עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by timont,

3CRWE554G72T של 3Com http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRWE554G72T ב-280 ש"ח. האם הנתבים של Linksys עדיפים בהרבה (אם בכלל)? יש המלצה אחרת? ומה לגבי כרטיס PCI? תודה!

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by RS4,

יש לי רשת ביתית אלחוטית של בזק בין 2 מחשבים עכשיו הIP של לא משתנה גם אחרי שאני עושה ריסט במחשב למה? ואם יש משהו שאפשר לסדר כי שאני משתמש באתר RAPIDSHARE גם אחרי שאני עושה ריסט הוא נותן לי לחכות כשעה לאחר ביצוע פעולה נוספת

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  3. במחשב נייד יש כרטיס רשמת אלחוטי או שצריך לחבר אותו למודם בבית? יש לי עוד 2 מחשבים רגילים בבית עם נתב אלחוטי

4. יש לי שני מחשבים ביתיים, הראשון P4 1.6 GHz והשני Celeron 1000. על שניהם מותקנת מערכת הפעלה Xp Pro עם SP2. הראוטר שלי הוא 3CRWE554G72T של 3COM. שני המחשבים גולשים דרכו ללא בעיה, על תשתית Adsl. הראוטר קונפג עם DHCP פעיל שמחלק כתובות אוטומטית ושומר כתובת ספציפיות עבור שני המחשבים הללו ברמת ה-MAC Address (ה-P4 מקבל תמיד 192.168.1.113 וה-Celeron מקבל תמיד 192.168.1.155). ה-P4 מחובר באמצעות כבל LAN ואילו ה-Celeron מחובר אלחוטית (עם מתאם רשת אל-חוטי USB של 3COM). שני המחשבים גולשים ללא בעיות דרך הראוטר לרשת, ללא הצפנת התקשורת האלחוטית (אך הגדרתי לו שרק שני כתובת הMAC ששייכות להם יוכלו להתחבר, כדי שאף אחד בבניין לא יוכל להתחבר לראוטר). אני ביטלתי את אופציית ה-DMZ בראוטר והגדרתי ל…

5. Started by itaysk,

היי, אני עומד לקנות מחשב נייד ואני רוצה שיהיה אינטרנט אלחוטי בבית. כרגע אני מחובר עם מחשב נייח לנטוויז'ן דרך הכבלים רוחב פס של 750K, עם מודם של מוטורולה, חיבור LAN, במחשב הנייד יש כרטיס רשת אלחוטי. 1. מה ההבדל בין נתב ל Access point? מה אני צריך לקנות? 2. אם אתם יכולים להמליץ לי על איזה שתיים שלוש דגמים ספציפיים. 3. מה הטווח כיסוי של זה? 4. מה המצב בארץ של אינטרנט סלולרי? האם שווה מבחינת מהירות\עלות? הכי חשוב לי שתענו על 2. תודה מראש, איתי.

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  6. שלום, ראיתי תראדים רבים בהם אנשים לא מצליחים לגשת למחשב כלשהו בקבוצת העבודה שלהם כתוצאה מהרשאות. ובכן, היום פירמטתי את המחשב השני ונתקלתי באותה בעיה. עמלתי קשות ומצאתי את הפתרון- תיגשו לכלי ניהול->מדיניות אבטחה מקומית->פריטי מדיניות מקומיים->הקצאת הרשאות למשתמשים->תורידו את המשתמש Guest מ"מנע גישה למחשב זה מהרשת". אם יש הודעה דומה עבור תיקייה מסויימת שניסיתם לשתף, עליכם לתת לה גישה לEveryone בהגדרות אבטחה של התיקייה. שרפתי כמה שעות עד שעליתי על זה. אני מקווה שזה יעזור לאנשים ויחסוך קצת זמן. עריכה: הפתרון צריך לעבור רק אם אתם מצליחים לעשות ביניהם פינג, והמחשב מודיע שאין לכם הרשאות.

7. שלום,יש לי בבית 2 כבלי רשת שיוצאים מהחדר שלי עולים על הגג ונכנסים לשני חדרים אחרים בבית. קניתי ראווטר חדש (צריך להגיע בקרוב) ועליתי לגג לבדוק את הכבלים,הם במצב נורא וחייבים החלפה, אני צריך את עזרתם למצוא צריכים לשמור על הכבלים מנזקי אקלים (גשם,שמש) אין אפשרות להעביר אותם בבית,וברשת אלחוטית אני לא מאמין,לא בשלב זה. אולי אפשר לעטוף את הכבלים במשהו תודה מראש

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by דני א,

אהלן, חשבתי לפתוח איזשהו אתר קטן. האתר נועד לקהל הישראלי וצריך לאפשר העלאה של תמונות (ולא צריך לאפשר הורדה) ולכן כדאי שקצב ההעלאה מהארץ יהיה כמה שיותר מהיר (לעשות upload לשני מגה יכול להיות די מתיש...) שאלתי, למי שיש מושג, האם יש טעם לפתוח את האתר בשרתים בארץ? זה משנה משהו? אני די בטוח שבחו"ל משמעותית יותר זול אבל חשוב לי שחווית השימוש באתר תהיה חיובית. תודה רבה ויום טוב!

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  9. יש לי מודם ALCATEL הישן והפכתי אותו לראוטר כי היו לי בעיות התנתקות מן הרשת ומאז האי מיול והביטורנט עובדות לאט. הבנתי לפי מה שקראתי שאני צריך לפתוח פורטים רק הבעיה שאני בור בזה ולא יודע (היות וזו הפעם הראשונה שלי ) אודה מאוד עם תוכלו לעזור לי או להפנות אותי למדריכים למינהם המסבירים על פתיחת פורטים במודם הנ"ל שלי. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by idan007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש וביחד איתו אני גם מתכנן לקנות נתב WRT54GL Linksys כי ראיתי עליו תגובות טובות בפורום ואני גם צריך ביחד איתו כרטיס רשת אלחוטי ואין לי מושג איזה לקחת. המטרה היא שהוא יהיה דיי זול ויעשה תעבודה, תודה.

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  11. Started by yakir8,

שלום קניתי כרטיס רשת של חברת asound מדגם A-8139 עכשיו הורדתי את driver שלו מהאתר שלהם http://www.asound.com/ProductDetails.asp?ProductClass=39&ID=259 אחרי ההתקנה הוא עדין לא מופיעה.... נ.ב רשום על ההריזה גם את הדגם הזה A-803 אבל באתר שלהם אני לא מוצא אותו אז אני כמעט בטוח שזה הדגם A-8139 עכשיו השאלה למה הוא לא מופיעה.... תודה מראש לעונים

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by shshmul,

ערב טוב לכולם. כלומר: לחבר שני מחשבים ליציאה חוטית אחת עם מפצל דרך נתב של 3com . האם זה ניתן לישום? זה בר בצוע בכלל? האם זה יכול לגרום לתקלה חומרתית? אין לי בעיה של מהירות,אני רוצה לדעת רק אם זה אפשרי? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by moshebaba,

בעיית גימייל היה לי חשבון הגוגל חשבון ותיק מאוד מסתבר שבימים האחרונים אני לא מצליח להיכנס למייל שלי ההודעה שאני מקבל היא שהחשבון חסום לא רק שסגרו את החשבון שלי אלא סגרו גם את מי אני הזמנתי את כולם הם לא השאירו מייל לבירורים ולא מקום לשאלות יש לי חומר קריטי שאני חייב להוציא משם ומהר אם משהו יכול לעזור לי עם זה אני אשמח

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  14. ערב טוב לכולם. כמו שכתבתי יש לי מודם SB4101 של MOTOROLA. החיבור שלי לרשת הוא ללא חייגן. אני מחבר את שני המחשבים למודם ישירות (אחד ב-RJ45 ואחד ב-USB) עם החיבור לאינטרנט אין בעיה! כשאני מתחבר ממחשב אחד לשני (אני שם באחד את אותו default gateway של השני) הכל עובד סבבה אבל אחרי איזה 10 דק' של עבודה בין 2 המחשבים הרשת כאילו קופאת. כשאני עושה RESET זה מסתדר עד שזה נתקע שוב. אני אשמח לקבל פתרון לעניין, אם יש דרך אחרת לעשות רשת בין 2 המחשבים (דרך המודם) מה טוב. אה ואני לא רוצה לחבר מחשב אחד לשני במוצלב, תודה!

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  15. שלום רב הקדמה... אז המחשב החדש צריך להגיע בימים אלו. אני משדרגת את החבילת אינטרנט שלי ל 3 מגה הורדה 150 קי העלאה.(נטויזין והוט) יש לי 2 מחשבים נייחים בשני חדרים סמוכים. ואני רוצה לחבר אותם לרשת דרך ראוטר .כשהקרוב יחובר דרך כבל רשת והשני יחובר אלחוטית. יש לציין ששני המחשבים ישתמשו ברשת רוב הזמן והן לצרכים כבדים כגון תוכנות שיתוף וכו'. חשוב לי שהמחשב החדש שיחובר אלחוטית יהיה חשוף לרוב המהירות בחבילה ולכן איני רוצה שאחד מהמרכיבים לרשת (ראוטר,כרטיס רשת) יעשה בעיות אמינות מחיפוש כאן ראיתי שיש שני דגמים מומלצים ובהפרש של 100 שקלים אחד מהשני: הראשון הוא WRT54G של LINKSYSבמחיר של 350 שקלים. השני הוא 3CRWE554G72 של 3com במחיר של 250 שקל עכשיו לשאלות : איזה ראוטר מבין…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. בבית שלי יש רשת מחשבים (מחשב אחד של המשפחה כשרת ושלי עם חיבור מוצלב קווי עד החדר). חבילת האינטרנט היא 1.5M ו128K (אם אני לא טועה) בכבלים(הוט) וברק 013 מספק תאינטרנט. המודם הוא תומסון אמרו שהוא טוב מאוד. אז ככה יש לי משחק מקוון באינטרנט שאני כבר משחק 3 שנים. בבית שלי הוא פועל עם לאגים כל שניה ואז יוצא מהמשחק מרוב הלאגים הקשים. אצל אבא שלי יש מחשב פחות טוב עם אינטרנט איטי יותר ורשת אלחוטית עם ראוטר אלחוטי ושם המשחק פועל חלק וטוב. ניסיתי לשים את המחשב שלי כשרת וזה לא עבד ( אפילו הבאתי טכנאי של הוט והוא ראה שאין בעיה באינרנט והקשר בין המודם לשרת). ניסיתי להביא את המחשב של אבא שלי ולחבר אותו אל הרשת בהתחלה כלקוח לא עבד טוב וגם כשרת הוא לא עבד טוב (המשחק). יש אילו פתרונות או ה…

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. Started by dorosen,

התקנתי SP2 מקורי, עכשיו יש לי על האייקון של החיבור לרשת סימן קריאה וההודעה limited or no connectivity, עברתי כבר על כל האתרים באנגלית/עברית שמציעים פתרונות שונים בגוגל, ועדיין לא משנה מה אני עושה זה לא עובד! אני מחובר דרך ADSL מודם אלקטל. למישהו יש רעיון?? (דחוף כרגע אני מחובר דרך הדור 3 מאורנג' בבקשה עזרה..)

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  18. Started by tzolerguy,

מישהו הצליח להחליף קושחה ולהתחבר דרך L2TP ?? אני חייב IP סטטי

19. Started by zvovon,

עשיתי רשת חוטית עם הראוטר edimax מדגם 6104 ..... סבבה יש לי אינטרנט ב- 2 המשחבים....... הבעיה היא שכאשר אבא שלי גולש (אצלו במחשב ) . זה נראה כאילו הוא משתמש בכל רוחב הפס ... כי כשהוא גולש (ובמיוחד שאחותי מורידה קבצים מהאימיול ) יש לי לאגים במשחקים והאינטרנט עובד יותר לאט .. למה זה? ואיך אפשר לסדר את זה? עריכה== יש לי מגה וחצי (1.5)

20. Started by kibub,

היי אני גר בקנדה והזמנתי חיבור דרך ספק שהו לא הכי פופולרי (כי יש בעיה של חסימת פורטים והאימיול לא עובד דרך ספקים מוכרים) בקיצור קיבלתי מודם חיברתי אותו ככה: כבל של טלפון מהקיר למודם הספקת מתח כבל מהמודם לכרטיס רשת במחשב אני צריך לקבל נורית ADSL שתדלק והיא לא נדלקת יצרתי קשר אם הספק אבל אין להם שירותי תמיכה אז אני נעזר בכם ליפני שאני זורק להם את המודם קיבינימט בדקתי את השקע בקיר של הטלפון וראיתי שיש שם 4 חוטים אדום צהוב ירוק ושחור ורק 2 מחוברים, אני יודע שבשביל טלפון זה מספיק אבל מה בשביל ADSL? כל ה4 צריכים להיות מחוברים?ניסיתי אם ובלי ועדיין הנורה לא נדלקת אבל כדי להיות בטוח אני שואל. במחשב יש לי עדיין את החיבור אינטרנט הישן (שעדיין עובד) האם זה מה שמפריע לי ל…

21. Started by sxs,

אהלן, אני ואחי מחוברים בלאן ועד עכשיו הכל היה בסדר. עשיתי פורמט במחשב שלי ומאז אני לא יכול להיכנס לתיקיות המשותפות במחשב שלו. (You have no premission, please contact administarator blala bla) הוא יכול להיכנס לתיקיות שאני משתף. עכשיו, ברור לי שמשהו השתנה... השאלה מה לא בסדר ואצל מי?(אצלי או אצלו במחשב) יש לציין שניסיתי לבדוק את ההגדרות שמוגדרות שצלו ולשים אותם אצלי... ואנחנו באותו workgroup. בבקשה עזרה או איזה קצה חוט... מה לבדוק כי אני כבר דיי משתגע פה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by shkaf,

אירגנתי בקומבינה ראוטר איך שהבנתי הוא די ישן אבל משוכלל מכיל את האופציה לVPN מישהו מכיר ?

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by lago,

שלום, אני צריך להחליף ספק אינטרנט ומודם ויש לי חיבור ADSL של בזק. כרגע מדובר על מחשב אחד אז בינתיים אני לא צריך ראוטר אלא רק מודם. (ובכל מקרה הבנתי שעדיף שיהיה מודם נפרד מהראוטר...) בזק מוכרים מודם של ECI וזהו. מה ההמלצות שלכם? תודה

24. Started by UNDERDOG,

מהו ה webcache של בזק?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  25. ברצוני לקנות נתב אלחוטי שיחליף את הנתב החוטי הקיים. הנתב ימוקם על מארז המחשב אצלי בחדר, האם הקרינה הזאת מסוכנת בכל דרך שהיא והאם אני יכול להניח אותו בחדרי ולהשאר רגוע שלא העליתי ולא אפילו באלפית האחוז את הסיכוי לחלות בסרטן?

דיונים חדשים בפורומים