עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by sgsg,

אחרי שכבר מדברים על זה כמה שנים, לפי ידיעה ב- YNET בזק בינ"ל התחילה בפרישה של כבל תת-ימי חדש מישראל לאיטליה, כשהצפי הוא שהחיבור יבוצע כבר לקראת סוף השנה או תחילת השנה הבאה. בנוסף, מתוכננת הנחה של כבל נוסף לקראת אמצע 2012: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4091173,00.html אולי סוף סוף נראה קצת שינוי לטובה במהירויות הגלישה בארץ...

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by asili,

האם אני יכול להיות על החבילה של 1.5 בבזק וב012 להשאר על ה 0.5 ולהוריד על 180???? משהו ניסה לאחרונה??? בבקשה רק תשובות בדוקות

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dorman2,

עד היום היתה לי רשת מבוססת ICS שתיפקדה היטב. התקנתי נתב EDIMAX6104K. קיבלתי אינטרנט מיד אבל בשני המחשבים נעלמו המחשבים מתיקיית WORKGROUP. אפשר לקבל עזרה?

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  4. Started by sxs,

מאז שהפכתי את המודם לPRO, לא משנה מה אני עושה, אני לא יכול לקבל Ident.... מה עושים? :-/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by ofer_mat,

לפני חודש עשיתי ADSL ושמתי לב שאני לא יכול להוריד 2 קבצים ביחד ( ב HTTP ) כלומר בקזה או ב FTP אני יכול להוריד 2 קבצים אבל מאתרים רגילים אני לא יכול יש לי את החבילה של 0.5 של בזק בנלאומי כשדיברתי איתם הם בדקו את הנושא ע"י כניסה לאתר בזק ושם הורדתי את 2 קבצים במקביל הפיתרון שלה היה (אך לא) שאצלהם הכל בסדר והבעיה היא בזק... פניתי לבזק אמרו לי שהקו שילי מצויין ואין בעיה ואין מה לעשות אצלם פנה לספק שלך. חברה מה אני עושה לעזאזל עם זה!!!! אני לא רצה להשתמש בתוכנות כו FLASHGET ושות' ( דרך אגב איתם זה כן מוריד לי 2-4 קבצים במקביל) HELP !!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. http://www.speakeasy.net/speedtest/ תבחרו שרת וזה יעשה לכם תמבחן.. המקסימום שהגעתי..(עשיתי מבחן בכול השרתים..)...עם חבילה של 1.5MB..(בזק בינלאומי..) קיבלתי Download Speed: 1550 kbps (193.8 KB/sec transfer rate) Upload Speed: 102 kbps (12.8 KB/sec transfer rate)

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. יש לי שני מחשבים רחוקים בבית רחוקים אחד מהשני בשתי קומות נפרדות ורציתי לדעת אם זה יהיה אפשרי לשים את הראוטר ביניהם מחובר לקו טלפון ומודם ביניהם פחות או יותר בלי שהוא יהיה מחובר לאף אחד מהם ולשניהם יהיה כרטיס רשת אלחוטי עם אנטנות ? ובקשר לlocal area conetion אני לא מצליח ליצור אותו כאילו הוא לא מופיע לי לא משנה מה אני עושה פירמטטי את המחשב מספר פעמים התקנתי את הדרייברים הכי חדשים וזה לא הולך.. נראה לכם יש מצב זה קשור לחומרה? הלוח בין חודשיים מקסימום והוא p5k-e דרך אגב מופיע לי ווירס לס אריאה קונקשן ו1394

• 5 תגובות
    • 611 צפיות
  8. אלה האתרים שבנתיים נתקלתי בבעיה איתם... פשוט לא נכנס, או שלוואלה זה נכנס חצי במחשב שהוא השרת זה רץ חלק (הרשת היא 2 במחשב השרת ועם כבל מוצלב ללקוח)

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Domovoi,

איך אני מגדיר חייגן ל 012 ב L2TP? כש אני מנסה לשנות ל cablelns.012.net.il זה לא עובד... איך אני עושה את זה ???

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Sqeezy,
    • 0 תגובות
    • 490 צפיות
  11. נעשה עם הוט

12. Started by tvholic,

שלום, קצת רקע: הלפטופ שלי מחובר למודם של בזק עם כבל רשת. אני מעוניין שלפטופ אחר יתחבר לאינטרנט דרכו ואין לי ראוטר. ראיתי באפשרויות אינטרנט בלוח בקרה שיש אפשרות לאפשר למחשבים אחרים להתחבר לרשת דרך הלפטופ "allow other network users to connect through this computer s internet connection" האפשרות הזו קיימת גם בחייגן של בזק וגם בlocal area connection עכשיו יש שתי בעיות: הראשונה היא שאני לא מצליח בכלל לעשות וי באפשרות הנ"ל. השנייה האם אפשר בכלל להשתמש בלפטופ כראוטר ולהתחבר עם לפטופ אחר לאינטרנט דרך החיבור של הלפטופ המחובר קווית? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. לעיונכם מדריך חדש באתר NetCHEIF המסביר כיצד להפוך מחשב המריץ את מערכת ההפעלה Windows 7 לנקודת גישה (Access Point), תוך שימוש בתכונת ה-VirtualWiFi של מערכת ההפעלה ושתי פקודות NETSH. http://www.netcheif.com/Articles/W7-WIFI-AP/W7-WIFI-AP.htm

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ofcourse,

היי עברנו לאוסטריה לפני חודש ומעוניינים להתחבר לרשת פה. נראה שהאופציה הכי פשוטה בלי התחייבות היא לקחת אינטרנט דרל ה 4G פה. יש לנו בית של 2 קומות - 60מ קומה. הייתי שמח לשמוע את דעתכם לגבי ציוד פשוט מומלץ. האם רק ראוטר כזה יכול להספיק? AX1800 או כדאי לקחת ראטר פשוט לכרטיס סים שיתחבר לפתרון mesh? החיבור שיהיה לנו הוא 80 MBIT download תודה מראש רון.

15. Started by 69,

מכיוון שללפטופ שלי יש כרטיס רשת אלחוטי +D-Link DWL 650, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי שגם הוא של D-LINK (למנוע בעיות תאימות). אך כמעט בכל חנות יש רק EDIMAX ושאר ירקות. 1. האם ידוע על בעיות בנתבים האלחוטיים של DLINK ? 2. האם למרות כרטיס הרשת האלחוטי שיש לי, אתם ממליצים על נתב אלחוטי אחר ? (אשמח מאוד לדגם ספציפי). תודה !

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום רב, שידרגנו את הרשת הביתית ל-200 מגה ונראה שהראוטר הקיים, DLINK DSL225 המיושן, לא יודע לתת מהירויות גבוהות מ-40-45 ברשת האלחוטית. לשוב להדגיש כי עקב מגבלות תשתית אנחנו מחוברים אלחוטית בכל הבית. פרטנר מציעים לי לקחת מודם\ראוטר שיתן לי את המהירויות הנדרשות אבל מחירו כ-720 ש"ח אצלם, נראה לי לא ריאלי. איזה ראוטר משולב מודם מומלץ לרכוש היום? היכן אני יכול למצוא את הגדרות החיבור לרשת פרטנר? תודה רבה, רענן.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  17. כמו שהכותרת אומרת אני רוצה לבנות אתר והוא יהיה גדול עם סירטונים אז אני צריך קצת יותר מ 100 מגה אז אני צריך איזה אתר שמספק מקום בחינם ,מישהו מכיר אתר טובה? (לא ידעתי איפה לשים את זה אם זה לא הפורום המתאים תעבירו את זה ) תודה וביי.

18. היי, יש לי משקפי OCULUS QUEST 2 וקיימת אופציה דרכם להשתלט על המחשב באמצעות WIFI וככה לשחק במשחקי סטים באופן אלחוטי (VIRTUAL DESKTOP) העניין הוא שצריך WIFI ממש ממש ממש חזק בשביל זה. 5 GHZ או WIFI 6. פתחתי את האשכול הזה לפני שבוע - הצלחתי להוציא מהוט הוטבוקס 4, ובחדר שבו הוא מחובר באמת יש חיבור WIFI מספיק חזק שנותן 886 מגה וככה אפשר להריץ את המשחקי VR, הבעיה היא שאני צריך קליטה כל כך טובה בחדר הסמוך, כי בחדר של הראוטר אין מקום לזוז בשביל הVR, בחדר הסמוך אני מקבל מאותו WIFI רק 120 מגה. וזה לא מספיק. תסלחו על הכישורי ציור הכושלים שלי אבל הבית נראה בערך ככה באזור שבו אני משתמש במשקפיים - https://imgur.com/a/SbLCqHs יש לי בבית פרטנר TV עם …

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  19. יש לנו בעבודה טרמינל. היינו כל אחד מפעיל את המחשב שלו ואז עושה לוג-אין לשם המשתמש לו ואז הוא בעצם נכנס לשרת. כשאר אני נשאר במחשב שלי לפני ה-login אז האאוטלוק פועל. כאשר אני עושה LOGIN ונכנס לשרת (לטרמינל, נדמה לי) אז האאוטלוק לא עובד. (זה לא אותה ספרייה ולא אותם קבצי אוטלוק שיושבים על המחשב האישי, המקומי). מה קורה כשהוא לא עובד? התמונה שלו עולה..המחשב קצת "חושב"...וזהו..התמונה נעלמת וכלום לא קורה. מה ניסיתי? לאתחל, לשים קובץ הפעלה של האאוטלוק של השרת אבל אין לי אפשרות למחוק את קובץ ההפעלה של האאוטלוק שיושב בשרת. מקווה שכעת הובנתי. איך אני בודק את ההגדרות שלו? (אולי זאת הבעייה??) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. Started by yair_gobani,

יש לי כמה שאלות: 1) כמה אני משלם לחברת הכבלים (תבל)? 2) מה עדיף ADSL או כבלים? 3) המודה לאיפה מתחבר (כרטיס רשת או USB )? 4) איך 012? בתודה מראש יאיר

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by bbbbbb,

איזה שרת של RS הכי טוב מבחינת מיקום כאן בארץ? ואיך מגדירים זאת במנהל הורדות? או בהגדרות החשבון? בתודה!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. יש לי רשת עם 3 מחשבים שעד היום כולם היו מחוברים הכל טוב ויפה. הייתה לי בעיה באחד המחשבים ונאלצתי לתת אותו לתיקון במעבדה (לא קשור לתקשורת, בעיות זכרון) והחברה שם התקינו לי את ה WIN מחדש. שאני הייתי מתקין על כל אחד המחשבים בבית WIN אז ה WIN היה מוצא אותם ברשת ללא שום בעיה, עכשיו שהבאתי את המחשב מתיקון ואני מנסה לגשת לקבצים מהמחשב הבעייתי אני פשוט לא יכול (מ 2 המחשבים האחרים אני כן יכול לגשת למחשב הבעייתי). יש אינטרנט במחשב הבעייתי אז זו לא בעיה תקשורת, משום מה במחשבים שעובדים טוב יש במאפיינים של התקשורת ICS, במחשב הבעייתי ה ICS לא מופיע. מה אפשר לעשות חוץ מלבצע make new home or office network או איך שלא קוראים לזה כי ניסיתי את זה אלף פעם

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אם אני אזין לו כתובת ידנית אז הכל יעבוד סבבה אבל אני לא מצליח לקבל כתובת דרך DHCP הראוטר בדוק תקין. איך אפשר לסדר זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  24. Started by shabis,

יש לי רשת ביתית. במחשב הרחוק מותקנת יחידה אלחוטית WISTRON ROTAL USB שנקנה בבזק. עם WIN XP עבד נפלא . לאחרונה התקנתי WIN7 והיחידה לא פועלת. אפשר לעזור בבקשה.

• 3 תגובות
    • 804 צפיות
  25. Started by Y0_oSSI,

היי יש לי אתר לחץ כאן ואני מנסה להוסיף קבצי להורדה ולא מצליח, מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.