עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לבדוק איך החיבור שלכם לאותם סרברים שנחוצים לי. 195.56.172.118 216.89.225.158 בבקשה תכתבו את הנתונים הבאים אני יתן לכם דוגמא ADSL 750K חברה ברק. Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Administrator>tracert 195.56.172.118 Tracing route to 195.56.172.118 over a maximum of 30 hops 1 27 ms 23 ms 23 ms barak-6-lns-3.barak.net.il [212.29.206.140] 2 23 ms 24 ms 22 ms 212.29.206.142 3 22 ms 22 ms 26 ms 212.29.206.68 4 24 ms 24 ms 22 ms 212.150.234.93 5 119 ms 121 ms 121 ms 212.150.232.238 6 115 ms 119 ms 118 ms 212.150.232.150 7 109 ms 116 ms 121 ms ge-3-0-…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by esaly,

אהלן! אני מעוניין לקנות את הנתב 3com 3CRWER100-75 ועברתי בכמה חנויות וראיתי שחלק נותנים 3 שנים אחריות וחלק רק שנה... איפה הכי מומלץ לקנות במחיר הכי טוב? אשמח אם תוכלו לתת לי לינקים...בגדול אני מהצפון אבל גם חנויות במרכז יכולות לעזור... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  3. והאינטרנט מתנתק לי כל כמה דקות )-: ההגדרות שלי מופיעות בתמונה. שהתחרבתי רגיל למודם האלקטל הכל עובד רגיל, יכולתי לתחבר כמה ימים ברצף בלי בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  4. שלום יש לי בבית רשת אלחוטית שמופעלת ע"י ראוטר Edimax BR6204Wg שנמצא בקומה העליונה (מתוך שתיים). בקומה התחתונה אין קליטה טובה של הרשת. יש לי עוד ראוטר זהה שלא פעיל כרגע. מאחר שאין דרך להעביר כבל בין הקומות, רציתי לדעת אם ניתן לשרשר את הראוטרים באופן אלחוטי כך שהראוטר בקומה התחתונה יגדיל את טווח הקליטה של הראוטר בקומה העליונה. עשיתי כבר חיפוש בפורום, אבל לא בדיוק הבנתי מהשאלות הקודמות שנשאלו בנושא אם הדבר אפשרי ואם כן, איך מבצעים את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  5. אז ככה, יש ברשותי מודם נתב של 2wire מדגם 1000H אשר עובד בתצורת HPNA (מפיץ את הרשת ע"ג התשתית הטלפון של הבית) ומודם נתב אלחוטי של אסוס מדגם AM 604g של חברת בזק. ברצוני לשלב בין השניים, כלומר שתהיה לי את האפשרות לגלוש אלחוטית וגם ע"ג התשתית של הטלפון בבית. רציתי לדעת אם ואיך גורמים לשני המכשירים האלה לדבר אחד עם השני ולהסתנכרן.. תודה רבה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  6. Started by miky123,

לפני כשבוע שודרגתי למהירות 5m באינטרנט ומאז לאחר יומיים הראוטר מסרב להתחבר. כרגע המודם עובד בחיבור ישיר למחשב. הראוטר הוא TP-LINKדגם WR541G המודם של בזק דגם rta1320a מבקש את עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by FIRE-KID,

אפשר לשלוח פקס מהמחשב?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. יש לי מחשב שמחובר בכבל לראוטר D-LINK DIR-615 שעליו מותקן OpenWRT. כשאני עושה בדיקה מהמחשב עם כבל אני מקבל אפלוד של 2.8mbit~. מה שמוזר שכאשר אני מתחבר לאותו הראוטר ומבצע בדיקת מהירות מול אותו השרת עם וייפיי, אני מקבל העלאה של 3.2mbit~. ניסית מחשב נוסף שמחובר באמצעות כבל אחר, ואני מקבל את אותן תוצאות נמוכות. רעיונות? תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות Router ואני לא יודע אך אני יכול לבחור אם הוא טוב או לא אז אתם יכולים לתת לי עכרה אך לקבוע מה טוב ומה לא או שעדיף לקנות מספק האינטרנט שלי?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Kalen,

שלום חברים מיועד לחיבור 10 מחשבים לאינטרנט דרך קו NGN 10Mb אבל שיהיה אופציה להגדיל. אין צורך באלחוט. הדבר החשוב זה אמינות - שיחזיק בקלות 10 משתמשים במקביל.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by dyn,

יש לי מחשב בבית שמחובר עם מתאם אלחוטי. האות במתאם הוא "טוב מאוד" והמחשב מחובר לאינטרנט, אבל כשאני מנסה לגלוש אני כל הזמן מקבל את החלון של התחברות עם חייגן בדפי האינטרנט, בגלל זה אני לא מצליח לגלוש באינטרנט וגם לא להתחבר ל MSN. משהו יודע איך לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  12. שלום לכם.. בשעה טובה ומוצלחת הוספנו עוד מחשב לבית, והחלטנו שאנחנו רוצים רשת אלחוטית. עכשיו.. .אני לא כ"כ מבין ברשתות וכאלה, אז רציתי לדעת איזה סוגי כרטיסים אני צריך לכל מחשב, ואיזה ראוטר מומלץ. אממ.. מבחינתי אפשר לקחת את הראוטר הכי פשוט ונטול פיצ'רים, שכן כל מה שאנחנו רוצים זה אינטרנט לשני המחשבים, על גבי מודם אחד. אם אפשר שהרשת תשמש גם כprint server, זה יהיה נחמד, אבל לא חובה. לשני המחשבים אם אני לא טועה אני צריך כרטיסי רשת אלחוטיים נכון? אשמח לקבל תשובות והמלצות... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by BlackMan,

היי חברה אני יודע שאני לא נמצא כאן הרבה זמן. צבא............ :-\ בכל אופן אני צריך עזרה דיי דחוף..... (התאבדות חברתית......) אני צריך עזרה ממכם מומחי רשתות.... אם אפשר לחבר סורק לרשת כך שכדי להעביר סריקה למחשב מסויים לא צריך לשמור כקובץ ואז לשטף אלה שאפשר לשטף את הסריקה עצמה. ואם לא אז מה שהכי קרוב לזה..... אשמח מאד לקבל תשובה אם אפשר (ורק אם אפשר) כמה שיותר מהר (חיים ומוות תלויים בזה ואני אסביר בהזדמנות......) עריכת המודר: כותרת.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. שלום. אני צריך לדעת מהם הפורטים שאני צריך לפתוח בשביל לפתוח סרבר על המשחב שלי במשחק counter strike. תודה.

• 2 תגובות
    • 862 צפיות
  15. קיבלתי ראוטר CISCO 881 W שבעיקרון מיועד לעסקים האם אפשר לחבר אותו לרשת ביתית? לא ראיתי בפלגים אפשרות לחיבור קו טלפון

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  16. Started by GILGILGIL,

יש לנו הרבה מפלסים בבית ויש בעיה קשה של אינטרנט אלחוטי. יש לי נתב די חזק של POWERNET שהוא חוטי+אלחוטי רק שהקליטה לא מספיקה לכל הבית, ועל כן חשבתי לקנות נתב נוסף שאוכל לחבר אותו לחשמל בלבד (ולא לשרשר אותו לראווטר הקיים), ז"א חיבור HOMEPLUG אם הבנתי נכון (כתובת MAC משהו?), שאותו אתקין באמצע הדרך בהנחה והוא תומך בWDS. שאלותיי הן כאלה: 1. מה ההבדל בין מגביר טווח לAP? 2. הבנתי ששרשור ראווטר מוריד את רוחב הפס ב50%. האם זה נכון גם לHOME PLUG?? גם אם זה נכון אין מה לעשות אחרת, נכון? 3. איזה ראווטר מומלץ עד350 שח לעניין הAP? נניח DLINK DIR615 טוב? כבר עדיף לקחת תקן N למרות שהראווטר המקורי הוא תקן G? תודה תודה תודה תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. הקיצר אין לי מושג איך אני מתפעל את הרשת... הנתב מחובר למחשב שלי, אגב הוא רשום שיש בעיה שהחיבור מוגבל או משהו , בכל מקרה איפה אני מגדיר הגדרות וכל זה? המחשב השני זהו מחשב נייד שאגב הוא מזהה את הרשת אך האינטרנט לא עובד כלל..

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  18. Started by Gil80,

שלום. יש לי שני מחשבים מחוברים ברשת מקומית. המארח מכיל ויסטה 64 והלקוח XP 32. הכונן החיצוני (USB) מחובר למארח ואני מעוניין לגשת אליו דרך הלקוח. אני נכנס ל-properties של הכונן החיצוני והולך ל-SHARE אבל הכפתור לא לחיץ לשיתוף ברשת המקומית.

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  19. יש לי אידסאל 1.5 ונמשל במשחק cod (מי שלא יודע call of duty ) ועוד משחקי רשת שיש לי כמו סולצאר אוף פורצן הוא מוציא אותי מהסברבר ואומר לי server is for low ping only ועד שאני מוצא סרבר עם פינג נורמלי למה זה? בזק האיטרנאט עובד מהר . ויש שום תוכנת שיתוף ברגע או משהו כזה .

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by Benos,

שלום, כבר למעלה משנה שיש לי פינגים למעלה מהנורמה ואני כבר מיואש מזה! התקשרתי לבזק מספר פעמים אבל הם אומרים שאין בעיה והם לא יכולים לעזור מצדם... הטכנאי הביא לי גם לעשות פקודת TRACE לאחד משרתי המשחק שבהם יש לי פינג גבוה ולשלוח לו אבל הוא לא החזיר לי תשובה אז רציתי לבקש ממכם שאם מישהו מבין להגיד לי אם זה חריג או לא! http://img262.imageshack.us/img262/9390/tracecx0.jpg אם יש לכם עוד אמצעים לבדוק את הבעיה אני ישמח מאוד. תודה,בן

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  21. בזמן האחרון האינטרנט שלי עובד כמו סינוס בכל מה שקשור למהירות. כלומר מתחיל מאוד מהר יורד כמעט לאפס ועולה שוב כמעט למקסימום (סינוס עם פאזה למי שרוצה להתחכם) וכך זה ממשיך. אני בבזב"ל (בזק בין לאומי) עם חבילה של 5MB. אם יש הצעות לפיתרון אני אשמח. תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Oranili,

שלום לכולם אם אני מקבל פינג לראוטר של 10 MS או לפעמים של 15MS? דרך כבל - זה תקין?? ואם אני מקבל פינג לראוטר דרך אלחוטי 80MS או לפעמים 200MS זה תקין? אם לא מה אפשר לעשות?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Cheif,

נראה שסכר מתאמי ה-HomePlug נפרץ לחלוטין ועוד דגמים מעניינים מגיעים וזמינים בארץ. לפני החג העלתי פוסט על הזמינות של ה-TL-PA7020 - קיט של שני מתאמים בתקן AV1000 של חברת TP-LINK. היום, החל לצוץ ברחבי חנויות בישראל קיט חדש המכונה TL-PA8010, אף הוא של TP-LINK, הכולל שני מתאמים בתקן AV1200! למתאמים בקיט זה יש רק יציאת LAN אחת, הפועלת במהירות של 1G ועלותו - קצת פחות מ-500 שקל. מתאם זה תומך גם הוא ברשת ביתית תלת-פאזית והמהירות שהוא יספק תהיה גבוהה בכ-20% מזו של ה-PA7020. מידע נוסף על המתאמים ניתן למצוא כאן - http://uk.tp-link.com/products/details/cat-18_TL-PA8010-KIT.html

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. האם יש תוכנה להעברת קבצים באינטרנט בין שני משתמשים, שמסוגלת לשלוח בהמשכים? אני שולח כרגע עם team viewer. אבל הוא מתנתק כל הזמן, ואז אי אפשר להמשיך מאיפה שהוא התנתק, וזה מאוד מתסכל. תודה.

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  25. כאשר ההוטבוקס עובד כמודם - האם יש אפשרות לביצוע ריסטרט דרך הממשק שלו? (לא מצאתי) אני צריך לעיתים לבצע ריסטרט מרחוק וזה די מבאס להתקשר למוקד הטכני ולבקש בכל פעם מחדש

• 4 תגובות
    • 101k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.