רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
יש לי חיבור בכלים של ערוצי זהב +012 חבילת ה-750 עד היום התחברתי אם חייגן אבל עקב בעיות רבות שהיו לי עם החייגן החלטתי לעבור להתחברות קבועה (בלי חייגן) אבל הגלישה + ההורדה פשוט איטית (רק לשם ההשוואה HWZONE בלי החייגן לוקח לו דקה לעלות וכשהייתי עם החייגן לקח לו בין 2 ל 4 שניות ומהירות ההורדה הכי גבוהה שהגעתי אלייה בלי DAP הייתה 70 ) יש לי WIN XP PRO אם זה עוזר במשהו בבקשה תעזרו לי!!! תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
התחילה להיווצר אצלי בעיה במחשב בזמן האחרון. לפעמים, כל כמה דקות האינטרנט שלי מקבל מצב פריז, מז"א? הוא לא מתנתק או משהו, או פשוט לא פועל למשך כמה שניות/דקות. דוגמה: לשמל אני מוריד משהו, ופתאום בלי שום שגיאה או התראה, אופ זה מפסיק. (זה לא נותן הודעת שגיאה, זה פשוט פתאום סתם ככה כמו צמח) עוד דוגמה: אני מחובר למסן ולאיסי, ואופ פתאום סתם ככה זה מתנתק, כנ"ל לגבי אתרים, סתם ככה פתאום למשך כמה שניות האינטרנט נמצא במצב פריז. עכשיו יכול להיות שזה נגרם על ידי וירוס או משהו? ד"א אני ואח שלי ברשת וזה עושה לו מדי פעם Discconnected במשחק רשת שהוא משחק. מישהו יכול לעזור לפתור את הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לפני כמה ימים פתחתי נושא דומה והמסקנה הייתה לעבור ספקית, עכשיו עברתי ספקית אבל האינטרנט(בזק בינלאומי) ועדיין מוריד לאט מאוד :'( אני כבר לא יודע מה הבעיה..... יש לי אינטרנט 2 מגה ורשת חוטית של 3 מחשבים עם ראוטר של אדימקס מישהו אולי יודע מה הבעיה? אולי יש חסימה של הראוטר או של פיירוול או משהו כזה שמאט לי את ההורדות... אני כבר לא יודע מה לעשות, אין לי וירוסים וספייוורים אני אודה מאוד למי שינסה לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לראוטר טוב, שעובד חלק עם LP2P בתקציב של 400שח. חיפשתי בפורום ולא מצאתי הודעות חדשות שממליצות על ראוטר - ההודעות היו דיי ישונות והמליצו על LINKSYS. אז רציתי לדעת: 1) יש ראוטרים חדשים מומלצים (LP2P)? 2) איזה דגם הכי מומלץ? 3) עדכוני קושחה? צריך? אם כן איזה?
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה שמראה חיבורים פתוחים (סגנון NETSTAT) אבל שתיהיה מפורטת, שתוכל לזהות מי ה SERVICE שמריץ את החיבור (בין אם זה SMTP, FTP, EMULE וכדומה [לא חייב שתזהה הכל, אבל פורטים בסיסיים לפחות]), מה הפרטוקול, מה הפורט, מה המצב (מחובר, מאזין לחיבורים) וכל דבר אפשרי. עדיף שתיהיה חינאמית. תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
התקנתי אינטרנט בייתי בעזרת המדריך שנמצא בפורום האינטרנט עובד מצוין התקנתי גם את שיתוף הקבצים בעזרת המדריך ועכשיו יש לי בעיה תיקיות שאני משתף מהמחשב עם win 98 אני לא רואה אותם ב win xp אבל תיקיות שאני משתף ב xp אני רואה ב 98 מה לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. הרשת שלי מורכבת ממודם B-focus router 312+ ורואטר DLINK DI-514 לראוטר מחוברים 2 מחשבים בכבל ויש עוד 2 לפטופים שעובדים בצורה אלחוטית בזמן האחרון האינטרנט נעשה איטי להחריד והוא כל הזמן מתנתק ומתחבר לבד. התקשרתי לספק אינטרנט, עשיתי ריסטרט גם למודם וגם לראוטר, ניתקתי את כל הכבלים, החלפתי בין הכבלים, כיביתי הדלקתי, בקיצור, כל דבר שהצלחתי לחשוב עליו בערך. הדבר היחיד שעזר היה לחבר את המודם ישירות למחשב. ככה האינטרנט עובד בצורה מהירה וחלקה. אז כנראה שהבעיה היא בראוטר, אבל אני פשוט לא מצליח להבין מה הבעיה. כל המערכת עבדה בצורה חלקה בלי שום בעיות במשך שנתיים לפחות ופתאום התחילה לעשות בעיות. ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר(לכתוב את האיפי של הראוטר בדפדפן) אבל גם זה לא מצלי…
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי רשת ביתית אלחוטית וחוטית, אחד מהמחשבים הוא פנטיום 3 שמתחבר לראוטר בצורה כזאת: כבל מהראוטר לשקע שבקיר http://www.ratzon.co.il/image/users/44682/detail/big/750949.jpg (זה נראה כמו השקע השמאלי) ומהקיר יש כבל של 10 מטר בערך עד למחשב (זה ככה מטעמי נוחות,2 קומות..) לא מזמן התחילה בעייה - הוא לא מחובר לאינטרנט, לפעמים קורה שאני מוציא את הכבל שמתחבר אל הראוטר מהקיר ומכניס את זה ליציאה פנויה ואז פתאום זה מסתדר אבל אחרי כמה דקות זה שוב יכול ליפול שאר המחשבים שמחוברים קווית ואלחוטית - הכול פיקס המתכונת הזאת עובדת יותר משנתיים בלי ששום דבר השתנה בתשתית/בהגדרות ועוד לפני שקנינו את הנייד יכול להיות שהכרטיס רשת "מתנדנד"?
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL 1.5 על ויסטה מספר פעמים ביום אני לא מצליח לגלוש לאתרים המסנגר ממשיך לעבוד אם אני מתנתק מהמסנגר אני לא יכול להתחבר שנית. כשאני בודק ב"מרכז הרשת והשיתוף" מה הבעייה אני מקבל הודעה "יש יותר מחיבור רשת פעיל אחד במחשב זה" ואין לי עוד חיבורים אני צריך להפעיל מחדש את המחשב כדי לגלוש מחדש מה יכולה להיות הבעייה תודה
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי ביטורנט ופתחתי לו טווח פורטים.. עכשיו הוא שואל אותי אם להשתמש בUDP ובעצם הטווח פתחתי על TCP ואי אפשר לפתוח עוד טווח זהה על UDP אז עשיתי טווח על BOTH. אני רוצה לדעת אם הביטורנט משתמש בUDP .. יש איזה טסטר לראות שהוא פתוח ואין בעייה?
-
- 3 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים מחוברים באלחוט לראוטר + שני מחשבים בחוט. במחשב אחד המחובר באלחוט החיבור לא יציב - מתנתק ומתחבר כל הזמן ככה שממש אי אפשר לגלוש. יש לציין ששני המחשבים המחוברים באלחוט נמצאים בערך באותו מרחק מהראוטר ולשניהם אותו כרטיס רשת: 7628 של אדימקס (זה עם ה-3 אנטנות) הראוטר הוא COMPEX NP27G יש למישהו רעיונות למה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי לחבר את שני המחשבים שלי ברשת כדי להעביר ביניהם קבצים. קיבלתי שני כרטיסי רשת (משומשים) ושניהם עובדים: Linksys LNE100TX 10/100Mbs Realtek RTL8019(AS)-based 10Mbs עכשיו אני אמור לבחור באחד מהם (בחינם), במי עדיף? ה-Linksys מעביר בערך 6MB (מגה בייט לא מגה ביט) בשניה וה-Realtek מעביר בערך 1MB בשניה. ל-Realtek יש גם שקע עגול (שכחתי איך קוראים לו) בנוסף למחבר RJ45. הבעיה (אם זו בכלל בעיה) עם ה-Linksys היא שמדליקים את המחשב הוא משמיע רעש מוזר (רעש דומה לרעש שחלק מהמסכים עושים שהם משנים רזולוציה). הרעש הזה נשמע גם כאשר אני מנתק את המחשב השני מהרשת. לעומת זאת ה-Realtek לא מזהה אם המחשב השני מחובר לרשת או לא, והוא מנסה תמיד להתחבר (אלא אם כן עושים לו Disable לחיב…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן אז יש לי כבר זמן ממושך תקלה באינטרנט, בגדול פינגים גרועים, נפילות מוזרות, אי יציבות ועוד. עשיתי *כל* פתרון אפשרי מהצד שלי, ונזק עשו גם כל "פתרון" מהצד שלהם, וכרגע אני די בטוח שהבעיה נמצאת בכבל שמגיע מהארון תקשורת של בזק עד לראוטר שלי. בגדול זה הולך ככה. יש את הראוטר שממוקמם באחד החדרים בבית, ומסיבות היסטוריות אין אפשרות כרגע להזיז אותו משם. הכבל אינטרנט מגיע מהארון חשמל אליו. משם אני לא בטוח איך זה הולך, אבל אם אני לא טועה יש ארון תקשורת של בזק מחוץ לבית, ומהארון שם זה מגיע לארון חשמל שלי, ואז משם זה הולך לארון מרכזי שנמצא 50 מטרים ממני. ואם זה לא הולך ככה, אז זה מהארון שלי מגיע לארון המרכזי. בגדול הבעיה לפי דעתי נמצאת …
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לפני מספר ימים עברתי על ההגדרות של הראוטר דרך האייפי שנתנו לי, ועשיתי uncheck "Enable DHCP" box או בקצרה DHCP was disabled . מאז נעלם לי החיבור לאינטרנט דרך הראוטר, הדבר היחיד שעובד זה רק אם אני מחבר ת'מודם ישירות, הבעיה היא שאפילו להיכנס שוב לאייפי של ה'לוח בקרה' של הראוטר ולשנות את זה חזרה לערך "Enable" אי אפשר. כי הרי כל הדפדפן פשוט לא עובד כשאני מחובר דרך הראוטר, מה אפשר לעשות? להתקשר לספקית יעזור ? זה דיי דחוף כי כל הבית דיי 'יושב' על הראוטר ביום-יום, תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 807 צפיות
-
-
הייי אחים יקרים שלי בשעה טובה קניתי מתאם בלוטות' למחשב (יש לי 6230) עכשיו גיליתי שבין היתר אני יכול להגיד ת'מחשב כדיבורית ולדבר דרכו השאלה היא אם יש איזה תוכנה שאפשר לחייג דרכה ולענות ולנתק דרכה (הכוונה היא שהסלולר יהיה בסלון ואני על המחשב ואני לא יצתרך להביא אותו כדי להתקשר...) ואם יש לכם עוד תוכנות יעילות לסלולר אתם מוזמנים לכתוב הם תמיד יתקבלו בברכה! חג שמייח שנה טובה וצום קל , עידו
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מי ששם לב, כשנכנסים לאתר YNET, רואים את המסך הראשי למשך כמה שניות טובות עד שמופיע הסרגל המאפשר הזזה למעלה/מטה של העמוד. זה קורה בכל כניסה לכתבה או כל טעינה מחדש של האתר. הדבר הזה קורה מכיון ש YNET רוצה שישימו לב לפרסומת שלהם. השאלה שלי אם יש כאן מישהו שיודע איך אפשר לסדר את הזה. גם אם אני משתמש בגלגלת של העכבר, ב PGUP/PGDN לא ניתן לרדת למטה בעמוד עד שהסרגל הזזה לא מופיע. וזה לקוח כ 5 שניות כל פעם. ממש מעצבן. תותח מי שיפתור לי את הבעיה הזו אם בכלל אפשר. בנוסף מה שהם עוד עושים, אתה נכנס לכתבה כל שהיא, אתה רואה פרסומת לכמה שניות או שאתה לוחץ על הכפתור דלג ואז מופיע העמוד בו יש את הכתבה. אך מה קורה, עליו יש עמוד שקוף לגמרי שלא ניתן לראות אותו, בפועל מה שקורה אתה מנסה לרדת למט…
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אהלן חברים, הגיע הזמן לזרוק את הציוד של בזק לפח(ואני מתכוון לנתב Be הלא יוצלח), ואני צריך המלצה לראוטר + מודם, שיתאים ככל הניתן לתשתית של בזק, שמעתי גם שבזק מתכננים בקרוב להציע מהירות של 200 מגה, ולכן אשמח אם הראוטר+מודם יתאים למהירות כזאת.. תודה לעוזרים 🙏🏻
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
לכל מי שחסמו לו את הפייסבוק במקום העבודה והוא לא יכול לגלוש שיכנס ללינק הבא -נערך ע"י מנהל הפורום-
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש נתב אלחוטי בקרוב, אבל אני לא בטוח אם יש כזה שיתאים לצרכים שלי: 1. לנתב אמורים להתחבר מחשבים שנמצאים ב 2 קומות שונות בבית 2. שניים מהמחשבים עם מע' הפעלה WIN XP, ואחד מהם עם WIN 98. האם יש לכם המלצות לנתב מתאים?
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מחשב לכאורה תקין. עליו XP עדכנית ומעודכנת. נתב TP LINK פשוט מחובר למודם כבלים מוטורולה 4200. הנתב עבד כל הזמן מחובר למחשב ישן עם כבל רשת, והועבר למחשב אחר. כרטיס רשת על הלוח מקבל IP מהנתב ומחדש IP ממנו בלי בעיה. מתאם רשת אלחוטי בחיבור USB מקבל IP מהנתב ומחדשו בלי בעיה. מצב א: כבל רשת לנתב לא מחובר. התקן מתאם אלחוטי מחובר ועובד. כשפותחים דפדפן IE - הכל בסדר. מצב ב: התקן מתאם אלחוטי לא מחובר. כשמחברים כבל רשת לנתב יש לכרטיס הרשת IP תקין מהנתב אבל אין גישה לאף אתר ולאף כתובת. נדרש חיבור ישיר בכבל רשת. רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
ראיתי 2 דגמים של מודם Alcatel SpeedTuch 510 (שחור, שוכב, חמוד :-)) אחד עם כניסת LAN אחת מאחורה, ואחת עם 4 כניסות. מה ההבדל בינהם ? האם השני פשוט כולל בתוכו גם SWITCH, ובעצם הוא מספיק לי כדי להקים רשת קווית של עד 4 מחשבים, ואילו הראשון מחייב אותי לחבר אליו HUB/SWITCH ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אפשר בבקשה את השם משתמש והסיסמ הראשונים של הנתב אדימקס בבקשה? אני צריך את זה כי אני לא זוכר מהם ואני צריך לשנות לו פורטים... חחח... האבא החכם שלי זרק את הפתק תודה
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-
-
כרגע יש לי ראוטר לא אלחוטי בקומה השניה שמחבר שלושה מחשבים אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי וסויטצ' כדי לשים את הראוטר במרתף(הקומה שלי) בשביל המחשב שלי והמחשב הנייד שאני רוצה לקנות ולחבר אותו בכבל (שקיים) לקומה שניה שבה יהיה סוויץ ששיספק אינטרנט לשני המחשבים האחרים אז שתי שאלות האם העסק יעבוד והמחשבים שלמעלה יוכלו לגלוש בצורה טובה? האם לדעתכם יש דרך יותר טובה לעשות את זה?(אולי פשוט לחבר כרטיס את המחשב הנייד בטור למחשב שלי הנייח?) ואיזה ראוטר מומלץ כדי שאני ידע מה לקנות תודה למי שעונה\עוזר
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
מכל מה שאני זוכר ומכיר תמיד יש איזה קופסא ראוטר מודם שמתחבר לנייח וממנו עושים קונפיגורציה ורק אז אפשרי ליצור גם רשת ביתית אם וצריך להוסיף עוד קופסא\מודם\ראוטר נפרד שישדר רשת אני רואה ברוב הבתים שתי קופסאות כנראה מודם וראוטר מה קורה במצב של נייד בלבד הרי אני לא רוצה להפוך את הנייד לנייח ולחבר לו מודם מה יתקינו לי משהו שמתחבר לקו טלפון בקיר ושפשוט משדר רשת ביתית בצורה עצמאית ? לא יודע הסתבכתי קצת והאם יש חיבלת 100 מגה או שבלי נייח המהירויות האלו לא עובדות
-
- 1 תגובה
- 807 צפיות
-
-
שלום, מחשב אחד שלי מחובר בUSB למודם כבלים, מחשב שני מחובר אליו ישירות בכבל. הרשת עובדת ואפשר לשתף תקיות, קבצים ומדפסת (שמחוברת ישירות למחשב הראשון). הבעיה היא באינטרנט - למחשב השני אין גישה לאינטרנט, אפילו לא להתחבר לDNS-ים. אנסה לרשום כמה מההגדרות: IP של מחשב ראשון: 192.168.20.1 (subnet 255.255.255.0) IP של מחשב שני: 192.168.20.2 (subnet 255.255.255.0) אין בשום מחשב פיירוול (וזה של XP כבוי) צרפתי פרינט מהמחשב הראשון (זה שכן מחובר לאינטרנט) שנותן עוד כמה פרטים תודה לעונים, טל [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 807 צפיות
-