עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. :s05:

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  2. Started by Sharks,

מישהו יודע האם כאשר מניידים קו מספק A לספק B, האם ספק B מודיע ל-A על ההתנתקות (כמו בקו סלולר), או הלקוח חייב לשלוח בקשת התנתקות בעצמו?

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  3. שלום רב, לצערי הרב אני נתקל בבעיה חמורה ביותר באינטרנט בחודשים האחרונים.. וממש אין לי מושג מה הבעיה... ברשותי חיבור אינטרנט בכבלים (modem RCA) במהירות של 1.5 מגה עם הספק 012. בנוסף האינטרנט מחובר לראוטר של EDIMAX, ה-G... (עם עוד 4 מחשבים) לאחרונה אני נתקל בבעיה של לאגים ותקיעות תקשורת חמורים עם האינטרנט ! וישנם מספר גומרים שבדקתי... תחילה חשבתי שהבעיות החלו מאז שהעבירו את הנקודה של הכבלים... אבל הכבלים אמרו שהם עשו מעקב והם רואים שהכל תקין... לאחר מכן חשבתי אולי מדובר ב012.. אבל הם מהירו להגיד לי שזה ספיי ווארים... עכשיו הם אמרו לבדוק איזה פרוססים רצים לי ובדקתי וזה מה שרץ לי אקטיבי באינטרנט שרק MSN ותוכנת ונטרילו פותחים Active Connections Proto Local Address Foreig…

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  4. שלום ... גם לכם האיטיות הזאת קוראת בשבועיים האחרוניים? אתרים עולים בחצהיים הדפים עולים טיפה לאט מהרגיל... והורדות שוב.. על הפנים רציתי לדעת אם זה קורה אצלכם גם .. לראות אם הקו + ראוטר שלי תקינים.. תודה

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by sabi10,

בגדול כרגע יש לי בבית שני מחשבים כאשר המחשב לי מחובר לאינטרנט והמחשב השני מחובר בעזרת כבל רשת מוצלב למחשב שלי ככה שאין שום ראוטר באמצע. כיוון שאני עובר דירה והמחשב שלי עובר איתי המחשב השני בעצם ישאר בלי חיבור לאינטרנט ומכיוון שלא רוצים להעביר את המחשב הזה לחדר שלי שבו ישנו החיבור של הכבלים האם ישנה אפשרות לחבר את החיבור אינטרנט ישירות לראוטר אלחוטי ושהוא ישדר ישירות למחשב שנמצא בחדר אחר (משהוא כמו 10-12 מטר). כל זה מבלי שיהיה עוד מחשב שמחובר לראוטר. סילחו לי על בורותי בנושא. תודה כמו כן, עם כבר ראוטר אלחוטי אז הבית הוא שתי קומות אז אם אפשר גם המלצה למוצר שיהיה מספיק טוב ולא יקר מדי, נניח בסביבות ה -300 ש"ח פלוס מינוס.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  6. שלום! בשבועיים האחרונים החלפתי את ספק האינטרנט המהיר שלי בכבלים לנטוויז'ן שהבטיחו את הפס הרחב ביותר 1.3 ג'יגה ועוד כמה בלבולים ובימים האחרונים יש לי טונה בעיות - להרבה אתרים הוא בקושי נכנס, במירק הוא עשה לי בעיות ולפורום האהוב הזה הוא לא רוצה להיכנס פעמים רבות! התקשרתי לתמיכה הטכנית ובתקליט אמרו שיודעים על בעיות תקשורת בכבלים אז רציתי לדעת אם אתם יודעים משהו בנושא ויכולים לפרט וגם מתי אמרוים לסדר את זה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by assaf12,

השחלתי היום בקיר כבל ואני לא מקבל חיבור טוב לרשת דרכו, הכבל דיי ארוך - 27 מטר זה משנה אם החוט עשוי מאלומיניום או נחושת בפנים?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי ראוטר של אדימקס BR-6424n ומחשב HTPC עם דונגל TL-WN821N של TP-LINK. שניהם לפי מיטב הבנתי תומכים במהירות של עד 300mbps. בפועל נראה שהמהירות מוגבלת לעד 150 (כאשר המהירות נעה בד"כ בין 105 ל130 כנראה בגלל הקיר שחוצץ בינהם). תהיתי מה אני מפסס ואם מדובר בחומרה שלא תואמת או איזו הגדרה שפספסתי. תודה רבה על העזרה. לירון.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by redti,

שלום,התקינו לי לפני כמה ימים רשת אלחוטית בבית ואחי טוען שהרשת האלחוטית סגרה כל מיני PORTS מה שלא מאפשר לנו להמשיך בעסקי הMIRC ;D . זה נכון? אם כן יש דרך לסדר את זה? תודה מראש

10. שלום לכולם! החלטתי לחבר את שני המחשבים שלי ברשת כדי להעביר ביניהם קבצים. קיבלתי שני כרטיסי רשת (משומשים) ושניהם עובדים: Linksys LNE100TX 10/100Mbs Realtek RTL8019(AS)-based 10Mbs עכשיו אני אמור לבחור באחד מהם (בחינם), במי עדיף? ה-Linksys מעביר בערך 6MB (מגה בייט לא מגה ביט) בשניה וה-Realtek מעביר בערך 1MB בשניה. ל-Realtek יש גם שקע עגול (שכחתי איך קוראים לו) בנוסף למחבר RJ45. הבעיה (אם זו בכלל בעיה) עם ה-Linksys היא שמדליקים את המחשב הוא משמיע רעש מוזר (רעש דומה לרעש שחלק מהמסכים עושים שהם משנים רזולוציה). הרעש הזה נשמע גם כאשר אני מנתק את המחשב השני מהרשת. לעומת זאת ה-Realtek לא מזהה אם המחשב השני מחובר לרשת או לא, והוא מנסה תמיד להתחבר (אלא אם כן עושים לו Disable לחיב…

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by gilbility,

יש לי בעיה שאני מתחבר לווירלסב עם הלפטוט שלי של HP אז האינטרנט עובד אבל כל כמה דקות הוא מפסיק ואני צריך להתנתק ולהתחבר לראוטר ואז הוא שוב עובד איך אני מפסיק את הבעיה הזאת כדי שהוא ייפעל באופן רציף?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by ajl,

הראוטר שלי (Linksys WRT54G) שבק, ראיתי שלכבלים יש מודם + נתב במכשיר אחד, חשבתי שבמקום לרכוש אחד חדש אפשר יהיה לקחת מהכבלים נתב ומודם ביחידה אחת, מישהו התנסה?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  13. Started by atlant15,

שלום, יש לי שני ראוטרים: D-Link VDSL N 6740U – המשמש כמודם הראשי (מחובר לאינטרנט), ו-TP-LINK TL-WR541G עקבתי אחרי המדריך הבא לחיבור הראוטר השני (ה-TP-link) כ-AP – מחובר עם כבל ישר: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ביטלתי את ה-DHCP והגדרתי את ה-IP’s כהמשך של ה-IP של המודם. פה עלתה לי דילמה – ה-IP הרי צריך להיות המשך ישיר של Pool הכתובות של המודם הראשי. הבעיה היא שבמודם ה-IP מתחיל מ: 10.0.0.138 ובראוטר השני מתחיל ב: 192.168.0.1 וזה לא נותן לשנות את השני לטווח של הראשון, אז הייתי צריך להמשיך את הרצף ככה: אם הטווח של הראשון הוא: 10.0.0.1 – 10.0.0.32 אז את השני שמתי: 192.168.0.33 – 192.168.0.64 לאח…

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  14. Started by eli_kats,

אני מחפש ראוטר לכבלים לא יקר אבל שיהיה טוב...הכוונה שלא יהיו ניתוקים כשעובד יחד עם אימיול ושיודע לחלק רוחב פס..

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  15. Started by barman,

האם גם הוא ניתוב גיימר? (בנוסף ל- 212.179.37.1) תודה.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  16. מערכות Windows מספקות ממשק סטנדרטי לתקשורת עם כרטיס הרשת ותיעול הפרוטוקולים. ממשק שכזה נקרא Winsock. בעבר, אם היינו נתקלים בתקלה במערכות מבוססות Windows 95/98, פשוט היינו מסירים את הפרוטוקולים ומתקינים מחדש את הפרוטוקולים. בד"כ זה היה מסייע רבות בתיקון התקלה. במערכות מבוססות על NT כולל Windows 2000/XP, לא ניתן להסיר ולהתקין מחדש את הפרוטוקלים (בעיקר TCP/IP) ולכן יש כלי אחד שמאגד בתוכו את כל הכלים (כולל גיבוי Regsitry) שנקרא WinSock XP Fix. השתמשו בו בתבונה ולא להפעיל אותו על כל תקלה שמופיע במחשב שלכם. http://www.spychecker.com/program/winsockxpfix.html בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by benosh,

נתקלתי בבעיה - לא ניתן להשיג homeplug adaptor של MSI . הדגם היה EC14H. מישהו מכיר תחליפים? היכן אפשר להשיג? מצאתי מוצר של ATECH ב- TOPSHOP אבל אני לא בטוחה שזה יתאים. הוא אמור להיות מהיר יותר, אבל גם יקר יותר.... תודה על כל מידע!

18. Started by yair71,

במזל טוב הותקן לי RAUTER 2WIRE 1800HG האם למישהו הותקן ראוטר כזה יש לי בעיה שבזק טוענת שהבעיה של וינדוס איקס פי שלי ספציפי כדי להכנס לראוטר אני צריך להכניס ID או שם HOMEPORTAL לאחר שהתקינו והכל פעל כמו שעון במחשב שלי הקרוב לרווטר רוב הפעמיים אני לא יכול להכנס ואילו למחשב השני אין שום בעיה. הבעיה שניסיתי SAFE MODE NETWORLING וזה לא נכנס מחקתי ספאמים ותיקנתי רגיסטרי ווזה עזר פעם ראשונה אך לאחר מכן שוב אין כניסה לא התקנתי שום תוכנה חדשה ואפילו ביטלתי מלא דברים שעלו בהתחלת המחשב אז מי שיודע אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  19. נגיד ויש לי כתובת של קובץ שאני רוצה להוריד אבל אי אפשר להוריד את זה בגלל שזה מכוון למישהו מסויים האם יש דרך בכל זאת להוריד את זה?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  20. שלום , יש לי מחשב עם חיבור לאינטרנט ומודם. אחותי מהחדר המקביל מחוברת דרך המחשב שלי לאינטרנט , לה אין מודם. עשיתי רשת בינינו , עכשיו גם היא יכולה לגלוש. אבל מצורכי גיבוי אני רוצה להעביר לה קבצים (והרבה). ובשביל זה צריך תיקיות משותפות. איך אני פותח תיקיה משותפת ב"מיקומי הרשת שלי" ? תודה.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  21. Started by psycho59,

שלום, לא מזמן רכשתי את המשחק FC וכדי לשחק בו אני צריך לפתוח את אחד הפורטים שאני לא זוכר את מספרו כרגע. את הפיירוואל שלי מחקתי ואת הנורטון, או או הנורטון כרגיל עושה בעיות. הוא לא נותן לי לפתוח אותו והוא עדיין פועל כמובן אחרי נסיונות מחיקה כושלים. רציתי לדעת אם יש איזו דרך לפתוח את הפורט הזה בלי להיכנס לנורטון והאם ייתכן מצב שסגרתי את אחד הפורטים עם הפיירוואל הקודם שלי וגם אחרי שמחקתי את הפיירוואל הפורט נשאר סגור. תודה לעןזרים. נ.ב אם מכל סיבה שהיא אתם צריכים לדעת מה הפורט אני מיד יבדוק

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by Shbd,

התקנתי היום הכל סבבה רק יש פירוואל שאני לא יודע איך לבטל.....

• 8 תגובות
    • 817 צפיות
  23. ברשותי רשת אלחוטית ביתית. הרשת עובדת באופן תקין אך כאשר אני נכנס לאתר הידען היא מפסיקה לעבוד לאחר זמן קצר הנע בין שתי דקות לעשר דקות. האם יש לכם מושג מה הסיבה לכך וכיצד ניתן לתקן תקלה זו? כתובת אתר הידען, הגורם לתקלה זו היא http://www.hayadan.org.il/BuildaGate4/general2/company_search_tree.php?NewNameMade=0&InitialEntry=1&SiteName=hayadan&lan=en&EnterDefault=&Referral=tree&BuyerID=973941882&Clubtmp1=&Design=2

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  24. אז ככה, לפני מספר ימים החלטתי להתחיל ולהשתמש באי-מיול (לפחות לנסות...). קצב ההורדה שלי לא היה משהו, והחלטתי להתחיל לבדוק למה. אחרי קריאה מעמיקה של מדריכים ומאמרים, וצפייה בת'ארדים אחרים בפורומים אחרים, באתי לפה שתפתרו לי את הבעיות. זה מה שמצאתי שצריך לעשות: "Alcatel Speedtouch Pro - Set max connections to 75 in emule, use PPTP as well as NAT if your ISP supports mutiple connections " חוץ מלקבוע את מספר החיבורים המקסימלי באי-מיול ל- 75 לא הבנתי את השאר. בשביל זה אני צריך אתכם אז זה דבר ראשון. דבר שני, באחד מהת'ארדים שקראתי, ניתן הקישור הבא: http://forums.speedguide.net:8117/ ונאמר שאם ב- bandwidth * delay product המהירות לא תואמת למהירות שלך (ואצלי היא לא…

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  25. שלום לכולם, בעוד שבועיים בערך אני מתכנן לערוך מסיבת רשת של כ-30 איש שתרוץ על רשת פשוטה הבנוייה מ-2 סוויצ'ים של x25 ו-x8. באירוע עצמו מתוכנן טורניר חובבני שיימשך לכמה שעות אל תוך הלילה. אחרי שסיימתי עם כל התכנונים של הרשת ורשת החשמל, סידור העמדות ואופן הקמת הרשת, פתאום שמתי לב לבעיה רצינית שמטרידה אותי כבר חודש ואין לי מושג איך לטפל בה-- במהלך הטורניר לא כל האנשים והקבוצות ישחקו בו זמנית, ויהיו אנשים שסתם יקימו שרתים משלהם על המחשבים שלהם, ויהיו אנשים שיתחילו להעביר קבצים, סרטים ומשחקים בעשרות ג'יגות, וזה יגרום לתקיעות לא נורמליות ברשת ויפריע למהלך הטורניר. בגלל שזה אירוע ל-30 אנשים ובגלל פשטות הרשת עצמה, הרשת לא תעמוד בעומס שכזה, ומצד שני אני ואלו שיעזרו לי לא נוכל להיות …

• 9 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים