רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום... לא מזמן רכשתי מחשב חדש, מה שמאלץ אותי לרכוש נתב/ראווטר ל-2 המחשבים שבביתי... הידע שלי בנתבים שואף ל-0 ולכן אני פונה אליכם לקבל עזרה... הספקית שלי כרגע היא בזק... אני חושב שכדאי יותר לקנות מהם את הנתב מכיוון שתתאפשר תמיכה מצד החברה (מה שדיי נחוץ משום שאין לי מושג מה אני עושה עם הנתב)... אני רוצה שהנתב יהיה אל-חוטי, קל ונוח לשימוש, שלא יעשה לי בעיות עם משחקי רשת (לחבר שלי למשל יש בעייה עם כל מיני משחקי רשת כאשר הLATENCY שלו עומד על מספר אסטרונומי...), ושאני אוכל לנתק אותו ולחבר אותו בקלות... אם יש המלצות על איזה נתב שעונה על הדרישות האלה, אשמח לשמוע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב למצוא שרת אחסון לאתר אינטרנט שאני וחברים שלי פותחים...אני צריך שרת לאתר עצמו ושרת סטרימיניג של וידאו ברזולוצייה גבוה (HD) אם מישהו יכול לכוון אותי לכוון זה יהיה נהדר תודה לכל העזרה!!
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
האי מיול אצלי עובד כרגיל וטוב מאוד, אבל פתאום היום הוא לא רוצה בכלל להתחבר, איך שאני מפעיל את התוכנה הוא אומר משהו כזה "שגיאה בעת התחברות,שגיאה בעת ניסיון התחברות. יכול להיות כי ההתחברות לאינטרנט נפלה" וככה זה כל היום, התקנתי את התוכנה מחדש גם לא עזר..מישהו יודע מה זה או שקרה לו גם?
-
- 9 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר חדש של TPLINK דגם TL-WR1043ND. לפני זה היה לי ראוטר של אדימיקס די ישן ושם גם היה מוגדר לי הDYNDNS ברגע שהחלפתי לראוטר החדש והגדרתי שם, בהגדרות עצמם היה לי שההגדרה הצליחה. אבל בפועל אני לא מצליח לגשת עם הכתובת שלי לראוטר/מצלמות. צריך לעשות הגדרה נוספת ? ראיתי שיש שם Access Control אבל לא רציתי לגעת. צירפתי תמונה... אשמח לעזרה תודה רבה ושבוע טוב אור
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
יש לי 4 מחשבים בבית והאב מפוצל ל 8 מחשבים איך אני מחבר אותו עם מודם ECI 312 שכולם יעבדו באינטרנט??? מישהו יכול לעזור לי צריך עזרה דחוף....!!!! תודה
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
אינטרנט זהב, כבלים, מודם TERAYON TJ715X, חייגן. אחותי הולכת לקנות מחשב חדש, ואני רוצה שהוא יתחבר לאינטרנט בנוסף למחשב שיש לי בבית עכשיו. קראתי את המדריך בראש הפורום, והבנתי איך לחבר את המחשב החדש כמחשב "לקוח" לאינטרנט. אבל הבעיה היא שהמחשב הראשי (זה שיש לי אותו עכשיו) חייב להישאר דלוק כל הזמן כדאי שהמחשב החדש יהיה מחובר לאינטרנט. ואם עושים ריסטרט למחשב הראשי אז האינטרנט במחשב הלקוח לא יעבוד, עד שאני אחבר אינטרנט במחשב הראשי. רציתי לדעת אם יש דרך אחרת? דרך שבה שני המחשבים לא יהיו תלויים זה בזה כדי להתחבר לאינטרנט. ואפילו אם המחשב הראשי כבוי אז יהיה אפשר לגלוש באינטרנט במחשב הלקוח. יש דרך כזאת? מה אני צריך לקנות לה? וכמה יהיו העלויות?
-
- 6 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אהלן חפרתי בפורום ועלו לי כמה שאלות הוט + 012 - אני צריך להשתמשש בחייגן או לא? אם כן - בנט גיר יש PPTP - אבל אין מקום להכניס את הכתובת ואם לא - איך אני מתחבר?
-
- 2 תגובות
- 795 צפיות
-
-
http://www.neowin.net/news/main/09/01/21/all-major-canadian-isps-throttling-p2p http://torrentfreak.com/all-major-canadian-isps-slow-down-p2p-traffic-090120/
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
היי קיבלתי הצעה טובה לשידרוג התשתית למהירות 2.5 ואני מתלבט אם להישאר בנטוויז'ן או להחליף ספק. מה דעתכם? כדאי לי להחליף ספק? ואם כן מי הכי מהיר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
-
למרות שאני עדיין מחובר דרך הראוטר לאינטרנט והDEFAULT GW שלי זה 192.168.1.1 אין לי גישה להגדרות הראוטר 192.168.1.1 לא מביא אותי לשום מקום לפעמים עובד לפעמים לא אני מחובר לרשת באלחוטי
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
?EDIMAX Router 4port BR-6104K? ?Router D-Link DI-604? אני בור ברשתות, שניהם עולים פחות או יותר אותו דבר בKSP... (האדימקס 15 שקל יותר אבל מי סופר)
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה חדשה פתאום אני לא מצליח לגשת אל המחשב של אחותי דרך המחשב שלי (מחובר בכבל רשת) אני נכנס למיקומי הרשת שלי לוחץ "הצג מחשבים בקבוצת עבודה" וזה רושם לי את ההודעה הבאה "אין אפשרות גישה אל workgroup. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת השרתים עבור קבוצת עבודה זו אינה זמינה כעת" ורשום ללחוץ על אישור מישהו יכול לעזור לי? ד"א וידאתי ששני המחשבים רשומים על אותו קבוצת עבודה
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
טוב, אני לא הכי מבין בכל העניין הזה, אז יש לי כמה שאלות נאביות: 1. מה זה כתובת IP? 2. מה זה שרת פרוקסי? 3. אם יש לי בבית רשת ביתית והמחשב שלי מחובר למודם שבמחשב של אחי(זה כבלים)- אז המהירות מתחלקת בין שני המחשבים?? ואם כן אז זה רק כששנינו גולשים נכון?? והאם זה יכול להשפיע למשל על משחק שאני משחק ברשת- כלומר שהוא ייתקע לי כל כמה זמן, בגלל שאחי גולש/מוריד משהו במחשב השני?? 4. מה זה בדיוק פינגים? 5. מה בדיוק ההבדל בין כבלים לADSL ומה עדיף?? אז תענו לי בבקשה על כל השאלות, ותסבירו כמה שאפשר, חפירות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי כבר רשת ביתית עם כבלים אבל משום מה הנייד לא מתחבר טוב לרשת אז חשבתי לקנות ראוטר חדש שיוכל להשתמש בכבלים הקיימים וגם להתחבר אלחוטי לנייד. יש כזו אפשרות או שאני עצתרך לקנות מתאמים לכל המחשבים?
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פתרונות לרישות הבית בלי לחפור בכל הקירות. יש לי 2 חדרים וסלון. הראוטר יישב באחד החדרים שלא קרוב לסלון ומשם אני צריך להעביר רשת לכל הבית (חדר שני + סלון). כמובן שפתרון אפשרי הוא רשת אלחוטית, אבל אני רוצה קצבים קצת יותר גבוהים. פיתרון נוסף שקראתי עליו הוא ה homeplugs למיניהם. כאן ראיתי שזה מאוד תלוי במבנה רשת החשמל בבית ואין לי מושג לאיזה מהירות אני יכול להגיע. אם אני אגיע לקצב של 20Mbps אז כבר עדיף רשת אלחוטית. יש לכם המלצה לגבי מתאמים לרשת החשמל שמיובאים לישראל? ראיתי את הביקורת על ה Trendnet אבל ראיתי שהוא עדיין לא מיובא, וגם את Aztech לא ראיתי. פיתרון נוסף שחשבתי עליו: בכל הבית עובר דרך כל החדרים וגם הסלון כבל קואקסיאלי (של יס או הוט, אין לי ממש מוש…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם כשאני מחשב מודם USB אני צריך שיהיה כרטיס רשת מותקן על המחשב או שרק במודם ETHERNET צריך? תודה
-
- 3 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי מודם של thomson עכשיו קניתי מחשב חדש והתקנתי windows 7 אבל הוא לא קולט את הדרייבר של המודם גם אם אני מכניס את הדיסק של הוט...! מחפש את הדרייבר או פיתרון אחר לבעיה תודה[br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 12:43:53 אגב יש לי windows 7 64bit
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
לא יודע אם הכותרת מובנת אז אני צריך מגדיל טווח אבל מעוניין להשתמש רק בחיבור ethernet. יש לי כבר את מה שבתמונה ומחשב אחד כבר מחובר אליו אבל אני צריך עוד אחד שיתחבר דרך כבל כי המחשב השני בצד השני של הבית.
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם אפשרי לעשות רשת בין 2 מחשבים שאחד מהם הוא עם XP והשני הוא עם 98\95.. עשיתי כבר חיפוש ולא ממש מצאתי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס רשת ASound. חיברתי אותו למחשב. אני משתמש ב WinXP Pro. איני מצליח להתקין את הדריבר שלו! קיבלתי יחד עם כרטיס הרשת דיסקט שאינו מאותחל בכלל. משהו יודע איך אני יכול להתקין אותו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אז ככה, יש לנו רשת בבית, יש לנו מודם ALCATEL PRO שמחובר להאב, המחשב שלי להאב, והמחשב של אחי להאב, עכשיו רציתי לדעת אם יש תוכנה שמאפשרת לי לשלוט ברוחב פס שמגיע אל אח שלי ושמגיע אלי, ולא כל התוכנות שרשמת בסטיקי וזה הם לא עוזרות במקרה הזה לפחות לפי מה שאני הגעתי מכיוון שהם שולטות על המחשב שהם מותקנות עליו בלבד
-
- 4 תגובות
- 794 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית: חברה-LINK דגם:DI-614+ כיצד אני פותח את הפורטים ההבאים: The game will need to talk to external servers that use the following port numbers. These ports need to be open in your firewall in order to play on Generals Online: TCP ports: 80, 6667, 28910, 29900, 29920 UDP ports: 4321, 27900 תקשיבו זו השאלה העשירית שלי בפורום ולא קיבלתי תשובה! זה מאוד מאוד מאוד מאוד חשוב לי אני מבקש מכל הלב תעזרו לי אני במצוקה!
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב נוסף אך ורק בשביל צפיה בטלויזיה ושיטוף מדפסת עם מודם... בנוסף כל הרשת הביתית שלי מחוברת לאינטרנט בעזרת ראוטר של D-LINK DI 524... שדיי עושה לי בעיות בזמן האחרון! חשבתי שאם אני יחבר את המודם ישירות למחשב וישתף את האניטרנט לשאהר המחשבים דרך הראוטר כך שיעבוד בDynamic IP Address היה עדיף? כדיי או לא?? אנה עזרו לי...
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לפתוח פורטים לMW2. הגדרתי IP סטאטי, דרך המאפיינים של IPV4 במחשב (סתם שיניתי את המספר האחרון של הנתב). וכאשר אני עושה IPCONFIG\ALL. אכן רואים את המספרים הנכונים. כמו כן לקחתי DNS מהספק שלי. בקיצור, הכל נראה בסדר. נכנסתי לנתב (EDIMAX - BG6204WG), שם הוא מוגדר כ - Fixed IP connect (הבחור מ012 ביקש שאשתמש באופציה זו). פתחתי פורטים גם ב VIRTUAL SERVER וגם ב PORT FORWARDING. בכל מקרה, בבדיקה של הפורטים שפתחתי הם עדיין מוגדרים כסגורים. בדקתי גם FIREWALL, וגם שם הכל מאופשר. אין לי עוד רעיון... מישהו?
-
- 2 תגובות
- 794 צפיות
-