רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה עם ה wrt54gl. בתקופה האחרונה בתנור עושה קצת בעיות עם החשמל בבית ופעם בכמה זמן (כמה שבועות) יוצר מעין קצר בחשמל בבית והפחת קופץ. ברגע שזה קורה כל ההגדרות בראוטר מתאפסות והוא חוזר להגדרות ברירת המחדל, כמו לאחר שדרוג ה firmware (מותקנת עליו dd wrt). זה לא קורה אחרי הפסקת חשמל רגילה או אחרי ניתוק מהחשמל. מישהו מכיר את הבעיה? האם מייצב מתח כמו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2345&products_id=6380&PHPSESSID=359961d7971d261bd99aff0330a66e90 יכול לעזור? תודה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
עדכון מצב , וסקר/בדיקה על שעות ההגבלה אצלי בNV-013 כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=20&MessageId=145374345 מ11 בבוקר עד 3 בלילה למחרת - ההורדות מוגבלות
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
עד היום לא היה לי פינג גבוה (אני בנטויז'ן בחבילת 750) מאז שהחלפתי מחשב יש לי פינג גבוה במשחקים פעם זה היה 80-130 והיום מאז שהחלפתי מחשב למחשב חדש ויותר חזק יש לי בעיית פינג ( וזה לא רק במשחק אחד זה בכל המשחקים) איך אני יכול לפתור את זה? עשיתי סריקות ספייוור ווירוסים והורדתי לתוכניות שלא צריך בSTARTUP בעזרת MS CONFIG וזה לא עזר מה אני יכול לעשות כדי לפתור את זה? המודם אגב הוא ALE 130 שקיבלתי מבזק
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=694190 איך הנתב הזה ? Edimax BR6504N . זה דרך האתר ZAP ושם אנשים כותבים שיש להם קליטה מלאה בכל הבית בקומה שניה דרך קירות בטון ועוד ועוד . לא יודע עד כמה להאמין למה שאנשים כותבים שם . לכן אני שואל פה האם מישהו מכיר את הנתב הזה ? או יכול להמליץ על נתב בתקן N אחר וגם על כרטיס רשת ספציפית בתקן N ? האם תקן N באמת מגדיל את הטווח קליטה ? אין לי בעיה של כסף מבחינת מחיר ! מצידי שיעלה הנתב עצמו גם 500 שקל ויותר . תודה על העזרה .
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני אחבר אליו מחשב אחד חוטי,מחשב נייד שיש לו תקן B ו G ואולי בעתיד XTREAMER אבל גם בחיבור חוטי. אז שיהיה 3,4 יציאות חוט ואלחוטי, לא חובה תקן N אבל עדיף שיהיה אם יש במחיר הזה או בתוספת קטנה. מה אתם אומרים על Edimax BR-6204WG או Edimax EW-7206APg. מה בכלל ההבדל בינהם? תודה וסופש"ע לפנים
-
- 2 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הקמתי רשת אלחוטית, יש לי אינטרנט בכל שלושת המחשבים אבל אני לא מצליח לשתף קבצים הורדתי את ה V מ simple file sharing באפשרויות תקייה ושיתפתי את התקייה אי רואה את היד מתחת לתקייה אבל אני לא מצליח למצוא את התקייה במחשב השני. איפה התקייה צריכה להיות במחשב השני? (לא במחשב הראשי) אתם יכולים לעזור לי איך אני משתף קבצים ברשת אלחוטית? (הייתה לי רשת חוטית והצלחתי לשתף בקלות אבל עכשיו יש בעייה) יש איזשהי תוכנה שיכולה להקל את שיתוף הקבצים? תודה, טל
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום חברים שמי ליהי ואני חדשה פה אנו בשלבים של בנית שלד בין 3 קומות הקומה התחתונה היא מרתף מבטון שם החדר שלי וברשותי נייד ומעונינת באלחוטי כל הבית ולכל חדר יש טלפון ומחשב CAT5E השאלה הראשונה האם להעביר בשרשורי 2 כבלים אחד למחשב והשני לטלפון?? יש לי את החבילה של הוט 30M בקומת קרקע אלחוטי וקווי רוצה לחבר סטרימר אם אני ישים רוטר אלחוטי בקומה זו אני יוכל לגלוש באלחוטי בקומה א??? רוצה בבקשה סכמה או איזה ציור של חיבורים קומת מרתף 2 מחשבים אחד קווי שני אלחוטי קומת קרקע סטרימר טלויזיה חכמה מחשב אלחוטי קומה א 2 מחשבים אחד קווי שני אלחוטי תודה לכלום mailto:even38@gmail.com
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הם הצליחו לעצבן אותי מספיק כדי שאני אעשה משהו בעניין.
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, כמה שאלות בנושא לפני הקמת רשת חוטית ביתית. הרשת תהיה בחיבור 1GB , מתכנן לקחת את זה: 100 מטר כבל רשת CAT6 גמיש מסוכך FTPhttp://www.mediagalaxy.co.il/rec/759-100-%D7%9E%D7%98%D7%A8-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%A8%D7%A9%D7%AA-CAT6-%D7%92%D7%9E%D7%99%D7%A9-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-FTP- עם שקעים לקיר של GEWISS שקע גוויס עם חיבור RJ45 מסוכך CAT6http://www.mediagalaxy.co.il/rec/596-%D7%A9%D7%A7%D7%A2-%D7%92%D7%95%D7%95%D7%99%D7%A1-%D7%A2%D7%9D-%D7%97%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A8-RJ45-%D7%9E%D7%A1%D7%95%D7%9B%D7%9A-CAT6 וסטלבנד באורך המתאים , עכשיו אני מתכנן להעביר את הכבלים בתעלות של הRJ11 שזה בעצם הכבילה של הטלפוניה בבית. לא תהיה עם זה שום בעיה והפרעות נכון? אשמח לקבל הערות…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש לי אימיול ואינטרנט בכבלים 750K . נגיד שאני מוריד 2 קבצים כל אחד על 2 KBPS . לפי הרוחב פס שלי אני אמור להוריד הרבה יותר אז האם ה 4 KB האלה הם ניצול מלא של רוחב הפס שלי? השאלה שלי היא בעצם זאת.. אם אני יבטל אחד אז השני יוריד יותר מהר? מקווה שהבנתם אם לא תגידו... תודה
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אז ככה: יש לי רשת ביתית אלחוטית וחוטית, אחד מהמחשבים הוא פנטיום 3 שמתחבר לראוטר בצורה כזאת: כבל מהראוטר לשקע שבקיר http://www.ratzon.co.il/image/users/44682/detail/big/750949.jpg (זה נראה כמו השקע השמאלי) ומהקיר יש כבל של 10 מטר בערך עד למחשב (זה ככה מטעמי נוחות,2 קומות..) לא מזמן התחילה בעייה - הוא לא מחובר לאינטרנט, לפעמים קורה שאני מוציא את הכבל שמתחבר אל הראוטר מהקיר ומכניס את זה ליציאה פנויה ואז פתאום זה מסתדר אבל אחרי כמה דקות זה שוב יכול ליפול שאר המחשבים שמחוברים קווית ואלחוטית - הכול פיקס המתכונת הזאת עובדת יותר משנתיים בלי ששום דבר השתנה בתשתית/בהגדרות ועוד לפני שקנינו את הנייד יכול להיות שהכרטיס רשת "מתנדנד"?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום כמו שכתוב בכותרת, המחשב הנייד שלי סובל מאיטיות נוראית בכניסה לאתר ג'ימייל, בכל דפדפן שניסיתי (כרום, FF, IE). חשוב לציין שהגלישה תקינה לחלוטין בכל שאר האתרים, כולל הורדות וצפייה בוידאו בסטרימינג. איטיות נוראית= בערך 4-5 דקות לטעינת העמוד הראשי (אם בכלל), ופרק זמן דומה לטעינת כל דף באתר עצמו. לא זכור לי שהתקנתי איזהשהם תוספים מגוגל LABS. ממחשבים אחרים האתר נטען בסדר גמור. יש למישהו הצעות איך לתקן?
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך hub לראוטר eci כשאני מפעיל את pcanywher הוא מכשיב לכתובת של הכרטיס רשת אבל כשאני בה להתחבר ממקום אחר אליו הוא פשוט לא מוצא אני בremote מגדיר כתובת של הספק נתן לי
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני צריך האב האלחוטי טוב שלא יתנתק או יהיה הפרעות ברשת. אני גם צריך שהוא יהיה לאינטרנט וגם העברת קבצים בין המחשבים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
בעקבות ההצלחה לה זכה כנס "בזק EXPO" שנה שעברה, תערוך חברת "בזק" בשבוע הבא כנס דומה. כל הפרטים על הכנס בפוסט הבא: http://www.netcheif.com/blog/?p=838 סופ"ש נעים. CHEIF
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום חסרס, אתמול התקנתי את הראוטר הנ"ל ,בינתיים טיסה יפה על NGN 10MB, הצפנתי בינתיים ב WEP 128bit ,כי הWLAN לא תמיד בשימוש ואפשר לכבות בלחיצת כפתור, אני צריך עזרה בהגדרות על חוטיות, כמו ערוץ וכו' ,פשוט הגדרתי שיעשה החלפת ערוץ כל3 דקות ולא נראה שהוא עושהמשהוא, תקוע על ערוץ מספר1, בראוטר הקודם שלי לא הייתה כלל הגדרת זמן להחפלת ערוצים, רק AUTO וזהוא, ובכלל רוצה המלצות לאנשים שיש להם אותו ,תודה רבה ושבוע נעים
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בכל שלב של התקנת חייגן בוינדוס 98 כי אף פעם לא עשיתי את זה ואין לי מושג איך עושים את זה, אז אם מישהו מוכן להסביר לי פה שלב אחרי שלב, או יותר טוב לתת לינק למדריך שמסביר איך עושים את זה אני אשמח מאד ;D
-
- 4 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן פתחתי דיון עם אותה שאלה, אך בסופו עזרתם לי להגיע למסקנה שעדיף לקחת מבזק מודם פשוט ולקנות ראוטר. היום, אחרי שיחה עם הבזק, הבנתי שמסתבר שהמודם שלי לא באחריות, והם רוצים תשלום תמיכה או שטות כזו או אחרת כדי לקחת מהם מודם אחר. החלטתי, שנמאס לי לקחת מהם את המודמים שלהם שמתים כל חצי שנה, ואני מעדיף לקנות מודם בנפרד וראוטר בנפרד, לא מבזק. בקשר לראוטר, חשבתי ללכת על WRT54GL (או רק L) הישן והטוב, כיוון שגם ככה האקסבוקס והמחשב מחוברים חוטית, אז אני לא צריך N בשביל משחקים או סטרימינג. בקשר למודם - מה ההמלצה שלכם? תודה.
