עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. זה מאז שעברתי לבזק. כל הפורטים פתוחים בוודאות ומהירות ההורדה בתוכנות שבודקות הורדה היא תקינה ועדיין אני מוריד מאוד לאט קבצים מTORRENTLEECH (שאני VIP שם ונהגתי תמיד להוריד עם כל הרוחב פס ללא המתנה) מה זה כבר יכול להיות? אנא עיזרו לי.

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  2. Started by PROSK8,

כבר איזה חודש אני ניסיתי לשחק בשתיי מחשבים במחשק GUNZ למי שמכיר ולמי שלא מכיר זה משחק יריות דיי קשה אז תמיד כשאני נכנס למשחק בשתי מחשבים או אחד רשום שיש PING במשחק והכול נתקע ורק אני זז יש דרך לעשות משהו ואם אפשר בשפה שאבא שלי יבין את מה שאני אומר לו בטלפון תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  3. התקנתי Maxtor Central Axis והגדרתי עליו תיקיות Public ו-Limited Access. אני רוצה לאפשר גישה לשניהם בלי להתקין את התוכנה הייעודית Maxtor Manager על כל מחשב. עם תיקיות מסוג Public אין שום בעיה, פשוט מיפיתי כונן רשת חדש ועובד. תיקיות פרטיות דורשות כמובן שם משתמש וסיסמא כאשר ממפים כונן רשת. הבעיה שכל הסיסמאות שהוגדרו בניהול הכונן אינן עובדות. האם יש דרך או שחייבים להשתמש בתוכנה הייעודית?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  4. Started by kalda01,

איך מגדירים בהוטבוקס טווח כתובות לשרת הDHCP? אני רואה שניתן להכניס כתובת התחלה, אבל אין כתובת סיום.

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  5. Started by zeevru,

לא מזמן החלפתי את הלינקסיס הישן שלי ב - EDIMAX 6574n. בין שאר התכונות של הראוטר החדש הוא חיבור קווי של 1 גיגה. מאחר והמחשב הקרוב לראוטר שהוא נייח, מחובר קווי, יש לי אופציה לנצל את השדרוג הזה, ואני תוהה אם תהיה בכך תועלת. המחשב הוא עם לוח אם 64 ביט, גם המעבד תומך ב-64 ביט ומערכת ההפעלה שהתקנתי היא windows 7 גם 64 ביט. יש לי סלוט פנוי בלוח האם, PCIe x1 וגם כמובן סלוטים פנויים של PCI. השאלה היא: יש למכירה מספר (לא גדול) של כרטיסי רשת 1 גיגה, רובם PCI אבל יש גם PCIe. השאלה שלי היא אם החיבור הזה יתן משהו או שזה בזבוז כסף. אני מחובר כרגע בחיבור אינטרנט 5MB שאולי זה רלוונטי לשאלה. כמו כן, אם חיבור קווי ב 1 גיגה אכן יתרום משהו, האם יהיה הבדל משמעותי בין PCI ל PCIe ? תודה

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  6. Started by omrij,

http://www.securiteam.com/securitynews/5XP0L20GAQ.html

• 0 תגובות
    • 841 צפיות
  7. Started by guycho,

צהריים טובים, ניסיתי לחבר את המחשב שלי לרשת האלחוטית על ידי שימוש בכרטיס רשת ,לאחר ההגדרה הצלחתי להתחבר לרשת אך אי אפשר להיכנס אל האינטרנט ,בהגדרות של הכרטיס נראה כי בפעילות הכרטיס רשת יש מספר נמוך ב"מקבל " וב "נשלח " ובכניסה לדפדפן רשום כי יכולה להיות בעיה ב dns.. עזרה ? מישהו ? תודה מראש גיא..

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  8. נכון כשיש לך רשת ביתית אז לפני שהווינדאוס עולה יש חלון שקופץ שצריך להכניס בו סיסמא (במקרה שלי ריקה - אנטר)? רציתי לדעת איך אפשר לדלג על זה... כאילו שזה יעשה לי את זה אוטומטית ויחסוך לי עצבים... תודה

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  9. Started by shahark55,

היי לאחרונה התחלתי להתעניין בקניית xtreamer אבל אז גיליתי שהראוטר שברשותי כנראה לא יוכל לעמוד בעומס של שידור. שאלתי היא : מה האפשרויות שעומדות בפני? - החלפת ראוטר ? (כרגע אני עם TP-LINK WR541G) -האם אני יכול להוסיף עוד נקודת רשת בסלון ? (המחשב והראוטר נמצאים בחדר עבודה 10מ מהסלון) - אולי בכלל לותר על הראיון של לראות בסלון את המדיה של המחשב הנייח?? מודה מראש שחר

