עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Shbd,

בוקר טוב, הנני עובד עם ראוטר TP-LINK 1043ND וקשוחת DD-WRT בגרסתה האחרונה לראוטר זה. הכל באמת עובד מצויין אך משום מה פעם בכמה שעות הרשת האלחוטית מפסיקה לשדר. כדי לתקן את בעיה כל מה שאני עושה הוא פשוט להיכנס לממשחק הניהול מהרשת הקווית ולאחר מכן לחיצה על "APPLY SETTINGS" בלשונית ה- WIRELESS. (וכך זה חוזר חלילה). עוד מישהו נתקל בבעיה?

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  2. קניתי מחשב נייד, יש בו כרטיס רשת שתומך בETHERNET, וגם במחשב שלי, הבנתי שכדי להקים רשת אלחוטית אני צריך לחבר למחשב "הראשי" נתב, ולנייד כרטיס רשת, ולחבר בינהם בתכנה. ישלי כמה שאלות: 1)האם זה נכון? 2)אם ישלכם טיפים בנוגע מה לעשות\לא לעשות או איזה חברות לקנות אני אשמח 3)אני יכול לשתף את החיבור שלי לאינטרנט בין 2 המחשבים? כך ששתיהם יוכלו להיות מחוברים באותו הזמן?

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  3. יש לי פרימיום במגה אפלואד, קבצים מסויימים מוריד לי על המקס' וקבצים אחרים על קילובייטים בודדים ולפעמים בייטים.. הבעיה קיימת גם בראפידשר אבל שם אני יודע שבכתובת של כל קובץ קיים שם השרת שממנו אני מוריד את הקובץ ועם מנהל הורדות אני יכול לשנות ידנית את השרת שממנו אני אוריד וככה אקבל מהירות גבוהה יותר (כל התחברות מחדש לספק יכולה לשנות את הניתוב ככה שאם משתנה לי הIP יכול להיות ששרתים שקודם היו איטיים בשבילי עכשיו יהיו מהירים). יש פתרון כזה במגה אפלואד? אני פשוט משתגע..

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  4. שלום כולם יש ברשותי 3 מחשבים שאני רוצה לחברם לאינטרנט (כבלים של ברק 750 אני גר בהרצליה אז זה של ערוצי זהב ואין חיבור קבוע צריך להשתמש בחיגן lt2p מודם של טריאון ויש מגבר) אז ראשית אני צריך המלצה לראוטר שיעמוד בנתונים למעלה וגם אני צריך הוראות התקנה קינפוג וככה וחיובר למודם ושטיות כאלה כלומר יש לי 3 מחברים רואטר מודם ו4 כבלים רשת מה אני עושה עם כול זה? אם אני לא טועה מחבר את המודם לראטור עם כבל רשת ומהסוויץ שבראוטר מעביר 3 כבלים לכול מחשב ? ומה הלאה ? איך אני מקפנג תחגין ? איך אני פותח פורטים בפיירואול שלו? והאם הפיירוואל של הראוטר מספיק? אם לא הצעות לפיירוואל טוב יתקבלו בברכה תודה!

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  5. היי, אני צריך המלצה על נתב, אבל יש לי יותר מדי דרישות כאלה שאני בהחלט בספק אם יש נתב שעונה על כולן, אנסה לתמצת כמה שאפשר. מה כרגע יש לי ? מודם-נתב 2WIRE HOMEPORTAL 1000SW המחשבים המחוברים : אחד מחובר באיטרנט, השני בכרטיס PCI, השלישי ב USB (שעושה בעיות ניתוקים - תקלה ידועה בפורום הזה הרבה) הרביעי והחמישי מתחברים אלחוטית. על הראוטר שילמנו, כך שאני חושב שהוא שלנו (ולא בהשאלה). הנתב האידאלי בשבילי יכיל כמה שיותר מהאפשרויות הבאות : 1. תמיכה ב HPNA - (חובה) . שני מחשבים שלי בבית מחוברים לרשת הטלפון וכך אל הנתב ולכן זה חובה. הבנתי ש 2WIRE שולטת בשוק, אין מניעה לבחור בה אם היא מקיימת את שאר הדרישות. 2. תמיכה ב HPNA3 - (רשות) קצב של 10MBIT ב HPNA 2 (שיש לי עם הנתב כרגע) הוא איטי, …

• 3 תגובות
    • 830 צפיות
  6. Started by snopkeen,

ח'ברה, מישהו מכם הקדיש פעם מחשבה לכרטיס הרשת החוטי שלו? עם איזה כרטיס רשת אתם עובדים? והאם באמת משנה האיכות של כרטיס הרשת מבחינתכם או שהמחיר הוא זה שקובע?

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  7. בשביל להדפיס דרך WIRELESS מהמחשב הנייד הרחוק אני חייב שיהיה לי ראוטר ? יש לי מודם שמחובר ללטפטופ

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  8. אני רוצה לשתף קבצים משני מחשבים בבית ואני לא מצליח בויסטה למצוא שיתוף קבצים בין מחשבים מה שהוא עושה לי זה שיתוף קבצים בין משתמשים על אותו מחשב יש לציין שפניתי לעזרה של וינדוס ראו תמונות וכניראה מישהוא שיכור רשם את העזרה... יש לציין יש לי 2 מחשבים שמותקן עליהם XP ויש בינהם שיתוף והכל מהיר ועובד כמו שצריך רק את הויסטה אני לא מצליח לשתף גם... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  9. כמו שחלקנו יודעים לא מזמן הוחלפה השיטה בראפידשאר. בשביל להוריד צריך לקנות ראפיד ואיתם אפשר לבחור את החבילה המתאימה. הבעיה שבהתחלה הייתי יכול לשנות חבילה אך ביומיים האחרונים אין לי שום אפשרות לבחור חבילה ומופיעה לי מסך עם החבילה שלי אך ללא אפשרות לשנות אותה. תמונה: מישהיו יודע מה אני צריך לעשות בשביל שאני יוכל לשנות את החבילה שלי?

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by פרי פרי,

עברתי לברק לפני כמה חודשים, מהירות ההורדה בביטורנט צנחה לריצפה במקרים בהם אין משתפים ישראלים (כשיש משתפים ישראלים אני מקבל מהירות מקסימלית). כאמור אין לי בעייה של מהירות אפלואוד או דאונלואוד ליעדים בארץ. אני משווה את המהירות עם אותם קבצים להורדה אצל חברים שמחוברים דרך ספקיות אחרות והם מקבלים מהירויות סבירות, 20 קיי לקובץ שאצלי יורד בפחות מקיי. אני מחובר דרך הכבלים. התחלתי עם חייגן, עברתי לחיבור ללא חייגן, ההבדל היחיד הוא שבלי חייגן גם שיחות VIOP נעשו בלתי אפשריות, אני שומע את הצד השני קטוע לגמרי ועם רעשים מוזרים. יש למישהו עצה מלבד לחכות לסוף תקופת ההתחייבות ולברוח מהחברה הזו?

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by simla101,

אוקע אז אני אצל חבר. הבעיה היא כזו. היה בעיות בלה בלה המחשב לא הסכים לעלות התקנתי את ווינדווס ודרסתי את הווינדווס הקודם. החבר שלי פשוט העתיק את תקיית הדקיומנטס (הזו גם עם הקוקיז והכל) ליוזר החדש וזהו. עכשיו לחבר יש רשת הוא מחובר בחוט לנתב (יש לו ADSL אם זה משהו ונתב שלLEVEL ONE ) ואחותו ואבא שלו בכרטיסים אלחוטיים. הכל עבד טוב ויפה הוא קם בבוקר ובום האינטרנט לא עובד. התקשרנו לתמיכה אמרו שזה בעיה או בכבל או בכרטיס רשת. ניסיתי לשים לו כרטיס רשת חדש וכבל חדש...נאדה. המחשב מקבל אייפי אבל לא מצליח להתחבר לאינטרנט בשום פנים ואופן. כמו כן יש תנועה (כלומר אם אני רואה בסטטוס אני רואה שיש ביטים שנשלחו והתקבלו) יש למישהו פתרון איך לגרום למחשב שלו להסכים להתחבר לאינטרנט?

