עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Tommy_Boy11,

תגידו איך פותחים פורטים? ואיזה פורטים אני צריך לפתוח כדי להשתמש באי-מיול! הפיירוול אצל האדמיניסטרטור שלי(admin), אין לי מושג איזה פייר-וול יש לו ואני רוצה שהוא לא יגלה תודה רבה למי שיענה לי על התשובה

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  2. שלום לכולם, ניסיתי לחפש על זה מידע גם פה וגם באינטרנט ולא ממש הצלחתי. יש לי ראוטר/מודם אלחוטי DSL2650U (DLINK) אבל שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ובזק נתנו לי מודם חדש. כשאני מתחבר באמצעות המודם הפנימי של הראוטר אני מקבל ביצועים טיפה פחות טובים מאשר כשאני מתחבר באמצעות המודם. המודם אגב, גם הוא ראוטר/מודם DSL2500U אבל הוא לא אלחוטי, ובגלל אני רוצה להשתמש גם בראוטר האלחוטי? מה שעשיתי בינתיים זה ככה: הראוטר האלחוטי מוגדר עם DHCP וזיהוי אוטומטי של DNS וgateway. כאשר מכשיר מתחבר לרשת הוא מקבל את הכתובת של האוטר 10.0.0.138 גם ככתובת של הGW וגם ככתובת של הDNS. הגדרתי את המודם (2500U) עם כתובת IP של 10.0.0.139 וביטלתי לו את שרת הDHCP (וכמובן הגדרתי במודם את הגדרות החיבור שלי עם ה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mazinya,

יש לי נתב שקיבלתי מזמן מבזק. זה נתב של סימנס. כבר לא מעט זמן יש תמיד ניתוקים ותמיד אני צריך להוציא לו את הכבל חשמל ולחכות כמה שניות ואז להחזיר כדי שיחזור לעבוד וזה מטריף אותי וגם האיכות שידור חלשה באלחוטי כשיוצאים מהחדר (וזה לא בית עם קומות). אני מאמין שהניתוקים הם בגלל איכות הנתב ולכן הייתי רוצה משהו אחר. אני רוצה משהו שיהיה אמין וידידותי להתקנה/הגדרות עם איכות קליטה טובה גם מרחוק והכי חשוב בלי ניתוקים מרגיזים גם כשמעמיסים עליו ביטורנט ושאר הורדות. אני לא צריך משהו בומבסטי ומתוחכם מדי מבחינת אפשרויות קינפוג וכל מני כאלה. סה"כ לגלישה פשוטה לנתב יהיה מחובר בחיבור קווי המחשב הנייח ועוד 2 מחשבים בחיבור אלחוטי. לגבי מחיר, באמת שאין לי מושג מה הטווח. ראיתי בזאפ נתב של לינקסיס …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Brazg,

יש לי בעיה בקבלת קבצים.. זה כניראה בגלל הרשת שיש לי בבית! אני מחובר למחשב אחר שהוא מחובר לאינטרנט.. מבינים.?? תודה מראש..!

• 31 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by GuyD,

מה דעתכם על רשת הUNLIMITED שמציעים כרגע? אני כרגע מחובר לבזק ומתלבט אם לעבור לחיבור סימטרי של 100\100 לפי האתר שלהם אני באזור שקיימת בו תשתית. יש מישהו שהתנסה עם החיבור הזה ויכול לתת חוות דעת? unlimited

6. Started by kkffiirr,

שלום, אני מנסה להשתמש בראוטר הזה כדי להגדיל טווח מראוטר NETBOX (ישן של נטוויזן) שמחובר אליו עם כבל רשת לכניסת LAN1. מה שאני מצפה שיקרה, שהראוטר ישתף את הרשת הזו, אבל בפועל אין גישה לרשת. ניסיתי להגדיר בAdvanced setting -> wan services את החיבור כbridged, אבל עדיין אין חיבור. מה שמוזר שבסיכום ההגדרות למרות שהגדרתי BRIDGE, הוא מציג לי DNS מאופס ובלי כתובת של gateway. מה אני עושה לא נכון? האם צריך לבטל DHCP? האם צריך לשנות את טווח הIP? הSUBNET? האם יש דרך לעקוף את הבלאגן הזה? הממשק של הראוטר הזה ממש לא ידידותי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yariv29,

שלום..יש לי בעיה מזה כשבוע בערך בכל הדפדפנים כשאני נכנס לפייסבוק זה נכנס לי כ-HTTPS ועקב כך איני יכול לראות כמעט תמונות ובטח שלא להשתמש בכל האפליקציות שיש באתר מעבר לזה ישנה אפשרות בפייסבוק לגלישה מאובטחת בHTTPS אבל אצלי היא בכלל לא מסומנת זאת אומרת שזה ירד מהפרק אפשר כמעט לומר שניסיתי הכל ממש הכל החזרתי את כל הדפדפנים לברירת מחדל לא עזר סריקת וירוסים לא שנראה לי שיש קשר גם לא עזר מחיקת האקספלורר אפילו לגמרי מווינדווז גם לא עזר כל אפשרות שניסיתי לעשות בשביל לבטל את הכניסה המאובטחת הזאת לא עזר בכלל שחזור מערכת כלום לא עזר אינני יודע איך זה קרה בכלל.האם למישהו יש מושג איך מבטלים את הדבר הזה שבין היתר גם גורם לעוד תקלות בגלישה באינטרנט.תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by y4niv,

שלום, יש לי מכשיר אנדרואיד לטלוויזיה ורציתי לשאול האם יש אפליקציה או דרך כלשהי שאני אוכל להתחבר אל השרת שלי ולנגן סרטים שנמצאים על השרת ? תודה.

