עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by yaviny,

התחברתי לאינטרנט בכבלים. התקינו לי מודם של מוטורולה SB4101 . מישהוא יודע איך אפשר להכנס ולשלוט עליו? - כתובת IP וסיסמא

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by yoavsc,

שלום, בבית יש לנו 2 מחשבים, מרוחקים אחד מהשני מאוד (2 קומות והרבה קירות). היום מותקנת רשת על תשתית החשמל, כמחשב אחד מחובר ישירות לאינטרנט, והשני גולש דרכו (בעזרת ICS). הבעיה היא שהחיבור הזה עובד מאוד לאט. הגלישה במחשב שלא מחובר ישירות לאינטרנט בינונית במקרה הטוב, ובלתי נסבלת בתקופות קצת פחות טובות. חשבתי שלא יהיה מנוס מהעברת תשתית תקשורת בתוך הקירות. שיטוט באתר של בזק הראה שהם מציעים פתרון חלופי, על תשתית הטלפון הקיימת בבית. האם יש אנשים עם נסיון בטכנולוגיה הזו? הרשת על תשתית החשמל הייתה אמורה לעשות את העבודה, אבל קצבי ההעברה בפועל נמוכים מאוד ממה שאמור היה להיות.

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by garnett,

שלום. אני מנסה להיכנס להגדרות הראוטר (כדי לפתוח פורטים) ללא הצלחה. Aztech dsl 600e. כשאני כותב admin ו admin (שם וסיסמא של ברירת המחדל) לא מכניס, מופיעה הודעת שגיאה. HTTP 500 - Internal server error . ניסיתי לעשות ריסט לראוטר, זה לא עזר. ושמתי לב לדבר שנראה לי מוזר, אבל אולי רק בגלל שאני לא ממש מבין בזה. ה ip של הראוטר משתנה כל פעם שאני עושה ריסט למחשב. אם מישהו יוכל להסביר לי מה קורה פה, אשמח... בתודה!

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. שלום אז "במזל טוב" נישרף לי הראוטר הישן בהפסקת חשמל האחרונה וכרגע אני צריך לקנות אחד החדש התקציב שלי הוא עד 300 שקלים.. לפי הביקורות הבנתי שהראוטר של החברה 3COM הוא הכי מומלץ בשבילי האומנם? יש ביקורות אחרות עליו? אולי מוצר אחר באותו סכום שהעלות\תועלת שלו גבוהה יותר? אשמח לשמוע דעות ועצות

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  5. Started by Cupid Me,

חבר'ה נתקלתי בטכנולוגיה שנקראת HPNA3 שקשורה לרשתות אלחוטיות אם אני לא טועה אפשר לקבל פרטים? תודה

• 13 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. Started by ShahafH,

לפני כחודש התחילו לי כל מני בעיות של איטיות.. לדוגמא ראיית סרטונים מyoutube או כל מקור שמספק ראיה ישירה בלי להוריד דורש לחכות כל כמה שניות ובעבר זה לא היה ככה.. גם במשחקים שמתי לב שהתחילו לי לאגים.. מהם הדרכים לפתרון? ד"א יש לי מהירות 2.5 מגה של בזק וואו ואנחנו משתמשים בראוטר שמחוברים אליו 3 מחשבים. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by erwrxstier,

איפה אפשר למצוא חוצמה מבזק? הדגש על כמה שיותר זול תודה

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  8. Started by RX7,

לדוגמא אני מעלה קובץ כלשהו אחרי כמה זמן כתוב לי "לא ניתן להציג דף זה" ניסיתי לעלות לכל מיני אתרים כל מיני קבצים שונים ועדיין נתקל עם הבעיה הזו הקובץ בסדר לחלוטין לא ווארז או משהו אין בו רווחים לרוב קורה לי בקבצים גדולים (50 מגה) מה שהאתר מקבל .. אשמח אם למישהו יש פיתרון ד"א לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ראוטר פשוט ניסיתי באלף ואחת אתרים ואותה בעיה אחרי כמה דקות הוא אומר לי לא ניתן להציג דף זה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 931 צפיות
  9. שלום, אני מנסה להגדיר חיבור של אינטרנט זהב על נתב WRT54G אך ללא הצלחה. הוא נתקע על "Connecting", ולפעמים נותן הודעת שגיאה שאומרת בערך "Cannot get IP address from L2TP server". כמו כן, נתקלתי בבעיה נוספת: מדי פעם הנתב נתקע. לדוגמא, ברוב הפעמים שאני לוחץ על save setting הנתב מפסיק להגיב (אף דף שלו לא עולה יותר), ואני נאלץ לעשות לו ריסט. מצורף סקרינשוט של ההגדרות. אשמח אם תוכלו לעזור. תודה, עדי. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by bar123,

ברשותי מחשב עם כרטיס רשת אלחוטי שמקבל רשת ואינטרנט ממחשב מרוחק ועובד יופי ! ברצוני להוציא רשת ממחשב זה למקור אחר ( ממיר לווין במקרה זה ) . אז יצאתי עם כבל רשת מה יציאה/כניסה של הרשת מהמחשב שממילא פנויה. הבעיה שהוינדוס מראה לי "שהכבל לא מחובר" עם X על האיקון של הרשת ( LocalNetwork) ואכן לא דולק אור בסמוך ליציאת רשת. בדקתי את הכבל והוא בסדר מה עושים ?? אני מאמין שהדבר אפשרי השאלה מי מונע מהרשת "לצאת החוצה " הכרטיס האלחוטי או הגדרות הרשת ?? תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by Armageddon1,

יש לי בעיות של פינג לשרתים בחול . לפני שעברתי לadsl הייתי בכבלים והפינגים היו בסדר , אני באותה ספקית לא החלפתי. עכשיו הפינגים קפצו פי 2 ויותר והספק אומר לי שמבחינתם עד 600 זה בסדר .. זה הרי לא יעלה על הדעת לשחק עם פינגים כאלה.. מה אפשר לעשות? הקו של הטלפון תקין (בדקו בבזק) ואין בעיה של איטיות באפלוד או הורדות .

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. -------------------------------------------------------------------------------- היי לכולם חבר שלי מתכוון להביא לי מחשב פנטוים 3 ,ואני מתכוון להתחבר דרכו לאינטרנט במהירות 1.5 מ"ב.רציתי לשאול האם המעבד משפיע על המהירות של האינטרנט או שאין קשר? כלומר מחשב כמו שלי פנטיום 3 שהוא כבר ישן,יכול להאט את המהירות,או שזה הכל תלוי במודם? בתודה מראש שי

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by רינת22,

איך אני מעלה לפה תמונה?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  14. שלום עד אכשיו הישתמשתי באימיול וכשהאימיול הוריד ב20KPS אני קפצתי משמחה אז החלטתי לעבור לביטרונט ושמעתי שuTorrent הוא קליינט טוב ויש לי כמה שאלות: איפה הקבצים שאני מוריד נישמרים? מהי מהירות ההורדה הנורמלית ל768K? מאיזה אתרים אני מוצא טורנטים טובים? יש הגדרות מסוימות שיעלו לי את המהירות? תודה על העזרה בשאלות הנוביות שלי

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  15. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! ברשותי מודם/ראוטר מתוצרת TNN Networks דגם DSL-600E, קיבלתי אותו בהשאלה מבזק. הבעיה היא שאני מנסה להכנס להגדרות שלו שאמורות להיות בכתובת 192.168.1.1 (לפי הוראות השימוש) אך אני לא מצליח, מישהו יודע אולי מה הסיבה ? תודה, אלכס.

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by FatalZero,

היי, אני מנסה להגדיר חיבור של אינטרנט זהב בכבלים (L2TP) על נתב Compex NP27G אך ללא הצלחה. הוא נתקע על "Connecting" (לפי הספרון הצורף הוא אמור לעבור ל-Connected בצבע ירוק כשאר הוא מתחבר), ושולח מספר הודעות שגיאה ב-Log אשר איני יודע את משמעותם. הגדרות: Log:

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  17. בגלל שהאמיול שלי דורש אותו .מתי שאני מחפש.נמאס לי ממודים .אני רוצה אמיול מקורי הבעיה שיש לי הרבה קרדיט באמיול איך אני אמור להתקין את האמיול המקורי וכיצד להעביר את הקרדיט של הדיב?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. יש לי בעיה בהגדרות של רשת חיברתי שני מחשבים בכבל מוצלב. המחשב הראשון יש לו שני כרטיסי רשת אחד שהמודם מתחבר והשני למחשב השני. נתתי הגדרות כמו שהוראות פה 192.168.1.1 למחשב הראשן 192.168.1.2 למחשב השני הכל אחד לאחד. הם מזהים אחד את השני המחשבים אבל אני לא מצליח לשתף לשני את האינטרנט. ניסיתי הכל. יש הצעות למישהו?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by ice35,

שלום אז ככה אני המחשב המשני ברשת של 2 מחשבים יש לי תראוטר http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2012 Edimax BR-6104K לפני שפירמטתי הצלחתי לפתוח פורטים והכל עבד חלק אבל אחרי שפירמטתי משום מה אני פותח פורטים כמו שמסבירים כאן http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Edimax/BR-6104K/BR-6104Kindex.htm אבל הם כאילו לא נפתחים אני עושה בדיקה אם הם נפתחים וכתוב שהוא חסום וגם בתוכנות שיתוף כתוב שהפורט חסום... בבקשה אני כבר לא יודע מה לעשות אני פשוט לא מנצל את האינטרנט התוכנות שיתוף כמעט לא מורידות... הספקית שלי היא בזק 014 תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. השאלה שלי היא אם התוכנה סגורה (כלומר, אפילו לא רצה ברקע), האם היא לוקחת רוחב פס. שמעתי פעם משהו כזה אבל אני לא בטוח אם זה נכון. האם גם לאחר הסרת התוכנה, עדיין סקייפ משתמשת במחשב שלי להעברת נתונים? מה לגבי תוכנות אחרו כמו מסנג'ר ואייסיקיו? האם גם הן מתנהגות כך? תודה, אופיר

• 9 תגובות
    • 970 צפיות
  21. אחים שלי אני צריך עזרה דחוףףף הכתובת 151.15.0.0 מCLASS B אני צריך לחלק אותה ל5 תת רשתות וכמה ביטים אני לוקח בשביל לעשות את זה??

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  22. Started by mccartney,

היי! לאחי יש מחשב נייד של העבודה והוא ביקש שאעביר ממנו תמונות ושירים למחשב השולחני שלו. במחשב הנייד יש XP Proffisional עם מסך הזדהות (שם משתמש וסיסמה). מאחר ומדובר בכמה ג'יגות החלטתי להעביר באמצעות כבל מוצלב. מאחר ושם ה-workgroup של שני המחשבים צריך להיות זהה הייתי צריך לשנות אותו במחשב הנייד. מה שעשיתי בטעות זה - בלוח הבקרה, במערכת, לחצתי על משהו שנקרא בערך "network id". כל מה שעשיתי זה לשנות ממחשב שמתחבר לרשת עסקית למחשב שמתחבר לרשת פרטית ואישרתי. זה שינה את ה-domain של המחשב וביקש לעשות restart. כשהמחשב עלה שוב עלה כרגיל מסך ההזדהות, הכנסתי שם משתמש ואת הסיסמה הנכונה, אבל לא בוצע log in ועלתה הודעה שהסיסמה, שם המשתמש או הדומיין שגויים. איך אני מחזיר את המצב לקדמותו - ה…

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  23. עקרונית אני מאוד מרוצה מהראוטר הזה, כמעט שאין ניתוקים אבל הוא לא מושלם. כעבור חודש מהרכישה היו לי עד עכשיו 5 ניתוקים של האינטרנט. שלושת הניתוקים הראשונים קרו בקצב של אחד לשבוע. שני הניתוקים האחרונים קרו בקצב של אחד ליום. הפתרון היה לנתק את הראוטר מהחשמל ולחבר מההתחלה, אבל בראוטר הזה למיטב ידיעתי לא אמורים להיות ניתוקים בכלל. לא עידכנתי FirmWare עדיין כי אני לא רוצה לגרום נזק לראוטר עם FirmWare דפוק ואני בכלל לא יודע אם הבעיה היא משם. יש מבחינתי גם סיכוי שזו אשמת הספקית 012net. הגדרתי את הראוטר לשמור על הקשר עם הספקית כל 30 שניות (Keep Alive : Redial Period 30sec), יש קשר? כמו כן הרשת מאובטחת ב-WPA2 ככה שאין מצב שמישהו מתחבר אליי ומעמיס עליה ללא ידיעתי. כשאני נכנס ל-stat…

• 3 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by Yehudaa,

קראתי שמספר הכתובת ip מחולקת ל class a/b/c שמתחילה מ 0.0.0.0 עד 255.255.255.255 השאלה שלי האם רשת האינטרנט מוגבלת ל 255*255*255*255 = ? יכול להיות ?

25. Started by Rhx,

שלום.. לאחרונה האינטרנט פשוט הפסיק לעבוד, הקו מחובר, המודם מחובר, הכל נראה תקין - אך נראה לי שמישהו שיחק בהגדרות של הראוטר, אין לי מושג מי.. עכשיו, ניתקתי את הראוטר וחיברתי רק את המודם והאינטרנט חזר לעבוד, יצרתי התקשרות חדשה ולא על LAN/כרטיס רשת.. לפי מה שהבנתי צריך פשוט להגדיר את הראוטר חזרה, הבעיה שאין לי מושג איך אני עושה את זה - למישהו יש רעיונות? הראוטר שלי הוא של Level One - הדגם הוא FBR-1418TX פשוט לגרום לכך שהראוטר יעבוד עם שני מחשבים, זה הכל.. ועוד בעיה שדי מציקה לי, לטעון אתר לוקח לי לפחות 10-15 שניות, אין לי מושג למה ואיך.. אולי זה בעיה עם נטויז'ן? למישהו פה יש עוד בעיות עם המהירות אצל נטויז'ן? האיטיות פשוט מחרידה.. תודה לכל העונים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים