עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, המחשב מחובר לראוטר אלוחטי עם כרטיס אלחוטי שמותקן בו. כשאני עושה bridge בין החיבור הקווי לאלחוטי במחשב הזה, האלחוט מתנתק. אם אני מוחק את הגשר האלחוט חוזר. מה קורה פה? אופיר

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  2. http://www.ebay.com/itm/Wireless-N-Wifi-Repeater-802-11N-Router-Range-Expander-New-/170833678601?pt=US_Networking_Boosters_Extenders_Antennas&hash=item27c67b1109#ht_2753wt_1344 זה הדגם הוא באמת מחזק אות בצורה טובה? או שעדיף להביא AP איכותי של EDIMAX?

• 0 תגובות
    • 994 צפיות
  3. Started by URSH,

עובד על תשתית כבלים וספק 018, 2.5 מגה מודם טומסון TCM425 . המחשב שקיבלתי עבד עם ספק 012. יצרתי התקשרות חדשה (לפי ההנחיות באתר של ספק 018) בהצלחה. כאשר אני מנסה ליצור קשר אני מקבל "שגיאה 800 לא מצליח ליצור קשר VPN הסרבר כנראה לא נגיש". בנוסף בפינת המסך השמאלית התחתונה ליד תצוגת השעון אני רואה את סמל ההתקשרות עם איקס עליו וכתוב כבל רשת מנותק.

• 4 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by Armageddon1,

לי יוצא במדל אופ אונר 150-200 זה טוב? כי לדעתי זה חרא וזה אינטרנט זהב החארות האלה.....

• 3 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by Runny,

ברשותי Domain מחובר לארבעה מחשבים. משום מה אחרי זמן מה שכל אחד משמחשבים מחובר לסרבר ללא שימוש ממושך מתבצע ניתוק של הUser ועד שלא מתבצע Restart אין אפשרות לגשת לFile Server אשר על השרת. חיפשתי הגדרות Idle Time בWindows Server 2003 ללא הצלחה הניתוק אינו פיזי היות ויש אפשרות להיכנס למחשבים (ע"י בניית מחיצה בShare) ע"י השרת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  6. אני גולש דרך HOT ו 014, בחודשים האחרונים חלה איטיות רבה בגלישה (הגלישה נהיית יותר ויותר איטית עד כדי אי גישה לאתרים, אך כאשר אני מתחבר מחדש המהירות המקורית חוזרת ושוב מתחיל תהליך ההאטה) ניסיתי לעבור מחיבור עם קבוע לחיבור עם חייגן, ואז במקום להגיע למצב של אי גישה לאתרים החייגן פשוט נותק. הבעיה היא ש HOT מוכנים לנתר את המודם רק ל 24 שעות, אבל תהליך ההאטה לוקח יותר זמן. הנציגה של HOT הציעה להתקשר כאשר אני מרגיש האטה / ניתוק, אבל כאשר ביצעתי את זה היא אומרת שהכל נראה תקין במודם. ההצעה האחרונה שלה הייתה לבטל את powersave של כרטיס הרשת, לדעתי זה לא יעזור, כיוון שכאשר המחשב היה דלוק ודי פעיל התרחש הניתוק. האם קיימת תוכנה טובה ספציפית שאוכל לנתר בה את חיבור המודם שלי? אני רוצה לת…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  7. Started by ekmo,

שלום, יש לי בבית נתב Linksys WRT54GL ומחשב נוסף בחדר אחר שמחובר אליו אלחוטית. עד אתמול בערב הכל עבד מצויין ומסיבה שאינה ברורה היום בבוקר המחשב השני פשוט לא מצליח להתחבר. המחשב הנוסף מזהה את הרשת, יש אפילו סיגנל טוב אבל כאשר מנסים להתחבר מקבלים הודעה שלא ניתן להתחבר. אין בעיה של אבטחה כי עד עכשיו הרשת לא הייתה מאובטחת. ניסיתי לאבטח את הרשת (WPA Personal), הוספתי את הסיסמה במחשב השני ולכאורה נראה שהכל בסדר (שוב, יש סיגנל יפה בצבע ירוק) אבל כפתור ה-Connect לא מושחר (Greyed out). אני כבר די אובד עצות, למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by B.D.B,

It all started 8 months ago or so, just a week or two after I finished boot camp. I just left Aquanet for being increadbly slow and was looking for a high speed (1.5Mbps), reasnobale price account. During my searching on the web I've stumbeled across a very good deal from Netvision 1.5Mbps for 119 NIS with a minmum for 6 months for a free modem and infrastructure. I, having the my own modem and infrastructure, didn't need to sign up for any minimum time period. The deal didn't mention anything about the price after the inital 6 month, but just to be sure I called to ask, and I was told it doesn't change after 6 months and so I signed up. It seemed to be too good to be tru…

• 21 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by dfbhd13,

יש לי ראוטר של Linksys והוא מחובר למודם של ALCATEL Home ואין לי חייגן כי הוא תמיד מחובר אפילו כשהמחשב מחובא.... הוא מתנתק כל הזמן....אין זמן מסוים שזה קורה...לפעמים פעם בשעה לפעמים כל כמה שעות אבל לפעמים גם 5 פעמים ב2 דקות.... ואני לא יכול לעבוד ככה....זה מנתק לי את כל מה שאני עושה...לפעמים זה מתחבר אוטומתית אחרי כמה שניות או דקות....ולפעמים אני צריך ללכת לדף הגדרה (setting) של הראוטר ולעשות APPLY כדי שזה יפעל עוד פעם.... מה אני צריך לעשות להפסיק את ההתנתקויות..?? עריכת המודר: כותרת.

10. כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לבדוק איך החיבור שלכם לאותם סרברים שנחוצים לי. 195.56.172.118 216.89.225.158 בבקשה תכתבו את הנתונים הבאים אני יתן לכם דוגמא ADSL 750K חברה ברק. Microsoft Windows XP [Version 5.1.2600] © Copyright 1985-2001 Microsoft Corp. C:\Documents and Settings\Administrator>tracert 195.56.172.118 Tracing route to 195.56.172.118 over a maximum of 30 hops 1 27 ms 23 ms 23 ms barak-6-lns-3.barak.net.il [212.29.206.140] 2 23 ms 24 ms 22 ms 212.29.206.142 3 22 ms 22 ms 26 ms 212.29.206.68 4 24 ms 24 ms 22 ms 212.150.234.93 5 119 ms 121 ms 121 ms 212.150.232.238 6 115 ms 119 ms 118 ms 212.150.232.150 7 109 ms 116 ms 121 ms ge-3-0-…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by esaly,

אהלן! אני מעוניין לקנות את הנתב 3com 3CRWER100-75 ועברתי בכמה חנויות וראיתי שחלק נותנים 3 שנים אחריות וחלק רק שנה... איפה הכי מומלץ לקנות במחיר הכי טוב? אשמח אם תוכלו לתת לי לינקים...בגדול אני מהצפון אבל גם חנויות במרכז יכולות לעזור... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  12. והאינטרנט מתנתק לי כל כמה דקות )-: ההגדרות שלי מופיעות בתמונה. שהתחרבתי רגיל למודם האלקטל הכל עובד רגיל, יכולתי לתחבר כמה ימים ברצף בלי בעיה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  13. שלום יש לי בבית רשת אלחוטית שמופעלת ע"י ראוטר Edimax BR6204Wg שנמצא בקומה העליונה (מתוך שתיים). בקומה התחתונה אין קליטה טובה של הרשת. יש לי עוד ראוטר זהה שלא פעיל כרגע. מאחר שאין דרך להעביר כבל בין הקומות, רציתי לדעת אם ניתן לשרשר את הראוטרים באופן אלחוטי כך שהראוטר בקומה התחתונה יגדיל את טווח הקליטה של הראוטר בקומה העליונה. עשיתי כבר חיפוש בפורום, אבל לא בדיוק הבנתי מהשאלות הקודמות שנשאלו בנושא אם הדבר אפשרי ואם כן, איך מבצעים את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  14. אז ככה, יש ברשותי מודם נתב של 2wire מדגם 1000H אשר עובד בתצורת HPNA (מפיץ את הרשת ע"ג התשתית הטלפון של הבית) ומודם נתב אלחוטי של אסוס מדגם AM 604g של חברת בזק. ברצוני לשלב בין השניים, כלומר שתהיה לי את האפשרות לגלוש אלחוטית וגם ע"ג התשתית של הטלפון בבית. רציתי לדעת אם ואיך גורמים לשני המכשירים האלה לדבר אחד עם השני ולהסתנכרן.. תודה רבה לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by miky123,

לפני כשבוע שודרגתי למהירות 5m באינטרנט ומאז לאחר יומיים הראוטר מסרב להתחבר. כרגע המודם עובד בחיבור ישיר למחשב. הראוטר הוא TP-LINKדגם WR541G המודם של בזק דגם rta1320a מבקש את עזרתכם

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by FIRE-KID,

אפשר לשלוח פקס מהמחשב?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. יש לי מחשב שמחובר בכבל לראוטר D-LINK DIR-615 שעליו מותקן OpenWRT. כשאני עושה בדיקה מהמחשב עם כבל אני מקבל אפלוד של 2.8mbit~. מה שמוזר שכאשר אני מתחבר לאותו הראוטר ומבצע בדיקת מהירות מול אותו השרת עם וייפיי, אני מקבל העלאה של 3.2mbit~. ניסית מחשב נוסף שמחובר באמצעות כבל אחר, ואני מקבל את אותן תוצאות נמוכות. רעיונות? תודה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום אני רוצה לקנות Router ואני לא יודע אך אני יכול לבחור אם הוא טוב או לא אז אתם יכולים לתת לי עכרה אך לקבוע מה טוב ומה לא או שעדיף לקנות מספק האינטרנט שלי?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Kalen,

שלום חברים מיועד לחיבור 10 מחשבים לאינטרנט דרך קו NGN 10Mb אבל שיהיה אופציה להגדיל. אין צורך באלחוט. הדבר החשוב זה אמינות - שיחזיק בקלות 10 משתמשים במקביל.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by dyn,

יש לי מחשב בבית שמחובר עם מתאם אלחוטי. האות במתאם הוא "טוב מאוד" והמחשב מחובר לאינטרנט, אבל כשאני מנסה לגלוש אני כל הזמן מקבל את החלון של התחברות עם חייגן בדפי האינטרנט, בגלל זה אני לא מצליח לגלוש באינטרנט וגם לא להתחבר ל MSN. משהו יודע איך לסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  21. שלום לכם.. בשעה טובה ומוצלחת הוספנו עוד מחשב לבית, והחלטנו שאנחנו רוצים רשת אלחוטית. עכשיו.. .אני לא כ"כ מבין ברשתות וכאלה, אז רציתי לדעת איזה סוגי כרטיסים אני צריך לכל מחשב, ואיזה ראוטר מומלץ. אממ.. מבחינתי אפשר לקחת את הראוטר הכי פשוט ונטול פיצ'רים, שכן כל מה שאנחנו רוצים זה אינטרנט לשני המחשבים, על גבי מודם אחד. אם אפשר שהרשת תשמש גם כprint server, זה יהיה נחמד, אבל לא חובה. לשני המחשבים אם אני לא טועה אני צריך כרטיסי רשת אלחוטיים נכון? אשמח לקבל תשובות והמלצות... תודה מראש

• 10 תגובות
    • 793 צפיות
  22. Started by BlackMan,

היי חברה אני יודע שאני לא נמצא כאן הרבה זמן. צבא............ :-\ בכל אופן אני צריך עזרה דיי דחוף..... (התאבדות חברתית......) אני צריך עזרה ממכם מומחי רשתות.... אם אפשר לחבר סורק לרשת כך שכדי להעביר סריקה למחשב מסויים לא צריך לשמור כקובץ ואז לשטף אלה שאפשר לשטף את הסריקה עצמה. ואם לא אז מה שהכי קרוב לזה..... אשמח מאד לקבל תשובה אם אפשר (ורק אם אפשר) כמה שיותר מהר (חיים ומוות תלויים בזה ואני אסביר בהזדמנות......) עריכת המודר: כותרת.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. שלום. אני צריך לדעת מהם הפורטים שאני צריך לפתוח בשביל לפתוח סרבר על המשחב שלי במשחק counter strike. תודה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  24. קיבלתי ראוטר CISCO 881 W שבעיקרון מיועד לעסקים האם אפשר לחבר אותו לרשת ביתית? לא ראיתי בפלגים אפשרות לחיבור קו טלפון

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by GILGILGIL,

יש לנו הרבה מפלסים בבית ויש בעיה קשה של אינטרנט אלחוטי. יש לי נתב די חזק של POWERNET שהוא חוטי+אלחוטי רק שהקליטה לא מספיקה לכל הבית, ועל כן חשבתי לקנות נתב נוסף שאוכל לחבר אותו לחשמל בלבד (ולא לשרשר אותו לראווטר הקיים), ז"א חיבור HOMEPLUG אם הבנתי נכון (כתובת MAC משהו?), שאותו אתקין באמצע הדרך בהנחה והוא תומך בWDS. שאלותיי הן כאלה: 1. מה ההבדל בין מגביר טווח לAP? 2. הבנתי ששרשור ראווטר מוריד את רוחב הפס ב50%. האם זה נכון גם לHOME PLUG?? גם אם זה נכון אין מה לעשות אחרת, נכון? 3. איזה ראווטר מומלץ עד350 שח לעניין הAP? נניח DLINK DIR615 טוב? כבר עדיף לקחת תקן N למרות שהראווטר המקורי הוא תקן G? תודה תודה תודה תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.