רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
התקנתי על ה- Lenovo X61s שלי את תוכנת Bzeek . התוכנה גורמת לנייד שלי לשמש גם כנתב אלחוטי, ובאמת מחשבים אחרים וגם אייפון גולשים באופן מיידי וללא צורך בהגדרות או סיסמאות לחיבור. היתרון הכי ברור הוא שלא צריך חומרה, כיוון שהנתב האלחוטי הוא בתוכנה וגם ניתן בחינם. בכל זאת, מה יכולות להיות החסרונות? או יתרונות נוספים?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם , אז ככה - אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית כאשר הטווח בין המחשבים הוא 10-15 מטר אווירי כאשר יש קומה מפרידה בניהם (המחשב עם הראוטר נמצא בקומה העליונה - אם זה משנה? ) . הראוטר שאני חושב לקנות הוא edimax BR-6204Wg שאלתי - האם יש מצב שהטווח והבדל הקומה בין המחשבים יהרסו לי את התוכניות ? תודה לכולם ! ד"א - אם יש המלצות לדגם אחר של ראוטר אני אשמח לשמוע ( טווח מחירים של 250-350 ש"ח )
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, אחרי שנים בבזק אני עובר להוט (בגלל מחיר) ונאמר לי שצריך להגיע טכנאי כדי להתקין ראוטר חדש. השאלה היא אם אני בכלל צריך ראוטר חדש כדי לגלוש באנטרנט של הוט כשיש לי אחד שעובד? הנתב שיש לי כרגע: (Specs) - Netgear VEGN2610 N600 https://www.netgear.com/service-providers/products/telco/gateways/vegn2610.aspx#tab-techspecs תודה
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
תראו במפרט בצד למטה בסוף PLANNED DOWNLOADING PC, זה בערך המפרט שעומד לרשותי כרגע אני רוצה להפוך אותו ליותר ממחשב הורדות - לשרת. אני רוצה לעשות את זה עם WIRELESS ROUTER... אותו שרת יהיה איפה שיהיה ישמש כשרת קבצים על מנת שאוכל להפעיל את הסרטים\שירים שיושבים עליו מכל מקום בבית. לצורך העניין חשבתי על הדבר הבא - חיבור הנייד לLCD בסלון וצפייה בתכני HD דרך כבל HDMI פשוט... דרך הרשת. כלומר פתירת הנושא של העברת המידע פיזית ע"ג דיסק\DOK\SD לנייד ושידורו דרך הרשת. האם הדבר אפשרי והגיוני?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אחים שלי אני צריך עזרה דחוףףף הכתובת 151.15.0.0 מCLASS B אני צריך לחלק אותה ל5 תת רשתות וכמה ביטים אני לוקח בשביל לעשות את זה??
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש ברשותי שתי מודמים הראשון הוא מודם USB ALE 150 של בזק בינלאומי והשני הוא אלקטל השחור (speed tuch home ) את שניהם לא הצלחתי לחבר לאינטרנט בויסה למודם ה USB אין עדיין קובץ התקנה לויסה (חיבור באתר בזק בינלאומי לא העלה דבר והדרייבר של XP לא עובד) במדום אלקטל הבעיה קצת יותר מסובכת לא מצאתי דרייבר מתאים לכרטיס הרשת שלי שיושב על לוח Gigabyte GA-K8NF-9 יש לציין ששאר הרכיבים (כרטיס קול, USB וכו' ) הותקנו בהצלחה האם יש פתרון
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
-
-
עד לא מזמן היה לי מחשב עם XP שהרצתי עליו UTORRENT ולא היתה לי כל בעייה להגיע למקסימום רוחב הפס שלי בהורדות. מאז שעברתי למחשב עם WIN7, אני לא מצליח להגיע לניצולת של אפילו 30 אחוז מרוחב הפס. ההגדרות הם זהות למה שהיה לי בXP. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ויש לי כמה שאלות: יש לי בלוח אם חיבור Gigabit LAN ובמחשב נייד יש לי intel pro\100 ve net work connection אני צריך את החיבורים האלה בשביל הרשת האלחוטית? יש לי כרטיס WiFi הזה d-link airplus g+ 54Mbps 802.11g מה עוד אני צריך לקנות? צריך לומר משהו לספקית אינטרנט על זה?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשערוצי זהב יתעשתו ויתנו לי את השירות סוף סוף, שזה יכול להיות עד 3 שנים! אני רוצה לחבר את מודם הכבלים לUSB ולשתף אותו ברשת של שלושה מחשבים עם hub. אני לא רוצה להתקין כרטיס רשת נוסף במחשב כי זה יתפוס עוד slut יקר... אבל שמעתי שבUSB זה יותר איטי?! איך יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה קטנה קטנה יש לי פס3. מה אני צריך לעשות בשביל להוריד סרטים מהחנות האמריקאית היא מזהה שאני מישראל. ואם אפשר גם איך לעשות את זה תודה לכם
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אז ככה- יש לי בבית כבר שנה וחצי\שנתיים וחצי (אני פשוט לא בטוח כי הייתה תקופה של מעבר ל-YES בבית והייתה בעיה עם האינטרנט..בקיצור-)אני עם אינטרנט זהב 1.5 מגה ותשתית בזק (adsl כמובן) יש לי בעיית איטיות אדירה והורדה ממש נמוכה אלא אם זה משרתים פרטיים (דבר חשוד מאוד בעיניי). יש פעמים שאני מוריד אפילו על 1 קילובייט! נמאס לי. שאינטרנט זהב ילכו לעזעזל - אני מתנתק, ואם צריך לשלם פיצויים נשלם ושיחנקו עם הכסף. אני רוצה לעבור לאינטרנט 4 מגה - לאיזו חברה כדאי לעבור (אני מוריד דיי הרבה מהאינטרנט + טורנטים\אימיול לפעמים) לכן חשוב לי פורטים פתוחים ובלי שישגעו לי תשכל שהם פתוחים ואח"כ אני מגלה שהם חסמו לי אותם (אינטרנט זהב.) אז לאיזו ספקית כדאי לעבור? אני צריך תשובה מהירה כי אני רוצה לבצע …
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני רוצה להוריד תוכנה כדי להראות לשכן שלי איך אפשר לפרוץ לרשת האלחוטית המאובטחת שלו, כי הוא לא מאמין. אם מישהו יכול לעזור לי בקישורים לתוכנות שעובדות עם חלונות (לא מקינטוש) אני אודה לו מאוד. זה מוגן ב אבטחת WEP בברכה ותודה
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, בטוח יצא לכם להיתקל לאחרונה בנתב החדש של בזק, ה "Super Wifi". מחיפוש קצר הבנתי שהשם קצת מנופח עבור היכולות של הנתב, אבל במקרה תפסה לי את העין העובדה שהשידור אפשרי גם בתדרי 5Ghz. זכרתי שהתדרים האלה אסורים בארץ מסיבות ביטחוניות כאלה ואחרות. האם הוסרו המגבלות? האם ניתן כיום לייבא מחו"ל מכשירי Dual Band שעובדים בתדרי 2.4/5Ghz בלי לחשוש מהמכס?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקינו לי רשת לפני בערך חצי שעה הכול טוב ויפה חוץ מדבר אחד אני לא יכול להשתמש במוזילה, אני נכנס אליה היא מציגה את דף הבית אבל כול אתר אחר שאני מקיש אני מקבל הודעה שהוא לא הצליח למצוא את האתר לבדוק אם הקשתי נכון. יש לציין שהאקספלורר עובד.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
בס"ד עקב וויכוח עם חבר, ברצוני לדעת כמה בערך עולה שרת שיאחסן אתר עם תעבורה של 40,000 איש בו זמנית. אתר שברובו הוא לקריאת טקסט. תודה מראש royall
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום, אחרי חיפוש בלי תוצאה, אני מקווה לקבל פה קצת עזרה . אני מחפש אמולטורים (פלאש \ סקרין שוטים \ HTML) של ראוטרים נפוצים, בעיקר של החברות LevelOne, D-Link, Edimax. אשמח אם תעזרו לי. תודה והמשך יום נעים.
-
- 4 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם הרשת האלחוטית בבית. ברשותי ראוטר EDIMAX BR-6424N שמחוברים אליו בכבל רשת מחשב נייח וPS3 וכרטיס רשת TP-LINK WN8541N PCI יש לי עוד מחשב נייח בחדר אחר, בין החדר הזה לסלון (שבו נמצא הראוטר) יש בסה"כ שני קירות. אין ממ"ד או משהו בסגנון ולמרות זאת אני מקבל קליטה של 2 עד 3 קווים במקרה הטוב, האינטרנט (כשעובד) מהיר אבל לוקח לפעמים הרבה זמן עד שהוא מתחבר ויש ניתוקים. אני מתלבט אם להחליף את כרטיס הרשת בכרטיס של אדימקס שיש לו אנטנה עם כבל מאריך שתספק לי קליטה יותר טובה (יש לי מחשב נייד של העבודה שאם אני מניח אותו בנקודה יותר גבוה, הקליטה משתפרת בהרבה) או לקנות אנטנה או ראוטר נוסף שישמש כAP בחדר שנמצא בין הסלון לחדר שבו נמצא המחשב בעל הקליטה הבעייתית. מה דעתכם?…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי חבילת אינטרנט של 5M/512kb דרך נטוויז'ן וחברת הוט. בדיקת מהירות שביצעתי דרך האתר של נטוויז'ן נותנת את התוצאות הבאות: הורדה: 616KBps העלאה: 90.5KBps לעומת זאת, כשאני מבצע בדיקה חיצונית, נניח דרך אתר כמו speed test (http://www.dslreports.com/speedtest ) התוצאות הם כאלה (2 בדיקות בזמנים שונים) הורדה: 149Kbps 267Kbps העלאה: 518Kbps 528Kbps עשיתי בדיקות נוספות, בזמנים שונים, ובכל פעם קיבלתי תוצאות אחרות, אבל המגמה הייתה זהה: ההעלאה אצלי, הרבה יותר גבוהה מאשר ההורדה!!! פניתי לחברת הכבלים ולנטוויז'ן, והתשובה שלהם הייתה שהבדיקה באתר נטוויז'ן הינה תקינה, וזה מבחינתם מה שמחייב וקובע. הם מתנערים מכל בדיקה חיצונית אחרת, וטוענים שזה כבר קשור לשרתים בינלאו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בבית שלי יש תעלות בקירות בהן עוברים כבלי רשת (CAT5\6) מכל החדרים לארון תקשורת בקומת הקרקע. לקומת המרתף, יש רק תעלה אחת שמישה, והיא מאוד צפופה, שכן עוברים בה כבל קואקסיאלי לצד כבל רשת, והיא התעלה היחידה המעבירה תקשורת בין הקומות. הפתרון (המוגזם) שלי לבעיה, הוא סיב אופטי - הרי סיב דק בהרבה מכבל CAT5, ויש לו קיבולת גבוהה לצד גמישות (כל עוד הסיב בקיר, אני יכול להחליף את המשדרים בשני הצדדים ולהשתדרג עם הזמן. אידיאלית - מכיוון שקיימים כבלים שמעבירים בתוכם מספר זוגות של סיבים - זה יכול לאפשר להעביר בכבל דקיק אחד כמה "כבלים" - מעולה! איך שאני מדמיין את זה, זה כבל אחד שעובר בין הקומות ובשני קצוותיו יש טרמינציה לתוך קופסה עם מספר מחברי …
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, קצת רקע: אני גר בבית 2 קומות, קירות עץ, מחובר ל Verizon Fios 25MB סימטרי (גר בארה"ב). מהחברה מקבלים מודם שהוא גם ראוטר אך לא טוב מספיק. יש לי מחשב HTPC קומה מתחת לאיפה שהראוטר ממוקם, יש לו כרטיס רשת Linksys WMP600N הנראה כך: http://www.newegg.com/Product/NewProduct.aspx?Item=N82E16833124342&cm_re=Linksys_Wireless-_-33-124-342-_-Product כרטיס כלל לא זול ואמור להיות חזק ובעל פוטנציאל קליטה דיי גדול. עם הראוטר המקורי קיבלתי בין 2 ל3 קווים כאשר הוינדוס הגדיר את הקליטה בין POOR ל FAIR, האינטרנט ממש לא זז לפעמים וכמו שאתם מבינים הקישור לפעמים נפל, ההורדה במקום 3MB~ לשנייה הוריד במזל על 300-500KB/S. לאחר מכן חיברתי ראוטר לראוטר המקורי וביטלתי את הWIRELESS בראוטר שקיבלת…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, הראוטר נמצא ברשותי כבר קרוב ל 3 שנים. היום קמתי בבוקר והייתה בעיה באינטרנט בלפטופ שYNET לא עבד אבל אתרים אחרים עבדו. אחרי קצת זמן בדקתי ולא היה אינטרנט בכלל. חיברתי את המודם ישירות למחשב והאינטרנט עובד. (אני מחובר בחיבור ללא חייגן) עכשיו קטע מוזר זה שהראוטר לא מתחבר לי למחשב שולחני עם הכבל אינטרנט בכלל, אחרי כמה נסיונות זה כן הצליח אבל לא הצלחתי להיכנס להגדרות שלו דרך החיבור אלא רק דרך האלחוט... ניסיתי לאפס הגדרות יצרן, לכבות את הראטור מהחשמל לקצת זמן ואחרי זה גם לשעה ומשהו. לא משנה מה הראוטר מראה שהחיבור הדינאמי מנותק והמודם מראה שיש חיבור ועובד יפה מאוד בחיבור ישיר. אם למישהו יש פתרון כלשהו לבעיה אני אשמח, אני לא רוצה להוציא כסף סתם על עוד ראוטר וגם אני לא יודע אם…
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני לא מבין מה הולך אבל ההורדה בטורנטים פשוט לא זזה והטורנטים שאני מוריד הם 012+HOT זה פשוט מטריף אותי
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-