עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מאז שהתקנתי את הראוטרה אלחוטי בבית, נוצרו בעיות במחשב הנייח, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר ולא מצליח לגלוש לחלקים מסויימים באתרים, אפילו את ההודעה הזאת לא הצלחתי לשלוח מהנייח. עזרה אם אפשר

• 7 תגובות
    • 824 צפיות
  2. Started by lior777,

שלום לכם! אני זקוק לייעוץ והמלצה לראוטר + כ.רשת המצב כזה שיש לי בחדר 1 מודם של בזק + מתאם שיחות של בזק בינלאומי ושאליו אני רוצה לחבר ראוטר...... ראיתי בזאפ כל מיני דגמים למשל של TP-LINK בסביבות 150 שקל! החדר השני באותה קומה ללא ממד ויש ביניהם כ 8 מטר רווח ביניהם....... מה דעתכם על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748279 חשוב לי מאוד שלא יהיו ניתוקים אקראיים ועוצמת קליטה יחסית טובה....ויעבוד טוב עם המתאם שיחות.....

3. Started by darkman,

אני רוצה תוכנה שתגביל את מהירות ה- upload/download למה שאני קובע האם יש כזה דבר?

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  4. אני לא מצליח לשתף קבצים ברשת על קבל מוצלב, רק אינטרנט.... ניסתי לאחד את קבוצת העבודה אבל ללא הצלחה מה אני יכול לעשות.....? נ.ב אחד XP HOME ואד PRO

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  5. Started by tzr84,

היי. למחשב נייח שעבר חדר וצריך רשת אלחוטית מה עדיף לקנות כרטיס wifi מבוסס על usb stick או לשלם קצת יותר ולקחת כרטיס רשת אלחוטי שמתלבש על pcie? מכיוון שההפרש הוא עשרות שקלים אז הביצועים והיציבות יותר חשובים לי.

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  6. חברים, יש לי רשת ביתית בבית וכאשר אני רוצה להכנס למחשב שלי מהמחשב בחדר השני הוא מבקש ססמא .. איך מבטלים \ עושים ססמא שאדע אותה ? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by vacuuuum,

הייתי צריך לחסום תוכנה מסויימת מלהתחבר לאנטרנט, אז הוספתי אותה ב"outbound rules" ב"advanced settings" של הפיירוול. אבל משום מה זה לא חסם אותה. חשבתי שאולי זה קשור לתוכנה עצמה אז ניסיתי לחסום את פיירפוקס באותה הדרך. הוספתי את הEXE של פיירפוקס ל"outbound rules" עם "block", אחרי זה נכנסתי לדפדפן אבל הוא פעל כרגיל. (וראוי לציין שבדקתי, ולא היו עוד פקודות שקשורות לפיירפוס באוטבונד) אחרי זה חשבתי שהבעייה אולי בפיירוול עצמו אז נכנסתי ל"windows firewall properties" ובprivate profile עשיתי "outbound connection - block" מה שחסם את כל השיחות היוצאות לאנטרנט כולל את מה שהרשתי אחרכך ב"outbound rules". מישהו יודע מה הבעייה, ולמה ה"outbound rules" לא עובדים?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  8. Started by vorlon_,

שלום אני מנסה להקים רשת ביתית. ברשותי נתב מסוג: Edimax BR6104K חיברתי את המחשב לנתב בכבל ישר. בנתב הנורות של החיבור דולקות, ואותו דבר גם בכרטיס הרשת במחשב שמחובר אליו. אני מנסה לגשת אל הנתב דרך האקספלורר אך הוא לא מזהה אותו. ניסיתי לעשות pconfig /all אבל לא מופיע לי שם gateway מה הבעיה? תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 823 צפיות
  9. יש לי מחשב אחד שכדי להגביל אותו אני משתמש בNETLIMITER וזה עובד יופי. אבל יש לי גם PS3 שאין לי דרך להגביל אותו, לכן אני מעוניין להגביל את פס הרוחב שלו דרך הראוטר עצמו. איך עושים את זה? הראוטר שלי הוא EDIMAX BR-6204WG

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  10. מישהו יודע איך לגרום לאימיול להתחבר מאחורי פיירוול אוניברסיטאי, לצורך העניין בן גוריון? אולי יש דרך לעקוף את הפיירוול או משהו, שיתחבר לפחות ב low id, אולי בפרוקסי אולי דרכים אחרות. : אודה מאוד על העזרה, סטודנטית מיואשת. :-\

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  11. Started by moo2004,

יש לי מחשבים שמחוברים ברשת בייתית דרך HUB. (פרצתי את המודם Aztech ADSL 600E והוא משמש כנתב) קניתי מחשב חדש והתקנתי אותו. במחשב הזה מהירות ההורדה Download speed צונחת תוך כדי עבודה מ40 KB לפחות מ 1KB . למה זה קורה??? איך אפשר לסדר את זה??

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  12. יש לי ראוטר/גייטווי אלחוטי של אינטל שמחובר למודם אלקטל פרו של איידיאסאל... עכשיו אתם בוודאי מכירים את התופעה ששליחת קבצים דרך איסיקיו או שימוש בתוכנות כמו eMule הופכים להיות קשים ואף בלתי אפשריים... בהתחלה חשבתי שהבעיה היא במודם ועשיתי את העניין הזה עם הפורטים אבל זה עדיין לא עזר... אז נכסנתי להגדרות של הראוטר/גייטווי שלי וראיתי שמה משהו על Intruder detection והתפלאתי לראות שהמקרים האלו הם בדיוק המקרים שניסיתי לנתב למחשב שלי והם כנראה נעצרו בראוטר/גייטווי... מישהו יודע במקרה איך אפשר לגרום למכשיר הזה של אינטל להעביר את המידע בכל זאת למחשב שלי ולא לעצור אותו אצלו...?

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  13. Started by cold fire,

הכי פשוט שרק אפשר אבל שיהיה קל להתקנה(בלי להתעסק איתו יותר מדי)

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  14. שלום!... חבר הביא לי את המחשב שלו בישביל להעביר לו כמה דברים כבדים רוצה לחבר את המחשב שלו למודם ולהעביר קבצים יענו לעשות שיתוף קבצים אני לא יודע איך עם אפשר מדריך או עזרה מפורתת אני ישמח מאוד תודה לכל המגיבים!!!... אני צריך לדעת איך עושים את זה בין ווינדוס 7 לווינדוס 7 ובין ווינדוס 7 לווינדוס אקס פי ממש דחוך לי תודה רבהרבה לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  15. החלטתי שהגיע הזמן לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט אז אחרי הרבה זמן של חיפושים קריאה בפורומים הגעתי למסקנה שאני קונה את המוצרים הבאים: WRT54GL-EU LINKSYS http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14002&catid= Edimax EW-7128G PCI G 54Mbps http://goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=5422&catid=305 מכיוון שהמחשב שלי נמצא בחדר ביטחון (ממ"ד) אני מתכוון להוציא אנטנה מהראוטר אל מחוץ לחדר על מנת להיתגבר על בעיות הקליטה. ועכשיו לשאלות: 1. האם אפשרי להוציא אנטנה מחוץ לחדר עם הראוטר הזה? 2. אם כן איזה קונקטור יש לו לדגם הזה של הראוטר? 3. האם יש דרכים אחרות לשפר את הקליטה? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  16. אני מנסה להתקין נתב אלחוטי של בלקין , הצלחתי לבצע קונפיגורציה מהמחשב כך שיראה את הנתב אך איני מצליח שהנתב ידבר עם המודם (אלקטל ספיד טאץ'). האורות על הנתב דלקוים האופן נכון (לפי המדריך). מערכת הפעלה חלונות 2000 פרו. פיירוול של סיגייט, מנותק כרגע.

• 0 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by The UnKnown,

יש בעיה עם הראוטר של אדימקס... יש שלושה מחשבים שמחוברים לראוטר... שני שולחניים ואחד נייד ב-"שן כחולה" ... שולחני אחד ראשי שלי שבו מחובר המודם של הכבלים והראוטר פועל והמחשב השולחני השני של אחותי הקטנה לא פועל. מה אפשר לעשות ?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  18. Started by zglazer,

לפני פחות שנה יצרתי רשת אלחוטית בביתי המורכבת : מראוטר של TP-LINK TL-WR641G כרטיס רשת אלחוטי11 TP LINK מודם+ ECI 312 המחשב הראשון מחובר לרשת בצורה קווית דרך הראוטר והכל תקין, ורק המחשב השני משתמש ברשת האלחוטית עד לפני כמה ימים היו ניתוקים פה ושם ההיתי עושה RESET תוכנתי כך שאני נכנס לדף הראוטר ויוצא היו מס' מקרים כאלה. כרגע המצב שאני רואה שאייקון מראה שמצב הרשת מקושר אומנם עם אות נמוך שום דפדפן לא עולה לא FF ולא IE בשניהם יש הודעה לנסות שנית בIE הוא מודיע שהדפדפן במצב OFF LINE גם כאשר אני מנסה לעשות תקן מצב ע"ג האייקון של הרשת הוא מתחיל תהליך שמראה שיש קישור לרשת אך שוב הדפדפנים לא עולים אנא עזרתכם האדיבה תודה רבה

19. Started by hararim,

היה לי עד עכשיו מודם usb וחיברתי את שני המחשבים בחיבור ישיר ביניהם ללא ראוטר. בגלל תקלה החליפו לי את המודם למודם רשת ועכשיו מדגם B-focus rauter 312+. והכניסה שלו היא ישר ליציאה שממנה הייתי מתחבר למחשב השני. מה הפתרון ואם הפתרון הוא נתב אז אבקש המלצה. תודה

• 5 תגובות
    • 823 צפיות
  20. Started by Xstyle,

יש לי כמה שאלות שמענינות אותי בממשק של הנתב שלא הגדרתי אותם מישום שאין לי משוג מהם 1. מזה DDNS 2.מזה DHCP Server 3. למה יש לי לבחור ערוצים Channel Number (יש לי 13) אצלי מסומם כרגע 1. 4. IAPP?? 5.השאלה הכי חשובה איך אני מגידר QoS גם אם מישהו יודע חצי מהשאלות שלי שיענה לי כי אני רוצה להגדיר את כל ההגדרות של הנתב שיהיה הכי הפקטיבי בישבילי מכל הבחינות...

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  21. Started by The-Devil,

שלום לכולם!!! אז ככה בעה שלי החלה אחרי שהשארתי את המחשב דולק בלילה בבוקר הוצאתי אותו מStandBy ורציתי לגלוש אך להפתעתי הוא לא זיהה את זה שהכבל מחובר למחשב בדקתי את המודם (ECI) והכול תקין ( זה רשת ובמחשב שני שלי הכול סבבה) בדקתי את החיבורים על ידי החלפת הכבלים - לא עזר כי הכבלים תקינים הבאתי מחשב נוסף וניסיתי להתחבר והוא נתן לי כלומר הבעיה הייתה כנראה בכרטיס רשת אז החלפתי את הכרטיס רשת באחד שהיה לי וזה עבד תקין ליומיים ואז שוב החלה התקלה שהוא רושם לי Network cable unplugged!!! אני דיי בטוח שזה איזשהם בעיות בהגדרה של המחשב אחרי שהוא יוצא מStandBy אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה מקווה שתוכלו לעזור לי :-\

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  22. Started by dj_horse,

שלום! ברשותי כיום נתב המחבר אליו בצורה קווית מחשב שולחני אחד, ובאלחוטי מחשב נייד אחר. הנני מתכננן להוציא את השולחני והלפטופ, ולהחליפו ב 3 ניידים חדשים. עם מהירות 2.5MB , האם תיהיה לי בעיה לחבר את 3 הניידים לנתב ולהנות מהמהירות הקיימת אצלי, וללא כול קושי לחבר את 3 הניידים לנתב? או שיהיו בעיות צפויות בגלישה ו/או בחיבור כול הניידים לנתב?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  23. Started by שועל האש,

ראיתי ראוטר של dlink דגם dsr-1000 האם אפשר בראוטר הזה באמצעות ה qos {או כל פונקציה אחת שיש בו} להקציב רוחב פס לכל מחשב יש לי קו של בזק 5 מגה אני רוצה לתת לכל מחשב 1 מגה לדוגמא ושזה לא יבוא על חשבון מחשבים אחרים האם אפשר לעשות את זה בראוטר הזה אם אני יוסיף את המספרים כמו שרשמתי האם זה יקצה רוחב פס של 1 מגה למחשב x או שזה רק חוק בשם x שמקצה רוחב פס של 1 מגה למחשב ואותו אני צריך לצוות למחשב [attachment deleted by admin]

24. Started by רועי 123,

שלום יש לי מחשב אחד חדש עם XP ומחשב ישן עם ווינדווס 98 החלטתי לעשות רשת התקנתי כרטיס רשת לכל מחשב וחיברתי כבל ביניהם לאחר מכן במחשב החדש הגדרתי רשת בייתית אבל הוא כתב לי שהכבל רשת מנותק אז עשיתי לו שימשיך בכל זאת והמשכתי את ההתקנה ואז גם התקנתי במחשב הישן הכל הלך חלק חוץ מזה שבמחשב החדש הוא כותב לי "כבל רשת מנותק" מה לעשות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  25. היי... לי אישית נמאס לשמוע על ה"אינטרנט המהיר" בארץ.. זה ממש בולשיט לדעתי! לא קוראים לתשתית שהשיא שלה ללקוחות פרטיים נחשב 5 MB תשתית מתקדמת! זה שבישראל אחוז המחוברים לאינטרנט המהיר הוא הכי גבוה,זה לא מדד לאיכות האינטרנט! הייתי מעוניין לקבל כתובות של אתרים שמראים בהם השוואה של מחירים,מהירויות של האינטרנט ברחבי העולם. כמו כן יש לציין שתשתית הADSL כבר ישנה וישנן טכנולוגיות חדשות הרבה הרבה יותר טובות. אבל לנו יש שיחה עם בזק הנצלנית ועם משתמש ישראלי ממוצע שלא מבין שמה שמוכרים לו זה שקרים ולוקשים ולא אינטרנט מהיר אמיתי! כמו כן,הפינגים לדעתי גבוהים מדי בארץ.אתם לא חושבים שהפינגים צריכים להיות נמוכים יותר בהתחשב בכך שאנחנו די קרובים ליבשת אירופה!? ודבר אחרון.. איך אפשר לעזאזל עם …

• 2 תגובות
    • 823 צפיות

דיונים חדשים בפורומים