רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, קבלתי היום ראוטר חדש של DLINK מבזק (DSL6740U-G2), אבל אני לא מצליחה להתחבר לניהול של הראוטר.. הסיסמאות הרגילות של admin/admin לא עובדות... עזרה?
-
- 2 תגובות
- 16k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של edimax BE204Wg והשבוע קיבלתי מבזק ראוטר siemens sl2 141 השאלה היא מה יותר טוב כדאי לי להחליף?? שאלה שנייה! קראתי שיש קשוחות שבנו באופן פרטי כלומר לא היצרן אפשר הסבר במה זה עוזר ולתת לי פרטים על זה עבור הראוטרים שלהלן? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברת Trendnet היא בדרך כלל הראשונה להציג מוצרים חדשים ופורצי דרך בתחום הרישות הביתית. לקראת תערוכת CES 2011, שתפתח בשבוע הבא, מציגה Trendnet שני מוצרים חדשניים נוספים. כל הפרטים כאן -- http://www.netcheif.com/blog/?p=972 שבוע טוב. CHEIF
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, זקוק לעצה. אני עם רשת בייתית של שלושה מחשבים, שניים עם אובונטו ועוד אחד בdual boot עם Win7 ו Rhel 5. מחוברים קווית (ולעיתים אלחוטי) לראוטר, השלישי רק באלחוטי. לראוטר מחובר דרך USB הרדיסק טרה של HP, שמשתף את כול המדיה לתחנות(דרך FSTAB). עכשיו הבעיה: כאשר אני מבצע סריקות ע"ג הראוטר - לדוגמה נותן לAMAROK לעדכן את הספריה או XBMC או DIGIKAM, אני מקבל "תקיעות". לעיתים זמניות ולעיתים אין לי שום ברירה אלא לעשות ריסטרט לראוטר. שאר הפעולות, לדוגמה - קריאה, כתיבה, הזרמה עוברות בלי בעיות.כול המחשבים יכולים ליצור את הבעיה. ניסיתי להחליף את הראוטר, אותה בעיה חזרה גם בNETGEAR של בזק וגם ב-DLINK 2650U חלופי. ניסיתי גם להתייעץ עם התמיכה של בזק, אבל שם אמרו שאני הראשון שמדווח…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי ראוטר של boardcom t182 ב012 והייתי רוצה להשתדרג. מחפש ראוטר שיכול לשדר גם בתדר 5ghz בתקציב עד 700 שקלים. אשמח להמלצות :)
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! בטח חלקיכם מכיר את התוכנה JRIVER MEDIA CANTER (נגן מוזיקה וסרטים). התוכנה עצמה ברמה מאוד גבוהה, שומעים אחלה הכל טוב. אבל יש לתוכנה הזאת אפליקצייה (גם לאנדרואיד וגם לאייפון, אבל לי יש אנדרואיד) שנקראת GIZMO ומאפשרת להזרים את כל הספריה שיש לך על המחשב, לפלאפון. האפליקציה משתמשת במפתח שמספקת התוכנה (אחרי הרשמה לשרת או משהו כזה) כדי להתחבר לשרת שלי. המצב הוא כזה: אני לא מצליח להתחבר מה3G של הפלאפון לספרייה שלי בשום אופן! אני מתחרפן כבר! שום פיתרון בפורום של התוכנה לא עזר. שום דבר אחר לא קיים באינטרנט. פעם זה כן עבד לי (אז החלפתי רום לפלאפון ומאז זה לא עובד, וגם כשעבד אז הייתי צריך כל פעם לעשות PORT FORWARDING לאייפי הספציפי שGIZMO בחרה להתחבר אליו, ולפורט מסויים (…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמתי לב שכל יום במעבר מ- 23:59:59 ל- 00:00:01 האינטרנט בבית שלי מפסיק לעבוד . פשוט הקישור לחברת האינטרנט Bezeqint מפסיק לעבוד . האם זה קורא אצלכם ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! בעבודתי יש קליטת(נקרא לו א') WAILERS שכולם (מי שיש לו כרטיס USB לקליטה) יכולים לגלוש עליו.(משמע, אין לו קוד) בחיבור א' יש חגיגה.(לפחות אני חגגתי עליו) בחיבור ב' יש פיקוח. כרגע אני מחובר דרך חיבור ב', שזה עם כבל שזה לכל המשרדים. שני החיבורים הם של מקום עבודתי, משמע שלטכנאי היה את כל הנתונים,גם גישה למחשב שלי וגם גישה לשרת. והוא חסם לי את הגישה..כולם יכולים לגלוש, ורק לי מופיע חיבור מוצפן!. השאלה היא, איך אני עוקף את החסימה? איך הוא חסם אותי? אם הוא נגע רק במחשב שלי, לשנות IP יעזור?ואם כן אז איך לשנות IP? או למשל לעשות שחזור מערכת? או שהוא נגע במחשב שמוחבר לשרת, ומשם חסם אותי?ואז אני צריך את הקוד? החיבור של המשרדים מעפן ואיטי. תודה לכל עזרה!
-
- 2 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום כולם יש ברשותי 3 מחשבים שאני רוצה לחברם לאינטרנט (כבלים של ברק 750 אני גר בהרצליה אז זה של ערוצי זהב ואין חיבור קבוע צריך להשתמש בחיגן lt2p מודם של טריאון ויש מגבר) אז ראשית אני צריך המלצה לראוטר שיעמוד בנתונים למעלה וגם אני צריך הוראות התקנה קינפוג וככה וחיובר למודם ושטיות כאלה כלומר יש לי 3 מחברים רואטר מודם ו4 כבלים רשת מה אני עושה עם כול זה? אם אני לא טועה מחבר את המודם לראטור עם כבל רשת ומהסוויץ שבראוטר מעביר 3 כבלים לכול מחשב ? ומה הלאה ? איך אני מקפנג תחגין ? איך אני פותח פורטים בפיירואול שלו? והאם הפיירוואל של הראוטר מספיק? אם לא הצעות לפיירוואל טוב יתקבלו בברכה תודה!
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות את זה? בWIN98 היה WINPOPUP, עכשיו שאני משתמש בXP אני לא מוצא אפשרות דומה...
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שהדיון מתאים לפורום זה. אם לא סליחה מראש ולהעביר עכשיו לשאלה .. אני רוצה מערכת PHP עדיף חינמית שתהיה מין פורטל משולב עם פורום ! לא הייתי מתנגד למערכת פורטל עם פורמים של SMF אבל איזה מערכת מומלצת וכדאית ואפשר הסבר על מה זה BRIDGE וןזה באתר הראשי של SMF .! והסברים לגבי MK PORTAL ו JOOMALA וXOOPS . אני ממש מודה לכל מי שיעזור מקרב לב .
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אני מעונין לחבר שני מחשבים לאינטרנט דרך רשת הבעיה שני מחשבים בקומות נפרדות ע"י כרטיס רשת וחיבור רשת של וינדוס זה לא אפשרי עקב חיווט לא נוח חיבור רשת אלחוטית לא מומלץ כי יש מרחק והבדלי קומה אז מה ניתן לעשות{במחיר סימלי}?
-
- 2 תגובות
- 983 צפיות
-
-
שלום אתמול לאחר מספר ניתוקים רבים הסתכלתי ב-event viewer של windows וניתקלתי בשגיאה 1014 הרבה פעמים שחוזרת על עצמה כל פעם שיש ניתוק "name resolution for the name teredo.ipv6.microsoft.com timed out after none of the configured DNS servers responded" מה הולך פה? בבקשה עזרה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן, בוקר טוב אני כרגע חייל שמעוניין לשדרג את האינטרנט(כשאני בבית אני משחק די הרבה) יש לנו כרגע HOT, 15mb של ותשתית hotnet(אם אני לא טועה) בעבר היה לנו בזק וזה היה ממש שונה ויותר מהיר, כיום אני מעוניין להביא שוב בזק על אילו חבילות אתם ממליצים לי(מזכיר שאני משחק משחקי רשת כגון CSGO). הנתב שבזק סיפק לנו אז היה NETGEARVVG2000 והוא היה פח, אחרי מספר חודשים היה לו ניתוקים מטורפים איזה ציוד קצה אתם ממליצים ממה שלבזק יש להציע?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של סיסקו 1600 איך אני מתחבר תקנפק ב TELNET ועם יש לו כתובת קבוע כמו לראוטר רגיל ?[br]פורסם בתאריך: 31.03.2009 בשעה 13:50:11 טוב הסתדרתי יש קבל שצד אחד COM צד שני רשת איתו בעזרת TELNET מקנפגים
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, כשעבדתי באוניברסיטת חיפה אמרו לי שהרשת מוצגת כפתוחה, אבל ברגע שאתה עושה לוג-אין (אפילו כאורח) בדף ה"חוקים" שקופץ בכניסה לרשת, התקשורת הופכת להיות מוצפנת ואין סכנה לסניפינג... לא יצא לי לבדוק את זה בעצמי אבל סמכתי עליהם (ועל קינדי סטון שחיזק את זה). כרגע כשיש את התוכנה לסניפינג של חשבונות פייסבוק וכו' (תוסף כלשהו לפיירפוקס, נדמה לי פיירשיפ) אני מנסה להריץ את זה כמה דקות ברשתות פתוחות אחרות שאני משתמש בהם כרגע (שעדיין אני חייב ללחוץ אישור בדף החוקים שלהם קודם), ואני קולט המון חשבונות פייסבוק וכו', משמע הרשת לא מוצפנת/מאובטחת אז אני לא נכנס דרכם לחשבונות אישיים שלי, לא רוצה לקחת סיכון. דבר נוסף זה שהכרטיס רשת האלחוטי במקבוק פרו 2010 לא תומך באיזשהו פרוטוקול "הקשבה" אז א…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
השאלה היא לגבי הפיירוול המובנה של הראוטר האם הוא חוסם מזיקים ורוגלות יותר טוב מפיירוול מבוסס תוכנה? (מה הוא חוסם בעצם?) האם מספיק להפעיל אותו מבלי להגדיר כל מיני מאפיינים בתת קטגוריה של הפיירוול (כי בבררת מחדל הוא מנותק ) וזה כל מה שצריך? קיבלתי את הראוטר רק לפני שבוע אז אני לא ממש בעיניינים ראוטר SIEMRNS SL2-141
-
- 2 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אני מחפש טכנאי רשתות עצמאי (אחד שלא מוכר ציוד ושאין לו אינטרס לציוד מסויים) ע"מ לייעץ לי בתחום בעסק (חברת המרכיבים חדרה בע"מ). החברה עוסקת בתחום אלומיניום לבניין. אפשרות גם לבצע הגדרות ברמה הטכנית. תודה אורן
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
זהו הלינק - http://msnvideo.msn.co.il/video/ משום מה אצל חבר שלי ניתן לצפות בכל קטע וידאו ,ואצלי את רוב הקטעים הוא פשוט לא מצליח להקרין... מה יכולה להיות הסיבה לכך? יש לי XP פנטיום 4 עם כ.מסך מתקדם. תודה....
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם בביתי יש שני מחשבים, אחד חובר לאינטרנט דרך מודם כאשר המחשב השני מחובר חוטית דרך ראוטר BR-6504N למודם. המחשב שעובר דרך הראוטר הייתה מותקנת בו מערכת הפעלה של ויסטה 64ביט ובחודשים האחרונים שמתי לב שאני מקבל את השגיאה connectin with the server was reset ברגע שאני מנסה להוריד קבצים בHTTP.. ניסיתי להוריד קבצים דרך פיירפוס ודרך אופרה ועדיין אותה שגיאה יש לציין שדרך טורנטים אין את הבעיה הזאת. חיברתי מחשב נייד דרך כבל הרשת של המחשב (בנייד מותקן אקספי 32 ביט) וזה עבד חלק דרך המחשב הנייד עשיתי פירמוט והתקנתי אקספי 64 ביט ועדיין יש אותה בעיה התנקתי 32 ביט אקספי והבעיה נפתרה עכשיו זה חשוב לי העניין של 64 ביט ולכן אני רוצה לפתור את הבעיה עכשיו איפה הבעיה? בראוטר או בכרטיס רש…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אשמח להמלצות בזאפ ראיתי ממחירים של 50 ש"ח, השאלה האם הם שווים משהו...
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב הנייד שלי אני מקבל הודעת שגיאה שאני לא יכול להתחבר לאינטרנט כמו בתמונה untitled1 או שלפעמים אני גם מקבל הודעה כמו ב untitled2 בכל אופן אני לא יכול להתחבר לרשת האלחוטית שלי ואין לי מושג למה... אולי לכם יש? ד"א, אני משתמש במחשב הראשי במודם/ראוטר של 2WIRE דגם 1800HG ***עריכה*** טוב נו כבר רואים שמאוחר לי ושאני צריך לישון... העליתי את התמונות [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני נמצא בבית בעל 2 קומות. המחשב שלי נמצא בקומה מתחת לראוטר. ראיתי פעם ולא זוכר כ"כ שיש כמו משהו שמחברים לראוטר והוא מגביר את הקליטה. מהו בדיוק והיכן ניתן להשיגו? אני מדבר על זה ולא על מגביר קליטה, משום שמגביר קליטה שמעתי שמתנתק הרבה פעמים. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לחבר את הראוטר הזה ונראה לי שזו הסיבה שהוא מקבל חרא פינגים ב-Company of heroes תבינו שאפילו איתי הוא לא הצליח להתחבר(כלומר במשחק שפתחתי למשל הוא לא מצליח להתחבר עקב בעיות תקשורת) הוא אומר שהוא כיבה את הפיירוול של הראוטר ופתח פורטים למשחק עריכה: טוב הצלחתי לעזור לו לפתוח פורטים..לא נראה לי שזה הראוטר כנראה הספק: בזק"ב, מקווה שיפתרו את הבעיות בקרוב תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
במקום העבודה שלי אני קולט כמה רשתות אלחוטיות אבל כולן מאובטחות האם יש דרך להתחבר לאחת מהן???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-