עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני מחפש ראוטר טוב, לחיבור 2 מחשבים שולחניים לאינטרנט דרך ADSL. ה ADSL שלי מחובר ל USB. ואני צריך גם כרטיס רשת שיתאים. אני מעוניין בראוטר טוב ואני מוכן לשלם עד 700 ש"ח עבורו. אם יש משהו טוב במחיר יותר נמוך, אז זה עדיף. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 782 צפיות
  2. Started by x-factor,

שלום רב לכם. עוד מעט אני קונה מחשב חדש.עכשיו העניין הוא שיש לי במחשב הנוכחי מוזיקה ותמונות אשר הייתי להעביר למחשב החדש,הבעיה שאני לא רוצה לצרוב כח כך הרבה דיסקים.השאלה שלי האם יש דרך לחבר 2 מחשבים ישירות או בדרך פשוטה כלשהי,כדי שאוכל להעביר מידע ממחשב אחד לשני(אנ יודע שאפשר לשים הארד דיסק ובלאגנים,אני מקווה שיש שיטה יותר פשוטה ) ... תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by rabbit,

איך אני יודע באיזה מהם אני משתמש כיום? איך אפשר לבדוק?

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  4. Started by BeBest,

ההוטבוקס ריסט את עצמו לפני מספר דקות והרגשתי האטה רצינית במהירות. נכנסתי לפאנל של ההוטבוקס ולהפתעתי: http://jpg.co.il/view/5265ac4094337.png/ ערוץ יורד אחד בלבד פעיל. תקין?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by darkman,

אז ככה אני רוצה להוריד משהו ב MIRC ואני לא יכול כנראה שהנורטון סגר את הפורט וגם שאני מבטל אותו הוא לא מאפשר קבלה של קבצים יש לי מודל אלקאטל(לא משודרג) עזרה.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  6. אני עם ADSL משתלם הדבר הזה ? או שזה סתם גימיק שיווקי ? מה הפינגים לחו"ל ? כרגע אני על מינימום 100 לחו"ל בערב

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by owen,

מישהו יודע מה הGATEWAY של בזק לחיבור L2TP?

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

הי, יש לי חיבור 5M בספק 013 ובתשתית בזק,ראוטר NETGEAR 614G שמחובר אליו נייח וממיר בצורה קווית. בזמן האחרון קיימת האטה בהורדה של קבצים גם דרך ה-download manager הבסיסי של הדפדפנים, נתב מאובטח עם ססמה לא מהעולם הזה. בדיקת מהירות באתר בזק מראה הכל תקין. מה יכולה להיות הבעיה,הורדה איטית גם בצורה אלחוטית.

9. עד עכשיו גלשתי דרך הalcatel שלי בתצורת PPP, דרך בזק בינלאומי. עכשיו התחברתי לאוניברסיטה, והם משתמשים ב proxy גם לתת כתובות, וגם בשביל האבטחה שלהם, אם אני לא עובר דרך הפרוקסי אז יש בעיות עם התיבת דואר שלהם ועם חלק מהאתרים. ב dial up אין בעיה להשתמש ב proxy שלהם כי החייגן מחבר אליו. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך ה ppp שכל הזמן מחובר אין איך להכניס את ה פרוקסי. אני ניסיתי בהגדרות lan (גם את הפרוקסי האוטומטי וגם את הידני) אבל זה לא עובד לפי דעתי בגלל שהפרוקסי לא נמצא ממש על ה lan אלא על טווח כתובות אחר. למישהוא יש רעיון איך לסדר את זה, אני ממש לא רוצה לעשות ICS, :'(

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by Decktor,

זה ההודעת שגיאה שאני מקבל כשאני מנסה להפעיל ICS ב WINDOWS 2000 עם כל העדכונים ויש תקשורת מלאה בין המחשבים אז זה לא הבעייה

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by Cheif,

הילדים חזרו לבית הספר, ואני עושה סדר עם המסקנות של חופשת הקיץ. http://www.netcheif.com/blog/?p=2439

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  12. Started by firehorizon,

שלום לכולם. לאחרונה עדכנתי את מודם האלקטל הומ שלי לאלקטל פרו והגדרתי שיהיה מחובר קבוע לאינטרנט. עד כאן הכל בסדר הבעיה מתחילה באי מיול, שבהתחלה היה מתחבר בסדר לHIGH ID אבל אז כל שאר האינטרנט לא היה עובד חוץ מהאימיול כרגע זה עובד בLOW ID (לא מובן למה) וכל שאר התוכנות עדיין לא עובדות באינטרנט הורדתי את הפיירוול הפנימי של המודם אם אתם שואלים. יש לי ווינדווס איכס פי. אני מחובר לנטויז'ן כמו כן למחשב מחובר עוד מחשב דרכו בתצורת ICS אין לי עדיין HUB או SWITCH לכן זה כך. ייתכן שההגדרות לא נכונות בשלמותן או במודם או בהגדרות הרשת בווינדווס. בכל מקרה אודה מאוד אם מישהו ישלח לי פיתרון לבעיה מעיקה זו. חרשתי על כל האינטרנט ולא מצאתי שום רמז לבעיה (כנראה אני גם לא סגור על הבעיה) תודה,תוד…

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by Arie Ness,

שלום לכולם, יום אחרי שבזק התקינו אצלי את הנתב, יש ירידה חדה במהירות גלישה מהwifi. דיברתי עם בזק ומסתבר שזה "שירות בתשלום" להגדיר נכון את ההגדרות בנתב. מישהו ניתקל בזה ויכול לכוון אותי להגדרות החשובות? תודה

• 2 תגובות
    • 22.5k צפיות
  14. Started by shaydotan,

איך הנתבים של level one http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=324 נראה קטלני

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  15. התקנתי רשת מקומית ביתית, שיתפתי התקשרות לאינטרנט, גלשתי משני מחשבים והכל סבבה.....עדש........התקנתי אינטרנט סקיוריטי של נורטון ו...עכשיו אני לא מצליח לגלודש מהמחשב השני, כאשר אני מבטל את האינטרנט סקיוריטי עושה דיסאבל הכל עובד כשורה. מי יכול להגיד לי איך אני מקנפג את האינטרנט סקיוריטי כך שיאפשר לי גישה או יציאה לאינטרנט מהמחשב השני. תודה וברכה מאיר חלפון

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by noam12,

Trendnet 108 Mbps 802.11g Wireless Firewall Router TEW-452BRP איך הנב הזה לעומת הנתב שכיום ברשותי ( LINKSYSWRT54G v5) ואשר גורם לי בעיות תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  17. שלום לכולם.. רציתי לדעת כיצד האינטרנט שלי יוכל להתחבר אוטומט בלי שאני ייכנס דרך החייגן ..תודה לעוזרים

18. שלום אנשים טוב. היום לפתע לאחר כמה שנים טובות ועבודה נאמנה , מת לי הראוטר (TL-WR541G). כל האורות שלו נשארים דולקים והמחשב לא מזהה שהוא מחובר אליו. ניתוק מהחשמל והמתנה של כמה דקות טובות לא עזרו. בקיצור, לפח. אני מתכוון לחדש את עצמי מחר ב TP-LINK-WR1043ND שיש לו 4 כניסות של 1 Gigabit כרגע חלק מהכבלים שברשותי הם CAT5 וחלק CAT5E (לפחות אלה שרשום עליהם משהו). יש לי כבל ארוך של 15 מטר שלא רשום עליו שום דבר. השאלה היא, אם בשביל שרוחב הפס של הג'יגה ינוצל כמו שצריך (עד כמה שאפשר לנצל מן הסתם), יספיק לי כבל CAT5 או CAT5E? או שבכלל אני צריך לעבור ל CAT6? כמו כן, האם צריך שהחומרה תהיה תואמת לסוג הכבל? (למחשב אחר אין כרטיס רשת 1 GB, האם הוא יוכל לעבוד גם עם CAT6?) בכל מקרה, השאלות הן …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by aviad13,

בהמשך לנושא הקודם שלי כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/533131-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98 קניתי את הכרטיס הזה: http://www.ebay.com/itm/150Mbps-150M-Mini-USB-WiFi-Wireless-Adapter-Network-LAN-Card-802-11n-g-b-O0-/111168713724?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 עכשיו הבעיה היא שפעם ראשונה הכנסתי את הכרטיס והמחשב רשם לי את ההודעה המוכרת שהוא לא מצליח להתקין תוכנת מנהל התקנים ואז בפעמים הבאות שאני מכניס את הכרטיס הוא פשוט לא מגיב. מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום למישהו יש ניסיון עם הנתב החדש לש XIAOMI , דגם AX1800 שתומך ב-IP6? יש דיווחים שבקרוב יהיה עדכון שיאפשר יכולת MESH. אולי יהיה פתרון טוב וזול יחסית. https://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_3006476960217309.html המלצות??

