רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,519 דיונים בפורום זה
-
כנראה שהרואטר שלי כבר עשה את שלו. שלשום שדרגתי ל12Mbps, והוא מאוד מתקשה להגיע למהירות הזו בחיבור L2TP ומסרב לקבל gateway ככתובת בחיבור PPTP (רק כ-IP..) בכל אופן רציתי לקבל המלצה לראוטר שידוע שעובד טוב עם הכבלים ומסוגל להגיע למהירויות גבוהות יותר (מתכנן לשדרג שוב בקרוב). את הראוטר הקיים אני אהפוך ל-AP לקומה השניה. תודה
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ראוטר Linksys e4200 ובטיפשותי הרבה גיליתי שאין לו מודם. לאחר שחקרתי קצת ברשת הבנתי שאני יכול להשתמש בראוטר הישן שלי D-LINK 2760U כברידג'. אז נכון לעכשיו חיברתי את הכבל אינטרנט מה-E4200 לאחד הפורטים של ה2760U שמחובר לי לשקע בזק והכל עובד, תקנו אותי אם אני טועה אבל מה שהבנתי לאחר שקראתי קצת זה רק כשאני יהפוך את הראוטר לגשר אז אני יוכל לקבל את כל היכולות של ה-E4200 ולראות שיפור משמעותי. אז האם יש מדריך או מישהו יכול להסביר לי איך לשנות את ההגדרות בדף של D-LINK? או האם קיים מודם אחר שלא צורך חשמל ומישהו יכול להמליץ לי, אולי למישהו יש רעיון אחר מה לעשות? תודה לעוזרים.
-
א' ההתקנה באמת הייתה פשוטה והסתרדתי בלי בעיות.. עושה רושם של ראוטר מוצלחה.. (אם כי הוא אצלי רק יום אחד אז..) יש לי עדיין כמה שאלות לגביו , א' איפה אני מנהל (מגביל) תחיבור של שאר המחשבים ברשת ? ב' איך אני מבטל את הפירוואל של הרשת? אני פשוט לא סובל את זה.. זה כ''כ מציק.. ג' איך אני משתף את המדפסת שלי ברשת? תודה וגם תודה שוב על העזרה בבחירת הראוטר
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני זוכר שדיברו פה פעם על תוכנה\שירות שבעצם נותנים לך כתובת שתנותב כל פעם לאיפי העדכני שלך ניסיתי לחפש ולא מצאתי אז זה כל כך, אני אשמח אם מישהו שמבין על מה אני מדבר יעזור לי תודה
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה היום כאשר הדלקתי את המחשב. פתאום רשום כבל רשת מנותק. בבית שלי יש שני מחשבים שמחוברים לאנטרנט ע"י רוטאר (270) וסוויץ'. בעיקרון שום דבר לא השתנה מאתמול. ויש אנטרנט במחשב השני מה שצימצם את גורם הבעיה למחשב עצמו. הסרתי והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת (כרטיס מובנה בלוח אם של אסוס M2N-E) ואחרי הגדרת הכרטיס עדיין אין אנטרנט. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם! האם אפשרי לחבר על הקו של הבית שני נתבים שכל אחד מחובר לספק אינטרנט אחר? אשמח לתשובה. תודה!!
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
הפורט של הביטורנט היה חסום ואתמול חבר שלי שינה לי את ההגדה של הUPNP וזה באמת עבד(לפעמים). אבל שמתי לב שמאז הראוטר שלי מתנתק כל הזמן. זה מודם ראוטר של הוט AMBIT עוד שאלה מחר יבוא לי טכנאי כדאי לבקש ממנו שיחליף לי לראוטר TP-LINK TL-WR841N? אין לי ציוד בתקן N
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
adimax br-6104k קניתי את הראוטר ואני צריך עזרה בלהגדיר אותו ,יש לי חיבור 750 דרך הקבלים ,אפשר עזרה בבקשה תודה גיא
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
קניתי השבוע ראוטר של 3COM מדגם 3CRWE554G72T וכרטיס רשת USB מדגם 3CRUSB10075. אני מנסה להתקין אותם, את כל ההגדרות של הנתב הצלחתי לעשות בהצלחה. יש אינטרנט וכו'. המחשב שמנסה להתחבר דרך האלחוטית מתקשה להתחבר וכשהוא מצליח האות באיזור ה30 אחוז והגרף של הLINK QUALITY עולה ל100% ומשם כל הזמן יורד ולא מתייצב בשום מקום ולפעמים נשאר ב-0 ומתנתק... מה אפשר לעשות? דבר נוסף, אני לא מבין איך אני מגדיר Encryption, מישהו יכול לעזור? תודה רבה מראש....
