רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
מישהו יודע מה צריך על מנת לפרוש רשת אלחוטית על פני איזור של כ 3 ק"מ מרובע? מיכשור? עלות? מה צריך להיות לכל מחשב שרוצה להתחבר... מדובר על רשת Public זמינה לכל מי שנמצא באיזור ובעל כרטיס רשת אלחוטי... איזה פרוטוקול מומלץ (802.11???) האם מישהו התנסה במשהו בהיקף כזה או בחיבור אלחוטי בכלל, מה היחס בין מחיר לכזה פרוייקט לעומת פריסת רשת קווית דומה (100 MBPS)? בתודה משה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,אפשרי לעשות רשת מחשבים בי מחשב שמערכת ההפעלה שלו זה WIN98 ואד WIN XP ??? שאלה חשובה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי איפשהו את שני האתרים האלו אשר ניתן לבדוק בהם את המהירות באינטרנט בכבלים מתב ערוצי זהב והנה עוד אתרים לבדיקת מהירות: http://www.testmyspeed.com/ http://promos.mcafee.com/speedometer/test_0150.asp http://www.numion.com/YourSpeed/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו אני צריך לקנות עוד שלוש פיטרים דפקו אותי נטווזן ונתנו לי רק פילטר אחד אבל אני עדיין מרוצה.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחובר לאינטרנט המהיר בכבלים ויש לי בבית שני מחשבים ובהם windows xp. ניסיתי ליצור רשת בין שני המחשבים כך שבשניהם יעבוד האינטרנט וזה אכן הצליח. לאחרונה, התגלו תקלות (הכבל המוצלב עבר דרך חלונות ומחוץ לבית) כמו: אי הצלחה בשימוש ברשת כדי להעביר קבצים בין שני המחשבים ולעומת זאת כן הצלחה בהתחברות לאינטרנט בשניהם, וכעת האינטרנט עובד רק במחשב הראשי. רציתי לדעת מה אתם ממליצים לי לעשות, יכול להיות שזאת בעיה בהגדרות (אבל זה ממש לא נראה לי), אולי הכבל דפוק (הוא כבר מחורר בכמה מקומות בגלל שהועבר דרך חלונות), ואולי כדאי לי לחשוב על רעיון של רשת אלחוטית שתסדר לי את כל העניין.
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
רציתי להצטרף למבצע של נטוויז'ן בהתחייבות לחצי שנה ו100 ש"ח לחודש אבל... התקשרתי ברוב שמחתי אחרי ששכנעתי את אבא שלי ו? המבצע השתנה להתחייבות לשנה!!! 6חודשים ראשונים 100 ש"ח 6חודשים 150 ש"ח!!!! בסוף התחברתי לחבילה של ההתחיבות לחצי שנה: חודשיים ראשונים דולר ליום (לא גלשת לא שילמת) בקיצור 150 ש"ח לחודש 4 חודשים אחרונים 100 ש"ח לחודש בלתי מוגבל. לא הכי טוב אבל הכי משתלם.
-
הרכבתי Router והכל טוב ויפה אבל אני לא מצליח להתחבר ל- Kazza ? עזרה בבקשה .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
האם זה נכון שהמהירות של האינטרנט המהיר תיהיה יותר איטית עם מודם שמתחבר USB מאשר מודם שמתחבר לכרטיס רשת?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקווי זהב נותנים את המודם הזה ורציתי לשאול אם מישהו עובד איתו והאם אפשר להפוך אותו ל- Router כמו האלקטל... ? תודה The Doorman
-
- 2 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
משום מה גם פקודת expert וגם פקודת td prompt גורמות לי לקבלת unknown command. נכנסתי ב-telnet לא הכנסתי שם משתמש (פשוט לחצתי אנטר) ושתי הפקודות לא עובדות לי. מישהו יודע למה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם האופציה בכלל אפשרית ואם כן איך ? ? תודה בכל אופן !!
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי את החבילה של ה 750 ובמחשב במרכזי איפה שהמודם של הכבלים מחובר הכל עובד טוב קיצר התקנתי בשני המחשבים כרטיסי רשת בשוטים 100\10 וחיברתי בינהם כבל רשת והכבל רשת בסדר גמור אני מקבל אור ירוק בשני הכרטיסי רשת אבל משום מה במחשב הלא מרכזי זה עדיין לא מצליח להתחבר הוא רושם STAY OFFLINE או CONNECTED ושניהם לא נותנים לי כלום עכשיו אני מניח שזה משהו בהגדרות אז רציתי לשאול אותכם מה אני יכון לשנות בהגדרות כדי שהכרטיס רשת למעטה ישנה את האי פי אדרס שלו ויתחבר לאינטרנט נורמלי שאני מנסה לעשות REPAIR הוא רושם שהוא לא מצליח לתקן וקיצר המחשב למעטה לא מצליח לקבל את המידע מהכרטיס רשת שלמעלה למישהו יש פיתרון????? נ.ב לשני המחשבים יש מערכת הפעלה של XP. <אין צורך להתחנן. זה לא עושה רוש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום ??? אז הצלחתי להקים רשת וגם לגלוש באינטרנט, אבל אני לא מצליח לראות את המחשב השני ברשת לא רואה במארח את האורח והפוך . בחיפוש מחשבים ברשת מקבל את המחשב שממנו אני מחפש אבל לא את המקביל לו . במארח מערכת XP באורח ME . נא סייעו לי צעד אחר צעד . בברכה ראו
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עושה הפקודה ?Netstat ולמה כשאני מקיש אותה אז החלון מייד נסגר לי אין דרך שהחלון ישאר פתוח בלי שזה יסגור אותו?
-
- 2 תגובות
- 4k צפיות
-
-
-
כל אלה שמחוברים לאינטרנט מהיר בתבל שייצינו לאיזה חבילה, איזה ספק ומה מהירות ההורדה והפינגים הממוצעים שלהם בבקשה, כי אני רוצה להתחבר ולא להתאכזב יותר מדי...
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כידוע לכם , מודם הכבלים מתחבר לתשתית הכבלים- Coax כך שכל הדיירים בביניין נמצאים על אותו segement . ז"א שניתן להעביר מידע אחד לשני בצורה יחסית חופשית אם אתה מתחבר בעזרת כרטיס רשת וסיומת ל- Coax-BNC . ולכן נשאלת השאלה : עד כמה הרשת בכבלים בטוחה מפני פריצות ? הדיון כאן יכול להתחלק למספר נושאים עיקריים שיש לדון עליהם : 1.האם אני יכול להתחבר למודם הכבלים לפי כתובת MacAddress או כתובת רשת אחרת . 2.מה לגבי העברת פרוטוקלים של המודם , כמובן שהוא לא משמשמ כ- Router אך האם לדוגמא Netbios מקודם ע"י המודם . (שימו לב שלא מדובר על מודם אלקטל שכבר דובר עליו רבות בפורום ,ולא ניתן לשדרג את המודם בכבלים !). 3.קיום פרצות אבטחה במודם שצריך לשים לב אליהם . אכן שאלות חשובות שהדעת צריכה לשים לב…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמתי לב שכל יום במעבר מ- 23:59:59 ל- 00:00:01 האינטרנט בבית שלי מפסיק לעבוד . פשוט הקישור לחברת האינטרנט Bezeqint מפסיק לעבוד . האם זה קורא אצלכם ?
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים עם XP, כרטיס רשת בכל אחד מהם וכבל מוצלב (אין לי HUB). אחד המחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם USB ADSL. הפעלתי את האשף בשני המחשבים, שיניתי את ההגדרות הדרושות (IP במחשב ה-HOST וה-CLIENT). הבעיה היא שהמחשבים אינם מתקשרים זה עם זה - ה-HOST מציג את שני המחשבים, אבל מסרב לתת גישה ל-CLIENT, וה-CLIENT מזהה רק את עצמו. על גלישה ברשת אין מה לדבר... הווינדווס XP מדווח שהקישור בסדר ושני הכרטיסי רשת מהבהבים, אז מה פה לא בסדר? ???
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם WIN98 וADSL ואני הגדרתי את המחשב ל ICS אני רואה את המחשבים ב network neiberhood אבל זה לא משתף את האינטרנט בינהם עזרה!!!! בבקשה!!!! :'( :'( :'( רשת :AR15:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כאשר אני מחבר "רשת" מחשבים לROUTER אחד בשביל שיתוף אינטרנט אני גם רוצה להקים רשת ביניהם. האם לשם כך אני זקוק לכרטיס רשת נוסף בכל מחשב? או שאני יכול באמצעות הראוטר? הערה: כל המחשבים מחוברים לראוטר - לא רק אחד לשיתוף אינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להתנצל שלא עשיתי חיפוש על הבעיה הזו כי אני לא בדיוק מצליח לעשות חיפוש כי אני כל הזמן מקבל שגיאות (gateway timeout ואתר לא נמצא) כמו שכבר הסברתי מקודם בזמן האחרון יש לי מלא בעיות רוב האתרים שאני מנסה להכנס אליהם או שהם עולים לאט או כשאני לוחץ על כפתורים (כמו חיפוש) אני מקבל שגיאות (ארה כותרת הודעה) וזה ממש מתחיל לעצבן אני משתמש בADSL מודם אלקטל פרו וכמובן שבדקתי את כל ההגדרות וגם את הDNS גם במודם וגם במחשב הם מוגדרים כך: ראשי: 192.115.106.10 משני: 192.115.106.11 gateway: 10.0.0.138 בבקשה תעזרו לי אני משתמש ב-WIN98 (לא SE) מחובר לבזק בינלאומי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שמועה כזאת שאומרת שמודם בכבלים מוגבל בעזרת תוכנה או משהו בסגנון ושיש אפשרות להסיר את ההגבלה הזאת . האם מישהו מכיא את השמועה ויודע אם היא נכונה? ואם כן מישהו מכיר תוכנות?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-