רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום! ניסיתי לחפש את התשובה בפורום אבל לא הצלחתי. החלטתי לקנות ראוטר אלחוטי edimax 6204. הקטע הוא שיש לי אינטרנט בכבלים (013) והוא משתמש בחייגן לפני שאני קונה, הייתי רוצה לדעת האם זה אפשרי להתקין את החייגן גם על הראוטר, או שיש פתרון אחר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אז ככה יש מחשב שאני רוצה להוסיף בחדר לידי (קוו אוירי מוערך בכפחות מ-4 מטר לכל היותר.עובר דרך קיר ממ"ד), כאשר התשתית היא ADSL במהירות 5 מגה, בחדר המיועד אין חיבור לטלפון, והמטרה במחשב שיהיה "סלייב" היא גלישה והורדה. אני צריך עזרה - איזה ציוד לקנות, ע"מ להפעיל את העסק הזה כמה שיותר טוב וחלק, בלי נפילות או כל שטות אחרת שציוד פשוט גורם. תקציב : נתחיל ב-300 ש"ח ונראה מה יש להציע. התקציב גמיש. הוא יכול להמתח אם יש משהו ששווה להשקיע בו. תודה, swg
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
מצטער על הפיגור, אבל רציתי לשאול אך אפשר להגדיר את חיבור ה-ADSL דרך מודם ה-b-FoCus 270PR בחלונות אקס.פי באופן אופטימלי. זה נשמע מוזר, אבל אמרו לי שב-XP סוף-סוף יש אפשרות לזיהוי ADSL ולא כמו ב-98 להיות מוגדר כ-ISDN. אז כאשר התקנתי את החיבור דרך דיסק נזק, זה עדיין באופן מוזר הוגדר כ-ISDN. יש לי XP Pro SP1. אם יש איזה משהו שאפשר להציע, אז זה יתקבל בברכה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן אנשים....גיליתי משהו נדיר פתאום... יש לי 2 מחשבים בבית ושניהם מחוברים לאינטרנט לאותו מודם... Thompson RCA Cable Modem אחד מחובר למודם דרך USB והשני מחובר למודם דרך כרטיס רשת.. באתי לשלוח ממחשב אחד לשני באיסקיו והמהירות הייתה 500 K ואפילו יותר!!!!!!!!! לא נראה לי שזה רגיל המהירות הזאת...אז אם זה ככה אפשר לעשות רשת בניהם?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כיצד מגדירים סיסמה לגלישה בחיבור קווי למודם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כשבועיים קניתי מחשב נייד Dell 3521 i7 . בבית אני מתחבר לרשת דרך הוט עם ראוטר TP LINK . האינטרט במחשב הראשי עבד מעולה (עבד בלשון עבר מפני שהמחשב עצמו מושבת. הכבל רשת מחובר עדיין למחשב והמחשב לחשמל, אך הוא תמיד כבוי). בנוסף, מחשב נוסף מחובר לרשת והאינטרנט אצלו סביר מאוד. חשוב לציין שברשתות אחרות המחשב הנייד סביר אך גם לא מהיר במיוחד, אך ברשת הביתית האתרים בקושי עולים. בנוסף לכך, בערך פעם ביום לקראת שעות הערב המחשב לא מצליח להתחבר לשום רשת, אפילו לא לרשת שאני פותח באייפון. (רושם שהבעיה היא במתאם רשת האחלוטי - dell wireless 1703 אני קצת חלש בנושא ואשמח מאוד לעזרה. תודה (:
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש עזרה הראוטר שלי מתנתק linksys wrt54g v-5 frimware last updated למרות התקנת קשוחה אחרונה ואיתחול של ההגדרות הראוטר עדיין מתנתק גם בחיבור כבלים וחיבור adsl אשמח לעזרה בתודה-כספי
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כרגע יש לי רשת אלחוטית בבית, אבל אני לא מרוצה מהמיקום של הראוטר שלי. אומנם הקליטה בכל הבית מצויינת, אבל המיקום של הראוטר מפריע לי ואני מעדיף שיהיה בחדר אחר (בגלל מגוון סיבות). כרגע אם אני מעביר את הראוטר לחדר השני (שבו אני מעדיף שיהיה) אז קולטים רע מאוד (אם בכלל) בצד השני של הבית, שזה בעייתי מבחינתי. אז חשבתי לעצמי, אם אני אקנה ראוטר (כרגע המחשבה היא על D-Link Dir 615 כנראה, שעולה כ-20$ ב-Newegg) בעל אנטנות עם חיבור SMA שניתנות להסרה, האם אני יכול להסיר את האנטנות, לקנות כבל מאריך בעל חיבור SMA בשני הצדדים ואז בצד אחד לחבר לראוטר ובצד השני לאנטנה, שתהיה בחדר אחר בכלל? (הכוונה היא שהכבל יהיה באורך של כ-10-15 מטר, והוא יעבור דרך קיר [בטון] לחדר אחר ואז שם יהיו האנטנות, שזה …
-
- 2 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
היי אני מחובר ל012 בחודש האחרון לאימיול דורש הרבה זמן להתחבר לשרתים. בלוג כתוב שהם מלאים למרות שהם שרתים אמינים לפעמים לוקח 10 דקות עד שאני מתחבר האם זה נורמלי?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו 3 מחשבים חדשים כולם נייחים אני שם בכולם את כרטיס הרשת האלחוטי edimax EW-7108PCG ראוטר אני חושב שאני אקנה את ה Linksys WRT54GL v1.0 אלא אם יש למישהו המלצה לראוטר אחר עדיפות שזה יהיה מIQPC בכל מקרה השאלות הן כאלה קודם כל רשת אלחוטית היא רשת לכל דבר נכון?שזה אומר גם העברת קבצים...כן? יש לי אינטרנט כבלים...אני צריך לחבר את המודם לראוטר?ואת הראוטר למחשב? אממ לגבי הראוטר בין הראוטר למחשב אחד מפריד קיר של ממ"ד ו2 המחשבים האחרים נמצאים בקומה שניה תהיה בעיה של טווח? אלה השאלות=] תודה
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אין לי דומיין ולא הגדרתי שום הגדרות דומיין , ועכשיו המחשב "נעול" מה עושים ? איך משחררים אותו?
-
- 2 תגובות
- 993 צפיות
-
-
יש לי כבר אינטרנט מהיר של אינטרנט זהב כבר 9 חודשים. איכות האינטרנט היא ללא ספק איכות של זהב, אבל המחיר הוא גבוה מאד. למי שיש YES, ויש לו את חבילת הסרטים, מקבל אינטרנט מהיר במחיר סוף הדרך. חשבתי שזה רק לבזק בינלאומי, אבל מסתבר שאפשר לעשות את זה גם דרך אינטרנט זהב, וכנראה גם חברות אחרות. המחיר הוא: לחבילת חצי מגה, חצי שנה ראשונה 111 ש"ח לחודש(ספק+תשתית לADSL), וחצי שנה שניה 160. ל750 K, זה אם אני לא טועה לחצי שנה ראשונה 130 ש"ח, ולחצי שנה שניה 175 ש"ח לחודש. מי שיש לו כבר ADSL, אז זה ישר 160\175 שקלים. (מה שיש לי). בקיצור, אינטרנט מהיר בראסמי בזול!
-
- 2 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום , אני גר בבית דיי גדול והראוטר רחוק ממקום המחשב שלי ומועבר דרך הקירות. עכשיו לא מזמן קניתי Xbox 360 וחברתי אותו לאינטרנט גם אך הוא נמצא באותו מקום עם המחשב ושם יש לי רק כניסה אחת לכבל אינטרנט. אז התחלתי בכך שאני כל פעם אעביר את הכבל מדבר לדבר אך הדבר קשה במיוחד כי הXbox נמצא בתוך מדף שקשה לי להגיע אליו, אז תהיתי אם יש איזה דרך לפצל את כניסת האינטרנט הזאת ל2 (או יותר). שמעתי אל הדברים Hub וSwitch וניסיתי לקרוא כאן כמה דברים אך לא הבנתי. אם תוכלו לפרט גם כמה כסף צריך להשקיע כדי שמהירות האינטרנט לא תהרס לגמרי. ד"א, המחשבים האחרים ושלי שבבית מתחברים לRouter (של Edi-Max משהו כזה) ומהRouter לModem של ברק. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
עוד מישהו פה מחובר לכבלים דרך אינטרנט זהב וסובל מבעיות גישה להרבה אתרים לאחרונה? דוגמאות: ynet, icq.com, microsoft.com ועוד הרבה מאוד. מה שקורה הוא שאני נכנס לאתר, הוא נטען ממש המון זמן ובסוף אני מקבל עמוד עם gateway error או שזה מפנה אותי ל-OpenDNS.com, כאילו האתר הזה בכלל לא קיים (תסכימו אותי ש-ynet והאתר של מיקרוסופט קיימים...). לחלק מן האתרים האלו אני מצליח להיכנס אם אני משתמש באתר פרוקסי (למשל hidemyass.com הידוע). זו בוודאות לא בעיה במחשב כי פירמטתי 3 פעמים וזה עדיין קורה. זו גם לא בעיה של המודם. אז איך שאני רואה את זה: או שהאינטרנט זהב התחילה לחסום כל מיני אתרים או שכל מיני אתרים התחילו לחסום גולשים של אינטרנט זהב. אני גם מוריד די הרבה (10-12 GB) כל חודש בתוכנות P2…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום! הייתי מנוי לבזק במהירות 15M לפני שבוע וחצי שדרגתי לעד 100M (בזק+טריפל C) וקיבלתי את המודם שלהם של Dlink DSL225 שהוגדר מראש כמודם ומחובר לנתב של לינקסיס WRT1900AC בקיצור הובטח לי מהירות של בין 50-70M בפועל... אחרי כל הבעיות של ההתחברות הראשונה (בהודעה עם השם משתמש והסיסמה של החייגן השם משתמש הגיע הפוך ולא הצלחתי להתחבר הבעיה נפתרה אחרי שעה וחצי בטלפון) אחרי שהתחברתי בבדיקת מהירות רגילה מהירות הגלישה הייתה בין 10-20M בפועל התקשרתי לבזק והבנתי שבשביל הבדיקה הבחור בתמיכה הטכנית הוריד את המהירות בשביל הבדיקה(בסדר הגיוני) אחרי שהוא העלה אותה עדיין לא היה שיפור במהירות(גם בבדיקה של מחשב שחובר חוטית ישירות למודם שלהם עם חייגן של הוינדוס) איש תמיכה טכנית בכיר יותר אמר שהו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חיברתי מחשב חדש עם התקנה נקייה של WIN7 HOME לרשת הביתית בחיבור קווי. הגדרתי את הרשת כHOME NETWORK ובדקתי שהמחשב מקבל כתובת IP משרת הDHCP. המחשב גם מזהה את המחשבים האחרים ברשת ואני מצליח לעשות PING אל הנתב. הבעייה שאין חיבור אינטרנט וגם לא מצליח להיכנס לתיקיות משותפות במחשבים האחרים. יש לי מחשבים נוספים עם WIN7 PRO שעובדים ללא בעיות ברשת שלי. מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 2 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אתם יכולים לעזור לי לבנות סקריפט שיעביר קבצים בין תיקיות.? המצב הנתון הוא שיש שתי מחשבים עם כונן משותף ואני רוצה שאני מעביר קבצים ממחשב A למחשב B הקבצים שהעברתי יעברו אוטומטית לכונן בדיסק קשיח במחשב B תודה
-
- 2 תגובות
- 926 צפיות
-
-
יש לי את הדונגל הבא מחובר למחשב: http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=126&pl1_id=13&pl2_id=43 השאלה היא האם ניתן להתחבר למחשב שלי ממחשב אחר, ללא אישור מפורש במחשב שלי? במידה וכן, אילו אמצעי אבטחה יש לנקוט על מנת למנוע זאת? תודה.
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ראוטר 3com 3crwer100-75 וכרטיס רשת אלחוטי של d--link. לפי ההוראות הקמתי את הרשת וקינפגתי אותה שתעבוד עם סיסמא (wpa). כאשר אני גולש ממחשב שמחובר לראוטר בכבל רשת אז המהירות טובה אבל כשאני גולש אלחוטי ממחשב אחר הגלישה מאוד איטית ומהירות ההורדה מאוד איטית (פחות 10kb/sec) החיבור מראה לי סטטוס very good או excelent . למישהו יש מושג איך משפרים את המהירות ??? Software version 1.1.13 תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי ראוטר+מודם במכשיר אחד של בזק D-Link לפי מה שקראתי הוא על הפנים, וגם אני מרגיש את זה שאני מוריד טורנטים ומלא מכשירים מתחברים אליו אני מעוניין לרכוש את Netgear WNR3500 מ012 סמייל. רציתי לשאול אם הוא לא יעשה לי בעיות בטרונטים כי הבנתי שזה קשור למפרט הפנימי שלו ואני לא כל כך מבין בראוטרים כמו כן רציתי לשאול אם הוא יתמוך ברשת NGN החדשה ובמהירויות של מעל 50 מגה שאני ידע לטווח הארוך כי הבנתי שלא צריך מודם בשביל להתחבר למהירויות גבוהות. בנוסף אם אני קונה אותו האם המודם שלי של בזק שהוא מאוד ישן של Aztech 600E לא יפגע במהירות הגלישה בזמן הורדת טורנטים או יהיה צוואר בקבוק לראוטר תודה ושבת שלום. שחכתי להוסיף: יש לי בבית מחשב אחד שמחובר בקו ועוד 3 מחשבים שמחוברים באל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה סוג כרטיס רשת אלחוטי אמין ויציב יותר, PCI או USB? ואיך הנתב הזה: Edimax BR6204WG הוא אמור לשמש לרשת ביתית בין שלושה חדשים באותה קומה, 15 מטר בערך, הוא מתאים?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה העברתי את חדר המחשב לתוך הממ"ד אך הבעיה היחידה היא שהאינטרנט ה אלחוטי ירד בעוצמתו ברמה ממש ניכרת. האם יש איזה נתב\ראוטר או כל מכשיר אחר שאכן יכול לעזור לי לשפר את הקליטה מן החדר הזה ? שמעתי עם כרטיס MIMO ושמעי על ACCEES POINT אך שניהם אינם רלוונטים כי הם אינם חזקים דיים תודה רבה אשמח לכל יעוץ
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מספיק לפתוח את הפורטים בנתס האלחוטי או שצריך לפתוח את הפורטים גם במודם<? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. עשיתי פירמוט למחשב ולאחר שהתקנתי מחדש מאז אני לא מצליח להיתחבר לאימיול בצורה נורמלית. מקבל תמיד הודעה שהפורטים שלי חסומים ולכן מתחבר לשרתים עם מזהה נמוך (צבע צהוב) לצורך העניין ביטלתי את הפיירוול של XP והסרתי את האנטי וירוס ועדיין לא עוזר ניסיתי עם כמה גרסאות של אימיול ובכולם הפורטים חסומים. כמובן שניסיתי להגדיר פורטים שונים ובכולם קיבלתי אותה תוצאה. אני מחובר דרך 012 בתשתית ADSL ובלי ראוטר. מערכת הפעלה XP SP2 גירסת אימיול TLH 0.49 B עם אותה מערכת ועם אותו אימיול לא היתה לי שום בעיה לפני הפירמוט וזה ממש משגע אותי למה זה קורה אני ממש אודה לכל מי שיוכל לכוון אותי מה הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום חברים! אני צריך ראורטר הכי בסיסי לבית יש לי 2 מחשבים (לא ניידים) ותשתית של הוט,עד 300 שקל מה הראוטר הכי אופטימלי בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 845 צפיות
-