רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי 3 מחשבים בבית. מחשב נייח שמריץ windows 7 ultimate 32bit ואליו מחוברת מדפסת HP. מחשב נייד שמריץ windows 7 ultimate 64bit ועוד מחשב נייד שמריץ XP PRO SP3. הגדרת השיתוף בין 2 מחשבי ה-WINDOWS 7 עבדה בצורה חלקה מאוד. הבעיה היא במחשב עם ה-XP. אני לא מצליח להגדיר שיתוף של המדפסת או של כל דבר אחר. ניסית לפעול לפי המדריך הבא(ההודעה השלישית מאת jimbo45 (ראיתי את זה במספר מקומות)) http://www.sevenforums.com/network-sharing/7527-networking-printer-attached-win-xp-pc-win-7-a.html הבעיה היא בשלב של שבו אני מוסיף את הפורט בצורה ידנית אני מקבל את השגיאה: Logon failure:unknown user name or bad password ווידאתי שהשמות אכן נכונים ואף שיניתי את שם המחשבים ושם המדפסת כך שיהיו פשוטים ולל…
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
הרצתי בדיקת מהירות על המחשב שלי (AMD Dual core 2.5ghz) עם כרטיס רשת 1GB והגעתי ל 70 מ"ב אח"כ בדקתי במחשב אחר 3.2GHZ עם 4 ליבות והגעתי ל 99 מ"ב המחשב שלי כמובן מחובר בכאבל והחלפתי בין הכבלים כדי לשלול את האפשרות שמדובר בכאבל לא תקין. האם המעבד חלש וזה הגורם למהירות האיטית?
-
- 43 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
חשבתי על בזק בינלאומי ועל אינטרנט אלחוטי ועל 8 או 10 מגה. אז רציתי לדעת אם יהיה אפשרי שהם יעשו רק לי תשתית אלחוטית זאת אומרת למחשב שלי ולPS3 שלי שנמצא בסלון אני בגג שתי קומות מעליו? חשבתי על חבילת הגיימרים שלהם מה אתם אומרים? למרות שיש לי HPNA2 יהיה אפשרי ליצור תשתית אלחוטית בבית בנוסף לשתית הHPNA2 שקיימת? הסיבה לכך זה שאני רוצה לקבוע איזו חבילה להיות וכמה מגה יהיה האינטרנט שלי וכרגע זה לא אפשרי. אשמח מאוד מאוד לתשובות תודה רבה, חג פסח שמח וכשר לכולם (:
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם 2 משתמשים ששניהם מוגדרים כמנהל. הבעיה שרק באחד מהם אני יכול להתחבר לאינטרנט ובשני לא.. אשמח לעזרה=]
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, יש לי בחדר אינטרנט 100 מגה של אקספון (בתכלס מגרד את ה40 מגה) על בסיס הראוטר TPLINK 9970.על מנת להגדיל את הטווח בבית חיברתי בסלון ראוטר TPLINK 1043 שמתפקד כAP (בעזרת המדריך של netchief)שמחובר דרך המתאים הקוקסיאליים של יס. (חשוב לציין שהAP מחובר רק לרשת ה2.4GHZ). אך הבעיה היא שאני מקבל דרך הAP בסביבות ה2 מגה. האם זה המקסימום שאני יכול לקבל או שהמהירות נגזרת בגלל הגדרות לא נכונות? שאלה נוספת: האם אני יוכל לחבר עוד AP על בסיס התשתית של יס? הרי בסופו של דבר הכל מתכנס רק דרך כניסה אחת לראוטר
-
- 3 תגובות
- 854 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם זה מודם, אם לא מה זה, אם זה מודם עד איזה מהירות זה תומך וכו' ניסיתי את גוגל ולא היה לי מזל (כמו שאומרים, אני לא יודע איך לחפש נכון) *ואני צריך לדעת אם אחד מאלה מודם רשת. תודה. הרכיבים: (אני בודק את האתר של החברות בלי הצלחה בינתיים). Intel PRO/100 VE Network Connection ESS ES56T-PI Data Fax Modem
