עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי,אני מחפש בנרות נתב/מודם סלולרי 3G ,שהוא גם יציאה לקו טלפון כדי לחבר מכונת פקס רגיל לשליחה וקבלה למשרד קטן. מכיוון שהשוכר עושה בעיות עם קו רגיל (תשלום גבוה לבנק דקות והוא לא מאשר התקנת קו נפרד) , לכן אני מחפש נתב שיאפשר בין היתר גלישה קלה אבל בעיקר קו טלפון ללא תלות בתשתית (בזק/הוט) . בעבר חברות הסלולר נראה לי מכרו כזה אבל כיום כבר לא. אשמח לקישורים ושמות של נתב כאלו. מצאתי בארץ 2-3 בודדים ,עם אחריות קצרה והחנות עצמה לא יודעת אם זה באמת אפשרי. http://www.laptopcharger.co.il/site/Shop/manufacture/manufactureCat.asp?depart_id=154640&manufacture_id=17300 בבקשה אין צורך להציע הצעות של פקס2מייל ואתרים לשליחת פקסים זה נועד למשרד קטן לאדם מבוגר שלא מבין הרבה בטכנולגיה. תו…

• 2 תגובות
    • 6.5k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי נתב סלולרי עם טכנולוגיה של דור ארבע, אם אני משדרג את חבילת התקשורת של הסים לדור חמש אני אראה ביצועים יותר מהירים?

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  3. אז אחרי קנייה של ידידה שלי של שני מחשבים חדשים (PC ונייד) התעוררה בעייה של איך מחברים את שניהם לאינטרנט.. מכיוון שהרבה כסף לא נשאר אחרי הקנייה (סטודנטית) הזאת ובית גדול אין לה(אין בו גם ממ"ד) ויש לה כבר כרטיס רשת אלחוטי כבר בנייד היא צריכה רק נתב שיתחבר פיזית לPC. ממה שאני הבנתי מחברים לא ממש כדי ללכת על האופציה של הנתבים של ספקית האינטרנט כי לא מקבלים תמורה הולמת בעד הכסף, אז שיטטתי טיפה בZAP ומצאתי נתב של אדימקס: BR6204WG ושל טריקום: 3CRWER10075 שהם במסגרת התקציב. אין לה צורך בנתב עם יכולת שידור נרחבת או משהו מוגזם מידי.. היא צריכה רק קליטה יציבה ואמינות.. השאלה היא האם הנתבים הנ"ל יעמדו בדירשות ואיזה מהם עדיף לה לקנות, והאם יש עוד אופציות בקטגוריה הנ"ל. תודה לע…

• 3 תגובות
    • 826 צפיות
  4. האם זה עניין של הגדרות? החיבור הוא 2.5 מגה, והחיבור הוא 54 מגה ביט, כך שזה לא אמור להאט. אולי זה הזמן להחליף לתקן N? ברור שלא זה הגורם לאיטיות, אבל אולי הוא כבר קצת ישן. הנתב הוא 3COM אשמח גם להמלצות על נתבים.

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  5. Started by Pure-Gold,

מישהו מכיר נתב בעל 8 פורטים שעושה את העבודה כמו שצריך ? הוא צריך גם אלחוטי ומומלץ שכבר יהיה עם תמיכה ב 1GBps למרות שזה לא חובה.

• 19 תגובות
    • 4k צפיות
  6. שלום, אני שוקל להתחבר לאינטרנט של פרטנר ומעדיף לקנות נתב מאשר לשכור את הנתב שהם מציעים. יש לי בבית רשת אתרנט 10 ג'יגהביט עם נקודות גישה אלחוטיות, אז פחות חשוב לי וויפיי בנתב. האם יש לכם המלצה על נתב עם התכונות הבאות? עומד בדרישות טכניות של פרטנר. תומך OpenVPN ישר מהקופסה דרך ממשק נוח לקנפוג ולהפעלה (למשל, דרך דפדפן). כניסות אתרנט במהירות לפחות 1 ג'יגהביט. תקציב רצוי עד 500 ש"ח. בנוסף, תכונות שנחמד אם גם יהיו: לצורך חיבור הארד דיסק חיצוני: כניסת USB, רצוי 3.0 ומעלה, ושרת שיתוף קבצים. WiFi6, תמיכה ב-Mesh ושאר שכלולים. אשמח במיוחד לשמוע חוות דעת ממי שיש לו נתב אסוס עם ASUSWRT שעונה…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, יש לי XSTREAMER המתחבר לרשת ביתית אלחוטית דרך נתב. אני מעוניין להחליף את הנתב בנתב תקן N עם חיבור USB על מנת שה XSTREAMER יוכל להתחבר לתוכן ללא מחשב דולק. קראתי את הממלצה על נתב http://www.netcheif.com/Reviews/TL-WR1043ND/TL-WR1043ND.htm. שאלתי היא האם ה XSTREAMER יוכל דרך הנתב בלבד ליראות את המחיצות שעל הכונן הקשיח ולנגן סרטים, מוזיקה. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by boazzz,

שלום לכולם! לא מזמן רכשתי מחשב, ואיתו רכשתי נתב של ST LAB. היו לי קצת בעיות בהתחלה עם החיבור, אך מסתבר שזה בגלל בעיה בחייגן בווינדוז והיא נפתרה על ידי התקנת פאטץ' קטן. אך הבעיה האמיתית היא שהראוטר הנ"ל (IPR-4P-EUR-1) אינו מכיל חייגן ל-VPN L2TP, רק PPTP. אז אני יכול להתחבר לאינטרנט, אבל רק מחשב אחד בכל פעם... אז מה עושים? קונים נתב חדש? איזה? איפה? וכמה? או שמבקשים מהספק (נטוויז'ן) להעביר אותי ל-PPTP? מה אתם מציעים? אשמח לתגובות כלשהן, בתודה, בועז.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by nice,

יש לי דילמה. אני רוצה לחבר שני מחשבים ביחד ברשת קווית. יש לי שתי אפשרויות: לקנות מבזק מודם פנימי או חיצוני (לא USB) רגיל לקנות מבזק מודם עם נתב או לקנות נתב ולקנות מודם פנימי? האם לבזק יש בכלל נתבים? ובאיזה מקרים בזק יחליפו לי את המודם בחינם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by R'n'B,

שלום לכולם, מישהו ידוע אם יש בעיה להכניס לארץ את הנתב החדש של שיומי עם תדר 6E? https://www.gadgety.co.il/264062/xiaomi-router-ax6000-announced/ תודה

11. Started by force1711,

שלום לכולם ושבוע טוב, במהלך 18 השנים האחרונות, אני משתמש בנתבים של בזק. כיום יש לי את ה- D-LINK 256 שלהם. אני מתבלט האם לעבור ל BE שלהם או לקנות פרטי מעצמי. רציתי לשאול על מה אתם ממליצים בפורום חוץ מ- ASUS. ומה אתם אומרים על זה: ראוטר D Link COVR AC1200 Dual Band Mesh Wi Fi COVR (ksp.co.il) האם זה כמו ה- BE או פחות ממנו או יותר? אני פשוט לא מתמצא בכל הדברים הללו. או שאולי כדאי כן לעבור ל BE שלהם? תודה רבה מראש לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  12. Started by shayw,

אני מתכוון להעביר 2 כבלים באורך של בין 10 ל 15 מטר מהראוטר בחדר לסלון דרך תעלת פלסטיק או אלומיניום האם אני צריך כבל רשת בדרגת סיכוך FTP Ready לפחות? כמו כן, אני זקוק לנתב קווי יציב עד כה, כולם נקטלים בביקורות ואני חושש שאם לא ימצא הראוטר המושלם- אאלץ להשקיע בראוטר בתקן N כמו ה 6524 הנפלא אבל מבוזבז מדי לצרכיי חשבתי על 6214K, אבל לא מצאתי התרשמויות (40Mbps WAN throughput זה הוא קצב העברת נתונים סטנדרטי או שהתקמצנו בראוטר הזה ספציפית?)

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  13. Started by one123,

מחפש נתב פשוט וזול. אני על 5MB של בזק בינלאומי ADSL. עובד המון עם טורנטים.

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  14. Started by swg,

שלום , אני מחפש המלצה - נתב קווי אשר אמינותו גבוהה. אחד שלא מתקלקל . יעלה כמה שיעלה - תקציב 400 לכל היותר . http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgCatalog.do;jsessionid=0000iUORUZYHnMGxqUpIFirKnNA:12bbi68k5?sgID=7&N=2+541&pr=* http://www.bug.co.il/subc.asp?t=10 תודה וערב נעים

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. יש לי בבית נתב ראוטר אלחוטי VADSL של ספק תשתית בזק. אני מחובר לקוו טלפון בבית. יש לי נתב ראוטר דגם D-LINK - DUAL BAND WIRELESS - N600 בהתחלה אני מדליק נתב ראוטר בחלונות 10 בסרגל משימות רואה סמל רשת בתוכו מופיע משולש צהוב סימן קריאה ומחכה שישתנה סמל רשת מרובע(מסך מרובע) ויש אינטרנט. זה לקח לי חיבור אינטרנט 80 שניות או דקה מיתחבר אינטרנט. בבית יש לי מחשב נייח אחד. גולש בכבל רשת. ולא מישתמש באלחוטי. אני עשיתי בבזק בינלאומי הגנה Cyber Wall + Safenet ועכשיו לאחרונה חיבור אינטרנט לקח דקה וחצי או 2 דקות חיבור אינטרנט. אני לא מבין אם זה בסדר או לא בסדר, למה זה לוקח הרבה זמן חיבור אינטרנט 2 דקות? התקנתי דרייבר כרטיס רשת מעודכן. וזה תקין אינטרנט. ועשיתי עידכונים מ…

16. שלום לכולם, כמו שהכותרת אומרת, האם קיים אצלנו נתב אלחוטי עם חיבור USB אשר תומך בחיבור מדפסת? התקציב לא משנה כרגע, תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום ידידיי, ברשותי 3 מחשבים מחוברים ברשת רגילה (חוטית) על-ידי נתב D-Link DI 604. המטרה: להוסיף מחשב רביעי ללא העברת כבל רשת. האם ניתן להוסיף כרטיס רשת אלחוטי למחשב 4 + אנטנה כלשהי שתתחבר לחריץ הפנוי בנתב כדי לחבר אותו לרשת?

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  18. בבזק מציעים נתב אלחוטי במהירות של 54 MBPS, ובחנויות מחשבים יש נתבים במהירות של 108 MBPS (או יותר) האם בפועל ההבדל משפיע על מהירות גלישה באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 944 צפיות
  19. היי שלום לכולם, כרגע אני נמצע אצל הוט עם חבילת 100MB ומקבל מהירות צולעת של שנת 1998, סרטונים ביוטיוב על 144p לא זזים לי כך שהחלטתי להתנתק "התמיכה שהם נתנו לי...". בעוד כמספר ימים אני מתחבר לחבילת הבנדל של פרטנר עם עד 100MB מהירות גלישה, מקווה שיהיה יותר טוב, בכל מקרה אני לא מעוניין לשכור מהם נתב והחלטתי לרכוש אחד משלי לצורכי ניוד עתידי אם ו... אחד הראוטרים המומלצים כאן באתר הוא ה-TP-Link Archer VR600 V2 אשר קיים ברשת KSP (בדקתי שאצלהם יש אתV2 ולא V1) והשאלה שהיא האם הראוטר יתמוך ותומך ברשת פרטנר? ושאלה נוספת היא לגבי חיבור הראטור בצורה קווית למספר מכשירים, מסך סמארט TV אחד בסלון ועוד 2 מחשבים בחדר שאר המחשיכים האלחוטיים יהנו מרשת האייפי, מה היא …

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by YohaiM,

שלום לכולם, קניתי נתב מדגם BR-6424n V2 של Edimax. מההתחלה הפניית הפורטים לא עבדה כמו שצריך.(אני יודע איך פותחים פורטים כבר שנים.ההגדרות שלי נכונות,ופשוט מקבלים Low ID באימיול) הפעלתי את אופציית ה-UPNP של הנתב,והופ,ה-eMule ב-High ID. אחרי שבוע השותף שלי לדירה מעדכן את גירסת האימיול שלו,וכל הרשת מקבלת Low ID באימיול. ניסיתי כל אופציה אפשרית(Virtual Server,Special Apllications),ואפילו להכניס את המחשב ל-DMZ(מה שגרם לאי גלישה מוחלטת באותו מחשב),ועדיין-Low ID. אישית,אני שונא את אימיול,ומעדיף את uTorrent וההורדות הישירות. מה שמעצבן הוא,שגם ב-utorrent צריך לפתוח פורט TCP,והוא עובד רק כאשר ה-UPNP עובד,ולא כאשר אני מגדיר אותו ידנית ב-Port Forwarding. מבדיקה באתר speedguide.net,כל ה…

• 27 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by wooper,

שלום האם יש נתב שיש בו יציאה למדפסת שימנע את הניצול של המחשב כלומר עכשיו יש לי רשת אבל כל הזמן שמדפיסים דרך המדפסת אצלי המחשב מאוד מקרטע

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  22. Started by adlanm,

שלום ברצוני להגדיל את המהירות ברשת הביתית שלי. יש לי נתב של 10/100. השאלה שלי היא: אם אחבר את המחשבים למתג של 10/100/1000 המהירות בינם לבין עצמם תגדל למרות שיהיו מחוברים לנתב שכבר יש ברשותי, על מנת שתהיה לי גישה למרשתת(אינטרנט ), וגם גישה אלחוטית הן לרשת הביתית והן למרשתת? תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by danik,

אני מעוניין לרכוש נתב לרשת אלחוטית בין 2 מחשבים, איזה מהם מומלץ יותר? 3COM http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=35199 LinkSys http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=130764 ה3COM זול יותר, האם שווה להוסיף ל לLINKSYS כמו כן אשמח לקבל הצעות לכרטיס רשת אלחוטי.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  24. Started by niva401,

האם נתב AM604G שבזק מספקת, תומך בפרוטוקול אבטחה WPA?

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by Semyon171,

שלום הציעו לי באייבורי נתב של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1061&maincat_no=131 נראה לי שזה הדגם הזה הוא עולה 350 שקל והם אמרו לי שהוא היחידי שלא מחלק את המהירות של האינטרנט בין המחשבים? האם זה נכון? האם כדאי לקנות אותו? תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים