עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rotman,

שלום לכולם, מעוניין להביא נתב משולב מודם מצרפת. מאמין ש tp link צריכה להיות הבחירה שלי? האם סדרת archer Dx תעבוד עם תשתית הבזק בארץ? ואם כן, איזה כדאי לי לקנות? D9 או D7? ומה ההבדלים בינהן? בהנחה ואני לא מחפש להוציא סתם כסף מיותר אבל עדיין רוצה משהו איכותי. תודה רבה על העזרה עריכה: הנתב יוזמן מאמזון: amazon. Fr

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  2. שלום, בעקבות מעבר לאקספון למהירות 100 מגה אני צריך המלצה לנתב משולב עם מודם VDSL שתומך במהירות זו, עם Dual band. תקציב: 400-500. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by matan007,

שלום, מחפש נתב מתאים לאינטרנט סיבים של פרטנר. הכוונה שיהיה בו כל מה שצריך כדי לחבר ושייפעל (מתאם סיב SFP, מודם WAN וכ"ו). צריך המלצה, תקציב סביב ה 300 ש"ח.

4. אם זה מעניין מישהו (אותי כבר לא, וויתרתי על הניסיון, הבנתי שאין אצלי במשרד צורך דחוף לזה) אחרי חיפושים רבים מצאתי נתב שהיבואן שלו טוען נמרצות שהוא עובד עם חייגן בכבלים, למורת רוחן הרבה של חברות הכבלים וודאי. (תומך ב- PPTP, PPOE ) הנתב הזה הוא של חברת 3COM, דגם: 3C855-US הוא גם האב ל-4 פורטים. http://www.3com.co.il/dealers.html לא בדקתי את זה בעצמי. כ-70 דולר בחו"ל, מקסימום פי שניים כאן אני חושב. פרטים טכניים: http://www.3com.com/prod/dk_DK_EMEA/detail.jsp?tab=features&sku=3C855-US

• 31 תגובות
    • 5.1k צפיות
  5. Started by LRa,

שלום, לידידה שלי יש נתב בבית שמחוברים דרכו שני מחשבים. כל כמה שעות הנתב מפסיק את הגישה לאינטרנט ובשביל להחזיר אותה צריך לנתק אותו מהחשמל. כשהוא מפסיק את הגישה אין אפשרות לגשת אליו מהמחשב. אם צריך את הדגם אני אפרסם אותו בערב. תודה נ.ב. חיפשתי!

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  6. שלום , אולי מישהו יכול לעזור לי בתקלה המשונה הזאת.... רציתי לשאול ..אני כבר הרבה זמן עם הבעייה פניתי לחברה באחריות אבל הם לא מגיעים לפתרון...... יש לי נתב 3 COM דגם 100-75 בבית קרקע וקומה עליונה בבית יש רשת כולם בקוי RJ-45 ADSL דרך הנתב ומחשב אחד נייד אלחוטי הנתב ממוקם התקלה היא במהירות הגלישה בנייד (אלחוטי) איטי מאוד ,אני יושב במחשב רק למטה בקומת הקרקע , עקבתי אחרי הבעייה המון זמן עד שבמקרה גילתי שאם אני עושה לנתב הפעלה מחדש אז המהירות תקינה אני מחובר במהירות 1.5 MB ואני בודק את הגלישה גם על יד הורדת קובץ מהאתר של אינטרנט זהב (180-200 kb) וגם אני רואה מעבר בין אתרים מהיר מאוד כמו מחשב חוטי ,,יש לציין שאני יושב במקום קבוע בדיוק אז אחרי שעשיתי הפעלה לנתב ועובד טוב זה…

• 4 תגובות
    • 725 צפיות
  7. מצרף צילום מסך של השגיאה תודה!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  8. אהלן אני מחובר לNGN במהירות 30MBIT, מחובר דרך נתב DLINK 6740U ופריוט בוקס של בזק. העברתי לסלון אינטרנט בHPNA דרך הקופסאות הקטנות של YES שמעבירות על הדרך אינטרנט לVOD. חיברתי מהHPNA בסלון את ה Netgear WGR614 v7 שישמש בAccess Point וישדר אות אלחוטי. העניין הוא שלא משנה איזו הצפנה אני שם (וניסיתי את כולן, החל מWEP ועד WPA2), כל עוד אני מחובר אליו עם הפלאפון \ מחשב נייד, הוא יעבוד... אבל לאחר כמה שעות של אי שימוש, לא ניתן להתחבר... זה אומר שהוא מופיע ברשימה של הרשתות, אבל פשוט לא מצליח להתחבר, עד שאני מוציא ומחזיר לחשמל. האם זה בגלל שה-30 מגה "כבד" עליו? או שמה מדובר בנתב תקול? אשמח לעזרתכם. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by star010101,