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  10. קניתי מחשב חדש ואת הישן אני מעביר לאחיות שלי..... עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , למשל שאם מחשב צריך 200ק"ב האחר יקבל 1.3 מגהבייט(יש לי 1.5)... התקשרתי להוט (התשתית) ואמרו לי שאי אפשר והם יכולים שמחב אחד יהיה על 750ק"ב והאחר על 1.5 ק"ב שזה יוצא די יקר... התקשרתי לבזק(הספק) ורצינו לעבור אליהם(שהם יהיו גם תשתית) כי בכבלים אי אפשר רשת , הרשת יצאה די יקר בלשון המועטה... וראוטר אמרו לנו עולה איזה 1000 שקל.... בדקתי באינטרנט וראיתי ראוטרים שעולים גם 140 שקל.... על איזה ראוטר אתם ממליצים לי שיוכל לפצל את הרשת של הכבלים לשתי מחשבים כמו שכתבתי למעלה....??(לא יקר בבקשה) ואם אפשר להסביר לי אם זה בטוח ולא מסוכן אם זה לא בא מהספק\תשתית....ואם אני יצטרך לשלם להם עוד בכל חודש??

• 10 תגובות
    • 841 צפיות
  11. Started by ArielN,

נראה לי שהפיירוול עושה לי את כל הבעיות עם הפינגים, מה יקרה אם אני אכבה את הפיירוול? המחשב שלי יתמלא בווירוסים? :-\

• 6 תגובות
    • 841 צפיות
  12. Started by aaronbelkar,

יש לי2 מחשבים נייחים ועוד 2 ניידים, ראוטר של LINKSYS, WRT54G . עשיתי לו עידכון לfirmware ל tomato. אני מחובר דרך ברק בחיבור L2TP הכנסתי לראוטר את ההגדרות חיבור. בסטטוס הוא מראה לי שהוא מחובר לברק. נסתי להגדיר רשת כך שכל המחשבים תהיה גישה לאינטרנט דרך הראוטר אבל ללא הצלחה, אשמח לעזרה בבקשה. נסתי להגדיר רשת עם חיבור דרך שער ע"י האשף של XP. אחרי ההגדרה והפעלת הרשת נסתי להכנס למסנג'ר ולגלוש באתרים ואף אחד מהם לא מגיב. אני לא יודע אם זה משהו בראוטר שאני צריך להגדיר או משהו במחשב. תודה.

13. Started by jackofalltrades,

ברשותי נתב רשת של EDIMAX (BR-6104K) ואני מתחבר לאינטרנט (ADSL) בעזרת מודם של חבזרת Aztech דגם DSL600E (כחול כהה עם שלוש נורות קטנות). הבעיות מתחילות לאחר פרק זמן (לא קבוע) שבו פעלה תוכנת שיתוף קבצים (טורנט, לא בפורטים המקובלים): הבעיה היא כמובן האטה של הגלישה, פינגים גבוהיים יותר במשחקים וכו' אבל זה לא מסתיים כאן, גם לאחר שכיביתי את הטורנט ואפילו התחלתי את המחשב מחדש, הגלישה עדיין איטית מאוד מאוד (לוקח 10+ שניות לטעון את YNET כאשר ברגיל לוקח לא יותר מ3 שניות). אני חושד בראוטר שלי - כל פעם שאני מאתחל אותו מחדש, הבעיה נפתרת אני חושב שהראוטר פשוט לא מסוגל לעמוד בקצב (לא קצב העברת מידע, קצב יצירת חיבורים חדשים, נכנסים ויוצאים כאחד). זהו הנתב השני מאותו סוג שברשותי וגם בקודם…

14. Started by siin,

הגדרתי בשני מחשבים שיתוף ברשת (לא עזר לא רואה אחד את השני), עכשיו איך מסירים את זה? > שני המערכות הן WINXP

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by psycho59,

שלום, לא מזמן רכשתי את המשחק FC וכדי לשחק בו אני צריך לפתוח את אחד הפורטים שאני לא זוכר את מספרו כרגע. את הפיירוואל שלי מחקתי ואת הנורטון, או או הנורטון כרגיל עושה בעיות. הוא לא נותן לי לפתוח אותו והוא עדיין פועל כמובן אחרי נסיונות מחיקה כושלים. רציתי לדעת אם יש איזו דרך לפתוח את הפורט הזה בלי להיכנס לנורטון והאם ייתכן מצב שסגרתי את אחד הפורטים עם הפיירוואל הקודם שלי וגם אחרי שמחקתי את הפיירוואל הפורט נשאר סגור. תודה לעןזרים. נ.ב אם מכל סיבה שהיא אתם צריכים לדעת מה הפורט אני מיד יבדוק

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  16. Started by doker,

יש לי ניתוקים באינטרנט! דיברתי עם בזק ובא טכנאי הם טוענים שיש בעיה באינטרנט זהב יש לי את הראוטר של סימנס שבזק נותנים וראיתי שבלוג של הראוטר כתוב user: ACS Disconnect with error 1 user: ACS Connect Status = 2 Connection to host rms.bezek.com(147.235.0.129):80 failed 148 (No route to host) כל כמה דקות אני כבר לא יודע מה לעשות איתם מישהו יודע אם זה בסדר שזה ככה?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  17. Started by or_y,

שלום. יש לי רשת אלחוטית כבר כמה שנים. אני משתמש בMAC Filter לצורך אבטחה. השבוע קניתי ראוטר חדש (WRT54GL), דבר שגרם לי לחשוב שוב על האבטחה של הרשת. האם יש באמת צורך ברשת ביתית באבטחה של יותר מMAC Filter? אם כן, באיזה אבטחה כדאי להשתמש ולמה? תודה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  18. עלה הצורך להקים רשת קטנה בחיבור 1394, משום מה הכרטיס לא מופיע ככרטיס רשת כמו בוינדוס XP, איך אני מחזיר את האופציה ?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  19. אני לא צריך חיבור אלחוטי כי אם חוטי. מה אני צריך לעשות כדי שבשני המחשבים יהיה אינטרנט ? תודה

• 7 תגובות
    • 840 צפיות
  20. שלום, הגדרתי VPN SERVER על וינדוס 7 כמו שמתואר במדריך הזה http://www.howtonetworking.com/VPN/win7vpn1.htm בנוסף הגדרתי VPN CLIENT גם כן על וינדוס 7, אני מצליח להתחבר מה CLIENT ל SERVER ולשתף קבצים בניהם והרשת עובדת הבעיה היא שה SERVER משום מה לא משתף את חיבור האינטרנט שלו, למישהו יש מושג כיצד מגדירים ל SERVER לשתף את חיבור האינטרנט מצורפות שתי תמונות אחת של ה CLIENT ואחת של ה SERVER דבר מוזר נוסף הוא שב SERVER ברגע שה CLIENT מתחבר הוא מראה כאילו הוא לא מחובר (ראו תמונה) למרות שבפועל הרשת עובדת ואני מצליח לשתף קבצים בין שני המחשבים למישהו יש מושג למה? תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  21. יש לי חיבור 750K ואני מוריד על 90~ שזה סביר אבל אני עכשיו מוריד 8 דברים במה והוא מוריד על 15~ כל אחד, יש אפשרות *שיעול* חוקית*שיעול* לעשות את האנטרנט מהיר יותר?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  22. הי כאשר אני עושה connect לרשת דורש כמה פעמים עד שמתחברים לרשת אני עושה מספר פעמים disconnect ו connect ורק אז יש חיבור תקין לאינטרנט התהליך עצמו לוקח זמן ארוך מה אתם מציעים ?

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by OmegaShadow,

מה ההבדלים והאם זה מצדיק את ההפרש במחיר ? בדקתי בויקיפידיה וזה נראה שההבדל הוא רק ב- firmware שאיתו הם מגיעים.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  24. הרשת מורכבת משני מחשבים בסך הכל, כאשר לכל אחד כרטיס רשת אלחוטי והם מחוברים במצב AD HOC. לאחד יש XP ולשני 2000 (והוא הקליינט). הכל עבד סבבה עד לפני יומיים... מצב התקשורת בשורת המשימות הוא עדיין על "מצויין" כלומר הכרטיסים מזהים זה את זה אבל בחלק של "פעילות" יש שתי קטגוריות: נשלח והתקבל. בשני המחשבים רואים ב"נשלח" מספר גדול, וב"התקבל" אפס. עשיתי גם שחזור ללפני כמה ימים במחשב הראשי (XP) ולא עזר. אין לי מושג מה השתנה...

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  25. Started by shaks,

עד היום לא היה לי פינג גבוה (אני בנטויז'ן בחבילת 750) מאז שהחלפתי מחשב יש לי פינג גבוה במשחקים פעם זה היה 80-130 והיום מאז שהחלפתי מחשב למחשב חדש ויותר חזק יש לי בעיית פינג ( וזה לא רק במשחק אחד זה בכל המשחקים) איך אני יכול לפתור את זה? עשיתי סריקות ספייוור ווירוסים והורדתי לתוכניות שלא צריך בSTARTUP בעזרת MS CONFIG וזה לא עזר מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? המודם אגב הוא ALE 130 שקיבלתי מבזק

• 2 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים