רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני משתגע כבר יש לי אינטרנט adsl מודם יו אס בי וכל רבע שעה האינטרנט מתנתק לי התקשרתי לשיקות לקוחות של בזק שלא יודעים איך לפתור תבעיה אם מישהו פה יודע מה אפשר לעשות אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
טוב אני בטוח שנושא הפינגים נטחן בטרוף בכל חור כמעט וזה כבר ברור לכל שין כל כך הרבה מה לעשות עם עניין הפינגים לאירופה (כי זה תנאי שכרגע אין ממש אמצעים להתגבר עליו, לפחות לא בשנים הקרובות..) אבל למה לעזעזל חבילות ומהירות רוחב הפס כל כך גרועות (ויקרות בארץ)?! אז בואו נעזוב את היקרות... כי התרגלנו לזה כבר בארץ אבל למה המקסימום שמשתמש ממוצע יכול להשתמש זה 1.5 מגהביט (וגם זה לא כל כך זול, שלא נדבר על 3 מגהביט..) בכל מקרה למה בחו"ל (ואפילו לחברים שלי עברו לחו"ל..) יש חבילות של 10, ואפילו 50 מגהביט! במחיר סביר ואולי אפילו שווה לכל נפש. למה אין את זה כאן בארץ?! למה אנחנו תמיד צריכים להידפק. גם האינטרנט "המהיר", הגיע באיחור לארץ, וגם כשהוא הגיע הוא לא האינטרנט האולטימטיבי, למה?! הא…
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שאני מתקין תדרייבר של המודם ) USB ADSL של WOW ( אז זה אומר לי שלא עבר תבדיקת לוגו של ווינדוס אז אני עשיתי המשך למרות זאת ובהתחלה לא היו בעיות עד שעכשיו כל איזה שעה - שעתיים המחשב נתקע ועובר למסך כחול כזה כמו מצב דוס ורשום שם ( הדברים החשובים ) : בעייה נתגלתה וווינדוס מכבה את עצמו על מנת שלא יגרם נזק למחשב שלך והבעייה היא : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL ורשום למטה בסוף בבעיות טכניות USBPORT.SYS ואחרי שאני מחכבה תמחשב זה אומר שמערכת ווינדוס שוחזרה לאחר פגיעה חמורה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולכם רציתי לקבל עזרה בקשר לרשת ביתית אלחוטית עם מודם ALCATEL עם נתב D LINK אני משתמש בתוכנה netmeeting קיבלתי את הרשת לפני פחות משבוע מאותו רגע שקיבלתי את הרשת אני לא מצליח לקבל שיחות והוציא שיחות דיברתי עם מחלקת התמיכה אבל נאמר לי שצריך לפתוח פורטים שונים בכל מקרה זה נעשה אבל עדין לא הסתדר האם מישהו יודע איזו פורט צריך לפתוח ?ואיך ניתן לעשות זאת ?אני עובד עם מערכת windows xp אשמח לקבל עזרה התודה מראש עריכת המודר: הכותרת צריכה להיות עניינית. לא התאור.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
עשיתי רשת בין 2 מחשבים בעזרת כבל מוצלב. בשני המחשבים יש win98se . שני המחשבים מתקשרים היטב אחד עם השני. מחשב אחד מחובר לאינטרנט בעזרת מודם כבלים usb (מוטורולה 4200) וכולל חייגן. התקנתי ics . הכל ניראה תקין , אבל משום מה המחשב הלקוח לא יכול לגלוש. מכיון שהתקנתי כבר הרבה שיתופים כאלה בהרבה מחשבים והכל היה בסדר, ניראה לי שפשוט ה- ics לא עובד עם כבלים +חייגן. אם מישהו מכם מצליח לגלוש עם תצורה דומה לשלי ,אולי יוכל לעזור לי. בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
האם יש אתר או תכונה שיכולה לבדוק את איכות הקו? תודה לADSL אם זה חשוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחובר לADSL דרך 012 קווי זהב ולאחרונה היו לי המון בעיות, ביניהן חוסר סנכרון של המודם, חוסר הצלחה בחיבור של תוכנות (בעיקר בפורט 80) והכי חמורה - אני מחובר אבל אני לא יכול לגלוש, אפילו פינג לשום אתר חיצוני לא מוחזר אבל כן יש לי איפיי של 012...אני בטוח ב99.9% שהבעיה היא לא במחשב(ים) שלי, אני מחזיר אנטי וירוס מעודכן, חומת אש (תוכנתית וגם חומרתית) ומנקה כל תכנת פרסום למיניהן, אפילו קראו לי פראנואיד. אז התקשרתי למוקד תמיכה של בזק, באותו ערב הבעיות היו של סנכרון והמוקדן אמר שהבדיקה שהוא ביצע מעידה על כך שהקו מסתנכרן בקושי (רמת מתח לא תואמות כנראה - משתלם להשקיע קצת בלימודי הנדסאות.) למחרת בא טכנאי שכמובן לא איתר את הבעיה והתנהג כמו רוב הטכנאים מהתוכנית 'יצאת צדיק' אז ווית…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי מודם אלקטל ADSL, שאינו נמצא בשימוש כרגע, מודם כבלים שמחבר אותי לאיטרנט (מחובר ע"י רשת) ומחשב אחר. איך אני מחבר את כל זה לשיתוף אינטרנט בין המחשבים?
-
- 2 תגובות
- 916 צפיות
-
-
איך אני יכול לקבוע מה תהיה מקסימום השליחה או הקבלה דרך כרטיס רשת מסוים?
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום יש לי Modem ALCATEL של speed touch דגם home עכשיו יש לי מס חיבורים מאחור אחד AC - POWER שני חיבור של כרטיס רשת (זה שמחובר להעברת מידע ) עוד אחד לא ידוע שנראה בדיוק אותו הדבר רק בלי מנורה ליד - מעל (זה החיבור המדובר) כניסה של הקו טלפון עכשיו בדקתי באתר שלהם וכתוב שזה ATMF (optional) http://www.speedtouchdsl.com/prodhome.htm כלומר שה לא חיבור הכרחי אבל יש לי אותו ואני רוצה לדעת למה אני יכול להתמש בו ? כתוב את אותו השם גם מאחור ליד הכניסה רק עם המס 25 לא יודע אם זה עוזר תודה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים, מחוברים בכבל רשת מוצלב, שלאחד המחשבים מחובר מודם ADSL USB ALE 070 הכחול שעומד הגדרתי בין שניהם את הרשת (הכל אוטומטי) אפשרתי בפיררואל והכל שני המחשבים מגיעים אחד לשני ומקבלים פינגים אחד לשני במחשב שבו נמצא המודם מסומנת האפשרות של השיתוף בוי ובמחשב השני רואים את המודם שהוא מחובר ושאפילו אינטרנט מגיע למחשב השני, הבעיה שהאינטרנט לא עובד שם ושום אתר לא עולה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
חיפשתי בכל האתרים של ספקיות האינטרנט וגם באתר של בזק ולא מצאתי. יש רק ל- ale 070 ו- ale 130 . מי שיוכל להביא לי קישור מתאים לדריבר - גאון.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט 715 כבלים דרך 012. לאחרונה החלו אצלי ניתוקים מעצבנים כל כמה שעות התקשרתי ל 012 והם הפנו אותו לתבל שיבדקו את הבעייה תבל שאלו אם המודם והנוריות שלו דולקות כמו שצריך עניתי להם בחיוב. הם אמרו שיסימו את המודם שלי למעקב. מה יכולה להיות הבעייה? הבעייה הזאת אצלי שבוע שבועיים. לפני כ חודשיים שלוש הייתה לי בעיה עם המודם והיה אצלי טכנאי מספר פעמים שנרא לי שבסוף סידר את התקלה. דבר נוסף תבל אמרו לי שהבעייה יכולה להיות בחייגן של 012 שאין לי מושג מה זה אומר. אם יש למשהו עצות או פתרון לתקלה אני ישמח לשמוע. מפרט: מודם כבלים - TERAYON TJ 715 מחובר דרך כ.רשת WIN XP תודה מראש L.A.
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
-
-
בשביל ליצור אינטרנט שרינג אני צריך פרוטוקול של ics איפה הוא נימצא? אני חושב שניתרלתי אותו בטעות.
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן, טוב קניתי מחשב אז מה שיש לי עכשיו יעבור למעלה.. מה אני צריך לרשת אלחוטית מבוססת ADSL עם מודם ALCATAL שחור ? איך אני מגדיר את כל הסיפור ? תודה על כל עזרה ומצטער אם אני שואל שאלה שנשאלה כבר.. תום.
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
התקנתי רשת מקומית ביתית, שיתפתי התקשרות לאינטרנט, גלשתי משני מחשבים והכל סבבה.....עדש........התקנתי אינטרנט סקיוריטי של נורטון ו...עכשיו אני לא מצליח לגלודש מהמחשב השני, כאשר אני מבטל את האינטרנט סקיוריטי עושה דיסאבל הכל עובד כשורה. מי יכול להגיד לי איך אני מקנפג את האינטרנט סקיוריטי כך שיאפשר לי גישה או יציאה לאינטרנט מהמחשב השני. תודה וברכה מאיר חלפון
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מעונין בקישור להפיכת מודם מהיר לכבלים של motorola לראוטר. יש לי אקסס פוינט ואני רוצה לחבר אותה למודם (שיהייה נתב), בכך יקבל IP ויידע לחלק לשאר המחשבים... אם יש טעות בדברי נא תקנו. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי שני מחשבים עם XP עליהם ובררתי והמודם MOTOROLA SB4200 תומך בריבוי IP'S של עד 30 מחשבים ברשת. מה שאני מנסה לעשות בעצם זה חיבור שני מחשבים למודם (אחד באמצעות USB ואחד באמצעות רשת) ושנוכל לגלוש ביחד, כי כרגע החיבורים הפיסיים אותו דבר, אבל רק אחד יכול לגלוש בו זמנית. מישהו יכול לעזור לי בהגדרות וכד'? ICQ: 131835961 תודה רבה נדב
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי נתב / ראוטר 2WIRE , אלחוטי, שמגיע עם פיירוול פנימי. הבעיה היא שאין לי מושג איך להגיע להגדרות של הפיירוול וכך לפתוח פורטים. על המחשב אין שום סימן שמותקן בכלל הנתב, ואין עליו שום תוכנה שקשורה אליו. (אני לפחות לא מצאתי) אם למישהו יש את הנתב הזה ויודע איך אני יכול לפתוח שם פורטים, אני אשמח לעזרה.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים (ראו מפרט מחשב), אחד בחדר שלי והוא לצרכים שלי בלבד. השני בחדר של אחי ומשמש את צרכיו שלו ושל אמי. לאחרונה סיכמנו עם בזק בינ"ל על רכישת רשת אלחוטית, ציוד ללא הרכבה. הכל טוב ויפה, אבל הבעיה היא שהידע שלי ברשתות שואף לאפס, ומעולם לא התנסתי בהרכבת רשת ביתית, בטח שלא כזו אלחוטית : ברצוני לשאול, האם לבנאדם כמוני (בעל ידע מינימאלי מאוד בתחום הרשתות והאינטרנט) תהיה בעיה להרכיב רשת אלחוטית ותעבוד טיפ טופ עם מינימום בעיות שאפשר?! בנוסף, מידע חיוני על הרכבת הרשת יתקבל בברכה . תודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני בונה רשת בין שני מחשבים זה כבל מוצלב או לא מה הגדרות הבxp ויש לי במחשב אחד שתי כרטיסי רשת אחד לאינטרנט אחד לרשת איך אני עושה את זה? 10X מראש
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הייתי רוצה לראות את הפורטים של המחשב שלי, ובאיזה מצב הם (פתוח/סגור) יש אפשרות כזו? האם יש מקום שבו אני יכול למצוא הסבר על הפורטים- למה משמש כל אחד מהם? תודה
-
- 2 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
-
מישו יכול להסביר לי איך פותחים פורטים של ראוטר השם של הראוטר זה broadband firewall router quick installation guide [בעע אני חושב .. כי אחי קנה] תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-