עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. הבכעיה היא כדילקמן : 1 אני גיימר שזקוק לפינג יציב וטוב 2 אחותי כל היום עם האי מיילים שלה ..מורידה ..מעלה ..מורידה ..מעלה ....קיצר תוחנת לי את הפינג ..עקב זה אני עף משרתים כל היום על ימין ועל שמאל . (רוב השרתים מעל פינג גבוהה מסויים פשוט מעיפים) שוב 1 ו 2 .. :-* 1)האם כדאי לקנות ראוטר כדי שאני יגביל אותו למחשב השני ברשת שכרגע מחובר עם כבל מוצלב ? 2) האם אפשר להגדיר פיזית בתוך המודם שיקצה לי 170K ולמחשב השני את ה 10 הנותרים ? תודה.

• 14 תגובות
    • 845 צפיות
  2. Started by shkaf,

הייתה לי רשת ביתית בין 2 מחשבים, המחשב שלי היה השרת שסיפק אינרטרנט למחשב השני, חיברתי את המחשבים באמצעות כרטיס רשת ללא נתב , חיבור ישיר... אני יודע שאנשים אומרים שזה בעיה ולרוב זה לא עובד... עובדה עבד... עד לרגע ששיחקתי קצת בתוכנה מעפנה בשם Elite Utilities 9.2.0 Professiona ומאז הלכה הרשת. ניסיתי להתקין את כול ההגדרות מחדש ... כלום לא עובד! יש הצעות מה אפשר לעשות במקרה הזה תודה מראש נ.ב חייב לציין כאשר אני מתחבר לאינטרנט מופיע לי הודעה מעניינת 733 Your computer and the remote computer could not agree on PPP control protocols. " בבקשה תעזרו לי ... אני יודע שהפתרון פשוט ואני סתם נתקע בגלל טיפשות הבעיה לא בFIREWALL אני מנתק אותו בזמן ההפעלה והבדיקה וואלה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  3. Started by AdiR^SiNaI,

מזה בכלל ? למה זה משמש Local Area Connection ?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  4. Started by 1111,

היי.. יש לי רווטר של אדימקס. פתחתי פורטים 3001 עד 3006 TCP+UDP.. ופעם עבד לי ההעברת קבצים. עכשיו לא יודע עשיתי שמה איזה משהו ברווטר ולא עובד לי, מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  5. לא מזמן העלתי טורנט ראשון לטראקר פרטי קטן שאני משתמש בו בצורה קבועה, אז אני הסידר היחיד לבנתיים, כרגע יש 4 ליצ'רים על הקובץ, תאורטית הם אמורים להיות מספיקים חזקים בשביל למשוך ממני את רוב מהירות ההאעלה שלי, אבל לא כך העניין, יש למישהו הסבר בקשר לזה?? אני יודע שיש צורך לשלוח גם פאקטי אימות אבל לא יכול להיות שהמהירות האעלה שלי לא תעלה מעל 12 כמעט אף פעם.

• 12 תגובות
    • 845 צפיות
  6. יש לי 2 ראוטרים DLINK 655 וקניתי חדש רק היום Linksys E3000 בחיבור עם חייגן L2TP אני לא מצליח לעבור את ה 14MB והנקודה היא שעד עכשיו זה עבד מצוין לא משנה עם איזה ספק. הדבר השני הוא כשאני שם את הראוטר על DYNAMIC IP DHCP ומתחבר עם החייגן של הוינדוס אני מקבל את כל המהירות 16MB. וגם כשאני בלי חייגן של הוינדוס אני מקבל את המהירות מהתשתית הוט. מה השתבש פה אני לא יודע, וזה לא המחשב כי ניסיתי 2 כרטיסי רשת בשני המקרים אותו דבר וגם באלחוטי זה קורה. וגם ניסיתי 3 ספקים לפחות בכולם זה קורה כשהחייגן ב L2TP בראוטר.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  7. אני לא בטוח שזה המקום המתאים לשאול את השאלות שלי, עם זה לא המקום בבקשה תפנו את האשכול שלי למקום המתאים. יש לי חשבון דרך האתר VIP-FILE שקנית ב90 דולר ל3 חודש, ולפני כשעה עשו לי עליו באן. עכשיו השאלה מה אפשר לעשות בנושא ? אינה הפרטים המלאים על הבאן שעשו לי: The password has been banned for sharing with other people. Files have been downloaded from following IP/ISP addresses:AKADO-Stolitsa JSCCJSC Comstar-DirectDeutsche Telekom AGGolden Lines CableJSCC InterdnestrcomJoint-Stock Central Telecommunication Company (JSCVodafone Telecel, Comunicacoes Pessoais, SA מה אפשר לעשות ?

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by Cheif,

בעקבות ההצלחה לה זכה כנס "בזק EXPO" שנה שעברה, תערוך חברת "בזק" בשבוע הבא כנס דומה. כל הפרטים על הכנס בפוסט הבא: http://www.netcheif.com/blog/?p=838 סופ"ש נעים. CHEIF

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by AdiR^SiNaI,

עשיתי רשת דרך כבל מוצלב 2 מחשבים ועשיתי שיתן הגדרה אוטומטי ללא שרת DHCP זה הביא רק איפי וסבנט? או שהביא גם DNS ודפלאט? עכשיו אין לי חייגן והמודם מחובר לכרטיס רשת ויש לי עוד כרטיס במחשב של המודם שמתחבר למחשב עכשיו אני צריך להגדיר את הכרטיס רשת כדי שיהיה מודם איזה כרטיס אני מגדיר של הרשת או של המודם? ואיך עושים את זה?

10. Started by toffie,

היי אנחנו עוברים לדירה חדשה ואני צריך עזרה עם בחירת מחברים לקירות.יהיה cat7 בקירות ומהנקודות למכשירים והבנתי שיש מחבר מיוחד עבורו שהוא לא RJ45 אני לא מבין בתחום וזקוק להכוונה

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  11. ראיתי 2 דגמים של מודם Alcatel SpeedTuch 510 (שחור, שוכב, חמוד :-)) אחד עם כניסת LAN אחת מאחורה, ואחת עם 4 כניסות. מה ההבדל בינהם ? האם השני פשוט כולל בתוכו גם SWITCH, ובעצם הוא מספיק לי כדי להקים רשת קווית של עד 4 מחשבים, ואילו הראשון מחייב אותי לחבר אליו HUB/SWITCH ? תודה !

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by podpeople,

שלום יש לי בעיה מאוד מעצבנת בנתב שלי כל כמה זמן הוא מתנתק לי מהרשת. (לפעמים הוא מתחבר מחדש בעצמו ולפעמים אני צריך להיכנס לstatus ולחבר אותו) הבעיה הזו הכי נפוצה כשאני משתמש בתוכנות P2P כמו Azureus וכו', במיוחד אם התוכנה מתחילה להוריד מהר (200kb+). אני אשמח אם מישהו יוכל לאמר לי למה הנתב שלי מתנתק כל כך הרבה פעמים מהרשת. הפרטים של הנתב: Firmware Version: v1.00.4, Dec. 8, 2005 Router Name: WRT54G MTU: 1460 Keep Alive: Redial Period 30 Sec. אני מחובר בadsl ולכן אני משתמש בנתב בPPTP. אני יודע שהבעיה היא לא הקו שמחבר אותי לחברה 014 כי כשאני מתחבר ישירות עם חייגן (בלי הנתב) אין לי ניתוקים. עריכה: שכחתי להוסיף שביטלתי את אופציית הwireless יש שני מחשבים שמחוברים לרשת (אחד ניי…

• 8 תגובות
    • 845 צפיות
  13. שלום לכולם תצורת הרשת שאותה אני רוצה להקים: מחשב אחד ראשי מחובר במודם USB לאינטרנט מחשב שני בחדר אחר. אני מעוניין שדרך השני יהיה אפשר להתחבר גם כן לאינטרנט (כן אני יודע שהראשי צריך להיות גם הוא פועל באותו זמן) וכמובן לשתף קבצים בינהם. ניסיתי לפעול על פי המדריך הזה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3245670,00.html נתתי למחשבים את ה IP שכתוב שם והם באותה קבוצת עבודה והכל אבל במחשב השני כתוב לי שהכבל רשת שלי מנותק. מה הבעיה? תודה

14. Started by saarshai,

ובכן, ככה: רכשתי מחשב נייד. יש לי שני מחשבים שמחוברים ברשת קווית לפס רחב טלפוני. הייתי מעוניין לצרף גם את הנייד, אבל מכיוון שאני עובד איתו בחדר אחר, יש עם זה קצת בעיית חוטים. יש לי iMate - סלולרי 3.5G עם חיבור אינפרא אדום + USB + WiFi. לפי המידע המצוי אני יכול לגלוש עם הסלולרי דרך האינטרנט הבייתי (אבל מכיוון שזו רשת קווית אני צריך לחבר אותו פיזית ל-USB של אחד המחשבים)... השאלה שלי היא - האם שירות האינטרנט הטלפוני (הקווי) יכול לעבור דרך הסלולרי, שישדר אותו לנייד? הכוונה היא לא להתחבר לרשת הסלולרית, חלילה. הכוונה להשתמש בנייד כמשדר WiFi לנייד שנמצא בחדר סמוך. (הרי אם הוא קולט WiFi הרי שהוא גם צריך לשדר נתונים, משמע באותו פרוטוקול (WiFi) ולכן הגיוני שיש לו יכולות שידור. ואם…

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  15. שלום. אני מעוניין להשתמש במרבית המקרים באינטרנט קווי ולעיתים רחוקות באלחוטי. 1. האם כאשר אקנה נתב משולב ניתן לבחור מתי האלחוטי יעבוד ומתי הקווי ? והאם בפועל השידור האלחוטי לא יפעל ? 2. אם אכן זה כך, אשמח להמלצה עם נתב (מדובר בדירה קטנה). תודה רבה, ניצן

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  16. Started by kalda01,

איזה נתב מומלץ שתומך במהירות של סיב 1000/100 ? לא חייב כניסת סיב כי יש לי כבר מתאם מסיב ל RJ45. גם WIFI לא חשוב לי....חשוב שיהיה ממשק נוח להגדרות של ניתוב פורטים.

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  17. בשעה טובה, נפתחו אירועי CES 2012 בהם הוצגו שלל מוצרים חדשים ומעניינים. באירוע הפתיחה המיועד לעיתונאים הוצגו מספר מוצרים אלחוטיים חדשים עליהם אני מתמקד ב-POST זה. קריאה מהנה. CHEIF http://www.netcheif.com/blog/?p=1792

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  18. שלום , יש לי מחשב עם חיבור לאינטרנט ומודם. אחותי מהחדר המקביל מחוברת דרך המחשב שלי לאינטרנט , לה אין מודם. עשיתי רשת בינינו , עכשיו גם היא יכולה לגלוש. אבל מצורכי גיבוי אני רוצה להעביר לה קבצים (והרבה). ובשביל זה צריך תיקיות משותפות. איך אני פותח תיקיה משותפת ב"מיקומי הרשת שלי" ? תודה.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by ilia121,

שלום, יש לי רשת בייתית ורציתי לדעת האם ה-Lease על ה-IP מתחדש מעצמו או שצריך לעשות reconnect או repair? תודה.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  20. שלום לכולם, היום שידרגתי את החיבור מ-2.5 מגה ל-5. ואחרי השידרוג התחילה בעייה מעצבנת כל פעם שיש איזשהו UPLOAD ב-UTORRENT מהירות ההורדה צונחת ב-50% ה-UTORRENT מוגבל לUPLOAD שך 40KBPS (מתוך 60) ניסיתי להוריד את זה גם ל-20 והבעייה נשארת אותו הדבר. לפני השדרוג הבעייה לא הייתה קיימת, ה-UPLOAD היה מוגבל ל-20 (מתוך 30) וההשפעה על מהירות ההורדה לא הייתה מורגשת. אני עם בזק בינלאומי ב-ADSL עם ראוטר של SIEMENS. אשמח לעזרה, ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by gal,

לפני כמה ימים קיבלתי ראוטר ומתאם אלחוטי מבזק של ZYDAS או משהו כזה ולא מצאתי דרייבר בשבילו ל64 ביט! שעות שישבתי וחיפשתי וכנראה שאין לו בכלל דרייבר לפי מה שאמרו לי בתמיכה של בזק.אשמח לשמוע איזה מבין המתאמים שבזק מוכרת בבזק סטור יש לו דרייבר ל ויסטה 64 ביט בטוח! אם כן אני אחליף את שלי תודה לעונים

22. Started by DarkSight,

שלום לכולם אני צריך את עזרתכם. נסיתי לחקור למה האינטרנט שלי לפעמים מפסיק להגיב וגליתי שזה בגלל האתר www.down.co.il ברגע שאני נכנס אליו נפתחים לי מעל 70 חיבורים במחשב שנכנסים למצב time_wait (בדקתי את זה ב netstat) אני לא מבין למה זה קורה וכתוצאה מכך האינטרנט פשוט מפסיק להגיב. לחיבורים האלה לוקח איזה 5 דקות להיעלם ואז המצב חוזר להיות רגיל. מישהו יכול להסביר את זה?? או שיש עצות מה הגורם לכך באתר? או שזה קשור למחשב שלי? תודה

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  23. Started by אבי11,

אני מחובר לאינטרנט דרך נתב אדימקס 6104, עובדה שלא מאפשרת לי להוריד דרך ביטורנט וכו' האם ישנה דרך ל"עקוף" את הפיירוול של הנתב או להוריד קבצים בצורה כלשהיא מבלי לשנות את הגדרות הנתב (פתיחת פורטים וכו'). חג שמח

24. שכרתי דירה עם שותף, שנינו מתכננים לרכוש מחשבים וכמובן שנינו רוצים חיבור לאינטרנט. השאלה מה הדרך הטובה לעשות זאת? במידה והתשובה היא רשת אלחוטית אז אשאל מראש את השאלות הבאה: א. אילו כרטיסי רשת עלינו לקנות יחד עם המחשב? (דגם, USB/PCI וכו') ב. אילו ראוטרים אתם ממליצים? ג. האם רשת אלחוטית תעבוד כאילו שאני מחובר פיסית עם כבל או שיש נפילה מורגשת באיכות/מהירות החיבור?

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  25. כנס velocityconf נתן חסות לדראפט של הספר: http://chimera.labs.oreilly.com/books/1230000000545 מומלץ.

• 0 תגובות
    • 844 צפיות

דיונים חדשים בפורומים