-
- 3 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לום לום.. בקיצור אני עשה אתר ביתי על המחשב שלי בעזרת התוכנה AppServ בכל אופן התקנתי אותה ולא נפתח לי SqlServr אין לי את השרת כלום זה כאילו לא מותקן.. מה לעשות ? וגם אי אפשר לפתוח את זה מחדש.. בקיצור מי שהתעסק עם זה פעם שיעזור לי בבקשה :]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם ניתן לעשות שהSBOX יוכל לעבוד עם שני ספקיות ISP אבל יהיה מחובר למודם אחד של בזק ?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הראוטר 1043ND עקב ההמלצות פה. אני משתמש בהוטבוקס (שמשמש כמודם). וכל כמה שעות הראוטר שלי נתקע. במחשב שמחובר ישירות מסומן את הסימן רשת עם סימן קריאה. אין לי רשת אלחוטית ולא ניתן להתחבר גם לממשק של הראוטר. הוצאה והחזרה לחשמל מסדרת את העניין אבל אני צריך לעשות את זה כל כמה שעות. למישהו יש פתרון? (ניסתי את העניים עם הCHANNEL זה לא עזר) תודה ! פרטים על הראוטר: [table][tr][td] Firmware Version: 3.13.12 Build 120405 Rel.33996n[/td][/tr][tr][td] Hardware Version: WR1043ND v1 00000000[/td][/tr][/table]
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי wrt54g גירסא 4 מעודכנת צד שלישי הכל טוב ויפה ..מאז מתמיד אני בכלל עם dmz ופיירוול פנימי וקטן של sygate שמשרת אותי כבר המון זמן. בשבוע האחרון נתקלתי בבעיות כמו lowid קישוריות לביטוררנט מאוד מאוד נמוכה כ10 חיבורים גג!. ניסיתי את כל האפשרויות כמו ביטול טוטאלי של הפיירול במחשב אך זה לא עזר,אז פתחתי גם טווח פורטים בנתב וגם זה לא עזר, ביטלתי לחלוטין את הפיירוול של הרוטר לכל הרשת!! וגם זה לא עזר. ניתן להסיק מכך שההגבלה נמצאת אצלי במחשב אבל לא הצלחתי להבין מהיכן היא באה הפיירוול של הוינדוס כבוי לחלוטין,התחלתי לשחק ולבדוק אולי בחיבורי רשת ואז מצאתי את זה : אני רוצה לבטל את כל הסינון הזה של השירותים כדי שכל הפורטים יהיו פתוחים והסינון היחידי יהיה של הפיירוול במחש…
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ההפרדה המבנית בין "בזק" לחברות הבנות שלה, מתה היום באופן רשמי. החבילה החדשה של "בזק", הכוללת סלולר, אינטרנט וטלפון קווי מסמנת את הכיוון החדש אליו הולך שוק התקשורת בארץ. HOT התחילה זאת עם חבילות הטריפל, אח"כ הצטרפו אליה חברות הסלולר ועכשיו בזק. ההתכנסות ל-4 קבוצות תקשורת - HOT, בזק, סלקום ופרטנר - הושלמה. ההודעה לעיתונות של בזק - מצורפת. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000781474
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כשאני פותח את סרטון ביוטיוב ככה זה נראה, (כמעט בכל סרטון..) ולא חסר לי רוחב פס. למה??
-
- 22 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שלי היא כדלקמן. אני עובר לדירה חדשה גדולה יותר עם חדר עבודה, וצריך לסדר את הרשת הביתית. בסלון יהיו ה-PS3 וה-XBOX. בחדר עבודה יהיה מחשב שצריך חיבור מהיר לאינטרנט כי הוא אחראי על השיתוף קבצים ומשמש גם כספק קבצי מדיה לכל שאר הרשת, ועוד מחשב עבודה של החברה שלי. יש ברשותי ראוטר אלחוטי 3com 3CRWE554G72T. אני לא רוצה להעביר כבל רשת מהחדר עבודה לסלון כי זה לא אסטטי ודי קשה לביצוע. ה-PS3 בסלון צריך גישה מספיק מהירה למחשב בחדר עבודה כדי לראות דרכו סרטים המוזרמים אליו מהמחשב ב-1080p. האם יש אפשרות לשים עוד ראוטר אלחוטי בסלון שיתחבר כנקודת גישה לראוטר בחדר עבודה, ואת ה-XBOX וה-PS3 לחבר אליו? האם חיבור G יהיה מספיק בשביל להזרים סרטים ברזולוציה כל כך גבוהה או שאני צריך לקנו…
-
- 11 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר שנים אני עובד עם אינטרנט אלחוטי בבית עם הנתב Edimax BR6504IL כאמור המחשב שלי מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי מדגם Edimax EW7128G בעל אנטנה חיצונית והקליטה לא 'להיט' עכב קושי להציב את האנטנה במקום בעל קליטה גבוהה יותר לכן קניתי כבל מאריך לאנטנה באורך 3 מטר ומשום מה עם חיבורו הקליטה גרועה אף יותר, נסיון להציבו במקומות שבהם עם הכבל המקורי הייתה קליטה טובה הניבו גם שם קליטה נמוכה יותר. האם כנראה עקב אורך הכבל (רק 3 מטר) האות נחלש? אשמח שלמוע את דעתכם..
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני גר בבית פרטי עם מספר קומות. קליטת רשת אלחוטית בבית, אפשרית רק בקומה בה נמצא הראוטר. כעת יש לי ראוטר של 3com, אשר מקבל אינטרנט דרך מודם ומפיץ הן קוית והן אלחוטית. ברצוני להפוך אותו לנקודת גישה אשר תהיה מחוברת למודם ראוטר אחר. אודה למי שיוכל לסייע או להפנות אותי לספרות מתאימה. דודי
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מדי פעם יש אצלי איטיות בכניסה לאתרים. בכרום כתוב Waiting for website... וזה יכול לקחת 15-30 שניות ויותר עד שאני לוחצת על רענון, לרוב האתר עולה אחרי רענון אבל לא תמיד. לא הצלחתי למצוא עקביות בעניין. לצורך העניין הרבה פעמים אני חווה איטיות גם באתר של תפוז אבל לא רק. בדיקת מהירות תקינה. בזק טוענים שהתשתית תקינה. בזק בינלאומי השתלטו על המחשב שלי, עשו בדיקות ואמרו שהבעיה במחשב כי ב-Safe mode זה היה בסדר. אמרו לי להסיר תוכנות מה-Startup. עשיתי את זה ועדיין הבעיה קורית. תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי, מהירות Top 100 (בפועל 55-60 Mbps), ראוטר של D-Link 6740U במצב Bridge (מוגדר כמודם) עם ראוטר של D-Link DIR-880L עם הקושחה העדכנית ביותר משירות הלקוחות של D-Link. …
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי לכולם קניתי לפטופ חדש ומותקן בו ויסטה יש לי בבית ראוטר של לינקסוס שמחוברים אליו שני מחשבים בצורה חוטית אני מסה לחבר את הלפטופ לרשת בצורה אלחוטית ...הוא מזהה את הרשת ..אני מצליח לגלוש אבל אני לא מצליח לראות את התקיות המשותפות ברשת... נסיתי שם את כל ההגדרות ...מישהו יודע איך מסדרים את זה? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
האם יש דרך לחלק את משאבי האינטרנט בין שני מחשבים המחוברים ישירות לאותו ראוטר (3COM) כלומר שאחד יקבל 20% והשני 80% מרוחב הפס?
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
עם טווח קליטה yuc ללא הורדה בביצועים האלחוטיים. אחד שיחליף את הגרוטאה מבזק. יש לי 10MB תקציב עד 200
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי מחשב בקומה 1 שבו יש מודם ADSL על מהירות 256K אני מעוניין לקנות מחשב לחדר שלי שיושב בדיוק קומה מעל ואני מעוניין ברשת ללא חוטים. אני יודע שאני צריך ראוטר וכרטיס רשת אל חוטי, חוץ מזה אני לא יודע כלום השאלות שלי הם: יש משהו ממומלץ למהירות כזאת (ואם אני רוצה להעלות את המהירות ל 750K) איך מתקינים זאת? מה המחירים (אני מעוניין במשהו יחסית זול - בכל זאת סטודנט) תעזרו לי פה...
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב!! אני הרבה זמן מחפש מדריך לפתיחת רדיו ב-winamp אני זוכר היה אחד כזה..אבל אני לא מוצא אותו... אז בבקשה עם למישהו יש מדריך או שיודע איך להתקין בבקשה תעזרו לי.... תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
1.תקציב(אם יש סיכוי לחריגה-מה היא): עד 300 ש"ח עם חריג עד 380. אם יש אפשרות ב-250 בכלל מעולה! 2.כמה מחשבים יהיו מחוברים לרשת? כרגע שני לפטופים בלבד אולי בהמשך עוד לפטטופ אחד. 3.האם הראוטר או אחד המחשבים ימוקם בממ"ד? כרגע לא0אולי בהמשך),אבל עדיין אחד הניידים יהיה בחדר אחר מאחורי קיר עבה. 4.האם אתה מתכוון להשתמש בו בעתיד להעברת קבצים ושיתוף מדפסות? כן, במיוחד הורדות כמו UTORRENT. 5.האם תרצה בנוסף חיבור מיוחד למדפסת בראוטר? לא חובה. 6.מה השימושים העיקרים של כל מחשב?(פרט על כל מחשב את השימוש-גלישה\הורדה משחקי רשת\וכו...). - השימושים העיקריים הם - גלישה והרדות בתוכנות שיתוף כמו UTORRENT ו-BITCOMET במיוחד קבצים של 4-8 ג'יגה. 7.איך יחוברו המחשבים לראוטר(פרט על כל מחשב-קווי\אלחוט…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום חברה אני ישים פה את המכתב ששלחתי למנהל של הספקית אינטרנט שלי אני לא ירשום את שמה כרגע כי עוד לא קיבלתי תשובה מהם אבל אם יתברר שהם לא יענו לדרישותיי אז אני יפרסם פה את שמה של החברה כדי שתדעו איך הם מתייחסים ללקוחות שלהם הנה המכתב ששלחתי: שלום *** מדבר ***** ואני לקוח אצלכם כבר מעל שנה לפני יומיים התקשרתי אליכם כדי לברר כמה אני משלם לכם כל חודש ולהתעניין במבצעים חדשים ומי שדיברתי איתה הודיעה לי שיש לי אצלכם 2 חשבונות ושאני משלם לכם על 2 חשבונות כבר במשך שנה אחותי ביטלה את המנוי השני עוד לפני שבכלל קיבלנו אותו ונאמר לה שהמנוי אכן מבוטל אבל בכל זאת גביתם ממני כסף במשך שנה שלמה 80 שקל לחודש ואותה אישה שדיברתי איתה אמרה לי שאני יזוכה על כל הכסף + יקבל פיצוי על עוגמת נ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי ראוטר BR 6524N חדש גירסה 1.58 ויש לי מחשב כף יד ASUS 639 שתומך ב B+G אני גר בבית קרקע ישן יחסית 5 חדרים ללא ממ"ד בלי קומות הראוטר מותקן בחדר ליד מחשב , טלפון 012 , מסך מחשב וכו הוא רחוק מהם מרחק של 1 מ' עוצמת הקליטה במחשב כף יד ליד הראוטר היא 3 מתוך 4 ( 4 הכי חזק , 3 - זה קליטה מצויינת 2 סבירה 1 גרוע ) אני יוצא מהחדר לסלון מאחורי הקליטה בין 3 ל 2 אני הולך למטבח או למחסן והקליטה גרועה ולפעמים לא קולטים ( 3 או 4 קירות )...........איפה יכולה להיות הבעיה או מראוטר או מהפרעות אחרות אייך אני יכול להגדיל את טווח השידור או הקליטה של הראוטר ...............אני הבנתי שהנתב שיש לי הוא יכול לשדר גם לממ"ד ולבית עם קומות ניסתי להגדיר כל מיני פרמטרים וזה עדין לא מסתדר
-
- 2 תגובות
- 964 צפיות
-