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  9. Started by sxs,

אהלן, אני ואחי מחוברים בלאן ועד עכשיו הכל היה בסדר. עשיתי פורמט במחשב שלי ומאז אני לא יכול להיכנס לתיקיות המשותפות במחשב שלו. (You have no premission, please contact administarator blala bla) הוא יכול להיכנס לתיקיות שאני משתף. עכשיו, ברור לי שמשהו השתנה... השאלה מה לא בסדר ואצל מי?(אצלי או אצלו במחשב) יש לציין שניסיתי לבדוק את ההגדרות שמוגדרות שצלו ולשים אותם אצלי... ואנחנו באותו workgroup. בבקשה עזרה או איזה קצה חוט... מה לבדוק כי אני כבר דיי משתגע פה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. קראתי את המדריך ולא נראה לי שאנשים יקראו אם אני יכתוב את התגובה שלי שם אז אני כותב פה... תכלס זה דיי הגיוני..אני לא מבין כ"כ את כל ההתפעלות...הקרינה באנטנות כאלה בדרך כלל מתפשטת לכל הכיוונים והאלומניום או רשת היתושים (אהבתי את היצירתיות..) מחזירה את הקרינה מהכיוון שלה ובכך מכפילה את הקרינה שיוצאת בכיוון הרצוי. אלקטרוניקה בסיסית של כיתה יג'...חחח (מנסיון) אין לי נתב אלחוטי אבל למי שיש אני יכול להמליץ לנסות את הדבר הבא: מכירים את האנטנות שיש על הגגות של הבתים? משהו כזה: | | | | | |__|___|____|__ | | | | | | | | | נסו ליצור משהו דומה כאשר הקו השני מימין הוא האנטנה שיוצאת מהנתב. ולכוון את זה לכיוון האנטנה שאמורה לקלוט את השידור... בדרך כלל משתמשים באנטנות כאל…

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  11. במידה ורכשתי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי (בנוסף לרגיל), כיצד אני יכול לוודא שבאמת יש כרטיס רשת אלחוטי בתוך המחשב הנייד, מבלי לפתוח אותו ? (האם יש סממן חיצוני ? אנטנה קטנה ? בליטה ? משהו ? ) ואגב, מישהו יודע כמה הוא אמור לעלות ? ושאלה נוספת : בקניית מחשב נייד HP, מקבלים שנה אחריות במעבדה. האם האחריות תפוג במידה והחלטתי להרחיב את הזכרון/להוסיף כרטיס רשת וכו' ? (שאלתי ב HP ישראל, קיבלתי 2 תשובות שונות, התקשרתי שוב ע"מ לקבל את תשובת שובר השוויון, אבל כבר היה מאוחר והם הלכו הביתה )

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  12. אוקי אז יש לי רשת ביתית עם ראוטר של Snap Gear ואני רוצה לאשר לראוטר כמה פורטים של הe - mule אחת כדי שאני יוכל לתחבר אליה מפני שיש לי פיי וואל בראוטר.. איך אני עושה זאת?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  13. Started by ShmenTul,

שלום לכולם! החלטתי ללכת על גדול, אני רוצה לקלוט רחוק וחזק ולכן קניתי (ב-KSP) את האנטנה הפרבולות של TP-Link, מדגם TP-Link TL-ANT2424B 2.4GHz 24dBi Grid Parabolic (תמונה מצורפת). היא מגיע עם חיבור N-Type או רציתי לחבר למתאם רשת אלחוטי מדגם TP-Link TL-WN722N nLITE 150Mbps (תמונה מצורפת) אשר מגיע עם חיבור RP-SMA. כדי לחבר בין השניים קניתי כבל קואקסלי 58 אום (COPA RG-58 COAXIAL Cable 003M - ככה רשום על הכבל) לו הולחמו שני החיבורים הרלוונטיים. הכבל נבדק בבודק מתחים והוא עובד פיקס. אבל... כאשר חיברתי אותו לאנטנה ולמתאם רשת (במקום האנטנה הקטנה שלו) שום דבר לא קרה, זה מראה שום שינוי שהוא ולהפך, הוא כאילו כלל לא עובד. מישהו מבין המומחים כאן י…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by weinman,

