רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מידי פעם ככה אני מקבל קפיצה של התראה מהנורטון פייר וואל שלי, שמישהו ניסה לפרוץ אלי בעזרת תוכנה שהוא מציין והוא חסם אותו. כשאני מחובר ל IRC וכדומה אני לא ממש מתרגש כי הרבה אותות משם מפורשים כנסיון פריצה והם בעצם לא. אבל עכשיו זה קרה כשלא הייתי מחובר, וגם זה לא ריגש אבל הייתי סקרן והחלטתי לחקור את ה IP. והנה מה שגיליתי. http://www.checkdomain.com/cgi-bin/checkdomain.pl?domain=217.132.94.189&linkname=AntiFraud.com&linkurl=http%3A%2F%2Fantifraud.com%2Fcheckdomain.htm זה אמר משהו על RIPE... אז נכנסתי לאתר הזה ושם שוב הקשתי את האי פי והנה מה שגיליתי: http://www.ripe.net/whois?form_type=simple&full_query_string=&searchtext=217.132.94.189+ אני רוצה להפנות אותכם ל…
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אז כך יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים עיי כבל רשת מהראוטר כשאני רוצה לשתף קבצים בינהם אני לא מצליח לשתף את אחד המחשבים במחשב שאני לא מצליח מותקנת ויסטה ואילו במחשב השני יש XP המחשב עם הויסטה יכול לראות לקרוא את הקבצים של ה XP אבל ה XP לא יכול לראות את הקבצים של הוסטה ולמעשה מהמחשב של XP בכלל לא רואים את המחשב של הויסטה ברשת. מקווה שיש מישהו שיכול לעזור כי אני על סף יאוש בברכת שבוע טוב ארז
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום הנכון אבל אני מקווה שכן. אני רוצה לנעול מספר אתרים ברשת, כייצד אני יכול לעשות זאת? אחי יושב ורואה סרטים מהבוקר עד הלילה במחשב באתרים כמו מגה וידאו וכדומה. האם ניתן להגביל את משך הצפיה או לבטל אותה לחלוטין? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, האם אני יכול באיזה שהיא דרך להשאיר את ה IP שלי קבוע? גם אם אני מתחבר מחדש. בתודה מראש, עומר אפרת.
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
עשייתי בטעות משהו במחשב ונעלם לי האיקון בצד שמאל למטה של המחשב שבו מופעים הרשתות האל חוטיות. יש דרך להחזיר כי אני לא יכול למצוא את הרשתות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחשב אחד זה WIN 7 והשני זה XP SP3 2 המחשבים לא מזהים אחד את השני ב MY NET WORK PLACES הם נעלמו בפתאומיות ועעכשיו אני לא מצליח להגדיר הכל כמו שצריך בשביל שזה יעבוד. מישהו יכול להסביר איך מגדירים הכל נכון? כי עשיתי את זה מלפני בערך שנה ומאז לא נגעתי בזה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי בעיה יש לי סבבה די סי (בעברית) והיום פתאום גיליתי שחלון ה"הורדות" שלי ריק והוא לא מציג את התיקיה בכלל - מסך ריק לא יודע מה יכל לגרום לזה או מה השתנה..בדקתי שלא השתנו הגדרות תיקיה בתוכנה עצמה והתקנתי שוב את התוכנה עליה וזה לא עזר. מה שכן, כשאני מתחיל להוריד משהו חדש זה כן מופיע בחלון ההורדות והתיקיה כן מופיעה אבל רק עם ההורדה החדשה... מה קרה מישהו יכול להגיד לי? עוד משהו: יש מהירות הורדה..לא ברור לי מה נסגר עם זה..איך אני מחזיר את זה? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום ! עבדתי ע'פ המדריך לשיתוף אינטרנט בעזרת ICS שנמצא כאן בסטיקי . הכל עובד נהדר , יש אינטרנט , ואני יכול לשתף קבצים בין המחשבים .. עכשיו הורדתי את ICS Configuration , וכשאני מפעיל אותה , אני מקבל את השגיאה הזו ( תמונה מצורפת ) . למה אני מקבל את השגיאה הזו ? מה לעשות ? להתעלם ממנה ? ובכלל , איך אני עובד עם התוכנה ..? תודה ... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 12 תגובות
- 896 צפיות
-
-
קראתי מספר תגובות ב Ynet הטוענים לניתוקים רבים בשימוש בנתב אלחוטי זה, האם מישהו נתקל ויכול לאשש/להפריך את הטענה ממקור ראשון ? (הסיבה שארכוש נתב אלחוטי זה הוא בשל כרטיס הרשת האלחוטי ללפטופ +D-Link DWL 650 - כדי למנוע אי תאימות...) תודה ! עריכה : קראתי שוב את האשכול בוא הומלץ על הנתב האלחוטי Belkin 802.11g F5D7230 ההפרש שלהם במחיר הוא זניח (הבלקין יקר יותר ב 30 ש"ח). 2 השאלות החשובות ביותר הם : 1. האם בטוח שלבלקין לא תהיה בעיה לעבוד עם כרטיס הרשת האלחוטי DLINK שבטפטופ ? 2. הבנתי שהיתרון העקרי שלו היא מהירות גבוהה יותר - האם כרטיס הרשת שבלפטופ לא מגביל בכל מקרה ל 11 ?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
באשכול הקודם כבר היו 2 עמודים, ובכל מקרה הבעיה שהוצגה בו (התקנת הנתב האלחוטי) כבר נפתרה, והדיון גלש לפסים תאורטים לא רלוונטים. בכל מקרה, כעת בעיה אחרת - משהו מאוד מוזר ולא יציב במערכת... יש לי מודם אלקטל 510 המתפקד כנתב (הזנתי לתוכו את היוזר והסיסמא, והוא מחייג לאינטרנט, בלי חייגן במערכת ההפעלה) שמחובר ליציאת ה LAN של הנתב האלחוטי DLINK 614+ (כלומר, השארתי את מלאכת הניתוב לאלקטל, וכעת ה DLINK משמש רק כ SWITCH ונקודת גישה אלחוטית). לנתב האלחוטי מחובר מחשב נייח שולחני בכבל רשת ובנוסף יש לי לפטופ המצוייד ברטיס רשת אלחוטי תואם DWL 650+ מדובר בחיבור ADSL, בזק בינלאומי הספק. התופעות (שלא קרו קודם לכן) : 1. חלק מהאתרים לא עולים לעיתים, ולאח כמה זמן/כמה ריסטרטים למחשב - הם עולים …
-
- 61 תגובות
- 8k צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי ראוטר סוויטצ edimax 6104 עכשיו יש לי שני מחשבים בבית חיברתי אותם ואת המודם ה אלקטל שלי לראוטר והכל עבד חלק ויפה אבל פתאום אחרי יומיים המנורה שמסמנת את החיבור של האלקטל מתחילה להבהב ובשני המחשבים איין אינטרנט זה קרה כבר איזה 17 פעמים וצריך להוציא את החשמל ולהחזיר אותו כדי שהוא יחזור לעצמו גם קרה לי שהאינטרנט באחד המחשבים נופל למשל לכמה שניות סתם ככה אצלי במחשב הוא פתאום לא מזהה את הכבל שהוא מחובר וניתקתי את הכל וחיברתי מחדש זה עבד. למה זה קורה ?!?!?!?!?!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
סיפור מוזר: יש לי ראוטר לינקסיס WRT54GL (עם קושחת Tomato) שמשרת אותי בנאמנות כבר כמה שנים. כרגע האלחוט שלו משמש רק לקישור ה- HTPC בסלון ל- NAS בממ"ד (שמחובר אל הראוטר דרך סוויץ' ג'יגהביט). וזה עובד מצויין, אני יכול לעשות streaming של 1080p מה- NAS ללא בעיות, אבל לפעמים אני נתקל בנפילות אקראיות בקליטה: פתאום הוידאו קופא ו- XBMC (על אובונטו) מודיעה על buffering. זה יכול להעלם כמעט מיד וזה יכול לחזור על עצמו כמה פעמים בתוך דקה או שתיים. החשד המקורי שלי היה כרטיס הרשת האלחוטי המצ'וקמק שהיה לי ב- HTPC. היה לי כרטיס טוב יותר, אבל הוא סירב לעבוד ב- HTPC. בסופו של דבר, אחרי עדכון BIOS ומערכת ההפעלה, הכרטיס הטוב זוהה כמו שצריך ואיכות הקליטה השתפרה (אני אפילו קולט את הרשת של השכנים…
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
תראו אנשים יש לי בעיה כבר חודשיים בערך שהאינטרנט מפסיק לעבוד כל 5~ דקות לטווח זמן של 10-15 שניות. כשאני אומר מפסיק לעבוד זה לא שהמודם מסתנכרן ואני מתנתק מהאינטרנט.. החיבור פשוט קופא וחוזר אחרי כמה זמן (Request timed out..). עכשיו, הזמנתי טכנאי מבזק כדי שיפתור את הבעיה, הוא חיבר מודם שחור של אלקטל במקום הראוטר שלי של 3Com ובדק את הנתונים בשתיהם תוך שיחה עם מישהי בבזק.. לפי הנתונים שהוא קיבל אין נפילות עם המודם של אלקטל ועם המודם שלי יש נפילות והנפילות הללו נובעות מהאזעקה בבית שיושבת על הקו טלפון וזה יוצר בעיות. מה דעתכם על הסיפור הזה אנשים?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, בשעה טובה, רישתי את כל הבית עם אתרנט בעזרת בעל מקצוע מעולה (פרטים יהיו בהודעה נפרדת). אני משתף קבצים ב-SMB מהמחשב הנייח שלי, שמריץ Windows 7 Enterprise. לא משנה באיזה מכשיר אני צופה בסרטים שבשיתוף -- בין אם זה בוקסי בוקס או לפטופ שמריץ אובונטו -- השיתוף מתנתק פתאום אחרי כ-20 דקות והסרט נתקע. קראתי בגוגל כל מיני עצות, שיניתי כל מיני פרמטרים בווינדוז, נאדה. ניסיתי לשתף דרך שרת NFS שהורדתי כתוכנה נפרדת, אבל אף אחד מהמכשירים לא מצא את השיתוף. בשלב יותר מאוחר יצטרף לרשת הביתית הארד דיסק חיצוני בשיתוף USB דרך הראוטר, אבל עד אז אני רוצה להמשיך לשתף מווינדוז. אודה על עצתכם לפתרון הבעיה. האם דרוש לכם עוד מידע דיאגנוסטי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, בחודש האחרון אני סובל מבעיה מוזרה באנטרנט אצלי. יש לי אינטרנט 100 מגבייט תשתית הוט וספק הוט נט.הוט בוקס משמש במודם עם נתב פרטי (TPLINK WDR4300 וגם בדקתי עם linksysE1000) כאשר אני בודק מהירות אנטרנט בחיבור ישיר למחשב(מהמודם ישר למחשב ללא נתב) אז זה מודד לי מהירות אינטרנט תקינה,אך כאשר אני מדליק סרטון/מוריד קובץ כלשהו/נכנס למשחק סטייל דיבאלו שדורש תעבורת רשת המהירות שלי קורסת יש לסביבות 7/8/9 מגבייט.הבדיקה נעשתי ישר מול האתר של הוט. דיברתי אם שירות לקוחות הוט כמה וכמה פעמים והם אמרו שהכל תקין בתשתית דיברתי אם הוט נט הם אמרו שגם הכל תקין,לפני שבועיים וחצי בערך הייתה תקלה בהוט נט אזורית אחריי שהתקלה סודרה פתאום הכל עובד תקין(צירוף מקרים אני מניח),ואז אחריי שלושה ימים…
-
- 3 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום לקהילת HWZONE רציתי לשתף אתכם בבעיה שאני סובל ממנה ברשת הביתית שלה, אני יציג את הבעיה פשוט כפי איך שאני רואה אותה. ברשת הביתית שלי קיימים המחשב שלי שמחובר דרך מתאם אלחוטי למחשב של אחותי אשר מחובר בכבל רשת לראוטר ואקסטרימר שמחובר גם כן בכבל רשת ובנוסף המחשב הנייד של אחי. הראוטר הוא מדגם Dlink 2650u והמתאם האלחוטי הוא מדגם DRUC-U3 במחשב שמריץ WIN7 לאחרונה העברתי את הראוטר ממני לאחותי ונתקלתי בתופעה מאוד מוזרה כאשר אני מבצע הורדה דרך רשת האינטרנט (לדוגמא UTORRENT) מהירות הגישה שלי לאינטרנט פוחתת מרוחב הפס המקסימלי שלה 600Kbps ל50Kbps... (התופעה נגרמת גם בהורדות דרך מכשיר האייפון אשר ברשותי) התחלתי לחקור את הדבר וגיליתי משהו עוד יותר מוזר, שמתי לב שהנפילה במה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מבזק את המודם aztech 600E ויש לי חיבור 5 מגה. מאז שקיבלתי אותו ולמשל אני מוריד דרך uTorrent , יש לי כל הזמן נפילות מהירות (פתאום ההורדות צונחות ל 60 קיי ואז עולה בחזרה) כמובן דיברתי עם בזק\014...מהאתרי בדיקות שלהם זה יורד על המקסימום וזה לא קורה (לא ממש עוזר לי) מה יכולה להיות הבעיה? לא נגעתי בכלל בהגדרות שלו..(לא פורטים ולא בשאר ההגדרות) צריך לשנות משהו אולי? אשמח לעזרה, תודה
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, החיבור שלי הוא 12MB תשתית הוט ספק נטויז'ן ולאחרונה התחילו נפילות בחיבור בצורה בלתי נסבלת, עכשיו בגדול בגלישה רגילה לא מרגישים את זה... מתי שזה הכי בא לידי ביטוי זה במשחקי רשת ששמים לב לקפיאה זמנית של המשחק(האייקון של נתק בחיבור עולה ככה שזה לא בעיה בחומרה)... מה יש לעשות עם דבר כזה? אני יכול להתקשר להוט\נטויז'ן ולהתלונן? הם ידעו על מה אני מדבר בכלל? אגב, ניסיתי להתחבר ישירות למודם ללא מתווך של ראוטר וכדומה וזה לא עזר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של Gigabyte דגם GN-B40 אני מחובר ל-ADSL, בזק תשתית, נטוויזי'ן ספקית. לאחרונה אני מרגיש שכמה פעמים ביום קורס האינטרנט, (לכל המחשבים ברשת, סך הכל 3) ואז צריך לעשות DISCONNECT ו-CONNECT בראוטר. דבר מעצבן ומוזר מאוד, מה אמורה להיות הבעיה? תודה לעוזרים מראש
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יכול להיות קשר בין נפילת חיבור אינטרנט להצפנה. העניין הוא כזה: עקבתי אחרי המדריך בסטיקי, ושמתי את אותם הגדרות שרשום שם, והאינטרנט נופל לי כל כמה שעות או כל יום וחצי. אז החלטתי לשחק עם ההגדרות והורדתי את ההצפנה, והנה האינטרנט עובד לי שבוע רצוף. מה אפשר לעשות בשביל להשתמש בהצפנה אבל שלא יפול החיבור. יבגני
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
התחברנו לתשתית + ספק במהירות 40 מגה אצל בב"ל. קודם היה מהירות 15 באחריות בזק. כבר פעמיים תוך יומיים מאז שהטכנאי התקין את הנתב VTECH 605 שהמהירות נופלת לפחות מ 1 מגה. איתחול לנתב מסדר את המהירות עד לפעם הבאה שזה קורה. מה יכולה להיות הסיבה ? התמיכה שלהם לא ממש מסייעת חוץ מלאתחל את הנתב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, היכן שאני גר בשכירות, התחברתי במהירות 12Mbps (כבלים, UFI) לבזק בינלאומי. כשאני מתחבר ישירות למודם (עם כבל רשת), אני מקבל את המהירות המקסימלית והכל עובד חלק. כשאני מחבר ראוטר אלחוטי, המהירות יורדת לכ- 75% מהמהירות המקסימלית ואפילו פחות (בדר"כ בסביבות ה- 8Mbps). מה יכולה להיות הבעיה? מודם הכבלים הוא Motorola SurfBoard SB5101i הראוטר האלחוטי הוא TP-Link TL-WR1043ND הבהרה: אני ניתקתי את הראוטר האלחוטי הקיים וניסיתי עם ראוטר אלחוטי אחר (Linksys WRT160N), אבל התופעה זהה. בבית של ההורים שלי (חיבור דומה עם אותו הספק, בשכונה אחרת), אין בעיה כזו בכלל. אני שגעתי כבר את הכבלים אבל הם לא יכולים לעזור לי. הם שינו את הגדרות החיבור שלי אך ללא הועיל. יש לכם רעיונות כיצד לפתור את הבעי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי שלום וערב טוב, כבר כמה ימים שאני מרגיש שהגלישה היא פשוט מכה ממש לוקח לדפדפן המון זמן להגיע מאתר לאתר והלעלות אתרים סבירים לא איזה אתר צ'כי שעובר דרך שרתים בארה"ב ואיראן. עכשיו היה לי כמה דקות פנויות אז נכנסתי לcmd ולאתר של בזק בין לאומי והתחלתי לעשות פינגים לכל מיני אתרים שאני גולש אליהם בד"כ. בהתחלה התוצאות היו ארוכות ולא הגיוניות (אם הן בכלל חזרו) אבל אחרי כמה ניסיונות והורדה של הקובץ בדיקה מהספק פתאום יש לי קצב מדהים! הפינגים חוזרים במהירות מטורפת (9 מילי שניות מהbbc באנגליה!) ואפילו HW שהיה לוקח לו לפחות 20 שניות לעלות עולה תוך מספר שניות בודדות. עכשיו כאילו מה הקטע הם בכוונה נותנים לי קו איטי ואז שהם רואים שאני אשכרה בודק הם מחזירים אותו למה שהוא אמור להיות!? מיש…
-
- 160 תגובות
- 26.6k צפיות
-
-
בוקר טוב, הנני עובד עם ראוטר TP-LINK 1043ND וקשוחת DD-WRT בגרסתה האחרונה לראוטר זה. הכל באמת עובד מצויין אך משום מה פעם בכמה שעות הרשת האלחוטית מפסיקה לשדר. כדי לתקן את בעיה כל מה שאני עושה הוא פשוט להיכנס לממשחק הניהול מהרשת הקווית ולאחר מכן לחיצה על "APPLY SETTINGS" בלשונית ה- WIRELESS. (וכך זה חוזר חלילה). עוד מישהו נתקל בבעיה?
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
היה נפילה של המודם לפני 20 דקות, בערך ברגע שהוא נפל ועלה קיבלתי 30MB, נכנסתי למודם לראות והופתעתי שאני מקבל רק 5 ערוצים והם גם לא תקינים בעוצמות. אז התקשרתי להוט אמרו שלא רואים בעיה וצריך לשלוח טכנאי כי המודם לא עלה עד השלב האחרון online ולהחליף את המודם, אמרתי לה איך פתאום המודם מת, רצתה עדיין לשלוח טכנאי, אז כיביתי אותו מהכפתור והדלקתי ואז קיבל את כל הערוצים כמו שצריך, הם מהצד שלהם לא רואים בכלל שהיה נפילה של המודם או מה גרם לזה. אז מה עשינו בזה שיש תמיכה טכנית והם פיזית או מערכתית לא יכולים לדעת מתי המודם נפל ואז מאשימים את הספק ! ואני עובד בתור נציג תמיכה בספק אינטרנט ו 80% מהאנשים תמיד התקשרו לספק להגיד שאמרו להם בתשתית הכל תקין ויש ניתוקים מהספק. משהו שהוט לא רואים…
-
- 47 תגובות
- 9.4k צפיות
-