עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by davidmath,

למה צריך את תוכנת BIND לגרסאותיה השונות בשימוש בשרתי DNS? הרי מדובר בפעולה פשוטה ולא מסובכת של המרת שם דומיין וכתובת אינטרנט ל-IP. מה יש בתוכנה זו והסיבה לגרסאות השונות שלה?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by tiptipon,

רציתי לדעת לגבי הנתב הזה לבית אני רוצה לחבר שתי מחשבים נייחים מחשב נייד ו PS3 הבנתי שיש לו טווח שידור חזק וגם מה ההבדל בין הגרסאות כי יש הבדל במחיר ... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה שהתחילה היום כאשר הדלקתי את המחשב. פתאום רשום כבל רשת מנותק. בבית שלי יש שני מחשבים שמחוברים לאנטרנט ע"י רוטאר (270) וסוויץ'. בעיקרון שום דבר לא השתנה מאתמול. ויש אנטרנט במחשב השני מה שצימצם את גורם הבעיה למחשב עצמו. הסרתי והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת (כרטיס מובנה בלוח אם של אסוס M2N-E) ואחרי הגדרת הכרטיס עדיין אין אנטרנט. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  4. שלום, אתמול לאחר זמן רב התקנתי את ה- DD_WRT בגרסאתו האחרונה (23 SP2). מאז בכל פעם שהביטורנט עובד (לא במהירויות מדהימות ) הגלישה באינטרנט במקביל הופכת לבלתי אפשרית. מלבד הפירמוור הנ"ל לא שיניתי כלום בהגדרות השונות. יכול להיות שישנן הגדרות בראוטר שאני מפספס... מישהו יכול לעזור ? :s05:

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  5. שלום לכם ישנם בעיות קשות בהתחברות לבזק בינלאומי כתוצאה ששרתים מפוצצים בלקוחות או חסימה יזומה . אשמח לשמוע המלצות על חברת תוכן טובה לחיבור ADSL +הסבר מדוע חושבים החיבור לאימיול +5MB

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by SeReGa,

http://img68.imageshack.us/img68/4841/printscreensp3220071107fe6.jpg הנה.. זאת הרשת.... הכבלים המקווקוים זה Cross Over והשחורים הישרים Straight Trough עכשיו ככה... הגדרתי IP, Subnet Mask, Default Gateway לכל מחשב.... ונתתי גם IP לכל אינטרפייס של הראוטרים... עשיתי no shutdown שמרתי הכל.. יופי הכל מחובר.... עכשיו כשאני שולח פינג בתוך הרשת.. יעני בלי לצאת מחוץ לראוטר.. הוא שולח..... אבל כשאני מנסה לשלוח דרך הראוטר לרשת השניה... זה כבר לא נותן...... זה כותב לי Destination host unreachable הכי רחוק שהפינג מגיע.. לדוגמה מהצד השמאלי... זה עד האינטרפייס FA0/0 של הרארוטר השמאלי.... אם אני מנסה לשלוח ל FA1/0 של הראוטר הימני... זה אומר לי Destination host unreachable מה…

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  7. שלום לכולם, רציתי לדעת כיצד ניתן להתחבר לאינטרנט היום ממחשב נייד. אני מכיר 3 דרכים אבל לא יודע איך לבצע את ההתחברות ומה אני צריך א. WI-FI ב. BLUETOOTH ג. חיבור דרך רשת סללורית? לא בטוח שקיים דבר כזה אבל אשמח אם תסבירו לי שזה קיים ומה צריך לעשות. רציתי לדעת על הדרכים האלו או בכלל מה האופציות להתחברות לרשת אינטרנט באלחוט, איך עושים את זה ומה צריך לשם כך. תודה !

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  8. אהלן, אני מחובר לאינטרנט ב-ADSL דרך ראוטר של בלקין (F5D8230-4) לאחרונה הדפדפן זורק לי הודעות של The connection was reset בכל עמוד שאני פותח התופעה: כשאני טוען דף (לא משנה אם מהארץ/חול) הוא מתחיל לטעון אותו, ואז כאילו "מתעייף" והתעבורת אינטרנט מפסיקה. הדפדפן ממשיך לחשוב אבל רואים שאין תעבורה ובסוף זורק אותי לעמוד של The connection was reset. כשאני מחובר ללא ראוטר אין את הבעיה (ולכן אני שולל בעית רשת של הספק/תשתית) משהו מכיר את הבעיה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by wooper,

היי אני לא מבין למה שאני כותב את הip שלי בnetwork connection ומאשר זה ההודעה שאני מקבל http://img499.imageshack.us/img499/8136/problem5tv.jpg אני מחובר ברשת אבל במחשב השני יש כתובת ip שונה מהמחשב שלי תודה

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  10. התקנתי את פיירוול מקפי ונאלצתי להסיר אותו (התצוגה שלו לא הייתה טובה, כנראה עקב התנקנת sp2) לפני שהתקנתי השתמשתי בתוכנה שנקראת ipmailer ששולחת את כתובת האיפי של המחשב לדואר אלקטרוני ומשתמשת לצורך כל ברשת דואר stmp (במקרה שלי שרת הדואר של בזקנט) לאחר שהסרתי את הפיירוול התוכנה לא מצליחה לשלוח דוא"ל דרך פורט 25 ומשהו חוסם אותה (קודם לכם הכל היה בסדר) האם ייתכן שלאחר הסרת הפיירוול התוכנה עדיין חסומה? האם יש פתרון חוץ מפרמוט מחדש?

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  11. שלום ! יש לי מחשב במשרד שמחובר בADSL אני רוצה לשלוט עליו מהבית שאני גם מחובר בADSL מה ההמלצות לגבי תוכנות שיאפשרו לי לעשות זאת חינמיות וכו'

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  12. Started by pro.surfer,

שלום לכולם, לאחרונה הסטרימר שלי הפסיק לתקשר עם המחשב שמתי לב שהגדרות השיתוף לא נשמרות לי ומתאפסות כול פעם מחדש וזאת הסיבה שהסטרימר לא מוצא את המחשב. למישהו יש פיתרון ? תודה מראש טל.

13. Started by merlin_77,

שלום, אני מחפש ראוטר אלחוטי ללא מודם ויחסית זול אבל אמין. המטרה שלו היא לחבר קווית 3 מחשבים ולפטופ אחד אלחוטי. עריכה: שכחתי לציין שמטרת האלחוט היא גלישה בלבד ללא הורדות או משחקים. בנוסף אין לי צורך בחייגן (מחובר קבוע) ולא הייתי רוצה להתפשר על אבטחה. תודה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  14. יש לי בעיות התנתקות איתו, משום מה המסנג'ר והאיי סי קיו שלי מאז שחיברתי אותו עושים בעיות מתנתקים מדיי פעם וכאלה... בנוסף, עכשיו הבעיה האמיתית.. אם אני משתמש ב Upload שלי בצורה מלאה, הכוונה מנצל את כל הרוחב פס שיש לי בשליחה במשך 3, 4 דק' ברצף הראוטר מתנתק מהאינטרנט ומתחבר מחדש.. מישהו נתקל בתופעה?? יש לציין שהחלפתי ראוטר כבר פעם אחת ולראוטר החדש יש גם גרסה שונה.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by Tommy_Boy11,

תגידו איך פותחים פורטים? ואיזה פורטים אני צריך לפתוח כדי להשתמש באי-מיול! הפיירוול אצל האדמיניסטרטור שלי(admin), אין לי מושג איזה פייר-וול יש לו ואני רוצה שהוא לא יגלה תודה רבה למי שיענה לי על התשובה

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  16. בקרוב המחשב שלי יעבוד לחדר הפרטי שלי, ומכיוון שאין לשם חיבור רשת, חשבנו להקים רשת אל-חוטית. מכיוון שאני ממש לא מבין בדברים כאלו, אז מה אני צריך בשביל לקיים חיבור כזה? אני צריך כרטיס רשת אלחוטי? מודם אלחוטי? אני אשמח אם תפרטו. אגב, הרשת הזאת תחבר כמה מחשבים. אז צריך לקנות משהו דומה ל- Linsys, רק אלחוטי? אם נגיע לתוצאות הבנה סבירות, יהיה נחמד אם תציעו דגמים וחברות שונות לכל מוצר. תודה!

