עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ic3 CuB3,

שלום לכולם :hi: ברשותי מחשב נייד מדגם R40 של LENOVO , ואין בו כרטיס רשת אלחוטי פנימי. אני יכול כמובן, לחבר לו כרטיס רשת אלחוטי לUSB אבל, רציתי לדעת -- מומלץ יותר לחבר כרטיס רשת אלחוטי לPCMCIA ?? אם כן איזה דגם מומלץ ? תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  2. המלצות יתקבלו בברכה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by assaf12,

השחלתי היום בקיר כבל ואני לא מקבל חיבור טוב לרשת דרכו, הכבל דיי ארוך - 27 מטר זה משנה אם החוט עשוי מאלומיניום או נחושת בפנים?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by psybrain,

שלום לכולם ... יש לי כמה שאלות חשובות אני מריץ בדיקה ביוטורנט וכל הזמן אומר לי result : port is not open עם חץ צהוב פתחתי את הפורט בנתב הכל נכון ועשיתי פתיחה גם בפיירוול של הווינדוס ועדיין אותו דבר נותן לי חץ צהוב... אני רוצה להוריד בפול מהירות ואני לא רוצה שיהיו דברים חסומים ... מה אני אמור לעשות? אין לי תוכנה של פיירוול רק אנטי וירוס של אווירה.. יש לי נתב של בזק DLINK 6740U G2 בבקשה חברים תעזרו לי ...

5. Started by redti,

שלום,התקינו לי לפני כמה ימים רשת אלחוטית בבית ואחי טוען שהרשת האלחוטית סגרה כל מיני PORTS מה שלא מאפשר לנו להמשיך בעסקי הMIRC ;D . זה נכון? אם כן יש דרך לסדר את זה? תודה מראש

6. Started by idov,

כשאני מזמין את המכשיר הזה שמתחבר לחשמל, אני בעצם מקבל 2 מכשירים (אחד לכל מחשב)? או שאני צריך להזמין שניים כאלה? ראו לדוגמה: http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2509134

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  7. שלום רב, בדרך להתחבר לסיב של פרטנר. לא רוצה להשכיר מהם ציוד אלא לקנות. יש לי כרגע ראוטר/מודם ישן של שיאומי אבל הוא עד 100 מגה. מה אתם ממליצים? לא ניראה שצריך mesh , הבית קטן. כל החיבורים אלחוטיים. מספרם 4-5 נ.ב. אם יש אפשרות אז שהמודם שגם יתמוך בתשתית ללא סיבים, הישנה. תודה.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  8. Started by ckosh,

התחברתי אינטרנט דרך כבלים. (HOT) מה אני צריך לעשות כדי להתחבר לכבל הראשי ולקלוט ערוץ 1 ו2 ( כמובן ללא תשלום)

9. אני לא יודע מזה החיבור הזה LOCAL AREA CONNECTION 2.....הוא פועל על 30MBPS ..... תודה לכל העזרה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  10. Started by sherlock1212,

אני משתמש הרבה בתוכנות שיתוף ,תקציב עד 500~. תודה.

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  11. Started by tembo,

שלום, מישהו יכול להסביר לי על 2 התצורות האלו, כלומר איך תוכנה עובדת בכל אחת מהם, מה בגדול אמור להיות מותקן על השרת ומה ההבדלים ברמת המשתמש כשהוא עובד בכל אחת מהתצורות האלו בבקשה? תודה. מוטי.

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  12. היי לכולם כמה שאלות בנושא שיתוף בין מחשבים. בעקבות הודעה הזו: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=288174.msg2533709#msg2533709 היות וכל המטרה של חיבור הרשת הינו שיטוף פשוט באינטרנט, ועקב הכתב במאמר הזה: http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.htm שקלתי במקום לעשות בבית רשת קווית או אלחוטית עם רוטר, לחבר בין שני המחשבים ע"י ICS בעקבות זה עלו כמהשאלות 1. מעבר לברור מאילו: חיובי - עלות נמוכה, אל מול הברורים השליליים - מחשב אחד דלוק ומחובר לאינטרנט 7*24, מהם היתרונות והחסרונות של שיטה זו? הבנתי שהשיטה לא הכי יציבה, במה מתבטאת אי הייציבות שלה? כאשר השיתוף הרצוי בין המחשבים הוא יציאת אינטרט בלבד, ואין רצון להכנס ממחשב למחשב, עד כמה רלוונטים החסרונות (הכתובים במאמר…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  13. שלום לכולם! לקראת המעבר מADSL לכבלים, הגיע הזמן לעדכן את הנתב - WRT54GL. הסיבה לכך היא שצוין כאן בפורום שהקושחה שהשתמשתי בה עד עכשיו (DD-WRT) לא תומכת בפרוטוקול L2TP של הכבלים. אם כך שאלתי היא איזו קושחת צד שלישי אחרת כדאי להוריד? האם באמת יש הבדלים משמעותיים ביניהן לבין עצמן או לבין הקושחה המקורית?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by Cyron,

יש לי רשת ביתית של בזק עם מודם 2wire ונתב במחשב השני. שני המחשבים גולשים ברשת ללא בעיה. אני מעוניין באפשרות להעביר קבצים ממחשב אחד לשני דרך windows xp, מישהו יודע איך אני עושה זאת ?

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by CroCoDile,

שלום רב, כבר הרבה זמן שאני חווה בעיות בחיבור לאינטרנט. החיבור פשוט קורס. זה יכול לקרות כל כמה דקות, לפעמים כמה שעות, ולעיתים, רק לעיתים, החיבור מצליח להחזיק כמה ימים בלי להתנתק. והבעיה הגדולה ביותר היא שהתדירות של הקריסות האלה רק הולכת ועולה... אנסה לתת כמה שיותר פרטים על מנת שתוכלו לסייע לי: אני מחובר לאינטרנט בתשתית בזק במהירות 10M והספק שלי הוא בזק בינ"ל, גם כאן המהירות היא 10M כמובן. יש לי מודם של בזק מדגם RTA-1320a וראוטר אדימקס BR-6425N. לרוב הניתוקים האלה לא מגיעים עם הכבות של נורות בראוטר או במודם, כל הנורות דולקות רגיל. בנוסף, ניתוק מהחשמל והחזרה של רק אחד מהשניים, ראוטר או מודם, לא משיבה את הרשת. רק כששניהם מכובים ומודלקים מחדש הרשת עולה. לרוב מחובר לרשת רק מחשב…

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by Kopi8,

*נערך*

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by doker,

יש לי ניתוקים באינטרנט! דיברתי עם בזק ובא טכנאי הם טוענים שיש בעיה באינטרנט זהב יש לי את הראוטר של סימנס שבזק נותנים וראיתי שבלוג של הראוטר כתוב user: ACS Disconnect with error 1 user: ACS Connect Status = 2 Connection to host rms.bezek.com(147.235.0.129):80 failed 148 (No route to host) כל כמה דקות אני כבר לא יודע מה לעשות איתם מישהו יודע אם זה בסדר שזה ככה?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  18. יש לי תוכנה שאני לא רוצה שתתחבר לאינטרנט בכלל.. ניסיתי להוסיף את קובץ הEXE שדרכו אני פותח את התוכנה לחסימה בfirewall אבל זה לא עובד.. כנראה שהקשר נוצר דרך קובץ אחר שהותקן.. איך אני יכול לבדוק איזה קובץ זה ולחסום לו את החיבור?

• 4 תגובות
    • 810 צפיות
  19. שלום . אני מתכוון לפרמט היום את המחשב שלי . אני נמצא בבזק (גם כספקית וגם כתשתית) , יש לי מהירות 12 מגה עם ראוטר שקיבלתי מהם של D-LINK . אני מחובר ללא חייגן , אני זוכר כשטכנאי התקין לי את הראוטר אז נכנסתי לאינטרנט (כשהמחשב לא היה מחובר לרשת) ורשמתי אייפי בשורה של הכתובת ושם הייתי צריך להתחבר עם שם המשתמש והסיסמא שלי . עכשיו אם אני מפרמט עכשיו אני שוב יצטרך לעשות ככה נכון ? חיפשתי באתר של בזק ולא מצאתי את האייפי הזה שאני צריך לרשום , מצאתי רק דרייברים (אם אני לא טועה לא הורדתי למחשב שום דרייבר של הראוטר) . מישהו יכול למצוא לי באתר שלהם מה אני צריך לעשות בשביל להתחבר לאינטרנט אחרי הפירמוט ? או להביא את האייפי ? ולמקרה שאני יסתבך התמיכה הטכנית שלהם עובדת היום ? תודה וסליח…

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  20. Started by urich,

אני מחובר דרך נטויזן ופתחתי את הפורטים שאני משתמש בהם עבור הסבבה דיסי אבל אני די בטוח שהשרת הגביל את המהירות. מישהו יכול לכתוב לי אפילו בפרטי איזה פורטים בטוח עובדים בלי בעייה אצל נטויזן.

• 8 תגובות
    • 810 צפיות
  21. Started by idando,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות נתב חדש בשביל הרשת שלי ומתלבט איזו תצורה כדאי ליישם. הדרישות שלי הם כאלו: חייבת להיות לי אפשרות לחבר לפחות 5-6 פורטים קוויים. תמיכה בחיבור אלחוטי. אם אפשר שבנתב יהיה משולב מודם ADSL זה יהיה נחמד - לא חובה אבל עדיף. כניסת USB לחיבור כונן קשיח (במקום חיבור שלו דרך פורט תקשורת) - לא חובה אבל עדיף. ניסיתי למצוא לבד מכשיר בודד שמכיל את כל הדרישות הללו אבל לא מצאתי משהו מתאים. הרעיון כרגע הוא לקנות נתב-מודם עם כניסת USB + מתג סוויץ עם 8 כניסות (במקום מכשיר בודד). יש לי נסיון עם נתב לינקסיס שבעיקרון אני מרוצה ממנו (עד שלאחרונה לאחר 9 שנים הוא התחיל לגסוס). בנוסף, יש לי נתב-מודם של אדימקס אבל המודם שלו די גרוע (בעיות סינכרון עם הקו וקשוחה שלא מאפשרת …

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  22. Started by tulicooli,

טוב אני רוצה לעשות מסיבת רשת עם חברים שלי אז יש לי כמה שאלות... 1. איך מחברים את המחשבים? 2. איזה דרישות מינימליות אני צריך (יענו במחשב) 3. כמה זמן לוקח לחבר אותם? תודה..

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מעונין לרכוש ראוטר אלחוטי - כנראה בארה"ב והנטייה שלי היא לכיוון לינקסיס \ סיסקו, למרות שאף פעם לא היה לי מכשיר שלהם. העדיפות היא לדגם עם USB - במידה והוא מאפשר שיתוף מדפסת (אפליו עם קושחה לא רשמית) אבל ממש לא חובה. האם כדאי לרכוש את אחד הנתבים החדשים עם האנטנות הפנימיות או שעדיף ללכת על ה WRT54GL המוכר והמומלץ התקציב עומד על כ 100 דולר באי ביי הדגמים האלו עומדים בתקציב: E1000, E3000, WRT54G2 גם דגמים של חברות אחרות אפשריים, חוץ מ EDIMAX שיש לי נסיון מר איתם. תודה, עמית

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  24. Started by shuy,

נגיד ואני רוצה לבצע את מה שבכותרת, באיזה סוג כבילה אני אצטרך להשתמש, כלומר כבל מוצלב זה ברור, אבל שמעתי שצריך כבל בעל 8 גידים, נכון?(ברשת רגילה, 10/100 יש רק 4 גידים מחוברים). (בהנחה שיש לי 2 כ.רשת בעלי יכולת לעבוד במהירות הזו). תודה!

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  25. שלום לכולם. ברצוני להקים רשת אלחוטית בבית ואני צריך הסבר איך לעשות זאת. לפני זה היה לי ADSL שהמודם עצמו היה ראוטר אלחוטי ולכן התחבר עם כבלים ל2 מחשבים + מחשב אחד באלחוטי, כיום עברנו לHOT ויש לי רק מודם אחד שהוא רק למחשב הזה. אןי לי מושג מה צריך לעשות ומה לחבר למה.., הדבר היחידי שאני יודע זה שהכרטיס רשת במחשב האלחוטי הוא 802.11 הזה אם אפשר לקבל הסבר קצר או הפנייה ללינק שמסביר בעיניין אני ישמח הבנתי שהכי טוב לקנות LYNKSYS אבל הוא דיי יקר, אבל אני מניח שהוא שווה לי עוד 100 שקל. אפשר גם לקנות EDIMAX או DLINK אשמח אם תמליצו לי על דגמים. ואם אפשר המצלה לנתב אלחוטי שמתחבר גם לADSL ו כבלים אני ישמח כי אולי נעבור לYES מתיש הוא.. חברה תודה רבה!!!! (אני ישמח מאוד גם אם תע…

• 1 תגובה
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.