עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by X7-007,

שידרגתי ל 50MB אצלהם ואני מקבל אייפי 109.66 ו DW 212.179 . לפי מה שנראה אני מקבל את ה powerngn אבל לא גיימר כי זה אמור להיות 31.? למרות שהפינגים טובים וההורדות **התקשרתי לתמיכה אמרו שאפשר לקבל עכשיו 31-79-109 אחד משלושתם בכל חיבור והם Pn+Gamer

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  2. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  3. יש לי מודם TOMSON בכבלים וראוטר d-link +614 הראוטר עושה בעיות בכבלים מישהו יודע ? ואיך אני מגדיר אותו ל 012 מה אני צריך לבחור nvstatic ip dynamic ip מה להגדיר

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם, שוב עברתי דירה אך כרגע אין לי נתב בבית... השאלה היא האם כדאי לי לקחת את הWRT54GL שהתקנתי כרגע אצל ההורים ובמקומו לשים נתב פשוט מבזק, או לקנות כבר בהזדמנות זו נתב חדש? השימושים הם גלישה בכמה מחשבים ומתוכנן גם חיבור לסטרימר ואולי העברת קבצים לגיבוי. אם בעבור שימושים אלו כדאי כבר לקנות נתב חדש כדוגמת TL-WR1043ND? או אולי משהו אחר? תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  5. Started by Hitman_47,

מישהו מכיר את החברה הזאת Linksys 2.4 GHz 802.11b ויכול להגיד עם הוא טוב

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  6. שלום לכם ישנם בעיות קשות בהתחברות לבזק בינלאומי כתוצאה ששרתים מפוצצים בלקוחות או חסימה יזומה . אשמח לשמוע המלצות על חברת תוכן טובה לחיבור ADSL +הסבר מדוע חושבים החיבור לאימיול +5MB

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  7. איך אני עושה?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  8. שלום רב אפשר לקבל המלצה לאיזה שני ראוטרים לקנות על מנת שאחד ישמש כ-AP לקומה העליונה ובקומה התחתונה השני ישמש כמגבר אם אפשר שכבר יהיה להם מודם ADSL בפנים שלא נצטרך לקחת מבזק אחד חדש אבל זה לא באמת הכרחי. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  9. שלום אז יש לי כתובת קבועה מהכבלים ויש לי את ה-DNS מנטויזין 1) האם הכתובת של הראוטר צריעה להיות הכתובת שקיבלתי מהכבלים? זאת אומרת שכתובת מקומית היא (LAN) כמו כתובת בכבלים (WAN) 2) כיצד אני מקנפג חיגן שהבנתי שאני זקוק לו בנטויזן? חסר לי הקטע הזה בתודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  10. לכבוד מעבר הדירה (היום בלילה) החלטתי לעבור לרשת אלחוטית. קניתי נתב Linksys WRT54GL וכרטיס PCI D-Link DWL-G520. הכרטיס נכנס למחשב (שמריץ WinXP pro sp2 עם כל העדכונים) והנתב חובר למודם במרחק של כעשרה מטרים עם שני קירות בדרך. עם תוכנית העזר של D-Link, הכרטיס דיווח על קליטה של 18% בלבד! בעוצמה כזו הוא לא מסוגל להתחבר. טוב, ממילא תכננתי להחליף Firmware. רציתי לעשות את זה רק אחרי שהרשת תהיה פעילה, אבל לא נורא - נעשה את זה עכשיו. התקנתי את Tomato והעליתי את הספק השידור מ- 42mW ל- 80mW - כמעט כפול. הקליטה השתפרה, אבל עדיין רק 22%, לא מספיק לחיבור. לצורך ניסיון העברתי את הנתב למרחק של כשישה מטרים מהמחשב ועם קיר אחד בלבד בדרך. עכשיו הכרטיס מתחבר, אבל העוצמה שהוא רואה היא רק 40% ו…

11. Started by tomey,

אני מאוד אוהב את תוכנת soulseek כי היא מוצאת דברים שתוכנות הורדה אחרות לא היא עובדת מאוד לאט ולא מצליחה להוריד מחצית מהשירים (מופיעים כאדום faild ) התוכנה גוססת ??? יש בעעית חיבור ??

12. Started by yigal83,

שלום מחפש המלצה לכונן רשת ביתי בגודל של 2TB לפחות, מסוג SSD (מספיק עם ה HD המסתובב). הכונן צריך להתחבר לרשת הביתית ב WiFi (הוא לא ימצא קרוב ל router/switch) וכמובן גם חיבור LAN. רצוי אחד שעובד בתקשורת מהירה וחדשה של WiFi (ו LAN של 1Gb). אם אפשרי ויש, אז כזה שניתן להחליף את ה SSD הפנימי שלו ליותר גדול בעתיד (אם צריך). הכונן ישמש לגיבוי החומר מהמחשבים הביתיים ורצוי כזה שניתן להיכנס אליו גם מהטלפון הסלולרי ולהוציא/לשמור דברים. יש המלצות ??? תודה רבה

13. Started by ozwrx,

intel pro 100/s או 3com 3C905C-TX או למשל אם אני קונה לוח ABIT NF7 ויש בו כרטיס רשת מובנה... אני צריך את כרטיס הרשת לשם חיבור למודם אלקטל לADSL שלי... אז השאלה שלי היא: איזה כרטיס יותר טוב? האינטל נראה כזה קטן ופשוט בעוד שה3COM נראה גדול ואיכותי יותר ואיך הכרטיס רשת בלוח הנ"ל? כאלו במה יעבוד הADSL יותר טוב? בבקשה עיזרו לי :-\

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  14. קשה לי להבין אותם - הרי הם התבססו על מהירות ההעלאה הגבוהה בארץ - וכבר 4 חודשים בזק בפער מולם..

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  15. Started by ^pb^,

היום קיבלתי ראוטר חדש וסוף סוף לא צריכים לחבר את המחשבים בבית בתצורה של ערבים. הראוטר הוא דגם כלשהו של EDIMAX. כמעט הכל עובד, הגדרתי את ההגדרות הנכונות בראוטר ולכל מחשב הקצתי כתובת סטטית בתוך הLAN. מחשבים 101 ו108 מריצים עליהם ווינדוס XP, מחשב 102 מריץ ווינדוס 7. למחשב 102 יש בעיה להתחבר עם 108 (ווינדוס 7 לXP). הפוך עובד, ו102 גם מסוגל להתחבר ל101 (שגם הוא XP). מחשב 102 כן מזהה את הNetBios של מחשב 108 וכן מציג אותו תחת אותו WORKGROUP, אבל לא מאפשר ללחוץ עליו. גם פינג מ102 ל108 לא נשלח. בעיה נוספת שקיימת היא פורטים שלא נפתחים משום מה. אני כרגע כותב ממחשב מספר 108, ואלה הרשומות שקיימות בport forwarding: אולם בבדיקת CanYouSeeMe.org: Error: I could not see your servi…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  16. שלום רב, לפני כמה חודשים המרתי את המודם שלי (eci 270 pr b-focus) לנתב לפי מדריך שקראתי. פתחתי פורטים לפי התוכניות שאני משתמש בהן ועשיתי כל מה שנדרש ע"מ שזה יעבוד בצורה תקינה, אלא ש.... באופן מפתיע אני מקבל המון פעמים הודעה מהדפדפן שהוא לא יכול להתחבר לאתר (DNS error) כי אני לא מחובר לאינטרנט למרות שהאיציק (ICQ) מחובר וגם MSN מחובר. אני לא יכול לגלוש ולא יכול להוריד אימייל (POP3). תופעה זאת קוראת למשך כמה דקות ואז לבד נעלמת או שלפעמים איתחול של המודם עוזר.. אבל רק לפעמים! יש חריגות בעניין- אם הצלחתי לגלוש כבר מרגע שהמערכת עלתה, אז גם האיציק וה-MSN יתחברו, אם לא אז הם לא יתחברו. אבל... אם הם התחברו ורק אח"כ איבדתי קשר עם האינטרנט, הם ישארו מחוברים ואני אוכל לעשות שיחו…

• 9 תגובות
    • 816 צפיות
  17. איזה מודמים (לכרטיס רשת) יש לאינטרנט כבלים ומה עדיף ? מה אפשר להפוך להאב ומה לא ? והאם יש ספק שנותן MPLS (חיבור קבוע בלי חייגן) ללא תוספת תשלום ? בברק זה עוד 20 שקל לחודש.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by Elite_Sniper,

עקב סימני גסיסה הולכים ומתחזקים של הנתב הקיים שלי אני רוצה לקנות נתב חדש. חשוב לי שיתמוך בתקן N(כרגע יש לי רק נייד אחד עם תקן N אבל אני מתכוון לקנות עוד כרטיסים בהמשך) ושיהיה יציב ומסוגל להתמודד עם כמה מחשבים זו זמנית לאורך זמן, הרשת אצלי עובדת 24\7 עם כמה מכשירים בו זמנית, חלקם מחוברים חוטית וחלקם אלחוטית(רק אני לבד מחשב(מולטיפלייר או הורדות ) ופס3, אחי עם נייד ו-360 ועוד ההורים שלי ואחותי גולשים לא מעט כשלכל אחד מהם מחשב). כל הבית קירות גבס ככה שאין צורך בנתב עם יכולות קליטה מיוחדות. חשבתי על ה6524N של אדימקס, נראה לי עונה על הדרישות. ושאלה, כדאי להשקיע ב10\100\1000? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  19. כלומר, האם צפוי שינוי שיקרב אותנו לזירה האירופאית בנוגע למהירויות הגלישה באינטרנט? האם 10 מגה נראה באופק הקרוב? אשמח לשמוע את דעתכם, או אפחלו עובדות שנמצאות על פני השטח

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  20. יש לי מחשב ישן, אני נותן לאמי להשתמש בישן ואני מתכנן לקנות מחשב חדש. אני רוצה להקים את רשת אלחוטית שיהיה 2 מחשבים בבית. ויש לי כמה שאלות: 1. נאמרו בחנות (שאני קונה שם) שבכרטיס רשת משלבת עם לוח האם, השאלה האם חבילת לוח האם מגיע עם אנטנה לאינטרנט או קונים בנפרד? 2. ראיתי בחנות שהם מוכרים את כרטיס רשת למהירות 1 גיגה, האם כדאי לקנות? או עדיף עם לוח האם? 3. אני רוצה לקנות למחשב ישן רשת אלחוטי עם חיבור USB 1.1 זה לא בשביל להוריד סרטים, אלא רק גלישה באינטרנט בלבד. א. האם זה כדאית לקנות רשת עם חיבור USB 1.1? ב. וכמה זה מהירות הורדה שיכול לקבל אצל כרטיס רשת עם USB 1.1? ג. אם אתם אומרים לא ממליצים לקנות USB 1.1, השאלה היא: האם יש לי חיבור PCI (בשביל מקום לכרטיס רשת) שיש בדגם פנ…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  21. http://www.neowin.net/news/main/09/01/21/all-major-canadian-isps-throttling-p2p http://torrentfreak.com/all-major-canadian-isps-slow-down-p2p-traffic-090120/

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  22. היי קיבלתי הצעה טובה לשידרוג התשתית למהירות 2.5 ואני מתלבט אם להישאר בנטוויז'ן או להחליף ספק. מה דעתכם? כדאי לי להחליף ספק? ואם כן מי הכי מהיר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by frezi,

Pinging cables.matavtv.net [213.57.88.161] with 32 bytes of data: Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=13ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=10ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=13ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=10ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=11ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes=32 time=12ms TTL=121 Reply from 213.57.88.161: bytes…

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  24. יש לי אינטרנט במחשב הראשון ובמחשב השני הוא כותב לי הודעה מס' 797 שהוא לא מצליח להתחבר. אני לא יודע למה אם יש איזה מדריך שאני יכול לדעת איך לחבר את זה או איזה עצה ממכם אז תודה תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by talevi83,

היי, עשיתי מנוי גיימר בבזק בינלאומי, איך אני יכול לבדוק שאני אכן מקבל ניתוב גיימר? תודה..

• 0 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים