רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
-
- 0 תגובות
- 472 צפיות
-
-
-
שלום, קצת רקע: הלפטופ שלי מחובר למודם של בזק עם כבל רשת. אני מעוניין שלפטופ אחר יתחבר לאינטרנט דרכו ואין לי ראוטר. ראיתי באפשרויות אינטרנט בלוח בקרה שיש אפשרות לאפשר למחשבים אחרים להתחבר לרשת דרך הלפטופ "allow other network users to connect through this computer s internet connection" האפשרות הזו קיימת גם בחייגן של בזק וגם בlocal area connection עכשיו יש שתי בעיות: הראשונה היא שאני לא מצליח בכלל לעשות וי באפשרות הנ"ל. השנייה האם אפשר בכלל להשתמש בלפטופ כראוטר ולהתחבר עם לפטופ אחר לאינטרנט דרך החיבור של הלפטופ המחובר קווית? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לעיונכם מדריך חדש באתר NetCHEIF המסביר כיצד להפוך מחשב המריץ את מערכת ההפעלה Windows 7 לנקודת גישה (Access Point), תוך שימוש בתכונת ה-VirtualWiFi של מערכת ההפעלה ושתי פקודות NETSH. http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי עברנו לאוסטריה לפני חודש ומעוניינים להתחבר לרשת פה. נראה שהאופציה הכי פשוטה בלי התחייבות היא לקחת אינטרנט דרל ה 4G פה. יש לנו בית של 2 קומות - 60מ קומה. הייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי ציוד פשוט מומלץ. האם רק ראוטר כזה יכול להספיק? AX1800 או כדאי לקחת ראטר פשוט לכרטיס סים שיתחבר לפתרון mesh? החיבור שיהיה לנו הוא 80 MBIT download תודה מראש רון.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מכיוון שללפטופ שלי יש כרטיס רשת אלחוטי +D-Link DWL 650, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי שגם הוא של D-LINK (למנוע בעיות תאימות). אך כמעט בכל חנות יש רק EDIMAX ושאר ירקות. 1. האם ידוע על בעיות בנתבים האלחוטיים של DLINK ? 2. האם למרות כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי, אתם ממליצים על נתב אלחוטי אחר ? (אשמח מאוד לדגם ספציפי). תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, שידרגנו את הרשת הביתית ל-200 מגה ונראה שהראוטר הקיים, DLINK DSL225 המיושן, לא יודע לתת מהירויות גבוהות מ-40-45 ברשת האלחוטית. לשוב להדגיש כי עקב מגבלות תשתית אנחנו מחוברים אלחוטית בכל הבית. פרטנר מציעים לי לקחת מודם\ראוטר שיתן לי את המהירויות הנדרשות אבל מחירו כ-720 ש"ח אצלם, נראה לי לא ריאלי. איזה ראוטר משולב מודם מומלץ לרכוש היום? היכן אני יכול למצוא את הגדרות החיבור לרשת פרטנר? תודה רבה, רענן.
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לבנות אתר והוא יהיה גדול עם סירטונים אז אני צריך קצת יותר מ 100 מגה אז אני צריך איזה אתר שמספק מקום בחינם ,מישהו מכיר אתר טובה? (לא ידעתי איפה לשים את זה אם זה לא הפורום המתאים תעבירו את זה ) תודה וביי.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי, יש לי משקפי OCULUS QUEST 2 וקיימת אופציה דרכם להשתלט על המחשב באמצעות WIFI וככה לשחק במשחקי סטים באופן אלחוטי (VIRTUAL DESKTOP) העניין הוא שצריך WIFI ממש ממש ממש חזק בשביל זה. 5 GHZ או WIFI 6. פתחתי את האשכול הזה לפני שבוע - הצלחתי להוציא מהוט הוטבוקס 4, ובחדר שבו הוא מחובר באמת יש חיבור WIFI מספיק חזק שנותן 886 מגה וככה אפשר להריץ את המשחקי VR, הבעיה היא שאני צריך קליטה כל כך טובה בחדר הסמוך, כי בחדר של הראוטר אין מקום לזוז בשביל הVR, בחדר הסמוך אני מקבל מאותו WIFI רק 120 מגה. וזה לא מספיק. תסלחו על הכישורי ציור הכושלים שלי אבל הבית נראה בערך ככה באזור שבו אני משתמש במשקפיים - https://imgur.com/a/SbLCqHs יש לי בבית פרטנר TV עם …
-
- 0 תגובות
- 819 צפיות
-
-
