רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
היום קיבלתי ראוטר חדש וסוף סוף לא צריכים לחבר את המחשבים בבית בתצורה של ערבים. הראוטר הוא דגם כלשהו של EDIMAX. כמעט הכל עובד, הגדרתי את ההגדרות הנכונות בראוטר ולכל מחשב הקצתי כתובת סטטית בתוך הLAN. מחשבים 101 ו108 מריצים עליהם ווינדוס XP, מחשב 102 מריץ ווינדוס 7. למחשב 102 יש בעיה להתחבר עם 108 (ווינדוס 7 לXP). הפוך עובד, ו102 גם מסוגל להתחבר ל101 (שגם הוא XP). מחשב 102 כן מזהה את הNetBios של מחשב 108 וכן מציג אותו תחת אותו WORKGROUP, אבל לא מאפשר ללחוץ עליו. גם פינג מ102 ל108 לא נשלח. בעיה נוספת שקיימת היא פורטים שלא נפתחים משום מה. אני כרגע כותב ממחשב מספר 108, ואלה הרשומות שקיימות בport forwarding: אולם בבדיקת CanYouSeeMe.org: Error: I could not see your servi…
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום, האם יש למישהו ניסיון עם הכרטיס - TRENDnet TEW-645UB אני מעוניין בלקנות כרטיס HIGH GAIN שהוא USB אם מישהו מכיר את הכרטיס הנ"ל אשמח לשמוע - אשמח גם לקרוא הצעות נוספות לכרטיס עם אנטנה HIGH GAIN מחיר - מאות שקלים (גמיש) תודה מראש, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של D-Link DSL-2760U בתקן N של חברת בזק, רציתי בבקשה המלצות של מתאמים לשימוש במחשב השני ואם זה משנה של איזה חברה המתאם כדי שיתאים לראוטר?
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אהלן חברה, רציתי לדעת אם למישהו יש מאמר בנושא active directory שמקיף חלק ניכר מזה?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי ראוטר משולב מודם בבית, ואני רואה אצל אנשים גם ראוטר וגם מודם , איך אני מזהה אם ראוטר הוא משולב או שהוא רק ראוטר? ומה הייתרונות והחסרונות בראוטר משולב מאשר גם ראוטר וגם מודם
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
קשה לי להבין אותם - הרי הם התבססו על מהירות ההעלאה הגבוהה בארץ - וכבר 4 חודשים בזק בפער מולם..
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
כרגע אי אפשר לגשת לאתרים של מיקרוסופט מהארץ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4048478,00.html זה לא בעיית DNS כמו שכתוב בכתבה כי יש לי את הIP של מיקרוסופט ( 65.55.12.249) ואי אפשר לגשת לאתר, מתוך סקרנות מה יכולה להיות הבעיה? האתר לא נפל כי אפשר לגשת אליו מהאתרים בחול, האפשרות היחידה שעולה לי בראש זה שמישהו שם access list על הקו שמחבר בין ישראל לשאר העולם אבל זה לא הגיוני וחוץ מזה למייקרוסופט יש שרת בארץ. אשמח לשמוע הסברים.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני יכול לשלוח ולקבל קבצים, אבל השליחה היא איטית ולא יציבה לאחר שהתקנתי ראוטר וסויץ'. ניסיתי בכמה מחשבים ברשת ועדיין השליחה לא יציבה משמע הבעיה היא בהגדרות בראוטר עצמו... עם המודם USB שלחתי בקצב יציב שנע בין 10-13 קילובייט לשנייה, ועכשיו זה יורד ומגיע ל5KB אז כנראה שיש בעיה עם הפתיחת פורטים... אני חייב עזרה אני כבר בזבזתי המון שעות כדי לנסות לפתור ואני לא מצליח...
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה הזאת Linksys 2.4 GHz 802.11b ויכול להגיד עם הוא טוב
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי PIII 800MHZ, WINDOWS XP, וכרטיס רשת ETHERNET 100MBPS. XP מזהה מצוין את הכרטיס ואני חולק קבצים עם הכרטיס, מדפסת ומה שאני רוצה. הבעיה היא שהכרטיס לא נקלט במשחקים. המשחקים שניסיתם הם RED ALERT 2 ו-COUNTER STRIKE. עזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת בייתית ורציתי לדעת האם ה-Lease על ה-IP מתחדש מעצמו או שצריך לעשות reconnect או repair? תודה.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה , אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בבית יש לי מודם של ADSL וממה שהנתי זה לא מודם ראוטר. מה אני צריך לעשות מה לקנות כדי שאני אוכל להקים רשת אלחוטית בבית בין 2 3 מחשבים. אם אתם צריכים עוד פרטים תגיבו אני יענה בהקדם האפשרי. זה מאד דחוף. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי נטב של ALCATEL דגם 510. הנטב הינו בעל FIREWALL מובנה. בנוסף יש לי SYGATE על כל מחשב ברשת. (כולה 2 מחשבים : ) השאלות: 1. האם הSYGATE מיותר? 2. אין לי סיסמא לנטב - האם זה באמת דרוש? ולמה? תודה מראש נמרוד
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי נתב אלחוט + pci אלחוט של חברת edimax דגם br-6114wg . ברשותי 2 מודמים: alcatel home / eci312 אשר לא עברו שום שדרוג. המטרה: חיבור מחשב קרוב ישירות לנתב ע"י כבל רשת + חיבור מחשב מרוחק ע"י pci אלחוטי. אני מנסה לחבר את המחשב הקרוב לאינטרנט דרך הנתב בצורה הבאה: קו טלפון adsl מתחבר למודם---כבל רשת לא מוצלב מתחבר מהמודם ליציאת wan בנתב----כבל רשת מוצלב מתחבר מיציאה מס' 1 של הנתב לכרטיס הרשת במחשב. נכנסתי להגדרות הנתב לפי הכתובת, הגדרתי ל- alcatel home שיטת - pptp , יוזר, ססמא ו- dns שקיבלתי מבזק בינלאומי ולא הצליח להתחבר. כנ"ל לגבי esi בהגדרות pppoe וללא שום הצלחה. ולהפך ומכל הצדדים. האם מישהו יכול לכוון אותי, דרך החיבור לא נכון, ההגדרות? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה חודשים המרתי את המודם שלי (eci 270 pr b-focus) לנתב לפי מדריך שקראתי. פתחתי פורטים לפי התוכניות שאני משתמש בהן ועשיתי כל מה שנדרש ע"מ שזה יעבוד בצורה תקינה, אלא ש.... באופן מפתיע אני מקבל המון פעמים הודעה מהדפדפן שהוא לא יכול להתחבר לאתר (DNS error) כי אני לא מחובר לאינטרנט למרות שהאיציק (ICQ) מחובר וגם MSN מחובר. אני לא יכול לגלוש ולא יכול להוריד אימייל (POP3). תופעה זאת קוראת למשך כמה דקות ואז לבד נעלמת או שלפעמים איתחול של המודם עוזר.. אבל רק לפעמים! יש חריגות בעניין- אם הצלחתי לגלוש כבר מרגע שהמערכת עלתה, אז גם האיציק וה-MSN יתחברו, אם לא אז הם לא יתחברו. אבל... אם הם התחברו ורק אח"כ איבדתי קשר עם האינטרנט, הם ישארו מחוברים ואני אוכל לעשות שיחו…
-
- 9 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי ארבעה מחשבים בבית והרשת הולכת ככה : מודם אלקטל פרוץ לראוטר אליו מחובר סוויט'ש ולסוויט'ש מחוברים 3מחשבים(שלי של אח שלי ושל אבא שלי) , עכשיו נכנס מחשב חדש הביתה , שאין לי אפשרות להעביר אליו כבל ישירות מהסוויט'ש , אז רציתי לדעת , איך לחבר אותו? , בינתיים שמתי במחשב של אח שלי כרטיס רשת(ככה שיוצא שיש בו 2 שאחד מחובר לסוויט'ש ואחד למחשב החדש) וניסיתי להגדיר את האינטנט בכך שאני עושה שיתוף לכרטיס שמחובר לסוויט'ש אצל אח שלי , רק שאני לא יודע איזה GATEWAY לתת לו , ניסיתי כמה פעמים וכמה IP's וכלום לא עובד , אז מישהו מוכן להגיד לי איזה IP לשים במחשבים האלו? , אני יודע שזאת רשת מסובכת ואפילו לא בטוח שניתן בכלל לחבר אותה , אבל תנסו...
