רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום. אחרי כמה שנים טובות, הראוטר שלי שבק חיים. נדרש ראוטר חדש, אמין, גם קווי וגם אלחוטי, תמיכה בתקן N לא קריטית, אבל נחמד אם יהיה, WPA2-PSK. החיבור הוא חיבור ADSL - נדרש חייגן פנימי מחיר 250~300 ש"ח. הראוטר נדרש בדחיפות (מרגיש די תקוע כרגע, בלי יכולת לזוז, רק עם מחשב אחד...) תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר רשת בין שני מחשבים נייחים,אחד מהם עבר איזו שהיא אופטימיזציה שבה כובו כל מני סרוויסים בשביל לעשות אותו קצת יותר מהיר. מדובר בשני מחשבי AMD בני 4 (Slot 939) את אחד המחשבים כבר הצלחתי להגדיר בעבר בשביל חיבור לראוטר. את המחשב השני (זה שעבר אופצימיזציה) אני לא מצליח להגדיר כמו שצריך. ראוי לציין שהדלקתי את כל הסרוויסים שנראו לי חיוניים (קראתי אחד אחד) וכמובן הדלקתי (Enable) אותו בBIOS. כל הדרייברים מותקנים כראוי וכו'. יש לי כבל מוצלב לחבר בין שניהם. בשני המחשבים,כרטיסי הרשת הם On-Board. במחשב ה"בעייתי" יש שני כרטיסי רשת על הלוח אם ועוד כרטיס רשת או פרוטוקול רשת(אני לא כל כך מזהה את העניין) בשם 1394. השניים האחרים הם בקר רשת אחד של NVIDIA ועוד אחד של חברה שאני ל…
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה בסיסית בקשר לשימוש בנתבים והקמת רשת ביתית... חברות תקשורת שונות, מפרסמות מבצע, תקנה דרכנו נתב, תשלם עוד 10 שקלים בחודש ותקבל רשת ביתית. למה בעצם אני צריך את זה ? אם אני קונה נתב בחנות מחשבים, ומחבר אותו, אני לא יכול לגלוש עם שני מחשבים שונים מבלי לדווח בכלל לספק התקשורת ולספק האינטרנט ?? טכנית זה נראה אפשרי, לא ? רק צריך לחבר את מודם לנתב ואת שני המחשבים לנתב, ב - LAN או באלחוט, לא ? איפה פה אני צריך את הספק או התערבותו ? ודבר נוסף, נניח שאני רוצה לחבר שני מחשבים, אבל אני לא רוצה להתחייב לספק מסויים, האם יש נתב שעובד טוב גם עם כבלים וגם עם ADSL, ושלא עושה בעיות עם אף ספקית אינטרנט, ולא פחות חשוב, שקצב הגלישה איתו הוא מהיר, כלומר כמעט ללא הבדל מגלישה ללא ה…
-
- 6 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר דגם: AZTECH DSL 600EW עכשיו, אני יודע כשמשתמשים בראוטר צריכים לפתוח פורטים בשביל תוכנות שיתוף, אני משתמש בתוכנה µTorrent ואני רוצה לפתוח את הפורט שהתוכנה משתמשת, אבל אין לי שמץ איך לעשות זאת... תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/iomegachannel#p/u/1/vJj5iEXFkOg אני רוצה לחבר כונן חיצוני 2.5 אליו ואת המדפסת שלי..... העניין הוא איך אני יכול לדעת מהי מהירות העתקה אליו מהמחשב? ואם המדפסת הפשוטה שמחוברת אליו צריכה דרייברים בכל המחשבים ? צריך לפתוח בראוטר משהו ? פורטים? הוא יודע לעבוד עם סטרימר ? ובכלל אם יש למשהו פה נסיון עם המוצר אני אשמח לשמוע על ביצועים וחוות דעת....
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבחון מה אפשרות הטובה ביותר לפרוס חיבור אינטרנט בדירה חדשה (תשתית של כבלים): בסלון ובחדר עבודה שבו נדרשים האינטרנט - ישנם תעלות של הטלפון: תעלה אחת בסלון, היכן שהטלויזיה (עם נקודת תקשורת ראשית כולל טלפון). ותעלה שניה בחדר עבודה, במיקום של המחשב. שתי התעלות מגיעות לקופסא תקשורת ראשית בסמוך ללוח חשמל. למיטב הבנתי יש את האפשרויות הבאות: 1. לשים את הנתב היכן שהטלויזיה - ומשם להעביר כבל רשת לקופסא הראשית, בקופסה הראשית לשים SWITCH , לאותו SWITCH נחבר לכבל רשת שיעבור דרך התעלה של חדר העבודה למחשב. 2. לשים את הנתב בקופסת תקשורת ראשית ומשם כל כבל יגיע לחלל של הסלון ולחדר עבודה (לא בטוח שיש נקודת חשמל בקופסת תקשורת לכן אני לא ב…
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם חושבים על הפוסט הזה ? https://www.instagram.com/p/BxoIbloAtgh/?igshid=16h9pdejrvo2e
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
רכשתי שני מתאמי MSI מפנדה, הם עבדו מצויין מספר חודשים, בערך 5, אבל עכשיו זהו הנוריות כח לא דולקות יותר, ורק אבאחד מהם ל3 שניות היא נדלקת ואז בשניהם מהבהבת נורית.... נראה לי הם הלכו, אבל מה דעתם, התנסתם עם בעיות כלשהם ?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
צהריים טובים, כמו שציינתי בכותרת, ישנה אפשרות להגדיר את הראוטר ללא כבל רשת נוסף? ז"א שהכבל הוא לא מחובר פיזית בין הראוטר למחשב? אלא פשוט מאוד, דרך אנטנה שמחוברת למחשב, להכנס ל 192.168.1.1? או שאני מתחייב להגדרה חד פעמית של הראוטר כבל רשת? תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
וגם בסמל של הוינדוס 7 של האינטרנט הוא אומר שיש אינטרנט .. אז למה זה יכול לקרות?
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Gigabyte דגם GN-B40 אני מחובר ל-ADSL, בזק תשתית, נטוויזי'ן ספקית. לאחרונה אני מרגיש שכמה פעמים ביום קורס האינטרנט, (לכל המחשבים ברשת, סך הכל 3) ואז צריך לעשות DISCONNECT ו-CONNECT בראוטר. דבר מעצבן ומוזר מאוד, מה אמורה להיות הבעיה? תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום, התקנתי אתמול נתב dsl-2760u בקומה למעלה שישמש בתור AP לפי המדריךhttp://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm) הAP מחובר קווית לHOTBOX שנמצא בקומה התחתונה. הכל עובד מצוין יותר טוב איפלו ממה שציפיתי חוץ מדבר אחד הרומינג בין הקומות קצת בעייתי כי עדיין מגיע אות חלש מHOTBOX מהקומה התחתונה אז לוקח מלא זמן עד שהאיפון מחליט להחליף רשת. יש פתרון לבעיה הזאת?? חשבתי לקרוא לשני הרשתות האלחוטיות באותו השם וסיסמא ושהוא יחשוב שזה רשת אחת אבל זה לא מתסדר לי תודה על כל עזרה
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
זה נכון שהאיסיכיו יעלה כסף או שזה סתם שמועות שמפיצים אנשים?
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חיבור כבלים 2 מודמים עכשיו יש בבית 2 חייגנים על אותו שם משתמש ורק מודם אחד יכול לפעול לא שתיהם ביחד למה אי אפשר ששתיהם יעבדו??? תודה לכל העוזרים[br]פורסם בתאריך: 3.07.2007 בשעה 13:32:11 בסדר הספקית סידרה לי תודה לכולםאפשר לנעול
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום באחד המחשבים בבית נשבר לי הסטיק של בזק שדרכו התחברתי לרשת האלחוטית. האם זה נקרא כרטיס רשת USB וזה החלק שאני צריך ? יש משהו מומלץ מכאן ? (מהירות אינטרנט 15MB) http://ksp.co.il/?select=263..487..1187
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב לאחר כמה שעות ברגע שאני מנסה להכנס לדפדפן הוא הוא נפתח ונשאר מסך לבן ואז מפסיק להגיב,ואני צריך כל פעם לסגור את הדפדפן ממנהל המשימות,ניסיתי אקספלורר פיירפוקס וכדי לסדר את זה אני צריך להפעיל את המחשב מחדש כד הפעם הבאה שזה נתקע עוד פעם
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
נטוויזיון מחזיקים תומכים מעפנים שלא יכולים להסביר למה אחרי שחיברתי ארדיסק נייד ל-USB מאחורה הוא לא מזוהה בהתקנים אולי אתם תצליחו.... תודה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס לרשת אלחוטית. בכוונתי לחבר אותו למחשב הנייד ולמחש שולחני. 1) מה מומלץ . 2) האם כדאי לקנות בארה"ב תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כעיקרון הבעיה היא הכותרת אבל אני אפרט יש לי מתאם USB לכבל של אינטרנט http://www.2wire.com/index.php?p=331 זה הראשון שברשימה (כמו של טולפון אבל קטן יותר ושקוף-אני בטוח שכולכם מכירים) שאליו מחובר הכבל והכבל מחובר לפילטר של בזק שמחובר ליציאת טלפון בקיר(שמחובר ל...שמחובר ל...שמחובר ל... חחח) הוא פועל חלק מצויין ומהר עד שברגע כלשהוא-בום!הוא מפסיק לעבוד עכשיו,אני יודע מה הבעיה -שווינדוס עושה לו חיסכון אנרגיה ז"א מנתק אותו לבד אחרי כמה דקות של שימוש או סתם ואני יודע גם איך לבטל את זה אבל הבעיה שמתי שאני נכנס להגדרות שלו פשוט לא מופיעה לי הכרטיסייה"ניהול צריכת חשמל"או משו כזה ובגלל זה החיסכון אנרגיה פועל ואי אפשר לבטל אותו עכשיו מישהו יודע איך להוסיף את זה - יש לי את הדרייבר הכי…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, לאחרונה נשרף לי השנאי של הנתב d-link שלי, ועל כן עלי לבחור חדש. כמובן שאני לא אקנה שוב d-link אחרי שנשרף לי השנאי ללא כל סיבה. המליצו לי ללכת לכיוון linksys ובאמת ראיתי כי גם בפורום הזה יש עליו הרבה המלצות. רציתי לשאול מה ההבדל בין בדגמים WRT54G/GL/GS ועל איזה דגם אתם ממליצים. עד כמה שהצלחתי להבין בעצמי ההבדל בין ה-G ל-GL הוא שעל ה-GL אפשר להתקין כל מה שרוצים אבל השאלה היא למה שאני ארצה לעשות דבר כזה, האם ה-FIRMWARE של linksys לא מספק? האם עדיין יש אחריות על הנתב אחרי התקנות שכאלו? האם ניתן לחזור ל-firmware המקורי אחרי התקנה לא מוצלחת? לגבי ההבדל ל-WRT54GS לא הבנתי, האם צריך כרטיסי רשת מיוחדים כדי לקבל את השיפור במהירות? אני משתמשת בשני לפטופים עם כרטיסי רשת i…
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסיפור הוא כזה הכל עבד יופי היה לי חיגן L2TP בראוטר והכל היה פיקס. אתמול משום מה המודם שלי השתגע והאינטרנט נותק. היום היה תכנאי כבלים ועשה משהו, מה אני לא יודע. המצב הוא כזה אם המודם מחובר ישר למחשב הכל תקין. הראוטר לא מתחבר בכלל. ציוד: linksys wrt54gs v6 modem motorola (hot) 1 isp 012 smile
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המחשב שמיתחבר לראוטר שלוח ב 200kbsp ברשת והמחשב שמיתחבר לטלפון דרך מודם שלוח ב 550kbps מוזר ביותר המחשב שמיתחבר לרואטר מיתחבר דרך כבל רשת ללמחשב ואז מהראוטר לקו טלפוני אני מקווה שהבתנם את הצורה של הרשת שלי... אתם יכולים לדבר איתי במונחים כי אני יבין[בוגר ccna]
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש אולי תוכנה/אתר שמאפשר לחפש תמונות לפי אתר?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אחותי קנתה מחשב לחדר שלה, והיא קנתה ראוטר אלחוטי כי אני בחדר ממ"ד. שאלתי היא האם הראוטר מסוכן מכל סיבה שהיא כי הוא ניראה מאייםם קצת גדול ועים הרבה אנטנות! רציתי לקבל תשובה האם יש בזה סיכון מבחינה של קרינה וכאלה תודב מראש!!!
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום.. אני מתעניין לאחרונה ברשתות ובכלל במידע מעמיק ברשת האינטרנט. קראתי הרבה על DNS והבנתי שהמטרה העיקרית של זה הוא לקשר בין דומיין לIP. אז מדוע כשאני רוצה להגדיר במחשב הבייתי שלי IP קבוע אני צריך להגדיר את הDNS? איך זה מתקשר אחד לשני? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-