עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם האם נכון השמועה שכדי לקבל מיילים של יהאו לאאוטלוק, זתומרת להשתמש בPOP3 צריך לשלם ליהאו??? כי בGMAIL זה עובד לי מצויין למישהו יש מדריך על איך לקבל את היאהו לאאוטלוק?? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. חברת TP-LINK מוסיפה נתב VDSL חדש לסדרת ה-VR שלה. ה-VR2800 מספק מהירות של 2167Mbps בתדר 5Ghz ו-600Mbps בתדר 2.4Ghz. כל יציאות ה-LAN שלו תומכות במהירות של 1G וכרגיל בסדרה זו, אחת מהן יכולה להיות מוסבת לכניסת WAN, כך שהוא יכול לתפקד גם כנתב אוניברסלי. לנתב 4 אנטנות חיצוניות ו-2 כניסות USB 3.0. הוא זמין לרכישה באמאזון UK ובעלות של כ-900 שקל יגיע אליכם עד הבית. http://uk.tp-link.com/products/details/cat-15_Archer-VR2800.html https://www.amazon.co.uk/Wireless-Connections-UK-Archer-VR2800/dp/B06WD4RVL4?th=1

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by nyquist,

למי שרוצה לדעת עד לאיזו מהירות נגיע- הנה מה שהשיקו ביפן (כולל מחירים): http://www.fareastgizmos.com/computing/sony-launches-worlds-fastest-internet-connection-for-home-use-in-japan.php דעתכם?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Ashand,

שלום התחילה לי בעייה מוזרה בנתב של לינקסיס WRT54G מחשב ראשי מקבל איי פיי בסדר גמור מחשב שני מקבל 10.0.0.2 ובהגדרות של הנתב מופיע לי כאילו המחשב קיבל את האיי פיי הנכון כמו 192.168.1.101 מה שעוד מוזר הוא שגם האייפון מקבל איי פיי כזה 10.0.0.1 ואני עדיין יכול לגלוש והכל אבל אין לי יותר שיתוף בין 2 מחשבים כמו שהיה לי מקודם וגם גמובן מוגבליות של האייפון באינטרנט מה יכולה להיות הבעייה? האם הנתב נדפק? עשיתי לו ריסט כמה פעמים והגדרתי הכל מחדש....

• 6 תגובות
    • 722 צפיות
  5. שלום, אני רוצה לעבור לווינדוס ויסטה ויש אנשים שאומרים לי שאני צריך להחליף את המודם שלי כי ויסטה לא תומך בו ויש כאלה אומרים שלא חייבים להחליף. המודם הוא ALE 150 של בזק. מה אתם אומרים? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by JohnClark,

שלום יש לי שני מחשבים: אחד, עם שני כרטיסי רשת שרק אחד מהם משומש: 3com Gigabit LAN, ועוד איזה Realtek אחד שבו אני לא משתמש (הכרטיס הראשון הוא אונבורד והשני PCI) למחשב הזה מחובר מודם \terayon (ספקית אינטרנט ברק) המודם מחובר לUSB. המחשב השני הוא מחשב נייד עם כרטיס PCMIA של edimax שגם פועל על realtek. הרשת תמיד פעלה פחות או יותר כמו שצריך לפני כמה זמן התחילה בעיה: הרשת פשוט לא עובדת. אין לי מושג מה שיניתי שזה קרה. עכשיו, ניסיתי לפעול על פי המדריך שבסטיקי. קודם כל יש משהו מאד מוזר בחיבורי הרשת שלי. המודם שלי גם מוגדר כdialer וגם כרשת! ניסיתי בכל זאת לפעול על פי המדריך ועדיין לא הלך לי... ד"א גם שיתוף הקבצים תמיד עבד ועכשיו הוא לא עובד. ניסיתי הרבה פעמים לעשות setup לרשת וליצו…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  7. אם בכלל.... ואיך אני יכול לנעול את הראוטר עם קוד? כרגע הורדתי לו את האנטנה כדי שלא יקלטו.... מה עושים? איך נועלים אותו ?

• 8 תגובות
    • 3k צפיות
  8. שלום יש לי מחשב נייד קצת ישן של HP ואני רוצה לשדרג את הכרטיס רשת האלחוטי שלי כי הוא לא קולט כ"כ רשתות מרחוק איזה כרטיס מבין השניים האלה יש לו קליטה יותר חזקה ואיכותית? http://www.skypc.co.il/pl_product~EW-7318USg~23~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~EW-7108PCg~23~0.htm

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sashakrik,

שלום, ממש בקרוב אני רוכש מחשב נייד ואני רוצה להצטייד בראוטר אלחוטי. השימוש יעשה בדירת 3 חדרים לא גדולה ובלי ממ"ד אין צורך ב- draft n מאוד חשוב שיהיה ראוטר שידוע באמינות התקשורת, שלא יסבול מניתוקים. תודה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  10. ערב טוב, יש לי HPNA של יס אחד מיותר שאני רוצה לחבר קווי לסטרימר , יש למישהו מושג אם אתן 12V (באלתור) בחיבור שאליו אמור להתחבר הממיר זה יעבוד? במידה ולא מישהו מכיר HPNA שיתפקד יחד עם אחד של יס? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. זה כבר שיגרה אצלי שאני כותב בדפדפן כתובת נכונה של אתר לדוגמא www.ynet.co.il ומופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" ואז אני עושה רענן והאתר מופיע... זה קורה לי ברוב האתרים וזה די מציק מישהו מכיר את הבעיה במקרה? איך לסדר את זה ... תודה

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  12. חבילה ראשונה: 1.5/512- ב-80 ש"ח חבילה שנייה 2.5/256- ב-70 ש"ח מה מומלץ יותר לשימושים של משחקי רשת והורדות ברשת? למה עבור UPLOAD גבוה משלמים יותר, ואיך זה משפיע על משחקי רשת? בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by saadaboy,

אהלן. אני בתשתית של הוט ועד היום בספק נטוויזן והיו לי המון בעיות של מיקרו-ניתוקים בחצי שנה האחרונה. (וזה משגע במשחקים) החלטתי לנסות להחליף את המודם להוטבוקס חדש ואת כל הכבלים, ועברתי לספק בזק בינלאומי. כרגע יש איזושהי בעיית חיבור אז רק ביום ראשון יהיה לי אינטרנט אבל באופן כללי - בעיה כזו נגרמת בגלל תשתית או כל שאר הדברים שבהם טיפלתי? ** בכל מקרה, בנוגע לNAT וIPV6, אם מישהו יוכל להסביר פה לנוב כמוני מה המשמעויות של הדברים הללו אני אשמח כי אני פשוט לא מצליח להבין מהאינטרנט. הבנתי שלבקש לצאת מהNAT יכול לעזור לתקשורת עם שרתים בחו"ל, זה נכון? זה מה שקוראים לו "חבילת גיימר" כביכול? מקווה שמה שעשיתי יעזור.

14. יש לי לפטופ עם wireless G ושני עם N ,אני יוכל לקנות ראוטר N ולהתחבר עם שניהם?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  15. אני רוצה שתהיה לי רשת אלחוטית בבית. אני לא בין בכל התחום הזה של הרשתות וזה.. עוד מעט יתווסף לי מחשב נוסף לבית.(MAC) אני רוצה נתב שיוכל לפעול גם עם הPC וגם עם הMAC. אני מווה שזאת לא בעיה.. דיי הרבה מכשירים יתחברו דרך הנתב לאינטרנט. IPOD 2 מחשבים ניידים 2 נייחים 2 פלאפונים. כמובן לא כולם באותו הזמן... אבל אני לא רוצה שהאינטרנט יתנתק או יהפוך לאיטי פתאום. פשוט נמאס לי להתחבר מהנייד או מהפלאפון או מהIPOD לאינטרנט מהשכנים שלי חחח צריך עוד דברים בשביל שיהיה לי WIFI בבית..? רשת אלחוטית? או שפשוט אני קונה. ומתקין וזהו יש לי..? איזה מדריך או משהו יעזור המון. או כמה הסברים בשפה של עילגים חח.. תודה

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  16. שלום לכולם!!! יש בביתי שלושה מחשבים אך רק מדפסת אחת. מישהו יכול להציע לי פתרון איך להקים רשת שתכלול את שלושת המחשבים כך שכל אחד יוכל להשתמש במדפסת מבלי לעבור למחשב שאליו היא שייכת ??? תודה.....

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום רב ברשותי 3 מחשבים אחד נייח והשאר ניידים (יש עוד ניידים אבל הם לא קבועים שם ) ברשותי 2 מדפסות רשת נגדיר זאת כך בחדר הראשי יושב הראוטר הראשי שמחובר לבזק ע"י קו טלפון בחדר השני היושב במרחק רב ממנו 55 מטר יושב ראוטר מס' 2 שמחובר קווית ע"י כבל cat 7 בחדר השלישי שיושב מעל החדר הראשי במרחק 25 מטר יושב לו בנחת הראוטר השלישי שמחובר קווית ע"י cat 7 האם הדרך הטובה ביותר לחבר אותם ולגלוש כמובן מכל מקום ולהדפיס מכל מקום היא שהראוטר הראשי יתן כתובת ip לכל ראוטר מעבר ל dhcp דהיינו הראוטר הראשי נותן טווח 1-32 אז הראוטר השני לו מקבל 10.0.0.33 (ושם אני מבטל את ה dhcp ) והראטור השלישי יקבל כתובת 10.0.0.34 (ושוב מבטלי…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. עד כה היה לי ממיר של HOT יחסית ישן אבל עשה את העבודה. הציעו לי להתקין ממיר חדש (Mini Fiber) בחינם. הגיע המתקין, וחיבר לי מתאם MOCA. עכשיו במקום שהכבל כבלים יתחבר ישירות מהקיר אל המודם (HOTBOX), הוא מתחבר ל-MOCA, ואז מ-MOCA מתחבר ל-HOTBOX. אני על 200 מגה ולפי הרישומי בדיקת מהירות שביצעתי בימים\שבועות האחרונים, שאז עמדתי על 160-180 מגה הורדה, עכשיו אני על 120-150 אמנם הבדל "יחסית" מזערי, אבל זה הבדל שאני לא מבין בשביל מהו בדיוק. בשביל מה אני צריך את המתאם MOCA בכלל? הוא סתם יושב שם וגורם להאטה בגלישה. מה המטרה שלו? והאם אני יכול להעיף את המתאם MOCA הזה ופשוט לחבר את החיבור כבלים בדרך הישנה והטובה? רב תודות. …

• 5 תגובות
    • 6k צפיות
  19. שלום, יש לי windows server 2008 32bit ואני רוצה לחסום מדינה שלמה (על ידי כל האייפים ששייכים למדינה הזאת) בwindows firewall inbound rules. אני צריך אתר שנותן את האייפים של כל מדינה. לדוגמא סין: 122.0.0.0 - 122.255.255.255 (סתם דוגמא)

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  20. שלום, יש לי בבית שני חדרים שונים עם נקודת חיבור לתשתית בזק, אחת בסלון והשניה בממ״ד. כרגע הראוטר מחובר בסלון אבל שתי הנקודות עובדות כשמחברים אותן לראוטר. אני לא מעוניין להשתמש בוייפיי אלא בכבל בלבד. איך ניתן לחבר לרשת את המחשב שבממ״ד, האם יש צורך בראוטר נוסף, או מכשיר כלשהו? דוגמה לסוג החיבור בקיר בתמונה המצורפת. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  21. Started by assafcohen1,

רכשתי לפני כמה ימים טסטיק ללפטופ מסוג Alcatel x220 , כאשר אני מחבר אותוו למחשב הוא עולה ומתקין את התוכנה והדרייברים וכל מה שהוא צריך. הוא מתאפס על עצמו ומוצא רשת אך לא "ננעל" עליה, משמע הוא ממשיך להבהב בנורה ירוקה ללא הפסקה ולא נותן להתחבר. עצות? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Dell xps l702x win7,i7 2.70GHz, 8GBDDR3, 1TB, nVidia GeForce GT 555,17.3" 1080 LED, JBL Speakers, 9 Cell Battery

• 5 תגובות
    • 6.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחר את ה Linksys WRT54GL, ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. אם אני מעדכן את הראוטר מה ייצא לי מזה והאם זה מסיר את האחריות?? 2. אם הוא מתנתק מהחשמל ההגדרות מתאפסות?? 3. יש לו הרבה ניתוקים?? 4. איזה כבל לקנות שהוא מהיר יותר מהשאר לחיבור המחשבים אליו? 5. הוא ניתן לבטל את שידור האלחוט שלו?? 6. איך הוא בסך הכל מבחינת ביצועים?? האם הוא מאט את האינטרנט כמו ה D-LINK DI-524 שהיה לי? או שהוא עובד חלק?? תודה לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  23. Started by Ibrow-Now,

1. במודם הפנימי PCI של סמסונג באיזה אופציה לבחור בהתקנה: PPPoA, PPPoE או EoA? 2. זה נכון שיחד עם הפילטרים מקבלים גם ספליטר שאותו מחברים רק לקו אחד שהוא מן פילטר ראשי כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by THL,

הסבר: יש לי בחברה שני חיבורים לאינטרנט אחד יותר גדול מהשני אבל הגדול יותר (X 6) עובר דרך החברת אם בארצות הברית (דרך השרת פרוקסי שלהם ) שאלה: מישהו מכיר תוכנה שיודעת לנתב את הגלישה למשל כל פעם דרך חיבור שונה ? למשל: אם אני גולש לאתרים בארץ שיעבור דרך הקו הקטן ואם אני גולש לאתרים בחול שימשוך דרך הקו הרחב יותר.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. שלום למומחים..מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי למחשב הבייתי שלי? מתלבט בין PCI ו USB, ובכלל, לא ממש מכיר חברות.. תקציב 150 שח או פחות..דרושה יכולת זיהוי של רשתות בטווח קליטה של 20 30 מטר בערך.. אשמח לעצה תודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.