יש לנו בעבודה טרמינל. היינו כל אחד מפעיל את המחשב שלו ואז עושה לוג-אין לשם המשתמש לו ואז הוא בעצם נכנס לשרת. כשאר אני נשאר במחשב שלי לפני ה-login אז האאוטלוק פועל. כאשר אני עושה LOGIN ונכנס לשרת (לטרמינל, נדמה לי) אז האאוטלוק לא עובד. (זה לא אותה ספרייה ולא אותם קבצי אוטלוק שיושבים על המחשב האישי, המקומי). מה קורה כשהוא לא עובד? התמונה שלו עולה..המחשב קצת "חושב"...וזהו..התמונה נעלמת וכלום לא קורה. מה ניסיתי? לאתחל, לשים קובץ הפעלה של האאוטלוק של השרת אבל אין לי אפשרות למחוק את קובץ ההפעלה של האאוטלוק שיושב בשרת. מקווה שכעת הובנתי. איך אני בודק את ההגדרות שלו? (אולי זאת הבעייה??) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות: 1) כמה אני משלם לחברת הכבלים (תבל)? 2) מה עדיף ADSL או כבלים? 3) המודה לאיפה מתחבר (כרטיס רשת או USB )? 4) איך 012? בתודה מראש יאיר
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה שרת של RS הכי טוב מבחינת מיקום כאן בארץ? ואיך מגדירים זאת במנהל הורדות? או בהגדרות החשבון? בתודה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי רשת עם 3 מחשבים שעד היום כולם היו מחוברים הכל טוב ויפה. הייתה לי בעיה באחד המחשבים ונאלצתי לתת אותו לתיקון במעבדה (לא קשור לתקשורת, בעיות זכרון) והחברה שם התקינו לי את ה WIN מחדש. שאני הייתי מתקין על כל אחד המחשבים בבית WIN אז ה WIN היה מוצא אותם ברשת ללא שום בעיה, עכשיו שהבאתי את המחשב מתיקון ואני מנסה לגשת לקבצים מהמחשב הבעייתי אני פשוט לא יכול (מ 2 המחשבים האחרים אני כן יכול לגשת למחשב הבעייתי). יש אינטרנט במחשב הבעייתי אז זו לא בעיה תקשורת, משום מה במחשבים שעובדים טוב יש במאפיינים של התקשורת ICS, במחשב הבעייתי ה ICS לא מופיע. מה אפשר לעשות חוץ מלבצע make new home or office network או איך שלא קוראים לזה כי ניסיתי את זה אלף פעם
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני אזין לו כתובת ידנית אז הכל יעבוד סבבה אבל אני לא מצליח לקבל כתובת דרך DHCP הראוטר בדוק תקין. איך אפשר לסדר זאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית. במחשב הרחוק מותקנת יחידה אלחוטית WISTRON ROTAL USB שנקנה בבזק. עם WIN XP עבד נפלא . לאחרונה התקנתי WIN7 והיחידה לא פועלת. אפשר לעזור בבקשה.
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-
-
היי יש לי אתר לחץ כאן ואני מנסה להוסיף קבצי להורדה ולא מצליח, מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש דרך להגדיל את טווח השידור של הנתב שלי ע"י מגבר בדומה למגבר הזה: http://www.hawkingtech.com/products/productlist.php?CatID=32&FamID=72&ProdID=187 אשמח לדעת על חנויות שמוכרות רכיבי RF שכאלה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני זקוק לעזרתכם, לאחרונה הקמתי רשת ביתית מבוססת 2 התקני HPNA של 2WIRE (נרכש בארה"ב ב 17$ כולל משלוח) בעזרתו האדיבה של אחי העסוק .....רצ"ב קישור להתקן - http://www.2wire.com/index.php?p=127 הרשת בנויה כך שבממ"ד מחובר מחשב נייח למודם וממנו יוצא התקן HPNA בחיבור USB אל נקודת טלפון (2 הנוריות על ההתקן דולקות - POWER+NETWORK) בסלון מחובר התקן ה HPNA השני לנק' הטלפון ובצד השני למחשב נייד שמחובר ל LCD הרשת עובדת - הצלחתי לראות סרט באורך מלא + גלישה בסלון (חלום חיי..) אבל ביומיים האחרונים הרשת מתנתקת וההודעה שמתקבלת " status:limited or no connectivity" ביצעתי REPAIR - ללא הצלחה ניתוק חיבור ה USB משני המחשבים - ללא הצלחה RESTART למחשב ללא הצלחה תופעה מוזרה נוספת שמתרחשת בשני המח…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שידרגתי את האינטרנט מ15 ל40 מגה, והראוטר הקודם שלי נהיה לא רלוונטי (לא תומך בvDSL, זה siemens sl2-141) הלכתי לבזק סטור וקניתי (שכרתי?..) את המודם-ראוטר של DLINK שלהם. הוא עובד מצוין, במחשב שמחובר ישירות אליו אני מקבל 41 מגה והכל טוב ויפה. הבעיה היא הרשת - הקליטה חלשה מאוד, בחדרים מסוימים אני לא מקבל בכלל את ה5G, וה2.4G הביא לי מהירות הורדה של 3MB ( (אבל גם מהירות העלאה תקינה של 3MB ) הבית שלי הוא קומה אחת רציפה, והמרחק בין הראוטר לחדרים הנוספים הוא בערך 15 מטר, ויש מספר קירות באמצע... בכל מקרה, ניסיתי לקנפג את הראוטר הישן בתור repeater כך שלפחות 15 מגה אוכל לקבל... כרגע הצלחתי חלקית, הrepeater עובד רק כשהוא מחובר בLAN לראוטר החדש. הקטע המוזר זה שבעזר…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי "האב" מה אני צריך לעשות כך ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט דרך המודם של alcatel st-510 v4.2.3
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה עושה כל אחד מהרכיבים האלו ראוטר(נתב) אני בערך יודע יש לו כניסה אחת 4 יציאות שמאפשרת חיבור של 4 מחשבים ביחד ולא כמו בכבל רשת כל המחשבים תלויים במחשב עם המודם הכוונה למחשב הראשי. עכשיו מה זה האב ומה זה סויץ' ולמה הם משמשים? אם לדוגמא אני יחבר לראוטר שיש לי האב ומההאב אני יוציא את ה2 יציאות למחשבים שיש לי מה התמורה שאני יקבל? אם בכלל? ומה סויץ' עושה? עריכה: נוסף לשאלה גם ברידג'? תודה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גם Netgear מצטרפת למרוץ ה-3.2Gbps ומציגה נתב חדש התומך במהירות זו. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=5253
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, בורכתי לאחרונה בבשורה כי בשכונה שלי יש סוף סוף חיבור לסיבים, והחלטתי בהזדמנות זו לשפר את הרשת הביתית הכללית שלי. אני גר בבית פרטי עם 2 קומות ומרתף, ותכננתי להוסיף ליד כל מחשב נקודת Ethernet, לבטל את הרשת האלחוטית המשודרת מהראוטר ולהחליף אותה ב-2 אקסס פוינטים (מקווה שרק 2 יספיקו) שיחוברו ישירות לסוויץ' על מנת לוודא קליטה אחידה ברחבי הבית. כיוונתי בהתחלה לקנות סוויץ' לא מנוהל של 16 שקעים ללא אופציה של PoE אבל נתקלתי ביותר ויותר פתרונות הכוללים AP המבוססים על PoE - האם יש סוויץ' עם 16 פורטים ו-PoE+ במחיר סביר בארץ/בחו"ל או שאפשר להסתפק ב-Injector לכל מכשיר PoE? כמו כן, האם יש לכם המלצה ספציפית לאקסס פוינט מסויים? רציתי לרכוש מכשיר התומך ב-W…
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר אחד של בזק d-link n 2760 e1 שהוא הראוטר הראשי יעני גם מודם מחובר עליו שתי מחשבים אם כבר רשת ועוד יצאה אחת שמתחברת לראוטר השני שלי שהוא מדגם tp-link 1043nd זה מחובר לכניסה של ה WAN הכל עובד סבבה רק שאני כבר יומיים לא מצליח להבין למה אני לא רואה את המחשבים השונים ברשת הבייתית (שיתוף קבצים) בהתחלה הראוטר של ה tp-link היה מחובר לכניסות של הפורטים ולא של הWAN הייתי יכול ליראות את המחשבים האחרים אבל זה היה גורם לניתוקים (ניראה לי ) מישהו אולי יודע על זה משהו ?
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום אני לא מבין גדול ואני צריך עזרה אני מנוי הוט אינטרנט 500 ג'יגה עדיין אין אצלנו סיבים אופטיים. לגבי אינטרנט חוטי אני מקבל בין 350 ל 400 ג'גה . לגבי WIFI 2.4 G תלוי במרחק שלי מהפייבר בוקס אני מקבל אות סביר לגבי 5G WIFI אני מקבל אות חלש. קניתי משקפי OCULOS 2 והם לא פועלים תקין ב 5g wifi חלש . השאלות 1. איך אני מחזק את האות WIFI 5G ? 2. קיימת אפשרות לקנות כבל USB למשקפיים ולוותר על WIFI, האם זה יפתור את הבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
- 1 follower
-