עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Shoulin,

בטח אתם מכירים את האתר של ABC http://dynamic.abc.go.com/streaming/landing שמאפשר צפיה בחינם בפרקים של הסדרות האהובות של הרשת. הבעיה היא שלא ניתן לצפות בהם אלא אם אתה תושב ארה"ב... שמעתי שיש דרך לעקוף את הבדיקה של הIP בעזרת תוכנה. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. התקשרתי ביום רביעי לבזק בינלאומי, שוחחתי איתם מעט ושידרגתי את החבילה שלי למגה וחצי. הבחורה מבזק בינלאומי אמרה שעלי לפנות ל-YES שהם ישדרגו אותי גם. התקשרתי ל-YES ואכן הם שידרגו אותי גם, ואמרו שתוך 3 ימים מקסימום השידרוג יתבצע. המתנתי עד היום ולא קיבלתי את המהירות, אני עדיין ב-750... התקשרתי ל-YES והם אמרו לי שכבר ביום שישי התשתית שלי שודרגה למגה וחצי. הם אמרו שיבדקו בעצמם מול בזק בינלאומי ויחזרו אלי מחר. השאלה שלי היא כזו, יש לי מודם USB של דינמוד (כן אני יודע שעדיף רשת ועדיין זה מה יש), האם יכול להיות שהמודם שלי לא תומך במהירות מגה וחצי? יש דבר כזה? (ותשובה כמו הכי טוב שתחליף לא תעזור, אני רוצה להבין את המהות מאחורי הבעיה). תודה מראש לעוזרים, ירון.

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  3. Started by elad_rabi,

הקמתי בבית שרת ווינדוס 2003 מוגדר עליו שרת DNS DHCP DC וRAS (Routing and Remote Access אני רוצה להרים תקשרות VPN בין מחשב לשרת. למחשב כתובת IP 10.0.0.3 לשרת יש שני כרטיסי רשת ומוגדר על על הכרטיס רשת הראשי את פילטרים שצריכים כדי להרים תקשרות VPN (IP 100.0.0.100) יש PING בין השניים.. יש לי בעיה עם הכניסה ז"א עם Authentication אני לא יודע אם אני מגדיר את הPOLICY נכון... מישהו מכיר את הנושא ויכול להדריך אותי?... בתודה, אלעד

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  4. Started by essam,

שלום לכל המומחים, אני מחפש פתרון אלחוטי לחבר אינטרנט בין שתי דירות במרחק של 200 מטר . איזה נתב מציעים להשתמש והאם צריך אנטנה מיוחדת? יש לציין שבין שתי דירות אין שום בניינים תודה

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  5. שלום, בינתיים אין ליבואן נתב ספיציפי זה , (התקשרתי כבר ל 3 חנויות ולהן אין במלאי , וצריך לחכות עד שזה יגיע ליבואן ) וזה הרבה זמן!! מישהו יודע בוודאות אם יש לחנות במלאי מיידי הדגם הספיציפי הזה?? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by dd7,

1. אחרי ששיתפתי תיקיה בין במחשב א'(מחובר לראוטר) למחשב ב' אני רואה במחשב ב' את השם שלי בסביבת העבודה הוא לא נותן לי להכנס ומבקש שם וסיסמא התקשרתי לתמיכה של הספק והם אמרו לי שהם לא מתעסקים בשיתוף בבקשה איך אני מבטל את זה? 2. שאלתי פה איך לחסום גלישה במחשב ואמרו לי פה משו על ip 80 ולא הבנתי במה מדובר אפשר הסבר שוב תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  7. מהירות צריכה להיות לפחות 10 מגה לא?! אני שולח על 2 מגה עכשיו ולפני (שהמחשב היה מחובר ליואסבי אחר) הוא שלח רק על 600K . האם 2 מגה זה מהירות סבירה?! תודה לעוזרים נ.ב חיבור 2 מגה של ADSL לא יודע אם זה חשוב. ראוטר AIR LIVE כחול כזה... נא בקשו פרטים חשובים נוספים אם צריך כי אני לא חושב על עוד משהו...

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש בארץ (בקושי) של MSI שמגיע עד 14Mbit שזה די מעפן וזה לא מספק אותי.

• 27 תגובות
    • 6.6k צפיות
  9. ‏Linksys WRT54GL 54Mbps Router‎ ‏3COM Cable/DSL Router‎ 100-75 או שאני אצטרך לקנות..

• 9 תגובות
    • 808 צפיות
  10. Started by duk4u,

יש לי מודם - ADSL ישן, של - Direct com ויש באםשרותי לקבל מבזק מודם. האם זה נכון שמודם רשת עדיף? (יש לי כרטיס רשת מובנה). ואם כן איזה מודם עלי לבקש?. אשמח לקבל תגובות...

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by arake,

רציתי לדעת אם עשיתי רשת VPN בין שתי מחשבים מה אני יכול לעשות עם זה? מה הרשת הזאת נותנת לי? רציתי גם לדעת אם אני יכול לעשות ברשת שיתוף מדפסות וקבצים אם כן מישהו יכול לתת לי מדריך הוא להסביר לי פה?

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  12. ברשותי שני מחשבים, אחד נייד, המצויד בכרטיס רשת אלחוטי מובנה, ואחד נייח שאינו בעל כרטיס שכזה. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית בבית(קומה אחת) כדי לאפשר שימוש באינטרנט דרך הנייד בכל הבית. כמו כן, אני מחפש פיתרון שיאפשר לי לחבר את המחשב הנייח לראוטר ללא צורך בקניית כרטיס רשת אלחוטי נוסף אלא דרך כבל. האם ישנה אפשרות שכזו? מה הציוד הנדרש כדי להקים רשת שכזו בבית? הבנתי שצריך ראוטר ואנטנה לנייד. האם ישנם המלצות לדגמים מסויימים? כדאי לציין שיש לי טלפון אלחוטי שעובד בתדר 2.4GHZ. האם זה עלול לעשות בעיות? בנוסף אני שוקל להחליף ספקית. אני גולש בADSL עם חבילת 2MB\200KB . כרגע אני באינטרנט זהב, ויש לי אפשרות לעבור לבזק בינ"ל(014) או נטויז'ן, או לחלופין להישאר עם אינטרנט. האם המעבר כדאי? ת…

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  13. לי הייתה בעיה שלא יכולתי ממחשב אחד להיכנס למחשב השני בקבוצת העבודה שהגדרתי וניסיתי כמעט הכל מהמדריך לפתרון בעיית שיתוף: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm והדבר היחיד שפתר שמצאתי ממקום אחר היה הגדרה חסומה מהמחשב שחוסם: התחל-הפעלה-regedit HKEY_LOCAL_MACHINE-SYSTEM-CorrentControlSet-Control-Lsa בתוך Lsa לחץ פעמיים על restrictanonymous ושנה את הערך ל-0. מצאתי במחשב החוסם את הערך 2 ובמחשב שלא חוסם ערך 0 שיניתי ל-0 ועכשיו אני יכול להשתמש במשאבי רשת שלו.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by ruff stuff,

איך אני בודק? דרך איזה אתרים. תודה. רשום לי באייקון 10.0 mbps מה זה?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by The Coolest,

כרגע אני לא ממליץ לאף אחד לשדרג את ה-600E שלו ע"י הגרסא החדשה שיצאה. אני ניסיתי את זה עכשיו וזה פשוט לא הלך, נגיד את זה ככה. יכול להיות שעשיתי טעות שהשארתי אותו בהגדרות המקוריות של בזק... בכל מקרה באתר של AZTECH יש תוכנת שדרוג מגרסאות **.**.38. הרצתי אותה ואחרי כמה צעדים המודם פשוט הפסיק לעבוד. RESET לא מגיב, כיבוי והדלקה לא נותן שום דבר. ראיתי פה אנשים שמעוניינים לשדרג. כל עוד אין צורך מיוחד לשדרג אל תשדרגו!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. בס"ד יש לי שתי שאלות : 1: איפה אני יכול למצוא את הקבצים של הפרופיל שנשמר שבהם התוכנה של כרטיס הרשת האלחוטית (של WIN) משתמשת ? האם אני יכול להעתיק אותם למחשב אחר ובכך לחסוך את הגדרות ה WPA ? 2:אני רוצה לקנות מגביר אותות , השאלה היא האם נדרש לזה הגדרות מסובכות , או שאם הרשת שלי היא בלי אבטחה אני יכול רק להניח את המגביר וזהו ? תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  17. שלום, אני מחובר עם בזק , ADSL במהירות 2.5 מגה. המודם שיש לי כרגע , אלקטל 510 , עם גירסת התוכנה העדכנית ביותר 4.3.2.6 , והוא כרגע עובד כנתב למחשב אחד. צריך עזרה בחיבור המודם לראווטר של לינקסיס , וצעדים , מה עליי לעשות , יש לי כמה שאלות, 1) האם צריך לעדכן את הלינקסיס החדש? ואם כן מאיזה אתר ואיזה גרסה? 2) האם צריך להחזיר את המודם שיש לי למצב הרגיל? ( מגושר ) ? 3) איך בדיוק אני מגדיר הנתב והמודם ביחד ? אם מישהו שיש לו את השילוב כמו שלי , ויתנדב ויסביר קצת זה יהיה סופר נחמד. תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by arake,

רציתי לדעת אם עשיתי רשת VPN בין שתי מחשבים מה אני יכול לעשות עם זה? מה הרשת הזאת נותנת לי? רציתי גם לדעת אם אני יכול לעשות ברשת שיתוף מדפסות וקבצים אם כן מישהו יכול לתת לי מדריך הוא להסביר לי פה?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. במהירות של הdownload? כי כידוע לי המהירות של הdownload תלוייה גם במהירות האפלוד ככה שאם אני מגביל את האפלוד זה גם יאט לי בעצם את ההורדות בנוסף לזה שזה יאט את ההעלאות? אני צודק? ואם כן אז לאיזה ערכים מומלץ להגביל תאפלוד?

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  20. אז ככה, אני צריך לפתוח פורטים לתוכנות שיתוף. אני ממש לא מבין בנושא, ולא הצלחתי למצוא מידע גם בגוגל וגם בחיפוש, אז אני אשמח שתעזרו לי! הדגם המדוייק של הראוטר הוא DSL - 504G. תודה!!

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  21. רשום: copyright restrict us from playing this video outside the u.s רק אם האייפי של ישתנה לאאפי של USA אני יוכלל צפות בסרטונים שם? איזה תוכנה עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  22. יש לךי אינטרנט 1.5 של בזק.. יש לי מודם USB.. אז לבעיה: האיטרנט מתנק כל כמה זמן.. לפעמים 1 לאחר שהתחברתי אליו ולפעמים שעה.. אבל הוא כל הזמן מתנתק.. וגם.. שמתי לב כשהוא מתנתק החצים למטה (שבדרך כלל ירוקים) הופכים לצהובים.. (יאנו training)

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by dd7,

עשיתי במדריך הנ"ל: http://3com.co.il/src/3CRWER100_200-75.pdf את כל השלבים הגעתי לעמוד 32 באיור 32 מה אני עושה כמו בתמונה: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ronaldo-9,

אז ככה. עשיתי את המדריך אחד לאחד ובאמת זה עובד פצצה.(תודה גבר!!) אבל בסימן של הקישורית למטה בשורות המשימות.רשום לי שהקשוריות מוגבלת או חסרה(הקישורית של החיבור לאינטרנט ולא של החיבור רשת למחשב השני) אין לי מושג אם זה מגביל אותי באמת במשהו אז רציתי לשאול לדעתכם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  25. שלום אנשים, לפני כחודש וחצי קניתי לפטופ חדש חדיש ופשוט מעולה.הכל עובד ורץ תקין והרשת (אלחוטית ביתית עם ראוטר של גיגהבייט) רצה מעולה. הבעיה העיקרית שלי שפשוט כמעט בלתי אפשרי להשתמש בתוכנות ה P2P. נתחיל מהיוטורנט. בהתחלה עבדתי עם אזוראוס אבל הוא היה יוצר לי שגיאות הש ענקיות שאין לי מושג מה המקור שלהן ומה הן בכלל ובגלל זה המליצו לי לעבור ליוטורנט. קבצים קטנים הוא לעיתים נותן להוריד אבל הבעיה מתחילה עם הקבצים הגדולים יותר. בהתחלה הוא היה עושה לי סרטים ולא רוצה להוריד לי כלום עד שהצלחתי לפתוח את הפורטים הדרושים גם במקאפי וגם בראוטר ועכשיו הוא מסמן לי וי ירוק יפה. להעלות קבצים הוא מוכן וגם במהירויות גבוהות לפעמים אבל כשכל הקטע מגיע להורדה הוא פשוט מסרב פקודה. חשבתי שאולי …

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים