רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קניתי ראוטר מסוג Linksys WTR54G ועוד 2-3 כרטיסי רשת אלחוטיים מסוג G כמובן התקנתי והצלחתי להתחבר לראוטר אבל הוא לא מצליח להתחבר לאינטרנט ... יש לציין שאני שאני מתחבר דרך PPPoE דרך מודם Alcatel PRO שמוגדר כ PPPoE ב Bridge וקודם היה לי גם ראוטר רגיל והתחברתי בדיוק אותו הדבר רק שעכשיו הוא לא מתחבר... מוזר ! אף פעם לא התקנתי רשת אלחוטית זה חדש לי מה אני עושה לא נכון כאן ? האם אני צריך להחזיר את המודם שלי למצב הישן ? אם כן למה באלחוטי זה לא עובד וברגיל זה כן עובד ?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר שני מחשבים לאינטרנט איך אני עושה את זה ואיזה חלקים צרכים?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום אני צריך משתמש לאתר torrntleench.org אז עם משהו יכול אני יהיה מאוד שמח!!!!!!!!! :xyxthumbs: oronn1@walla.co.il או oronn1@walla.com בתודה רבה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני צריך נתב עם 4 פורטים. 10/100 . עם פיירוואל והפניית פורטים. יציב ואמין עד 500 שקל. (יהיה נחמד אם תהיה האפשרות למדפסת רשת) חשבתי על אפשרות של EDIMAX AR-6004 למרות שהוא מעל התקציב שלי... http://www.edimax.com.tw/html/english/products/AR-6004.htm מה אתה אומרים? יש לכם עוד המלצות ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לנו רשת של שני מחשבים,האחד מחובר בכבל למודם של בזק: Siemens SL2 והשני מחשב נייח המחובר אלחוטית על ידי כרטיס רשת של D-LINK,DWL G510 במחשב שמחובר בכבל ניתן לגלוש ללא כל בעיות,אולם עם תחילת הגלישה במחשב השני,נתקע האינטרנט וישצורך לעשות ריסט למודם. בזק שהוא הספק שלנו לא מוכנים לתת לנו תמיכה כי לא קנינו את כרטיס הרשת אצלם. לפני שאני משקיעה את כספי הדלים בבזק,האם מישהו יכול לתת ליעצה מה כדאי לעשות? כרטיס הרשת הוא בן שנה בערך ועד עכשיו הכל היה בסדר. האם הוא יכול להיות הגורם לבעיות? תודה על ההעזרה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא חרוש אבל עקב השינויים הייתי מוכחר לפתוח תרד'.... החלטתי לעבור לאינטרנט בכבלים(עקב מבצע מצויין שיש עכשיו) והחברות שעומדות לפני כרגע הן: ברק,012 ונטוויז'ן. (רק מבין שלושתם) מה היא החברה שנכון להיום היא הכי טובה מבחינת ההולכה רוכב פס וכל זה מהירות שירות? למישהו יש ניסיון עם כמה מהחברות? בתודה מראש נ.ב אני מחובר עם איי די אס אל של בזקבנלאומי ואני לא מרוצה למישהו יש אתרים שערכו השוואה
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי! מישהו יודע איך אולי אפשר לפתור את בעיית החסימה לאתר? אני כבר לא מצליח להתחבר חודש...
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
רציתי לפתוח דיון מרוכז על ספקיות אינטרנט, שהריי כולם מקבלים הצעות זולות מספקיות אחרות כל הזמן, ורציתי לדעת מה ההבדל בין כל הספקיות, ומה סדר עדיפיות, מה עושה ספקית לטובה יותר? הספקיות המובילות כיום בישראל : בזק בינלאומי, נטויז'ין, ברק, קווי זהב, אינטרנט זהב.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
טוב, אז ככה. יש ברשותי מודם אלקטל 510 שהומר לנתב. אני מבין שכדאי לחבר עוד מחשב אני צריך SWITCH שימוקם בין הנתב למחשב? השאלה איזה כבלים אני צריך (מוצלב לא מוצלב) במקומות הבאים: 1. בין הנתב ל סוויטץ? 2. בין הסוויטץ לכל מחשב? לאחר הקמת המערך, מה אני צריך לעשות? לקנפג כל מחשב LOCAL IP שונה? האם מערך כזה תומך רק בשיתוף אינטרנט (עצמאית לכל מחשב) או גם בשיתןף על כוננים\קבצים?
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
בבקשה תסבירו לי איך עושים רשת אלחוטית ומאיפה אפשר לקנות אביזרים תודה מראש עמית
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
בספק שלי יש המון פולים של כתובות IP, וכל פעם זה גם נותן ניתוב שונה. ברגע שאני מתחבר לפול מסויים , הכתובת של השרת גם שונה, לכן שאם יש דרך כלשהי שאני אבקש רק משרת מסויים אז הוא יתן לי את הפול המסויים. לדוגמא: (כתובות IP שהמצאתי) אני מתחבר לאינטרנט ומקבל את הכתובות 66.78.98.6 במאפיינים של החיבור אני רואה גם את הכתובות של השרת שמנתב אותי, במקרה הזה נניח שזה כתובות שרת 53.48.66.98. התנתקתי מהאינטרנט ,התחברתי מחדש וקבלתי הפעם IP מפול שונה, 150.110.60.30 והכתובת של השרת במאפיינים היא 150.110.60.1 , הוא הרי מי שמנתב אותי. עכשיו אני שואל האם יש אפשרות לקבל בחיבור PPPOE את אותו הפול תמיד, למשל שאני אגיד לו שהשרת שאני רוצה שינתב אותי יהיה ה150.110.60.1 ? אם אתם אומרים לא ניתן להבטיח…
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אז ככה: זה מה שאני מקבל כשאני מחבר את הכבל רשת למחשב שלי. המחשב מחובר להאב שמחובר לראוטר שמחובר למודם OK? יש לציין שכל שאהר המחשבים ברשת עובדים בצורה תקינה. החלפתי כבל ובדקתי בעזרת מחשב אחר והכבל מתחבר ללא שום בעיות כך שהבעיה במחשב ולא בתשתית! עדכנתי לדרייבר האחרון באתר. לא עזר ניסיתי איפוס של הכרטיס רשת: התחל > הפעלה> netsh W>R>F>R גם לא עזר איפסתי את הביוס + פריקת חשמל סטטי. גם לא עזר הייתי כבר בטוח שהחיבור שמולחם ללוח לא תקין אבל!?!? הכנסת מתאם USB שהופך LAN וגם הוא לא עובד ומראה את אותה התוצאה כך שהביעה היא כניראה במערכת ההפעלה!!!! לא? אחרת הוא היה אמור לעבוד יופי. מה עלי לעשות עכשיו? יש דרך לאפס את כל הגדרות הרשת במחשב? או משהו …
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, יש לי כתובת אימייל פעילה שאני משתמש בה באופן יומיומי ב-"וואלה!", ואני מעוניין לשלוח מיילים דרך התוכנה OUTLOOK EXPRESS, ותמיד שאני מנסה להגדיר את ההגדרות שאני יוכל לשלוח מיילים דרך התוכנה הזאת אני לא מצליח. מישהו יכול להסביר לי איך אני מגדיר את התוכנה לדוא יוצא ודואר נכנס משהו עם POP3 ו-HTTP אלה דברים שאני ממש לא מבין מה צריך לעשות איתם ומה לרשום בנתונים אז אם אתם יכולים לעזור לי בזה אני מאוד אשמח, תודה רבה, מר דודי הסטלן
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני צריך עזרה :1)אני רוצה לעבוד בחברות תמיכה של אינטרנט מהיר איזה ידע עליי לדעת על מנת להתקבל לעבודה הזאת ? 2) אני רוצה לדעת אם יש מדריכים בעברית בנושא רשתות ברשת ואם לא אם יש ספרות מומלצת ?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
האם ל 012.NET יש יתרון כלשהוא על חברות האינטרנט האחרות???