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
עשיתי REBBOT לראוטר והגדרתי הכל מחדש, (בגלל שלא זכרתי את הסיסמה, עזבו סיפור ארוך).... עכשיו קורה לי לעיתים תקופות שהאינטרנט נופל ואני צריך לעשות ריסטרט לראוטר (בתוך ההגדרות שלו, לא פיזי, וזה לא מאפס את ההגדרות), כדי שהאינטרנט יחזור לתפקד.... אני זוכר שמי שהגדיר לי את הרשת קודם, אמר שהוא עושה שהראוטר ינסה להתחבר כל פעם שהאינטרנט נופל, בעצם אותו פעולה שאני עושה רק אוטומטי.... מישהו יודע איך אני מגדיר את האופציה הזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
חיברתי 2 מחשבים ברשת עם כבל מוצלב ואיך שאני מחבר את הכבל למחשב השני הוא ישר נתקע! בשניהם היתה מערכת XP. עכשיו התקנתי במחשב שנתקע מערכת 2000 PRO וזה גם התקע כשאני מחבר את הכבל. בבקשה תעזרו לי!!
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש מודם שנראה לי שהוא אלקטל (לא ראיתי אותו רק אמרו לי ADSL שחור אז אני מניח) ואם כן אני מניח שאפשר לשדרג אותו לראוטר (אפשר רק בדגם 510 או שבכולם זה אפשרי?) אני יצתרך לקנות HUB או Switc (יש כבר האב אחד אבל הוא משמש ברשת ביתית) אפשר לקחת את זה שמשתמשים בו ולחבר אותו ישירות למודם ומשמה להוציא לכל המחשבים כולל לpc ואז להגדיר באלה שאני רוצה שיהיה אינטרנט את מה שצריך להגדיר (מה אני צריך להגדיר בדיוק?) תודה עניין מסובך זה...אם מישהו יכול לעזור אני אודה לו
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
טוב, אחרי שניסיתי לחפש לבד נתב מומלץ לדרישותי השתגעתי כבר אז אני שואל כאן. אני מחפש נתב רשת אלחוטי מומלץ עד 400 שקל, המטרה כעיקרון לחבר מחשב לרשת שנמצא במרכז הבית - מטרת המחשב היא גלישה באינטרנט בלבד, אז הנתב מומלץ שיהיה סביר לא רציני במיוחד, אבל שיספק ת'סחורה, בלי ניתוקים או שטויות כאלו. הבנתי שיש נתבים אלחוטי שאין להם כפתור כיבוי, אז אצלי זה דיי חשוב חח.. תודה מראש.... עריכה: עברתי על החומר שלכם כאן, כל הכבוד על השקעה, עכשיו שאלה מבין 3 הנתבים האלו על איזה נתבים אתם ממליצים לשימוש שלי: Edimax 6204wg Linksys WRT54GL Compex NP27G תודה שוב =]
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום אז יש לי כתובת קבועה מהכבלים ויש לי את ה-DNS מנטויזין 1) האם הכתובת של הראוטר צריעה להיות הכתובת שקיבלתי מהכבלים? זאת אומרת שכתובת מקומית היא (LAN) כמו כתובת בכבלים (WAN) 2) כיצד אני מקנפג חיגן שהבנתי שאני זקוק לו בנטויזן? חסר לי הקטע הזה בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את המידע מהישן אליו קניתי כבל מוצלב וראיתי שיש מדריכים על איך מסדרים את הIP של שני המחשבים ומעבירים אבל בשביל זה צריך רשת ולמרות שיש לי כרטיס רשת בשני המחשבים, לא משנה כמה פעמים אני מגדיר באמצעות הWIZARD רשת ביתית,שום דבר לא מופיע לי חוץ מהחיבורים הקיימים לאינטרנט. מישו יכול להסביר על תהליך התקנת/הגדרת הרשת או לומר לי מה הבעיה? צריך שהכבל יהיה מחובר לשני המחשבים בזמן ההגדרות? יכול להיות שחסר דרייבר? תודה
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני צריך לבצע אתחול למודם ( Conexant AMX-CA61E ) מאחר וחסמתי בטעות את הגישה דרך הסייר :-\ הבעייה שדף ההגדרות בעברית נעלם ואני זקוק לו על מנת לא לפספס הגדרות חיוניות. אשמח אם משהו יוכל להעלות את דף ההגדרות בעברית המסופק אם המודם. דרך הגב ברשת ההגדרות מתייחסות בעיקר לשוק הבריטי ויש שונות קטנה בכמה הגדרות אבל אני לא זוכר מהן. חג שמח
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית. במחשב הרחוק מותקנת יחידה אלחוטית WISTRON ROTAL USB שנקנה בבזק. עם WIN XP עבד נפלא . לאחרונה התקנתי WIN7 והיחידה לא פועלת. אפשר לעזור בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
עשיתי סריקה ראשונה (דרך אגב יש לי ADAWARE) והוא מצא כמה דברים אבל אני לא יודע אם אני יכול לסדר את מה שהוא מצא בביטחה או שלא? ודרך אגב הייתי שמח להסבר על כל מה שהוא מצא לי , תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
בס"ד עקב וויכוח עם חבר, ברצוני לדעת כמה בערך עולה שרת שיאחסן אתר עם תעבורה של 40,000 איש בו זמנית. אתר שברובו הוא לקריאת טקסט. תודה מראש royall
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
שלום לכולם! לקראת המעבר מADSL לכבלים, הגיע הזמן לעדכן את הנתב - WRT54GL. הסיבה לכך היא שצוין כאן בפורום שהקושחה שהשתמשתי בה עד עכשיו (DD-WRT) לא תומכת בפרוטוקול L2TP של הכבלים. אם כך שאלתי היא איזו קושחת צד שלישי אחרת כדאי להוריד? האם באמת יש הבדלים משמעותיים ביניהן לבין עצמן או לבין הקושחה המקורית?
-
- 2 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אהלן. לפני מספר ימים ניסיתי את השירות של האתר http://www.unblock-us.com שמאפשר לי לצפות באתרי netflix ו- hulu לאחר שאני מגדיר במחשב את שרתי הdns שלהם. השאלה שלי, האם בזמן שימוש בשרת הdns של הunblock-us המידע שלי חשוף בפניהם? כלומר, אם אני מתחבר עם סיסמאות לאתרים, לתוכנות, האם המידע הזה נשלח אליהם?
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
מכל מה שאני זוכר ומכיר תמיד יש איזה קופסא ראוטר מודם שמתחבר לנייח וממנו עושים קונפיגורציה ורק אז אפשרי ליצור גם רשת ביתית אם וצריך להוסיף עוד קופסא\מודם\ראוטר נפרד שישדר רשת אני רואה ברוב הבתים שתי קופסאות כנראה מודם וראוטר מה קורה במצב של נייד בלבד הרי אני לא רוצה להפוך את הנייד לנייח ולחבר לו מודם מה יתקינו לי משהו שמתחבר לקו טלפון בקיר ושפשוט משדר רשת ביתית בצורה עצמאית ? לא יודע הסתבכתי קצת והאם יש חיבלת 100 מגה או שבלי נייח המהירויות האלו לא עובדות
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
נתקלנו בישובנו במספר לא קטן של מעשי ונדליזם כאלה ואחרים ,שאלתי היא האם אפשר באמצעות מצלמת אינטרנט או מספר מצלמות (אפשר אלחוטית) לבצע מעקב רצוף במקומות מועדים לפורענות,ומה העלויות של התקנים כאלה בהנחה שמחשבים ישנם. תודה,ומצפה לתשובות!
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
-
-
אני עושה לכונן אחד sharing ואם אני עושה נגיד לכונן במחשב השרת אז אני רואה אותו ב- my network places ואם נניח אני עושה לכונן במחשב הלקוח אז אני לא רואה אותו במחשב השרת. למה זה ככה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לבקש את עזרתכם בפתרון בעייה. אני מחפש תוכנה/ישום שיאפשרו לי לשלוח כמות של כ8000 מיילים לרישמת חברים/לקחות על בסיס קבוע. מנסיון מר עם התהליך אני מחפש תוכנה שתאפשר משלוח ללא קריסה. מעקב אחרי המיילים שנפתחו. אלו שלא הגיעו. יכולת לדווח על תיבות שנחסמו. והצגת דוח סטטיטקה כללי. ידוע לי שיש תוכנות מובונות וחברות שמספקות שירותים כאלה. יש למישהו המלצות? תודה
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-