עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לצוות, אני עובד כבר שנתיים עם ברק ובגדול די מרוצה לאחרונה התחלתי לסחור בחו"ל וזה מצריך חיבור למספר שרתים בחו"ל לצורך תוכנות מסחר וחדר מסחר. יש לי כל הזמן ניתוקים מהחדר מסחר. כאשר אני שואל את החברה בחו"ל הם אומרים לי שזה הספק שלך בארץ ובברק אין תשובה חד משמעית. האם אתם יכולים להמליץ על ספק שיכול להתאים את התשתיות שלו לשרתים בחו"ל? האם זו בעיה טכנית שאתם יכולים לכתוב לי מספר בדיקות שאני אעשה במחשב שלי? אשמח לתשובה בנושא.

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  2. Started by eldad_z,

שלום לכולם, לאחר שהנתב האלחוטי שלי התפגר (Dlink DI-624) הגיע הזמן לקנות אחר. הנתב יחובר קווית למחשב אחד, אלחוטית לעוד 2. החיבור לאינטרנט דרך מודם ADSL B-Focus 270BR שמוגדר כראוטר והוא מחייג בעצמו אז הנתב האלחוטי פשוט מקבל מהמודם IP פנימי. מצד שני, אשמח לתמיכה בנתב ב-ADSL וגם כבלים, לא יזיק. חשוב שלא יגמגם תחת עומס (אימיול וביטורנט). אמינות מעל הכל. ראיתי שהנתבים עולים היום 200-300 אז זה התקציב. MIMO נחמד אבל 2 כרטיסי הרשת האלחוטיים לא תומכים בזה אז לא צריך להוסיף כסף לזה. תודה עריכה: יש מצב שאקח מבזקסטור. מה אומרים על ALCATEL או ROTAL?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  3. יש לי מודם TOMSON בכבלים וראוטר d-link +614 הראוטר עושה בעיות בכבלים מישהו יודע ? ואיך אני מגדיר אותו ל 012 מה אני צריך לבחור nvstatic ip dynamic ip מה להגדיר

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  4. Started by Zadu,

שלום, יש לי ראוטר "SIEMENS SL2-141 " והWireless Security היא במצב Disabled , אני רוצה להפעיל אותה אבל אני לא יודע באיזה סוג אבטחה לבחור מהרשימה. תמונה: http://img115.imageshack.us/img115/755/dsjn7.jpg באיזה סוג אבטחה לבחור?

5. יש לי מחשב שולחני בבית שמחובר לאינטרנט בצורה קווית , למחשב הזה יש כרטיס רשת אלחוטי המספק חיבור אלחוטי מסוג AD-HOC. יש לי לפטופ עם כרטיס אלחוטי שאיתו אני גולש באמצעות רשת הAD-HOC שהגדרתי במחשב שולחני. הבעייה שלי היא כזאת: הלפטופ שלי הוא לפטופ מהעבודה שמוגדר להתחבר לדומיין של העבודה (חברה גדולה ובין לאומית.) , אני רוצה לשתף קבצים ומידע בין המחשב השלוחני ללפטופ (FILE AND PRINTER SHARING) , על מנת לעשות זאת אני צריך כי שני המחשבים יוגדרו תחת אותו WORKGROUP יש לי בעייה להגדיר את הלפטופ תחת WORKGROUP , מכיוון שברגע שאני עושה זאת אני מנתק את המחשב מהדומיין , ברגע שאני מנתק אני לא יכול להחזיר את המחשב שלי לדומיין שבעבודה ואני צריך לקרוא לאנשי הIT שיעשו זאת (רק ליוזר שלהם יש הרש…

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  6. אנא עזרה...

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  7. עלה הצורך להקים רשת קטנה בחיבור 1394, משום מה הכרטיס לא מופיע ככרטיס רשת כמו בוינדוס XP, איך אני מחזיר את האופציה ?

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  8. Started by doker,

יש לי ניתוקים באינטרנט! דיברתי עם בזק ובא טכנאי הם טוענים שיש בעיה באינטרנט זהב יש לי את הראוטר של סימנס שבזק נותנים וראיתי שבלוג של הראוטר כתוב user: ACS Disconnect with error 1 user: ACS Connect Status = 2 Connection to host rms.bezek.com(147.235.0.129):80 failed 148 (No route to host) כל כמה דקות אני כבר לא יודע מה לעשות איתם מישהו יודע אם זה בסדר שזה ככה?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  9. א' ההתקנה באמת הייתה פשוטה והסתרדתי בלי בעיות.. עושה רושם של ראוטר מוצלחה.. (אם כי הוא אצלי רק יום אחד אז..) יש לי עדיין כמה שאלות לגביו , א' איפה אני מנהל (מגביל) תחיבור של שאר המחשבים ברשת ? ב' איך אני מבטל את הפירוואל של הרשת? אני פשוט לא סובל את זה.. זה כ''כ מציק.. ג' איך אני משתף את המדפסת שלי ברשת? תודה וגם תודה שוב על העזרה בבחירת הראוטר

• 5 תגובות
    • 789 צפיות
  10. אני כרגע מחובר ל012. ואני רוצה לשדרג את המהירות שלי אז חשבתי אולי שאם כדאי אני גם ישנה ספקית... חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום דבר עדכני. למישהו יש המלצה לספקית מסויימת? ל012 יש עכשיו את המבצע הזה שאם משדרגים לדוגמא למהירות 5 מגה אז היא משדרגת את המהירות ל 10 מגה במחיר של 5 מגה. הבעיה ששמעתי הרבה דברים לא טובים על 012. וגם הרבה דברים לא טובים על נטוויז'ן. וגם על בזק לא חסר. בקיצור. מי יוכל לעזור לי? תודה

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  11. Started by RTTW,

איזה מודם כבלים טוב יותר מבחינת פיירוול ובאיזה מהם תיאורית אפשר לעשות IP קבוע מודם מוטורולה SB5100 או מודם טומסון TCM425

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by idando,

שלום לכולם, אני מתכוון לקנות נתב חדש בשביל הרשת שלי ומתלבט איזו תצורה כדאי ליישם. הדרישות שלי הם כאלו: חייבת להיות לי אפשרות לחבר לפחות 5-6 פורטים קוויים. תמיכה בחיבור אלחוטי. אם אפשר שבנתב יהיה משולב מודם ADSL זה יהיה נחמד - לא חובה אבל עדיף. כניסת USB לחיבור כונן קשיח (במקום חיבור שלו דרך פורט תקשורת) - לא חובה אבל עדיף. ניסיתי למצוא לבד מכשיר בודד שמכיל את כל הדרישות הללו אבל לא מצאתי משהו מתאים. הרעיון כרגע הוא לקנות נתב-מודם עם כניסת USB + מתג סוויץ עם 8 כניסות (במקום מכשיר בודד). יש לי נסיון עם נתב לינקסיס שבעיקרון אני מרוצה ממנו (עד שלאחרונה לאחר 9 שנים הוא התחיל לגסוס). בנוסף, יש לי נתב-מודם של אדימקס אבל המודם שלו די גרוע (בעיות סינכרון עם הקו וקשוחה שלא מאפשרת …

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by theAman,

הנתב הוא חדש יחסית ותומך כמובן בתקן N, יש לו יציאות קוויות 10/100/1000 וגם USB לחיבור דיסק נייד. המחיר שלו הוא כ-370 ש"ח (מאד זול יחסית למקבילים). לי אין ניסיון עם החברה הזו, למרות שראיתי לא מעט מוצרים שלה, ואני גם לא מכיר את הנתב הזה, אשמח לשמוע המלצות, בעד/נגד או מה שלא יהיה. מבחינתי עדיף לרכוש נתב ולא לקחת נתב N מבזק בהתחייבות ל-3 שנים. הנה לינק לדף המוצר: http://www.tp-link.com/products/product ... 2DWR1043ND

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  14. שלום חסרס, אתמול התקנתי את הראוטר הנ"ל ,בינתיים טיסה יפה על NGN 10MB, הצפנתי בינתיים ב WEP 128bit ,כי הWLAN לא תמיד בשימוש ואפשר לכבות בלחיצת כפתור, אני צריך עזרה בהגדרות על חוטיות, כמו ערוץ וכו' ,פשוט הגדרתי שיעשה החלפת ערוץ כל3 דקות ולא נראה שהוא עושהמשהוא, תקוע על ערוץ מספר1, בראוטר הקודם שלי לא הייתה כלל הגדרת זמן להחפלת ערוצים, רק AUTO וזהוא, ובכלל רוצה המלצות לאנשים שיש להם אותו ,תודה רבה ושבוע נעים

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  15. Started by 00Amir,

לי יש רשת אלחוטית בבית וגם לשכנים. במחשב יש לי כרטיס WIFI USB שמחובר לרשת שלי. אם אני קונה עוד כרטיס כזה USB ומחבר אותו למחשב, יש מצב שאני יוכל להתחבר ל 2 רשתות אלחוטיות בו זמנית? ז"א להוריד קבצים במהירות יותר גדולה ??

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  16. Started by liorhm,

קניתי לפטופ של דל, XPS 1330M, והוא הגיע עם מודם סלולרי פנימי, שככל הנראה עובד רק עם חברת VERIZON האמריקאית. כדי להשתמש בו אני צריך להתקשר אליהם, להפעיל את זה (ע"י הצטרפות לתוכנית כלשהי שלהם), ולגלוש דרכם. השאלה שלי, היא האם אפשר לפתוח את המודם הזה שיפעל גם דרך מפעילות אחרות, בארץ למשל. המודל של המודם, לפי מה שהצלחתי למצוא, הוא: Dell Wireless 5720 VZW Mobile Broadband (EVDO Rev-A) תודה

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  17. Started by giladbe,

בארגון עם 20 תחנות עבודה + שרת 2003 האם יש המלצה מסויימת או דברים אשר צריך לקחת בחשבון בקניית FireWall אשר יש צורך בהגנה והגבלה בכניסה / יציאה לאינטרנט ויש צורך בחיבור VPN עבור כ 5 משתמשים קיבלתי המלצות שונות עבור מוצרים כגון: SBOX ATERA CITADEL FORTIGATE שרת ISA תודה

18. שלום לכם, לאחרונה קניתי SmartTV של סמסונג. יש לי ראוטר אחד בבית, מהירות האינטרנט די גבוהה (30M אם אני זוכר נכון) אבל הטלוויזיה בקושי הצליחה להתחבר לרשת (אני יודע שאין בעיה בהגדרות או בסיסמה, כי מכשירים אחרים הצליחו כולל הטלוויזיה עצמה רק באיכות ירודה מאוד). בקיצור, אחרי שניסיתי למצוא כל מיני פתרונות של הגדלת טווח וכד' החלטתי שאני פשוט רוצה לחבר אותה בצורה חוטית וזהו. יש לי נקודת טלפון/אינטרנט ליד הטלוויזיה, עכשיו אני לא יודע בדיוק מה אני צריך כדי לחבר אותה לרשת בבית. האם איזשהו מודם, או שמספיק רק חוט רשת סטנדרטי בינה לבין החיבור בקיר וכבר תהיה גישה לרשת? בבקשה תנו לי מענה פשוט לבעיה הזאת. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  19. Started by yair71,

במזל טוב הותקן לי RAUTER 2WIRE 1800HG האם למישהו הותקן ראוטר כזה יש לי בעיה שבזק טוענת שהבעיה של וינדוס איקס פי שלי ספציפי כדי להכנס לראוטר אני צריך להכניס ID או שם HOMEPORTAL לאחר שהתקינו והכל פעל כמו שעון במחשב שלי הקרוב לרווטר רוב הפעמיים אני לא יכול להכנס ואילו למחשב השני אין שום בעיה. הבעיה שניסיתי SAFE MODE NETWORLING וזה לא נכנס מחקתי ספאמים ותיקנתי רגיסטרי ווזה עזר פעם ראשונה אך לאחר מכן שוב אין כניסה לא התקנתי שום תוכנה חדשה ואפילו ביטלתי מלא דברים שעלו בהתחלת המחשב אז מי שיודע אשמח לשמוע

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  20. Started by AdiR^SiNaI,

מזה בכלל ? למה זה משמש Local Area Connection ?

• 5 תגובות
    • 788 צפיות
  21. Started by 1111,

היי.. יש לי רווטר של אדימקס. פתחתי פורטים 3001 עד 3006 TCP+UDP.. ופעם עבד לי ההעברת קבצים. עכשיו לא יודע עשיתי שמה איזה משהו ברווטר ולא עובד לי, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  22. Started by NI4NI,

היי בטח שאלו את זה כבר פעם, אבל בחיפוש מהיר לא הצלחתי למצוא תשובה מדוייקת. אני מעוניין להקים רשת אלחוטית של שני מחשבים. עד כאן הכל טוב, אבל אני לא רוצה לעשות שיתוף אינטרנט משום שאני רוצה שגם כשהמחשב ה"ראשי" כבוי עדיין תהיה למחשב השני גישה לאינטרנט. אני מחובר דרך הכבלים בחיבור קבוע ללא חייגן. עד כמה שאני מבין אז כל מה שצריך בגדול זה לחבר ראוטר אלחוטי למודם, ולחבר כרטיס רשת אלחוטי לכל אחד מהמחשבים שלי. נעזוב רגע בצד את המחשב ה"חדש" ונישאר עם המחשב שהיה מחובר עד עכשיו ישירות למודם. לאחר שאני אתקין בו את הכרטיס האלחוטי, האם הוא מייד ידע לדבר עם הראוטר וימשיך לפעול כמו שהיה קודם ? האם אני צריך משהו נוסף חוץ משני כרטיסי רשת וראוטר ?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  23. Started by alexrta,

יש לי חיבור בכלים של ערוצי זהב +012 חבילת ה-750 עד היום התחברתי אם חייגן אבל עקב בעיות רבות שהיו לי עם החייגן החלטתי לעבור להתחברות קבועה (בלי חייגן) אבל הגלישה + ההורדה פשוט איטית (רק לשם ההשוואה HWZONE בלי החייגן לוקח לו דקה לעלות וכשהייתי עם החייגן לקח לו בין 2 ל 4 שניות ומהירות ההורדה הכי גבוהה שהגעתי אלייה בלי DAP הייתה 70 ) יש לי WIN XP PRO אם זה עוזר במשהו בבקשה תעזרו לי!!! תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  24. Started by mrsph666,

שלום, האם יש לכם כמה טיפים בשבילי כדי שאוכל להאיץ את מהירות הגלישה שלי? למשל, כל מיני הגדרות למיניהן, ללא התקנת תוכנות חיצוניות? האם הגדרת שרתי DNS תאיץ לי את הגלישה? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מעונין לרכוש ראוטר אלחוטי - כנראה בארה"ב והנטייה שלי היא לכיוון לינקסיס \ סיסקו, למרות שאף פעם לא היה לי מכשיר שלהם. העדיפות היא לדגם עם USB - במידה והוא מאפשר שיתוף מדפסת (אפליו עם קושחה לא רשמית) אבל ממש לא חובה. האם כדאי לרכוש את אחד הנתבים החדשים עם האנטנות הפנימיות או שעדיף ללכת על ה WRT54GL המוכר והמומלץ התקציב עומד על כ 100 דולר באי ביי הדגמים האלו עומדים בתקציב: E1000, E3000, WRT54G2 גם דגמים של חברות אחרות אפשריים, חוץ מ EDIMAX שיש לי נסיון מר איתם. תודה, עמית

• 1 תגובה
    • 788 צפיות

דיונים חדשים בפורומים