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
תגידו איך פותחים פורטים? ואיזה פורטים אני צריך לפתוח כדי להשתמש באי-מיול! הפיירוול אצל האדמיניסטרטור שלי(admin), אין לי מושג איזה פייר-וול יש לו ואני רוצה שהוא לא יגלה תודה רבה למי שיענה לי על התשובה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים לאותו הראוטר. אחד מהם בצורה חוטית והשני בצורה אל-חוטית. אני צריך להעביר קבצים מאחד לשני. איך עושים את זה? דרך אגב המחשבים כבר מחוברים דרך VNC (אחד שולט בשני). הייתי רוצה לראות את הדיסק של המחשב השני מהמחשב שלי כאילו הוא הדיסק שלי. ואותו הדבר מהמחשב השני הייתי רוצה לראות את הדיסק שלי כאילו הוא מקומי. תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
היי, העברנו את כל רשת האינטרנט בבית לרשת אל חוטית ומאז הEMULE לא מתחבר.. אודה לכם מאוד אם תסבירו לי איך לפתור את הבעיה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אפשרי לקחת מחשב שישמש כשרת ולהרכיב בו כמה כרטיסי רשת וככה לחבר אליו ולהגדיר שיתוף לכמה מחשבים שונים? אני יודע שאפשרי לעשות את זה למחשב אחד בלבד, אבל לכמה מחשבים זה אפשרי? או שעדיף כבר לקנות ראוטר? תודה רבה לכם.
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אוקיי יש לי שני מחשבים, מחוברים בכבל מוצלב.. לא מסובך מדי, הכל מוגדר ע"פ המדריך פה בסטיקי של האתר הכל פעל מעולה!! כבר איזה שנה שנתיים, פתאום המחשב השני (המשני) הפסיק להפעיל אנטרנט משום מה, והכל מוגדר פיקס החייגנים מראים שהכל מקושר, נורות כרטיסי הרשת פועלות מעידות על תקשורת. מה יכולה להיות הבעיה אם ככה?! תודה רבה רבה רבה !
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
השאלה נשאלה גם בפורום נידים [אך לא קבלתי תשובה, מנסה גם כאן ברשותכם] ברשותי DELL LATITUE D630 עם כרטיס רשת אלחוטי INTEL 3945 הבעיה היא: שכאשר ניידים לידי מצליחים למצוא רשתות ללא קושי, המחשב שלי מגמגם, קליטה פחות טובה ומתקשה להתחבר! האם יש דרך לשפר את הקליטה? אולי להחליף כרטיס? להוסיף כרטיס USB? אשמח ואודה על תשובותיכם
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שאלת תם, אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת ביתית במקום שאין בו גישה לאינטרנט. אני צריך ראוטר בשביל זה? 10X
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב של LevelOne דגם 3408. הייתי מחובר ב- ADSL במשך לעלה משנה והנתב עבד ללא בעיות. לאחרונה עברתי לכבלים ומאז החלו בעיות עם הנתב - תקיעות, ניתוקים, גלישה איטית וכו'. פניתי ליבואן שהודה שאכן לדגם הספציפי הזה יש בעיות עם L2TP/PPTP. האם מישהו נתקל בבעיות כאלה? היתכן שחיבור אינטרנט ללא חייגן יפתור את הבעיה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר/מודם אלחוטי ASUS AM604G והכל טוב ויפה הוא מקבל אינטרנט ועובד יפה מאוד... העניין הוא שהראוטר נמצא בתוך ממ"ד ולכן הקליטה ברחבי הבית היא בלשון המעטה "לא משהו" ולכן עדיין עוברים כבלים לפה ולשם ומפריעים לאורך החיים הנורמאלי.. חשבתי על לקנות ראוטר אלחוטי נוסף כגון : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=406&CatCode=60 לחבר אותו לחדר שהכי קרוב לממ"ד ככה שהכבלים לא יפריעו ומשם להעביר לשאר הבית... רציתי לשאול איך הTP-LINK הנ"ל והאם הוא יוכל להעביר את האות בצורה טובה למרחקים של עד 10 מטר כולל קיר/שני קירות במקסימום... ועוד דבר רציתי לשאול האם הקונספט של לחבר את אחת מכניסות הLAN של הASUS לאחת מכניסות הLAN של הTP-LINK בעצם ייצור שרשור כמו שרשור של ראוטר/סוו…
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-