רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהשאלה כבר עלתה בעבר, אבל נכון לעכשיו מה עדיף ADSL או כבלים ?
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים מחוברים אחד עם השני כולל מדפסת משותפת השאלה שלי האם אפשר לחבר אותם לאינטרנט ששתי המחשבים יעבדו בו זמנית עם מודם רגיל ( לא ADSL )
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אנא עזרו בבקשה. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה באו אליי חברים וראו אצלי איך ששידרגתי את המודם והם דיי התלהבו מזה וראו אפילו קצת הבדלים במהירות אצלי ואצלהם (אותה חבילה, אותו ספק), הם גם ביקשו ממני לשדרג להם את המודם גם, הבעיה היא שמחשבים זה לא בדיוק הקטע שלהם ואם יקרה מצב שבזק יחסמו את השיטה הזאת הם יתקעו עד שאני יבוא לסדר להם, דבר שיכול לקחת כמה ימים כי אני דיי עסוק בתקופה האחרונה... בכל מקרה שאלתי היא האם יכול להיות מצב שבזק יוכלו לחסום את שיטת ההתחברות עם המודם המשודרג ?
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
היה לי שיתוף אינטרנט מלא ולא בעייתי בין 3 מחשבים בבית. בשרת האינטרנט שלי החלפתי את הכרטיס רשת הקודם (ריאלטק פשוט) בכרטיס חבל"ז (3COM 10/100/1000 גיגהביט) ועכשיו שום מחשב לא רואה את השני שלא לדבר על שיתוף אינטרנט.. עזרה ?! נ.ב - כמובן שהעתקתי את ההגדרות רשת לכרטיס החדש ועשיתי שוב שיתוף ואפילו הרצתי את ה WIZARD של XP בכל מחשב שוב.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה!!! אני רוצה לדעת מה יותר מישתלם לעשות: אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב או adsl? השאלה השנייה שרציתי לשאול זה: האם באינטרנט של ערוצי זהב אני משלם על ספק או מקבל אותו חינם?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם באינטרנט של ערוצי זהב צריך גם לשלם על ספק? או בכל אינטרנט בכבלים ?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים ומודם אלקטל אחד, אז עכשיו המחשב החדש מחובר עם NIC o/b למודם ועם כרטיס רשת שני הוא מחובר למחשב השני ( בו גם יש כרטיס רשת...) באמצעות כבל מוצלב. יש עוד משהו שאני צריך לעשות עכשיו, כמו הגדרות שונות? במחשב שמחובר למודם יש XP ובישן יותר יש ME. ד"א לא מצאתי תפרון בחיפוש...
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
הרשת בנויה מ-5 מחשבים 3 WIN 98 1 WIN 95 ואחד WIN XP HE כל תכונות הרשת עובדות פרט ליכולת להדפיס ממחשב עם WINXP (אני רואה את המדפסת המשותפת - מצליח לתת הדפסה אבל מקבל שורה שכתובה בגיברריש). תודה על עזרתכם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מדבר על שתי מחשבים שה SERVER הוא windows xp pro ויש לו שתי כרטיסי רשת כי אחד מחובר ל ADSL והשני לכרטיס רשת בשביל הרשת הביתית וה CLIENT הוא win98 se עם כרטיס רשת וכמובן כבל מוצלב זה ברור רציתי לשאול אתכם מה הדרך הכי מהירה מבחינת הגדרות כדאי פשוט לעשות דרך האקס פי את ה home small network disk וזהו או שיהיה התנגשויות בגלל שזה שני מערכות הפעלה שונות ? תודה מראש חברה... וכמובן בסופו של עניין אחרי כל ההגדרות מה הדרך הכי טובה לשתף את האינטרנט בהם ? שוב תודה
-
- 2 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום בקרוב מאוד אני עושה רשת ביתית בין שני מחשבים , רכשתי שני כרטיסי רשת של חברת Zoltrix. ורציתי לדעת אם מישהו התנסה בעבר עם כרטיסי רשת מסוג כזה . תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני עומד לעשות סוף סוף ADSL אבל יש לי מרכזייה בביית ובזק אמרו לי שזה יעשה בעיות אם אני יקח מודם שעובד עם כרטיס רשת (מה שיש לכם) הם אמרו לי לקחת מודם USB וזה יהיה בסדר.....השאלה היא האם הUSB יותר איטי מהרגיל? אני ירגיש את זה?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למי יש מידע על הפרוייקט הזה ? מה נעשה במסגרת הפרוייקט והיכן "חוות החיות" הזו נמצאת ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם זה נכון שיש איזשהו דיסקט שיכול ליצור את הרשת ? בנסיונותיי להקים את הרשת כל מחשב זיהה את עצמו ברשת אבל לא את השני. האם יתכן שהבעיה היא שמדובר בשתי מערכות הפעלה, אחת עם NTFS והשנייה FAT32 ? כיצד יוצרים דיסקט שכזה ? - הבנתי שזה אפשרי לXP . האם גם אפשרי ל WIN2000 PRO?
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת ביתית והמחשב שלי מחובר לסויטץ' שמחובר למחשב של אבא שלי במחשב שלי מותקן WinXP HOME ובשל אבא שלי 98 כשאני מנסה לשחק משחקי רשת עם המחשב של אבא שלי, המחשב שלו לא מזהה את השרת שרץ על המחשב שלי (המחשב "הראשי") בשני המחשבים מותקן IPX בשני המחשבים מותקנים כרטיסי רשת של אינטל (אם זה משנה משהו) הבעיה היא רק במשחקים, אני יכול נגיד להעביר קבצים ממחשב למחשב מישהו אולי יודע מה הבעיה, ואיזה הגדרות צריך לשים/לשנות? (המשחק הוא RTCW שמבוסס על המנוע של קויק3)
-
התקנתי משחק טניס ולאחר ההתקנה שבאתי לפתוח את המשחק זה רושם לי הערה שהוא לא יכול לפתוח את המשחק כי יש בעיה ב- directx graphics מישהו יודע מה הכוונה מה קרה???
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
o.k אז יש לי סיטואציה עם שני תחנות Win98 וחיבור ADSL עם Alcatel SpeedToch Home, דרך אחת זה להפוך את המודם של Alcatel ל Pro?! ואיזו המלצות יש לדרך השניה? (תוכנת Proxy/Gateway) משהו כמו WinGate?
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
בעיה בInternet Explorer אחרי שהפכתי את המודם ל-PRO אני לא מצליח לראות אתרים לגלוש ברשת אבל ה-ICQ וה-MSN MS וKAZAA ניכנסים לאינטרנט אז למה אני לא מצליח לגלוש באתרים?
-
- 2 תגובות
- 810 צפיות
-
-
??? ואפשר המלצה לSWITCH טוב וזול של 8 פורטים?
-
- 2 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב שלי מביה"ס או ממקומות אחרים , אז שמתי לי קובץ שמאפשר REMOTE ASSISTANCE ושמרתי אותו במקום שאני יוכל להוריד אותו... עכשיו , מביה"ס יש שם 98 , איך אני יכול להתחבר אלי ? נגיד אפילו בתור שרת FTP או משהו כזה , אני רוצה להתחבר ל-XP משום שהוא רץ אצלי הכי הרבה , הלינוקס וה-98 "נדירים". אין שם גם PCANYWHERE או משהו כזה , אתם מכירים תוכנה שתעשה לי מהמחשב FTP עם סיסמא שאני יוכל להיכנס , אבל שתהיה די קשה לפריצה ?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מה הבדל בין כבל רשת עם 8 גדים ובין 4 גידים? שניהם יכולים להעביר 100BIT, אז מה הבדל?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום התקינו אצלי את מודם הכבלים ונתקלתי בבעיות ההלו: 1. כמובן ששמו את זה ב USB, רציתי להעביר את זה לכרטיס הרשת שלי אבל זה פשוט לא לא עובד, הכרטיס בסדר גמור אבל הוא לא מתחבר ונדמה לי שאני צריך להכניס הגדרות, בבקשה אני צריך עזרה (יש לי WINDOWS XP)!! 2. למה בקאזה אני מוריד באותה מהירות שהורדתי על מודם ה 56 שלי?
-
- 2 תגובות
- 908 צפיות
-
-
התקנתי רשת ביתית של שתי מחשבים שמחוברים בעזרת כרטיס רשת, עכשיו, שאני מנסה להכנס לכל מיני ערוצים במירק זה כותב משהו שצריך להתקין IDNET ולא נותן לי להתחבר... מישהו יודע מה לעשות??
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
האם יש דרך להגביל את מהירות האינטרנט (נגיד מתוך 750KB לתת לו רק 50) אחד מהמחשבים שמחוברים ברשת?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אפשר לעשות את זה? בWIN98 היה WINPOPUP, עכשיו שאני משתמש בXP אני לא מוצא אפשרות דומה...
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-