רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב שולחני בבית שמחובר לאינטרנט בצורה קווית , למחשב הזה יש כרטיס רשת אלחוטי המספק חיבור אלחוטי מסוג AD-HOC. יש לי לפטופ עם כרטיס אלחוטי שאיתו אני גולש באמצעות רשת הAD-HOC שהגדרתי במחשב שולחני. הבעייה שלי היא כזאת: הלפטופ שלי הוא לפטופ מהעבודה שמוגדר להתחבר לדומיין של העבודה (חברה גדולה ובין לאומית.) , אני רוצה לשתף קבצים ומידע בין המחשב השלוחני ללפטופ (FILE AND PRINTER SHARING) , על מנת לעשות זאת אני צריך כי שני המחשבים יוגדרו תחת אותו WORKGROUP יש לי בעייה להגדיר את הלפטופ תחת WORKGROUP , מכיוון שברגע שאני עושה זאת אני מנתק את המחשב מהדומיין , ברגע שאני מנתק אני לא יכול להחזיר את המחשב שלי לדומיין שבעבודה ואני צריך לקרוא לאנשי הIT שיעשו זאת (רק ליוזר שלהם יש הרש…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שהתחילה אחרי משחק בהגדרות רשת בראוטר (בגלל שלא יכולתי להיכנס ל XBOX LIVE) שאני מוריד קבצים בהורדה ישירה, יש שגיאה בקובץ - CRC ERROR שאומרת שהקובץ פגום- אבל שאני מוריד דרך TORRENT אין בעיה בקבצים. הבנתי שאחת הסיבות האפשריות לבעיה מהסוג הזה היא בעיה של "קפיצות" לא מורגשות באינטרנט אבל במהלך ההורדה פוגעות בקובץ. משהו עם MTU? רציתי לדעת מי יכול בבקשה לעזור לי לבדוק את הרשת שלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני ראוטרים: D-Link VDSL N 6740U – המשמש כמודם הראשי (מחובר לאינטרנט), ו-TP-LINK TL-WR541G עקבתי אחרי המדריך הבא לחיבור הראוטר השני (ה-TP-link) כ-AP – מחובר עם כבל ישר: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm ביטלתי את ה-DHCP והגדרתי את ה-IP’s כהמשך של ה-IP של המודם. פה עלתה לי דילמה – ה-IP הרי צריך להיות המשך ישיר של Pool הכתובות של המודם הראשי. הבעיה היא שבמודם ה-IP מתחיל מ: 10.0.0.138 ובראוטר השני מתחיל ב: 192.168.0.1 וזה לא נותן לשנות את השני לטווח של הראשון, אז הייתי צריך להמשיך את הרצף ככה: אם הטווח של הראשון הוא: 10.0.0.1 – 10.0.0.32 אז את השני שמתי: 192.168.0.33 – 192.168.0.64 לאח…
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
רשת בייתית, כאשר הראוטר היתה אדימקס, תמיד קיבלתי HIGH ID באימיול, כעת החלפתי ל D-Link 2650U - ואני מקבל תמיד Low ID. (http://www.netcheif.com/Reviews%5CDSL-2650U%5CDSL-2650U.htm) ביצעתי את אותם הגדרות בהגדרות הנתב : ה IP הפנימי של המחשב שלי הוא 10.0.0.1 ולכן הגדרתי את הפורט של אימיול (גם TCP וגם UDP) ב NAT : אותו External ו Internal פורט, עם הכתובת בפנימית של המחשב שלי (10.0.0.1), הוספתי כמובן את הפורט הנ"ל גם ב Firewall של Windows 7. עדיין LOW ID. מה פיספסתי ?
