עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחובר לבזק בינלאומי ב 0.5Mbit ונודעו לי כתובות שרתי ה DNS שלהם. השאלה שלי זה קודם כל, מה הם שרתי ה DNS בכלל, ושנית איפה והאם כדאי להגדיר אותם? אני שואל איפה, כי אפשר להגדיר כאלה גם בחיבור עצמו (מה ש"מחייגים") ובהגדרות כרטיס הרשת (Local Area Connection). tnx, dxt.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by shlompis,

שלום לכולם, בשעה טובה רכשתי WRT54GL. המוצר הגיע בגרסה 1.1 . לפי מה שהבנתי מקור הגרסה 1.1 הוא מאירופה, בארה"ב המוצר זמין רק בגרסת 1.0. 1. האם המוצר הנ"ל מתאין לעבודה בארץ בתשתית הכבלים ? (אני מנוי של נטוויז'ן, כרגע החייגן מוגדר PPTP VPN למרות שראיתי באתר שלהם שמומלץ לבחור L2TP) המוצר שקיבלתי בגרסת תוכנה 4.30.7. 2. באתר החברה באירופה זו הגרסה העדכנית ביותר עבור גרסה 1.1, באתר בארה"ב ישנה גרסה 4.30.9 עבור מוצר 1.0. האם עלי להשאיר את המוצר בגרסה 4.30.7 כפי שקיבלתי, או לשדרג ל- 4.30.9 ? 3. הצלחתי לצאת לאינטרנט אך רק ע"י שימוש בחייגן במחשב, האם ישנה דרך ללא השימוש בחייגן ? שהנתב יתחבר באופן עצמאי ? אשמח לקבל הסבר או הפניה למאמר כיצד לבצע זאת. תודה למגיבים שלומי[br]פורסם בתאריך…

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  3. Started by kuku100,

שבוע טוב. יש לי אינטרנט סיבים של פרטנר, במהירות 1 ג'יגה. נתנו לי ממיר מסיבים ל rj45 Adtran SDX611 GPON ONT. רוצה להגיע למהירות וויפיי מירבית, איזה ראוטר כדאי לקנות? כרגע יש לי Huawei WS7200, שלצערי לא נותן כיסוי מספיק טוב, אפילו לא בקומה בה הוא נמצא.

4. Started by אברם מהמכולת,

יש לי כמה אימיילים אצל ספק האינטרנט שלי (012) (אימייל לכל בן משפחה), ובנוסף יש לי דומיין משלי, וגם עליו יש לי אימייל לכל בין משפחה. אני לא רוצה לבטל את האימיילים של ספק האינטרנט, אלא אני רוצה שכל האימיילים שיגיעו לתיבה אצל ספק האינטרנט, יופנו לתיבה הרלוונטית שבדומיין שלי. מה בדיוק אני צריך לעשות ? לומר לספק האינטרנט לעשות זאת ? מה בדיוק הוא עושה ? (מוסיף רשומת MX ? מה זה בדיוק ?) ואיך הוא יודע להתאים בין כל תיבה אצלו, לכל תיבה על הדומיין שלי ? תודה !

5. Started by shl122,

היי חברה בשעה טובה אני קונה מחשב נייד.. עכשיו יש בעיה קטנה, ברצוני לחבר את המחשב בבית ואת הנייד לאינטרנט. אני כרגע מחובר ל-ADSL במהירות של 1.5 ויש לי את הנתב הקווי הרגיל מבזק סטור, הבנתי שאני זקוק לנתב(ראוטר) אלחוטי בכדי להקים את הרשת הביתית.. השאלה שלי היא מה אני צריך בדיוק? יש כל כך הרבה סוגים ואני לא בקיא כלל וכלל.. הייתי בבזק סטור וראיתי שלהם יש ראוטרים של ASUS ושל SIEMENS, הם תומכים רק ב-ADSL ובזק נותנים עליהם שנה אחריות. מצד שני ראיתי בזאפ, שיש ראוטרים שונים שמאפשרים חיבור ל-ADSL וגם לכבלים ועם שלוש שנות אחריות, ראיתי גם שיש כאלה משולבים ויש כאלה אלחוטיים.. התקנים שונים.. עוצמות.. וכו'. בגדול, איזה חברה נחשבת טובה בתחום ? מה הסכום הסביר להשקעה על נתב לרשת ביתית רגיל…

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  6. http://www.killernic.com/?gclid=CKzugKPH_pACFQ5OQgodEHDQ2A זה סתם עבודה בעיניים או באמת שווה את הכסף?

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by wooper,

היי תמיד שאני מוציא את הראוטר מהחשמל או שיש קצר אז אח"כ אני צריך כמה פעמים להוציא ולהחזיר את הכבל כמה פעמים לחשמל עד ששוב אפשר לגלוש האם יש דרך למנוע את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  8. יש רמות כאלו: OFF MEDIUM HIGH מה ההבדל בין השתיים האחרונים? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  9. Started by Access Denied,

אני לא יודע אם זה המקום לשאלה שלי (נראה לי שכן). אם זה לא המקום תעבירו למקום המתאים. השאלה בכותרת. מה ההבדל הטכני בין שירות VPN לשירות smart DNS ? לאיזה צורך כל אחד מהם עדיף? (לדוגמה סטרימינג, או גישה לחנויות שדורשות IP מסויים) אני מכיר VPN בסיסי (משהו כמו tunnerbear), האם יש סיבה לעבור לסוג שירות אחר. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  10. Started by BUNNY,

אהלן מה נשמע אני זקוק לעזרתכם. קראתי באתר לגבי איזה ראוטרים עדיפים והמלצתי לשכן שלי לפי המידע באתר. הבעיה היא שהוא לא הקשיב לי וקנה בסוף ראוטר בשם WBR-6001_UM הלכתי להתקין אצלו את הראוטר לפי ההוראות של המניואל התשתית : ADSL הראוטר זיהה לבד בהתקנה את התשתית ופעל לפי התקן הנדרש (משו PPPOE אם כתבתי נכון) לפי הוראות המדריך של המניואל: 1) הגדרתי את הכרטיס רשת שיקבל IP מהראוטר במעפיינים של החיבור רשת 2) הפעלתי את ה DHCP בראוטר 3) כמו בהוראות חיברתי את הקבלים במדוייק מהממיר לראוטר ומהראוטר למחשב כמו שהופיע בציור של המדריך (המניואל) 4) בהתקנת השם משתמש והססמה הלכתי לחייגן. את השם משתמש מהחייגן העתקתי לשם משתמש בקינפוג של הראוטר לגבי שם משתמש של האינטרנט, ובססמה שמתי את הססמה שהשכ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by orzilca,

אנחנו מנסים להקים רשת משני האבים של 8 פורטים וראוטר עם 4 פורטים האם זה אפשרי לחבר ביניהם ושכל המחשבים יוכלו לתקשר אחד עם השני ? * זה בשביל סוג של מסיבת רשת

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  12. שלום חברים, אני מנסה לחווט שקע בגוויס בקיר לכבל שמגיע בצידו השני לארון התקשורת וצריך להתחבר ישירות לראוטר. החלטתי לחווט לפי תקן 568A וכאשר חיברתי את המחשב, מתקבל לינק מסויים, ונדלקות הנורות בכרטיס רשת, והוינדוס מציג על כרטיס הרשת במשך זמן ממושך identify ובסופו של דבר כותב Unidentified Network - ואין כל אפשרות ל PING בחיבור כבל סטנדרטי מוכן, הכל עובד מצויין מה יכולה להיות הסיבה?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  13. Started by orei,

שלום לכולם, יש לי בית עם מספר קומות ועל מנת לחבר את כל הקומות לרשת יש לי hotbox של הוט וראוטר tl-wr740n. יש לי בבית שתי מחשבים נייחים שמחוברים קווית לרשת כשאחד מחובר ישירות לhotbox ואחד מחובר לראוטר, בנוסף יש לי מחשב נייד שמסתובב בבית ומתחבר לרשת הקרובה ביותר. השאלה שלי האם איך אני יכול ליצור קישור בין המחשבים שאני אוכל להכנס לתיקיות של כל אחד מהמחשבים דרך מחשב אחר? בנוסף קניתי לא מזמן הארד דיסק נייד, האם יש דרך לחבר אותו לרשת ושאני אוכל לגשת אליו מכל אחד מהמחשבים בלי צורך להעביר אותו כל פעם? חשוב לציין שרמת הידע שלי ברשתות די אפסית ולכן אני אשמח לפירוט רחב כמה שיותר. תודה ושבת שלום לכולכם!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. היה לי את ה6204WG במשך המון שנים ולפני כמה חודשים שידרגתי לנתב בתקן N של אדימקס. היו לי כל הזמן ניתוקים שחייבו כיבויי פיזי של המכשיר לפני שהוא חזר לעבוד. מימשתי את האחראיות אבל גם בנתב החדש יש בעיות. נמאס לי מההתעסקות עם זה ומהבזבוז זמן על הנתב ה@#$& הזה. למישהו יש המלצה לנתב איכותי ואמין. הדגש הוא על אמינות. צריך לתמוך גם בקצב 1G בחיבור קווי. ושלא יהיה אדימקס. בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  15. טוב אז ככה, קצת נתונים בסיסיים לפני הכל: 40 מגה בבזק + בזק בינלאומי. ראוטר דילינק 6850U. ביומיים האחרונים יש תופעה שאני לא מצליח להבין מה גורם לה. עשיתי כבר 3 ריסט-ים לראוטר, שיניתי סיסמה, שיניתי את השם, כלום לא עוזר. בבדיקת מהירות הכל תקין - מקבל 40/3. הבעיה היא בגלישה באייפון (4) שלי. גם שם הכל נראה תקין, מקבל כמו תמיד בין 10 ל-12 מגה ב-speedtest, אבל ביוטיוב יש המון תקיעות כאלה, באינסטגרם אני מקבל הודעות מוזרות של "בדוק חיבור לרשת", בטינדר למשל התמונות בקושי נטענות ואפילו סתם חיפוש בגוגל בדפדפן לא תמיד מגיב מיד, אלא אחרי כמה לחיצות (ואני מחכה בין לחיצה ללחיצה, אני לא איזה לחוץ שרוצה שהכל יעלה מיד). למקרה שתהיתם, עשיתי ניקוי הסטוריה וקוקיז באייפון, עשיתי "שכח רשת" והתחב…

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום לכולם אחה"צ טובים, לאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה, בעת מעבר קבצים ברשת ביתית אלחוטית וחוטית, הקובץ כביכול עובר למחשב היעד אך בצורה לא תקינה ולא ניתן לפתוח אותו, ורק בעת ניסיון שני או שלישי הוא מגיע בצורה תקינה, מבחינת תהליך העברה הוא מתבצע בצורה מושלמת ע"פ הנראה לעיין, הוא מעביר את הקובץ ואז כשאני מנסה לפתוח הוא נתקל בשגיאה. האם יש פתרון לבעיה זו?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  17. Started by Lirux,

נתנו לי באן באיזה שרת בקאונטר סטרייק ואני לא מצליח לשנות את האיי פי! יש לי רשת בבית... נכנסתי ל cmd רשמתי ipconfig /release ואז ipconfig /renew וזה לא עובד!!! מה לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי ראוטר של אדימקס. איפסתי אותו כדי ליצור מחדש את הרשת. הבעיה היא, שברגע שבו אני צריך להכניס קוד בכדי ליצור רשת מוצפנת אני מקבל הודעה של LOGIN FAILED. כתוצאה מכך הרשת נופלת וצריך להתחיל הכל מחדש. אם אני יוצא לפני הכנסת הקוד יש רשת אבל היא לא מוצפנת ,ככה שכל אחד יוכל להיכנס אליה. עד אתמל הכל היה תקין. נכנסתי לתוך ההגדרות של הראוטר ונגעתי במשהו שפגע ברשת ובגלל זה נאלצתי לבצע התקנה מחדש.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by almogila,

יש לי PS3 ואני מנסה להתחבר איתו לאינטרנט אך אני מקבל שגיאה ב NAT TYPE אני מצליח לגלוש ולהורד דרך ה PS STORE אך לא להתחבר למשחקי אונליין יש לי נתב של לינקסיס WRT54 ואני מנסה להתחבר באלחוטי (אחד המחשבים בבית מחובר באלוחטי לנתב לא כל בעיה) עכשיו אני מחובר דרך ברק בתשתית של ADSL אשמח עם משהו יוכל להסביר לי מה זה NAT?, איפה משנים את זה?, וכמובן איך פותרים את הבעיה הזאת תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  20. Started by blue_core,

האם עוד מישהו סובל בזמן האחרון מגוגל לא מתפקד ? האתר לפעמים לא עולה בכלל למשך דקות ארוכות. פעם כן ופעם לא. האם יש למישהו הסבר ואולי אפילו פתרון לבעיה ? לפעמים שגיאות כמו Connection Interrupted תחת פיירפוקס. אני בבזק ובזק בינלאומי 014.

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  21. Started by elior021,

היי, מישהו יכול לתת לי מדריך טוב מפורט איך להגדיר site2site בפורטי ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by satyr82,

נתקלתי באתגר שלא נתקלתי מעולם. אני לא יכול לצפות באתרים כמו שצריך,לא להתקין אנטי וירוסים שונים,לא להאזין לאתרי רדיו שונים ועוד.... הכל על בסיס בעיית ה JAVASCRIPT. הבנתי שצריך להגדיר את הJAVASCRIPT כ ENABLED אך זה מוגדר שוב ושוב כ ברירת מחדל בהגדרות אינטרנט וגם TOOLBAR שונים מודיעים לי שאני צריך להגדיר בהגדרות אינטרנט את ה JAVASCRIPT כ ENABLED . הם מוגדרים שוב ושוב אך ללא הצלחה. הרצתי 3 תוכנות לגילוי תוכנות ריגול אך הן לא מצאו דבר. אני לא יכול לצפות בתוכן אתרים שונים ובהתחלה חשבתי שמדובר בתוכנת האנטי וירוס AVAST שהתקנתי לא מזמן אך כשהסרתי אותה נוכחתי לדעת שלא זו היא בעייתי. יש למישהו רעיון מה לעשות ? אובד עצות. תודה.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  23. המתכון: חיבור ויסטה (מחשב נייד)בכבל מוצלב לאקס פי sp1 (מחשב נייח) -את זה הצלחתי אך ללא יכולת לגלוש בויסטה דרך אותו חיבור! המאסטר זה המחשב שלי כמובן עם האקס פי והויסטה של חברה שלי הוא הסלייב שמתי dns של ברק וגם אייפים ויש חיבור רשת אך ללא אינטרנט מה לעזעזל עושים חברה שלי לא רוצה להחליף את ויסטה ואני לא רוצה להחליף אותה אז מה עושים רבותיי בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by rOnka,

אני כבר על סף יאוש ... יש ברשותי ראוטר של DLINK דגם DAP-1360 שאני מעוניין שישמש כריפיטר. לפי האתר שלהם צריך להגדיר IP קבוע למחשב על מנת שיהיה אפשר להגדיר את הראוטר. מחיפוש בגוגל מצאתי שעל מנת לקבוע IP חדש יש לקבוע מה הIP עכשיו לרשום על דף ואז להיכנס להגדרות והIP הקבוע לרשום מה שרשום לי שם(אצלי יצא פורמט 192.168.1.X כאשר אצל כולם ראיתי שיש 0 במקום האחד). האינטרנט הכל עובד כמו שצריך אבל כשאני מנסה להיכנס ל192.168.0.50 כמו שרשום אצלהם באתר או אפילו להיכנס לdlinkap שניהם פשוט לא עובדים לי. תעזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. קיבלתי הצעה ל95 שקלים באנדל 15 מגה לא יודע אם לעבור..

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.