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אז ככה: זה מה שאני מקבל כשאני מחבר את הכבל רשת למחשב שלי. המחשב מחובר להאב שמחובר לראוטר שמחובר למודם OK? יש לציין שכל שאהר המחשבים ברשת עובדים בצורה תקינה. החלפתי כבל ובדקתי בעזרת מחשב אחר והכבל מתחבר ללא שום בעיות כך שהבעיה במחשב ולא בתשתית! עדכנתי לדרייבר האחרון באתר. לא עזר ניסיתי איפוס של הכרטיס רשת: התחל > הפעלה> netsh W>R>F>R גם לא עזר איפסתי את הביוס + פריקת חשמל סטטי. גם לא עזר הייתי כבר בטוח שהחיבור שמולחם ללוח לא תקין אבל!?!? הכנסת מתאם USB שהופך LAN וגם הוא לא עובד ומראה את אותה התוצאה כך שהביעה היא כניראה במערכת ההפעלה!!!! לא? אחרת הוא היה אמור לעבוד יופי. מה עלי לעשות עכשיו? יש דרך לאפס את כל הגדרות הרשת במחשב? או משהו …

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  22. שלום לכל חברי הפורום, יש לי מחשב נייד עם וינדוס 10 ומחשב מסוג raspberry pi שמריץ לינוקס ubuntu. אני נמצא על wifi ציבורי ספריה, ואני רוצה להעביר פקודות בין המכשירים בעזרת SSH, ולפתוח לתקשורת חיצונית רק את ה-PORT המתאים ל-SSH. הבעיה שלי שבאופן דיפולטיבי, ברשת ציבורית, כל מכשיר אינו יכול לראות את המכשירים האחרים ברשת. האם ניתן וכיצד ניתן להפוך מכשיר לגלוי? ואיך ניתן לעשות את התהליך ההפוך שאני רוצה לסגור את ההקשורת ביניהם? האם יש דרך לעשות את החיבור הזה בצורה עוד יותר בטוחה ממה שהצעתי? הערה - פתחתי דיון זהה לדיון הזה בפורום IT, אפשר למחוק את הדיון בפורום הזה בבקשה, אני חושב שהשאלה מתאימה יותר לפורום IT

23. כיום יש לי בבית מחשב שמחובר למודם adsl של בזק בחיבור usb, כבר כמה שנים. מהירות הגלישה 1.5mb. אני רוצה לקנות ראוטר לגלישה אלחוטית. אני רוצה ראוטר שיתאים גם ל-adsl וגם לכבלים, בתקן n. אני לא רוצה לשנות את תנאי החיבור מול בזק ומול בזק בינלאומי. אני חושב שאלו האפשרויות שלי (ובסוגריים, שאלות נוספות): 1. החלפת המודם בבזקסטור למודם בחיבור רשת (מה כדאי לקחת? זה עולה כסף?); אח"כ קניית ראוטר בחיבור רשת (איזה מומלץ?). 2. קניית ראוטר שיכול להתחבר למודם בחיבור usb (יש כאלה? מה מומלץ?). 3. קניית ראוטר/מודם שיחליף את מודם ה-adsl של בזק (מה מומלץ?). מה כדאי לעשות? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  24. אני מתכוון - מה הכתובת אייפי שצריך לרשום כדי להגיע לדף ההגדרות ? תודה רבה לעוזרים .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש את הנתב Compex NP27G בגלל הצורך בשרת מדפסת ובגלל המוניטין שלו כ"חודר ממ"דים", אבל לא הצלחתי למצוא אף מקום שבו הוא נמכר. מעבר לכך, מקומות שידעתי שמכרו אותו בעבר לא מוכרים אותו יותר. כנ"ל לגבי אחיו הגדול, ה NP28G. היחיד הנוסף שאני מכיר שמגיע עם שרת מדפסת הוא ה Compex NP18A, שמחירו יקר מאוד - 600 ש"ח (לדגם של ה 108Mbps. את הדגם של ה 54Mbps לא מצאתי). השאלות שלי: - מישהו יודע מה קרה לדגם NP27G? או יודע היכן ניתן לקנות אותו? - האם יש נתבים אחרים מומלצים עם שרתי מדפסת בטווח של עד 400-450 ש"ח? תודה [br]פורסם בתאריך: 26.12.2007 בשעה 21:48:41 עדכון:אחרי נסיונות רבים הצלחתי ליצור קשר עם westicom, היבואנים של מוצרי compex לארץ. לדבריהם, וגם לאחר בדיקות ב…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים