רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני צריך תוכנה שמשנה את כתובת הIP שלי לדוגמא שאוכל להיות מזוהה כאילו אני מארה"ב ניסיתי מספר תוכנות אבל הם תקעו לי את האינטרנט פשוט אתרים לא נפתחו מישהו מכיר תוכנה שעובדת טוב ?
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכם, ראיתי ראוטר סיסקו בעל יציאות LAN וגם יציאה אחת COM... רציתי לדעת למה נועדה היציאה הזו אם אפשר לשלוט על הראוטר דרך הLAN... והכי חשוב - מה ההדבל בין היציאות בבקשה? תודה רבה לכם והמשך יום נעים, אורן.
-
- 13 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני משתגע כבר מהפינגים שיש לי במשחקים...הבעיה היא ברורה לי...3 מחשבים על רשת אלחוטית... אבל מכיון שלזה אין פיתרון ושכל בני המשפחה רוצים לגללוש באינטרנט..אני מחפש דרכים להוריד את הפינג שלי אפילו במעט אני מוכן לשלם כסף ואני מוכן לערוך דברים בוינדוס הכל העיקר שיהיו לי פינגים נורמלים במשחקים כמה דברים שחשבתי עליהם: 1)אני שמעתי על זה שמיקרוסופט משתמשת בכל רגע נתון ב-20% ממשאבי האינטרנט,עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום..עם מישהו ימצא לי את זה זה יהיה מעולה 2)לשים את הרואטר במחשב שלי...אבל זה יעשה בעיות ברשת כי המחשב שלי הוא רחוק משתי המחשבים... 3)להגביר את עוצמת הרשת כי האינטרנט תמיד מתנתק לי או על קליטה חלשה מאוד.. קצת פרטים על האינטרנט שלי: ספק:אינטרנט זהב מהירות הור…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
טוב אז ככה, אני מעוניין לשתף אינטרנט בין שלושה מחשבים, אך לצערי אין לי SWITCH ואין לי כסף לקנות אחד. ניסיתי לחבר ככה: מחשב שרת - כרטיס רשת אחד VVV קליינט 1 - 2 כרטיסי רשת VVV קליינט 2 - כרטיס רשת אחד בעצם מה שאני מנסה לעשות כאן זה לשים כרטיס רשת אחד במחשב השרת, במחשב השני (WIN XP) שני כרטיסי רשת, אחד מתחבר לשרת ואחד מתחבר לקליינט 2. קליינט 2 (LINUX UBUNTU) כרטיס רשת אחד שמתחבר לקליינט 1. עכשיו במחשב עם הלינוקס הגדרתי הכל ועובד יופי אם אני מחבר אותו ישירות למחשב השרת. אבל אם אני מחבר אותו לקליינט 1 אז אין אינטרנט בלינוקס. אשמח לקבל מדריך איך לעשות זאת, איזה IP להגדיר, איפה לתת GATEWAY ולאן ולאיזה חיבור (Local Area Connection) לתת שיתוף מלבד לחיבור אינטרנט ישיר …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: פתרתי את הבעיה בעצמי,תודה בכל מקרה.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
נגיד יש לי 2 מחשבים + נייד אחד + פלאפון עם תמיכה לWIFI. עכשיו, המטרה היא לרשת את כולם, אז מה אני צריך לעשות? לקנות ראוטר אלחוטי (נגיד GL של לינקסיס אשר כולל תמיכה בכבלים) לחבר את המודם לראוטר, מחשב 1 או 2 לחבר באופן חוטי לראוטר והאחרים באלחוטי? זה אפשרי לחבר חוטי לראוטר אלחוטי? (good enough? )
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לאינטרנט גיימרים בפינגים נמוכים. אני בעיקר משחק במשחקים של בליזארד השווים ... אני מחפש המלצה לשירות אינטרנט נורמלי שיספק לי פינגים נמוכים במיוחד.. עדיף ממשהו שמשחק Warcraft III FT . אה וכמה שיותר הצעות והמלצות התקבלו בברכה כי המחיר גם חשוב לי...
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
שלום. מה שאני מתכוון בשאלה זה שאחד מהם יהיה כ AP שאליו מחוברים מחשבים, והשני יהיה CLIENT של ה AP שגם אליו יתחברו מחשבים. שני הראוטרים בעלי גרסת DD WRT SP1... האם זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום הורדתי את תוכנת השתלטות מרחוק FREE VNC התקנתי אותה ואת קובץ VIEWER שלחתי למחשב השני שממנו אני רוצה להשתלט על המחשב השני כמובן שלא למטרות זדוניות מה הם הצעדים שאני צריך לעשות כדי שהכול יעבוד בתודה שרון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לבנות מחשב שיהיה מחשב מיועד להורדות לותוכנות שיתוף קבצים. הבעיה שלי היא החיבור בין שני המחשבים- 1. אין לי מסך נוסף כדי לשלוט על המחשב הזה 2. אני יכול לחבר את המסך של המחשב שלי דרך מפצל גם למחשב הורדות ואז לשלוט בשניהם דרך מסך אחד , הבעיה היא שזה מוריד לחלוטין מהביצועים של המסך 3. ישנה אפשרות שאני מחשב את המחשב לרשת מחשבים שלנו בבית, הבעיה היא שאם אני מוריד דברים לא נכונים כמו וירוסים וכדומה, הם יכולים בקלות לפלוש למחשב של אבא שלי , שם יש קבצים מאוד חשובים שקשורים לעבודה של אבא, האם יש דרך לחסום לחלוטין את המחשב של אבא מכל הרשעים? 4. במקרה הגרוע ביותר אני אאלץ לחבר את המחשב הורדות לחיבור אינטרנט משלו . שמעתי שיש תוכנות בשם VNC שמאפשרות לשלוט על מחשב מסוים דרך …
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום. חברתי ראוטר אלחוטי ל3 מחשבים 2 חוטיים ואחד אל חוטי נייד.. עכשיו האינטרנט מחובר לרואטר ישירות, אך הוא מתנתק כל כמה דקות(מסנג'ר אייסיקיו).. הראוטר: TRENDnet מדגם:TEW-431BRP מודם ADSL מה עליי לעשות? אשמח אם תעזרו.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
האם יש דרך לרשת ולשתף אינטרנט בין 2 לפטופים (שאחד מהם מחובר למודם כבלים בכבל רשת) באלחוט ללא צורך בנתב?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
בעיה עם אינטרנט אלחוטי במשחקי רשת יש לי אינרנט אלחוטי עם ראוטר. במהלך משחק רשת המשחק נתקע לכמה שניות וחוזר וזה לא רק קורה אצלי, לכל מי שיש אינטרנט אלחוטי וראוטר אך מטפלים בבעיה הזאת? וזה לא ירוסים וכו', זה רק בגלל האינטרנט האלחוט והראטור תודה ענקיתתתת למי שיצליח לעזור מקווה שפירסמתי בפורום המתאים
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אז כככה...אני מתכנן לקנות מחשב משהו פגז...יעני אני מקשיע איזה 7000 שקל ואני באמת רוצה שתעזרו לי....התכנון של אבא שלי היה שיהיה רשת עם חוטים ושכנעתי אותו לרשת אלחוטית... אז זה מה שאני צריך: - אני צריך שתגידו לי בדיוק מה צריך כדי להקים רשת (כלומר את כל האביזרים-כמו נתב כרטיס רשת וכו') -ובאמת אם אפשר מדריך טובבב מאוד אוו שמישהו תותח יסביר לי איך בדיוק מקימים רשת ומגדירים אותה.... באמתתת מי שיכול לעזור לי אני יודה לו מאוד............צ'אוווווווווווווווווו
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
בעיה עם אינטרנט אלחוטי במשחקי רשת יש לי אינרנט אלחוטי עם ראוטר. במהלך משחק רשת המשחק נתקע לכמה שניות וחוזר וזה לא רק קורה אצלי, לכל מי שיש אינטרנט אלחוטי וראוטר אך מטפלים בבעיה הזאת? וזה לא ירוסים וכו', זה רק בגלל האינטרנט האלחוט והראטור תודה ענקיתתתת למי שיצליח לעזור מקווה שפירסמתי בפורום המתאים
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום,יש לי שתי מחשבים אחד עם חלונות אקס.פי והשני חלונות 98. בשתי המחשבים יש כרטיסי רשת. המחשב עם חלונות אקס פי מחובר למודם ראוטר של בזק אזטק 600E יש לי גם סוויטש השאלה שלי איך אני מחבר את שתי המחשבים ברשת כדי שאני אגלוש משתיהם לאינטרנט ואני אוכל להעביר קבצים בין שתי המחשבים? איך אני משתף את המדפסת בחלונות 98? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
יש לי מודם עם ראוטר מובנה של בזק מדגם B-FOCUS Router 270PR. איך אני יכול להגדיר את הראוטר ולא את המודם אם אני מחבר אותו נגיד לכמה מחשבים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו כאן מחובר עם ברק (013) והצליח להגדיר ולעבוד עם זה? כשאני עושה AUTODETECT הוא לא מזהה שום שרת וכשאני מכניס לו ידנית זה לא עובד
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב שלישי וחיברתי אותו לרשת. תפקידו של המחשב החדש הוא להיות עמדת אינטרנט ולהיות מחובר 24 שעות. את תפקידו הוא עושה טוב, הבעיה צצה כאשר שמתי לב שעברת הקבצים ממנו למחשבים אחרים ברשת או משיכת קבצים ממנו ברשת איטית ברמות ממש מחרידות. העברת קבצים היהנ בקצב של חצי מגה לשנייה. חשוב לציין שלמחשב יש מודם ADSL פנימי והוא מחובר לסוויץ מהיר מאוד. כל המחשבים ברשת מחוברים דרך אותו סוויץ. בנוסף העברת הקבצים ממחשבים אחרים ברשת למחשבים אחרים עוברת מהר (משהו כמו 16 מגה בשנייה).ורק משיכת קבצים ממנו או העברה ממנו איטית להחריד. בנוסף לפני רכישת המחשב הנוכחי, מחשב אחר עשה את תפקיד זה ולא הייתה שום בעייה במהירות העברת הקבצים. לא מצליח לפתוא את הבעיה. אשמח לעצות חכמות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנתב של Linksys מדגם WRT54GL. יש לי בעיה עמו - משום מה יש לי ניתוקים רבים ברשת ופעמים שבהן האינטרנט קופא וצריך לחכות כמה שניות כדי שהוא יוכל להמשיך לעבוד. זה נורא מעצבן ולפעמים זה תוקע טעינת אתרים ופורומים ואני משתגע מזה! אני משתמש בקושחה של DD WRT ,האם ידוע למישהו על בעיות כאלו עמה? אשמח אם תעזרו לי! :-* יום טוב!
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום שלום, עד היום היה לי router של d-link שתאמת אני לא הייתי כלכך מרוצה ממנו - אבל לפני כמה ימים הוא מת סופית - הוא לא מתחבר ולא כלום. נמאס לי ממנו ואני רוצה אחד חדש. השאלה היא איזה מומלץ ממה שיש היום - אני רוצה ראוטר שיהיה פשוט לתפעול, שיעבוד בלי ניתוקים ובגדול אני אוכל להתחבר אליו עם כבלים וגם בצורה אלחוטית. אם יש מישהו שיש לו נסיון עם דגמים מסויימים אשמח לשמוע חוות דעת. ממה שאני קראתי (גם כאן וגם ברשת) הlinksys אמורים לעבוד טוב השאלה שלי היא איזה (יש מלא דגמים - מה ההבדל?) WRT54G Linksys מול WRT54GL Linksys ומול WRT54GLEU Linksys או WRT54GS Linksys תדוה
-
- 2 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כבר המון זמן את הראוטר הנ"ל (שדרוג המודם הידוע). הכל עובד סבבה והכל ובגלל שלא השתמשתי בו כבר איזה שנתיים וחצי שכחתי את הסממא או השם משתמש שנתתי לו :\ רציתי לדעת איך ניתן לאפס אותם, חישפתי באינטרנט קצת, אבל לא מצאתי משהו שעזר במיוחד... תודה מראש...
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
העברתי כבל רשת בקיר ועכשיו אני צריך לחבר לו את השקעים... איזה כבל אני צריך לחבר לאן? זה תמונה של החיבורים של השקע שקניתי...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי כיצד מחברים מחשב נייד למחשב שולחני בעזרת חוט ? תודה, מראש
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-