רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ברצוני לדעת איך לחבר שני מחשבים שאין בהם אינטרנט לרשת, בשני המחשבים יש ווינדוס אקס פי פרו? בבקשה בבקשה תכתבו לי כאן, כי במדרך לא הבנתי כמעט כלום.. והסתבכתי עם זה... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, הגדרתי שני ראוטרים של 3COM לעבוד בWDS, ומשום מה הראוטר השני כל הזמן הופך להיות לא זמין, או לא מעביר DHCP. לאחר RESTART הוא מסתדר. אני חושד שזה בגלל שמפעילים טלפון אלחוטי 2.4G בבית אבל לא בטוח. יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! 1)אני צריך ליצור 420 יוזרים עם השמות user01-user420 2)סיסמא:password 3) password never expired עדיפות ל-DSADD אשמח לתשובה בהקדם!!!!
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים בעזרה רשת אלחוטית, שניהם כרגע מופעלים בXP, ואני רוצה להעביר את החזק יותר לVISTA. האם יש בעיות להקים את הרשת מחדש עם מחשב אחד שמריץ XP ואחד VISTA? או שזה יילך חלק? תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי... במחשב מסויים ברשת הביתית יש בעיות מהירות. לדוגמא, שאני מעתיק עליו קבצים המהירות יורדת דרסטית ל 1MB, או צופה בקובץ וידאו שיושב על הכוננים הקשיחים שלו הסרט נתקע. (רשת ביתית 10/100) לא ביצעתי אף שינוי במערכת הכוללת ובמחשב המסויים. בעקבות הבעיות התקנתי דרייבר לכ.רשת של REALTEK מהאתר שלהם. לא עזר לבעיה. מדובר בווינדוס 7. מה לדעתכם ניתן לעשות? יש תוכנת דיאגנוזה שיכולה להבהיר מאיפה מגיעה הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
-
שלום חברים קניתי נתב לא ממזמן. הוא היה עובד בקצב של 54Mbps.. עכשיו אני רואה שזה עובד על 36Mbps מה קרה ? לא שיניתי או הוספתי מכשירים חשמליים לאיזור.. זה אמור להפריע אם זה 54Mbps או Mbps 36 . מה זה אומר ערוצים? הנתב מוגדר על 6. אם אני ישים על 12 זה ישנה משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
האם אפשר לחבר sfp של בזק לממיר לכבל רשת פרטי כדי לחבר ראוטר פרטי? ניסיתי לחבר ממיר כזה של פרטנר, הוצאתי את ה sfp של פרטנר והכנסתי את ה sfp של בזק וזה לא עבד. ראיתי שמוכרים בדיוק את אותו הדגם של d-link בחנויות ב 99₪. האם יש איזו נעילה וצריך לרשום את הממיר הזה? הייתי בטוח שסתם מדובר בממיר טיפש שבצד אחד מקבל סיב אופטי עם sfp ובצד שני מוציא חיבור לכבל רשת. דרך אגב איך קוראים למכשיר הזה? ממיר, מתאם, מתאם מדיה, ברידג'? כי נראה שאנשי השירות של בזק די אהבלים ומדברים איתי על ה sfp כשאני מדבר איתם על זה.
-
- 1 תגובה
- 6.6k צפיות
-
-
-
אהלן, במשרד של אבא שלי בעבודה מחובר מחשב אחד נייח לנקודת גישה לאינטרנט בקיר שמחברת אותו ישירות, בלי נתב או מודם או משהו כזה בין הקיר למחשב שלו (אני מניח שיש נתב ראשי שממנו יוצא הכבל אל המשרד של אבא שלי, לא בטוח מה הוא סידר לעובדים שלו שם.. וגם הוא לא.. :\ ) ובכל אופן, אם אני מחבר לשם לפטופ לדוגמא, עם שם ודומיין והכל שונה לגמריי, הוא עדיין מתחבר לשרת. ככה שאני דיי לא יודע מה הולך שם.. בכל אופן, הוא ביקש ממני לארגן לו רשת אלחוטיט למשרד, ככה שבעת ובעונה אחת גם הלפטופ וגם המחשב הנייח יהיהו מחוברים לאינטרנט, כאשר הלפטופ ברשת אלחוטית למישהו יש רעיון? (חשבתי על לחבר לשם האב אלחוטי עם יציאות רגילות, וככה לחבר גם את הניייח וגם את הנייד) התקציב לכל העסק זה 500 שקל בערך.. (ז"א, גם ל…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! לאחרונה לקחתי על עצמי כפרויקט לבנות ולהתקין מחשב מדיה בבית (HTPC). אני מעוניין שהוא יוכל לבצע סטרימינג, אבל ביתי בעייתי: הראוטר בחדר העבודה, ואילו הסלון נמצא בקומה למעלה. בעקרון יש שם קליטה, אבל כנראה לא מספיק בשביל להזרים מדיה (למטה עובד, למעלה לא*). מהירות החיבור היא 10MB של בזק (תשתית+ספק), והמודם הוא של D-LINK, דגם DSL-2650U. ההזרמה תתבצע מהמחשב למטה למחשב בסלון (ומשם לטלוויזיה! או, יום שמח בו זה יקרה!) שאלתי היא: מה כדאי לי לעשות? לשדרג לראוטר בתקן n? איכשהו להעצים\להקפיץ את הסיגנל? (אם כן - אשמח למדריך\לינק\פירוט בנושא) או אולי בכלל לוותר על הרעיון, להבין שהמחשבים רחוקים מדי ובאים מתרבויות שונות מדי, שהזרמת מדיה אלחוטית לא תעבוד ושאני צריך להשקיע בדיסק…
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אוקיי תשמעו,פ בתקופה האחרונה התחילו לי לאגים מטורפים. ברק הטמבלים לא עוזרים לי - כצפוי. הרצתי tracert, וזה מה שקבלתי: Tracing route to google.com [72.14.207.99] over a maximum of 30 hops: 1 1981 ms 3 ms 2 ms SpeedTouch.zeidman [10.0.0.138] 2 * * * Request timed out. 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 * * * Request timed out. 6 * * * Request timed out. 7 * * * Request timed out. 8 * * * Request timed out. 9 * * * Request timed out. 10 * * * Request timed out. 11 * * * Request timed out. 12 * * * Request timed out. 13 * * …
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
הוא לוקח לי את כל רוחב הפס יש דרך לשלוט על הPS3 דרך המחשב?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום עזבתי את בזק לטובת הוט, יש ברשותי רפיטר של בזק NETGEAR האם יש דרך לחבר אותו לראוטר של הוט על מנת לתגבר את הרשת לשאר חלקי הבית ? (דו מפלסי ) תודה
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית מס' מחשבים העובדים על אותה רשת אלחוטית,וביניהם יש שיתוף קבצים (לעיתים כוננים שלמים ולעיתים ספריות מסוימות). האם יש דרך שהכניסה לספרייה מסויימת/כונן מסויים המשותף ברשת תהיה מותנית בהכנסת סיסמה ? אני אסביר את הצורך שלי על מנת להיות ברור יותר... מגיעים אלי חברים לפעמים עם המחשבים הניידים שלהם בשביל ללמוד אז מן הסתם אני נותן להם את הסיסמה של הרשת בשביל שיוכלו לגלוש אבל אני לא רוצה שיוכלו להיכנס לספריות השיתוף שלי בנייח( שעליו רץ XP דרך אגב)... זקוק לעזרה הזאת דיי בדחיפות... תודה,ליאור.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום! יש לי רשת קוית עם נתב של אדימקס ומודם של מוטורולה. מאז שפירמטתי את אחד המחשבים יש לי בעיות בשיתוף הקבצים ברשת. אבל האינטרנט עובד מעולה. יש רעיונות איפה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
מזה שבועיים בלי סיבה נראת לעין כל פעם שאני פותח ה"מחשב שלי" או דברים נוספים נפתח באופן אוטומטי חייגן לאינטרנט יש למישהו רעיון להפסיק את התופעה!!!! תודה תוכנה #WINXP PRO
-
שלום יש לי שני מחשבים הראשי xp עם 2 כרטיסים השני כרטיס רשת עם 98\2 הרשת בניהם עובדת אבל שיתוף האינטרנט אינו עובד למעט אתר אחד והא start כל קישור אחר אני נתקל בהודעה הדף לא נמצא מבקש עזרה בפתרון הבעיה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום לכולם. המחשב הראשי שלי מחובר ע"י כבל אל הראוטר (ROTAL RTA 1025W) לאחרונה החלו בעיות והתגלה לי שהסולטים LAN 1 ו LAN 2 - אינם עובדים כראוי \ עובדים באיטיות רבה ואילו LAN 3 ו LAN 4 עובדים בסדר. חוץ מבעיה אחת.... כל כמה שניות מתקבלת הודעה על "כבל רשת מנותק" כמו כן כשמתקבלת ההודעה הנורה הירוקה של אותו חיבור (LAN 4 ) נכבת. כמובן שגם האינטרנט אינו עובד עד שהראוטר שוב מתחבר ואז לאחר כמה שניות שוב מתנתק , מתקבלת ההודעה , ומתחבר . גם שמתי לב שיכול להיות שעות שבהם הכל עובד בסדר , ויכול להיות שעות (כמו עכשיו למשל... ) שממש כל שניה, התנקות - התחברות- התנתקות - התחברות וכו' וזה לא מפסיק... לדעתכם הבעיה בראוטר? בכבל? אולי בכלל עם בזק?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים, במקום העבודה שלי מותקן Esafe למי שמכיר, כעת אני מעוניין לעקוף את החסימה על מנת שאוכל לשחק טקסס הולדם בפייסבוק.. הesafe חוסם לי את הסרבר של המשחק. ניסתי להתחבר דרך הכתובת IP ברוב האתרים זה מצליח להיכנס לאתר אבל באתר הזה של המשחק ( zbar2.zynga.com ) כאשר אני מנסה לעבור דף הוא נחסם שנית מישהו מכיר דרך כיצד לעקוף את החסימה של הEsafe ? תודה מראש, שמעון
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני משתמש ב Azureurs ככה שאין לי מושג אם זה קורה גם בקליינטים אחרים של ביטורנט. אני שם לב שהוא תמיד מוריד יותר מידע מהקובץ עצמו. ינעו אם הקובץ 700 מגה הוא מוריד 715 מגה ורק אז מסיים, אני בטוח שיש לזה הסבר הגיוני ואני מעוניין לדעת מהו. תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
-
עקב נפילות חוזרות של תשתית בזק באזורי (הוט לא יותר טובים) אני זקוק למודם סלולרי עבור משרד קטן. דרישות: 1. לפחות 4 יציאות רשת קוויות 2. יציבות בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחובר בPPPOE עם יוזר של 014, ואני מעוניין להגדיר חיבור של VPN דרך 012 בנתב, ולהגדיר לו דרך STATIC ROUTE שינתב עם הVPN למקומות ספציפיים. מעדיף לעשות את זה בנתב במקום במחשב. בSERVER IP רשמתי את השרת שאליו אני מחייג, וגם ב REMOTE SUBNET. כל השאר השארתי איך שהוא, ולמטה בשם משתמש רשמתי את השם משתמש. מה אני עושה לא נכון? או שאולי עשיתי נכון, איך אני יודע שזה עובד, כי עדיין אני יוצא לאינטרנט דרך ה014. איך אני גם יכול לראות את הIP שאני מקבל בVPN? לא מצאתי מקום בSTATUS שאני יכול לראות את זה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה יש לי בעיה די מוזרה. אני מנסה להוריד קבצים, לא משנה איזה סוג ושניה לפני הסוף ההורדה ניתקעת ויש הודעה של שגיאה : - CHROME-CORRUPTED FILE IE9- LOST CONNECTION WITH THE SERVER - FIREFOX - כנ"ל חשוב להדגיש שאני מוריד קבצים מהאתר extabit.com ומrapidshare וגם מאחרים. הבעיה לא קיימת כל הזמן. לפעמים אחרי שאני מוריד איזה 4 פעמים את אותו הקובץ זה מצליח לסיים. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-