שלום לכולם השתחררתי מבזק ועברתי לHOT, ונשאר בבעלותי נתב SIEMENS חדש. יש לנתב הזה ערך כלשהו? או עדיף להשאיר אותו אצלי לתקופה עתידית בבזק. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי,אני מחפש בנרות נתב/מודם סלולרי 3G ,שהוא גם יציאה לקו טלפון כדי לחבר מכונת פקס רגיל לשליחה וקבלה למשרד קטן. מכיוון שהשוכר עושה בעיות עם קו רגיל (תשלום גבוה לבנק דקות והוא לא מאשר התקנת קו נפרד) , לכן אני מחפש נתב שיאפשר בין היתר גלישה קלה אבל בעיקר קו טלפון ללא תלות בתשתית (בזק/הוט) . בעבר חברות הסלולר נראה לי מכרו כזה אבל כיום כבר לא. אשמח לקישורים ושמות של נתב כאלו. מצאתי בארץ 2-3 בודדים ,עם אחריות קצרה והחנות עצמה לא יודעת אם זה באמת אפשרי. http://www.laptopcharger.co.il/site/Shop/manufacture/manufactureCat.asp?depart_id=154640&manufacture_id=17300 בבקשה אין צורך להציע הצעות של פקס2מייל ואתרים לשליחת פקסים זה נועד למשרד קטן לאדם מבוגר שלא מבין הרבה בטכנולגיה. תו…

• 2 תגובות
    • 6.6k צפיות
  11. שלום לכולם יש לי נתב סלולרי עם טכנולוגיה של דור ארבע, אם אני משדרג את חבילת התקשורת של הסים לדור חמש אני אראה ביצועים יותר מהירים?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  12. אז אחרי קנייה של ידידה שלי של שני מחשבים חדשים (PC ונייד) התעוררה בעייה של איך מחברים את שניהם לאינטרנט.. מכיוון שהרבה כסף לא נשאר אחרי הקנייה (סטודנטית) הזאת ובית גדול אין לה(אין בו גם ממ"ד) ויש לה כבר כרטיס רשת אלחוטי כבר בנייד היא צריכה רק נתב שיתחבר פיזית לPC. ממה שאני הבנתי מחברים לא ממש כדי ללכת על האופציה של הנתבים של ספקית האינטרנט כי לא מקבלים תמורה הולמת בעד הכסף, אז שיטטתי טיפה בZAP ומצאתי נתב של אדימקס: BR6204WG ושל טריקום: 3CRWER10075 שהם במסגרת התקציב. אין לה צורך בנתב עם יכולת שידור נרחבת או משהו מוגזם מידי.. היא צריכה רק קליטה יציבה ואמינות.. השאלה היא האם הנתבים הנ"ל יעמדו בדירשות ואיזה מהם עדיף לה לקנות, והאם יש עוד אופציות בקטגוריה הנ"ל. תודה לע…

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  13. האם זה עניין של הגדרות? החיבור הוא 2.5 מגה, והחיבור הוא 54 מגה ביט, כך שזה לא אמור להאט. אולי זה הזמן להחליף לתקן N? ברור שלא זה הגורם לאיטיות, אבל אולי הוא כבר קצת ישן. הנתב הוא 3COM אשמח גם להמלצות על נתבים.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

מישהו מכיר נתב בעל 8 פורטים שעושה את העבודה כמו שצריך ? הוא צריך גם אלחוטי ומומלץ שכבר יהיה עם תמיכה ב 1GBps למרות שזה לא חובה.

• 19 תגובות
    • 4.2k צפיות
  15. שלום, אני שוקל להתחבר לאינטרנט של פרטנר ומעדיף לקנות נתב מאשר לשכור את הנתב שהם מציעים. יש לי בבית רשת אתרנט 10 ג'יגהביט עם נקודות גישה אלחוטיות, אז פחות חשוב לי וויפיי בנתב. האם יש לכם המלצה על נתב עם התכונות הבאות? עומד בדרישות טכניות של פרטנר. תומך OpenVPN ישר מהקופסה דרך ממשק נוח לקנפוג ולהפעלה (למשל, דרך דפדפן). כניסות אתרנט במהירות לפחות 1 ג'יגהביט. תקציב רצוי עד 500 ש"ח. בנוסף, תכונות שנחמד אם גם יהיו: לצורך חיבור הארד דיסק חיצוני: כניסת USB, רצוי 3.0 ומעלה, ושרת שיתוף קבצים. WiFi6, תמיכה ב-Mesh ושאר שכלולים. אשמח במיוחד לשמוע חוות דעת ממי שיש לו נתב אסוס עם ASUSWRT שעונה…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום, יש לי XSTREAMER המתחבר לרשת ביתית אלחוטית דרך נתב. אני מעוניין להחליף את הנתב בנתב תקן N עם חיבור USB על מנת שה XSTREAMER יוכל להתחבר לתוכן ללא מחשב דולק. קראתי את הממלצה על נתב http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm. שאלתי היא האם ה XSTREAMER יוכל דרך הנתב בלבד ליראות את המחיצות שעל הכונן הקשיח ולנגן סרטים, מוזיקה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by boazzz,

שלום לכולם! לא מזמן רכשתי מחשב, ואיתו רכשתי נתב של ST LAB. היו לי קצת בעיות בהתחלה עם החיבור, אך מסתבר שזה בגלל בעיה בחייגן בווינדוז והיא נפתרה על ידי התקנת פאטץ' קטן. אך הבעיה האמיתית היא שהראוטר הנ"ל (IPR-4P-EUR-1) אינו מכיל חייגן ל-VPN L2TP, רק PPTP. אז אני יכול להתחבר לאינטרנט, אבל רק מחשב אחד בכל פעם... אז מה עושים? קונים נתב חדש? איזה? איפה? וכמה? או שמבקשים מהספק (נטוויז'ן) להעביר אותי ל-PPTP? מה אתם מציעים? אשמח לתגובות כלשהן, בתודה, בועז.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by nice,

יש לי דילמה. אני רוצה לחבר שני מחשבים ביחד ברשת קווית. יש לי שתי אפשרויות: לקנות מבזק מודם פנימי או חיצוני (לא USB) רגיל לקנות מבזק מודם עם נתב או לקנות נתב ולקנות מודם פנימי? האם לבזק יש בכלל נתבים? ובאיזה מקרים בזק יחליפו לי את המודם בחינם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by R'n'B,

שלום לכולם, מישהו ידוע אם יש בעיה להכניס לארץ את הנתב החדש של שיומי עם תדר 6E? https://www.gadgety.co.il/264062/xiaomi-router-ax6000-announced/ תודה

20. Started by force1711,

שלום לכולם ושבוע טוב, במהלך 18 השנים האחרונות, אני משתמש בנתבים של בזק. כיום יש לי את ה- D-LINK 256 שלהם. אני מתבלט האם לעבור ל BE שלהם או לקנות פרטי מעצמי. רציתי לשאול על מה אתם ממליצים בפורום חוץ מ- ASUS. ומה אתם אומרים על זה: ראוטר D Link COVR AC1200 Dual Band Mesh Wi Fi COVR (ksp.co.il) האם זה כמו ה- BE או פחות ממנו או יותר? אני פשוט לא מתמצא בכל הדברים הללו. או שאולי כדאי כן לעבור ל BE שלהם? תודה רבה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  21. Started by shayw,

אני מתכוון להעביר 2 כבלים באורך של בין 10 ל 15 מטר מהראוטר בחדר לסלון דרך תעלת פלסטיק או אלומיניום האם אני צריך כבל רשת בדרגת סיכוך FTP Ready לפחות? כמו כן, אני זקוק לנתב קווי יציב עד כה, כולם נקטלים בביקורות ואני חושש שאם לא ימצא הראוטר המושלם- אאלץ להשקיע בראוטר בתקן N כמו ה 6524 הנפלא אבל מבוזבז מדי לצרכיי חשבתי על 6214K, אבל לא מצאתי התרשמויות (40Mbps WAN throughput זה הוא קצב העברת נתונים סטנדרטי או שהתקמצנו בראוטר הזה ספציפית?)

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by one123,

מחפש נתב פשוט וזול. אני על 5MB של בזק בינלאומי ADSL. עובד המון עם טורנטים.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  23. Started by swg,

שלום , אני מחפש המלצה - נתב קווי אשר אמינותו גבוהה. אחד שלא מתקלקל . יעלה כמה שיעלה - תקציב 400 לכל היותר . http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000iUORUZYHnMGxqUpIFirKnNA:12bbi68k5?sgID=7&N=2+541&pr=* http://www.bug.co.il/subc.asp?t=10 תודה וערב נעים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. יש לי בבית נתב ראוטר אלחוטי VADSL של ספק תשתית בזק. אני מחובר לקוו טלפון בבית. יש לי נתב ראוטר דגם D-LINK - DUAL BAND WIRELESS - N600 בהתחלה אני מדליק נתב ראוטר בחלונות 10 בסרגל משימות רואה סמל רשת בתוכו מופיע משולש צהוב סימן קריאה ומחכה שישתנה סמל רשת מרובע(מסך מרובע) ויש אינטרנט. זה לקח לי חיבור אינטרנט 80 שניות או דקה מיתחבר אינטרנט. בבית יש לי מחשב נייח אחד. גולש בכבל רשת. ולא מישתמש באלחוטי. אני עשיתי בבזק בינלאומי הגנה Cyber Wall + Safenet ועכשיו לאחרונה חיבור אינטרנט לקח דקה וחצי או 2 דקות חיבור אינטרנט. אני לא מבין אם זה בסדר או לא בסדר, למה זה לוקח הרבה זמן חיבור אינטרנט 2 דקות? התקנתי דרייבר כרטיס רשת מעודכן. וזה תקין אינטרנט. ועשיתי עידכונים מ…

25. שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת, האם קיים אצלנו נתב אלחוטי עם חיבור USB אשר תומך בחיבור מדפסת? התקציב לא משנה כרגע, תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.