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
או קיי בעיה מוזרה ... שמתי לב שתמיד שאני מעלה זה לא עובר את ה12 קיי ואני מנוי של 1.5\128 משמע העלאה היא 16 קיי מה שעשיתי זה בדיקות העלאה באתר של הספק+הוט בשניהם 12 קיי ! .... ניסיתי בלי הראוטר הפעם ... חיברתי ישירות את המודם למחשב ואמרתי לו שייקח אי פי אוטומטי גם ..ו הופ - 16 קיי !!! גם מהאתר של הוט וגם מאתרי הספקים (ניסיתי כמה פעמים) משמע משהו בראוטר מאט את מהירות השליחה IPLOAD ל 12 קיי במקום 16 !! מה עושים ? האם עצם החייגן בעצם מאט ? הראוטר עצמו ? שניהם בייחד ??? כי את החייגן התקנתי בהגדרות של הראוטר כדי שלא אצתרך תוכנה צד שלישית על מנת לגיין ...אתם יודעים ...012 DIALER ..."חייגן בזק בן לאומי" וכו ... ככה כאשר ההגדרות של יוזר וססמא בראוטר עצמו המחשב עולה מחובר .…
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אני מוסיף כרגע עוד מחשב לבית ואני לא מעוניין ברשת...אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים....ניתן ליישם בבית עוד קו אינטרנט רגיל שהוא ללא רשת?.... ואם לא אז האם ניתן לבצע בבית אחד חיבור אינטרנט אחד כבלים ואחד ADSL תודה וצהריים טובים
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
היי מה שלום כולם ? אני חדש פה ואני זקווק לעזרתכם . התקנתי ויסטה לפני כמה ימים ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט . התקשרתי למוקד התמיכה של 012 והם לא ידעו איך לעזור לי . ניסתי להגדיר לבד ( תומך תמיכה טכנית ב 012 לשעבר) אבל לא הצלחתי . אני מחובר דרך הכבלים ויש לי מודם TERAYON 715 ( הכחול) בדקתי את כל ההגדרות שיש לי ב XP ורשמתי אותם בהגדרת החייגן בVISTA ולא הצלחתי. . . אשמח למדריך או עזרה לגבי הנושא . ( אני ניסתי להתחבר דרך VPN עם הצפנה אופציונלית ורק PAP מסומן ואני קבל שגיאה 815 ...שהמחשב המרוחק לא מגיב ) האם מישהו יכול לעזור לי בנושא?? אשמח לכל עזרה או אפילו לדבר איתי במסנג'ר... תודה רבה OK103
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
למי שמבין אם אפשר כמה עצות ממה הניתוקים שאגב הם עיקביים יכולים לקרות ומה אני יכול לעשות מנגד רק שתבינו שכל פעם שיש ניתוק אני חייב לכבות ולהדליק מחדש את הראוטר ... תודה
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אוקי אז ככה...יש לי מחשב נייד מסוג LG E500 ושבב אלחוטי ATHEROS משהו...מותקנת על הנייד מערכת הפעלה VISTA יש לי ראוטר של אדימקס 6400W (או משהו דומה...) ועוד 3 מחשבים בבית. כל הבית מצליח להתחבר לרשת פנאן והוא לא. כשהייתי אצל סבתי התחברתי לרשת האלחוטית בלי כל בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? ניסיתי לעשות ריסט לראוטר ריסט למחשב...לעשות סטטיק IP וDHCP...ואין לי שמץ של מושג מה לעשות הלאה=\
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות ראוטר יד שניה של אדימקס דגם 6104BR ראוטר חוטי המוכר טוען בטלפון שכל כמה ימים צריך לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר בחזרה. הוא טוען שככה זה בכל הראוטרים הפשוטים ואם משמתשים באימיול אז זה בכלל חונק את הראוטר ואז עוד יותר יהיה צריך לאפס אותו כל כמה זמן האם נכון הדבר או שמא הראוטר של אותו בחור דפוק? אודה לכם על תשובה לפני קנייה
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
??? עריכת המודר: הת'רדים שלך אוחדו. להבא, רכז את כל השאלות בת'רד אחד. אין צורך להציף את הפורום בשאלות.
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
-
-
אהלן החלטתי שהגיע הזמן לעבור לאלחוטי. אז ככה , אני צריך שלושה כרטיסי רשת ונתב, או שאפשר בלי נתב? אשמח לקבל עזרה תקציב לא כל כך רלוונטי אבל גם לא הלשתגע 300-400 ש"ח . תודה
-
- 5 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מה ה FIRMWARE המומלץ ביותר ל WRT300N v2 LINKSIS הרישמי ןהלא רישמי שלא עובר על ה JPL ? דן
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש ברשותי נתב של אדימקס br- 6504n והוא מחובר ב wan לראוטר\חייגן של בזק של חברת סימנס sl2-141 . לפני זמן קצר עשיתי ריסט לראוטר של אדימקס עם הכפתור מאחורה וכל ההגדרות נמחקו (כמו שרציתי) כי הראוטר ניתק אותי בלי סוף... עכשיו יש משהו מוזר כשאני נכנס לאינטרנט אקספלורר ומקיש את הכתובת של הנתב (192.168.2.1) הוא נכנס לי לראוטר של אדימקס בלי בעיה אבל כשאני מנסה להכנס לראוטר של בזק, דרך אותו אינטרנט אקספלורר (10.0.0.138) הוא גם נותן לי.. יוצא מצב שאני יכול לפתוח את שניהם במקביל ולשנות הגדרות בשניהם.. ואף פעם לא היה לי המצב הזה... עכשיו הדבר השונה היחיד שעשיתי זה.. (בנתב של אדימקס) בהגדרות של ה wan לא רשמתי שם משתמש וססמא, פשוט השארתי את זה ריק.. כמו שאתם רואים אני עדיין גולש באינט…
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-