רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
אני משום מה תמיד הייתי מחובר לרדבק 21 עכשיו אני בודק סתם אני ברדבק 12 של נזק לא יודע למה העבירו אותי רד בק אבל אני מעוניין לחזור לרדבק הקודם מהסיבה שאם היוזר ניתקע אצל הספק ברדבק הקודם הוא שלח מסר לספק וזה ניתק אוטומט ואילו ברדבק 12 הדפוק הזה שזה ניתקע במערכת זה פשוט לא משתחרר וצריך לחייג לספק שיחשרר ידני האם יש אפשרות לעבור רדבק ודבר שני יש איו שהיא שיטה שברגע שזה ניתקע זה ישתחרר מיידית ללא צורך בחיוג לספק האינטרנט כל פעם !? שלכם :-*
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ישלי שני מחשבים בבית אחד פועל על מערכת הפעלה חלונות 98 גרסא שניה והשני פועל על חלונות אקספי. כיצד אני יכול לחבר את שני המחשבים ברשת? (אני מנסה ( שניהם באותו WORKGROUP אבל כאשר אני ניגש ל- netwrok nieghborhood מופיע רק המחשב ממנו אני ניגש לרשת).... נאי אשמח אם מישו יעזזר לי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
התחברתי היום (סוף סוף) ל ADSL. יש לי מודם AlcTel. ואני עובד עם XP. אני יכול לגלוש בכיף וזה די מהיר אבל כשאני מנסה להוריד קבצים זה לא נותן לי. למרות שמ KaZaA אני יכול להוריד (לא מהר כל כך). ניסתי להוריד דרך DAP אבל זה מנסה להתחבר ולא מצליח , אותו דבר גם עם Get Right. ניסתי להוריד דרך הדפדפן (IE) וגם זה לא עובד. מישהו מכיר פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בגלל שנדפקו לי הפינים בכבל שמחבר את המודם כבלים לחשמל( :'() אני גולש דרך 56K, ואני לא יכול לגלוש בשום מקום חוץ מבHWZONE, שזה האתר הראשון שנכנסתי אליו היום! > ICQ מתנתק כל חצי דקה, ושום אתר אחר לא עולה!~!!! מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אהלן, אני מבין HTML ואני בונה אתר!! הקטע שאני לא יודע עדיין ASP ואני רוצה מספר דברים: 1. אני רוצה לדעת אין בונים מונה. 2. אני רוצה לדעת לכתוב צ`אט שיהיה לי באתר בו אני היה מנהל ויוכל להעיף אנשים בלתי רצויים. 3. אני רוצה לדעת לכתוב פורום שיהיה לי באתר שבו יוכלו כמובן להשאיר הודעות ואנשים אחרים יוכלו לענות, אך כדי לעשות את זה צריך גם דף שבו ימלאו את ה"בעיות" כמו הדף שאני מלאתי את הבעיה שלי עכשיו!! איך אני עושה את זה??? בבקשה ממכם תנו לי כתובת של אתר טוב שמלמד ASPושנותן את הקודים של הדברים האלה או שפשוט תרשמו לי את הקודים בעצמכם!! תודה!!! בכל מיקרה הכתובת של האתר שלי בנתיים היא: ahla.kef.li שבו תמצאו תוכנות, משחקים, שירים, גופנים וכו`....
-
אהלן, אני מבין HTML ואני בונה אתר. הקטע שאני לא יודע עדיין ASP ואני רוצה מספר דברים: 1. אני רוצה לדעת אין בונים מונה. 2. אני רוצה לדעת לכתוב צ`אט שיהיה לי באתר בו אני היה מנהל ויוכל להעיף אנשים בלתי רצויים. 3. אני רוצה לדעת לכתוב פורום שיהיה לי באתר שבו יוכלו כמובן להשאיר הודעות ואנשים אחרים יוכלו לענות, אך כדי לעשות את זה צריך גם דף שבו ימלאו את ה"בעיות" כמו הדף שאני מלאתי את הבעיה שלי עכשיו!! איך אני עושה את זה? בבקשה ממכם תנו לי כתובת של אתר טוב שמלמד ASPושנותן את הקודים של הדברים האלה או שפשוט תרשמו לי את הקודים בעצמכם! תודה. בכל מיקרה הכתובת של האתר שלי בנתיים היא: ahla.kef.li שבו תמצאו תוכנות, משחקים, שירים, גופנים וכו`....
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
[glow=red, 2, 300]שלום לכם ! יש לי בעייה מאוד מצחיקה למען האמת... בכל פעם שאני מחבר את שני המחשבים שלי אחד לשני בזמן שהמחשב המחובר ישירות לadsl אכן מחובר, והמחשב השני משתמש גם הוא באינטרנט . משחקים מתמזערים כל בערך שלוש דקות , וזה ממש קטסטרופלי . מה אני עושה?[/glow] בתודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
ALCATEL.311.AND.511.UNLOCKER.v1.0 הורדתי את הדבר הזה(כי אני לא יודע בדיוק איך לקרוא לזה)ואני לא ממש יודע מה זה עושה....אמור לפתוח את המודם? בכלל זה המודמים שיש פה בארץ של האלקטל? או זה משהו אחר בכלל? מישהו יודע? ??? ??? ??? עריכה: תמונה של התוכנה הזאתי
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
-
-
אני רוצה להכים רשת ואינטרנט אבל אני לא יודע איך בבקששה עיזרו לי אני נואש
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
בבקשה מי שהתנסה איתם או שעדיין משתמש בהם, שיגיד לי אם הם טובים, ואם אין הגבלות. אני מדבר על השירות שלהם לחבילת 750K בכבלים, דרך ערוצי זהב. תודה מראש, מתן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי! קצת הצלחתי להסתבך עם עצמי... ולא מצאתי מישהו שיושיע אותי... אז.. אתם התקווה האחרונה... ככה, עד היום היה לי חיבור Dial-Up, ורשת Peer to Peer (2 מחשבים, 2 כרטיסי רשת, קאבל מוצלב) - ואת ה-Internet sharing הייתי עושה בעזרת התוכנה WinGate Pro. והיום, סוף סוף, חיברו אותי ל-ADSL... בגלל שה-ADSL משתמש בכרטיס הרשת, קניתי האב, כדי שעדיין הרשת תתפקד, בתוספת לחיבור ה-ADSL... שיניתי את החיבורים בקאבל - לישירים (כשהגידים בקאבל - אחד לאחד) - ובעזרת התמיכה הטכנית של בזק בינלאומי, הגדרתי את כל ההגדרות TCP/IP החדשות, כדי לאפשר את חיבור ה-ADSL... (מה ששינה לי את כל הגדרות הרשת הקודמות) ועכשיו, אין לי שמץ של מושג איך לגרום ל-2 המחשבים "לדבר" באמצעות ההאב... (כרגע כל הנורות על ההאב דולקו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
למה הוא התכוון?
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
יש לי חבילת ADSL 0.5 מ012. ככה נגיד עכשיו אני מוריד דברים אחרי שעה שעה וחצי והוא פתאום מפסיק להוריד הוא לא מתנתק מהאינטרנט אבל זה כאילו שהוא לא מחובר זה מעצבן כי אני צריך לעשות RESET כל הזמן אולי אתם יודעים מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב אחד עם WINXP ועוד מחשב עם WIN 98SE עכשיו לכל מחשב יש כרטיס רשת אחד האם זה אפשרי לחבר את אותם ברשת בלי מכשיר נוסף חוץ מהכבלים של הרשת ואני לא רוצה שיתוף אינטרנט ואם זה כן אז איך קוראים לכבל הזה וכמה הוא עולה עזרו לי בבקשה זה דחוף אני צריך פיתרון עד מחר עריכה: היה שינוי בשאלה עכשיו זה בעיה של שני מחשבים בבקשה עזרו לי
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
אולי סוף סוף נקבל מהירות נורמלית http://computers.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&path=4&id=270557
-
- 1 תגובה
- 935 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים המקושרים ביניהם באמצעות כבל רשת מוצלב האחד (ראשי) עם מערכת Windows XP והשני עם מערכת Windows 98SE. הרשת פועלת מצויין ולא נתקלתי בשום בעיות. כל הכוננים משותפים בין שני המחשבים וגם מסומנים באפשרות "Allow network users to change my files". אבל כאשר אני ניסיתי להכנס לתוך תקיית הprogram files מהמחשב המשני לא ראיתי את התקייה (כמו כן גם תקיית ה-Windows)! כשניסיתי לשתף את התיקייה, (לחיצה ימנית ו- ...Sharing and Security) אז האפשרויות היו חסומות ובתחתית החלון ההודעה: all the options on this tab are disabled because this folder is used by the operating system Print Screen (מצטער על האיכות..). כמו כן, בחיפוש קצרצר בעזרה של האקס פי מצאתי את הדבר הבא. אני רוצה לציין …
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי האב. העברנו את המחשב הראשי (שלי) למעלה, ואת המשני (של אחותי) השארנו למטה, ליד ההאב וקופסת ה ADSL. אז חיברתי את המחשב הראשי לכניסה הראשונה של ה HUB ואת של אחותי לכניסה השנייה. חוץ מזה חיברתי כבל מיציאת ה OUT בהאב לקופסת ה ADSL. יש לי בשני המחשבים WINXP, בראשי הוא PRO באנגלית ובשני הוא HOME בעברית (לא נראה לי שזה מהווה בעיה). עכשיו לחצתי בהגדרות של ההתקשרות על SETUP A HOME OR A SMALL OFFICE NETWORK, ושם בחרתי שהמחשב הראשי מחובר דרך האב יחד עם עוד מחשבים וכך הוא מתחבר לאינטנרט (האפשרות הראשונה במסך השני כשאני בוחר ב OTHER). לאחרמ כן נדרשתי לבחור את החייגן שאיתו אני מתחבר לאינטרנט, ובחרתי בו (החייגן מקונפג כבר להתחבר ישירות לספק שלי, בלי הפורטל של WOW). לאחר מ…
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
האם ע"י שינוי הגדרות מסוימות ברגיסטרי אני יכול לעלות את מהירות המודם ?
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
אני מחובר לרשת הכבלים דרך ערוצי זהב / אינטרנט זהב מעוניין להמליץ לחבר עך אותו דבר העיניין שאני התחברתי לפני חצי שנה ומאז דברים השתנו הודה על עזרה ועל דעותכם
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי היום מחשב אחד בבית בעל כרטיס רשת שמחובר אליו מודם כבלים. בעוד כמה ימים אני עומד לקבל מחשב נוסף שעליו יש כרטיס רשת OBBOARD, האם יש אפשרות לשתף אותם ברשת כולל גלישה באינטרנט? כי לאן אני יחבר את המודם כבלים אם אני יחבר את שני המחשבים לכרטיס רשת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
היום יש לי רשת של 2 מחשבים בין כרטיסי רשת. אני רוצה להרחיב את הרשת להוסיף עוד מחשב המחשבים הם : AMD XP 1700 - שהוא יהיה השרת (WINXP) AMD 900 (WINXP 233 פנטיום - WIN98 אני מאמין שהדבר הכי טוב יהיה לחבר אותם עם HUB לפי מה שהבנתי אני מחבר את המודם בכבל ישר, נכון? ובאיזה כבלים אני מחבר את המחשבים ל HUB? ישר? מוצלב? איזה HUB אני צריך? (כמובן כמה שיותר זול!)
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
שלום!!! אני עסיתי עברה מודם ADSL HOME לADSL PRO ועכשיו יש לי בעיה עם שימוש שרתים שלי כמו MAIL.FTP.WEB ניסיתי לרשום פקודה nat create protocol=tcp inside_addr=10.0.0.10:21 outside_addr=0.0.0.0:21 ואני מקבל failed to create static nat entry מה לעסות?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Switch של CenterCOM FS708 - ברגע שאני מחבר אותו לרשת הוא גורם לי לתעבורת רשת איטית מאוד ומציין שיש הרבה Collosions, נכון לעכשיו אני עובד עם Dynamode Switch and Surecom switch (יש לי שני Switches שמחוברים ב Uplink עקב ריבוי תחנות עבודה), במצב הנוכחי הרשת עובדת מצויין, בלי התנגשויות במקסימום מהירות, שאני מחליף את ה Dynamode ב CenetrCOM מתחילה החגיגה..... ה CenetrCOM חדש, ואני יוצא מתוך נקודת הנחה שהוא לא פגום...... יש למישהו רעיון אחר?
-
- 1 תגובה
- 903 צפיות
-