רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכול, ברצוני להתייעץ אתכם בנוגע לאיך שאני מתחבר בבית לרשת ולאינטרנט. כרגע יש לי נתב קווי (לא-אלחוטי) של Edimax שקניתי לפני שנתיים בערך נדמה לי. בקיצור הוא מחובר לאינטרנט דרך מודם ALC-TEL של 5 נורות ששמרתי (פשוט הלאקטל הזה סוס עבודה, עובד מצויין.. לא מתקלקל ואין לו שום בעיה. בניגוד למודמים המוזרים שבזק מחלקים היום). יש לי קטע מוזר שאחרי כמה ימים שהמחשב דולק (זה שני מחשבים ברשת שמחוברים גם לאינטרנט ודי דלוקים כל היום ועובדים הרבה על האינטרנט) פשוט אני מאבד את החיבור לאינטרנט בזמן שהחיבור רשת בין המחשבים עובד מצויין. מסתבר שנטוויז'ן המציאו תירוץ הLOG של הנתב מתמלא וצריך לנתק ולחבר מחדש. לי יש תיאוריה שהם פשוט מקציבים כמות מסויימת של תעבורה לכל חיבור אליהם ואחרי כמות מס…
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום אנשים... אני רק לאחרונה התחלתי להוריד סרטים (מתוכנת האימיול), ואני לא כ"כ מתמצאת בכל מה שקשור לזה. החלטתי להוריד סרט יפני עם ג'קי צ'אן (מתה על היפני הקטן והמקפץ הזה ), מהאתר ליונט-וורקס... היה רשום על הלינק שזהו הסרט עצמו + התרגום.... אבל כשהורדתי אותו (תוך יומיים בערך) גיליתי שהוא בכלל ללא תרגום.... מה עושים עם הסרט הזה עכשיו? ומה עושים עם בעיות כאלה בהמשך? תודה.
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, האם מישהו מכיר מוצר שמאפשר להתחבר לUSB מרחוק? כלומר שהפרוטקול נשאר USB, אבל עובד מעל wifi? חשבתי שאפשר באמצעות זה לסנכרן את האייפון מרחוק, או לחבר מצלמה למחשב, בלי צורך פיזי להגיע למחשב. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
טוב אז ככה רכשתי את הכרטיס Intel® WiFi Link 5300 זה כרטיס רשת אלחוטי פנימי למחשב נייד, כעת לאחר שהתקנתי אותו אני מקבל שגיאה : This device cannot start ( code 10 ) לאחר הרכישה התברר לי שהכרטיס שרכשתי יכול לעבוד רק על לפטופ של חברת IBM או HP ואני עובד עם לפטופ מסוג ASUS. ניסיתי למצוא פתרון באינטרנט באתרים בינלאומיים ללא הועיל. אם מישהו נתקל אי פעם בבעיה דומה ויכול לעזור אני אשמח , תודה רבה .
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
נטוויזיון מחזיקים תומכים מעפנים שלא יכולים להסביר למה אחרי שחיברתי ארדיסק נייד ל-USB מאחורה הוא לא מזוהה בהתקנים אולי אתם תצליחו.... תודה
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אוקי אז ככה יש לי ראוטר שהוא גם מודם USB של WISELINK ויש לי בעייה אני לא יכול לפתוח שרתים כמו FTP או שרתי משחק אני יודע שה NAT חוסם כניסה של הפורטים..אבל איך אני משנה ועושה העברת פורטים?!?! אני חייב שיוכלו להתחבר אלי..זה דחוף..עזרה בבקשה..
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לאחר שהראוטר הנוכחי שלי החליט למות (6524n של אדימקס), אני מחפש ראוטר בתקן n בסביבות ה300 שקל. הראוטר מיועד להיות מחובר לכ5-6 מחשבים. למישהו יש המלצות לראוטר טוב בתקציב (או עם חריגה קטנה)? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
באייסיקיו : אני יכול לשלוח קבצים אבל לא לקבל במירק: אני יכול לקבל קבצים אבל לא לשלוח יש תרופה למחלה ?
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
לאחרונה מהירות ההעלאה שלי ירדה מ-60 ק"ב לטווח מהירות של 20-25 ק"ב. החבילה שיש לי היא 2.5 מגה ואני יודע ששכה בערך זה אמור להיות בחבילה של 2.5 מגה אבל כל הזמן ההעלאה לא ירדה לי מה-55 ק"ב ועכשיו זה פחת בחצי, יש לזה פיתרון? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שאני מתחבר לאינטרנט ליד המחשבים הקטנים האלה בשורת המשימות יש עוד 2 מחשבים קטנים כאלה עם סימן קריאה צהוב שאני שם את העכבר מעליהם כתוב לי קישוריות חסרה או מוגבלת וזה לא הופיע לי לפני מה עליי לעשות? להשאיר את זה ?
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אתמול חיברתי את הלינקסיס WRT54GL וקבצים שהיו יורדים לי על 300 יורדים לי עכשיו על 5-20 מה זה יכול להיות? ואיך אני יכול לסדר את זה? [כרגע אני מחובר עם כבל רשת ולא אלחוטי, ולכן האופציה האלחוטית במצב DISABLE]
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ורשת עם מודם ECI שהפכו אותו לראוטר ועם מיני-האב. שני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט אבל ישנה בעיה: כאשר אני מנסה לגשת ממחשב אחד לקבצים של השני אני מצליח, אבל כשאני מנסה לגשת מהשני לראשון אני נתקל בהודעה עם כותרת Mshome (השם של הworkgroup שלנו), שאומרת: "\\yehuda is not accessible. You might not have permission to use this network resouce. Contact the administrator of this server to find out if you have access permissions. The network path was not found." yehuda זה השם של המחשב שאליו אני לא מצליח לגשת (כתובת 192.168.1.3). יש למחשב הזה מערכת הפעלה Win Me. המחשב השני בעל כתובת 192.168.1.5 . למחשב הזה יש מערכת הפעלה Win XP Pro. אין לי מושג מה אומר המשפט T…
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
האם אפשרי לשתף חיבור אינטרנט adsl לעוד 3 מחשבים בעזרת כרטיסי רשת בלבד ? תודה, כפיר. kfir@jesta.co.il
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש ברשותי הנתב הנ"ל ואני לא יודע בדיוק איך להגדיר אני יודע להיכנס דרך הדפדפן להגדרות ולהיכנס למודול האופטי ושם יש אפשרויות הצפנה(משהו כמו 8 סוגים)...אני לא יודע מה מומלץ ומה לעשות אחרי...יש שם כל מיני key ודברים שנאי לא מבין כל כך איך צריך להגדיר. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי ADSL כבר 4 שנים ואני מרוצה, אבל אני שוקל לעבור לכבלים כי חשוב לי הUPLOAD. השאלה היא האם החיבור דרך הכבלים לא עושה בעיות מיוחדות, ומתאפיין ביותר מדי חוסר יציבות?
-
- 8 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי נתב של ג'יגהבייט GN-B40 עכשיו נראה לי זה הפעם המיליון שאני מבקש ממכם עזרה איך לפתוח את הפורטים ואף אחד לא עוזר בכל מקרה אני לא מצליח להפעיל תוכנות כמו אזורוס אימיול וכל מיני תוכנות שפועלות על פורטים שהנתב שלי חוסם לדוגמה כל התוכנות הורדה שיש לי KAZA אזורוס אימיול וכו' מקבלות מזהה נמוך זאת אומרת שחומת אש חוסמת אותם עכשיו הקטע הוא שכל הפיירוואלים שבמחשב שלי נותנים אישור לתוכונת לעבוד הוא פותח להם את הפורטים ורק הנתב אני לא יודע איך לסדר את זה איתו איך אני פותח איתו פורטים ומה אני שם בתוך הקוביה של האייפי אמרו שאני צריך גם שהוא יהיה קבוע ולא ישתנה איך אני עושה את זה ? תעזרו לי בהכל אני כבר שבועיים בלי אימיול וכל התוכנות בגלל זה .... הנה קישור למדריך של הנתב ואני …
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום חברים . יש לי ראוטיר הנ"ל אלחוטי כמובן ויש לי שני מחשבים אחד נייח והשני נייד . הבעיה היא שלפעמים או שהרבה פעמים ביום המחשבים שלי מתנתקים מהרשת לזמן פחות משנייה ואז חוזרים לחיבור ממש בזמן קצר מאוד מאוד - אה וזה קורה בשניהם בו זמנית - אז נראה לי שהראוטיר מי שעושה בעיות ... ואתם יודעים זה מפריע אם הייתי מחובר ל ICQ או לMSN או מוריד דבר מהרשת זה מתנתק ומאבד הכל !!! איך אני מסדר את זה ? ומה הן הסיבות לזה ? אגב ניסיתי לשנות ערוצים ועדיין יש אותה בעיה . תודה לעוזרים .
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה אני לא מצליח להתחבר בויסטה לאינטרנט. אין לי מושג למה משתמש בחייגן של הוינדוס. יש לי שתי מערכות הפעלה אולי זה בגלל זה?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מחר בבוקר אני הולך קונה מחשב חדש אני רוצה ליקנות Router על חוטי על איזה אתם ממליצים לי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
תקן N 300MBPS ו פורטים ללאן של גיגה כמה שיותר זול עדיף מחול אבל עם משלוח לארץ מצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/Belkin-Wireless-N-Router-Gigabit-ports-F5D8235-4-/160655931068?pt=COMP_EN_Routers&hash=item2567d6f6bc#rwid אבל ראיתי את הביקורת עליו ונבהלתי זה באמת כזה גרוע?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
התחברתי לרשת אלחוטית עם השכן, יש לו מודם(לא מודם, הדבר הזה ששולח אינטרנט ) . קניתי USB שקולט אותו, קלטתי אותו אבלה הדפדפן לא מה אני צריך לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בסיסית בקשר לשימוש בנתבים והקמת רשת ביתית... חברות תקשורת שונות, מפרסמות מבצע, תקנה דרכנו נתב, תשלם עוד 10 שקלים בחודש ותקבל רשת ביתית. למה בעצם אני צריך את זה ? אם אני קונה נתב בחנות מחשבים, ומחבר אותו, אני לא יכול לגלוש עם שני מחשבים שונים מבלי לדווח בכלל לספק התקשורת ולספק האינטרנט ?? טכנית זה נראה אפשרי, לא ? רק צריך לחבר את מודם לנתב ואת שני המחשבים לנתב, ב - LAN או באלחוט, לא ? איפה פה אני צריך את הספק או התערבותו ? ודבר נוסף, נניח שאני רוצה לחבר שני מחשבים, אבל אני לא רוצה להתחייב לספק מסויים, האם יש נתב שעובד טוב גם עם כבלים וגם עם ADSL, ושלא עושה בעיות עם אף ספקית אינטרנט, ולא פחות חשוב, שקצב הגלישה איתו הוא מהיר, כלומר כמעט ללא הבדל מגלישה ללא ה…
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי חבר עם Laptop מחו"ל, אשר התחבר לאחרונה לכבלים. כאשר הטכנאי הגיע, הוא נדקק למספר קבצי התקנה מתוך ה- CD של Win98, שלא היה בנמצא. הגירסה היא Win98 SE 4.10.222A. האם ניתן לאתר את קבצי ההתקנה הדרושים לחיבור לרשת, מבלי לנסות להשיג את דיסק ההתקנה המלא?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם... יש ברשותי מודם d link 2650U של בזק. הייתי מעוניין להפוך אותו לרפיטר, הכוונה לכך שהמודם במקום לשדר אות יקלוט אותות מבחוץ (דהיינו רשתות אלחוטיות פתוחות) ובמילים פשוטות " הפיכת המודם הנ"ל לכרטיס רשת. אמח לעזרתכם בעניין, עידן
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי של EDIMAX בבית ולאחר שכל הבית חובר ברשת אלחוטית אני לא מסוגל להיתחבר לשרתים של FTP דרך FLASH FXP שהם מבוססים על כתובת IP ועל סיסמא. שאני מנסה להיתחבר עולה לי שה-IDNET שלי שגוי. היום אני מחובר לרשת בבית דרך מחשב נייד עם מודם אלחוטי מובנה של אינטל וגם בנייד אותה בעיה צצה לי אם מישהו יודע איך ליפתוח פורט 113 של ה IDNET אנא עזרו לי אני הרמתי ידיים כבר. :'(
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-