רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
רציתי לפתוח דיון מרוכז על ספקיות אינטרנט, שהריי כולם מקבלים הצעות זולות מספקיות אחרות כל הזמן, ורציתי לדעת מה ההבדל בין כל הספקיות, ומה סדר עדיפיות, מה עושה ספקית לטובה יותר? הספקיות המובילות כיום בישראל : בזק בינלאומי, נטויז'ין, ברק, קווי זהב, אינטרנט זהב.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
קודם כל זה דחוף ביותר עז בקשה עזרה כמה שיותר מהר! אז ככה אני מחובר ברשת: מפצל/ראוטר שמחובר לשני מחשבים (אחד מהמם זה שלי) + מתאמם VOIP (לא נראה לי קשור לעניין אבל עדין...) עכשיו המפצל מחובר למודם של כבלים... אני חיייב לשנות את הIP שלי ואני לא יודע איך! אני יודע שעושי ככה : START<RUN<CMD>,"IPCONFIG"<IPCONFIG RENEW ואז עושים ריסטר, אבל זה לא עובד לי הIP לא משתנה! (זה היה אמור לעבוד לי?) אזבקשה איך משנים IP?
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בראוטר הזה עם המודם aztec DSL-600E, ופתאום אני חוזר הביתה ואני שם לב שהאינטרנט איטי מאוד (HWZONE ואתרים כמו נענע לא עבדו אבל אתרים בודדים עבדו כמו ynet) בכל מקרה אני כרגע מחובר ישירות למודם והאינטרנט עובד טוב, ניסיתי לחבר שוב את הראוטר ולא עובד טוב (צריך לציין שאתמול והיום בבוקר עבד טוב). ניסיתי לעשות ריסט לראוטר וזה לא ממש שינה משהו. ועוד דבר, שאני מחובר דרך הנתב הוא עושה בעיות אפילו להתחבר לממשק שלו דרך הכתובת 192.168.1.1 לפעמים עובד ולפעמים לא. אניו מחובר דרך ADSL - בזק בינלאומי. תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
הבנתי שכשמתקינים ראוטר, הוא מתחבר למודם, ואני מתחבר אליו. זאת אומרת שהראוטר שולט בכל עניין ההתחברות לאינטרנט, פתיחת פורטים, התקשרויות והכל. האם יש בעייה בהורדות טורנטים, קאזה, P2P בכללי, כשיש צורך לפתוח נגיד 30 חיבורים בו זמנית כדי להוריד מ-30 אנשים בו זמנית את אותו קובץ ? הם דבר זה יוצר עומס יתר על הראוטר או פשוט מקריס אותו ? מה עושים במקרה כזה ?
-
- 7 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן אז אחרי שקראתי פה הרבה בפורום, עדיין לא ממש הבנתי את עניין הרשת האלחוטית. יש ברשותי שני מחשבים (נמצאים ב-2 קצוות הבית, כמה וכמה קירות בדרך) המחשב הראשון, בחדרי הקט, חזק יותר ואליו מחובר כיום המודם (ADSL, מודם שחור..) המחשב השני, נמצא בסלון, בתול מאינטרנט לבנתיים. מכיוון שזאת בעיה פיזית ולוגיסטית ליצור רשת חוטית ביניהם, כיצד יוצרים רשת אלחוטית? הבנתי שצריך לקנות קודם כל כרטיס רשת אלחוטי לכל אחד מהמחשבים (איזה מומלץ?) מה הלאה? מה עוד חוץ מזה צריך לקנות? נתב? מה זה בכלל נתב..? בנוסף, האם המחשב בסלון ("השני") יוכל להתחבר לאינטרנט גם כשהמחשב בחדר ("הראשון") יהיה סגור? תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
מעטים מבעלי הנתבים בארץ (וגם בעולם) יודעים שחברת גוגל משתמשת בהם על מנת לשפר את שירותי המיפוי שלה. נשמע לכם מוזר? רוצים לדעת איך גוגל עושה את זה? רוצים למנוע מגוגל גישה לנתבים שלכם? כל התשובות בפוסט הזה -- http://www.netcheif.com/blog/?p=1577
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי קיבלתי הצעה טובה לשידרוג התשתית למהירות 2.5 ואני מתלבט אם להישאר בנטוויז'ן או להחליף ספק. מה דעתכם? כדאי לי להחליף ספק? ואם כן מי הכי מהיר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי לאחרונה התחלתי להתעניין בקניית xtreamer אבל אז גיליתי שהראוטר שברשותי כנראה לא יוכל לעמוד בעומס של שידור. שאלתי היא : מה האפשרויות שעומדות בפני? - החלפת ראוטר ? (כרגע אני עם TP-LINK WR541G) -האם אני יכול להוסיף עוד נקודת רשת בסלון ? (המחשב והראוטר נמצאים בחדר עבודה 10מ מהסלון) - אולי בכלל לותר על הראיון של לראות בסלון את המדיה של המחשב הנייח?? מודה מראש שחר
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פתרונות לרישות הבית בלי לחפור בכל הקירות. יש לי 2 חדרים וסלון. הראוטר יישב באחד החדרים שלא קרוב לסלון ומשם אני צריך להעביר רשת לכל הבית (חדר שני + סלון). כמובן שפתרון אפשרי הוא רשת אלחוטית, אבל אני רוצה קצבים קצת יותר גבוהים. פיתרון נוסף שקראתי עליו הוא ה homeplugs למיניהם. כאן ראיתי שזה מאוד תלוי במבנה רשת החשמל בבית ואין לי מושג לאיזה מהירות אני יכול להגיע. אם אני אגיע לקצב של 20Mbps אז כבר עדיף רשת אלחוטית. יש לכם המלצה לגבי מתאמים לרשת החשמל שמיובאים לישראל? ראיתי את הביקורת על ה Trendnet אבל ראיתי שהוא עדיין לא מיובא, וגם את Aztech לא ראיתי. פיתרון נוסף שחשבתי עליו: בכל הבית עובר דרך כל החדרים וגם הסלון כבל קואקסיאלי (של יס או הוט, אין לי ממש מוש…
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי hotbox בבית חיבור בתשתית כבלים ללא חייגן mpls כפי שהבנתי הפונקציה של האלחוטי ב hotbox אינה פעילה אלא אם אני מצטרף לשירות בתשלום חודשי. מכיוון שאיני מעוניין בזאת אך עדין מעוניין שיהיה לי חיבור אלחוטי אני זקוק לעזרתכם במציאת ראוטר אלחוטי שאוכל לחברו ל hotbox כך שאוכל לגלוש באלחוטי. אסתפק במשהו בסיסי שניתן למצוא בחנויות הנפוצות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני נכנס לדירה שכורה בה קיים נתב של בעלי המקום. הנתב נמצא לשירותי אולם אני אינני היחיד שאעשה בו שימוש. איך ביכולתי לוודא ששימוש בנתב זה יהיה בטוח ופרטי? האם התחברות לאתרי חשבון הבנק/קניות כגון אמאזון וכו׳ יכולות להיעשות עם וודאות בשמירת הפרטיות? תודה
-
- 4 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר חדש של TPLINK דגם TL-WR1043ND. לפני זה היה לי ראוטר של אדימיקס די ישן ושם גם היה מוגדר לי הDYNDNS ברגע שהחלפתי לראוטר החדש והגדרתי שם, בהגדרות עצמם היה לי שההגדרה הצליחה. אבל בפועל אני לא מצליח לגשת עם הכתובת שלי לראוטר/מצלמות. צריך לעשות הגדרה נוספת ? ראיתי שיש שם Access Control אבל לא רציתי לגעת. צירפתי תמונה... אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני עם תשתית של בזק ובזמן האחרון באופן רנדומלי נורית הDSL יוצאת מסנכרון לפעמים היא ישר מסתדרת ומתחברת מחדש אבל לפעמים יש מצב של עד 50 דקות עד שאני מקבל חיבור לאינטרנט.. בזק עשו בדיקה מרחוק לקו והכל תקין, אמור להגיע טכנאי.. חוץ מזה למישהו יש רעיון מה יכול להיות מקור הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אז ככה.. זה התחיל מאז תחילת מתקפת הBlaster. באותה התקופה שלחה 012 ללקוחות שלה באימייל המלצות שכדאי להתנתק מהאינטרנט בתום הגלישה. אך מלבד ה"המלצה" הם אכן התחילו לנתק משתמשים בזמן אי-שימוש באינטרנט. התקשרתי אליהם והם אמרו לי שזה לא הם והפנו אותי לבזק. התקשרתי לבזק, שאלתי לאיכות החיבור שלי והם אמרו שאיכות החיבור שלי מצוינת ואף זאת הייתה לא הפעם הראשונה שהם הדגישו שהקו שלי מצוין. וגם האינטרנט נוסה על 2 מודמים, האחד פנימי של CNet עם צ'יפ של ITeX והשני הוא מודם מובנה של Alcatel בתוך ראוטר Edimax. התופעה מתקיימת בזמן אי-שימוש ברוחב פס. למשל היום בלילה לא הורדתי שום דבר באימול וגם לא העלתי שום דבר והחיבור פשוט התנתק, מה שלא קרה בזמן שהורדתי משהו רצוף במשך מספר ימים. :-\ מישהו עוד…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שאלה 1: אני יודע שכבר הרבה זמן אנשים מחפשים ראוטרים שתומכים בכבלים עם חייגן. אני כרגע נמצא בחיבור קבוע אך בגלל העובדה שרוב החברות עוברות לחייגנים אני רוצה גם לדאוג לאי-בעיות בעתיד. לפי חיפוש בפורום הגעתי לשמות האלו: D-Link DSL/Cables 4 Port Router DI-604+ ZyXEL - Prestige 324 - ADSL/Cable Broadband Sharing Gateway האם למישהו יצא להתנסות עם אחד מהם ולראות שהכל עובד כמו שצריך? האם למישהו יצא לעבוד עם ראוטר אחד שעובד? שאלה 2: העברנו חוטי 8 גידים דרך הקירות של הבית (בית חדש, תעלות מיוחדות להעברת חוטי רשת 8) ) ואנחנו רוצים לשים שקעים בקירות ואליהם לחבר חוטים קצרים עד המחשב, כמו במשרדים או בבתי ספר. מישהו סיפר לנו שבחנות אלקטרוניקה מסויימת (the notorious HyperTronics) נמכרים ש…
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ככה : 3 מחשבים עם כרטיסי רשת אלחוטיים שונים (2 זהים 1 שונה ) . ראוטר linksys 54 ככה בכל המחשבים הרשת האלחוטית מוגדרת באופן ידני : IP 192.168.1.X SUBNET : 255..255.255.0 gateway : 192.168.1.1 הכל עובד טוב ברשת עצמה חוץ מהעובדה שממחשב אחד אני לא יכול לעשות פינג לאיזשהו מחשב אבל הוא יכול אליי... למה זה קורה ? איפה הבעיה פה ? את כל זה גיליתי כאשר ניסיתי לעשות Remote Desktop Connection לשאר המחשבים ... גיליתי שאני לא מסוגל לזהות אף אחד מהמחשיבם או להתחבר אליהם והם מסוגלים לעבור אליי ללא כל בעיות ... למישהו יש פתרון לזה?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני לא יודע מה צריך למלא בדיוק בראוטר בתפריט של הפורטים כדי לפתוח אותם. אני צריך לתפוח את הפורטים של האימיול 4662-4672 גם בUDP וגם בTCP. מצורפת תמונת מסך של התפריט [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
איפה אתם נמצאים ב- Cable או ADSL? (אם כבלים, אז אצל מי?). ואיזה ספק אינטרנט? וכמה אתם משלמים לספק וכמה לתשתית? בבקשה זה ממש דחוף. ובנוסף מה מהירות ההורדה והעלאה של 2MB? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אז ככה אבא שלי חזר אתמול מחול והביא מחשב נייד של JVC מדגם MP-XV841US לינק : http://www.jvc.com/product.jsp?modelId=MODL027208&page=3 אני מת על המחשב.. אחלה של מחשב עכשיו יש לו כרטיס רשת בנוי בפנים אלחוטי ואני רוצה לחבר אותו לרשת.. איך לעשות את זה? יש לנו מחשב ראשי.. מחובר אליו מודם וסוויטצ... ועוד שני מחשבים בבית שמחוברים חוטית על הסוויצ' יש איזהשהו מכשיר שאפשר לדחוף לסוויצ והוא כאילו ישדר למחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
לפחות אם אתה נועל לי את ההודעה אז תגיד שאפשר להגיב עליה בפורום השני לא ידעתי שזה לא בסדר לשאול בשני פורומים שונים פשוט לא היתי בטוח לאיזה פורום זה מתאים אז סליחה ומי שרוצה לעזור לי, ההודעה המקורית בקשר למספר הICQ בפורום "תוכנה" תודה וסליחה...
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ה "אשה" זאת המצאה של החברה בשביל *אחסון *שיתוף *הדפסה הנה קישור דיי שובניסטי..... מוצר יעיל לדעתי - כונן של 300GB שיושב ברשת ללא מחשב והוא גם שרת הדפסה.. רק חבל שהמחיר לא נמוך כ"כ.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום, יש לי בית בן 4 קומות בכל קומה שקע רשת קווי לחיב ור LAN . כיוון שה Router של הוט אינו חזק מספיקיש לי בכל קומה אביזר של TP-LINK שמצד אחד יש לו תקע חשמל ויציאת רשת שבאמצעותה הוא מתחבר למודם של הוט ובצד השני מגבר WI-FI שבאמצעותו יש לי רשת WI-FI עם שם שונה בכל קומה ,האביזר TP-LINK באחת הקומות התקלקל ואין לי מושג איזה דגם מדובר , האם האביזר מגדיל טווח TP-Link TL-WA855RE 300Mbps מתאים כתחליף לאביזר שהתקלקל , אם לא מה האביזר המתאים
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים : שניהם XP אבל בתיאוריה תוסיפו גם LINUX ו VISTA בזק+ב"ב , WRT54GL ו מודם 600E שדרוג הקושחה של הראוטר מה הוא ייתן לי בעצם? אין לי בעיה להתנסות עם דברים חדשים השאלה היא אם יש בכך רווח תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני מחובר עם הספקית 013BARAK (נטויזין), אני משלם להם 59ש"ח בשביל 1.5 מגה . עכשיו דברתי עם 012 SMILE (אינטרנט זהב), ויש להם כזה מבצע : אם אני קונה אינטרנט 3מגה אז אני מקבל 6. בקיצור דברתי איתם על זה , עכשיו הם רוצים 55 ש"ח בשביל אינטרנט 6מגה . אבל שאני עם 013BARAK עכשיו יש לי חבילת "Gamers", שזה אומר שנגיד אני משחק Mu | MapleStory ועוד כאלו שרתים מח"ול וחלק מהארץ לא יהיהו לי שם לאגים והמשחק יפעל חלק , לפי מה שהם אמרו לי ה"חבילה" הזאת מרחיבה לי רק את ההעלאה, זה באמת נכון ? תודה לכל הועזרים .! ואם נגיד יש לי עכשיו אינטרנט 3 מגה כמה העלאה יהיה לי ? ואם יש לי אינטרנט 6 מגה כמה יהיה לי ? (והמשחקי רשת זה באמת פועל עפ"י ההעלאה שלי?) וזה ישפיע על הראוטר? תודה רבה …
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-