רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום למומחים בין פעמיים ביום לפעם ביומיים אני צריך לאתחל את הראוטר בגלל התנתקות מהאנטרנט. להוציא אותו מהחשמל , להמתין דקה ולחבר שוב. בדרך כלל זה פותר את הבעיה. הראוטר מחובר למודם של הוט-כבלים , תוצרת תומסון. הראוטר של חברת TRENDNET , חיבורים רגילים (לא אלחוטי) מתחבר לשני מחשבים העובדים ברשת. ספק האנטרנט- נטוויזן. מערכת הפעלה XP מה דעתכם?? האם הבעיה בראוטר? בהוט? בנטוויזן? חבר המליץ לי על ראוטר של 3COM תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
טכנאי של בזק הגיע היום לסבתא שלי להתקין לו רשת אלחוטית וחיבור ADSL. המחשב הוא מחשב נייח חדש של HP שהגיע עם ויסטה HOME BASIC בעברית. הטכנאי חיבר את המודם, חיבר את הנתב האלחוטי (אני לא יודע איזה דגם זה וסבתא שלי לא יודעת להגיד לי, אז אני אדע זאת מחר ואעדכן), ולאחר מכן הצליח לגלוש מהמחשב האלחוטי שלו שעליו מותקנת חלונות XP. למחשב הנייח הוא התקין מתאם USB אלחוטי. הבעיה היא שהמחשב רואה את הרשת האלחוטית, מתחבר אליה, אבל לא מצליח לגלוש באינטרנט. הטכנאי ישב עם מומחים של בזק בטלפון במשך שעתיים ולא הצליח לפתור את הבעיה. הוא יחזור רק ביום שני (!) עם צוות טכנאים מומחים (!) שאולי יצליחו לפתור את הבעיה. אני מודה שעדיין לא ראיתי את המחשב, ואני אראה אותו רק בשבת, אבל למישהו יש רעיון מאיפה…
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אלחוטי שלא מצליח להתחבר לאינטרנט (הרשת עובדת אבל האינטרנט לא) אני מחובר בכבלים בפרוטוקול L2TP כשהמחשב עולה הLAN מקבל אייפי אוטומטי ואז כדאי להתחבר לאינטרנט אני צריך להתקשר דרך חייגן L2TP זה בלי הראוטר מה שקורה בראוטר אני יכול לקבל איי פי אוטומטי אבל הוא לא עושה אח"כ את הפעולה של החייגן. או שאני יכול להגדיר L2TP שזו בעצם הפעולה של החייגן אבל קח הוא לא מקבל את האייפי האוטומטי הבעייה שאין אופציה להגדיר שהוא יקבל אייפי ואז ילך לL2TP (לחייג). אם אני מגדיר שהוא יקבל איי פי (האופציה הראשונה) אז הוא מגיע עד לGATEWAY של הספק ואפשר לעשות PING לכתובות אבל הוא לנכנס ל GATEWAY ויוצר חיבור רעיונות יתקבלו בברכה... ;D ???
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
עדכון מצב , וסקר/בדיקה על שעות ההגבלה אצלי בNV-013 כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=145374345 מ11 בבוקר עד 3 בלילה למחרת - ההורדות מוגבלות
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי כרטיס רשת שמחבר למודם וכך אני גולש באינטרנט. עכשיו, הייתי רוצה לחבר עוד כרטיס רשת למחשב , כדי שכך אני אוכל לחבר את הפלייסטיישן 2 שלי למחשב ולשחק ברשת. רציתי לדעת קודם כל: האם אפשר לחבר 2 כרטיסי רשת? כמו כן , איך מתקינים דבר כזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי מודם של הכבלים בבית ו switch חיברתי את המודם ל switch ואת שני המחשבים גם הבעיה שאני לא מצליח להתחבר משניהם ביחד רק מאחד אם אחד כבר מחובר אז שאני מנסה להתחבר מהשני הוא אומר לי שמישהו כבר התחבר עם ה user הזה. אמרו לי שאני צריך לבקס מנטוויז'ן חיבור קבוע עם IP קבוע ואז זה יעבוד נטוויז'ן לא ממש מוכנים לתת לי את זה מה אני עושה? והאם ישנה דרך אחרת?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום ... גם לכם האיטיות הזאת קוראת בשבועיים האחרוניים? אתרים עולים בחצהיים הדפים עולים טיפה לאט מהרגיל... והורדות שוב.. על הפנים רציתי לדעת אם זה קורה אצלכם גם .. לראות אם הקו + ראוטר שלי תקינים.. תודה
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
במלון בו שהיתי עוצמת סיגנל ה- wifi היתה חלשה. ברשותי ipad והגלישה היתה איטית ומעצבנת. האם יש אביזר עצמאי הקולט ומגביר את ה - wifi כך שאוכל לגלוש דרכו. תודה אריה
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כבל רשת של 15 מטר בערך השאלה היא אם אפשר להשתמש ב-4 גידים ממנו לטלפון רגיל RJ11 וה-4 גידים האחרים לרשת RJ-45 אני יודע שאפשר להשתמש בכבל רשת רק ב-4 גידים מתוך ה-8 שיש (1,2,3,6) זה טוב למרחקים ארוכים (15 מטר) או שזה לא משנה ? מישהו פעם ניסה לעשות את זה? אין בעיה של סיכוך והפרעות ?? תודה !
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר "SIEMENS SL2-141 " והWireless Security היא במצב Disabled , אני רוצה להפעיל אותה אבל אני לא יודע באיזה סוג אבטחה לבחור מהרשימה. תמונה: http://img115.imageshack.us/img115/755/dsjn7.jpg באיזה סוג אבטחה לבחור?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי רשת ביתית אלחוטית וחוטית, אחד מהמחשבים הוא פנטיום 3 שמתחבר לראוטר בצורה כזאת: כבל מהראוטר לשקע שבקיר http://www.ratzon.co.il/image/users/44682/detail/big/750949.jpg (זה נראה כמו השקע השמאלי) ומהקיר יש כבל של 10 מטר בערך עד למחשב (זה ככה מטעמי נוחות,2 קומות..) לא מזמן התחילה בעייה - הוא לא מחובר לאינטרנט, לפעמים קורה שאני מוציא את הכבל שמתחבר אל הראוטר מהקיר ומכניס את זה ליציאה פנויה ואז פתאום זה מסתדר אבל אחרי כמה דקות זה שוב יכול ליפול שאר המחשבים שמחוברים קווית ואלחוטית - הכול פיקס המתכונת הזאת עובדת יותר משנתיים בלי ששום דבר השתנה בתשתית/בהגדרות ועוד לפני שקנינו את הנייד יכול להיות שהכרטיס רשת "מתנדנד"?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום כמו שכתוב בכותרת, המחשב הנייד שלי סובל מאיטיות נוראית בכניסה לאתר ג'ימייל, בכל דפדפן שניסיתי (כרום, FF, IE). חשוב לציין שהגלישה תקינה לחלוטין בכל שאר האתרים, כולל הורדות וצפייה בוידאו בסטרימינג. איטיות נוראית= בערך 4-5 דקות לטעינת העמוד הראשי (אם בכלל), ופרק זמן דומה לטעינת כל דף באתר עצמו. לא זכור לי שהתקנתי איזהשהם תוספים מגוגל LABS. ממחשבים אחרים האתר נטען בסדר גמור. יש למישהו הצעות איך לתקן?
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
היום הציעו לי לעזוב את החיבור שלי לadsl בזק ב0.5 מגה ולעבור לכבלים כמעט באותו מחיר ל1.5 מגה ,העניין הוא שאני לא ממש מבין בנושא -האם לדעתכם יש הבדל אמיתי בגלישה במהירויות ? האם השירות בכבלים הוא טוב? מה דעתכם ???
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלת רשת בבית ואני צריך עזרה. אני ואחי היינו מחוברים אחד לשני בכבל רשת,ואני מחובר למודם.כך היה גם לי וגם לאחי אינטרנט ומידע משותף(למרות שבחלק מהפעמים זה היה עושה בעיות). אבל לאחרונה החלפתי מחשב והמודם לא התאים,לכן באו מבזק והחליפו לי את המודם למודם חדש עם יציאות רשת בלבד,ללא יציאות של USB. בכדי שגם לאחי יהיה אינטרנט,חיברנו את המחשב שלי,ואת המחשב של אחי לסוויץ' , שאליו מחובר גם המודם.כך חשבנו שתהיה תקשורת ואינטרנט לשנינו. אבל עכשיו יש בעיה...אצלי האינטרנט עובד,ואצל אחי לא. ניסינו להחליף לכבלים מוצלבים,אבל גם זה לא עזר. אני חושב שיש בעיה עם ההגדרות במחשבים ובגלל זה בעבר התקשורת הייתה לקויה ועכשיו אין תקשורת בכלל.. אז ככה שעכשיו יש לי 2 מחשבים מחוברים בכבל רשת …
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך hub לראוטר eci כשאני מפעיל את pcanywher הוא מכשיב לכתובת של הכרטיס רשת אבל כשאני בה להתחבר ממקום אחר אליו הוא פשוט לא מוצא אני בremote מגדיר כתובת של הספק נתן לי
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
הייי אחים יקרים שלי בשעה טובה קניתי מתאם בלוטות' למחשב (יש לי 6230) עכשיו גיליתי שבין היתר אני יכול להגיד ת'מחשב כדיבורית ולדבר דרכו השאלה היא אם יש איזה תוכנה שאפשר לחייג דרכה ולענות ולנתק דרכה (הכוונה היא שהסלולר יהיה בסלון ואני על המחשב ואני לא יצתרך להביא אותו כדי להתקשר...) ואם יש לכם עוד תוכנות יעילות לסלולר אתם מוזמנים לכתוב הם תמיד יתקבלו בברכה! חג שמייח שנה טובה וצום קל , עידו
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לאחרונה נדפק לי מתאם ה-USB של הרשת האלחוטית וקניתי חדש מדגם EDIMAX, משום מה הקליטה שהייתה במתאם הקודם (D-LINK), הייתה משמעותית טובה יותר מהקליטה במתאם החדש (קליטה נמוכה מאוד), בעבר שהיה לי מתאם של EDIMAX, הייתה לי בעיה דומה. האם יש דרך לתקן זאת מבחינת תוכנה או שפשוט המוצר עצמו דפוק (בהנחה שהוא לא מסוגל לקלוט את הרשת ממרחק של שני חדרים). הראוטר עצמו מוגדר ועובד בסדר גמור במחשב נייד ובפלייסטיישן 3, אבל במחשב עם המתאם של EDIMAX הקליטה נמוכה מאוד ולכן אני לא יודע מה לעשות. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס רשת עם טווח גדול. דרישות: תומך בתקן N. תומך במערכות הפעלה ווינדוס מקינטוש ואובונטו לינוקס. תקציב עד 50$(קנייה מארה"ב). אשמח גם להסבר קצר על המשמעות של דירוגי האנטינות(DB).
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
איך מגדירים בהוטבוקס טווח כתובות לשרת הDHCP? אני רואה שניתן להכניס כתובת התחלה, אבל אין כתובת סיום.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני לא יודע איך בודקים IP ב-2000 (כל המחשבים ברשת אז אני רוצה את הכתובת הפנימית). אם אפשר גם איך בודקים IP ב-WIN 2000 וגם איך אני שולח ל-XP פינג ויודע במחשב עם ה-XP מה הכתובת שממנה נשלח הפינג.
-
- 4 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני מנסה כרגע לעשות רשת ביתית והפכתי את המודם שלי לראוטר בעזרת מדריך, כשה הוא במצב מודם הוא נותן לי לפתוח דפי אינטרנט. ספק האינטרנט אומר שאני מחובר, בבקה תעזרו!
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת.. יש לנו אינטרנט מהיר מגה וחצי ועד עכשיו הכל היה בסדר... אתמול שמנו ראוטר והיום אני ואחותי היתיישבנו לגלוש... בהתחלה הכל היה בסדר.. והתחלתי להוריד דברים כל היום המחשב היה בהורדות... ממש ניצלתי את הפס הרחב... והיום הערב היתיישבתי לגלוש.. ובכמה שעתיים שלוש ראשונות הכל היה בסדר, ואז התחילו הבעיות... *בעיות כאלה היו עוד קודם (היום ) ICQ מיתנתק מעצמו, אקספלורר פתאום מנותק , קזאה רוב הזמן מנותקת והיא אפשר להיתחבר.... והגלישה הפכה מקשה עד בילתי אפשרית! כרגע אני גולש אם נאו-פלאנט.... ובאופן מוזר האינטרנט לאחר 7 מדורי גהנום אם האקספלורר של מיקרוסופט אני גולש במהירות מפתיעה אם הניאו-פלנט.. מה אני יכול לעשות ? כי אם חשבתי שהבעיה היא מגע רופף\בעיות בכבלים הרי …
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
מכל מה שאני זוכר ומכיר תמיד יש איזה קופסא ראוטר מודם שמתחבר לנייח וממנו עושים קונפיגורציה ורק אז אפשרי ליצור גם רשת ביתית אם וצריך להוסיף עוד קופסא\מודם\ראוטר נפרד שישדר רשת אני רואה ברוב הבתים שתי קופסאות כנראה מודם וראוטר מה קורה במצב של נייד בלבד הרי אני לא רוצה להפוך את הנייד לנייח ולחבר לו מודם מה יתקינו לי משהו שמתחבר לקו טלפון בקיר ושפשוט משדר רשת ביתית בצורה עצמאית ? לא יודע הסתבכתי קצת והאם יש חיבלת 100 מגה או שבלי נייח המהירויות האלו לא עובדות
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
גם לי יש בעיה כמעט זהה לחלוטין אבל לי יש 3 מחשבים שכולם גולשים ומחוברים ברשת וגם אצלי אני נתקע בדיוק באותו הקטע שניסיתי להקים רשת אבל במקום זה הוא נתקע לי ב Workgroup ולא רושם לי את המחשב עצמו. שניים מהמחשבים אצלי ב XP ו1 ב98 ה98 וXP מחוברים בינהם אבל המחשב שלי נשאר בדד ולא מצליח להיתחבר לרשת וניסיתי להשוות הגדרות בין המחשבים- ללא הועיל ועברתי כבר לבד על כול השלבים של הפורום.. אז אם יש לכם רעיון לעזרה אני אשמח !!! :
-
- 10 תגובות
- 815 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני יכול לשלוח ולקבל קבצים, אבל השליחה היא איטית ולא יציבה לאחר שהתקנתי ראוטר וסויץ'. ניסיתי בכמה מחשבים ברשת ועדיין השליחה לא יציבה משמע הבעיה היא בהגדרות בראוטר עצמו... עם המודם USB שלחתי בקצב יציב שנע בין 10-13 קילובייט לשנייה, ועכשיו זה יורד ומגיע ל5KB אז כנראה שיש בעיה עם הפתיחת פורטים... אני חייב עזרה אני כבר בזבזתי המון שעות כדי לנסות לפתור ואני לא מצליח...
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-