רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 מגה ורציתי לדעת איך אני מגדיר אותו נכון... כאילו ב upload וב-download תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מעוניין להשקיע גג 250 שח, בעקבות הודעה פה בפורום ירדתי מ1043 כי אומרים שהוא מתנתק הרבה ואני לא מעוניין להתקין עליו קושחה אחרת. יש המלצות? מיועד לבית כ100 מטר, הראוטר די במרכז, ללא ממ"ד, תשתית כבלים(כרגע...). לא חובה חיבור USB חשוב מאוד שיהיה אמין מבחינת ניתוקים, ושיתמוך במספר חיבורים גדול לצורכי טורנטים בעיקר. תודה!
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום . יש נתב אלחוטי של חברת 3COM .CABLE/DSL 802.11G 3CRW6754G72 . אני פשוט לא מצליח להכנס לממשק שלו , לא רדך הסיסמה לא בשום דרך אחרת יש לציין שלפני זה הצלחתי כמה פעמים להכנס לממשק, אני לא יודע אולי שיניתי איזו הגדרה שם, אני באמת לא יודע. אבל אני במצב על הפנים כרגע ובלי נתב עובד. תמיכה ניתן לקבך רק באנגליה ואני והאנגלית לא הכי חברים. בבקשה תעזרו לי אולי יש מבנכם שיש להם אותו סוג נתב. איך בכלל ניתן לעשות איפוס בראוטר הזה? אני מודה לכל אחד שיכול להציל לי את המצב שנקלעתי בו yona426@hotmail.co.il
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים של 3COM 3CRWER10075 חיברתי אותם ב - WDS. ואז המחשב שלי מחובר קווית לנתב השני. הבעיה שיש לי ניתוקים באינטרנט, אבל אם אני נכנס לכתובת של הנתב המשני האינטרנט מתחיל לעבוד. משהו מאוד מוזר, למשהו יש רעיונות? יבגני
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש פה בפורום ומצאתי מידע מועיל מאוד שעזר לי הרבה עם העניין של המודם הזה. נשארה לי רק שאלה אחת קטנה: אני צריך לפתוח פורטים והבנתי שיש איזה עניין עם הNAT כדי שהכל יעבוד כמו שצריך. :s05: אם למישהוו יש מידע איך לקנפג את הראוטר הזה עם הגרסה 20040123 של ה firmware או אפילו סתם מידע כללי שיעזור לי להבין מה להגדיר בדיוק כדי שיהיה לי כיוון.
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולכם, בהמלצתכם קניתי את הנתב הנ"ל, באמת נראה ממש מצויין, הגדרתי את החייגן בהצלחה, הגדרתי את כל הגדרות האבטחה ע"פ המדריך בתחילת הפורום, הגדרתי WAP - TKIP, ביטלתי את הDHCP והגדרתי IP קבוע לכל מחשב. 3 המחשבים שמחוברים לנתב בכבל רשת התחברו לאינטרנט בהצלחה, והמחשב הנייד מתחבר לרשת אבל כשאני פותח IE או FIREFOX הרשת מתנתקת ומתחברת שוב, יש לציין שהפעלתי גם את הMAC FILTERING והגדרתי את הכתובת הפיזית של הכרטיס רשת האלחוטי וגם את מפתח הרשת, ולכן הוא באמת הצליח להתחבר, אך ברגע שכל תזוזה בתקשורת נעשית הוא מתנתק. יש לציין שהקליטה נמצאת על רמת טובה וטובה מאוד.
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום, אני חושב לשדרג למאה מגה, בעקבות המבצע החדש של בזק. העניין הוא שיש לי נקודת טלפון אחת בבית (שכירות...) וזה רחוק מהמחשב, לכן אני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי מדגם TL-WN821N. האם יש בעיה לנצל את כל המהירות בצורה הזו או שחובה חיבור בכבל רשת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי רשת עם שרת 2003. המשתמשים ברשת מתחברים לסביבת ה DOMAIN. אני רוצה להגדיר מדפסת משותפת בשרת שכל המשתמשים שבכל התחברות שלהם תוגדר להם מדפסת זו כברירת מחדל. מה הדרך הנוחה והמהירה להגדרה כזו?? הרבה תודה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
הי במחשב הביתי שמחובר לראוטר D_LINK (תקן N אלחוטי ) בחיבור עם כבל מופיע עם עלית המחשב בחיבורי הרשת - רשת ציבורית לא מזוהה . זה מופיע מתחת לרשת (חיבור רגיל) בחלון "מרכז הרשת והשיטוף" כחיבור נוסף (ומיותר כנראה). רק כשאני עושה "הפוך ללא זמין" בפרטים של ה LOCAL AREA CONECTION ואחר כך לוחץ על "פתור בעיות" ו"תקן בעיות כמנהל" אז המחשב מתחבר ואפשר לגלוש... מה שעוד יותר מוזר שזה מופיע לא בכל הפעלה - אלה ברובם ... נציג של 012 "בתמיכה מתקדמת" לא ידע למה זה קורה ומה לעשות ורק הציע לנסות להתקין מחדש את הדרייבר לכרטיס הרשת (של אינטל). - הורדתי והתקנתי - אבל זה עדיין קורה ! יש למישהו מהמומחים כאן רעיון ? (זה די מציק - ובעיקר לאשתי שלא ממש יודעת לעשות את כל התהליך...) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי על ה- Lenovo X61s שלי את תוכנת Bzeek . התוכנה גורמת לנייד שלי לשמש גם כנתב אלחוטי, ובאמת מחשבים אחרים וגם אייפון גולשים באופן מיידי וללא צורך בהגדרות או סיסמאות לחיבור. היתרון הכי ברור הוא שלא צריך חומרה, כיוון שהנתב האלחוטי הוא בתוכנה וגם ניתן בחינם. בכל זאת, מה יכולות להיות החסרונות? או יתרונות נוספים?
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם , אז ככה - אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית כאשר הטווח בין המחשבים הוא 10-15 מטר אווירי כאשר יש קומה מפרידה בניהם (המחשב עם הראוטר נמצא בקומה העליונה - אם זה משנה? ) . הראוטר שאני חושב לקנות הוא edimax BR-6204Wg שאלתי - האם יש מצב שהטווח והבדל הקומה בין המחשבים יהרסו לי את התוכניות ? תודה לכולם ! ד"א - אם יש המלצות לדגם אחר של ראוטר אני אשמח לשמוע ( טווח מחירים של 250-350 ש"ח )
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום, אחרי שנים בבזק אני עובר להוט (בגלל מחיר) ונאמר לי שצריך להגיע טכנאי כדי להתקין ראוטר חדש. השאלה היא אם אני בכלל צריך ראוטר חדש כדי לגלוש באנטרנט של הוט כשיש לי אחד שעובד? הנתב שיש לי כרגע: (Specs) - Netgear VEGN2610 N600 https://www.netgear.com/service-providers/products/telco/gateways/vegn2610.aspx#tab-techspecs תודה
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תראו במפרט בצד למטה בסוף PLANNED DOWNLOADING PC, זה בערך המפרט שעומד לרשותי כרגע אני רוצה להפוך אותו ליותר ממחשב הורדות - לשרת. אני רוצה לעשות את זה עם WIRELESS ROUTER... אותו שרת יהיה איפה שיהיה ישמש כשרת קבצים על מנת שאוכל להפעיל את הסרטים\שירים שיושבים עליו מכל מקום בבית. לצורך העניין חשבתי על הדבר הבא - חיבור הנייד לLCD בסלון וצפייה בתכני HD דרך כבל HDMI פשוט... דרך הרשת. כלומר פתירת הנושא של העברת המידע פיזית ע"ג דיסק\DOK\SD לנייד ושידורו דרך הרשת. האם הדבר אפשרי והגיוני?
-
- 6 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה דחוףףף הכתובת 151.15.0.0 מCLASS B אני צריך לחלק אותה ל5 תת רשתות וכמה ביטים אני לוקח בשביל לעשות את זה??
