רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר שיחות טלפון רגילות בעזרת קו ומודם, בדומה למה שהיה פעם בWINDOWS - DIALERלמי שמכיר. חיפשתי תוכנה כזאת וולא ממש מצאתי (אולי בגלל השתלטות הסקייפ?), מי שמכיר תוכנה כזאת, שיציע אותה פה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
אם אני רוצה שתהיה רשת בין שני המחשבים בבית. אבל גם שהם יוכלו לפעול עצמאית, זאת אומרת.. נניח שאני משתמש בחשבון אינטרנט לשניהם - משתמש בראונטר. ואז נניח לוקח את החשבון אינטרנט של חבר שלי, ומשתמש בו באחד המחשבים, ובמחשב השני ישתמשו בחשבון הרגיל (או עם ראוטר או בלי זה לא חשוב). מה צריך? ויש אפשרות כזאת?
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה לנתב באיזור ה 350 ש"ח שיהיה בעל תקן N וגם חיבור USB מאחורה להארדיסק רשת אם אפשר שיהיה נראה\עדין ככל האפשר (נגיד החדשים של לינקסיס נראים טוב)
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחשבים בבית אחד בקומה א ואחד בקומה ב יש לי רק אינטרנט במחשב בקומה א(מודם כבלים) מה אני צריך לעשות בשביל שיהיה לי אינטרנט למעלה גם? אני לא יכול להעביר כבל רשת עד למעלה וגם לא בא לי לקנות ראוטר כי הבנתי שהוא עושה בעיות כי החדר בקומה א הוא ממד יש פתרון לזה? או שחייב לקנת ראוטר ב700 שקל שמתאים לממד(לפחות ככה אמרו לי)
-
- 11 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום כולם יש ברשותי 3 מחשבים שאני רוצה לחברם לאינטרנט (כבלים של ברק 750 אני גר בהרצליה אז זה של ערוצי זהב ואין חיבור קבוע צריך להשתמש בחיגן lt2p מודם של טריאון ויש מגבר) אז ראשית אני צריך המלצה לראוטר שיעמוד בנתונים למעלה וגם אני צריך הוראות התקנה קינפוג וככה וחיובר למודם ושטיות כאלה כלומר יש לי 3 מחברים רואטר מודם ו4 כבלים רשת מה אני עושה עם כול זה? אם אני לא טועה מחבר את המודם לראטור עם כבל רשת ומהסוויץ שבראוטר מעביר 3 כבלים לכול מחשב ? ומה הלאה ? איך אני מקפנג תחגין ? איך אני פותח פורטים בפיירואול שלו? והאם הפיירוואל של הראוטר מספיק? אם לא הצעות לפיירוואל טוב יתקבלו בברכה תודה!
-
- 2 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יכול להיות קונה בקרוב LinkSys WRT54G ויש לי כמה שאלות: 1. יש לי מודם PCI (מהיר לא 54kbps ) אפשר לחבר אותו לנתב? 2. הוא יעבוד טוב עם כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד של D-Link (דגם-D-Link AirPlus G+ DWL-G650+)? 3. אם הנתב ליד המחשב השולחני אפשר לחבר אותו לחיבור רשת במחשב (מובנה בלוח אם-10\100\1000)? אם יהיה לי עוד שאלות אני יוסיף.
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי. למחשב נייח שעבר חדר וצריך רשת אלחוטית מה עדיף לקנות כרטיס wifi מבוסס על usb stick או לשלם קצת יותר ולקחת כרטיס רשת אלחוטי שמתלבש על pcie? מכיוון שההפרש הוא עשרות שקלים אז הביצועים והיציבות יותר חשובים לי.
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מעוניין לפתוח את כל הפורטים לגמרי את כולם כולם להיות לגמרי חשוף , איך אני עושה את זה? [ווינדוס 2000]
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום מדובר על מגבר מדגם TL-WA601G הרשת מחוברת באינטרנט אלחוטי בראוטר ללא בעיה ברגע שמנסים להיתחבר למגבר הוא לא מאפשר ורשום שהוא לא מחובר לאינטרנט מישהו היתנסה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
כעיקרון הבעיה היא הכותרת אבל אני אפרט יש לי מתאם USB לכבל של אינטרנט http://www.2wire.com/index.php?p=331 זה הראשון שברשימה (כמו של טולפון אבל קטן יותר ושקוף-אני בטוח שכולכם מכירים) שאליו מחובר הכבל והכבל מחובר לפילטר של בזק שמחובר ליציאת טלפון בקיר(שמחובר ל...שמחובר ל...שמחובר ל... חחח) הוא פועל חלק מצויין ומהר עד שברגע כלשהוא-בום!הוא מפסיק לעבוד עכשיו,אני יודע מה הבעיה -שווינדוס עושה לו חיסכון אנרגיה ז"א מנתק אותו לבד אחרי כמה דקות של שימוש או סתם ואני יודע גם איך לבטל את זה אבל הבעיה שמתי שאני נכנס להגדרות שלו פשוט לא מופיעה לי הכרטיסייה"ניהול צריכת חשמל"או משו כזה ובגלל זה החיסכון אנרגיה פועל ואי אפשר לבטל אותו עכשיו מישהו יודע איך להוסיף את זה - יש לי את הדרייבר הכי…
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לי את הציוד המתאים לטראקר קטן ויש לי את הקבצים (כרגע אני עובד על\אם דברים אזוטריים מספיק כדי לא להתעסק עם פיראטים) השאלה שלי היא לגבי הספק. ביררתי אצל בזק והם רוצים משהוא כמו 600 שקל לחודש כדי לקבל קצב עולה נורמלי. הפקידה ניסתה לרמוז לי לא בעדינות שאולי כדי לי לחכות קצת והמחירים ירדו (זה היה יום אחרי הפרסומת ל5מב) מוכן לשלם כסף רק אני רוצה לקבל הכי הרבה בשביל המחיר. אני מודע לאפשרות לארח את הטראקר באיזה חוות שרתים אי שם, אבל עם קצב העלאה המעפן יקח לי יום להעלות 700מב לשרת. יש לכם רעיון אחר?
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
-
יש לנו את השרת SQURILLEMAIL יש לנו משתמשים בGMAIL מי שמשתמש בכתובת DIM.NET שיושבת על שרתי סנאי לא יכול לשלוח מיילים לGMAIL חשבנו שהם מסווגים אותנו כSPAM מה צריך לעשות כדי שאנחנו לא נהיה SPAM אצל אחרים? והאם יש כאלו דברים שנקראים רשימות שחורות שעוזרות לGMAIL לסווג SPAM וככה אנשים לא יקבלו מיילים מאותן חברות? אם כן איך אפשר להוציא אותנו מהרשימות השחורות האלו? המיילים שלנו הם לא SPAM הם נשלחים רק לאנשים שרוצים אותנו, ומבקשים מאיתנו שיקבלו מיילים, אנשים קודם כל מאשרים שהם רוצים מייל מאיתנו ורק אז אנחנו שולחים, אלו לא פרסומות שווא. תודה מראש על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אז ככה, הרכתבי לקרוב משפחה בביתו רשת אלחוטית עם ראוטר של לבל וואן. בכל מקרה הבעיה במחשב הנייד שלו (HP לא זכור לי איזה דגם אבל הכרטיס WIFI מובנה בתוך המחשב). הוא מצליח להתחבר רק לרשת אצלו בבית ולא לאף רשת אחרת. הוא ניסה בשל השכנים, אצל חברים, בבית קפה ארומה. בעיה מוזרה ביותר.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם לפני שבועיים קניתי ראוטר של linksys דגם WRT54GS הכל באמת מעולה אחלה קליטה איכותי והכל אבל יש לי בעיה שהוא מתנתק לפעמים עכשיו בכל המחשבים הוא לא מראה שהוא מתנתק גם בראוטר לא הכל נראה מחובר ושהכל עובד טוב כשנכנסתי לכתובת של הראוטר בStatus ראיתי שLogin Status הוא על דיסקונקט עכשיו שלוחצים קונקט זה לא מתחבר קיצר צריך להוציא ולחבר מחדש את הכבל חשמל של הלינקסיס ואז זה על קונקטד השאלה שלי היא למה הוא מתנתק מתי שבא לו ולא מודיע על כך? וגם איפה הבעיה תכלס בראוטר או במודם? ומה אפשר לעשות? כי באמת אני נורא מרוצה ממנו... תודה לכולם
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קיבלתי מבזק מודם מדגם b-focus 312 ואען בו פיצול לכמה מחשבים. מה כדאי לעשות?בבזק הציעו לי את הדגם 542 של אותו מודם שיש בו יציאות ל-4 מחשבים. או שכדאי לקנות באופן פרטי משהו אחר?
-
- 12 תגובות
- 812 צפיות
-
-
לא יודע איפה זה קשור אבל בכל זאת קניתי נתב ואשני מפעיל את האימיול יש low id זה ניראה לי בגלל שלא הגדרתי פורטים אז איך עושים שיהיה high id תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
האם כל אחד מאיתנו שמחובר עכשיו לאינטרנט מחובר לרשת LAN שמכילה עוד מחוברים אחרים מהאזור? האם יש סכנה שמחובר אחד ישתמש בסניפר בתוך ה LAN? תודה
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מהי הדרך הפשוטה והזולה לחבר 2 מדפסות קיימות למחשב אחד, כאשר אחת מהן במרחק 20 מ מהמחשב ולהביא למצב שכשאני שולח הדפסה שתיהן מדפיסות?
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש Dedicated Host בשביל המשחק רשת שלי, אז ככה, זה יהיה שרת לכל העולם, הרבה אנשים משחקים, המטרה כמה שפחות לאגים. באיזה מדינה הכי כדאי לקנות את השרת ? מצאתי את השרת הזה : http://www.singlehop.com/servers/S-PLNX.php האם לדעתכם הוא יהיה מספיק טוב ? איזה קריטריונים צריך בשביל לבחור שרת יעודי טוב ? תודה , אבי
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי המלצה והאם תוכנה כזו בכלל עוזרת?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הי החלטתי לחבר את הרשת הביתית בכבלי רשת. הראוטר הוא מסוג הוטבוקס ואני מעונין לחבר אליו 2 ראוטרים מסוג Tp link 841ND שישמשו כנקודות גישה.אילו כבלים בין ההוטבוקס ל tp link מוצלב או ישר תודה
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קניתי היום ראוטר אלחוטי של 3com, דגם 100-75. אני מחובר עם בזק בינלאומי בכבלים, עם חייגן (172.22), שפועל על PPTP VPN, מודם תומסון. לבנתיים, אני ניסיתי להגדיר את הראוטר רק למחשב הנייח, בצורה קווית. חיברתי את המודם לכניסה הראשית בראוטר; ואת הראוטר באחת מארבע הכניסות, חיברתי למחשב. מודם מסונכרן, ונורות על הראוטר נראו תקינות. נכנסתי לבקרה של הראוטר, והתחלתי לבצע את ההגדרות, אבל בסופו של דבר לא יכולתי לגלוש עם IP 192.168.1.2. לקחתי תמונה של כל שלב שביצעתי ב-Wizard, והוספתי להודעה (דילגתי על שלבים שלא קשורים להגדרות, כמו אזור זמן). תגידו לי בבקשה, מה אני מבצע לא נכון? תלחצו על התמונה להגדלה: ו ן ן ן ן ן ן ן ן
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום. אני מחפשת משווק למוצרי לינקסיס. מכירה את חב' טק-דטה, אך הייתי שמחה להכיר חברה אחרת דומה לה אך יותר טובה.. תודה מראש-
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי אינטרנט במהירות 30 מגה עם תשתית בזק וספק נטויז'ן. משום מה שאני עושה בדיקה באתר ספיד טסט התוצאה היא מהירות של 12 מגה בייט כנ"ל גם שאני עושה בדיקה בערוץ 888 של יס המהירות היא 12 מגה. שאני מוריד קובץ דרך רפידשר או פייל פלייר אז מהירות הורדת הקובץ הוא 2.2 מגה ולא 3.5 כמו שאמור להיות. אבל שאני עושה בדיקה באתר של נטויז'ן ובזק התוצאה היא מהירות של 30 מגה ואפילו קצת יותר. איך יכול להיות דבר כזה ומה הבעיה? תודה לכל העוזרים! חשוב לי להגיד שכמובן הבדיקות נעשו ע"י מחשב וממיר של יס שמחוברים בצורה חוטית לראוטר.
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-