עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הקמתי רשת אלחוטית, יש לי אינטרנט בכל שלושת המחשבים אבל אני לא מצליח לשתף קבצים הורדתי את ה V מ simple file sharing באפשרויות תקייה ושיתפתי את התקייה אי רואה את היד מתחת לתקייה אבל אני לא מצליח למצוא את התקייה במחשב השני. איפה התקייה צריכה להיות במחשב השני? (לא במחשב הראשי) אתם יכולים לעזור לי איך אני משתף קבצים ברשת אלחוטית? (הייתה לי רשת חוטית והצלחתי לשתף בקלות אבל עכשיו יש בעייה) יש איזשהי תוכנה שיכולה להקל את שיתוף הקבצים? תודה, טל

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  2. אני לא זוכר מתי זה התחיל או שזה היה מהתחלה. פשוט בדקתי יום אחד וגיליתי שאני לא מוריד במהירות שאני צריך. ניסיתי לעבור ספק, להחליף כרטיס רשת, דיברתי עם התמיכה של הספק וגם של התשתית אך בלי עזרה. היום הגיע אלי נציג של בזק וחיבר את המחשב שלו למודם. אצלו משום מה הוא הוריד ב 190, במהירות שצריך להוריד.. אצלי אני מוריד בסביבות ה 120~. כמובן שכל זה התבצע ב 1@1. יש לי חבילה 1.5mb, מודם של eci 270pr, הייתי ב 2 ספקים שונים, החלפתי כרטיס רשת... מישהו נתקל בכזה דבר פעם ויודע איך אפשר לפתור את זה? בכל מקרה אני מניח שזה משהו בהגדרות.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  3. Started by Adirz,

שלום לכולם, יש ברשותי 3 מחשבים שמחוברים ברשת עם Hub, ורוואטר ורציתי לשאול איך אני יכול להקים תקיית שיתוף בין המחשבים ברשת? תודה.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  4. Started by habarbash,

ב"ה שלום חברה. אני מנויי לאינטרנט של הוט , ואני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי (אני כעת בארה"ב) ככה שאני צריך המלצה לאחד בסביבות ה 50$. האם כל ראוטר שאני יקנה בחו"ל יתאים (יש בעיה עם הפרוטוקלים PPTP וכאלה לא?) , או שיש בעיות רק אם אני קונה ראוטר עם מודם (שזה לא המקרה פה!). מה שאני צריך זה שאני יוכל להתחבר לאינטרנט עם הנייד שלי בבית בלי צורך בכבלים. אני מעדיף שיהיה מהאתר הזה: newegg.com . תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  5. יש לי שתי תוכנות שמותקנות במחשב realvnc ו deltacopy שתיהן עובדות טוב ברשת הביתית אבל כשאני מנסה להיכנס מבחוץ עם הIP של הרשת זה לא עובד אני הגדרתי port forwarding לפורטים 873 ו 5800 וזה לא עובד לא מצליח להתחבר אני לא יודע מה לעשות

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  6. ברשותי מודם Terayon TJ715, אני מחובר לרשת דרך כבלים - בזק בינלאומי ללא חייגן. לאחרונה אני נתקל בהמון תופעות של Low Id באימיול, אחרי חקירה, תחת אפשרויות - חיבורים - Test Ports אני מקבל את המסך הזה: לא חשוב תחת איזה פורט אני מבצע את הבדיקה. חשוב לציין שאיני משתמש בפייראול מותקן או בפייראול מובנה של XP. יש פעמים בהם יש לי High Id אך עדיין, אני רוצה לברר את מקור הבעיה, מדוע הבדיקה של האימיול נכשלת ללא יוצא מן הכלל, האם עוד מישהו שמחובר דרך בזק בינלאומי וכבלים נתקל בתופעה? אני לא יודע עם הקשר מוצק, אך בעבר נתקלתי עם מספר בעיות ב LSP, בהתקנת Google Desktop לדוגמא וגם בתוכנה Xfire היו לי הגבלות שנבאו ככל הנראה מבעיית LSP. עזרה תיהיה ברוכה.

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  7. שלום, ברשותי ראוטר ARCHER VR600 הממוקם בסלון .בקצה הבית יש שני חדרי שינה שה-WIFI לא מגיע. אחד מהם הוא ממד ושם יש גם יציאת תקשורת/אינטנרט. לחדר השני ה-WIFI מגיע עד הכניסה לחדר. מעוניין להתקין מגדיל טווח כדי שיגיע לחדר השני. הממ"ד פחות רלוונטי בשלב זה. כיוון שיש דגמים רבים ובמחירים שונים תוהה מה לרכוש. מעוניין במוצר של עד 200 שח. האם מגדיל הטווח יקלוט את ה-WIFI החלש שמגיע לפתח החדר ויצליח לייצר ממנו עוצמה חזקה יותר לכל החדר? השימושים אגב, רגילים- לא משהו כבד. שאלה נוספת - האם מומלץ או לא להתקין מגדיל טווח או אמצעי אחר שמפיץ WIFI בממ"ד? מבחינת בריאותית/קרינה/הסיכוך שיש בקירות. בברכה.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  8. אני מחפש כרטיס רשת אלחוטי עם הטווח הכי גדול לשימוש בייתי שתומך גם ב300MBPS?? זה למחשב נייח כך שלא אכפת לי אם הוא יהיה PCI או USB מה שחשוב זה רק הקליטה הכי טובה??

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  9. אהלן, עד לפני כמה זמן היו לי בבית 2 רשתות אלחוטיות- רשת אלחוטית המחוברת ל לראוטר (מחשב מרכזי) ורשת אלחוטית אשר מגיע מהAccess Point ( דגם EW-7206APG edimax). לאחר שהיתה תקלה קטנה באינטרנט, הרשת המחוברת לראוטר (המחשב המרכזי) פעלה כרגיל ונשארה מאובטחת כפי שהיתה, אך הרשת האלחוטית אשר היתה מחוברת לAccess Point הפסיקה לשדר ( הרשת פועלת באופן רגיל לגמרי אך אין אינטרנט אם מתחברים אליה). הבנתי שצריך לקשר בין ה Access Point לראוטר במחשב המרכזי. ניסיתי להיעזר במדריך של חברת פיקוק להתקנה ראשונית אך מכיוון שכבר ל Access Point יש רשת בנויה מאובטחת וצריך רק לקשר ביניהם אז לחלטתי להיעזר בכם אשמח לעזרה, mat55

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  10. Started by orenmj23,

ערב טוב לכולם, לאחרונה נדפק לי מתאם ה-USB של הרשת האלחוטית וקניתי חדש מדגם EDIMAX, משום מה הקליטה שהייתה במתאם הקודם (D-LINK), הייתה משמעותית טובה יותר מהקליטה במתאם החדש (קליטה נמוכה מאוד), בעבר שהיה לי מתאם של EDIMAX, הייתה לי בעיה דומה. האם יש דרך לתקן זאת מבחינת תוכנה או שפשוט המוצר עצמו דפוק (בהנחה שהוא לא מסוגל לקלוט את הרשת ממרחק של שני חדרים). הראוטר עצמו מוגדר ועובד בסדר גמור במחשב נייד ובפלייסטיישן 3, אבל במחשב עם המתאם של EDIMAX הקליטה נמוכה מאוד ולכן אני לא יודע מה לעשות. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by erwrxstier,

איפה אפשר למצוא חוצמה מבזק? הדגש על כמה שיותר זול תודה

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  12. בכל התקן אלחוטי לדוגמת ראוטר וכרטיס רשת, יש תכונה שהיא המהירות האלחוטית, שנתוניה הם בין 54Mbps ל 300Mbps. שאלתי היא, מה מהירות זאת מבטאת? תודה.

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by toffie,

היי אנחנו עוברים לדירה חדשה ואני צריך עזרה עם בחירת מחברים לקירות.יהיה cat7 בקירות ומהנקודות למכשירים והבנתי שיש מחבר מיוחד עבורו שהוא לא RJ45 אני לא מבין בתחום וזקוק להכוונה

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by SpazaM,

שלום חבר'ה, בזמן הקרוב אנחנו נעבור דירה. וההורים החליטו שנמאס מHOT ועוברים ל YES, אני כרגע נמצא על 013netvision לפי מה שהבנתי אם נעבור לYES נצטרך לעבור לתשתית בזק(לא מפריע), אך למרות הכול האם אפשרי להישאר עם הספקית netvision ? אני מאוד מרוצה ממנה ושומע קצת מגרעות על בזק-בינלאומי.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  15. Started by EagleXDR,

שלום, לפני כמה זמן פתחתי דיון עם אותה שאלה, אך בסופו עזרתם לי להגיע למסקנה שעדיף לקחת מבזק מודם פשוט ולקנות ראוטר. היום, אחרי שיחה עם הבזק, הבנתי שמסתבר שהמודם שלי לא באחריות, והם רוצים תשלום תמיכה או שטות כזו או אחרת כדי לקחת מהם מודם אחר. החלטתי, שנמאס לי לקחת מהם את המודמים שלהם שמתים כל חצי שנה, ואני מעדיף לקנות מודם בנפרד וראוטר בנפרד, לא מבזק. בקשר לראוטר, חשבתי ללכת על WRT54GL (או רק L) הישן והטוב, כיוון שגם ככה האקסבוקס והמחשב מחוברים חוטית, אז אני לא צריך N בשביל משחקים או סטרימינג. בקשר למודם - מה ההמלצה שלכם? תודה.

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by Zadu,

יש לי נתב RTA 1025w , קשוחה - 3.30j של Dynalink . השאלה היא איזה קשוחה עושה הכי פחות בעיות של התנתקויות והכי פחות בעיות עם ביטורנט . אפשר שזה יהיה קשוחה מכל חברה לא משנה לי .

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by The-Devil,

גם לי יש בעיה כמעט זהה לחלוטין אבל לי יש 3 מחשבים שכולם גולשים ומחוברים ברשת וגם אצלי אני נתקע בדיוק באותו הקטע שניסיתי להקים רשת אבל במקום זה הוא נתקע לי ב Workgroup ולא רושם לי את המחשב עצמו. שניים מהמחשבים אצלי ב XP ו1 ב98 ה98 וXP מחוברים בינהם אבל המחשב שלי נשאר בדד ולא מצליח להיתחבר לרשת וניסיתי להשוות הגדרות בין המחשבים- ללא הועיל ועברתי כבר לבד על כול השלבים של הפורום.. אז אם יש לכם רעיון לעזרה אני אשמח !!! :

• 10 תגובות
    • 829 צפיות
  18. שלום, אז ככה, אני מחובר לאינטרנט מהיר , עם בזק ADSL במהירות מגה וחצי , יש לי 3 מחשבים בבית , 2 שולחניים ואחד נייד , כרגע יש לי מחשב ראשי שמחובר למודם של בזק והשני מחובר דרך כבל רשת מוצלב ומקבל אינטרנט רק כשהמחשב הראשי דולק , דבר שלא ממש נוח , וגם הנייד לא מחובר. חשבתי על רשת אלחוטית , בבזק יש מבצע.. ואני לא יודע איזה חלקים הם נותנים , איכותיים או לא. השאלות שלי הן: 1. איך בדיוק עושים רשת אלחוטית? כאילו איך זה מתחבר.. הקו של בזק נכנס לנתב או מה ? 2. האם מספר המחשבים שיתחברו לנתב מוגבל? 3. האם זה מאובטח ובטוח כמו רשת רגילה? כמו שיש לי כעת.?, שמתי לב שיש נתבים אלחוטיים שיש בהם חומת אש, זה עוזר? או סתם? 4. מה בקשר לאיי פי? לכל מחשב יהיה איי פי שונה? ומשתנה עם הפעלה מחדש? או ה…

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  19. ובבקשה בכמה שיותר פירוט כי ניסיתי עד עכשיו הרבה דברים ב-TELNET של המודם ושומדבר לא עבד.

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  20. Started by omrij,

קיבלתי את הנתב הנ"ל ממישהו (חינם) אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים (ללא חייגן), יש לי דרך להשתמש בו? בכלל, למה הוא כזה יקר? מה מיוחד בו? http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps380/products_data_sheet0900aecd8028a9a9.html http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=6642

• 1 תגובה
    • 829 צפיות
  21. Started by jackofalltrades,

ברשותי נתב רשת של EDIMAX (BR-6104K) ואני מתחבר לאינטרנט (ADSL) בעזרת מודם של חבזרת Aztech דגם DSL600E (כחול כהה עם שלוש נורות קטנות). הבעיות מתחילות לאחר פרק זמן (לא קבוע) שבו פעלה תוכנת שיתוף קבצים (טורנט, לא בפורטים המקובלים): הבעיה היא כמובן האטה של הגלישה, פינגים גבוהיים יותר במשחקים וכו' אבל זה לא מסתיים כאן, גם לאחר שכיביתי את הטורנט ואפילו התחלתי את המחשב מחדש, הגלישה עדיין איטית מאוד מאוד (לוקח 10+ שניות לטעון את YNET כאשר ברגיל לוקח לא יותר מ3 שניות). אני חושד בראוטר שלי - כל פעם שאני מאתחל אותו מחדש, הבעיה נפתרת אני חושב שהראוטר פשוט לא מסוגל לעמוד בקצב (לא קצב העברת מידע, קצב יצירת חיבורים חדשים, נכנסים ויוצאים כאחד). זהו הנתב השני מאותו סוג שברשותי וגם בקודם…

22. ברשותי ראוטר TREDNET מדגם TEW-431BRP החיבור הוא בחייגן לכבלים, ספק בזק בינלאומי. בצעתי את כל ההגדרות לפי הצורך, כל הכתובות נכונות, אפילו נעשה עדכון קושחה. ניסיתי להגיד גם בפרוטוקול PPTP וגם L2TP אבל הוא לא מצליח להתחבר.. עוד נקודה, כשמגדירים בראוטר את כתובת הserver ip address, עושה רושם שהוא לא שומר אותה. זה מה שקיוויתי שעדכון הקושחה יפתור.. אבל לא. אם זה עוזר, המודם הוא TERAYON TJ 711X תודה מראש לכל העוזרים

23. שלום יש לי רשת ביתי של 2 מחשבים ללא נתב אך עוד מעט אני מוסיף עוד מחשב ואני הופך את הכל לרשת אלחוטית אם נתב... אני מעוניין שתהיה לי אפשרות לעבוד אם messanger דרך הרשת האם יש אפשרות לעשות זאת ואיך עודה לכם על העזרה...

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  24. רצוי שיהיה בעל יכולת שידור טובה כי מחשב אחד נמצא בממ"ד. המליצו לי על LINKSYS שיספקו את הסחורה.רצוי שיהיה עם כניסות של LAN למטרות עתידיות. לא כל כך מבין בתחום כך שכל הצעה בתקציב הנ"ל תתקבל בשמחה רבה....

• 10 תגובות
    • 828 צפיות
  25. Started by ross,

כרגע אי אפשר לגשת לאתרים של מיקרוסופט מהארץ http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4048478,00.html זה לא בעיית DNS כמו שכתוב בכתבה כי יש לי את הIP של מיקרוסופט ( 65.55.12.249) ואי אפשר לגשת לאתר, מתוך סקרנות מה יכולה להיות הבעיה? האתר לא נפל כי אפשר לגשת אליו מהאתרים בחול, האפשרות היחידה שעולה לי בראש זה שמישהו שם access list על הקו שמחבר בין ישראל לשאר העולם אבל זה לא הגיוני וחוץ מזה למייקרוסופט יש שרת בארץ. אשמח לשמוע הסברים.

• 1 תגובה
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים