עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by @guitarsuite@,

שלום לכם! למה כשהאימיול מתחילה ליסרוק את המקורות ומתחילה קצת להוריד אז היא מתייאשת ואחרי כמה דקות מפסיקה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  2. Started by SuB,

שלום! יש לי מודם מוטורולה (כבלים), ולעיתים קרובות לאחר שאני מתחבר לאינטרנט מופיע מסך כחול (מצורפת תמונה) ואין לי ברירה אלה להפעיל את המחשב מחדש. המחשב הוא מחשב חדש- לוח אם ASUS P4P800, זכרונות TWINMOS. במסך הכחול מופיע משהו שקשור ל-USB DRIVER, ויש לציין שהבעיה לא קרתה לי במחשב הקודם שבו השתמשתי כחודש וחצי במודם זה. אם מישהו נתקל בבעיה ויודע להגיד מהי ואיך ניתן לפתור אותה אז אני אשמח אם הוא יגיב כאן. תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  3. Started by Cheif,

בזק ערכה היום מפגן כוח עוצמתי בדמות כנס ותערוכת "בזק EXPO". במסגרתו היא הכריזה על שורה של מוצרים חדשים ומהירויות NGN חדשות המגיעות עד 100M. כל הפרטים על המוצרים, ההרצאות והתערוכה נמצאים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=845

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  4. אני כרגע מחובר ל012. ואני רוצה לשדרג את המהירות שלי אז חשבתי אולי שאם כדאי אני גם ישנה ספקית... חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר עדכני. למישהו יש המלצה לספקית מסויימת? ל012 יש עכשיו את המבצע הזה שאם משדרגים לדוגמא למהירות 5 מגה אז היא משדרגת את המהירות ל 10 מגה במחיר של 5 מגה. הבעיה ששמעתי הרבה דברים לא טובים על 012. וגם הרבה דברים לא טובים על נטוויז'ן. וגם על בזק לא חסר. בקיצור. מי יוכל לעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  5. היי אני מנסה ללמוד יותר על רשתות, אבל אני ממשיך להתבלבל בין המכשירים HUB, SWITCH, ראוטר, Bridge וכו'. מישהיו יכול להסביר לי את ההבדל ביניהם במילים שלו? בבקשה לא להביא מושגים מגוגל, אני צריך הסבר במילים שלכם לא בפירוש מקצועי! אני רק רוצה הגדרה שיטחית.

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  6. Started by danidino,

אהל"ן, התקנתי במחשב את כרטיס הרשת edimax EW7628IG שתומך בMIMO XR. כמו כן התקנתי את הנתב EDIMAX br6216mg שתומך ב MIMO. לפי מה שנאמר לי אני אמור לקבל קליטה סבירה+ אבל זה עומד על כ 5-12 מגה כשאיכות הסיגנל היא עד 23%. מה שמוזר בעניין הוא שהיה לי כרטיס רשת של level one (לא תומך MIMO עולה סביבות ה90 שקל) ונתב של 3COM (הכי זול סביבות ה200) וקיבלתי קליטה יותר טובה (18 מגה מינימום עד 36). אגב שמתי לב שבנתב כל הנוריות ירוקות חוץ מהנורית של WAN שהיא צהובה ומהבהבת, אני מניח שזה בסדר כי האינטרנט במחשב שמחובר בחיבור חוטי כן עובד. למישהו יש מושג למה עכשיו שיש לי ציוד יותר י'ק ותומך MIMO הקישור הרבה יותר גרוע?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  7. Started by Mr Gadget,

אני רוצה לעדכן למודם Firmware חדש יותר הבעייה היא שאני לא יודע גירסת ה Firmware שברשותי היא New Zealand או Australia לכן אני לא יודע איזה Firmware לבחור מפה האם מישהו עידכן את המודם ויודע להגיד איזה מהם לבחור?

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  8. Started by tascam,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3561529,00.html

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  9. Started by hachling,

שלום, יש לי בבית מודם ראוטר של dlink שקיבלתי מבזק. הבעיה היא שהוא נמצא בקומה התחתונה בתוך ארון והרשת האלחוטית לא נגישה במקומות רבים בבית. רציתי לדעת האם רכישה של נקודת גישה תפתור לי את הבעיה במידה ואמקם אותה בקומה העליונה. האם צריך להגדיר רשת אלחוטית נוספת או שאפשר לקשר איכשהו בין הראוטר לנקודת הגישה. כמו כן, האם יש נקודת גישה מומלצת? ראיתי את השתיים האלו: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TEW-638APB&cart=1321865717357641871〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=WG602&cart=1321865717357641871〈=heb האם אחת מהן מומלצת? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  10. איך אני יכול לבדוק שזה באמת עשה שינוי ? לאיפה להיכנס כדי באמת לראות את ההבדל ? אני צריך את זה די מהר כי אני לא מדליק את המחשב בשבת... ואז יש לי רק את היום ומחר לבדוק. אז תודה למי שיעזור

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by arik100,

אז ככה יש לי 2 מחשבים : שניהם XP אבל בתיאוריה תוסיפו גם LINUX ו VISTA בזק+ב"ב , WRT54GL ו מודם 600E שדרוג הקושחה של הראוטר מה הוא ייתן לי בעצם? אין לי בעיה להתנסות עם דברים חדשים השאלה היא אם יש בכך רווח תודה מראש

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by fux,

צריך המלצה לפיירוול שפועל כמו הדימוי פיירוול שבNAT רק ש"נועל" פורטים ופותח.. שקיים באלקטל,ובסמסונג למינהם.. תודה מראש לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  13. שלום, אני גר במעונות באוניברסיטת בן גוריון בנגב. יש לי בחדר שני שקעים של LAN שדרכם אני מתחבר לאינטרנט. כיצד זה מתבצע: ע"י פקודת telnet מתחברים לשרת, נפתח command prompt שם אני מקיש שם משתמש, סיסמא וצורת התקשרות, רק אחרי זה אני מקבל גישה לאינטרנט. היות שיש לי כאן רק שני שקעים ואני רוצה שלושה מחשבים שיוכלו להתחבר מכל מקום בבית, אני צריך ראוטר אלחוטי. לפני שאני הולך לקנות, רציתי לדעת אם זה בכלל יעבוד. כלומר, האם ניתן לחבר מחשב דרך ראוטר לשקע LAN ולהתחבר עם פקודת telnet כמו שאני עושה ללא הראוטר? האם ראוטר לא חייב ספק אינטרנט, כי אלו משמשים גם כחייגנים? ראוטר לא חייב להתחבר למודם? תודה, אופיר

14. עשיתי REBBOT לראוטר והגדרתי הכל מחדש, (בגלל שלא זכרתי את הסיסמה, עזבו סיפור ארוך).... עכשיו קורה לי לעיתים תקופות שהאינטרנט נופל ואני צריך לעשות ריסטרט לראוטר (בתוך ההגדרות שלו, לא פיזי, וזה לא מאפס את ההגדרות), כדי שהאינטרנט יחזור לתפקד.... אני זוכר שמי שהגדיר לי את הרשת קודם, אמר שהוא עושה שהראוטר ינסה להתחבר כל פעם שהאינטרנט נופל, בעצם אותו פעולה שאני עושה רק אוטומטי.... מישהו יודע איך אני מגדיר את האופציה הזאת? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  15. שלום רב אפשר לקבל המלצה לאיזה שני ראוטרים לקנות על מנת שאחד ישמש כ-AP לקומה העליונה ובקומה התחתונה השני ישמש כמגבר אם אפשר שכבר יהיה להם מודם ADSL בפנים שלא נצטרך לקחת מבזק אחד חדש אבל זה לא באמת הכרחי. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by FatCat,

שלום, היום התקינו אצלי בבית רשת אלחוטית. אני מחובר לרשת באמצעות כרטיס רשת אלחוטי בעל חיבור USB(גרסה 1.0) בשם Vigor של חברת DrayTek. רציתי לדעת אם כרטיס רשת יותר איכותי, בעל חיבור PCI יכול לגרום לתעבורה ברשת להיות יותר יציבה ולעמוד כל הזמן על 11Mbps ושה- Signal Strength יהיה כל הזמן Very Good. Thanks in advance.

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  17. כותרת

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  18. מעוניין בטוב ביותר לתקציב ראוטר חוטי. לאינטרנט בכבלים.

• 10 תגובות
    • 809 צפיות
  19. שלום, רציתי לבחון מה אפשרות הטובה ביותר לפרוס חיבור אינטרנט בדירה חדשה (תשתית של כבלים): בסלון ובחדר עבודה שבו נדרשים האינטרנט - ישנם תעלות של הטלפון: תעלה אחת בסלון, היכן שהטלויזיה (עם נקודת תקשורת ראשית כולל טלפון). ותעלה שניה בחדר עבודה, במיקום של המחשב. שתי התעלות מגיעות לקופסא תקשורת ראשית בסמוך ללוח חשמל. למיטב הבנתי יש את האפשרויות הבאות: 1. לשים את הנתב היכן שהטלויזיה - ומשם להעביר כבל רשת לקופסא הראשית, בקופסה הראשית לשים SWITCH , לאותו SWITCH נחבר לכבל רשת שיעבור דרך התעלה של חדר העבודה למחשב. 2. לשים את הנתב בקופסת תקשורת ראשית ומשם כל כבל יגיע לחלל של הסלון ולחדר עבודה (לא בטוח שיש נקודת חשמל בקופסת תקשורת לכן אני לא ב…

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by swg,

שלום, השתמשתי במדריך הזה http://www.pikok.co.il/word/BR61.pdf והוא כותב לי שהוא לא מחובר כל פעם (הכוונה היא לסעיף 23). אני עושה הכל מושלם : החיבורים מושלמים, הכל במקום אך ישנו סירוב לאשר שהמודם מחובר. אשמח לעזרה ממישהו שהתקין. תודה מראש. .swg

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  21. שלום לכולם, לאחרונה עברתי ל014-בזק בינ"ל. יש לי IP לא קבוע, אני עובד עם ראוטר. כל פעם שאני רוצה לשנות IP אני פשוט מנתק את המודם ומחבר אותו מחדש כך שהראוטר יתחבר מחדש לאינטרנט (עובד עם חייגן). אתמול בבוקר ניסיתי להתחבר דרך tunnel משני, כלומר ליצור חייגן L2TP עם שם המשתמש והסיסמה של ברק ולהתחבר דרכו לאינטרנט, כאשר הראוטר כבר מחובר. הכל טוב ויפה ואני אכן מקבל IP חדש, אולם, כאשר אני מתנתק מהחייגן ומתחבר מחדש - אני נשאר על אותו IP. ניסיתי להתחבר ישירות למודם (בלי הראוטר), בחיבור הראשוני אם אני מתחבר->מתנתק->מתחבר וכל זה באופן מיידי, אני כן מקבל IP חדש, אולם כפי שאמרתי - החיבור השני (tunnel שני) לא מספק לי כתובת IP חדשה לאחר החיבור מחדש, רק אחרי כמה שעות הוא מחליף לי …

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  22. אני עם חיבור של 1.5 על 128 אם אני לא טועה. בכבלים עם בזק בינלאומי. ולאחרונה ההורדה ביוטורנט נהיה זוועתית, פעם הייתי מוריד במהירות מלאה של 180 ועכשיו אם אני עובר את ה 60 זה נכס ולרוב לא עובר את ה 30... בזמן השימוש במיוטורנט גם הגלישה נהיית זוועתית, ממש ממש איטי אפילו שההעלאה מוגבלת ל 6 וההורדה לא עוברת את ה 30. ניסיתי גם לא להגביל את ההעלאה וזה רק יותר גרוע (ההורדה והגלישה באתרים) זה אחיד לכל שעות היום ולא רק בערב בשעות ה"עומס". הבעיה בהגדרות של המיוטורנט? בספק? בכרטיס רשת? במודם? מה ניתן לעשות/לנסות לעשות? תודה רבה מראש רום

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by Hitman_47,

מה הפורטים של ICQ? איך אני יודע לימצוא פורטים ? העים יש אתר עם פורטים למישחקים ותוכנות תודה מראש

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  24. שלום. לפני שאתם מתלוננים, כן כן , חיפשתי דיון זהה אך לא מצאתי. מהרגע שקיבלתי את המחשב והתחברתי לאינטרנט והתחלתי להשתמש באימיול, הופיעה הבעיה הבאה: (שימו לב, זה לא קשור לגרסאות של אימיול או WinXP. לחברים שלי יש אותו אימיול באותה מערכת הפעלה אך ללא הבעיה. הבעיה קיימת על כל גרסאות האימיול אך לא הייתה קיימת ב-Win98SE) אחרי עבודה ממושכת או לא ממשוכת עם אימיול, ולאחר הכיבוי שלו, לא ניתן להתנתק מהאינטרנט. פירוט יותר מדויק הוא שבעצם האינטרנט מנותק, אך הטריי אייקון (Tray-Icon) עדיין מציין חיבור למרות שהוא לא קיים. זאת לא ממש בעיה, אבל הבעיה העיקרית היא שאחרי זה אי אפשר לכבות או להפעיל מחדש את המחשב באופן חוקי (מבלי להרוס את ההרד-דיסק). בעצם מה שקורה זה שבמהלך ה-Saving your Setting…

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by cad5011,

ראיתי את זה באתר של זיגזג. האם מישהו מכיר את זה? יש ממליצים? http://www.phonex.com/prd_nw14.htm

• 0 תגובות
    • 809 צפיות

דיונים חדשים בפורומים