עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היום המחשב עבר פירמוט התחלי להוריד דברים וזה לא נתן לי להוריד יותר מ 2 דברים כל פעם לפני זה היתי יכול 10 במכה מה עושים?...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Pintuk,

שלום חברים, אני מעוניין לקנות רפיטר סיני זול וטוב שמבצע את הרפיטינג ע"י "העתקת הרשת" לערוץ אחר, בשונה מרפיטר רגיל שמעתיק את הרשת המקורית על גבי אותו ערוץ בו היא משודרת. תודה

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  3. Started by alex15,

אני סגור "קונה את האדימקס " אבל אם האדימקס משדר בתקן N ו USB שהוא תקן G אז השידור נשאר בתקן G ומה עשינו ? אז הקליטה נשארת אותו דבר .אני צקיך להחליפ את הכרטיס רשת או מה ?

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  4. מה אני צריך כדי לפתוח אתר? אני יכול להיות השרת? איך זה עובד בדיוק:\

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  5. שלום ברשותי רשת עם 3 מחשבים , כאשר הגלישה באמצעות ראוטר של 2wire ושני מתאמים של HPNA בחיבור USB . בימים האחרונים עמדה אחת קבועה מתנתקת מהאינטרט ורק היא מתנתקת, ראוי לציין שעד עכשיו הכל עבד מצויין. אשמח לקבל יעוץ ופתרון לבעייתי.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  6. Started by swpro,

אני צריך כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד שלי ורציתי עזרה והמלצות על דגמים ,סוגים , חברות,וגם קצת הסברים על ההבדלים בהתייחס שהמחיר שאני מעוניין זה בין 200 ל 250 תנו שמות ,טווחים,דגמים והכול וגם אם יש למישהו משהו מיוחד שהוא יודע שיישתף בבקשה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  7. משהו יכול לתת לי מדריך איך מתחברים לאינטרנט עם מחשב נייד שיש לו WI FI בעזרת הנקודות החמות. אני צריך לדעת מה עושים ומה מגדירים.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  8. Started by Ido.G,

היי אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת אלחוטי. אילו כרטיסים עדיפים בכלליות מבחינת קליטה, USB או PCI? תודה

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by ybe,

לפי הבנתי תוכנת TOR חוסמת את IP שלי, מישהו ניסה את התוכנה?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Gilladriel,

מחשב נייח עם Windows 8.1 ניסיתי לעדכן דרייבר באתר של TP Link ועדיין לא עובד. מישהו נתקל בבעיה דומה? האם זה דגם בעייתי?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. שלום!! יש לי שם משתמש וסיסמה של קרוב משפחה ושהוא לא משתמש אז אני משתמש כי האינטרנט שלו 4 מגה ושלי 1.5 הכל עובד טוב מתחבר אבל זה עובד לי גם על 1.5 ואצלו בבית זה על 4 למה זה בכלל ככה והאם אפשר לשנות את זה בתודה מראש לכל העוזרים

• 37 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. שידרגתי אתמול את האינטרנט מ-1.5Mbs ל-2.5Mbs, יש תוכנה כלשהי שיכולה להגיד לי אם זה אכן גדלה המהירות ל-2.5Mbs ולא נשאר ב-1.5Mbs?

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by X7-007,

כי הייתי רוצה לעשות כמה בדיקות ולראות כמה מצבים בקשר לנושא, אם זה יעבוד אז יהיה שווה לעשות את זה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Tall-Guy,

שלום חברים, אני משתמש שבגדול שמח עם חבילה בגודל 10MB Download, חבילת גיימרים (שאם אני מבין נכון מאחורי השם הגדול עומדת פשוט QoS) וראוטר יחסית ישן (7 שנים) בשם Edimax BR-6574N. אני משחק יחסית המון online, ולכן בזמנו היה חשוב לי להשקיע ברואטר טוב וחבילת הגיימרים. אני עושה ניסיון עכשיו עם סלקום TV, והדבר הראשון ששמתי לב ש 10MB כבר לא מספיקים (ואני מניח שגם ככה הגיע הזמן לשדרג מ 10MB). אני שוקל מעבר לשוק הסיטונאי - אבל זה ידרוש ממני לקנות ראוטר VDSL ולעשות שינוי מסוים בתשתית. חשוב לי לדאוג קודם כל, שלא יהיה שינוי במהירות הגלישה שאני מקבל היום, מאחר וזה יחסית קריטי למשחקים. על הנייר מדובר באותו תשתית של בזק בסך הכל - אבל הייתי שמח להבין מאנשים שעשו את המעבר לש…

• 14 תגובות
    • 6.2k צפיות
  15. Started by xenocide,

אני מנסה להעלות תמונות לאיזה אתר ואני מקבל תמיד את השגיאה הזאת: אגב, זה מופיע גם כשאני מנסה לפתוח תמונות באתר. למישהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by Ivan,

חיבור 4mb חדש מהיום לבזק ואקספון עם דלינק 2650 חדש של בזק .נראה לי הורדה לאט איטי ובדיקה ב 012 הורדה נתן 1.5mb טלפונים - תמיכה - הגדרות - ריסטים- אתחול - עוד מחשב לחבר - מה לא - שום דבר לא עוזר. בזק בדקו בכתובת 147.235.246.92 מרשת פרטי שלהם ושם הורדה היה משתנה כל הזמן מ 4mb ויורד ל 300kb !! אמרו יחזרו עוד מעט, אז בינתים חזרתי לאינטרנט רגיל בדקתי שוב ב 012 - ומהירות עכשיו 4mb קבוע כמו צריך כל הזמן. חזר מומחה גדול יותר אחרי 2 שעות מתעקש לבדוק דרך חיבור שלהם. ושוב בדיקה שלהם ושוב מהירות מהם לא טובה. אמר לי לשנות כ. רשת ל 10mbבמקום 100mb ולבדוק וראה פלא מהירות עכשיו 4mb !! אמר המומחה כ רשת שלך לא מתאים ל 4mb אבל תשאיר אותו על mb10 וסע לשלום. אמרתי לו זה ככה ב2 מחשבים שונים…

• 19 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. Started by Tommy_Boy11,

תגידו איך פותחים פורטים? ואיזה פורטים אני צריך לפתוח כדי להשתמש באי-מיול! הפיירוול אצל האדמיניסטרטור שלי(admin), אין לי מושג איזה פייר-וול יש לו ואני רוצה שהוא לא יגלה תודה רבה למי שיענה לי על התשובה

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  18. שלום לכולם, ניסיתי לחפש על זה מידע גם פה וגם באינטרנט ולא ממש הצלחתי. יש לי ראוטר/מודם אלחוטי DSL2650U (DLINK) אבל שידרגתי את מהירות האינטרנט שלי ובזק נתנו לי מודם חדש. כשאני מתחבר באמצעות המודם הפנימי של הראוטר אני מקבל ביצועים טיפה פחות טובים מאשר כשאני מתחבר באמצעות המודם. המודם אגב, גם הוא ראוטר/מודם DSL2500U אבל הוא לא אלחוטי, ובגלל אני רוצה להשתמש גם בראוטר האלחוטי? מה שעשיתי בינתיים זה ככה: הראוטר האלחוטי מוגדר עם DHCP וזיהוי אוטומטי של DNS וgateway. כאשר מכשיר מתחבר לרשת הוא מקבל את הכתובת של האוטר 10.0.0.138 גם ככתובת של הGW וגם ככתובת של הDNS. הגדרתי את המודם (2500U) עם כתובת IP של 10.0.0.139 וביטלתי לו את שרת הDHCP (וכמובן הגדרתי במודם את הגדרות החיבור שלי עם ה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by mazinya,

יש לי נתב שקיבלתי מזמן מבזק. זה נתב של סימנס. כבר לא מעט זמן יש תמיד ניתוקים ותמיד אני צריך להוציא לו את הכבל חשמל ולחכות כמה שניות ואז להחזיר כדי שיחזור לעבוד וזה מטריף אותי וגם האיכות שידור חלשה באלחוטי כשיוצאים מהחדר (וזה לא בית עם קומות). אני מאמין שהניתוקים הם בגלל איכות הנתב ולכן הייתי רוצה משהו אחר. אני רוצה משהו שיהיה אמין וידידותי להתקנה/הגדרות עם איכות קליטה טובה גם מרחוק והכי חשוב בלי ניתוקים מרגיזים גם כשמעמיסים עליו ביטורנט ושאר הורדות. אני לא צריך משהו בומבסטי ומתוחכם מדי מבחינת אפשרויות קינפוג וכל מני כאלה. סה"כ לגלישה פשוטה לנתב יהיה מחובר בחיבור קווי המחשב הנייח ועוד 2 מחשבים בחיבור אלחוטי. לגבי מחיר, באמת שאין לי מושג מה הטווח. ראיתי בזאפ נתב של לינקסיס …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Brazg,

יש לי בעיה בקבלת קבצים.. זה כניראה בגלל הרשת שיש לי בבית! אני מחובר למחשב אחר שהוא מחובר לאינטרנט.. מבינים.?? תודה מראש..!

• 31 תגובות
    • 3.5k צפיות
  21. Started by GuyD,

מה דעתכם על רשת הUNLIMITED שמציעים כרגע? אני כרגע מחובר לבזק ומתלבט אם לעבור לחיבור סימטרי של 100\100 לפי האתר שלהם אני באזור שקיימת בו תשתית. יש מישהו שהתנסה עם החיבור הזה ויכול לתת חוות דעת? unlimited

22. Started by kkffiirr,

שלום, אני מנסה להשתמש בראוטר הזה כדי להגדיל טווח מראוטר NETBOX (ישן של נטוויזן) שמחובר אליו עם כבל רשת לכניסת LAN1. מה שאני מצפה שיקרה, שהראוטר ישתף את הרשת הזו, אבל בפועל אין גישה לרשת. ניסיתי להגדיר בAdvanced setting -> wan services את החיבור כbridged, אבל עדיין אין חיבור. מה שמוזר שבסיכום ההגדרות למרות שהגדרתי BRIDGE, הוא מציג לי DNS מאופס ובלי כתובת של gateway. מה אני עושה לא נכון? האם צריך לבטל DHCP? האם צריך לשנות את טווח הIP? הSUBNET? האם יש דרך לעקוף את הבלאגן הזה? הממשק של הראוטר הזה ממש לא ידידותי.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. Started by yariv29,

שלום..יש לי בעיה מזה כשבוע בערך בכל הדפדפנים כשאני נכנס לפייסבוק זה נכנס לי כ-HTTPS ועקב כך איני יכול לראות כמעט תמונות ובטח שלא להשתמש בכל האפליקציות שיש באתר מעבר לזה ישנה אפשרות בפייסבוק לגלישה מאובטחת בHTTPS אבל אצלי היא בכלל לא מסומנת זאת אומרת שזה ירד מהפרק אפשר כמעט לומר שניסיתי הכל ממש הכל החזרתי את כל הדפדפנים לברירת מחדל לא עזר סריקת וירוסים לא שנראה לי שיש קשר גם לא עזר מחיקת האקספלורר אפילו לגמרי מווינדווז גם לא עזר כל אפשרות שניסיתי לעשות בשביל לבטל את הכניסה המאובטחת הזאת לא עזר בכלל שחזור מערכת כלום לא עזר אינני יודע איך זה קרה בכלל.האם למישהו יש מושג איך מבטלים את הדבר הזה שבין היתר גם גורם לעוד תקלות בגלישה באינטרנט.תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by y4niv,

שלום, יש לי מכשיר אנדרואיד לטלוויזיה ורציתי לשאול האם יש אפליקציה או דרך כלשהי שאני אוכל להתחבר אל השרת שלי ולנגן סרטים שנמצאים על השרת ? תודה.

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  25. Started by sxs,

אהלן, אני ואחי מחוברים בלאן ועד עכשיו הכל היה בסדר. עשיתי פורמט במחשב שלי ומאז אני לא יכול להיכנס לתיקיות המשותפות במחשב שלו. (You have no premission, please contact administarator blala bla) הוא יכול להיכנס לתיקיות שאני משתף. עכשיו, ברור לי שמשהו השתנה... השאלה מה לא בסדר ואצל מי?(אצלי או אצלו במחשב) יש לציין שניסיתי לבדוק את ההגדרות שמוגדרות שצלו ולשים אותם אצלי... ואנחנו באותו workgroup. בבקשה עזרה או איזה קצה חוט... מה לבדוק כי אני כבר דיי משתגע פה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים