? יש לי ראוטר D-LINK DIR-655 ולא הצלחתי למצוא משהו שמאפשר לי את זה. בלינק הבא יש אמולטור של הנתב שלי, אשמח אם מישהו יביט בזה אולי יש שם אפשרות שאני לא מצאתי. http://support.dlink.com/Emulators/dir655/133NA/Device_Info.html אגב למחשבים שלי הגדרתי שהנתב יקצה להם כתובת IP מסויימת לפי ה-MAC ADDRESS. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברור לי שאופציית האבטחה אינה קיימת במערכת קבצים FAT32 אבל האם ישנן בעיות מעבר לכך? הכוונה לבעיות של אימות מול השרת ,בעיות בשיתופים ברשת וכו'?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
בחדשים האחרונים אני נתקל בבעיה מוזרה בביצוע download של קבצים מתוך כל סוגי האתרים. לעיתים הכל בסדר אך פעמים רבות ההורדה איטית להחריד או בכלל לא מתחילה. התשתית שלי - HOT + Netvision, נתב Dlink Dir-615, מחשבי XP ו-Win7, קורה גם בחיבור קוי וגם אלחוטי (G או N) ללא כל הבדל (כלומר זו אינה בעיית WiFi). כל הקומבינציה הזו אצלי למעלה מחצי שנה והכל היה תקין עד לפני כחודשים, בלי ששיניתי דבר. בחיבור ישיר למודם (אין חייגן) מוריד מיידית ללא כל בעיה (כלומר לכאורה אין בעיה עם הספקים שלי). גם בחיבור עם הנתב מוריד בסדר גמור קבצים דרך תכנות Email (Outlook + Gmail) כלומר אין שום בעיית תקשורת למעט הורדה של קובץ מתוך אתר. התמיכה של DLink לא מצאה דבר שגוי אצלי. גם החלפתי אצלם נתב לאחר מאות…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המצב הוא כזה. יש לנו בבית רשת חוטית, ראוטר אלקטל מחובר לקו, אליו מחובר סוויץ' פשוט ואליו מחוברים ארבעה מחשבים. אתמול קניתי nintendo wii, שיש לו חיבור מובנה לרשת אלחוטית. השאלה שלי היא האם יש סוויץ' שיש בו גם חיבורים חוטיים כדי שאני אוכל לחבר את ארבעת הכבלים של המחשבים וגם חיבורים אלחוטיים בשביל הווי? תודה.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי מודם מחברת בזק (הם התשתית שלי) וראוטר של הוט מחבר שכבר לא משתמש. המודם הוא TNN - AZTECH 600E והראוטר הוא TP-LINK TL-WR841N עם לוגו של הוט. אני גולש חופשי עם המודם אבל עכשיו קניתי מחשב נייד ואני רוצה לחבר את הראוטר שהחבר הביא לי כדי שאני אוכל לגלוש עם הנייד. אפשר לחבר אותם ואם כן, איך? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים בבית 3 של אחיות ואחד שלי... ואני רוצה שיהיה לי שליטה על כולם דרך המחשב שלי. עכשיו אני יודע שיש כמה גירסאות של VNC, איזה מהם הכי טוב והכי מהירה?
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי נתב של בזק d'link DSL-7850U. לפני מספר שבועות (אולי חודש) הנתב התעדכן לי באופן אוטומטי ע"י בזק ומאז אני לא מסוגל להיכנס ולראות את הסטטיסטיקות של הקו. ניסיתי לחבר אותו גם בקו אחר (בבית אחר) וגם שם בתפריט הנתב זה הראה לי מסך אפור. אני צריך לציין כי הקו עצמו פועל וקיים חיבור לאינטרנט ובסטטוס הרגיל אני יכול לראות הכל, למקרה שמישהו שואל "למה זה כל כך חשוב לראות את זה?" פשוט לאחרונה (שלשום היו להם עבודות והם אמרו שיהיו ניתוקים על מינת שהם יוכלו לשפר את איכות הקו) תודה רבה מראש לכל מי שעוזר ראו תמונות להמחשה: ג
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה לנתחבר עם כ. רשת usb D-Link AirPlus G DWL-G122 שמחובר לנתב אלחוטי dlink di-624 שמחובר לכמה מחשבים נוספים רק איתו יש בעיה שבהתחלה יש תקשורת טובה לדקה ואז זה פשוט נכבה והוא לא מוצא את הרשת מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה די מעצבנת.. הגדרתי רשת ביתית והכל סבבה חוץ מהאימיול שנמצא על low id.. בכל המדריכים שבדקתי כתוב שכנראה שהבעיה היא שלא הגדרתי את הפורטים 4662 של TCP ו4672 של UDP להגדרות של הפיירוול של הראוטר יענו הnat... רשום שאני צריך לעשות את זה דרך virtual server בהגדרות של הראוטר שאין לי מושג איך לעשות את זה ואיזהנ איי פי להגדיר או לפתוח את הפורטים דרך הטלנט כשמתחברים לnat וגם הטלנט דפוק לי ולא מצליח להתחבר.. מישהו יכול לתת הסבר כמו שצריך איך אני מגדיר את הפורטים דרך הממשק של הגדרות הראוטר או בדרך אחרת למה הטלנט עושה לי בעיות ובנתיים אני על low id באימיול עם הפורטים סגוריםולא מצליח להוריד כלום... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בזמן האחרון התנתקויות באינטרנט, וזה מתחיל קצת לעצבן. הרשת האלחוטית עצמה פעילה אבל האינטרנט לא עובד. זה מצריך ממני להתנתק מהרשת ולהתחבר מחדש. הבעיה שאני רוצה להשאיר את האינטרנט דלוק בלילה וזה קצת מעצבן כשאני קם בבוקר ורואה שזה לא הוריד הרבה כי זה התנתק. הקליטה עצמה בין הנתב למחשב היא טובה יחסית, וגם כשאין הרבה חיבורים האינטרנט מתנתק. המודם שלי הוא Motorola SB4200 והראוטר האלחוטי שלי הוא 3Com 3CRWER100-75 אני מחובר בתשתית HOT, עם ספקית בזק בין לאומי. החיבור שלי זה אייפי דינאמי, ככה שאני מחובר כל הזמן. המחשב שלי הוא מחשב נייד מתוצרת LG LE50 5LSE ויש לו כרטיס רשת אלחוטית WLAN 802.11b/g. ומערכת הפעלה וינדוס XP SP2 גרסא עברית. אשמח לעזרה בנושא. תודה יבגני
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בין לאומי והוט ואני מחובר ישירות למודם ללא חיגן
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
פתחתי פורטים לפי המדריך הזה-http://ivory.co.il/UploadKbFiles/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A%20%D7%9C%D7%A4%D7%AA%D7%99%D7%97%D7%AA%20%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%98%D7%99%D7%9D%20%D7%91%D7%A0%D7%AA%D7%91%20%20TP-LINK.pdf עדיין יש לי מזהה נמוך באמיול והביטורנט לא זז. יש עוד דרך לפתוח פורטים? תודה
-
- 8 תגובות
- 7.1k צפיות
-