אני צריך לבצע אתחול למודם ( Conexant AMX-CA61E ) מאחר וחסמתי בטעות את הגישה דרך הסייר :-\ הבעייה שדף ההגדרות בעברית נעלם ואני זקוק לו על מנת לא לפספס הגדרות חיוניות. אשמח אם משהו יוכל להעלות את דף ההגדרות בעברית המסופק אם המודם. דרך הגב ברשת ההגדרות מתייחסות בעיקר לשוק הבריטי ויש שונות קטנה בכמה הגדרות אבל אני לא זוכר מהן. חג שמח

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  15. http://www.engadget.com/2011/03/13/atandt-will-cap-dsl-u-verse-internet-and-impose-overage-fees/ בקצרה - AT&T (שהיא ספקית אינטרנט ענקית בארה"ב) מתכוונת להתחיל לגבות כסף ממי שעובר מכסה של 150GB לחודש כאשר הם יגבו 10$ נוספים על כל 50GB החל מתחילת מאי. אומנם 150GB זה לא בדיוק מעט, אבל אני בטוח שלא חסר חברי פורום שעוברים את המכסה הזאת, אז מה לדעתכם הסיכויים שהספקיות בארץ ימשיכו את הטרנד הזה?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לראוטר 4 פורטים + מודם ADSL מובנה, לצורך שדרוג רשת שכרגע פועלת באמצעות ICS. ראיתי מוצרים כאלו של מספר חברות (Edimax, DLink ועוד), ורציתי לשמוע מכם המלצות על המוצר הכי טוב מהם (מבחינת נוחות השימוש, פונקציות וכו'), עם גג מחיר של עד 400-500 ש"ח. תודה שי

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום ברשותי שני מחשבים (קרובים פיזית) אשר אני רוצה לחבר ברשת בינהם וכמובן לאינטרנט. להבנתי הפתרון המומלץ הוא לחבר את שניהם לנתב אשר יתחבר לאינטרנט. אם כן, אני מבקש המלצה לנתב חוטי זול שיחבר בין 2 מחשבים ויכלול מודם ADSL המתאים לקצב של 5/0.5Mbps הצעות חלופיות גם הן יתקבלו בברכה. תודה

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  18. Started by slyy,
    • 0 תגובות
    • 539 צפיות
  19. היי יש לי את הלוח P5W DH ויש לו כרטיס מובנה אלחוטי , יש לי מודם רגיל ADSL דרך חייגן ויש לי עוד מחשב לידו, הכרטיס אלחוטי שבלוח יכול לעזור לי באיזה צורה לחבר רשת ביתית? ויש לי עוד USB של רשת אלחוטי,,, תודה

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by RX7,

לדוגמא אני מעלה קובץ כלשהו אחרי כמה זמן כתוב לי "לא ניתן להציג דף זה" ניסיתי לעלות לכל מיני אתרים כל מיני קבצים שונים ועדיין נתקל עם הבעיה הזו הקובץ בסדר לחלוטין לא ווארז או משהו אין בו רווחים לרוב קורה לי בקבצים גדולים (50 מגה) מה שהאתר מקבל .. אשמח אם למישהו יש פיתרון ד"א לא יודע אם זה קשור אבל יש לי ראוטר פשוט ניסיתי באלף ואחת אתרים ואותה בעיה אחרי כמה דקות הוא אומר לי לא ניתן להציג דף זה תעזרו לי

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  21. מה ההבדל בין כבל רשת רגיל לבין כבל רשת מוצלב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. במחיר "שפויי" יחסית,רצוי גם יציאות lan רגילות. + כ.אלחוטי usb. תודה מראש לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by R0ck,

מישו חווה את התופעה הזו בשעה האחרונה? התמיכה מודעים לבעיה, אך אין להם מושג מה הגורם. מה שבטוח, נכון לעכשיו, הבעיה הסתדרה.

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  24. שלום,אני מחפש ראוטר אלחוטי בתקציב של 200$ המחיר הוא לראוטר בלבד ולא כולל משלוח. הראוטר חייב להיות מסוג N (למישהו יש מושג מתי יוצאים ראוטרים של N שהם כבר לא DRAFT?) Dual band רצוי חשבתי על ה WRT610N אך יש לי כמה השגות לגביו 1. הצ'יפ שבתוכו הוא של broadcom וה wireless network adapters שלי הם של אינטל 2. ה dual band שלו עושה בעיות 3. הוא נראה ממש קטן ובלי אנטנה חיצונים לפי מה שהבנתי (האם דבר זה יפגע בביצועים?) מראה וגודל המכשיר ממש לא חשוב לי.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by IG,

שלום לכולם. נכון לעכשו אני מנוי ב012 המאנייקים שחוסמים פורטים ונותנים מהירות זוועתית. אני מעוניין לעבור לספקית אינטרנט אחרת ורציתי להתעדכן במה הכי טוב... איזה ספקית הכי מומלצת מבחינת אי-חסימת פורטים ומהירות סבירה עם מינימום ניתוקים? תודה לעוזרים

• 38 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.