-
- 9 תגובות
- 822 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי בעיה באבטחה במחשב שלי מותקן אנטי וירוס וחומת אש של קספרסקי עכשיו החומת אש כל פעם מתריעה מפני התקפה של hekern worm כמו כן עשית פורמט לדיסק אחריי שהיתה אותה בעיה + ניתוקים של המודם מה ניתן לעשות? עזרה בבקשה אני מרגיש שהאינטרנט שלי "זוחל" כתוצאה מכך
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת.. יש לנו אינטרנט מהיר מגה וחצי ועד עכשיו הכל היה בסדר... אתמול שמנו ראוטר והיום אני ואחותי היתיישבנו לגלוש... בהתחלה הכל היה בסדר.. והתחלתי להוריד דברים כל היום המחשב היה בהורדות... ממש ניצלתי את הפס הרחב... והיום הערב היתיישבתי לגלוש.. ובכמה שעתיים שלוש ראשונות הכל היה בסדר, ואז התחילו הבעיות... *בעיות כאלה היו עוד קודם (היום ) ICQ מיתנתק מעצמו, אקספלורר פתאום מנותק , קזאה רוב הזמן מנותקת והיא אפשר להיתחבר.... והגלישה הפכה מקשה עד בילתי אפשרית! כרגע אני גולש אם נאו-פלאנט.... ובאופן מוזר האינטרנט לאחר 7 מדורי גהנום אם האקספלורר של מיקרוסופט אני גולש במהירות מפתיעה אם הניאו-פלנט.. מה אני יכול לעשות ? כי אם חשבתי שהבעיה היא מגע רופף\בעיות בכבלים הרי …
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
כבר יומיים שפתאום טורנטים בשעות הערב המאוחרות יורדים מהר, ופתאום יש עשרות connection-ים שוב (בניגוד לעד 10 חיבורים, כמו שהיה בחודשים האחרונים). האם מישהו יכול לאשר או להכחיש? (ASDL, בב"ל, 2.5MBIT, אזור קריות)
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לי נתב של Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato ותשתית ADSL 5mb ספק בזק בינלאומי. לאחרונה התחילה לי תופעה מוזרה בהורדות מ-RS. יש לי חשבון פרמיום ב-RS ואני מורידה באמצעות Internet Download Manager. ה-IDM מוריד כל פעם 4 קבצים בו זמנית. במצב רגיל המהירות מתחלקת בשווה בין הקבצים, כלומר כ-150K לכל קובץ. אך קורה לי הרבה פעמים ששני קבצים או שלושה מורידים במהירות טובה וקובץ אחד או שניים מורידים במהירות איטית להחריד. האם יש שרתים של RS שפחות עמוסים מאחרים ומומלץ יותר לעבוד איתם? או אולי יש פתרון אחר? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
אני רוצה לעביר 40GB ממחשב אחד לשני באמצעות הראוטר?איך עושים את זה?
-
- 12 תגובות
- 822 צפיות
-
-
מדובר במודם Aztech 600e שהפכתי אותו לנתב. ובסויץ' של CNET חיברתי הכל, הגדרתי את הפורטים של האימיול, ועדיין אני על LOW ID והשליחה באיי סי קיו ממש איטית, עם המודם USB הקודם הייתי מגיע ל13, ועכשיו הוא בקושי עובר את ה6. מה עושים? אולי לא הגדרתי אותו נכון?
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הבעיה היא שאני יכול לשלוח ולקבל קבצים, אבל השליחה היא איטית ולא יציבה לאחר שהתקנתי ראוטר וסויץ'. ניסיתי בכמה מחשבים ברשת ועדיין השליחה לא יציבה משמע הבעיה היא בהגדרות בראוטר עצמו... עם המודם USB שלחתי בקצב יציב שנע בין 10-13 קילובייט לשנייה, ועכשיו זה יורד ומגיע ל5KB אז כנראה שיש בעיה עם הפתיחת פורטים... אני חייב עזרה אני כבר בזבזתי המון שעות כדי לנסות לפתור ואני לא מצליח...
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-