רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,520 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני נמצא בחדר מקלט ויש לי בעיה במחשב כל פעם הפס ע להעוצמה על הכי נמוך ולפעמים ( הרבה ) קורס ולא עובד כלל .. עכשיו זה נמאס לשחק אצל אחותי/אחי כי אי אפשר לדבר בשקט אם חברים הראטור/מודם הכל נמצא בחדר אחותי ואין אפשרות להחליפו הרשת האחלחוטית שלי דגם : EDIMAX EW-771USN אולי הבעיה כלולה בו ? אם יש דבר לשפר תעוצמת קליטה ולא לא יפעל אשמח מאוד
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
נגיד ואני רוצה לבצע את מה שבכותרת, באיזה סוג כבילה אני אצטרך להשתמש, כלומר כבל מוצלב זה ברור, אבל שמעתי שצריך כבל בעל 8 גידים, נכון?(ברשת רגילה, 10/100 יש רק 4 גידים מחוברים). (בהנחה שיש לי 2 כ.רשת בעלי יכולת לעבוד במהירות הזו). תודה!
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שמחובר אלחוטי לנתב tp link ועכשיו יש לי מחשב נוסף נייח בחדר אחר אז קניתי כבל רשת, ורציתי הסבר מה להגדיר בנתב או במחשב הנייח. תודה רבה. אה ובמחשב הנייד יש לי ויסטה ובנייח xp
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום. אני ממש לא מבין הרבה ברשתות אז אני צריך שיסבירו לי כמה דברים כאן, אני רוצה לעשות רק תיקה משותפת בין המחשב שלי לבין המחשב שלי אחי, קראתי את המדריך וזה לא בדיוק מה שרציתי, אני רוצה לדעת כמה דברים לפי שאני אתחיל לעשות את השיתוף.. 1: יש לי 2 כרטיסי רשת וכבל רשת שהם לא בשימוש אך הם תקינים האם אני יכול לקיים רשת איתם או שאני צריך לקנות רכיבי נוסף? 2: כבר עכשיו 2 המחשבים מחוברים לאינטרנט דרך רוטאר חיבור אוטומטי של DHCP האם הרשת יכולה להפריע בגלל שאני אצתרך להוציא את הכבלים שתנתחברים לראוטר של 2 המחשבים? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
טוב אז דבר ראשון שלום לכולם , אני חדש פה ואני צריך עזרה אני חייל בצה"ל ולא מזמן ירד לי הפרופיל (אחרי שנתיים וחצי) ומצאתי את עצמי בבסיס סגור בלי יותר מדי מה לעשות אבל זה לא קשור . יש מחשב עם אינטרנט אזרחי בבסיס שלי שהפורט 9339 שלו חסום משמע - אין פוקר בפייסבוק , אין משחקי רשת ואין אתרי פורנו - בלאגן ! ... (חח) בדקתי אם יש firewall של windows שחוסם את הפורט ואין , אין פה גם ראוטר אז זה לא יכול להיות הספק . דיברתי עם 014 בזק בינלאומי והם אמרו לי שהיוזר שלי הוא תחת VPN (יוזר משוכפל ) שחסום על ידם . השאלה שלי היא האם יש דרך לעקוף את זה בצורה מסוימת ואם כן מה צריך ? תודה מראש לכל העוזרים ? הותקלתם P:
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
ממצב חברה? שמעו יש לי בעיה, אני מנסה להיכנס ללינק אבל האינטרנט לא מגיב, לדוגמא, אני נכנכסתי לאיזה מודעה, וישיש לינק למדריך א' או ב' הוא לא ניכנס לי וזה גם לאחרים עכשיו אני רוצה לעשות רשת ביתית , אני מעוניין לדעת איך עושים יש לי אקס פי עם 2 כ. רשת בשביל הרשת אחד בשביל האינטרנט ושני בשביל רשת, ככה זה גם במחשב השני, ובמחשב השני יש 98 אני רותה לדעת איך מכינים רשת, ע"פ הנתונים שיש לי כאן, ויש לי גם כבל רשת
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי HD שהיה לי בבית בנפח 60GB על המחשב שלי. בכוונתי להפוך את המחשב שלי למין "שרת קבצים" של הבית . שיהיו עלו סרטים/שירים וכל אחד ממחשבי הבית יוכל להכנס ויוכל לכתוב ולקרוא מן הקבצים והתיקיות . על המערכת שלי מותקנת מערכת XP . הכונן החדש נקרא (F:) ושיפתפתי אותו + נתתי הרשאה FULL CONTROL בתור התחלה ל EVERYONE שאני מנסה להכנס ממחשב אחר ברשת ששמה HOME למחשב שלי אני מקבל את ההודעה הבאה . אשמח אם תעזרו לי לבצע את המשימה שנראת לי כפשוטה למדתי פעם קצת רשתות אבל זה היה מזמן , החומר כבר נשכח . תודה רבה דקל
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הראוטר שיש לי הוא DI 614+ של D LINK , המהירות של האינטרנט היא 1.5 ובקרוב היא תשודרג.. איזה כרטיס רשת אלחוטי כדאי? (התקציב הוא עד 250 אם זה קריטי) מה שהזמנתי (אני לא בטוח איזה מבין השניים, שעולים אותו מחיר, 137) או זה EDIMAX EW-7108PCG 802.11g 54Mbps WIRELESS PCMCIA CARD או זה EDIMAX EW-7128G 802.11g 54Mbps WIRELESS PCI CARD מה ההבדלים ביניהם ואיזה עדיף? ובכלל איזה כרטיס מומלץ מIQPC? http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=440
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להתקין רשת בבית ולא מצליח ... הרשת שלי היא כזו : מה אני עושה מהתחלה ועד הסוף ? וגם, אם אני רוצה להוסיף ראוטר אלחוטי איפה ואיך אני צריך לחבר אותו ? תודה לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הי, יש לי IPHONE ואני רוצה להתחבר איתו לאינטרנט בבית דרך WI-FI. איזה מכשיר אני צריך לחבר למחשב בשביל זה? האם כרטיס רשת usb הינה אופציה יעילה? (לדוגמא: TP-LINK USB)
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, קצת הלכתי לאיבוד בעולם האלחוטי, אשמח לקצת עזרה והכוונה מקצועית. כרגע אני גולש בשלושה מחשבים בבית, בעזרת שתי קופסאות: האחת היא מודם מיושן ביותר מבית אלקטל, והשנייה היא ראוטר פשוט ב-20 ש"ח מבית אדימקס לפי הידוע לי, הראוטר יודע אך ורק לקשר בין המחשבים למודם.. ברצוני להתקדם לחיבור אלחוטי של שלושת המחשבים, ולהחליף את שתי הקופסאות בראוטר אחד שיודע לעשות הכל, וקצת יותר... הדרישות הן: 1. ראוטר+מודם במכשיר אחד 2. לפחות שתי כניסות קוויות (הראוטר יחובר לקו הטלפון..) 3. אפשרות לחיבור מדפסת (טרם נרכשה) כך שהראוטר יידע לקבל משימות הדפסה מכלל המחשבים המחוברים, ולהעבירם למדפסת 4. טווח העבודה הוא כ-12 מטרים אשמח לשמוע פתרונות, הצעות, ומחירים.. אין לי שמץ בנושא.. תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 857 צפיות
-
-
במסגרת תערכות CES 2016 הוכרזו עשרות מוצרי תקשורת אלחוטית (WiFi) חדשים. מבין כל הנתבים, נקודות הגישה והמודמים, בעייני - דווקא המוצר הקטן הזה הוא החשוב ביותר. רוצים לדעת מדוע? http://www.netcheif.com/blog/?p=6168
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
-
כעת אני מחובר ל YES ול ADSL, הקמתי רשת ביתית, יש לי ראוטר אלחוטי של אדימקס דגם BR-6114WG שמחובר למודם אלקטל. אני מתנתק מ YES ועובר להוט, ומקבל במקום האלקטל, מודם של הוט. 1. כיצד תעבוד הרשת הביתית שלי לאחר המעבר ? האם כל מה שאני אמור לעשות הוא להחליף את האלקטל במודם של הוט ? 2. האם המודם של הוט מתחבר עם כבל רשת לראוטר האלחוטי לכניסת ה WAN ? 3. האם אני צריך לשנות משהו בהגדרות של הראוטר ? 4. האם בטוח שהראוטר תומך גם בכבלים ? (פרוקוטול אחר, L2PT, לא ?) 5. האם אני אוכל להמשיך להיות מחובר ללא חייגן ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלומות ידידי...חחח סתם בקצרה השאלה שלי היא אני מעוניין לקנות מכשיר N810 בעל תקשורת WiMaxׁ (Nokia N810 Internet Tablet) רציתי לדעת האם התקשורת הזו עובדת בארץ זאת אומרת האם ההתקן הנ"ל מתחבר לנתבים ביתיים (WIFI) כמו מחשבים רגילים רק שלהתקן הזה יש טווח קליטה גדול וחזק יותר?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
אני מחפש (בנרות) קופסאת KVM שעושה לי דבר פשוט: מוציאה לי ממחשב אחד, 2 מסכים 2 מקלדות ו2 עכברים כל אחד במקום אחר.לדוגמא בחדר A יש לי את המחשב עם המסך מקלדת ועכבר ובחדר B אני רוצה קר מסך ומקלדת ועכבר שעובדים עם המחשב שבחדר A. הדבר היחיד שמצאתי זה http://www.aten.com/products/productItem.php?pid=20070404165439001&psid=20060414154647002&pcid=2006041110563001&layerid=subClass1 מישהו מכיר דבר כזה, או יכול להמליץ על דגם אחר ?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
יש לי העיות של פינג גבוהה וכאשר אני פנה לHOTה....... הם לא עוזרים לי הם אומרים לי לעשות ב CMD NETSTAT -N והם טוענים שיש לי תוכנות ריגול ותוכנות שיטוף ואין לי מוסג איך להיפטר מזה HELP!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
מזה בכלל ? למה זה משמש Local Area Connection ?
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב שהתחילה אחרי משחק בהגדרות רשת בראוטר (בגלל שלא יכולתי להיכנס ל XBOX LIVE) שאני מוריד קבצים בהורדה ישירה, יש שגיאה בקובץ - CRC ERROR שאומרת שהקובץ פגום- אבל שאני מוריד דרך TORRENT אין בעיה בקבצים. הבנתי שאחת הסיבות האפשריות לבעיה מהסוג הזה היא בעיה של "קפיצות" לא מורגשות באינטרנט אבל במהלך ההורדה פוגעות בקובץ. משהו עם MTU? רציתי לדעת מי יכול בבקשה לעזור לי לבדוק את הרשת שלי. תודה
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לא מזמן העלתי טורנט ראשון לטראקר פרטי קטן שאני משתמש בו בצורה קבועה, אז אני הסידר היחיד לבנתיים, כרגע יש 4 ליצ'רים על הקובץ, תאורטית הם אמורים להיות מספיקים חזקים בשביל למשוך ממני את רוב מהירות ההאעלה שלי, אבל לא כך העניין, יש למישהו הסבר בקשר לזה?? אני יודע שיש צורך לשלוח גם פאקטי אימות אבל לא יכול להיות שהמהירות האעלה שלי לא תעלה מעל 12 כמעט אף פעם.
-
- 12 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין ליצור WDS בין 2 ראוטרים בכל קומה. ברשותי יש לי LinkSys WRT54GL וממה שאני מצליח להבין מהאתר שלהם שאין לו תמיכה בWDS ולכל ראוטר שלהם... האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי איזה בעיה בנתב של S-BOX דגם sbx-133lhe-1 אני מחזיק שרת WEB + מחשב לגלישה באינטרנט עכשיו שאני מנסה לגלוש לאתרים שבשרת שלי אני לא מצליח. ועם אני גולש ברשת רגיל בלי לגלוש באתרים שבשרת שלי אז זה גולש מצויין כל הפרוטים הדרושים כבר ספקתי לנתב ועם אני לוקח נתב פשוט כמו אדימקס אז אני מצליח לגלוש לאתרים שבשרת שלי וגם שם אותו הפרוטים זה רשימת הפרוטים שאני נתתי בנתב S-BOX וגם באדימקס IIS 53 DNS 80 SSL 443 FTP 21 שאני רושם דוגמה www.name.co.il זה רושם לי לא ניתן להציג דף זה ועם משהו אחר רושם את הכתובת אז הוא כן מצליח לכנס רק אני לא מצליח להכנס יש לציין שאתרים אחרים שלא על הרשת שלי אני כן מצליח להכנס כמו שרשמתי אני יכול לגלוש לכל האתרים ברשת גם דרך השרת אבל ברגע ש…
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אני צריך לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים במרחק של 5 מטר עם קיר אחד בדרך. הראוטר צריך לתמוך גם בכבלים וגם בADSL. מה אתם אומרים על זה: כרטיס רשת אלחוטי: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_1705_1749&products_id=10532 ראוטר: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_510_857_1263&products_id=9460 תודה למגיבים
-
- 6 תגובות
- 857 צפיות
-
-
הי, אני מחפש Router אלחוטי חדש. הכי חשוב לי שהוא ייתן את התמורה המרבית בעבור המחיר ושלא יעבור את טווח המחירים הסביר (400 שקל) נראה לי שזה הגיוני לבקש שידור אלחוטי בתקן N ואולי גם חיבור בעבור מדפסת בעתיד. אם זה אפשרי אולי גם שיכלול מודם גם בעבור כבלים וגם בעבור DSL למקרה שאחליט לעבור חברה בעתיד. הדירה היא קטנה ואין ממ"ד, לכן אני לא חושב שיש צורך ביכולות שידור טובות במיוחד. עוד שאלה קטנה - אם הראוטר כולל בתוכו מודם, האם זה מונע ממנו להתחבר לאינטרנט דרך מודם חיצוני? עדיפות לחנויות באזור צפון תל-אביב. תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה ? אני לא מצליח להתחבר לשרתים Razorback 3.0 ו-3.1. אין לי בעיית Low-id והפורטים פתוחים בהגדרות של הראוטר, וכמובן שאני בלי הפיירוול של XP. לשרתים eDonkey Server No1 ואחיו 2 ו-3 אני מצליח להתחבר. הפורט שלהם הוא 4242 ושל Razorback הוא 5000. זה קשור ? מיש'ו יודע למה אני לא מצליח להתחבר לRazorback ? זה משגע אותי. אני ממש מודה לעוזרים, ושבת שלום, מתן
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-