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  17. תגידו חשבתי על רעיון מזה שווה ומשתלם. אני גר בבניין עם 6 דירות. וחשבתי לעשות דבר כזה: לעשות מהירות 100Mb בתשתית ובספקית, הן הציעו לי מחיר של 600 ש"ח ממוצע לחודש לשתיהן. עכשיו זה נשמע די מופרך ויקר... אבל אם אני אציע לשכנים שלי בבניין שכולנו נתחבר לאותו אינטרנט, משמע על אחד ישלם בחודש 100 ש"ח בחודש על אינטרנט. (כולל לספקית ולתשתית) עכשיו זה נשמע די משתלם מחיר של 100 ש"ח בלבד גם לספקית וגם לתשתית למהירות 100Mb ! עכשיו בבניין יש לאורכו את כל ארונות המשמל וכל הכבלים האלה.. ומשם גם הכבל של HOT עובר אלי וגם של בזק וכו'.. אפשר עכשיו לחבר ישירות לשם את המודם ואת הראוטר ואז להוציא את 6 כבלי רשת מהראוטר כל אחד לביתו ואם הראוטר יצליח גם לשדר טוב למרחק אז מי שירצה גם לגלוש בצורה אלחו…

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  18. Started by yak,

נתקלנו בישובנו במספר לא קטן של מעשי ונדליזם כאלה ואחרים ,שאלתי היא האם אפשר באמצעות מצלמת אינטרנט או מספר מצלמות (אפשר אלחוטית) לבצע מעקב רצוף במקומות מועדים לפורענות,ומה העלויות של התקנים כאלה בהנחה שמחשבים ישנם. תודה,ומצפה לתשובות!

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  19. היי, כרגע יש לי ראוטר של הוט מחובר למחשב עם כבל ולפלייסטיישן באלחוטי אני רואה סרטים בסטרימינג אבל ישנם המון קירטועים(למרות שאיכות השידור והקליטה עומדים על 90%) בעיקר בסרטים של 1080 אך גם ב 720 אני מחפש ראוטר שיהיה קל לתפעל וכזה שיוכל להעביר מידע בנפח גבוה בלי לקרטע. אשמח להמלצות בענין, תודה!

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  20. שלום לכם אני צריך ראוטר לצורך אינטרנט ביתי אלחוטי. טווח השידור שאני צריך הוא בקו אווירי של 4-5 מטר אבל הוא יעבור בתוך 4 קירות . אין לי ממ"ד בבית. הדרישות שלי הוא שהוא יהיה יציב וללא ניתוקים,שתהיה לו כמה שפחות קרינה. התקציב שלי הוא 150-250 ואם זה ממש חשוב אז חריגה של 50-70 שקל (עד ל-320 שקל) תודה רבה. ד"א מה אתם אומרים על הראוטר DLINK 2650U שבזק מציעה לי ב-120 שקל?

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  21. גם אתרים שמאוחסנים אצלם בחיפה לא עולים טוב, וגם לקוחות שבדרך כלל מתחברים בכבלים ללא חייגן ולא עובד להם. מישהו נתקל בזה היום?

22. Started by rollita,

יש לי רשת ביתית בין שני מחשבי XP ב-ADSL עם ראוטר b-focus 312 וסוויטצ'. אני מתעתד לעבור להוט והשאלה שלי היא אילו שינויים עלי לבצע כדי לקבל רשת תחת תשתית כבלים. 1. אילו ראוטרים מומלצים לכבלים? 2. מה עלי לשנות בהגדרות במחשב כדי שיהיה לי חיבור לאינטרנט בכבלים? האם יש לזה מדריך או שכל ההוראות מתקבלות עם הנתב? 3. האם אני צריך לעדכן משהו כדי להמשיך לקיים שיתוף קבצים בין המחשבים? תודה

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  23. Started by liav12,

האי מיול אצלי עובד כרגיל וטוב מאוד, אבל פתאום היום הוא לא רוצה בכלל להתחבר, איך שאני מפעיל את התוכנה הוא אומר משהו כזה "שגיאה בעת התחברות,שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה" וככה זה כל היום, התקנתי את התוכנה מחדש גם לא עזר..מישהו יודע מה זה או שקרה לו גם?

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  24. Broadcom NetLink BCM5787M PCI-E Gigabit Ethernet Controller לא הצלחתי למצוא בשום אופן

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  25. Started by erez_sots,

שלום רב, אני פונה לכל המומחים הטובים כאן בפורום. אני מיואש! יש לי בעיה בגלישה באינטרנט ופניתי לכבלים ולספק שלי - עשינו את כל הבדיקות האפשריות (וירוסים, ריגול, תוכנות כבדות, הגדרות דפדפן, בדיקת מודם ועוד...) ולא עלינו מה הבעיה שהגלישה איטית אבל מהירות ההורדה בסדר ולפעמים מצוינת! מישהו יכול לתת לי הצעות מה אני יכול לעשות ללא פרמוט המחשב? אימייל: erez_sots@012.net.il בתודה, ארז

• 3 תגובות
    • 832 צפיות

דיונים חדשים בפורומים