רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
יש לי אינטרנט בכבלים של netvision והוא היה ממש מהיר עד שעברו לחייגן אני לא יודע עם זה רק אצלי אבל אני יודע שזה ממש איטי לוקח לאתר יותר מ5 דקות לעלות וגם במשחקי רשת הפינג שלי 600 ומעלה ואני לא יכול להוריד כלום מה שאומר שהאינטרנט שלי מושבת ! מה הבעיה ואיך פותרים אותה ?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
באייסיקיו : אני יכול לשלוח קבצים אבל לא לקבל במירק: אני יכול לקבל קבצים אבל לא לשלוח יש תרופה למחלה ?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי מודם ECI פוקוס אני צריך לפתוח את הפורטים שאימיול משתמש בהם, שתי פורטים אם ישנה איזה הודעה שאוכל להעזר בה אנא הפנו אותי אליה אני יודע כיצד להגיע לעמוד של הפתיחת פורטים, אבל אני לא יודע מה צריך להגדיר שם, יש שם הרבה אפשרויות נוספות חוץ מהפורטים --- צירפתי תמונה של העמוד שלדעתי זה העמוד של פתיחת הפורטים אני פשוט לא מצליח להגדיר את הפורטים למשל התוכנה overnet טוענת שיש לי פייר וואל שחוסם אותה או משהו
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אני מחפש switch hub לרשת הביתית ורציתי לישאות את דעתכם לגבי EDIMAX SWITCH ES-3108P האם ליקנות או לא ליקנות, אני אשמח לקבל הסבר מפורט
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חשבתי על בזק בינלאומי ועל אינטרנט אלחוטי ועל 8 או 10 מגה. אז רציתי לדעת אם יהיה אפשרי שהם יעשו רק לי תשתית אלחוטית זאת אומרת למחשב שלי ולPS3 שלי שנמצא בסלון אני בגג שתי קומות מעליו? חשבתי על חבילת הגיימרים שלהם מה אתם אומרים? למרות שיש לי HPNA2 יהיה אפשרי ליצור תשתית אלחוטית בבית בנוסף לשתית הHPNA2 שקיימת? הסיבה לכך זה שאני רוצה לקבוע איזו חבילה להיות וכמה מגה יהיה האינטרנט שלי וכרגע זה לא אפשרי. אשמח מאוד מאוד לתשובות תודה רבה, חג פסח שמח וכשר לכולם (:
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים של 3COM 3CRWER10075 חיברתי אותם ב - WDS. ואז המחשב שלי מחובר קווית לנתב השני. הבעיה שיש לי ניתוקים באינטרנט, אבל אם אני נכנס לכתובת של הנתב המשני האינטרנט מתחיל לעבוד. משהו מאוד מוזר, למשהו יש רעיונות? יבגני
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום חברים שדרגתי בשעה טובה למהירות של 5 מגה ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית. מבקש את המלצתכם לראוטר אמין דרך בזק סטור. תודה אלפרד
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
כל הזמן הייתי גולש במחשב נייד בקומה ראשונה והראוטר היה למעלה ולא הייתה לי בעיית קליטה והייתי מסתובב איתו בכל הקומה עכשיו לא יודע מה קרה יש קליטה אבל הוא מתחבר ומתנתק כל רגע ויש פעמים שהוא לא מתחבר בכלל אבל שאני עולה איתו לקומה שנייה אין בעיה בכלל והשם של הרשת שלי במחשב הנייד שונה לשם של הרשת עם מספר 2 לדוגמה: liran2 והשם של הרשת הוא liran לא מבין מה קרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי בעיה שכשאני מנסה להוריד משהו אז הוא כאילו מנסה להתחבר ולא עושה כלום ואז פתאום אחרי כמה זמן אני רואה שזה ירד כבר... הבעיה היא שאם זה קובץ גדול אז הוא כותב Time out אותו הדבר עם YouTube אני פותח סרטון והוא כאילו לא מגיב ואחרי איזה כמה דקות בבת אחת הוא מראה שהוא טען את הכל ומתחיל לנגן... זה קורה לי גם בפיירפוקס וגם באקספלורר... איך אני גורם למחשב שיוריד לי בLIVE?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, חיברתי בין שני מחשבים בעזרת כבל RJ-45 מוצלב, הגדרתי שתי כתובות IP סטטי (192.168.0.1 ו 192.168.0.2) עם musk 255.255.255.0 למרות זאת האייקון של חיבור רשת נשאר עם x אדום עליו בשני המחשבים וכמובן שלא היו ping. מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש למישהו דרך לגלוש בפרוקסי?או פתרון יצירותי אחר? בבקשה זה חשוב לי -הבוס מהעבודה רוצה ואי אפשר לסרב לגרוזיני חביב
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/iomegachannel#p/u/1/vJj5iEXFkOg אני רוצה לחבר כונן חיצוני 2.5 אליו ואת המדפסת שלי..... העניין הוא איך אני יכול לדעת מהי מהירות העתקה אליו מהמחשב? ואם המדפסת הפשוטה שמחוברת אליו צריכה דרייברים בכל המחשבים ? צריך לפתוח בראוטר משהו ? פורטים? הוא יודע לעבוד עם סטרימר ? ובכלל אם יש למשהו פה נסיון עם המוצר אני אשמח לשמוע על ביצועים וחוות דעת....
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
שלום. אחרי כמה שנים טובות, הראוטר שלי שבק חיים. נדרש ראוטר חדש, אמין, גם קווי וגם אלחוטי, תמיכה בתקן N לא קריטית, אבל נחמד אם יהיה, WPA2-PSK. החיבור הוא חיבור ADSL - נדרש חייגן פנימי מחיר 250~300 ש"ח. הראוטר נדרש בדחיפות (מרגיש די תקוע כרגע, בלי יכולת לזוז, רק עם מחשב אחד...) תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
היי חבר'ה, יש לי תופעה שקבצים שאני בוחר להוריד מהTD יושבים אצלי בUTORRENT כבר כמה ימים ותקועים על: SEED = 0 PEERS = 0 ולא מתחילים לרדת כתוצאה... מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני דיי בור בכל הנושא הזה של רשתות ואני צריך קצת עזרה בבקשה. יש לי 2 מחשבים נייחים בבית. אחד מהם הוא העיקרי שהוא מחובר לראוטר והכל. אני רוצה שגם השני יהיה מחובר לאינטרנט וגם שאני אוכל להעביר קבצים בין 2 המחשבים לקחתי כבל רשת וחיברתי את הראוטר גם אל המחשב השני. הייתי מאוד תמים שחשבתי שזה ישר יעבוד. זה לא. מה אני אמור לעשות בשביל שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ושאני אוכל לשתף קבצים ביניהם? תודה :
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים בבית שעובדים ברשת בעזרת הראוטר. שניהם עם מערכת הפעלה WINDOWS 7 ENTERPRISE עשיתי כמו במדריך הבא: http://windows.microsoft.com/he-IL/windows7/help/videos/sharing-a-printer ואני לא מצליח... המחשב שלי עם הראוטר והמדפסת מחוברת למחשב השני. זה משנה בכלל?
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם השאלה מתאימה לפורום זה אבל אני אנסה בכל זאת. יש לי טלוויזיה ישנה 2010 LG SCARLET אין לה יציאה של RG45 או WiFi כמו בטלוויזיות החדשות. השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר ליציאת USB כרטיס רשת ובכך זה יחבר אותה לרשת? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אהלן, אני מבחין בירידה משמעותית בעוצמת הWIFI בבית לאחר שאני מחבר את האוזניות האלחוטיות לבלוטות. הראוטר הוא DLINK 225 (לא תומך 5GHZ), האוזניות הן JBL 500BT. מבירורים באינטרנט ניסיתי למנוע כל מיני חסימות בקליטה מהוויפי למחשב (פלורסנטים, מכשירים שמשדרים בתדר דומה), לשנות ידנית את הערוץ דרך הגדרות הראוטר אבל זה פתרון זמני שלא באמת פותר את הבעיה. מהירות הוויפי נפגעת פי 7 בעת חיבור לאוזניות האלחוטיות. יש פתרון אחר מלבד לקנות dongle לבלוטות? או דווקא להשקיע בראוטר תומך 5GHZ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום וברכה יש לי בעיה מתמשכת באינטרנט אני מחובר לתשתית של הוט עם ספקית בזק בין לאומי ונתב 5 HOT Box מחובר ב WIFI במחשב נייד ומכשירי סמארטפון מה שקורה שלדוגמא היום בצהריים הצלחתי להיכנס לאתר מסויים, ובערב לא הצלחתי להכנס אליו שוב הייתה שגיאה "לא ניתן לגשת לאתר זה" נסיתי להכנס דרך המחשב, דרך הטלפון, ודרך עוד טלפון ושום דבר לא עזר וזה לא נכנס לאותו אתר (וגם לא לדף של הראוטר 192.168.1.1) ולעוד כמה אתרים מסויימים.. ולחלק מהאתרים כן הצלחתי להיכנס משום מה.. דוגמא גוגל, GMAIL עד שהפעלתי מחדש את הראוטר והבעיה הסתדרה. העניין שזה חוזר על עצמו כול פעם. ויש בעיה לדוגמא גם עם הווצאפ שלוקח לו זמן לטעון תמונות או הודעות קוליות (גם במחשב וגם בטלפונים שעל הרשת), או כשאני שולח…
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם חושבים על הפוסט הזה ? https://www.instagram.com/p/BxoIbloAtgh/?igshid=16h9pdejrvo2e
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי היום הפסקת חשמל בבית. לאחר שהחשמל חזר גיליתי שהLAN לא עובד אז בדקתי את ההגדרות וכו' . מה שגיליתי שזה אומר שהcable הוא unplugged (שהוא בעצם כן מחובר) . כיביתי את הראוטר והדלקתי , עשיתי ריסטרט למחשב. שום דבר לא עזר . אחרי זה ניתקתי את הכבל של הLAN ואז אחרי שחיברתי איתו חזרה היה היבהוב כתום בחיבור מאחורי המחשב . וזה עדיין אומר "network cable unplugged" . אז אני חושב שהחיבור LAN לא עובד יותר . איך לתקן את זה ?
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לנתב באיזור ה 350 ש"ח שיהיה בעל תקן N וגם חיבור USB מאחורה להארדיסק רשת אם אפשר שיהיה נראה\עדין ככל האפשר (נגיד החדשים של לינקסיס נראים טוב)
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
המחשב בחדר חזק יותר והמחשב בסלון רק יציג את התמונה. המחשבים מחוברים אלחוטית.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס USB ווירליס חיצוני לנייד שיתפוס לטווח הכי רחוק מה ממליצים? אני בארה"ב כרגע,יש איזה טכנולוגיה חדשה שאני צריך לדעת שתופסת לטווח יותר רחוק מווירליס מובנה של נייד?
-
- 4 תגובות
- 756 צפיות
-