-
- 9 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום, כרגע אני מחובר דרך חיבור ללא חייגן HOT+ BB . עכשיו אם אני מחייג על החיבור VPN לחשבון גיימר BB אני מקבל תעדוף ותעבורה הרבה יותר טובים - פינגים כנ"ל . אם אני יחייג VPN על החיבור ללא חייגן , לספקית אחרת שמספקת שירותי VPN בחו"ל , האם הפינגים שלי יקוצרו ? האם זה ישנה משהו? מה זה בעצם יעשה ? איך זה עובד? תודה
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה כרטיסי USB מתקן N (רוצה את המהיר ביותר - אחד שהוא 300 אמיתי). TP-LINK TL-WN821N Belkin F5D8053 TRENDnet TEW-624UB איזה מהם הכי טוב?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם! לקראת המעבר מADSL לכבלים, הגיע הזמן לעדכן את הנתב - WRT54GL. הסיבה לכך היא שצוין כאן בפורום שהקושחה שהשתמשתי בה עד עכשיו (DD-WRT) לא תומכת בפרוטוקול L2TP של הכבלים. אם כך שאלתי היא איזו קושחת צד שלישי אחרת כדאי להוריד? האם באמת יש הבדלים משמעותיים ביניהן לבין עצמן או לבין הקושחה המקורית?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אפשר בבקשה את השם משתמש והסיסמ הראשונים של הנתב אדימקס בבקשה? אני צריך את זה כי אני לא זוכר מהם ואני צריך לשנות לו פורטים... חחח... האבא החכם שלי זרק את הפתק תודה
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה היא קשה מכיוון שאני כבר שבוע מחפש תשובה הגיונית עליה וזה הולך ככה: אני תומך טכני בחברת אינטרנט ואחד הלקוחות שלנו כי מאחד המחשבים האלחוטיים בביתו לא הצליח להתחבר לנתב שלו מדגם Levelone אבל משאר האלחוטיים כן הצליח מאותו מחשב היה מקבל הודעה כזו : You are unable to connect you may need to configure your authentication method that is used וזאת למרות שלא היה לו שום אבטחה לא Wep ולא WPA ולא Mac filtering (נכנסתי לנתב מרחוק כדי לבדוק) לא היה לבן אדם Mac filtering מלכתחילה ועובדה זו חשובה להמשך... אחרי שעשיתי איתו כמעט הכול (התקנה של כרטיס רשת מחדש , ו Reset להגדרות של כרטיס הרשת שלו ושיחות עם בכירים ושיחזורי מערכת) אמרתי לו שכנראה הבעיה היא במערכת ההפעלה או בכרט…
-
- 7 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי ADSL 2MB דרך בזק בינלאומי ואני התקנתי SP2 ולפני ההתקנה תוכנות השיתוף הורידו לי 200 +- ואחרי ההתקנה של SP2 קצב ההורדה ירד ל 70 גג יש משהו לעשות.. נ.ב פתחתי את כול הפורטים של תוכנות השיתוף ב FIREWALL של ה SP2
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר Linksys WRT54GL הבעיה היא שבממשק של הראוטר כתוב שיש חיבור לאינטרנט אבל במחשב עצמו אין אינטרנט ( מחשב נייד ) זה התחיל אתמול פתאום מה אפשר לעשות עם זה ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
היי. יש לי אינטרנט דרך בזק ADSL 2 וחצי מגה דרך בזק בינלאומי. יש לי ראוטר אלחוטי של EDIMAX שאני מחובר אליו בצורה חוטית ולא אלחוטית. יש לי לאחרונה בעיות במהירות הורדה. במקום להוריד על 250 כמו שצריך - אני מוריד על מהיריות בין 30 ל 110. כשאני מנתק את הראוטר ומחבר אותי לבד ישירות אל המודם - המהירות היא כמו שצריך. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואת הישן אני מעביר לאחיות שלי..... עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , למשל שאם מחשב צריך 200ק"ב האחר יקבל 1.3 מגהבייט(יש לי 1.5)... התקשרתי להוט (התשתית) ואמרו לי שאי אפשר והם יכולים שמחב אחד יהיה על 750ק"ב והאחר על 1.5 ק"ב שזה יוצא די יקר... התקשרתי לבזק(הספק) ורצינו לעבור אליהם(שהם יהיו גם תשתית) כי בכבלים אי אפשר רשת , הרשת יצאה די יקר בלשון המועטה... וראוטר אמרו לנו עולה איזה 1000 שקל.... בדקתי באינטרנט וראיתי ראוטרים שעולים גם 140 שקל.... על איזה ראוטר אתם ממליצים לי שיוכל לפצל את הרשת של הכבלים לשתי מחשבים כמו שכתבתי למעלה....??(לא יקר בבקשה) ואם אפשר להסביר לי אם זה בטוח ולא מסוכן אם זה לא בא מהספק\תשתית....ואם אני יצטרך לשלם להם עוד בכל חודש??
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! יש לי eci B-FOCuS Router 312+ ורציתי לשאול 2 דברים: 1. מה ההבדל בין ההגדות כאן? http://img504.imageshack.us/img504/3375/paint11bt.jpg 2. ומה ההבדל בין ההגדרות כאן? http://img504.imageshack.us/img504/3639/paint27me.jpg תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104K אליו מחוברים שני מחשבים. כשאני מפעיל את הקליינט Azureus ל-BitTorrent מתקבלת הודעת השגיאה הבאה - קובץ מצורף עד כמה שאני מבין צרי ךלפתוח איזה פורט או משהו כזה. ניסיתי להתעסק עם זה קצת אבל לא הצלחתי (אני ממש לא מבין בזה כלום). תודה מראש לכל העוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
במזל טוב הותקן לי RAUTER 2WIRE 1800HG האם למישהו הותקן ראוטר כזה יש לי בעיה שבזק טוענת שהבעיה של וינדוס איקס פי שלי ספציפי כדי להכנס לראוטר אני צריך להכניס ID או שם HOMEPORTAL לאחר שהתקינו והכל פעל כמו שעון במחשב שלי הקרוב לרווטר רוב הפעמיים אני לא יכול להכנס ואילו למחשב השני אין שום בעיה. הבעיה שניסיתי SAFE MODE NETWORLING וזה לא נכנס מחקתי ספאמים ותיקנתי רגיסטרי ווזה עזר פעם ראשונה אך לאחר מכן שוב אין כניסה לא התקנתי שום תוכנה חדשה ואפילו ביטלתי מלא דברים שעלו בהתחלת המחשב אז מי שיודע אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
אפשר ליצור שיתוף קבצים בין מחשב עם XP ומחשב עם ME, באמצעות חיבור פרללי? ה-direct cable connection המחורבן לא עובד. יש תוכנות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, היום שידרגתי את החיבור מ-2.5 מגה ל-5. ואחרי השידרוג התחילה בעייה מעצבנת כל פעם שיש איזשהו UPLOAD ב-UTORRENT מהירות ההורדה צונחת ב-50% ה-UTORRENT מוגבל לUPLOAD שך 40KBPS (מתוך 60) ניסיתי להוריד את זה גם ל-20 והבעייה נשארת אותו הדבר. לפני השדרוג הבעייה לא הייתה קיימת, ה-UPLOAD היה מוגבל ל-20 (מתוך 30) וההשפעה על מהירות ההורדה לא הייתה מורגשת. אני עם בזק בינלאומי ב-ADSL עם ראוטר של SIEMENS. אשמח לעזרה, ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
בתחילה היו לי שני מחשבים, והחיבור ביניהם נעשה באמצעות כבל רשת מוצלב ישירות בין שני המחשבים + כרטיס רשת בכל מחשב. המודם USB היה מחובר למחשב הראשי (שלי) והוא שיתף את ההתקשרות עם מחשב המשפחה (משני). עכשיו הוספתי עוד מחשב לבית, ולכן לקחתי את המודם/ראוטר של AZATECH 600E וקניתי סוייץ' של CNET עם 8 פורטים. חיברתי את המודם ראוטר לסוייץ' ומהסוייץ' לכל מחשב. הכל עובד תקין בסכה"כ, שיתוף קבצים, שיתוף אינטרנט בכל מחשב, רק מה, הגלישה באתרים נהייתה ממש איטית, כלומר אני מרגיש לפעמים כאילו אני עובד עם מודם 56K. מה הסיבה לכך? איזה הגדרות אני צריך להגדיר? יש לציין שבשאר המחשבים אין צריכה של הפס רחב, אולי רק במחשב אחד מישהו גולש באתרים, לא יותר מזה...
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
הי, יש לי רשת אלחוטית בבית (מודם ADSL ישן של בזק עם WIRELESS G/B אני צריך נקודה אחת (או שתיים) בסלון - של רשת חוטית. האם המכשיר הזה יאפשר לי לחבר את הציוד בסלון באמצעות כבל לרשת הביתית ? האם יש מכשיר כזה עם יותר מפורט אחד (במכשיר הזה יש פורט אחד) האם המכשיר הזה יאפשר לחבר מכשירים ברשת N דרכו לרשת G ומשם החוצה ? (ברור לי שזה לא יהיה יעיל, עד שאחליף את הנתב של בזק לרשת N, אני פשוט בדילמה לגבי ה- VDSL, הם מקפיצים את המחירים בצורה ממש לא סבירה) כחלופה שקלתי לשם שני מכשירים DLINK DHP-500AV, אבל בשתי הקצוות מדובר בכבל מאריך ולא יודע מה תהיה התוצאה (וזה עולה בדיוק כפול). תודה דני
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי ניתוקים באינטרנט! דיברתי עם בזק ובא טכנאי הם טוענים שיש בעיה באינטרנט זהב יש לי את הראוטר של סימנס שבזק נותנים וראיתי שבלוג של הראוטר כתוב user: ACS Disconnect with error 1 user: ACS Connect Status = 2 Connection to host rms.bezek.com(147.235.0.129):80 failed 148 (No route to host) כל כמה דקות אני כבר לא יודע מה לעשות איתם מישהו יודע אם זה בסדר שזה ככה?
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקריאה פה בפורום הבנתי שיש דרך להשתמש בנתב הזה גם בתשתית של הוט. אני אשמח אם מישהו יוכל לכתוב לי שלב אחרי שלב מה אני צריכה לעשות בשביל זה. נראה לי שחשוב לציין שיש לנו מודם של הוט ועוד תיבה של 012. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
טוב אני רוצה לעשות מסיבת רשת עם חברים שלי אז יש לי כמה שאלות... 1. איך מחברים את המחשבים? 2. איזה דרישות מינימליות אני צריך (יענו במחשב) 3. כמה זמן לוקח לחבר אותם? תודה..
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שאוכל להפעיל מחשב כבוי מרחוק דרך האינטרנט? מדובר במחשב XP שמחובר לראוטר בכרטיס רשת.
-
- 7 תגובות
- 824 צפיות
-
-
החיבור לאינטרנט במהירות 100 מגה עם בזק כתשתית ונטויז'ן כספק, אני מחפש ראוטר שיפעל יחד עם המודם של בזק. אני לא מחפש ראוטר מאד משוכלל אבל יש כמה פיצ'רים שהייתי רוצה: WiFi של 300Mbps Gigabit LAN יציבות אם אפשר להגיד את זה כפיצ'ר דברים בסיסיים כמו port forwarding ו-קביעת IP סטטי (למרות שאני חושב שנהם קיימים בכל ראוטר מודרני) מצאתי כמה אפשרויות שאפשר לקחת בחשבון: TP-LINK TL-WDR3600 62$ שנראה די טוב לפחות בביקורות שמצאתי. Edimax BR-6478AC 70$ - הדבר היחיד שמפחיד אותי זה חוסר יציבות (אבל זה סתם כי היה לי ניסיון בעייתי עם ראוטר של Edimax) D-Link DIR-645 74$ - לא יודע האם הייתרון שלו לשטח גדול יהיה עדיין רלוונטי משום שהשטח שצריך לכסות לא גדול במיוחד ולכן אולי עדיף נתב עם du…
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-