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקנות נתב אלחותי בשביל שיהיה לי אינטרנט בפלפון וגם לחבר עוד מחשב (ישן) שנימצאה 8 מטר ממקום שאני רוצה להתקין את הנתב 1. איזה נתב כדי לקנות?? תקציב (250 שח +- ) Edimax BR-6204WG Wireless Router או Edimax EW-7206 Access Point 802.11G 2. מישהוא יודעה משהוא אליהם?? (במיוחד על 6204)

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  13. Started by Adam7411,

תגידו אני היחיד שנתקל בזה? [attachment deleted by admin]

14. Started by Justo,

היי, יש לי כרטיס רשת של TPLINK אשר התקנתי לפני כמה ימים. לאחר חיבורו והעלאת דרייברים שלו, לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט (קיבלתי כתובת 169 והודעת שגיאת קישוריות מוגבלת). משיטוט באינטרנט מצאתי המלצות על שינוי ההגדרות שלו ל 100mb / Full Duplex ואז באמת קיבלתי קישור טוב. בינתיים, ווינדוס (XP) הוריד לי מלא עדכונים שבסיום ההתקנה שלהם שוב קיבלתי את אותה הודעה ארורה לפתע פתאום. שמתי לב שההגדרה שונתה שוב ולכן שיניתי אותה בעצמי פעם שניה ל 100mb / Full Duplex . להבדיל מפעם שעברה, גם לאחר השינוי הנ"ל קיבלתי כתובת 169 ואת הודעת הקישוריות המוגבלת. ניסיתי להציב את ההגדרה על 10mb / Full Duplex ורק אז קיבלתי שוב חיבור אינטרנט יציב. מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה לעזאזאל קורה כאן - מסקרן אות ו…

15. Started by Bashash,

יש אצלי איטיות מאסיבית ממש ברגעים אלו... השעה 17:40, אני מוריד קובץ שיש לו 2700 סידרים, הקובץ מאתר טורנטליץ' (בדרך כלל מוריד על פול פס...) ועכשיו זה הספיק להתחבר רק ל-32 סידרים. אני מוריד על 30-40 וזה אחרי שהטורנט היה פעיל במשך שעה! מישהו יודע על מה אני מדבר? או שאני היחיד עם הבעיה המטרידה הזאת? נ.ב - הפורטים פתוחים ואין שום תקלה אצלי. ניסיתי הכל!

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  16. Started by Aviv Bromberg,

אם יש לי מחשב בארון שהאנטנה מחוברת לגב המארז והוא מוקף ב-3 קירות עץ ואחד חסום ע"י המחשב (כמובן) האם יש קליטה למרחק של 15 מטר? יש לי אנטנה AirPlus adapters ver3.07 יש לי +router wireless D-link DI -614

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  17. Started by hag911,

מישהו יוכל להגיד לי מה אני רושם ב-redius server ip?? תמונה: http://img140.imageshack.us/img140/4376/21982892fx6.jpg תודה רבה..

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  18. Started by N-KiNG,

קודם כל אני מצטער על ההקפצות של האשכול הקודם.. פשוט הקםצתי בגלל חוסר סבלנות.. אז בקיצור יש לי בעיה של פינגים בחו"ל יש לי נתב והוא עושה לי בעיות.. של פינגים ולאגים.. ניסיתי לפתוח פורטים וזה לא עוזר... ציטוט מהאשכול הקודם: יש לי נתב (ראוטר) של EDIMAX... עכשיו יש לי פינגים גבוהים מהרגיל בחו"ל.. נגיד לחבריי יש 100-130 פינג ולי יש במקרה הכי נמוך 150 ואם זה רגיל אז 170++ ויש לי בלגומטר (סמן לאגים) שיש לי קווים אדומים (שזה אומר בעיה בתעבורה של הרשת) ניסיתי לפתוח פורטים אבל זה לא עזר... מה לעשות??

• 5 תגובות
    • 829 צפיות
  19. שלום לצוות, אני עובד כבר שנתיים עם ברק ובגדול די מרוצה לאחרונה התחלתי לסחור בחו"ל וזה מצריך חיבור למספר שרתים בחו"ל לצורך תוכנות מסחר וחדר מסחר. יש לי כל הזמן ניתוקים מהחדר מסחר. כאשר אני שואל את החברה בחו"ל הם אומרים לי שזה הספק שלך בארץ ובברק אין תשובה חד משמעית. האם אתם יכולים להמליץ על ספק שיכול להתאים את התשתיות שלו לשרתים בחו"ל? האם זו בעיה טכנית שאתם יכולים לכתוב לי מספר בדיקות שאני אעשה במחשב שלי? אשמח לתשובה בנושא.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by hachling,

שלום, יש לי בבית מודם ראוטר של dlink שקיבלתי מבזק. הבעיה היא שהוא נמצא בקומה התחתונה בתוך ארון והרשת האלחוטית לא נגישה במקומות רבים בבית. רציתי לדעת האם רכישה של נקודת גישה תפתור לי את הבעיה במידה ואמקם אותה בקומה העליונה. האם צריך להגדיר רשת אלחוטית נוספת או שאפשר לקשר איכשהו בין הראוטר לנקודת הגישה. כמו כן, האם יש נקודת גישה מומלצת? ראיתי את השתיים האלו: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TEW-638APB&cart=1321865717357641871〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WG602&cart=1321865717357641871〈=heb האם אחת מהן מומלצת? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  21. Started by GamePad,

מצטער, אני מניח שהנושא כבר טחון, אבל.. נגמרת לי החבילה ואני מתלבט בין 014 לנטויז'ן המחירים כמעט זהים ככה שזה לא משנה מצד אחד אמרו לי שהפורטים חסומים בנטויז'ן לטורנטים ואימיול מצד שני אני עובד איתם כבר המון זמן ואף פעם לא היו בעיות של ממש ונתנו לי אחלה תמיכה. מצד שלישי ההורדות באמת איטיות יותר לאחרונה, אפילו בטורנטים עם המון סידרים. מצד רביעי אני לא מכיר את 014... ??? בקיצור, מי שיש לו נסיון וידע ויכול לעזור.. תודה

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  22. Started by y_i_c,

שלום יש לי רשת בבית, עם חיבור אינטרנט משותף. אך משהו מוזר קרה לאחרונה. אחד המחשבים ברשת. יש לו גישה לאינטרנט אך אי אפשר לגשת אליו מהמחשבים האחרים והוא לא יכול לגשת למחשבים האחרים ברשת. זה מוזר, מכיוון שעד שלשום הכל היה בסדר. ומשהו השתנה בו. לא ברור מה ולא ניתן לעבוד ברשת. שאר המחשבים עובדים ורואים אחד את השני. מישהו יודע איזה SERVICE של XP אחראי על זה? נ.ב. מותקן על המחשב הזה WINXP HOME בתודה עידו

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  23. שלום אנשים יש לי שאלה בקשר לרשתותץ יש לי 2 רשתות בבית אחת מחוברת ישירות למחשב והשניה היא אל-חוטית אז השאלות שלי הן: 1) האם אפשר לשלב בין שני הרשתות? לדוגמה להוריד קובץ מהאינטרנט בשילוב של המהירויות של שני הרשתות? 2) האם אפשר באותה הדרך להפריד בין הרשתות? ךדוגמה : חיבור אחד ישמש למשחק אינטרנט והחיבור השני יוקצב להורדה? נ.ב שני הרשתות בעלות חיבור אינטרנט שונה נ.ב 2 אני משתמש בווינדוס 7

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  24. אולי TELNET SSH או משהו דומה?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  25. Started by eladh16,

שלום לכולם. יש לי בבית שני נתבים אלחוטיים של בזק. נתב אחד(Asus) שמתחבר בכבל רשת ישירות אלי למחשב, ועוד נתב(Rotal) נוסף שנמצא בחדר אחר בבית. הנתב Rotal משמש כ Access Point, והוא קולט בצורה אלחוטית מהנתב הראשון שנמצא אצלי בחדר. הנתב Rotal משדר בצורה אלחוטית למחשב שנמצא ממש מטר לידו, כלומר במחשב השני קיים כרטיס רשת אלחוטי( מחובר ב USB). עקב שידרוג מערכת ההפעלה במחשב השני ל windows 7, זה שמחובר עם כרטיס הרשת האלוטי ב USB, אני לא בטוח שהדריבר של הכרטיס רשת יתמוך במערכת ההפעלה החדשה, ויש לי שאלה אליכם. האם אני יכול פשוט להעביר כבל רשת מהנתב השני(rotal) ישירות לבמחשב השני? כלומר אני הוציא את הכרטיס רשת USB, ואת כבל הרשת מהנתב השני אני יחבר לכרטיס הרשת החוטי הפנימי בלוח האם. האם …

• 2 תגובות
    • 829 צפיות

דיונים חדשים בפורומים