עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, יש לי 2 מחשבים בבית, שלכל מחשב מחובר מודם. רציתי לדעת האם אני יכול ליצור ביניהם רשת ע"מ לשתם קבצים ומדפסת לדוגמא. האם זה אפשרי? יש לי כבל רשת מוצלב שעובר בינייהם, מהם ההגדרות? אין לי צורך בשיתוף אינטרנט.

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  2. שלום יש לי את הראוטר מהדגם הנ"ל : 3Com 3CRWE554G72T, הוא מקבל גישה לרשת האינטרנט מרשת LAN מקומית מסויימת כלומר לא דרך הכבלים או ADSL. (לצורך העניין אני מקבל גישה לרשת מISP מסויים לא משנה ממי כי זה לא חלק מהנושא) מחוברים אליו מס' מחשבים חלק בצורה חוטית וחלק בצורה אלחוטית. אני מצליח לשתף אינטרנט בין כולם ללא בעיה ובנוסף אני יצרתי רשת ושיתוף קבצים בינהם. המחשבים האלו יכולים להתחבר למחשבים הנימצאים מחוץ לראוטר אבל כל מחשב שנימצא בתוך הראוטר (גם בצורה קווית וגם בצורה אלחוטית) אין אליו גישה -כל גישה אליהם פשוט חסומה. חשוב לי ליצור גישה מבוקרת אל המחשבים הנימצאים בתוך הראוטר מכמה סיבות: 1. אני רוצה שמחשב אחד יהיה מחוץ לראוטר ואליו יגיע החיבור מהרשת המקומית כלומר הקשר לבחוץ ומחש…

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by flash101,

שלום אני מעוניין לקנות גם הגנה למחשב ולרשת. אני מעוניין בראוטר אשר יעמוד ב 4 התנאים הבאים: 1) יתמוך ויוכל לתפקד כמודם ל ADSL. 2) תהיה בו הגנה פנימית מתקדמת (Firewall). 3) יהיה שייך לחברה מוכרת. 4) יהיו בו מינימום 4 יציאות רשת לחיבור מחשבים ברשת. מצאתי את הדגם הבא, אשר מחירו הוא 800 ש"ח: http://www.dlink.com/products/?pid=6 רציתי לבקש ממכם המלצה האם לקנות אותו, או אולי מומלץ ראוטר אחר? תודה מראש נ.ב אתר מקצועי ומושקע!! כל הכבוד!!

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by etay34,

שלום, אני גולש בכבלים על מהירות 1.5 מגה ויש לי רשת ביתית שמחוברים אליה סך הכל 4 מחשבים. (אולי מוגזם אבל זה עובד סבבה לגמרי) לאחרונה הגלישה החלה להיות ממש איטית וכבדה רציתי לדעת אם יש פתרון לזה? דבר שני איך אפשר לדעת אם מישהו גולש על הראוטר שלי כאילו אלחוטית..? זה ראוטר של TPLINK. תודה

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by ohad651,

טוב אז ככה רכשתי את הכרטיס Intel® WiFi Link 5300 זה כרטיס רשת אלחוטי פנימי למחשב נייד, כעת לאחר שהתקנתי אותו אני מקבל שגיאה : This device cannot start ( code 10 ) לאחר הרכישה התברר לי שהכרטיס שרכשתי יכול לעבוד רק על לפטופ של חברת IBM או HP ואני עובד עם לפטופ מסוג ASUS. ניסיתי למצוא פתרון באינטרנט באתרים בינלאומיים ללא הועיל. אם מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה ויכול לעזור אני אשמח , תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  6. Started by namyob,

יש לי רשת אלחוטית והכל עובד לי כמו שצריך חוץ מהשיתוף קבצים מה שקורה זה שבמחשב שמחובר לרוטאר אני יכול לראות את אותו המחשב ברשת! ובמחשב במחןבר לאלחוט אני לא רואה את המחשב הזה(המחובר באלחוט) ברשת!!!!! והאשף של windows xp לא עוזר השם של הרשת הוא אותו שם ולמחשבים יש שמות שונים

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  7. כרגע אצל סבתא שלי עדיין יש חיבור עם מודם רגיל, בושה וחרפה אני מנסה לראות מה האופציה הכי זולה כאשר הם עם טלפון קווי של בזק וחיבור טלוויזה בכבלים. אשמח לעזרה. כמו כן אני מחפש את מה שיהיה הכי פשוט שאפשר, ויחסית אמין. תודה מראש רום

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by AgentZ,

לאחר שהראוטר הנוכחי שלי החליט למות (6524n של אדימקס), אני מחפש ראוטר בתקן n בסביבות ה300 שקל. הראוטר מיועד להיות מחובר לכ5-6 מחשבים. למישהו יש המלצות לראוטר טוב בתקציב (או עם חריגה קטנה)? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  9. Started by Psychedelic,

שאני מתחבר לאינטרנט ליד המחשבים הקטנים האלה בשורת המשימות יש עוד 2 מחשבים קטנים כאלה עם סימן קריאה צהוב שאני שם את העכבר מעליהם כתוב לי קישוריות חסרה או מוגבלת וזה לא הופיע לי לפני מה עליי לעשות? להשאיר את זה ?

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  10. כעיקרון הבעיה היא הכותרת אבל אני אפרט יש לי מתאם USB לכבל של אינטרנט http://www.2wire.com/index.php?p=331 זה הראשון שברשימה (כמו של טולפון אבל קטן יותר ושקוף-אני בטוח שכולכם מכירים) שאליו מחובר הכבל והכבל מחובר לפילטר של בזק שמחובר ליציאת טלפון בקיר(שמחובר ל...שמחובר ל...שמחובר ל... חחח) הוא פועל חלק מצויין ומהר עד שברגע כלשהוא-בום!הוא מפסיק לעבוד עכשיו,אני יודע מה הבעיה -שווינדוס עושה לו חיסכון אנרגיה ז"א מנתק אותו לבד אחרי כמה דקות של שימוש או סתם ואני יודע גם איך לבטל את זה אבל הבעיה שמתי שאני נכנס להגדרות שלו פשוט לא מופיעה לי הכרטיסייה"ניהול צריכת חשמל"או משו כזה ובגלל זה החיסכון אנרגיה פועל ואי אפשר לבטל אותו עכשיו מישהו יודע איך להוסיף את זה - יש לי את הדרייבר הכי…

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  11. ??? עריכת המודר: הת'רדים שלך אוחדו. להבא, רכז את כל השאלות בת'רד אחד. אין צורך להציף את הפורום בשאלות.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  12. Started by 1nstall,

היי ריציתי לבדוק משהו באינטרנט ולא היה לי כח להדליק את המחשב, אז הלכתי למחשב הנייד של אמי, באתי להיכנס לאינטרנט (אאוטלוק ואקספלורר) והוא אומר לי שחסר קובץ CMD ניכנתי ל"הפעלה" כתבתי CMD והוא לא מצא את הקובץ הזה מישהו יודע מה הבעיה\ ואיך פותרים אותה? :s05: תודה מראש Install

13. הבית הוא קומה אחת יש בין שתי המחשבים קיר אחד המרחק בין המחשב הראשון למחשב השני הוא 20 מטר! אין ממד או מרתף תודה

• 7 תגובות
    • 789 צפיות
  14. Started by AgEnT_OrAnGe,

שבוע שעבר הקמתי בבית רשת אלחוטית בעקבות רכישת מחשב נייד. כרגע ברשותי שני מחשבים, אחד נייד ואחד נייח. הרשת עובדת מצויין, אחלה קליטה וכדומה. אבל דבר אחד אני לא מצליח לעשות, לשתף את המדפסת של המחשב הנייח אם הנייד. הרצתי את אשך(ף) הקמת הרשת, והוא מזהה את קבוצת העבודה ואת שתי המחשבים שכביכול מחוברים ברשת אבל הוא לא רוצה לשתף את המדפסת. ניסיתי להגדיר דרך המדפסת את השיתוף וכביכול הכול טוב ויפה אבל היא עדיין לא משותפת. מה אני יכול לעשות.....התייאשתי כבר להשתלט על המחשב הנייח דרך הנייד, להעביר את הקבצים ולהדפיס אותם שמה. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  15. יש לי ADSL כבר 4 שנים ואני מרוצה, אבל אני שוקל לעבור לכבלים כי חשוב לי הUPLOAD. השאלה היא האם החיבור דרך הכבלים לא עושה בעיות מיוחדות, ומתאפיין ביותר מדי חוסר יציבות?

• 8 תגובות
    • 789 צפיות
  16. תשתית: ADSL 5 מגה בב"ל, ראוטר Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato יש לי משתמש RS Premium ואני משתמשת ב-IDM. ה-IDM מוריד 4 קבצים בו זמנית. בפעילות תקינה המהירות מתחלקת שווה בשווה בין כל הקבצים. הרבה פעמים קורה לי שקובץ אחד מתוך ה-4 יורד במהירות איטית להחריד (1-6k/sec~). עד עכשיו הייתי מנתקת את המודם והראוטר מהחשמל ומחזירה וזה היה מסתדר, עפ"י עצה של תומך בב"ל. לאחרונה גם זה לא עוזר, או עוזר לשנייה ואחרי זה הבעיה חוזרת. בב"ל אומרים שהבעיה באתר RS ולא אצלם כי כשאני מורידה קובץ מהשרת של בב"ל זה יורד במהירות מקסימלית. הורדה של טורנט מ-TL דרך uTorrent תקינה. האם זו אכן בעיה של האתר של RS או שיש משהו שאפשר לעשות נגד זה?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  17. Started by RS4,

כל הזמן הייתי גולש במחשב נייד בקומה ראשונה והראוטר היה למעלה ולא הייתה לי בעיית קליטה והייתי מסתובב איתו בכל הקומה עכשיו לא יודע מה קרה יש קליטה אבל הוא מתחבר ומתנתק כל רגע ויש פעמים שהוא לא מתחבר בכלל אבל שאני עולה איתו לקומה שנייה אין בעיה בכלל והשם של הרשת שלי במחשב הנייד שונה לשם של הרשת עם מספר 2 לדוגמה: liran2 והשם של הרשת הוא liran לא מבין מה קרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  18. לאחרונה נשרף לי הראוטר הישן,ואני מחפש נתב שמכיל מודם ADSL מובנה,וחשוב שיהיה חוטי (החדר שלי בממ"ד,ולפי דיווחים של חברים זה סיוט לא נורמלי,כל כמה שניות יש ניתוקים).

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  19. Started by santi,

שלום לכם אנשים... אני רוצה לדעת איך לשלוח הודעה למחשב אחר ברשת של חדר מחשבים של בית ספר כשכל המחשבים מחוברים ברשת במערכת הפעלה ווינדוס 98 בלי שום תוכנה תודה!

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by civic,

http://www.youtube.com/iomegachannel#p/u/1/vJj5iEXFkOg אני רוצה לחבר כונן חיצוני 2.5 אליו ואת המדפסת שלי..... העניין הוא איך אני יכול לדעת מהי מהירות העתקה אליו מהמחשב? ואם המדפסת הפשוטה שמחוברת אליו צריכה דרייברים בכל המחשבים ? צריך לפתוח בראוטר משהו ? פורטים? הוא יודע לעבוד עם סטרימר ? ובכלל אם יש למשהו פה נסיון עם המוצר אני אשמח לשמוע על ביצועים וחוות דעת....

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by danvis,

שלום לכולם, הקמתי רשת ביתית בין המחשב השולחני שלי לבין הלפטופ, ואני מנסה להזרים מידע דרך כונן חיצוני שמחובר למחשב השולחני ללפטופ. אתמול בלילה כשהקמתי את הרשת, ניסיתי להפעיל סרט דרך נגן BS PLAYER במחשב הנייד, כשהסרט היה על הדיסק החיצוני שמחובר למחשב השולחני - הכל עבד בלי בעיה, זה נפתח תוך כמה שניות והשידור היה חלק לחלוטין. היום שניסיתי לחזור על התהליך - ל-BS PLAYER לוקח לפחות 3 דקות לפתוח את הסרט והסרט לא ניתן לצפייה. שום דבר לא עזר, אפילו עשיתי Format למחשב נייד (תכננתי לעשות את זה בלי קשר) ועדיין השידורים איטיים מאד. המהירות של החיבור (בתקן N) נע בין 52 ל-65 Mbps ולא שיניתי שום הגדרות ושום דבר שיכולים היו לגרום לאיטיות הפתאומית הזו. הנתב הוא של TP Link, המחשב הנייד לנובו…

22. Started by dj shay 30010,

יש לי WIRELESS ROUTER של D-LINK DI-524 איך אני יוצר הצפנה \אבטחה של יכנסו לי אנשים אחרים עם כרטיסי WIRELESS. ? (הפעלתי חומת אש של WINDOWS )

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  23. שלום, יש לי 2 נתבים שמחוברים בינהם האחד הוא Dlink שהוא גם זה שמחובר לאינטרנט ב Adsl הנתב השני הוא של Edimax 2 הנתבים האלחוטיים ומחוברים בינהם בכבל אבל רק ה Dlink מחובר לadsl 2 מחשבים מחוברים לנתב הראשון Dlink 2 מחשבים מחוברים לנתב השני Edimax ההגדרות נכונות ותקינות (אני מקווה) כולם מחוברים לנתבים באלחוטי (יש 2 Ssid שונים, בנתב השני ה Dhcp מבוטל) כולם מקבלים Ping מהנתב הראשי Dlink (עובדה שכולם מקבלים ממנו כתובות Dhcp בטווח המוגדר) בעיות: 1. בין כל 2 מחשבים שמחוברים באלחוטי לאותו נתב יש Ping אבל ממחשב שמחובר לedimax למחשב שמחובר לdlink - אין פינג, וכך גם הפוך מ Dlink ל Edimax אין פינג 2. לנתב השני (edimax) מחובר גם בקר מתוכנת של בית חכם שקיים בו מודול של Tcpip בעזרת כבל. מ…

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  24. שלום. ביקשתי את עזרתכם לפני כמה זמן בבעיה שהיתה לי להתחבר עם TERAYON 175 באמצעות כרטיס רשת SIS 900, במקום עם USB שמתנתק מדי פעם. ביצעתי את מה שהומלץ לי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=90509.0#msg768911 אבל שום דבר לא עזר. אחת הסיבות היא שגם אם אני מבטל את הדרייבר שכנראה עושה את הבעיה, מיד עם החיבור שלו -WINDOWS מזהה אותו ומתקין בעצמו. הבחור מערוצי זהב המליץ לי להחליף פשוט כרטיס רשת - האם לדעתכם זה נכון ? הכרטיס הנוכחי הוא ONBOARD, האם בהתקנת כרטיס נוסף לא תיווצר בעיה (חיפשתי בביוס אפשרות ביטול לנוכחי אבל לא מצאתי) תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  25. היי לכולם, התחברתי השבוע לכבלים בחיבור 1.5 DOWN ו-512 UPLOAD כמו כן אני החלטתי שלא להתנתק מבזק והלשאיר את הקו חיי במחיר של 35 ש"ח לחודש. בקו של בזק יש לי רוואטר אלחוטי של 3COM . עכשיו אני רוצה לרכוש רוואטר נוסף לחיבור הכבלים עליו. את המבצע שיש לבזק או ל-HOT לרוואטר אלחוטי אני לא רוצה מכיוון שהוא מגביל אותך לאותה רשת של החיבור. אז חשבתי לי לקנות בסכום של 400 ש"ח +- רואטר אלחוטי נוסף. יש לי אפשרות לקנות 3COM במחיר של 400 ש"ח דגם: 3CRWE554G72 3Com או לרכוש רוואטר של LINKSYS במחיר של 460 ש"ח דגם: WRT54G Linksys מה דעתכם יותר טוב וכדאי לקנות המון תודות

• 1 תגובה
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים