רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהראוטר הנוכחי שלי החליט למות (6524n של אדימקס), אני מחפש ראוטר בתקן n בסביבות ה300 שקל. הראוטר מיועד להיות מחובר לכ5-6 מחשבים. למישהו יש המלצות לראוטר טוב בתקציב (או עם חריגה קטנה)? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
מה קורה? אני רוצה לרכוש מודם במקום ה be של בזק... עכשיו אני רוצה רק מודם בלי ראוטר, מכיוון שיש לי deco mesh ואני מעוניין שרק הוא יספק רשת אלחוטית בבית... מה אני צריך לחפש? חשוב לי שהוא יהיה תומך גיגה מהירות. הבנתי שצריך לקנות מודם ראוטר ולהגדיר אותו כברידג׳?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי ריציתי לבדוק משהו באינטרנט ולא היה לי כח להדליק את המחשב, אז הלכתי למחשב הנייד של אמי, באתי להיכנס לאינטרנט (אאוטלוק ואקספלורר) והוא אומר לי שחסר קובץ CMD ניכנתי ל"הפעלה" כתבתי CMD והוא לא מצא את הקובץ הזה מישהו יודע מה הבעיה\ ואיך פותרים אותה? :s05: תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום ברשתי ראוטר EDIMAX 6204 וברצוני לשדר את האות שלו למרחק גדול יותר, אני רוצה לעשות את זה ע"י חיבור אלחוטי לראוטר נוסף שיוצב במרחק סביר מהראוטר הקבוע. אני רוצה שהראוטר המשני יהיה מחובר לחשמל בלבד ויקבל את האות מהראוטר שמחובר למודם וישדר את האות לחלק השני של הבית! האם זה אפשרי ? אם כן כיצד?? (ניסיתי את פתרון האנטנה הכנה עצמית אבל זה לא הספיק לי) תודה רן
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אממ בשבוע הזה מסתיים ההתחייבות שלי לשתי החברות שאני איתם לפני שמיהרתי להמשיך אז רציתי לבדוק מס דברים... זה התחיל שהתקשרתי לבזק בין לאומי ענתה לי נציגה שאלתי אותה לגבי מחיר והכל ואחרי זה רק כדי להיות בטוח לגבי המהירות מדובר ב1.5 שאלתי אותה והיא אומרת לי שהמהירות של הורדה והעלה היא 96 מייד אמרתי לה שזה לא הגיוני וכו' אחרי שקיבלתי את המחיר בדקתי אצל 013 גם הוא אמר לי אותו דבר עכשיו רציתי לדעת בדיוק מה המהירות כי לפי מה שאני יודע זה 190~200 הורדה והעלה היא 16 מדובר על ספקית + כבלים (שנשארים בכל מקרה) אז מישהו שיש לו ויודע מאה אחוז שירשום פה כי העניין נראה לי דיי מוזר
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! כרגע רכשתי ראוטר WBR-3406TX מבית LEVELONE. חיברתי את הראוטר למודם שלי (אני מתחבר דרך HOT ו-NETVISION והמודם מבית THOMSON) הכל נראה בסדר והצלחתי להכנס להגדרות של הראטר בנייד שלי דרך החיבור האלחוטי. משום מה הדבר הראשון שרצתי להגדיר זה האבטחה. שיניתי את מנגנון האבטחה ל-WPA2 AES והגדרתי את הסיסמה. התבקשתי להפעיל מחדש את הראוטר ועשיתי זאת הכל עבד בסדר אך לאחר כמה שניות כל הנורות בראוטר חוץ מ-WLAN ו-LAN 4 נכבו והמודם שלי לא מזהה את החיבור לראוטר (נורית ה-PC LINK במודם כבויה). הוצאתי את הראוטר והמודם מהחשמל והפעלתי מחדש אך זה עדיין לא עובד. הכל מחובר בסדר וכמו שהיה בהתחלה. ניסיתי לבצע RESET לרואטר כפי שמתואר בחוברת ההוראות אבל זה לא מצליח (נוריות ב-WLAN ו-LAN 4 נשארו…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום לכם, הגדרת את הרשת דרך הכלי של windows אבל יש מחשב אחד שאינו נקלט על ידי האחרים... יש שלושה מחשבים ברשת...1 2 ו3 1קולט את 2 ו3 2קולט את 3 ו3 קולט את 2 מישהו יכול לעזור?
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז ככה נמאס יש לי שני מחשבים ברשת אחד ראשי שהוא המחשב עם המודם שהוא שיך לאבא שלי והמחשב שלי שהוא שלי כול פעם שאני משחק במחשב שלי באינטרנט במשחקי רשת או גולש אז אבא שלי חייב להפריע לי ולנתק לי תאינטרנט ניסיתי כבר הכול NETLIMITER ניסיתי לחבר את המחשב שלי למודם ישירות ועוד אז נמאס לי כבר ובאתי לבקש ממכם עזרה בעניין מה אני יכול לעשות כדאי שיהיה לי אינטרנט במחשב שלי בלי שאבא שלי ינתק אותי כול הזמן דרך הרשת???? האם שווה לי לקנות עוד מודם או יש דרך אחרת לפתור את זה? plz plz help me
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לפני שאני נכנס לשרת למשל בBattlefield 2 זה מראה לי שהping שלי הוא בערך 150 ואחרי 5 דקות שאני משחק הוא עולה ל400-500...זה קורה רק מ- 2 בצהרים עד 11 בלילה(בערך)... יכול להיות שזה בעיה בספקית? אם לא מה זה יכול להיות?
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מידי פעם (כפעם ביום) האינטרנט מתנתק, ואני לא יודע את הסיבה לכך. אני מחובר ע"י נטויז'ון ב- ADSL והאינטרנט בפעילות רוב שעות היממה. הבעיה היא שאין לי מושג מה הגורם לניתוק, הראוטר או המודם או נטויז'ון או בזק... בד"כ אחרי ניתוק אני צריך לכבות את הראוטר ואת המודם ולהדליקם מחדש בשביל לקבל שוב חיבור. יש לציין כי בעת הניתוק מהאינטרנט הרשת עובדת כרגיל, אבל אף מחשב לא יכול "לצאת" לאינטרנט (זו לא בעיה בפיירוואל, חלק מהמחשבים ללא). לפי הפרטים הללו אפשר אולי להסיק שהבעיה במודם, אך אני לא בטוח ורוצה לשמוע עוד דעות לפני שאני מחליף דווקא אותו. הראוטר הוא BR6104K והמודם הוא של סמסונג הכחול מבזק (לא USB, אין לי מושג מה שם הדגם). תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי כמה מחשבים ( אייפונים - איפודים ) אפשר להתחבר על הראווטר ( סימנס של בזק למשל ) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רכשתי היום את הנייד HP PAVILION 6160 עכשיו הכול כבר מותקן ומוכן במחשב...אני סך הכול מחבר את החיבור מהמודם שתקוע אצלי במחשב האישי ומכניס אותו לנייד... עכשיו בנייד מופיעה לי הודעה למטה ליד השעון "THE CONNECTION HAS LIMITED OR NO CONECTIVITY" לא מבין למה הוא לא מתחבר הרי הכול פשוט כולכך...אני מנסה גם לעשות REPAIR ולא עוזר... מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
תקן N 300MBPS ו פורטים ללאן של גיגה כמה שיותר זול עדיף מחול אבל עם משלוח לארץ מצאתי את זה http://www.ebay.com/itm/Belkin-Wireless-N-Router-Gigabit-ports-F5D8235-4-/160655931068?pt=COMP_EN_Routers&hash=item2567d6f6bc#rwid אבל ראיתי את הביקורת עליו ונבהלתי זה באמת כזה גרוע?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי 2 קומות ובקומה התחתונה נמצא הראוטר שלי (TP LINK 1043ND), הטווח שלו מגיע בקושי לחדר שלי למעלה, אבל יש לי קליטה של קו אחד/שתיים. הבעיה מתחילה כשפתאום האינטרנט אצלי בנייד בחדר מתנתק בלי שום סיבה, בעוד שבקומה למטה האינטרנט האלחוטי עובד מעולה בלי שום בעיות. למה זה קורה?והאם יש דרך לפתור את זה? דבר שני, רציתי לשאול האם קיים איזשהו…
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי מחשבים בבית,אחד עם WIN XP ואחד עם WIN7 ,אני רוצה להקים רשת ביתית עם ראוטר אלחוטי התקציב של הראוטר לא יעלה על ה-150 שקל אשמח לדעת על איזה רוטאר אתם ממליצים וחשוב שהראוטר יהיה הכי פשוט להגדרות עוד דבר חשוב שהוא יוכל לשתף מדפסות
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום, אני יודע שאני לא מדבר פה הרבה(פעם אחת וזה לא היה פה...)אבל אני מבקש אם מישהו יכול בבקשה לתת לי מדריך לפריצת מודם אלקטל והפיכתו לראוטר אני צריך מדריך שמסביר גם כיצד להפוך אותו בחזרה...תודה רבה רבה לכל מי שעוזר... נ.ב היה לי משתמש...(crashonze14)
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום רב אני צריך עזרה איך לפתוח פורטים בראוטר הסוג של הראוטר הוא edimax 8-port fast תודה לעוזרים אני צריך עזרה רק בשפה עברית לא אנגלית .
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזאת: יש לי מחשב נייד, ומחשב נייח. כדי שיהיה אינטרנט למחשב הנייד, קניתי ראוטר. רק לתדהמתי אין ללוח אם חיבור לקו אינטרנט. (עד עכשיו הכל היה קומבינה אחת גדולה) בכל מקרה, אני צריך כבל שמצד אחד יש לו חיבור רשת (לראוטר) וצד שני USB כי זה מה שיש לי במחשב. השאלה אם קיים כבל כזה, או שאני צריך לבנות אחד? נ.ב - לא אכפת לי עם הכבל או בלי. העיקר שיהיה אינטרנט בשניהם. (או במילים אחרות, יש לכם רעיון איך לקמבן את זה?) תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לנו רשת של שני מחשבים,האחד מחובר בכבל למודם של בזק: Siemens SL2 והשני מחשב נייח המחובר אלחוטית על ידי כרטיס רשת של D-LINK,DWL G510 במחשב שמחובר בכבל ניתן לגלוש ללא כל בעיות,אולם עם תחילת הגלישה במחשב השני,נתקע האינטרנט וישצורך לעשות ריסט למודם. בזק שהוא הספק שלנו לא מוכנים לתת לנו תמיכה כי לא קנינו את כרטיס הרשת אצלם. לפני שאני משקיעה את כספי הדלים בבזק,האם מישהו יכול לתת ליעצה מה כדאי לעשות? כרטיס הרשת הוא בן שנה בערך ועד עכשיו הכל היה בסדר. האם הוא יכול להיות הגורם לבעיות? תודה על ההעזרה
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני עשיתי בבית רשת של מודם בזק ->מתחבר לנתב שלי 655 -> מתחבר למחשבים חוטית ולאחד אלחוטי ->ובנוסף חוטית לSMARTBOX של ORANGE. ת'אמת הSMARTBOX נחמד מאוד , עם הרבה פיצ'רים נחמדים כמו VOIP ורשת N (אם כי נדמה לי שזה לא 300 מגהביט) , וגם נחמד שהוא מתקשר עם DECT עקב זה שיש לי 5 שלוחות בבית. מה שכן , התמיכה אמרה לי שאי אפשר לחבר אותו דרך הWAN , ולא רק שהוא מחובר אצלי עם הWAN שלו גם אני עכשיו משתמש ב018 והVOIP עובד חבל שאין לו אבל GIGABIT LAN ושאין לו QOS - שאני צריך !
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
=\ בדיוק קיבלתי הזמנה לTL מחבר, ניסיתי להוריד, הכל טוב ויפה אבל בחלק של הUpload אני נתקל בבעייה. יש הרבה ליצ'רים זמינים אבל אף אחד לא מתחבר אליי. אני פשוט לא יכול לשתף... גם אם מחוברים מהירות ההעלאה היא 0kb. מדובר באינטרנט של בזק בין לאומי ותשתית של הוט. התקשרתי הם טוענים שהבעיה לא אצלם(גם הוט וגם בב"ל). מה עושים? לא הייתה לי את הבעיה הזאת לפני מספר שבועות. אינטרנט 12 MB ראוטר TP-LINK WR841N. אשמח לקבל עזרה לפני שמעיפים לי את החשבון.
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום חברים. אני נמצא מזה הרבה זמן באינטרנט בכבלים... עם 012, באופציה של אופן אקסס בלי חייגן, איי פי קבוע... מכיוון וזו נק' כבלים אי אפשר להעביר את המודם מחדרים, המודם נמצא בחדר אחד... אליו מחובר כבל של כרטיס רשת לחדר אחר עם HUB. המודם מזוהה כמחשב נוסף והוא מספק את האינטרנט... לאחרונה 012.. טוב לא לאחרונה - 012 זה ספק גורע ועמוס. אני מנותב לאירופה דרך ארצות הברית דבר מגוחך ! המחיר בשמיים ואין סיבה לא לעבור לספק אחר.. הבעיה היא החייגן, אני יהיה זקוק לרכוש ראוטר.. כרגע יש 3 מחשבים שמשתמשים באינטרנט שהמודם מספק אני זקוק לראוטר שינתב את האינטרנט בלי לעשות לאגים או לפגוע באפלוד. איזה ראוטר הכי מומלץ לרכוש ועל איזה ספק אתם הכי ממליצים מבחינת מהירות לחוץ ומהירויות הורדה... או שיש…
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי מחבר את המחשב הנוסף שלי לרשת ע"י כרטיס רשת נוסף,הכל היה טוב ויפה..עכשיו יש לי מחשב חדש אז אני צריך לחבר שני מחשבים..מישהו יכול להסביר לי איך אני עושה את זה? הבנתי שאני צריך ראוטר? איזה ראוטר מומלץ?אני מעדיף משהו עם פיירוואל ולא יקר..תודה
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום , בקרוב אני מקבל מחשב חדש. רציתי לדעת איך אני יוצר רשת ביתית , מה אני צריך ? האם חייב ראוטר ? כבלים מסויימים ? מרחק מסויים ? תודה רבה. שתי המחשבים הם P4
-
- 2 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום... לא מזמן רכשתי מחשב חדש, מה שמאלץ אותי לרכוש נתב/ראווטר ל-2 המחשבים שבביתי... הידע שלי בנתבים שואף ל-0 ולכן אני פונה אליכם לקבל עזרה... הספקית שלי כרגע היא בזק... אני חושב שכדאי יותר לקנות מהם את הנתב מכיוון שתתאפשר תמיכה מצד החברה (מה שדיי נחוץ משום שאין לי מושג מה אני עושה עם הנתב)... אני רוצה שהנתב יהיה אל-חוטי, קל ונוח לשימוש, שלא יעשה לי בעיות עם משחקי רשת (לחבר שלי למשל יש בעייה עם כל מיני משחקי רשת כאשר הLATENCY שלו עומד על מספר אסטרונומי...), ושאני אוכל לנתק אותו ולחבר אותו בקלות... אם יש המלצות על איזה נתב שעונה על הדרישות האלה, אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 824 צפיות
-