רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי את הסמל הזה עם הסימן הצהוב ליד השעון וכשאני לוחץ עליו זה מה שזה מראה לי מישהו יודע מה זה או איך מתקנים את זה????
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר "SIEMENS SL2-141 " והWireless Security היא במצב Disabled , אני רוצה להפעיל אותה אבל אני לא יודע באיזה סוג אבטחה לבחור מהרשימה. תמונה: http://img115.imageshack.us/img115/755/dsjn7.jpg באיזה סוג אבטחה לבחור?
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אנשים אני צריך מכם המלצות על נתב שגם יחייג (או יחייג דרך אלקטל רגיל) וגם יהיה אלחוטי בנוסף שאלה קטנה מה ההבדל בין AC ל נתב אלחוטי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתחילה היום כאשר הדלקתי את המחשב. פתאום רשום כבל רשת מנותק. בבית שלי יש שני מחשבים שמחוברים לאנטרנט ע"י רוטאר (270) וסוויץ'. בעיקרון שום דבר לא השתנה מאתמול. ויש אנטרנט במחשב השני מה שצימצם את גורם הבעיה למחשב עצמו. הסרתי והתקנתי את הדרייבר של הכרטיס רשת (כרטיס מובנה בלוח אם של אסוס M2N-E) ואחרי הגדרת הכרטיס עדיין אין אנטרנט. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
שלום, אתמול לאחר זמן רב התקנתי את ה- DD_WRT בגרסאתו האחרונה (23 SP2). מאז בכל פעם שהביטורנט עובד (לא במהירויות מדהימות ) הגלישה באינטרנט במקביל הופכת לבלתי אפשרית. מלבד הפירמוור הנ"ל לא שיניתי כלום בהגדרות השונות. יכול להיות שישנן הגדרות בראוטר שאני מפספס... מישהו יכול לעזור ? :s05:
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם :hi: ברשותי מחשב נייד מדגם R40 של LENOVO , ואין בו כרטיס רשת אלחוטי פנימי. אני יכול כמובן, לחבר לו כרטיס רשת אלחוטי לUSB אבל, רציתי לדעת -- מומלץ יותר לחבר כרטיס רשת אלחוטי לPCMCIA ?? אם כן איזה דגם מומלץ ? תודה רבה !!
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
-
שלום,התקינו לי לפני כמה ימים רשת אלחוטית בבית ואחי טוען שהרשת האלחוטית סגרה כל מיני PORTS מה שלא מאפשר לנו להמשיך בעסקי הMIRC ;D . זה נכון? אם כן יש דרך לסדר את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אני משתמש הרבה בתוכנות שיתוף ,תקציב עד 500~. תודה.
-
- 11 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני מחובר ברשת ביתית יחד עם מחשב אחר , כשאני מנסה להיכנס לתיקיות מסויימות במחשב האחר כגון תיקיית הפרוגרמס פיילס אני מקבל הודעה שאין לי הרשאה להיכנס ... וכו'... למרות שהתיקיות האלו משותפות עכשיו שאלתי היא כזאת ..האם אני יכול לשנות את ההגדות של המחשב האחר ( שיתוף מלא של כל התיקיות) והאם אני יכול גם להיכנס באיזה שהיא דרך לכל תיקייה שאני רוצה . מהמחשב שלי . אני רוצה להבהיר שהרווטר הוא st-lab .
