רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
האם יש אפשרות לבטל את הצורך בלחיצה על אישור או ביטול בעת הפעלת המחשב שאלה נוספת היא הבעיה איך לשמור את הסיסמה בהיתחברות לאינטרנט
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
:ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירמטתי ועכשיו כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט (56K) הוא מתחבר ובמהלך ההתחברות הוא כותב לי מלא זמן "נכנס לרשת", לפני הפרמוט הוא כתב את זה נורא מעט זמן או שלא כתב בכלל, אני זוכר שיש דרך לשנות את זה איכשהו אבל אני לא זוכר איך... מישהו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את ה-zone alarm pro החדשה, גרסה 3.0.118, ב-2 מחשבים, במחשב שלי (winxp) ובמחשב של אחי (גם xp), אצלי יש 2 כרטיסי רשת ועשיתי רשת בינינו, הכל הלך פיקס עד שהתקנתי את הפיירוול, מאז שהתקנתי אותו, אני לא יכול לגשת לקבצים שאחי משתף איתי ולהיפך, ואחי לא יכול לגלוש דרכי באינטרנט. כשאני סוגר את הפיירוול הוא יכול לגלוש דרכי ולראות את הקבצים ששיתפתי איתו והכל חוזר לעבוד פיקס. הגדרתי כמו שצריך לפי ה-help של ה-zap שהמחשב שלי הוא הראשי ורשמתי את ה IP שלי ובמחשב של אחי הגדרתי שהוא client ואת ה IP שלי וזה לא עוזר. מישהו יכול לעזור או להמליץ על דרך אחרת/פיירוול אחר?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
איזה ספקים יש ?? ואם אתם יוכלים לביא קישור לאתר שלהם תביאו
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני עומד להתקין ADSL ולצורף העניין קונה כרטיס רשת איזה כרטיס מומלץ - אפשר להסתפק גם בכרטיס זול? לדוגמא כמו CNET שעולה 50 ש"ח או 3COM או אינטל ? חוץ מזה ניסיתי לבדוק איפה אפשר לקנות בארץ מודם ADSL לא דרך בזק ולא מצאתי. התענייתי במודם במתקבל לכרטיס רשת ולמודם שמתחבר ל-USB . מצאתי מודם USB של 3COM שעולה 900 ש"ח !!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע קצת אבל אני רוצה הסבר מדוייק אז מה ההבדל ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ביום ראשון הקרוב אני מתחבר לADSL WOW extra אני מחפש ספק אינטרנט טוב ולא יקר מדי ומצאתי את aquanet אז השאל שלי היא אם המחיר הנמוך שלהם (20 דולר לכל החבילות) מראה על איכות נמוכה ואיטיות או שהם חברה טובה עם מחירים זולים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה- התקנתי רשת בבית ל 3 מחשבים, 2 מחשבים עם WIN2K ומחשב שלישי עם WIN98SE הרשת מחוברת דרך switch. בין שני המחשבים עם WIN2K אין בעיות הכל עובד כולל שיתוף מדפסת. הבעיה היא בתקשורת עם המחשב שמותקן עליו WIN98SE , כאשר אני עובד עם WIN2K אני מצליח לראות אותו ברשת ויש לי גישה לכל המחשב אבל כאשר אני מנסה להיכנס מה- WIN98SE לשני המחשבים האחרים(WIN2K) אני מקבל הודעה שאין לי גישה/אישור להיכנס למחשבים הנ"ל, או שאני מקבל בקשה להכנסת סיסמה כאשר שני המחשבים עם WIN2K לא דורשים סיסמה בכניסה אליהם. רעיונות? פתרונות? בעיה מוכרת בתקשורת בין WIN2K ל WIN98 ? באיזה פרוטוקול להשתמש? תודה מראש שלומי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
NOSTREDAMUS - רוצה לקנות (בעצמך וללא קשר אלנו) wow אקסטרים - שיבוסם לך (בזבוז שאין כדוגמתו); רוצה לכתוב על זה משהו? - תהנה; רוצה לפרסם את זה באתר? שלח אלנו - נרצה - נשים, לא - לא! matan_18 - תקשיב לי ותקשיב לי טוב: מתוך 20 ההודעות שלך 16 זה שאלות, 2 נושאים הם חצאי "עזרה" ו 2 הודעות בפוסט הזה שמאוד, אבל מאוד מקוממות (ושלא תחשוב שהיה קל למצא מילה עדינה כזו). אומנם יובל מאוד מתון (וגם אני בימים כתיקונם), אבל ראה את זה כאזהרה ראשונה ואחרונה לבל תעז לכתוב עוד הודעה ברוח אלו שכתבת. ושלא תחשוב על לנסות אותי, חוצפן שכמותך! עריכה: תוקן קלות.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתקין ADSL ביום ראשון ורציתי לנסות מספר ספקיות לפני שאני מתחייב לתקופת זמן כלשהיא. יש כזאת אפשרות בכלל??? משהו כמו בזק נט??? ואם כן, איך???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי ADSL שבוע שעבר ושמח ומאושר ניגשתי להוריד קבצים במהירות מדהימה..אבל תראו איזו הפתעה אני לא יכול להוריד 2 קבצים במקביל( WTF!!!) אמרתי לעצמי אולי זה בעיה בסרבר ספציפי ניסיתי עוד אתר ועוד אתר כל סוף השבוע והבעיה אכן קימת פנים ביום ראשון על הבוקר ל בזק בין לאומי ספק האינטרנט שלי ענה לי אחד אדוארד ניסינו להוריד 2 קבצים אכן הבעייה חזרה נכנסנו לאתר של בזק "איזה אתר ישר כזה שאין בו הפרעות" והבעיה לא חזר הפתרון שלהם היה להשתמש ב FLASHGET כדי להוריד את הקבצים כי הבעיה היא בגודל הPACKתים שנשלחים מהמחשב ואין מע לעשות אולי לנסות לבדוק את הקוו בבזק. בבזר בדקו את הקו ואמור "שיש לך יופי של קו ושיהיו הרבה אנשים שיקנאו בך"( כן בטח כול העולם מקנא בי) ואין כל בעיה מה שנשאר מכל הסיפור הז…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאז שהפכתי את המודם לPRO, לא משנה מה אני עושה, אני לא יכול לקבל Ident.... מה עושים? :-/
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את ה 270, ואת השידרוג - האם יש טעם לשדרג? (טרם שדרגתי לPRO). מה נותן לי שדרוג התוכנה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עמוד לעבור ל ADSL וגילית שחוץ מהמודם של בזק יש מעט מאוד אופציןת החנויות ONLINE. אז ככה - השאלות: 1. האם כל המודמים תומכים בכל המהירויות האפשריות של ה ADSL? 2. מה עדיף מודם חיצוני שהולך לכרטיס רשת או מודם פנימי PCI? 3. איזה כרטיס רשת מינימלי מספיק? COMBO 10-B-T? 4. כל הנ"ל בהנחה שיתבצע שיתוף אינטרנט למחשב אחד או שניים נוספים ? האם עדיף לעשות קופסת לינוקס לצורך קישויות ופרוקסי פנימי בבית? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה המקום הנכון לשאול אך בשביל פרויקט לידידה אצטרך אתר אינטרנט עכשיו אין לי מושג בנושא (מחיר, אופן ביצוע, הקמה, וכו'). היכן אוכל למצוא מדריך טוב בנושא ואם לא אז לפחות הסבר כללי הנה מספר פרטים חשובים בקשר לאתר שאני צריך: האתר כעיקרון אמור להכיל מצגת פוור פוינט שיש לי שגודל המצגת הוא כמה עשרות מגה בייטים (אוכל לקבץ את נמצגת) כסף- לא סוגיה אמיתית מדובר במיליונרים כתובת ואמינות- אצטרך כתובת קבועה עם שם נורמלי ופשוט למדי לא משהו של שורה של 50 תווים בנוסף חשוב לי שהאתר יהיה יציב בלי בעיות. בתודה מראש urich
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מישהו שעבר את ההסמכה הזו או שבירר על הנושא הזה להחלפת מידע...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ובכן התוכנית שלי היא כזו: קניית ROUTER SWTCH EDIMAX BR-6004 PLUS ולחבר בעזרתו שני מחשבים למודם כבלים . שאלתי היא : האם כאשר אחד מחובר לרשת מחשב שני יוכל לגלוש גם הוא חופשי ללא תלות בחשבון המחובר?. אני מכיר את האופציות האחרות כמו התקנת שני כרטיסי רשת למחשב וביצוע ROUTER בעזרת תוכנה , אבל אפשרות זו נפסלה ,עקב תלות במחשב שרת / מארח .
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום. קראתי פעם ב PCPRO שניתן לבצע שיתוף אינטרנט באמצעות SWITCH. OK, אז קניתי סוף סוף SWITCH 3COM 3300 אבל שום דבר לא עובד. במחשב הראשי Win2K - יש 2 כרטיסים. אחד לADSL והשני לSWITCH עם כתובת 192.168.0.1 במחשב השני WINXP - יש כרטיס אחד שכתובתו 192.168.0.2 אני מצליח חבעביר קבצים מאחד לשני, אבל אפילו PING מהמחשב השני לראשי אני לא מצליח לעשות? מה עושים???
-
- 2 תגובות
- 988 צפיות
-
-
חברים שלום יש לי צורך לחבר למחשב שלי מחשב נוסף כך שנוכל להשתמש ב ADSL המשותף לכל בני הבית איך עושים מה צריך אבקש הנחיות בברכה ראובן
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה גדולה עם ה ADSL 1.יש לי מודם אלקטל. 2.הכרטיס רשת שלי הוא realtek 8139. 3.אני משתמש ב WIN 98 והבעייה היא: כול פעם שאני מנסה להתחבר הוא כותב לי: .error 629 :you have been disconnected from the computer you dailed double click the connection to try again כול הפרטיס שהכנסתי הם נכונים ואם אני מכניס פרטים אחרים הוא כותב לי את אותו הדבר. המודם שלי מסונכרן ופועל אם אני יכבה את המודם הוא יכתוב לי את אותו הדבר אם אני יסיר את הדרייברים לכרטיס רשת הוא יכתוב לי את אותו הדבר ראוי לציין: אתמול התקנתי WIN והדיסק של הדרייבר של הכרטיס רשת נאבד אז הורדתי את הדרייבר שקוראים לו: realtek RTL8139 /810x familyfast ethernet NIC לדרייבר הישן שלי קראו בערך אותו…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אררררררררררררררררררררררררררררררר מה זה הדרעק הזה כל פעם שדף לא עולה תוך 5 שניות או שלא נמצא דף ברשת האקספלורר פונה לאתר www.lop.com לא רוצה את זה אבל אין דרך להסיר אותו ! אוףףףףףףףף תעזרו אם אתם יודעים ואין לי מושג אגב איך זה הגיע אליי גם זה מעניין אותי
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו שמע פעם על הדבר הזה ? אני לא יכול לעשות פינג לשום מקום אפילו לא לכרטיס רשת יכול להיות שזה קשור ל-zone alarm ? למרות שהיא לא פעילה כרגע ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-