רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
אחרי שבועיים עם הנתב הזה.... אין מה לעשות יותר הוא מתנתק מלא.... כמו שאמרו בIOPANEL יש לו איבודי מידע הוא איטי גם... בקיצור לא לגעת חזרתי לTPLINK
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום יש אפשרות להעלות את הUPLOAD שלי בצורה חוקית למהירות נורמלית או שספקיות האינטרנט לא מאפשרות את זה ? תודה מראש יואב
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בבית פרטי 2 קומות + מרתף, אני מעוניין לשים את הראוטר האלחוטי של במרתף ולהגביר את האות על ידי ראוטר כלשהו אחר (רפיטר נראה לי קוראים לזה ... אבל אני לא לא יודע). מה שאני מעוניין זה להגביר את האות של הראוטר הקיים שיש לי . בראוטר שברשותי הוא : http://www.checkpoint.com/products/safe@office/index.html איזה ראוטר שאני צריך לרכוש על מנת שאני אגביר את האות , ואיך אני מבצע את זה ?? תודה רבה לעוזרים, TOMCAT383
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
eurocardsharing.com אשמח אם מישהו יבדוק איזה תשובה הוא מקבל מ SmartWhois לגבי הכתובת של האתר, אני מקבל 127.0.0.1 , זה localhost , וזה לא הגיוני. http://www.all-nettools.com/toolbox/smart-whois.php ..
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
כמו שבכותרת , ותודות לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
האם אפשרי לשתף חיבור אינטרנט adsl לעוד 3 מחשבים בעזרת כרטיסי רשת בלבד ? תודה, כפיר. kfir@jesta.co.il
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אני ישבתי להנהתי מול המחשב, כשלפתע הוא ביצע הפעלה מחדש ומזהוא לא חזר להיות כתמול שלשום. כל פעם שאני מדליק אותו, עולה המסך כרגיל, הוא מזהה את כל הכוננים, ומשמיע את הצליל של הפוסט, ואחרי הכתוביות הלבנות, מבצע הפעלה מחדש שוב. - Celron בעל כרטיס מסך מובנה. אז מה הבעיה פה ?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
זה בלתי אפשרי לשחק במשחקי רשת כשהאח גם משחק, וזה בלתי אפשרי כמעט להיות באינטרנט כשהוא מוריד... איך אני יכול להגביל את המחשב שלו? שלי מחובר באלחוטי ואל שלו מחובר הRTA1025
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב wireless .... במחשב שלי שמחובר לראוטר (דרך כבל רשת)...יש אינטרנט והכל עובד...אבל לשאר המחשבים שאני רוצה להתחבר דרך האלחוטי.... זה לא מתחבר...בדקתי בשני מחשבים וזה לא עובד.... הוא מראה לי שהוא קולט ואפילו שלושה קווים...אבל הוא גם מסמן את הציור של המחשב עם הסימן שאלה (והכתוב שהקישורית חסומה ומשו...לא כ"כ הבנתי..)..יש למישהו מושג איך מסדרים אתזה...ביום שישי הכל עבד לי חלק!!!!!
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, הקישור אצלי בבית נעשה פתאום נורא נורא איטי. אני רץ על Windows XP SP3 ולרב אתרים לא עולים כלל, ואם כן אז נורא לאט ורק חלקית. ב-Safe mode with networking הגלישה בסדר, אז אין בעיה בתשתית או במודם. איך אני אמור לאתר את הבעיה? אין לי מושג מאיפה להתחיל ובאילו צעדים לנקוט. תודה
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אני משחק במשחק GTA SAN קיבלתי באן ואני לא מצליח לשנות איפי אני צריך עזרה ניסיתי כבר לנתק את הראוטר וניסיתי גם עם IPCONFIG אני מריך עזרה דחוףףףףףףףףףףףףףףף בבקשההההההההההה :( :( :( :( :( :( :( :( :(
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הי, אני מקווה שאני בפורום המתאים... אני מחפש סטרימר כדי שאוכל לראות סרטים מהמחשב בטלויזיה ואני ממש לא מתמצא.. מה לחפש, נתונים, דגם וכו'... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי מודם ECI פוקוס אני צריך לפתוח את הפורטים שאימיול משתמש בהם, שתי פורטים אם ישנה איזה הודעה שאוכל להעזר בה אנא הפנו אותי אליה אני יודע כיצד להגיע לעמוד של הפתיחת פורטים, אבל אני לא יודע מה צריך להגדיר שם, יש שם הרבה אפשרויות נוספות חוץ מהפורטים --- צירפתי תמונה של העמוד שלדעתי זה העמוד של פתיחת הפורטים אני פשוט לא מצליח להגדיר את הפורטים למשל התוכנה overnet טוענת שיש לי פייר וואל שחוסם אותה או משהו
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
פתחתי כמה פורטים אצלי במודם ורק עכשיו שמתי לב שרשמתי כתובת אחרת ולא של המחשב שלי(10.0.0.3 במקום 1 בסוף) יכול לקרות משהו?
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
אני משתמש בראוטר דגם: AZTECH DSL 600EW עכשיו, אני יודע כשמשתמשים בראוטר צריכים לפתוח פורטים בשביל תוכנות שיתוף, אני משתמש בתוכנה µTorrent ואני רוצה לפתוח את הפורט שהתוכנה משתמשת, אבל אין לי שמץ איך לעשות זאת... תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום, יש לי בבית שני נתבים של edimax (6104wb) כן, אני יודע שהם ישנים. הבעיה היא שאת ההתקנה הראשונית עשתה לי חברה חיצונית ואני לא ממש מבין בכל העניין של הראוטרים ככה שלא שמתי לב מה הטכנאי עשה בשביל להגדיר את הראוטר השני כריפיטר (2 מחשבים יושבים בקומה שניה ומחשב שלישי יושב במרתף). עכשיו החלפתי כרטיס אחלוטי במחשב במרתף (לקודם פשוט נשבר החיבור של האנטנה) ואני מנסה להתחבר לרשת של הריפיטר ולא מצליח (מופיעים לי 2 רשתות שאני מחפש, אחת של הראשי ואני מניח פשוט שהשניה היא של הריפיטר - למרות שחשבתי שצריך להיות אותו שם רשת). שאני מתחבר עם הכרטיס החדש לרשת של הרואטר הראשי אני מצליח. בשביל להבהיר - הכרטיס מזהה את 2 הרשתות, אבל לא מצליח להתבחר לרשת של הריפיטר פשוט נתקע על waiting for net…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום הרשת שלי מורכבת מראוטר TrendNet TEW-431BRP ומודם ADSL של בזק (ECI אם אני לא טועה). הבעיה היא שהקשר לא מחזיק מעמד וכל כמה זמן (לפעמים דקות לפעמים יותר) מתנתק ומתחבר שוב. הראוטר נמצא על Connection Keep Alive מה יכולה להיות הסיבה? מה יכול לפתור את זה? תודה גלעד
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ברשותי פיירוול של Trend Micro PC-Cillin 2006. עכשיו שאני מנסה להתחבר למחשב שלי מבחוץ ע"י PCAnywhere כשהוא פועל, אני לא מצליח וכשהו מכובה אני מצליח... וגם בתוכנת צ'ט וידאו, אנשים לא רואים אותי עד שאני לא מכבה אותו.... מישהו יכול לעזור ? חן
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
יש לי את המודם הלבן הגדול של סמסונג והבנתי שאפשר לקבוע שהוא יתחבר לאינטרנט ללא חייגן איך עושים את זה ולמה זה שימושי
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו להרבה אנשים גם אצלי הרשת האלחוטית לא מגיעה לכל הפינות בבית, והייתי מעוניין להגדיל את הטווח. נתחיל עם מעט נתונים לגבי ציוד הרשת הנוכחי שלי: 1. נתב - TP-LINK WR541G 2. כרטיס רשת אלחוטי - Edimax EW-7711USN נכון להיום הכרטיס רשת האלחוטי נמצא בקצה הטווח של הנתב ובגלל זה הוא מתנתק הרבה. חשבתי על שתי אופציות: 1. קניית נתב אלחוטי טוב יותר, עם טווח חזק יותר. 2. הסתכלתי באתר של Cheif (דרך אגב אתר מאוד מעשיר ) וראיתי שיש אופציה להשתמש באחד הנתבים כRepeater. הבעיה שאני כמעט בטוח שהנתב הנוכחי שלי לא תומך באופציה הזו (WDS) - תקנו אותי אם אני טועה. אשמח לעצות, רעיונות.. תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, ברשותי כרטיס רשת אלחוטי חיצוני (USB) של חברת TP-LINK דגם TL-WN620G. כשהשתמשתי בו על XP הוא עבד טוב, אך שעברתי ל-7 נוצרה בעיה. תחילה ה-7 בכלל לא זיהה אותו, אך אחרי חיפוש ברשת הסתבר שזו בעיה נפוצה וצריך להוריד את הדרייבר של ויסטה כדי שיעבוד. עשיתי זאת והכרטיס עובד, אך ישנה תקלה אחרת- שהמחשב חוזר ממצב שינה ה-Windows לא מזהה אותו וצריך להוציא אותו מהכניסת USB ולהחזיר ורק אז הוא עובד (אבל אם המחשב נדלק לאחר כיבוי ה-Windows כן מזהה אותו). תודה מראש, עופרי.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לא יכול לפתוח אתר PAYPAL.COM: לא מבין למה כל האתרים האחרים עובדים תקין בדקתי להכנס אם משתשמש אחר של חברה אחרת אותו הדבר כניסה דרך IP לא עובד גם. במחשבים אחרים גם יש לי VISTA במחשב הנייד XP נתב בזק 1025 DNS תקינים גלישה דרך 014 גיימרים ניסיון כניסה אם משתמש שלי במקום אחר תקין. ביצעתי NETSH כולל WINSOCK ו FIREWALL לא עוזר > PING אי אפשר לבצע כניראה באתר הזה זה נחסם. TRACERT חושב יותר מידי הרבה זמן: Tracing route to paypal.com [66.211.168.193] over a maximum of 30 hops: 1 2 ms 1 ms 1 ms 192.168.0.11 2 19 ms 20 ms 19 ms bzq-82-80-129-1.dsl.bezeqint.net [82.80.129.1] 3 * * 35 ms bzq-179-164-81.static.bezeqint.net [212.179.164. 81] 4 35 ms 19 ms 21 ms bzq…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולכם יש לי רשת אלחוטית ביתית נתב TP-LINK TL-WR541G כ. רשת אלחוטי 3COM OC WL 54Mbps 11g Compact USB 3CRUSB10075 עכשיו הבעיה שלי היא שכאשר אני לא משתמש זמן מה עם המחשב לדוגמא בלילה או לאחר שאני מגיע מהבסיס.. אי אפשר לגלוש באתרים ורק כיבוי של המחשב פוטר את זה.. אני אפרט יותר כאשר אני קם בבוקר נניח ואני מפעיל את האקספלורר או לחלופין את פירפוקס לא ניתן לגלוש הוא מראה לי את ההודעה כאילו שאני לא מחובר "לא ניתן להציג דף זה" והאימיול עדיין מחובר ועובד! או המסנג'ר עדיין זמין רק הדפדפנים לא עובדים !! מישהו מכיר את הבעיה ? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
היי חברים! יש לי אינטרנט במהירות 100 מגה של הוט. זה נמצא במבנה של 5 קומות שבכל קומה יש Access Point שמתחבר לראוטר שלי וכך מגביר את האות של ה WIFI בכל קומה. סה"כ יהיו מחוברים לפחות 20 מחשבים ו/או סמארטפונים בו זמנית ויגלשו על אותה רשת. הבעיה היא שיש לי ראוטר Netbox של נטויז'ן שכנראה לא יכול להתמודד עם כל כך הרבה חיבורים בו זמנית כך שלא כל המחשבים/סמארטפונים מתחברים כמו שצריך (יש ניתוקים - כאלה שלא מצליחים להתחבר וכו'...) האם יש לכם המלצה לראוטר שיכול לפתור לי את הבעיה הזו. תודה, גיא
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-