רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, יש לי מחשב עם וינדוס 7 64ביט, ואילו לאחי מחשב עם וינדוס XP 32ביט. כיצד אוכל לשתף את המדפסת שמחוברת למחשב שלי (Canon ip1700) עם המחשב שלו כך שיוכל להדפיס דרכה? חשוב לציין שלא קיים דרייבר למדפסת זו שתומך בגרסת הוינדוס שלי. תודה ויום טוב.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להקים רשת ביתית. ברשותי נתב מסוג: Edimax BR6104K חיברתי את המחשב לנתב בכבל ישר. בנתב הנורות של החיבור דולקות, ואותו דבר גם בכרטיס הרשת במחשב שמחובר אליו. אני מנסה לגשת אל הנתב דרך האקספלורר אך הוא לא מזהה אותו. ניסיתי לעשות pconfig /all אבל לא מופיע לי שם gateway מה הבעיה? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
??? עריכת המודר: הת'רדים שלך אוחדו. להבא, רכז את כל השאלות בת'רד אחד. אין צורך להציף את הפורום בשאלות.
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בבית פרטי 2 קומות + מרתף, אני מעוניין לשים את הראוטר האלחוטי של במרתף ולהגביר את האות על ידי ראוטר כלשהו אחר (רפיטר נראה לי קוראים לזה ... אבל אני לא לא יודע). מה שאני מעוניין זה להגביר את האות של הראוטר הקיים שיש לי . בראוטר שברשותי הוא : http://www.checkpoint.com/products/safe@office/index.html איזה ראוטר שאני צריך לרכוש על מנת שאני אגביר את האות , ואיך אני מבצע את זה ?? תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
כמו שבכותרת , ותודות לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק לדריברים של ריאלטאק 8029 איסי הוא מבקש ממני כול מיני דריברים שמשום מה אין לי על הדיסקט שקיבלתי עם הכרטיס מתי שקניתי בתודה מראש ינשוף לבן
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הי כולם. יש לי נקודת רשת אחת ויחידה בבית בלי עוד צינורות/חוטים של בזק/הוט ושות' בקירות. אני רוצה לייצר מאפס 2 נקודות רשת חדשות בחדרים מרוחקים מהראוטר. ברור לי שמדובר פה בחציבה די רצינית, אבל זו לא הנקודה. אני רוצה נקודות הרשת החדשות יהיו כמו הראוטר עצמו, כלומר ברגע שאני אחבר לשם כבל ממחשב זה יהיה חיבור ישיר לראוטר. אני לא רוצה כבל עם ראש RJ45 שיוצא משני הצדדים אלא שקע רשת פשוט שישמש כ"מתווך" בין הכבל שבתוך הקיר לכבל שמגיע מהנקודה החיצונית ועוד אחד שמגיע מהראוטר עצמו. אשמח להסבר טכני לביצוע ממי שיודע. תודות!
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום, הקישור אצלי בבית נעשה פתאום נורא נורא איטי. אני רץ על Windows XP SP3 ולרב אתרים לא עולים כלל, ואם כן אז נורא לאט ורק חלקית. ב-Safe mode with networking הגלישה בסדר, אז אין בעיה בתשתית או במודם. איך אני אמור לאתר את הבעיה? אין לי מושג מאיפה להתחיל ובאילו צעדים לנקוט. תודה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני משחק במשחק GTA SAN קיבלתי באן ואני לא מצליח לשנות איפי אני צריך עזרה ניסיתי כבר לנתק את הראוטר וניסיתי גם עם IPCONFIG אני מריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף בבקשההההההההההה :( :( :( :( :( :( :( :( :(
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, איני מצליח להקים רשת ביתית עם עוד מחשב. יש לי Windows Vista Ultimate ולמחשב השני יש Windows XP Professional... יש לי ראוטר של D-Link דגם DI-604, ומודם ADL של ECI דגם B-FOCuS 270pr. שני המחשבים מחוברים לראור, והראוטר מחובר למודם. שני המחשבים יכולים לגלוש באינטרנט וכו', אבל לשתף קבצים אינו מסוגל... אני חדש עם Vista ולא יודע איפה מה ואיך בשביל להקים רשת ביתית לשיתוף קבצים... בבקשה תעזרו לי, כי אני כבר נואש, חודש חודשיים אני מנסה וכלום לא מצליח לי! תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הכי קל להסביר בתמונה: המטרה היא לדעת את כל הדברים בכדי לקבוע איפיסטטי, אני עובד לפי מדריך אינטרנטי וזה כבר "עבד" במחשב הקודם כרגע אני עם מחשב חדש. בכל מקרה אני מקווה שאני בפורום הנכון וזה לא בתמיכה הטכנית. תודה ויום טוב. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע המערכת בביתי : תשתית כבלים-הוט ספק 013 מחשב אחד מחובר עם מודם טומסון המוכר. כרגע התווספו שני מחשבים שאני מעוניין לחבר אותם לאינטרנט אך אין לי הרבה מושג ברשת אלחוטית. אחד באותה קומה יחד עם המחשב הקיים,ולפטופ עם WIFI (שלא יהיה מחובר הרבה). במחשב החדש ישנו כרטיס רשת אלחוטי. 1.אני לא ממש מבין בתחום ולכן אבקש המלצתכם(ראוטרים,ראוטר שהוא מודם וכ') שאני רוצה משהו טוב ולא אחד שיתקע לי תוכנות הורדה והאינטרנט יהיה איטי. 2.מה הרוחב פס המומלץ לתצורה זו (בהנחה שאכן תוכנות שיתוף עובדות) המון תודה ושבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר מסוג DLINK 614+. והוא מעפן יש לי איבודי PACKET רבים, פינגים זוועתיים במשחקי אינטרנט, פרוטוקולים שלמים שלא מגיעים בכלל בלי רענון הגדרות (לדוגמא הIRC יכול להפסיק לעבוד לגמרי אלא אם אני מחדש את ההגדרה בראוטר) DMZ שלא עושה כלום בפועל ועוד. אני מעוניין בהמלצה לראוטר ללא חיבור אלחוטי, הכי אמין ומהיר שיש. לפי הבנתי, ראוטרים של 3COM נחשבים הכי תותחים בתחום, אבל אשמח לשמוע ממישהו שמכיר או משתמש בפועל. תודה
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים... אני מחפש סטרימר כדי שאוכל לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ואני ממש לא מתמצא.. מה לחפש, נתונים, דגם וכו'... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מחר בבוקר אני הולך קונה מחשב חדש אני רוצה ליקנות Router על חוטי על איזה אתם ממליצים לי תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, חיברתי בין שני מחשבים בעזרת כבל RJ-45 מוצלב, הגדרתי שתי כתובות IP סטטי (192.168.0.1 ו 192.168.0.2) עם musk 255.255.255.0 למרות זאת האייקון של חיבור רשת נשאר עם x אדום עליו בשני המחשבים וכמובן שלא היו ping. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ראוטר tplink מודם טריון tj715. הנורית דאטא פשוט לפעמים מהבהבת שלוש פעם ומפסיקה לאותו זמן, לפעמים מהבהבת לאט ולפעמים הרבה יותר מהר ממה שהיה פעם. זה משפיע נגיד שאתרים לפעמים בכלל לא נטענים ועד שסרטונים מתחילים ביוטיוב לוקח הרבה זמן אבל אז הם מתנגנים רצוף. מה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני צריך ראוטר שיכול לסחוב 4 מחשבים (שיהיה מקום ללפחות 5) עם חיבור של 5 מגה ומעלה ורפידשייר בקווי...כלומר שלא יקרוס כמו ה DSL-600E ויהיה גם אלחוטי (N).. והאם לבזק יש ראוטר מתאים? (אם לא או שעדיף לקנות אז איזה?)
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רב יש לי את הלינקסיס wrt54gl אני מנסה לחבר מחשב נוסף (יש לי שתיים) והראוטר לא נותן לו גישה כלל - כאילו לא מכיר אותו . אני מניח שרבים מכירים את הראוטר הנ"ל , תעזרו לי להגדיר נכון את הראוטר שיכיר במחשב כרשת ביתית
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר דגם: AZTECH DSL 600EW עכשיו, אני יודע כשמשתמשים בראוטר צריכים לפתוח פורטים בשביל תוכנות שיתוף, אני משתמש בתוכנה µTorrent ואני רוצה לפתוח את הפורט שהתוכנה משתמשת, אבל אין לי שמץ איך לעשות זאת... תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שלום הרשת שלי מורכבת מראוטר TrendNet TEW-431BRP ומודם ADSL של בזק (ECI אם אני לא טועה). הבעיה היא שהקשר לא מחזיק מעמד וכל כמה זמן (לפעמים דקות לפעמים יותר) מתנתק ומתחבר שוב. הראוטר נמצא על Connection Keep Alive מה יכולה להיות הסיבה? מה יכול לפתור את זה? תודה גלעד
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
ברשותי פיירוול של Trend Micro PC-Cillin 2006. עכשיו שאני מנסה להתחבר למחשב שלי מבחוץ ע"י PCAnywhere כשהוא פועל, אני לא מצליח וכשהו מכובה אני מצליח... וגם בתוכנת צ'ט וידאו, אנשים לא רואים אותי עד שאני לא מכבה אותו.... מישהו יכול לעזור ? חן
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני צריך לבצע אתחול למודם ( Conexant AMX-CA61E ) מאחר וחסמתי בטעות את הגישה דרך הסייר :-\ הבעייה שדף ההגדרות בעברית נעלם ואני זקוק לו על מנת לא לפספס הגדרות חיוניות. אשמח אם משהו יוכל להעלות את דף ההגדרות בעברית המסופק אם המודם. דרך הגב ברשת ההגדרות מתייחסות בעיקר לשוק הבריטי ויש שונות קטנה בכמה הגדרות אבל אני לא זוכר מהן. חג שמח
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול להסתכל על יומן אירועים של הוטבוקס שלי? נראה לי יש שגיאות שחוזרות על אצמן.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מחובר ל-012,ואני רוצה להתחבר בלי החייגן המעצבן שלהם... הם לא יכולים לעזור לי בתמיכה כי הם לא תומכים בויסטה... אם מישהו יכול לעזור לי להגדיר את כל העסק אני אשמח!!!Q תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-