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי מודמים הראשון הוא מודם USB ALE 150 של בזק בינלאומי והשני הוא אלקטל השחור (speed tuch home ) את שניהם לא הצלחתי לחבר לאינטרנט בויסה למודם ה USB אין עדיין קובץ התקנה לויסה (חיבור באתר בזק בינלאומי לא העלה דבר והדרייבר של XP לא עובד) במדום אלקטל הבעיה קצת יותר מסובכת לא מצאתי דרייבר מתאים לכרטיס הרשת שלי שיושב על לוח Gigabyte GA-K8NF-9 יש לציין ששאר הרכיבים (כרטיס קול, USB וכו' ) הותקנו בהצלחה האם יש פתרון
-
- 8 תגובות
- 860 צפיות
-
-
-
-
עד לא מזמן היה לי מחשב עם XP שהרצתי עליו UTORRENT ולא היתה לי כל בעייה להגיע למקסימום רוחב הפס שלי בהורדות. מאז שעברתי למחשב עם WIN7, אני לא מצליח להגיע לניצולת של אפילו 30 אחוז מרוחב הפס. ההגדרות הם זהות למה שהיה לי בXP. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ויש לי כמה שאלות: יש לי בלוח אם חיבור Gigabit LAN ובמחשב נייד יש לי intel pro\100 ve net work connection אני צריך את החיבורים האלה בשביל הרשת האלחוטית? יש לי כרטיס WiFi הזה d-link airplus g+ 54Mbps 802.11g מה עוד אני צריך לקנות? צריך לומר משהו לספקית אינטרנט על זה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשערוצי זהב יתעשתו ויתנו לי את השירות סוף סוף, שזה יכול להיות עד 3 שנים! אני רוצה לחבר את מודם הכבלים לUSB ולשתף אותו ברשת של שלושה מחשבים עם hub. אני לא רוצה להתקין כרטיס רשת נוסף במחשב כי זה יתפוס עוד slut יקר... אבל שמעתי שבUSB זה יותר איטי?! איך יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה קטנה יש לי פס3. מה אני צריך לעשות בשביל להוריד סרטים מהחנות האמריקאית היא מזהה שאני מישראל. ואם אפשר גם איך לעשות את זה תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אז ככה- יש לי בבית כבר שנה וחצי\שנתיים וחצי (אני פשוט לא בטוח כי הייתה תקופה של מעבר ל-YES בבית והייתה בעיה עם האינטרנט..בקיצור-)אני עם אינטרנט זהב 1.5 מגה ותשתית בזק (adsl כמובן) יש לי בעיית איטיות אדירה והורדה ממש נמוכה אלא אם זה משרתים פרטיים (דבר חשוד מאוד בעיניי). יש פעמים שאני מוריד אפילו על 1 קילובייט! נמאס לי. שאינטרנט זהב ילכו לעזעזל - אני מתנתק, ואם צריך לשלם פיצויים נשלם ושיחנקו עם הכסף. אני רוצה לעבור לאינטרנט 4 מגה - לאיזו חברה כדאי לעבור (אני מוריד דיי הרבה מהאינטרנט + טורנטים\אימיול לפעמים) לכן חשוב לי פורטים פתוחים ובלי שישגעו לי תשכל שהם פתוחים ואח"כ אני מגלה שהם חסמו לי אותם (אינטרנט זהב.) אז לאיזו ספקית כדאי לעבור? אני צריך תשובה מהירה כי אני רוצה לבצע …
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד תוכנה כדי להראות לשכן שלי איך אפשר לפרוץ לרשת האלחוטית המאובטחת שלו, כי הוא לא מאמין. אם מישהו יכול לעזור לי בקישורים לתוכנות שעובדות עם חלונות (לא מקינטוש) אני אודה לו מאוד. זה מוגן ב אבטחת WEP בברכה ותודה
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, בטוח יצא לכם להיתקל לאחרונה בנתב החדש של בזק, ה "Super Wifi". מחיפוש קצר הבנתי שהשם קצת מנופח עבור היכולות של הנתב, אבל במקרה תפסה לי את העין העובדה שהשידור אפשרי גם בתדרי 5Ghz. זכרתי שהתדרים האלה אסורים בארץ מסיבות ביטחוניות כאלה ואחרות. האם הוסרו המגבלות? האם ניתן כיום לייבא מחו"ל מכשירי Dual Band שעובדים בתדרי 2.4/5Ghz בלי לחשוש מהמכס?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקינו לי רשת לפני בערך חצי שעה הכול טוב ויפה חוץ מדבר אחד אני לא יכול להשתמש במוזילה, אני נכנס אליה היא מציגה את דף הבית אבל כול אתר אחר שאני מקיש אני מקבל הודעה שהוא לא הצליח למצוא את האתר לבדוק אם הקשתי נכון. יש לציין שהאקספלורר עובד.
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-