רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
יש לי נתב אדימקס המחובר לנתב הראשי ומוגדר כAP אלחוטי. שכחתי את כתובת הIP של האדימקס ורציתי לדעת האם יש שיטה לגלות את הכתובת מבלי לעשות HARD RESET לנתב.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר LEVEL ONE WBR-3408 שככל הנראה לא עונה על הדרישות המקומיות (8 מחשבים המתחברים אליו בLAN ובWIFI). נאמר לי שעל מנת שראוטר יוכל לענות על הצרכים האלה בצורה טובה ומספקת - אזי שנדרש ראוטר בהשקעה גדולה, יחסית, של כסף (1000 ש"ח ומעלה). אינני יודע מהי נכונות הדבר. בכל מקרה, נאמר לי שניתן להפוך את אחד המחשבים שברשותי לראוטר וכך לפתור את הבעיה. השאלה היא - איך אני עושה את זה? אציין כי אם את הבעיה הזו ניתן לפתור בראוטר חלופי שלא עולה על 500-600 שקל, אולי אעדיף זאת. אם וכאשר - המחשב המיועד לשמש כנתב הינו בעל OS WIN 7 64BIT. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין בפעם הראשונה ראוטר חיברתי את המודם ושני מחשבים לראוטר המחשבים לא מתקשרים ביניהם ולא עם המודם בחוברת הוראות של הראוטר כתוב לכתוב פקודת ipconfig/release ואז ipconfig/renew וזה אמור לסדר ip שאני מכניס לאקספלורר ואז מסדר שם משהו הבעיה היא שהrenew לא עובד שאלתי את אחי מה הוא עשה כשהוא התקין ראוטר והוא אומר שזה פשוט ישר עבד לו מה אני עושה עכשיו? תודה
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום יש לי מודם "משודרג" ואחרי שחיברתי אותו לסוויץ יש לי בעיה בלהתחבר לאימיול... הבנתי שאני צריך לפתוח פורטים בהגדרות של הנתב דרך האתר באינטרנט...(אני יודע איך נכנסים) האם זה נקרא Port Forwarding אם כן תעזרו לי בהכנסת ההגדרות כי אני לא מצליח... או שזה נקרא FIREWALL או שניהם... (כשאני מתחבר לאימיול אז בסיבת אי התחברות הוא רושם שהפורט 5662 לא נגיש) תודה
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
לדברי בזק לא ניתן להגיע ליותר מ-70. כפי שרואים אני מקבל גם יותר מ70. אז ביקשתי גם מבזק בנלאומי שישוו לתשתית. אלו הם התוצאות שקיבלתי: אתר בזק: Uploaded with ImageShack.us אתר בזק בנלאומי: Uploaded with ImageShack.us אתר speedtest: Uploaded with ImageShack.us באתר speedtest נתתי לו לבחור את השרת המהיר ביותר בעצמו.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו צריך לשלוח עשרות GB, איך אפשר לנצל את הupload המקסימלי שיש לו? ניסינו טורנט ומסנג'ר, וזה נורא איטי. יש משהו יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
בזק משדרגים ל-2.5 GB עם ראוטר דגם חדש,אבל המחשב שלי Intel NUC6i7KYK Mini PC לא תומך את המהירות הנ"ל אלא רק עד 1000 Mbps. לכן חיפשתי ומצאתי מתאם רשת חיצוני שתומך עד 10Gbps.https://www.bhphotovideo.com/c/product/1437108-REG/owc_other_world_computing_owctb3adp10gbe_thunderbolt_3_10g_ethernet.html אם אני מחבר את הראוטר של בזק למתאם ואת חיבור ה-USB C למחשב האם זה יעלה את המהירות ל-2.5 GBbps ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אני בתוך רשת פנימים של קיבוץ ואני לא יכול לעשות HOST של כל מיני דברים... הכוונה היא: אם אני רוצה לעשות אתר ויש לי איך לאחסן וכל ומה שמגביל אותי זה הכתובת שאני מקבל מהקיבוץ ואי אפשר לשנות... עכשיו איך אני יכול לעשות שכן יוכלו לגשת לאתר אפילו שאני בתוך הרשת של הקיבוץ עם כתובת פרטית?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט 10 מגה מחשב :מעבד i5 ,זיכרון 8 ג'יגה הורדתי קבצים ממגה אפלואוד שלושה היו אחלה במהירות 1גיגה ויותר יש לציין עבדתי ללא אנטי וירוס בקובץ הרביעי המחשב התחיל לעשות ריסטארטים ונתן לי הודעות על תקלה הווינדואוס 7 התקנתי את AVG שהריץ לי תיקון קבצים עכשיו הכל תקין אבל כבר אינני מוריד בקצב 1 מגה לשניה אלה במיקרה הטוב ביותר בקצב 200 קילו בייט לשניה האם משהוא הישתנה עקב התקנת ה-AVG אני מניח שכן פייר וול וכדומה... האם יש אפשרות לבדוק ולשנות הגדרות בכדי לנצל את הנתונים של המחשב ושל האינטרנט שיש לי?
-
- 2 תגובות
- 856 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית (3 מחשבים) כרגע אני מחובר דרך ics הסטנדרתי שקיים בwinxp מה היתרונות של domain server לעומת work group ואיך בכלל אני יוצר את זה (צריך windows server edition?) אילו אפשרוית יש לי אם אני רוצה ליצור מחשב שישמש כסרבר לכל השאר חוץ מ mandrake snf
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כוס אמק נמאס לי מכל ישראשיט המזדיינת בתחת הזאת בייחוד עם השירות המזדיין של האינטרנט אני תקוע עם בעיה שאין לאף אחד משוג מאיפה זה בכלל מגיע עכשיו יש לי גם בעיות פינג תראו אני אחד ששומא על המחשב אני סורק לSPY SHIT ולא מוצא כלום אני סורק עם A-Squared,Ad-Aware,Microsoft Anti spyware beta 1 ואין לא מוצא חוץ מתוכנות שנחשבות לHACK TOOLS (Mirc,SERV-U,REALVNC( ואני גם סורק לווירוסים עם NOD32 ואתם יודעים מה ורדתי גם כן את הגרסה האחרונה של KASPERSKY וגם אין ולמרות זאת מחקתי את ה"HACK TOOLS" ועדין יש לי PING גבוה אף פעם לא היה לי בעיות כאלה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי פרימיום במגה אפלואד, קבצים מסויימים מוריד לי על המקס' וקבצים אחרים על קילובייטים בודדים ולפעמים בייטים.. הבעיה קיימת גם בראפידשר אבל שם אני יודע שבכתובת של כל קובץ קיים שם השרת שממנו אני מוריד את הקובץ ועם מנהל הורדות אני יכול לשנות ידנית את השרת שממנו אני אוריד וככה אקבל מהירות גבוהה יותר (כל התחברות מחדש לספק יכולה לשנות את הניתוב ככה שאם משתנה לי הIP יכול להיות ששרתים שקודם היו איטיים בשבילי עכשיו יהיו מהירים). יש פתרון כזה במגה אפלואד? אני פשוט משתגע..
-
- 2 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום האינטרנט שלי זוחל בכל מקרה אחרי כ-3 שעות של משחק אינטנסיבי ב-AA:O יצאתי מהמשחק ורציתי להכנס לאיזה אתר לקח לו כדקה להכנס לוואלה!!!!!! (אתר הבית שלי) שביום רגיל לוקח לו כשניה חמש שניות מקסימום למה זה קורה?!?!?! ואיך פותרים את זה? לקח לי שעות רק להגיע לדף של כתיבת הדיון אבל לשחק בAA:O אין ממש בעיה! זה עניין מוזר! אינטרנט בכבלים 750K הספקית היא בזק מישהו יכול לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כבל רשת 8 גידים רגיל אני רוצה אותו מוצלב יש למישהו מושג איזה גיד לאיזה? יש ירוק, ירוק לבן, כתום, כתום לבן, חום, חום לבן, כחול, וכחול לבן. נ.ב. כן אין לי בעייה לחתוך ולחבר אותו ככה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת אם ההצעות שהוצעו לבנאדם מהאשכול הזה יהיו תקפות גם לגביי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191710.0 אני מתחבר בקרוב לכבלים והם רוצים להביא לי את המודם הזה: http://www.cables.org.il/modems/modem-gadline.htm איך הוא? אני צריך לחבר את המודם לראוטר ולחבר לשני המחשבים שלי כרטיסי רשת אלחוטיים. אני צריךך ראוטר ממש אמין שיוכל להתמודד עם המון חיבורים פתוחים של תוכנות כמו אימיול ואזוראוס. ות'אמת צריך שהכל יהיה כמה שיותר זול.... גם טווח של 15 מטר מספיק... תודה...!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
משהוא יודע מה היוזר והסיסמא לממשק הweb של המודם הזה ? (סיפקו לי אותו כאשר התחברתי ל -ערוצי זהב) תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש להכין קובץ אקסל שמכיל מידע שיש לי בגימייל. השאיפה היא לסנן בגימייל רק מיילים שהגיעו מכתובת מייל מסויימת, ומהרשימה הזאת, להוציא קובץ אקסל שמכיל מספר פרטים שיש במייל כגון תאריך, שם ועוד כמה פרטים שנמצאים בתוך המייל עצמו ובשבילם יהיה צורך לסרוק מילת מפתח (למשל עיר) ולהעתיק את מה שכתוב אחרי מילת המפתח. מכירים תוכנה או דרך אחרת לעשות זאת? תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי של D-LINK DWA-140 . עכשיו פרמטתי את המחשב של אחי . לפני הפורמט היה ווינדוס XP והכרטיס רשת עבד כמו שצריך. אחרי הפורמט שמתי ווינדוס 7 ומשום מה הוא לא מזהה אותו. אם אני מעביר את המתאם למחשב שלי או של אחי השני המתאם עובד. אם אני לוקח את המתאם שנמצא כרגע במחשב שלי ושם במחשב של אחי השני המתאם גם עובד משום מה המתאם שהיה אצל אחי לא עובד באף אחד מהמחשבים - מה הסיבה ואיך פותרים אותה כי המחשב עומד עכשיו בלי אינטרנט .. =[ CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.itCTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.it
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ערב טוב יש ברשותי מחשב נייד הכרטיס רשת מזוהה במנהל ההתקנים מצויין אך ישנה בעיה כשאני מכניס כבל רשת הכרטיס רשת לא מגיב ואין חיבור לאינטרנט כלומר לא מתחבר ומראה עדיין איקס ליד השעון למטה שאין חיבור זה מתסכל אותי כי הכל עבד טוב השבוע ככה ביום אחד ? אז אשמח לדעת עם יש אפשרות לבדוק את הכרטיס רשת מה שכן עשיתי הורדתי עדכון האחרון לכרטיס רשת וגם זה לא עבד משהו מוזר יש אולי פקודת לנטרול הכרטיס רשת? משהו מיוחד אולי תוכנה ? אנערף תודה לכם... כי לא נראה לי שהוא לא עובד פשוט מתסכל אותי תודה לכם אהה ועוד משהו הבעיה היא אצלי כי לקחתי כבל רשת מרשת שעובדת ובמחשב אחר זה עובד אצלי הבעיה ככה שאין בעיה ברשת שממנה אני מתחבר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאימיול שלי כמו שצריך.. יש לי בבית רשת של שלושה מחשבים.. תודה,ניר.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני תמיד מתבלבל! בשביל לחבר שני מחשבים לרשת ביתית (לא כולל שיתוף של אינטרנט) רק כדי לשתף מדפסת, להעביר חומר ולשחק משחקים בווינדוס XP דרך שני כרטיסי רשת 10\100 אני צריך כבל מוצלב או רגיל???
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מהאנשים שלא ממש מבינים והייתי שמח אם מישהו יוכל (למרות שבטח עשיתם את זה מליון פעם) לענות לי על השאלות ולתת לי מעט הדרכה : יש לי מחשב אחד נייח שמחובר לאינטרנט (עם כבלים ונטוויז'ן) ואני רוצה לחבר מחשב אחר שנמצא במרחק 3 מטרים ע"י רשת אלחוטית. הבנתי שאני צריך ראוטר אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי אחד, אבל : 1. מה אני מחבר למה ? כל אחד אומר לי משהו אחר.... 2. איזה ראוטר ואיזה כרטיס עליי לקנות ? יש הרבה באותו המחיר ואני לא יודע מה ההבדל בניהם וחושש שאולי אקנה משהו שלא יתאים לי. 3. ב "נטוויז'ן" הציעו לי את הכל תמורת התקנה בקצת יותר מאלף ש"ח. עדיך לתת להם לעשות לי את זה למרות שזה עולה כמעט פי שניים ? אם אפשר לקבל תשובה מאוד מפורטת, כולל דגמים, זה יהיה ממש טוב. אגב, קראתי…
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה לחבר מחשב שהיה מחובר קווית לרשת הוויפי, במקום בו היה מחשב אחר שהיה מחובר לוויפי. ניסיתי להתחבר עם 2 מתאמים - (: Linksys AE3000 and Dlink 160,), את שניהם בתחילה המחשב לא זיהה, ולאחר שזיהה (אחרי מספר איתחולים, התקנות והסרות של דרייברים) הוא לא מצליח למצוא רשת ובtaskbar אני מקבל את סמל הוויפי באפור עם איקס אדום. כשאני מנסה troubleshooting אני מקבל בשניהם Unexpected error. ד"א,כרגע הלינקסיס AE3000 מחובר, מופיע במנהל ההתקנים בשמו המלא, אך איננו מוצא רשת. המחשב רץ על ווינדוז 7 HOME 64BIT לעזרתכם אודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי בבית ADSL ואני רוצה לעשות רשת אלחוטית. איזה מהנתבים הבאים הכי ממולץ? ואיזה כרטיס רשת אלחוטי הכי מומלץ? ז"א שתהיה לו את הקליטה הכי טובה שיכולה להיות, אם אפשר אז גם דרך ממ"ד. עוד שאלה: אני קונה עכשיו מחשב חדש, אז מה עדיף, לשלב את הכרטיס רשת האלחוטי במחשב או בתור USB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום המצב שלי הוא כזה: יש לי מודם רשת של בזק שמתחבר למחשב (כרטיס רשת) והגלישה נעשית באמצעות חייגן של בזק (שם משתמש וסיסמא) ברשותי גם ראוטר ווירלס של אסוס דגם WL530G שאני רוצה לחבר למודם ולגלוש עם הלפטופ שלי בווירלס. כאשר אני מחבר את המודם של בזק לראוטר ואת הראוטר למחשב ומנסה לבצע חיוג אני לא מצליח,בחיבור ישיר זה כן מצליח. האם צריך להגדיר את הראוטר איפה שהוא לגבי זה שיש לי חייגן שבו אני מבצע התקשרות? איך מגדירים? איפה? החיוג לבזק נעשה עם פרוטוקולPPP0E ... תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-