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
(ynet)http://images.maariv.co.il/channels/13/ART/471/547.html שנצפה לירידת מחירים? I don't think so
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אלחוטית בבית ואני ממש חייב את עזרתכם. השרטוט של הבית: הרכיבים של הרשת האלחוטית: 1 - xbox 2 - xbox360 3 - מחשב ישן שמשמש היום רק להורדות 4 - מחשב חדש שאני עובד עליו 5 - מודם הכבלים 6 - מודם אלחוטי (שכנראה יהיה WRT54GL) אני רוצה לבנות את הרשת בצורה כזאת שאני אוכל לראות בטלויזיה שבסלון סרטים וסדרות מהאינטרנט. איך אני יכול לארגן את הרשת בצורה כזאת שאני אוכל להנות בטלויזיה שבסלון מסרטים וסדרות שאני מוריד, וגם לעבוד עם המחשב בממ"ד וגם להוריד עם המחשב הישן (שיהיה איפה שהוא בבית). הערה: הממ"ד הוא החדר עבודה שלי ולכן, כמו שניתן לראות בשרטוט המצורף של הבית, מחשב העבודה שלי (4) חייב להיות בממ"ד. מכאן אני מתחיל להסתבך :s05: רציתי לשים את הXBOX בסלון …
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות נתב כאשר הדרישות החשובות הן בעיקר: טווח רחב - גדול עד כמה שניתן יציבות כמובן לפחות חיבור USB אחד המטרה העיקרית תהיה כשימוש לאורחים בצימרים כאשר הנתב ימוקם קומה אחת מעליהם והמרחק הוא בערך 20 מטרים עם קירות בדרך מהיחידה הרחוקה ביותר בעיקרון התקציב עומד על 600 ש"ח גמיש - אם יש בפחות מתקציב זה אז זה יהיה עדיף כמובן. קראתי סקירה על DIR-655 של D-LINK - האם הוא משתלם למחירו? 650 ש"ח בערך בנוסף יש מאותה חברה את ה 615 שלפי סקירה קצרה של קונה ב ZAP - הטווח שלו (אם להאמין כמובן למה שנרשם שם) נשמע מרשים והוא עולה כמחצית מה 655 תודה מראש על העזרה, אלעד.
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הי, אני מחובר עם ראוטר 3COM לאינטרנט. הבעיה היא שכאשר יש הפסקת חשמל לדוגמא אז הגדרות מתאפסות ולא נשמר ההגדרות שעשיתי. אני צריך מחדש להכניס את ההגדרות שלי כל פעם שזה קורה. אני משתמש בחיבור dynamically דרך HOT.... אחרי שאני עשה את ההגדרות אני לוחץ על SAVE ו REBOOT ועדיין זה לא עוזר... מה אני מפספס פה ? אני חושב שפעם זה היה שומר את ההגדרות...
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מחשב קליינט בקומה למטה שלפעמים מגלה את הראוטר האלחוטי שלי בקומה למעלה ב3 פסי קליטה, ולפעמים לא מזהה אותו כלל. מה יכולים להיות הגורמים המשפיעים על הקליטה, האם זו נחשבת פעילות נורמלית של הראוטר ורשתות אלחוטיות בימינו ואם לא, מדוע זה קורה ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
1) האם שווה להתחבר דרך יס אני מתלבט בין המבצעים של 1 מגה דרך יס או 1 מגה דרך ברק זה עולה 139 שקל? 2) האם אני צריך להתקשר גם לבזק וגם לספק שאני בוחר או שמספיק להתקשר לספק ואם דואגים להביא את יס לחבר לי אתה המודם וכו': 3) האם יש מודם מסוים שכדי לי לבקש ומי מביא לי את המודם הספק או בזק? 4) בנתיים זהו אבל אם יש לכם הערות אני אשמח לשמוע תודה ביי
-
- 8 תגובות
- 803 צפיות
-
-
האם גם הוא ניתוב גיימר? (בנוסף ל- 212.179.37.1) תודה.
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-
-
תגידו חשבתי על רעיון מזה שווה ומשתלם. אני גר בבניין עם 6 דירות. וחשבתי לעשות דבר כזה: לעשות מהירות 100Mb בתשתית ובספקית, הן הציעו לי מחיר של 600 ש"ח ממוצע לחודש לשתיהן. עכשיו זה נשמע די מופרך ויקר... אבל אם אני אציע לשכנים שלי בבניין שכולנו נתחבר לאותו אינטרנט, משמע על אחד ישלם בחודש 100 ש"ח בחודש על אינטרנט. (כולל לספקית ולתשתית) עכשיו זה נשמע די משתלם מחיר של 100 ש"ח בלבד גם לספקית וגם לתשתית למהירות 100Mb ! עכשיו בבניין יש לאורכו את כל ארונות המשמל וכל הכבלים האלה.. ומשם גם הכבל של HOT עובר אלי וגם של בזק וכו'.. אפשר עכשיו לחבר ישירות לשם את המודם ואת הראוטר ואז להוציא את 6 כבלי רשת מהראוטר כל אחד לביתו ואם הראוטר יצליח גם לשדר טוב למרחק אז מי שירצה גם לגלוש בצורה אלחו…
-
- 4 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום רב, כבר הרבה זמן שאני חווה בעיות בחיבור לאינטרנט. החיבור פשוט קורס. זה יכול לקרות כל כמה דקות, לפעמים כמה שעות, ולעיתים, רק לעיתים, החיבור מצליח להחזיק כמה ימים בלי להתנתק. והבעיה הגדולה ביותר היא שהתדירות של הקריסות האלה רק הולכת ועולה... אנסה לתת כמה שיותר פרטים על מנת שתוכלו לסייע לי: אני מחובר לאינטרנט בתשתית בזק במהירות 10M והספק שלי הוא בזק בינ"ל, גם כאן המהירות היא 10M כמובן. יש לי מודם של בזק מדגם RTA-1320a וראוטר אדימקס BR-6425N. לרוב הניתוקים האלה לא מגיעים עם הכבות של נורות בראוטר או במודם, כל הנורות דולקות רגיל. בנוסף, ניתוק מהחשמל והחזרה של רק אחד מהשניים, ראוטר או מודם, לא משיבה את הרשת. רק כששניהם מכובים ומודלקים מחדש הרשת עולה. לרוב מחובר לרשת רק מחשב…
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
היי לכולם.. לפני שבוע שדרגתי את המודם SAMSUNG שלי לראוטר לפי מדריך ברשת, ולמשך שבוע הכול היה חלק... אך אתמול התחילו הבעיות אחרי כמה דקות שהראוטר מתחבר, הוא מאבד את ה SYNC, ונורת ה-ADSL מתחילה להבהב... בדקתי את דף ההגדרות של הראוטר בדף הADSL שמראה את מצב ההתחברות לרשת הADSL, והוא תמיד נע בין שלושת המצבים האלו: EXCHANGE ACTIVATION TRAINING בד"כ הוא היה צריך להתחבר, אז הדף היה מראה מצב SHOWTIME, אבל עכשיו קורה רק לכמה דקות, אם בכלל.. אם אני מאתחל ת המודם מחדש, הוא אכן מתחבר, אך אחרי דקה או שתיים הוא שוב מתנתק.. לפעמים הוא שוב מתחבר, אבל שוב הוא לא מחזיק מעמד.. כל המכשירים בבית מחוברים דרך פילטרים, ולא שינית שום דבר שיכול לגרום לבעיות סינכרון, כך שאני מניח שהבעיה הי…
-
לא יודע אם זה שייך לפה, פשוט לא מצאתי מקום יותר מתאים. בכל מקרה, יש לי איזה עבודה ונתקעתי בשאלה: תאר את שרשרת התהליכים שמתבצעת מבקשת שירות אינטרנט ועד קבלת הדף המבוקש. אם מישהו יכול להסביר את התהליך אני ישמח =]
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
במזל טוב הותקן לי RAUTER 2WIRE 1800HG האם למישהו הותקן ראוטר כזה יש לי בעיה שבזק טוענת שהבעיה של וינדוס איקס פי שלי ספציפי כדי להכנס לראוטר אני צריך להכניס ID או שם HOMEPORTAL לאחר שהתקינו והכל פעל כמו שעון במחשב שלי הקרוב לרווטר רוב הפעמיים אני לא יכול להכנס ואילו למחשב השני אין שום בעיה. הבעיה שניסיתי SAFE MODE NETWORLING וזה לא נכנס מחקתי ספאמים ותיקנתי רגיסטרי ווזה עזר פעם ראשונה אך לאחר מכן שוב אין כניסה לא התקנתי שום תוכנה חדשה ואפילו ביטלתי מלא דברים שעלו בהתחלת המחשב אז מי שיודע אשמח לשמוע
-
- 1 תגובה
- 803 צפיות
-
-
נגיד ויש לי כתובת של קובץ שאני רוצה להוריד אבל אי אפשר להוריד את זה בגלל שזה מכוון למישהו מסויים האם יש דרך בכל זאת להוריד את זה?
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב נייד Windows 10 המחובר לאינטרנט דרך WIFI בצעתי חיבור גשר בין חיבור ה WIFI לחיבור ה ethernet. חיברתי כבל בין מחשב לינוק ישן למחשב הנייד. הגדרתי למחשב הלינוקס כתובת IP קבועה. יש פינג ממחשב הלינוקס למודם אך אין גישה לאינטרנט. פינג לגוגל מראה אין גישה לרשת. כל עזרה תתקבל בברכה
-
- 0 תגובות
- 803 צפיות
-