רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום, בביתי מותקנת תשתית רשת ביתית המבוססת על ראוטר ובה משתמשים 3 מחשבים. מאז ומתמיד, בכל פעם שמישהו מבני הבית ניסה להפעיל את המסנג'ר, מיד לאחר מספר דקות כל תשתית האינטרנט בבית הייתה מתמוטטת והדרך היחידה להחזירה לעבודה הייתה סגירת המסנג'ר והמתנה של מספר דקות. עזרה, מישהו? תודה רבה לעונים, ראביש
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד בלבד עם WinXP, מודם מסוג ECI bfocus 270 pr וחיבור ADSL לאינטרנט אני מקווה לעבור בשנה הקרובה לשימוש בלינוקס האם אני יכול להוסיף ראוטר שישמש כתחליף ל- firewall תוכנה משתמש כעת ב ZoneAlarm אם כן, איזה ראוטר מומלץ
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום אני צריך שרת לאיכסון קצר, בערך יום. הבעיה שהקובץ שוקל בערך 280 מגה... אם למישהו יש המלצה על שרת שכזה, אני אודה לו אם הוא יוכל לכתוב. בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה זה כל הקיצורים האלה ומה פרושם: SNMP TFTP HFC UDP DNS תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 מחשבים.. ברשת חוטית... שנה ומשהו כבר שאני מגדיר רשת באותה דרך... Set up home or a small office network... רושם שם לכל מחשב.. דומאיין וכל השאר... שיתוף אינטרנט הוא נותן לי במחשב השני... אבל תמיד שאני מנסה להיכנס אל ה-View Workgroup Computers.. הוא לא נותן לי .. רושם חסימה כזאת.. שאין גישה או משהו כזה... וזה אחרי הגדרת רשת בשני המחשבים.. זאת הבעיה היחידה שלי... משחקים ברשת ושיתוף אינטרנט יש.. תודה מראש לכל עוזר..
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
עבדתי לפי המדריך שניתן כאן.. ועדיין כאשר אני מנסה להכנס ממחשב אחד לשני.. עולה לי ה Eror הזה... סייר וינדוס אין אפשרות גישה אל Workgroup. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאת גישה. רשימה השרתים עבור קבוצת עבודה זו איזה זמינה. נורא אשמח לקבל עזרה, תודה. שברתי את הראש כבר..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר ושני מחשבים במחשב שקורב לראוטר הקליטה מעולה במחשב השני יש אות חלש מאוד אני נמצא במבנה בטון אם אני אחבר AP באמצע , או AP ל מודם ואת הראוטר אני אשים באמצע זה יכול לעזור? זה עובד ככה בכלל?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
התקנתי רשת בין שני מחשבים בעזרת SWITCH על XP ואני מצליח לשתף קבצים רק ממחשב אחד כאשר אני מנסה להכנס למחשב הראשון מהמחשב השני אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה ומתבקש לתת שם וססמה כמו כן חלון ההגדרות של השיתוף שונה בכל אחד מהמחשבים יש למישהו רעיונות לפתרון?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק איזה פורטים הספקית חסמה לי?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב ישן שאני יכול להרכיב עליו מעבד פנטיום 3 450 או סלרון 466 OC ל 525 בכל מקרה אני רוצה להתקין עליו לינוקס כדי שהוא יתפקד כנתב או שרת - לא משנה מה - אני רוצה שהוא יהיה מחובר לאינטרנט ואליו יחוברו שלושה מחשבים שיגלשו וגם יהיה ביניהם קשר דרך הרשת להעברת קבצים ביניהם. איזה לינוקס אני צריך להוריד ומהן ההגדרות שאני צריך להגדיר בכדי שמה שציינתי יעבוד, והאם שרת לינוקס שכזה יעשה את העבודה יותר טוב מנתב רגיל? ובנוסף איזה מעבד כדאי לי לשים פנטיום 3 450 או סלרון 466 מומהר ל 525? בברכה.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
1. Your Tweakable Settings: Receive Window (RWIN): 37752 Window Scaling: 0 Path MTU Discovery: ON RFC1323 Window Scaling: ON RFC1323 Time Stamping: ON Selective Acks: ON MSS requested: 1452 TTL: (less any hops behind firewall) 62 TTL remaining: 47 2. Test 146000 byte download Actual data bytes sent: 146000 Actual data packets: 101 Max packet sent (MTU): 1492 Max packet recd (MTU): 1492 Retransmitted data packets: 0 sacks you sent: 2 pushed data pkts: 8 data transmit time: 3.226 secs our max idletime: 503.8 ms transfer rate: 29764 bytes/sec transfer rate: 238 kbits/sec This is not a speed test! transfer efficiency: 100% 3. ICMP (ping) check Minimum pi…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי HUB מסוג זה,השאלה שלי אם צריך דרייברים לHUB הזה כדי ש WINDOWS יידע להתמודד איתו או שמספיק לחבר אותו לחשמל ואת המחשבים אליו???
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
יש לי רשת בבית בין 2 מחשבים הראשון עם WIN XP והוא מחובר לאינטרנט והשני עם WIN 98 התקנתי את הרשת והכל טוב אבל רק בWIN 98 אין לי גישה למחשב השני אבל יש לי אינטרנט בו במחשב הראשון הכל עובד טוב ויש גישה לקבצים. במחשב השני אני רואה את המחשב הראשון בקבוצת העבודה אבל שאני בא להיכנס מופיעה הודעת שגיאה לפיה אין לי הרשאה
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי הלגדיר את הDNS הסתבכתי עם זה: בשלוש כרטיסי רשת: במחשב ראשי---- כרטיס רשת שמתחבר למודם ADSL של אינטרנט זהב אחד שמתחבר למחשב לקוח! לקוח------ ואת הכרטיס רשת במחשב לקוח בתודה מראש!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום. הסיפור הוא כזה-אשמח אם תוכלו לייעץ לי מנסיונכם הרב: המחשב של חבר שלי עושה בעיות בחיבור לאינטרנט. אין שום בעיה לגלוש באקספלורר אבל תוכנות מסויימות לא נכנסות בכלל לרשת (SPYBOT , OUTLOOK EX , ועוד...) מהתמיכה אמרו לו שזה בגלל הנורטון, אז הסרנו אותו, אח"כ גם הסרנו את SP2 אבל עדיין אותה הבעיה. יש לו מודם USB של מוטורולה בכבלים - אבל אני מניח שאם היתה בעיה במודם אז לא ניתן היה לגלוש באקספלורר, נכון ? נכון לעכשיו אין אנטי וירוס, אין פיירוול, ואין SP2 - אבל יש בעיה ואיש אינו יודע לפתור את הבעיה. הודעות שגיאה מדי פעם של ה XP (בסגנון הפנייה לזיכרון) הביאו אותי למסקנה שצריך לפרמט ! מה דעתכם ? תודה לכל מי שיוכל לעזור !
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ומודם של ECI B FOCUS ROUTER 270 והוא מתחבר לכרטיס רשת עכשיו רציתי לחבר גם את המחשב של אח שלי ושגם הוא יוכל לגלוש ואבל כדי שהוא יוכל לגלוש המחשב שלי לא יהיה חייב להיות דולק פתחתי את האשכול הזה כי לא הבנתי ממש לפי המדריך שיש פה אז אם משהו יוכל להסביר לי מהם השלבים שאני צריך לעשות ואיזה כבלים צריך אני ממש אודה לו
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
בס"ד שלום... קניתי מחשב חדש ויש לי מחשב נוסף שמחובר לאינטרנט מהיר... השאלה היא איך אני יכול לחבר את שני המחשבים לרשת בו זמנית(מהי הדרך הזולה והקלה ביותר לכך...)
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני יודע שאפשר לחפש דרך מנועי חיפוש אימיילים של אנשים .. לדוגמא של בנאדם שאיפה שהוא פירסם את המייל שלו(באיזה כתבה או מאמר) אז איך אני יכול לימצוא ? לדוגמא בגוגל - מה עליי להקיש כדאי לימצוא מייל של בנאדם שאני יודע את שמו ?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
טוב חבר'ה, עד היום הייתי מחובר למחשב של אחותי דרך כבל רשת, כלומר חיבור P2P, כשאני משמש לה שרת, כלומר אני המחובר ישירות לאינטרנט. נמאס. אני צריך ששני המחשבים לא יהיו תלויים זה בזה, לכן החלטתי לזנוח את הP2P וללכת על אפשרות הראוטר וכו'. העניין הוא כזה: יש לי מודם AHT-E300 של סמסונג, ההוא הכחול שנראה כמו מגהץ פתחתי את הקושחה שלו לראוטר, אבל.. עכשיו מה? איך מתבצע החיבור פיזית..? אני אמור לקנות עכשיו רק סוויצ', נכון? לא ראוטר... תקנו אותי אם אני טועה. אה, הערה אחרונה: בטח יציעו לי לעשות רשת אלחוטית.. אי אפשר, אחותי בממ"ד, ואני מניח שאין צורך לציין שאני מחפש את הפתרון הזול ביותר... תודה מראש. נדב.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום אשמח מאוד אם משהו יכול להפנות אותי לאתר מקיף שניתן להוריד בו קבצים לתוכנה guitar pro (.... חוץ מmysongboo), ואם משהו מכיר איזה פורום בנושא זה או בנושא טאבים ותווים. תודה רבה מאוד מאוד!!
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
אמור לתפקד במסיבות רשת של עד 30 אנשים לרכי רשת בלבד, מישהו יודע היכן ניתן לקנות דבר כזה? במידה וכן אנא כיתבו או דברו איתי במסנג'ר(rei6@nana.co.il) זה דחוף נורא, בתודה -רעי
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני ממש אובד עצות!!! :s05: , הוספתי מחשב חדש לרשת שלי במקום מחשב שכבר היה לי חיברתי לרשת אבל הבעיה שכשהוא עולה הוא לא עולה יחד עם חלונית להכנסת שם משתמש סיסמא ולאיזה דומיין אני רוצה להיכנס, זה עולה באופן אוטומטי, מה עושים???.... בבקשה עיזרו לי זה ממש דחוףףף
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אבל ה-Zone alarm חוסם למחשב השני את הגישה לאינטרנט וכשאני מכבה אותו אני חשוף לעולם אמרו לי שאני יכול לפתוח פורט פנימי שהמחשב השני יוכל לגלוש.... מישהו יכול להגיד לי איך?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
בס"ד יש לי מחשב נוסף שעכשיו קניתי ואני רוצה לדעת איך אפשר לחבר אותו לרשת(בישן שנמצא בחדר נוסף יש חיבור ADSL) כדי שיעבדו בו זמנית אני לא מעוניין לקנות רכיבים כמו רשת אלחוטית אלא לחבר את שני המחשבים לרשת על אותו קו... כמו כן יש לי מודם ADSL חיצוני לשני המחשבים...
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת איך אני יכול לדעת עם המהירות שיש לי זה המהירות שהספק אמור לתת לי תודה
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-