רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
היי לכולם, יש לי בעיה, אני משחק המון warcarft 3 ברשת וקורה לי הרבה מאוד פעמים שאני מתנתק באמצע או שאני נאלץ לשחק עם מלא תקיעות מרגיזות אני מחובר לאינטרנט עם - Siemens ADSL SL2-141 של בזק, אני יודע שהוא מעפן, האם יש דרך לשפר את זה? או שאני אשמח להמלצה על מודם ראוטר טוב שלא ידרוש הרבה התעסקות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני זקוק לראוטר בשביל לחבר שני מחשבים בבית שלי לאינטרנט המרחק בין החדרים הוא 6 מטר בערך שני החדרים הם לא ממ"ד והם באותה הקומה אני ממש לא מבין בזה אבל העיקר שהאינטרנט לא פתאום יתנתק.. ונגיד אם אני משאיר אותו בלילה שיוריד לי דברים שלא יתנתק לי באמצע וראוטר אמין וטוב שלא נהרס מהר.. עם זה קשור אז אממ יש לי 1.5 MB אינטרנט וכרטיס רשת אלחוטי למחשב לאמבין בכלל גם העיקר שהאינטרנט יפעל טוב בלי להתנתק.. אז איזה ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי אתם ממליצים בשבילי..?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום קיבלתי ראוטר חדש מבזק(לא אני בחרתי) - Aztech DSL600er הגדרתי את הרשת והכל עובד נפלא, המהירות טובה הפינגים והכל, וגם ההפניית פורטים פשוטה להפליא- ופועלת מעולה. עכשיו השאלה שלי היא כזאת- האם ידוע לכם על בעיה מיוחדת שיש בראוטר הזה או שהוא בסדר? ואם אפשר חוות דעת שלכם עליו.. יש אולי איזה פירמוור שכדאי לעדכן אליו? תודה רבה, אבי.
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
כעיקרון הבעיה היא הכותרת אבל אני אפרט יש לי מתאם USB לכבל של אינטרנט http://www.2wire.com/index.php?p=331 זה הראשון שברשימה (כמו של טולפון אבל קטן יותר ושקוף-אני בטוח שכולכם מכירים) שאליו מחובר הכבל והכבל מחובר לפילטר של בזק שמחובר ליציאת טלפון בקיר(שמחובר ל...שמחובר ל...שמחובר ל... חחח) הוא פועל חלק מצויין ומהר עד שברגע כלשהוא-בום!הוא מפסיק לעבוד עכשיו,אני יודע מה הבעיה -שווינדוס עושה לו חיסכון אנרגיה ז"א מנתק אותו לבד אחרי כמה דקות של שימוש או סתם ואני יודע גם איך לבטל את זה אבל הבעיה שמתי שאני נכנס להגדרות שלו פשוט לא מופיעה לי הכרטיסייה"ניהול צריכת חשמל"או משו כזה ובגלל זה החיסכון אנרגיה פועל ואי אפשר לבטל אותו עכשיו מישהו יודע איך להוסיף את זה - יש לי את הדרייבר הכי…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי, כרגע יש לי בבית אינטרנט של סלקום 1GB עם מודם שלהם ראוטר שלהם ומגדיל טווח שלהם שמחובר בכבל. כרגע אני משלם 15 שח בחודש על השכרת סופר WIFI (מניח שזה המגדיל טווח) אשמח לדעתכם האם כדאי לי להחליף את אחד מהדברים (עדיפות למגדיל טווח) אלו הדגמים: מודם - ZNID-GPON-2301 ראוטר - GT16005A-ADBB מגדיל טווח - AirTies Air 4920 תודה!
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
??? עריכת המודר: הת'רדים שלך אוחדו. להבא, רכז את כל השאלות בת'רד אחד. אין צורך להציף את הפורום בשאלות.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי ריציתי לבדוק משהו באינטרנט ולא היה לי כח להדליק את המחשב, אז הלכתי למחשב הנייד של אמי, באתי להיכנס לאינטרנט (אאוטלוק ואקספלורר) והוא אומר לי שחסר קובץ CMD ניכנתי ל"הפעלה" כתבתי CMD והוא לא מצא את הקובץ הזה מישהו יודע מה הבעיה\ ואיך פותרים אותה? :s05: תודה מראש Install
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
זה בלתי אפשרי לשחק במשחקי רשת כשהאח גם משחק, וזה בלתי אפשרי כמעט להיות באינטרנט כשהוא מוריד... איך אני יכול להגביל את המחשב שלו? שלי מחובר באלחוטי ואל שלו מחובר הRTA1025
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
הוא רושם "האיפי יוצר קונפליקט עם איפי אחר" משהו כזה ובמחשב הראשי הוא עושה לי סימן קריאה צהוב! מה לעשות? :-\
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אני אשמח אם מישהו שגולש דרך אורנג' ישתתף בבדיקה הזאת שאנחנו עושים: http://www.agenda.co.il/306/forum/ לחפש את הספקיות שמגבילות את הגלישה. בינתיים צדיקה אחת בסדום, בזק בינלאומי, חסר לנו את אורנג'.
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר מסוג DLINK 614+. והוא מעפן יש לי איבודי PACKET רבים, פינגים זוועתיים במשחקי אינטרנט, פרוטוקולים שלמים שלא מגיעים בכלל בלי רענון הגדרות (לדוגמא הIRC יכול להפסיק לעבוד לגמרי אלא אם אני מחדש את ההגדרה בראוטר) DMZ שלא עושה כלום בפועל ועוד. אני מעוניין בהמלצה לראוטר ללא חיבור אלחוטי, הכי אמין ומהיר שיש. לפי הבנתי, ראוטרים של 3COM נחשבים הכי תותחים בתחום, אבל אשמח לשמוע ממישהו שמכיר או משתמש בפועל. תודה
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין אצל שכן רשת (חוטית) עם המודם USB הארור ALE-150 של ECI. המצב הוא כזה: למחשב א' יש אינטרנט. למחשב ב' אין אינטרנט. שני המחשבים לא מזהים אחד את השני ברשת. בראוטר יש מאחורה חיבורים של WAN וUplink שאליהם לא מחובר שום דבר (וכמובן שגם נוריות החיווי כבויות). כשמחברים את המחשבים לראוטר הם מראים חיבור וגם מקבלים כתובת IP (וגם בראוטר רואים זיהוי בפורט הנכון). אשמח לעזרה. תודה מראש. נ.ב: צירפתי תמונה להמחשה של מה שהולך שם. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
יש לי מודם ECI פוקוס אני צריך לפתוח את הפורטים שאימיול משתמש בהם, שתי פורטים אם ישנה איזה הודעה שאוכל להעזר בה אנא הפנו אותי אליה אני יודע כיצד להגיע לעמוד של הפתיחת פורטים, אבל אני לא יודע מה צריך להגדיר שם, יש שם הרבה אפשרויות נוספות חוץ מהפורטים --- צירפתי תמונה של העמוד שלדעתי זה העמוד של פתיחת הפורטים אני פשוט לא מצליח להגדיר את הפורטים למשל התוכנה overnet טוענת שיש לי פייר וואל שחוסם אותה או משהו
