רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
היי ריציתי לבדוק משהו באינטרנט ולא היה לי כח להדליק את המחשב, אז הלכתי למחשב הנייד של אמי, באתי להיכנס לאינטרנט (אאוטלוק ואקספלורר) והוא אומר לי שחסר קובץ CMD ניכנתי ל"הפעלה" כתבתי CMD והוא לא מצא את הקובץ הזה מישהו יודע מה הבעיה\ ואיך פותרים אותה? :s05: תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום לכם, הגדרת את הרשת דרך הכלי של windows אבל יש מחשב אחד שאינו נקלט על ידי האחרים... יש שלושה מחשבים ברשת...1 2 ו3 1קולט את 2 ו3 2קולט את 3 ו3 קולט את 2 מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אם אני עושה חיבור vpn עם מחשב אחר , האם הוא מזהה אותו כמחשב רשת כמו ברשת רגילה? ואם כן איזה תכנה מומלצת לדבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם אפשרי לשתף חיבור אינטרנט adsl לעוד 3 מחשבים בעזרת כרטיסי רשת בלבד ? תודה, כפיר. kfir@jesta.co.il
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני ישבתי להנהתי מול המחשב, כשלפתע הוא ביצע הפעלה מחדש ומזהוא לא חזר להיות כתמול שלשום. כל פעם שאני מדליק אותו, עולה המסך כרגיל, הוא מזהה את כל הכוננים, ומשמיע את הצליל של הפוסט, ואחרי הכתוביות הלבנות, מבצע הפעלה מחדש שוב. - Celron בעל כרטיס מסך מובנה. אז מה הבעיה פה ?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
איך אני בונה רשת בין שני מחשבים זה כבל מוצלב או לא מה הגדרות הבxp ויש לי במחשב אחד שתי כרטיסי רשת אחד לאינטרנט אחד לרשת איך אני עושה את זה? 10X מראש
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מצטער, אני מניח שהנושא כבר טחון, אבל.. נגמרת לי החבילה ואני מתלבט בין 014 לנטויז'ן המחירים כמעט זהים ככה שזה לא משנה מצד אחד אמרו לי שהפורטים חסומים בנטויז'ן לטורנטים ואימיול מצד שני אני עובד איתם כבר המון זמן ואף פעם לא היו בעיות של ממש ונתנו לי אחלה תמיכה. מצד שלישי ההורדות באמת איטיות יותר לאחרונה, אפילו בטורנטים עם המון סידרים. מצד רביעי אני לא מכיר את 014... ??? בקיצור, מי שיש לו נסיון וידע ויכול לעזור.. תודה
-
- 9 תגובות
- 797 צפיות
-
-
פתחתי כמה פורטים אצלי במודם ורק עכשיו שמתי לב שרשמתי כתובת אחרת ולא של המחשב שלי(10.0.0.3 במקום 1 בסוף) יכול לקרות משהו?
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, לאחותי יש DELL studio 1535, שחזר מתיקון אחרי כמה וכמה בעיות. משו כמו שבוע אחרי התיקון התחילה בעיה עם התחברות לרשת הביתית. היא מצליחה להתחבר לרשתות אחרות (באונ', אצל חברות..) אבל לא בבית. משו מוזר זה כשאני עושה IPCONFIG, יש כלמיני שגיאות- כאילו אין שום הגדרות (ip, subnet mask, default gateway). למרות שהבעיה היא כביכול בראוטר (EDIMAX BR-6524n), לא נראה לי- כי מחשבים אחרים כן מצליחים להתחבר אליו. תודה מראש לעוזרים, (אם צריך עוד פרטים על המחשב/הגדרות תגידו ואני אביא)
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני לא ממש יודע מה לשים בכותרת אז תסלחו לי הבעיה שלי היא כזאת כל פעם שאני יושב על המחשב (אינטרנט MSN שטויות כאלה) הכל בסדר כאני קם ואמא שלי יושבת אחרי כמה זמן היא קוראת לבוא "לסדר את המחשב" כל פעם שהיא יושבת על המחשב מתנתק החיבור לאינטרנט במחשב שלי (לא אקספלורר לא MSN לא תוכנות הורדה כלום!!!) אני יודע שזה נשמע אידיוטי אבל אני לא מצליח למצוא למה זה!! היא גולשת באתרים שלה שולחת מיליים וזהו!! אני מתשמש בסוויצ' שמוחבר למודם והמחשב שלי מחובר לסוויצ' במחשב של אחותי בחדר השני שגם מחובר לסוויצ' זה לא קורה למישהו עוד זה קורה?? אני פשוט לא יודע ממה זה יכול לקרות זה כאילו המחשב יודע מתי שאמא שלי יושבת ופשוט מתנתק לבד מהאינטרנט תודה מראש טל
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי... לי אישית נמאס לשמוע על ה"אינטרנט המהיר" בארץ.. זה ממש בולשיט לדעתי! לא קוראים לתשתית שהשיא שלה ללקוחות פרטיים נחשב 5 MB תשתית מתקדמת! זה שבישראל אחוז המחוברים לאינטרנט המהיר הוא הכי גבוה,זה לא מדד לאיכות האינטרנט! הייתי מעוניין לקבל כתובות של אתרים שמראים בהם השוואה של מחירים,מהירויות של האינטרנט ברחבי העולם. כמו כן יש לציין שתשתית הADSL כבר ישנה וישנן טכנולוגיות חדשות הרבה הרבה יותר טובות. אבל לנו יש שיחה עם בזק הנצלנית ועם משתמש ישראלי ממוצע שלא מבין שמה שמוכרים לו זה שקרים ולוקשים ולא אינטרנט מהיר אמיתי! כמו כן,הפינגים לדעתי גבוהים מדי בארץ.אתם לא חושבים שהפינגים צריכים להיות נמוכים יותר בהתחשב בכך שאנחנו די קרובים ליבשת אירופה!? ודבר אחרון.. איך אפשר לעזאזל עם …
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
חבר שלי עבר לדירה חדשה, עשה חיבור אינטרנט בכבלים ורוצה לחבר אליו את המחשב הנייד שלו בצורה אלחוטית. אין לו מחשב שולחני נוסף בבית. איזה ציוד הוא צריך בדיוק, וכמה זה יעלה? לא נכנסתי למדריכים כי כולם מדברים על חיבור נייד לאינטרנט דרך חיבור מחשב שולחני...
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום הספקית שלי היא netvision והפס הוא מגה וחצי. אתמול התקשרו מהספקית כך אומרת אמא שלי ,בגלל שאמא שלי לא מבינה דבר במחשבים אז היא בקשה שיתקשרו מאוחר יותר . היום בבוקר שמתילב שפס ההורדה גדל לדוגמא בעבר ההורדה המקסימלית היתה 180 kb והיום הורדה אחת על 180kb והשניה על 100 kb
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
יש לי WIRELESS ROUTER של D-LINK DI-524 איך אני יוצר הצפנה \אבטחה של יכנסו לי אנשים אחרים עם כרטיסי WIRELESS. ? (הפעלתי חומת אש של WINDOWS )
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מנסה להגדיר רשת ad-hoc לשיתוף אינטרנט וקבצים בין הלפטופ למחשב השולחני ללא הצלחה המחשב השולחני מחובר לאינטרנט דרך כרטיס רשת מובנה בלוח אם ללמודם אלקטל שחור (שמתפקד בbridge) ללא חייגן דרך רשת האינטרנט של הקיבוץ. לכרטיס רשת מוגדר IP,default gateweay וכתובות DNS על מנת שיהיה חיבור לאינטרנט. הצלחתי לשנות את ה local area connection של הכרטיס רשת שמתחבר לאינטרנט ל shared, בנוסף יש למחשב כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס תומך ad-hoc שנראה שיצר רשת peer-to-peer עם כרטיס הרשת של המחשב הנייד, הוא מראה סטטוס של מחובר בשני המחשבים. הבעיה היא שאני לא מזהה רשת שיתוף קבצים בין שני המחשבים ובלפטופ עדיין אין אינטרנט... מישהו יוכל לעזור לי בהגדרות, כי בינתיים סתם שיחקתי בהן ואין לי מושג ממשי א…
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (USB) של חברת TP-LINK דגם TL-WN620G. כשהשתמשתי בו על XP הוא עבד טוב, אך שעברתי ל-7 נוצרה בעיה. תחילה ה-7 בכלל לא זיהה אותו, אך אחרי חיפוש ברשת הסתבר שזו בעיה נפוצה וצריך להוריד את הדרייבר של ויסטה כדי שיעבוד. עשיתי זאת והכרטיס עובד, אך ישנה תקלה אחרת- שהמחשב חוזר ממצב שינה ה-Windows לא מזהה אותו וצריך להוציא אותו מהכניסת USB ולהחזיר ורק אז הוא עובד (אבל אם המחשב נדלק לאחר כיבוי ה-Windows כן מזהה אותו). תודה מראש, עופרי.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום, ההתקנה נעצרת באמצע וחסר קובץ : IIS_asps05kj.asp הדיסק טוב וכבר הותקן איתו בעבר IIS הצעות לכל דבר אחר שאני יוכל לבדוק איתו עבודות ASP בחינם יתקבלו בברכה גם כן. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים לבזק בינלאומי. מחשב יחיד, ללא חייגן. ברקע כמה חלונות אקספלורר ופיירוול. שמתי לב שקפיצות בפינגים. אומנם לא גבוהות, אבל אני מאמין שהן משמעותיות יחסית ומשפיעות על איכות החיבור. להלן התוצאות: Pinging hwzone.co.il [212.199.164.181] with 32 bytes of dat Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=9ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=16ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=11ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=11ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=10ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=12ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32 time=10ms TTL=55 Reply from 212.199.164.181: bytes=32…
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
זה נכון שהאיסיכיו יעלה כסף או שזה סתם שמועות שמפיצים אנשים?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר שיחות טלפון רגילות בעזרת קו ומודם, בדומה למה שהיה פעם בWINDOWS - DIALERלמי שמכיר. חיפשתי תוכנה כזאת וולא ממש מצאתי (אולי בגלל השתלטות הסקייפ?), מי שמכיר תוכנה כזאת, שיציע אותה פה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי את הראוטרה אלחוטי בבית, נוצרו בעיות במחשב הנייח, אני לא מצליח להתחבר למסנג'ר ולא מצליח לגלוש לחלקים מסויימים באתרים, אפילו את ההודעה הזאת לא הצלחתי לשלוח מהנייח. עזרה אם אפשר
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הבעיה היא זה כשאני מנסה להתחבר, א=זה מתחבר לכמה שניות, ואז מציג הודעה: You have been disconnected from GameSpy. You may have logged in on another computer הבעיה שלא שיחקתי במחשב אחר. בדקתי הדרות פיירוול ואנטי וירוס והמשחק מאושר (יש לו גישה לאנטרנט)
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב נייד וראוטר בכדי לקלוט בסביבית הבית, הבעיההיא שהמחשב נרגיל נמצא בממ"ד עם דלת פתוחה יש לציין. השאלה שלי היא מה לעשות בקשר לחוסר קליטה מהממ"ד ואיך אני בכלל מחבר ראוטר ומתקין אותו ? בכמה כבלים זה כרוך תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אתמול רכשתי מאיבוריי את הסט הזה (נתב TP-LINK WR641G + TL-WN620G) עכשיו האינטרנט עובד הכול טוב יפה ואני רוצה לשנות את האייפי , איך עושים את זה?! הראוטר מחובר למשחב אחד בנתיים ועד כמה ימים מגיע המחשב השני תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 796 צפיות
-
-
לאחר שהראוטר הנוכחי שלי החליט למות (6524n של אדימקס), אני מחפש ראוטר בתקן n בסביבות ה300 שקל. הראוטר מיועד להיות מחובר לכ5-6 מחשבים. למישהו יש המלצות לראוטר טוב בתקציב (או עם חריגה קטנה)? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-