עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, נתקלתי בבעייה מוזרה כרגע, הראטור האלחוטי מחובר למודם, והלאפטופ מזהה את הראטור כקו אחד בלבד! גם אם אני נמצא במרחק כמה חדרים מהראוטר וגם אם אני נמצא ממש לידו. אני מקבל רק קו אחד. אני נמצא עם חבר פה שהלאפטופ שלו מקבל את הסימן מצויין, בלי בעייה. במרחק כמה חדרים גם הוא מקבל 2 קווים.. העניין הוא שאני לא מצליח להתחבר בכלל. משום מה ההתחברות נכשלת.. שאני מנסה להתחבר עם המודם האלחוטי שלי, הלאפטופ שלי מקבל סימן מצויין גם .. מה יכולה להיות הבעייה ?? ועוד משהו קטן, האם יש לנו אפשרות להקים רשת PEER TO PEER ? יש לנו כבל רשת פה, איך אנחנו יכולים לעשות את זה??.. (אגב אני מריץ XP והוא מריץ VISTA על הלאפטופ שלו) תודה לכולם וסופ"ש נעים !!

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by shirNoshe,

יש למישהו?הוא מרגיש הבדל/בעיה/חימום/ניתוקים וכו' בהשוואה למודם(אצלי מחובר לסוויט'צ)אחר שהיה/הוחלף לו?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  3. כולכם בטח מכירים את התוספים לסינון גלישה (עבור ילדים). בעוד שבאנגלית מצאתי מספר רחב של אתרים שמאפשרים רישום חינם לרשימת מילים ואתרים פונוגרפיים , בעיברית לא מצאתי כמעט שום דבר חופשי. נראה שעולם התוכן העיברי לא בר סינון כל כך. אני לא מחפש חסימה ברמת ה isp, הסינון של ספקיות האינטרנט הוא פשוט בדיחה או אמתלה לבקש כסף עבור שירות ה premium . אני מחפש פיתרון שבו אני יכול לקנפג את החוקים והרשימה באה לעזור לי. יתרון ל. opensource והכי טוב כתוסף ל.firefox למעשה רוב התוספים של הדפדפנים מסוגלים לקבל רשימות ידנית או כקבצי טקסט... אם רק היה לי מאיפה לקחת רשימה בעיברית... אולי מישהו מכיר פתרון חינמי ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אהלן, הייתי רוצה לשאול אתכם : כאשר יש לי בעיה באינטרנט מה אני צריך לבדוק ? ויותר חשוב איך אני סינון ובודק אם בעיה שיש לי היא אצל התשתית או הספק ? אני מכיר את פקודות שבהן אני כול הזמן משתמש בעת בעיות : ipconfig, ping -t DGW, PING -T 8.8.8.8

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by yotamoo,

שלום יש לי בעיה נראה לי נפוצה אבל בכל מקרה לא מצאתי תשובה בפורום... מה שקרה זה שאני במיוחד שיניתי את השם מתשמש שלי בבזק בינלאומי כדי לקבל כתובת דוא"ל חדשה, ולמרות זאת ברגע שנכנסתי לחשבון החדש קיבלתי תוך דקה 1000 הודעות זבל שנשלחו לכתובות דואר דומות לשלי... מה לא ברור לי זה איך הודעה שנשלחת לכתובת אחרת, אמנם דומה אבל עדיין, מגיעה אליי? ואיך אני מונע את זה... כבר נרשמתי לשירות אנטי-ספאם של בזק בינלאומי אבל אני לא יודע איך הוא.... אז אני אסכם: 1)איך אני מונע מההודעות האלה להגיע אליי? 2)איך השירות אנטי ספאם של בזק? 3)אני מתשמש במוזילה ת'אנדרבירד איך היא? תודה

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  6. שלום האם יש למישהו הדרכה בעברית איך למנוע דואר זבל ב outlook expres ? תודה

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. אוטלוק 2003 מותקן בשני מחשבים, נייח ונייד. האם ניתן לסנכרן בעיקר את הודעות הדואר האלקטרוני באופן שבשני המחשבים יהיה עותק זהה שלהם ? בתודה !

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  8. Started by vizido,

שלום חברים, אני קונה בקרוב מחשב נייד שיתווסף למחשב הקיים ועולה הבעיה הבאה. כיום אני עובד על מחשב אחד (פלאש ועיצוב גרפי) וכל הקבצים מרוכזים בו. המטרה שלי במחשב הנייד הוא שיאפשר לי לעבוד גם מחוץ לבית. השאלה איך אני מסנכרן כל הזמן בין שני המחשבים כך שאני חוזר הבייתה אני יוכל לעבוד על המחשב החזק. יש איזה תוכנה שעושה את זה באופן אוטומטי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. סנכרון תיקיות ספציפיות. באופן שלא תהיה למחשבים אחרים ברשת גישה לאותו מידע. תודה.

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by shaysil,

מישהו יכול להסביר לי איך אני יכול להעביר קבצים מהמחשב השולחני לנייד

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  11. אחרי התקנה אפשר בפשטות לעשות קליק ימני על כל תיקיה ולקבוע שהיא תסונכרן עם Dropbox שימוש שאני עושה כרגע זה שמירה של כל קיבצי ה SAVE של משחקים בDropbox לצורך שיחזור. http://satyadeepk.in/dropbox-folder-sync/

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  12. Started by token_toker,

שלום לכולם, מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על תוכנה טובה גם אם היא חינמית או לא על מנת לסנכרן תיקיות ברשת? offline files and folders באחד הניידים(XP) אינו עובד בסינכרון מול השרת(2003) מסיבה לא ידועה, אין הצפנות וכדומה, פשוט מסנכרן ולאחר הפעלת הקובץ OFFLINE התוכנה (excel autocad word zip enc) פותחת את הקובץ והווינדוס נתקע, הגעתי למסקנה שיכול להיות שהבעיה היא הגודל (5 גיגה של מסמכים ושרטוטים). בכל מקרה אשמח לכל עזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by doorman,

יש לי שני מחשבים ברשת (Windows Xp ו- Windows 2K). אני רוצה לסנכרן את שתי התיקיות שיהיו זהות (ואם קובץ ישונה באחד מהם שהוא ישונה גם בסיפריה השניה). אני זוכר שאפשר לעשות את זה, אני פשוט לא זוכר איך. למישהו הפיתרונים ? The Doorman

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי, יש לי במספר מחשבים שכפולים של תיקיות שיצרתי. התיקיות כמעט זהות (99%) חוץ משינויים שנעשו רק באחד המחשבים ולא "סונכרנו" ידנית. אני רוצה לסנכרן בין התיקיות עם DROPBOX. יש דרך לעשות את זה בלי לסנכרן את אחת התיקיות לדרופבוקס ואז במחשב השני "להוריד את התיקיה כולה מהענן" בפעם הראשונה, ואז להשוות שינויים?

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. לאחר השדרוג החוקי לנתב, התבקשתי להזין שם משתמש וסיסמא, אם שם המשתמש והסיסמא שהשתמשתי בהם עד כה, לא עזרו. חיפשתי באינטרנט, קראתי ששם המשתמש צריך להיות ALCATEL והסיסמא היא המספר הסידורי של הנתב (כתוב על המדבקה) - גם זה לא עזר. מה עלי להזין ?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by bennunz,

הי... יש לי ראוטר d-link di524 אלחוטי... ואני מנסה ליצור סיסמא כך שרק חברי הבית יוכלו להכנס... ולא יהיו מסתננים מבחוץ ... הצלחתי לעשות זאת בעבר אבל עכשיו משום מה אני לא מוצא תא הפונקציה הזאת ... עזרה בבקשה תודה לכל העוזרים והמתעניינים.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by motiz1,

שלום! אני מנסה להכנס לראוטר של בזק ב ssh... מישהו יודע מה הסיסמא?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by VOGUE,

שלום, יש לי ראוטר של DLINK מבזק (DSL6740U) ואני לא מצליח להתחבר לניהול של הראוטר... אני זקוק לשם משתמש וסיסמא נכונים. ניסיתי כבר הכללל. אשמח לעזרה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by GameGems,

שלום לכם, קבלתי היום ראוטר חדש של DLINK מבזק (DSL6740U-G2), אבל אני לא מצליחה להתחבר לניהול של הראוטר.. הסיסמאות הרגילות של admin/admin לא עובדות... עזרה?

• 2 תגובות
    • 16k צפיות
  20. Started by dinozaur1,

היי יש לי ראוטר של טיפילינק מסוג tl-wr841n אני מעוניין לשים סיסמא על מנת שלא כל אחד יוכל להיכנס ולגלוש על חשבוני. אשמח לדעת איך עושים זאת. תודה!

• 1 תגובה
    • 8.7k צפיות
  21. Started by Verdoa,

שלום, יש לי שתי שאלות : 1. איך לשים סיסמא מסוג WPA/WPA2 בראטור TP LINK מדגם TL-WR642G\TL-WR641G ? 2. אפשרי לחבר רשתות אלחוטיות ? למשל יש מסביב לבית שלי עוד 2 רשתות אלחוטיות פתוחות בקליטה מעולה, האם אפשר לחבר אותם ואת שלי ביחד, וככה אני יוכל לגלוש במהירות מטורפת ? תודה רבה רבה !

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  22. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי ראוטר Level One WBR3406-TX עכשיו מישהו חיבר והגדיר לי אותו לפני כמה שנים אבל הוא לא שם סיסמא. עכשיו אני רוצה לשים סיסמא לרשת איך אני מגדיר סיסמא? תודה רבה כלכל העוזרים!

23. Started by etay34,

שלום יש לי ראוטר של חברת TPLINK מדגם TL-WR641G רציתי לדעת איך אני עושה רשת מאובטחת כלומר שידרוש סיסמא ממי שמתחבר באופן אלחוטי? תודה.

• 2 תגובות
    • 4.4k צפיות
  24. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי מודם חדש של בזק, לא קל לנחש איזה דגם (כתבתי אותו בכותרת). בכל מקרה, אני רוצה לעשות סיסמא לרשת האלחוטית שאני משתמש בה, הבעיה היא שיש הרבה מושגים שאני לא מבין בהם. הלכתי ל-Security שנמצא תחת קטגוריה Wireless וזה הופיע לי כל מיני אופציות שאינני בקיא בהם. כמו כל מיני אפשרויות עם המילה WPA... וכאלה... אשמח לעזרה בנושא.

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. Started by rap_tr,

שלום לכולם, אני מעוניין להגן על הרשת הביתית עם ססמא איך אוכל לעשות את זה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 873 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.