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל את עזרתכם בבעייה שנתקלתי בה: עד היום - חיבור לאינטרנט עם ראוטר/מודם של DLINK 2650U, שמחובר לשקע הטלפון ולמחשב הנייח. בעקבות רצון לחזק את האות באיזור מסויים בבית, מתחתי כבל רשת לאיזור, וקניתי ראוטר נוסף - netgear dgn2200. כעת הראוטרים מחוברים בינהם ביציאות ה LAN שלהם. עבדתי לפי המדריך (שבאמת מוסבר בפירוט ובקלילות): 1. הגדרתי כתובת IP חדשה ל NETGEAR שהיא מחוץ לכתובות שה DLINK מחלק (הוא מחלק בין 10.0.0.1 ל 10.0.0.32, ול NETGEAR הגדרתי 10.0.0.99). 2. ביטלתי את ה NAT ו DHCP בראוטר של NETGEAR. הבעייה היא כשאני מנסה להתחבר לרשת של ה NETGEAR אני מקבל no internet access. עזרה? מישה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל012 בכבלים ומעונין בראוטר שיכול לעבוד עם תוכנות שיתוף קבצים עד עכשיו השתמשתי בedimax והרבה פעמים יש תקיעות כאשר אני מפעיל תוכנות כגון emule לכן אם אפשר ראוטר חזק שלא נתקע כל הזמן
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום וברכה, יש לי 2 קומות ובקומה התחתונה נמצא הראוטר שלי (TP LINK 1043ND), הטווח שלו מגיע בקושי לחדר שלי למעלה, אבל יש לי קליטה של קו אחד/שתיים. הבעיה מתחילה כשפתאום האינטרנט אצלי בנייד בחדר מתנתק בלי שום סיבה, בעוד שבקומה למטה האינטרנט האלחוטי עובד מעולה בלי שום בעיות. למה זה קורה?והאם יש דרך לפתור את זה? דבר שני, רציתי לשאול האם קיים איזשהו…
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני משתמש בראוטר דגם: AZTECH DSL 600EW עכשיו, אני יודע כשמשתמשים בראוטר צריכים לפתוח פורטים בשביל תוכנות שיתוף, אני משתמש בתוכנה µTorrent ואני רוצה לפתוח את הפורט שהתוכנה משתמשת, אבל אין לי שמץ איך לעשות זאת... תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
ברשותי פיירוול של Trend Micro PC-Cillin 2006. עכשיו שאני מנסה להתחבר למחשב שלי מבחוץ ע"י PCAnywhere כשהוא פועל, אני לא מצליח וכשהו מכובה אני מצליח... וגם בתוכנת צ'ט וידאו, אנשים לא רואים אותי עד שאני לא מכבה אותו.... מישהו יכול לעזור ? חן
-
- 6 תגובות
- 783 צפיות
-
-
התחלתי להגדיר את הנתב. אחת ההגדרות הראשונות דורשות כניסה לכתובת IP מסוימת ומשם לכתיבת שם משתמש וסיסמא. הבעיה היא שהחלון בו אני אמורה לכתוב את הפרטים האלו, לא נפתח לי. נפתחת לי הודעת שגיאה "windows לא יכול לפתוח את החלון" עם X אדום בצד. מה יכולה להיות הבעיה? מה לא עשיתי נכון? אה, כן מחקתי את כל החייגנים. בחייגן הdefult סימנתי את אפשרות "קבלת IP באופן אוטומטי" בדיוק כמו בספר. זה עדיין לא עזר.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי WIRELESS ROUTER של D-LINK DI-524 איך אני יוצר הצפנה \אבטחה של יכנסו לי אנשים אחרים עם כרטיסי WIRELESS. ? (הפעלתי חומת אש של WINDOWS )
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
שלום. אני משתמש בDIR 655 כבר כמה שנים. לאחרונה עשיתי שדרוג לfirmware 1.35 ומאז אני לא יכול לשנות שם הגדרות בנתב! אפילו לא להתחבר לאינטרנט. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בהגדרות אני מקבל ap should not be locked before configuring ניסיתי לעשות ריסט, שחזור הגדרות יצרן, להתקין מחדש firmware. אשמח לקבל עזרה! תודה.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום לכם, המחשב שלי מחובר דרך נתב לאינטרנט ומאז אני לא מצליח לקבל קבצים מאנשים ב איי סי קיו. מישהו כבר נתקל בבעייה כזאת? איך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט עם מהירות 2.5MB אם אני מוריד קובץ מהירות ההורדה זה 320 KB/SEC הבעיה שאם אני מוריד סרט HD מאתר מהירות ההורדה יורדת ל80 KB/SEC רוצה לדעת מה משתבש?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-