רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
-
שכחתי את הסיסמא שלי לחיבור האינטרנט ישנה אפשרות למצוא אותה או שבעזרת תוכנה כלשהי כל זאת מבלי להתקשר לספק אינטרנט תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לחבר למחשב חיבור של 56K איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שהוא ראוטר ואני פתחתי לו את הפורטים מזמן והגדרתי לו כתובת קבועה 10.0.0.3 ופתאום אני מקבל מזהה נמוך. יש לי SP2 לא מהיום ואישרתי את האימיול בפיירול שלי (ביטדיפנדר) והפיירוואל של הווינדוס סגור כל הזמן. אז הגדרתי לו כתובת פנימית אחרת,פתחתי את הפורטים לכתובת החדשה וזה עבד טוב (מזהה גבוה) כמה ימים ושוב אותה הבעיה. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום רב, אני וחבר שלי מתווכחים איזה ראוטרים יותר טובים של חברת cisco או nortel ואני כל זמן מסביר לו שסיסקו יותר טובים ויותר איכותיים ולכן הם יותר יקרים, אז אני מבקש את עזרתכם-חברי הפורום,לכתוב כאן איזו חברת ראוטרים יותר טובה,סיסקו או נורטל. בתודה מראש!!!
-
- 2 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום. עד היום השתמשתי במודם הנוראי (להחריד) ALE 130 שמתחבר דרך USB. ברצוני להחליף למודם שיתחבר דרך כרטיס רשת ויתמוך גם בלינוקס וגם בXP64BIT. הספקית שלי היא נטויז'ן וראיתי באתרם שהם לא מספקים מודמים שמתחברים לכרטיס רשת. (מה הסיבה). א.אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מודמים ב.אשמח לדעת האם אני יכול לקנות מודם מבזק/מבזק סטור או משהו בסגנון.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטית של EDIMAX, והרשת היא בין שני מחשבים, אחד נייד עם כ. רשת אלחוטי והשני נייח שמחובר בכבל לנתב. אין לי כרגע שום הגנה על הרשת. קראתי באתר של מיקרוסופט שאפשר להגביל את הרשת ע"י הוספת מחשבים ע"פ מס' הMAC שלהם. מישהו יודע אולי איך לעשות את זה? עם תוכנה או בהגדרות של הנתב? אולי למישהו יש רעיון יותר טוב איך להגביל חדירה של משתמשים שנמצאים בטווח הרשת שלי? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה יש לי מודם+ראוטר של 3com דגם 3crwe754g72-a הסתכלתי בכל המדריכים שקימיים לסוג זה ולא הצלחתי לסנכרן אותו (הבעיה היא כשלקחתי את זה לחבר שלי הוא הצליח שם לסנכרן ואצלי בבית הוא לא מצליח לסנכרן והדבר הכי מוזר הוא שעם המודם של בזק הוא כן מצליח לסנכרן אצלי בבית) למישהו יש פיתרון למצב זה ? אם מישהו יודע את ההגדרות המדויקות של סוג זה של הראוטר אנא רשום זאת (אני מחובר לבזק בינלאומי) אני תקוע וזקוק עזרה בדחיפות בתודה רבה ה.נ
-
- 2 תגובות
- 855 צפיות
-
-
פה מצויין לגבי חיבור אם 2 כרטיסי רשת . השאלה שלי איך אני משתף אם במחשב הראשי אני גולש דרך USB ? האם צריך כרטיס רשת 1 במחשב הראשי ו כרטיס נוסף בשני ? ואיך ההגדרות נשארות אותו בדר? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את הפרט של האיי סיי קיו כי מאז שהתקנתי ראוטר יש לי בעיות עם האיי סיי קיו ואני חושב שבגלל שהפורט שלו חסום
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אם מחברים 2 מחשבים שמעוניינים לשתף דרך אחד את האינטרנט (בלי קשר כרגע..) והם מחוברים דרך HUB האם יש להשתמש בכבל מוצלב או ש HUB יודע להצליב בעצמו?
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי מודם eci bfocus 270 ראוטר edimax cr6104k חיברתי את המודם לראוטר את המחשב הראשון ל port הראשון בראוטר ואת המחשב השני לport השני בראוטר עכשיו עשיתי חיפוש ומצאתי מדריך שמסביר איך לעשות שיתוף קבצים עשיתי אותו והשיתוף פועל טוב מאוד אבל האינטרנט לא ניסיתי את המדריך במדור מדריכים ועשיתי חיפוש ניסיתי עשרות פעמים ולא הצלחתי כרגע כדי שאני יצליח להתחבר לאינטרנט הוצאתי את הכבל של המודם וחיברתי למחשב רגיל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום רב, לצערי הרב אני נתקל בבעיה חמורה ביותר באינטרנט בחודשים האחרונים.. וממש אין לי מושג מה הבעיה... ברשותי חיבור אינטרנט בכבלים (modem RCA) במהירות של 1.5 מגה עם הספק 012. בנוסף האינטרנט מחובר לראוטר של EDIMAX, ה-G... (עם עוד 4 מחשבים) לאחרונה אני נתקל בבעיה של לאגים ותקיעות תקשורת חמורים עם האינטרנט ! וישנם מספר גומרים שבדקתי... תחילה חשבתי שהבעיות החלו מאז שהעבירו את הנקודה של הכבלים... אבל הכבלים אמרו שהם עשו מעקב והם רואים שהכל תקין... לאחר מכן חשבתי אולי מדובר ב012.. אבל הם מהירו להגיד לי שזה ספיי ווארים... עכשיו הם אמרו לבדוק איזה פרוססים רצים לי ובדקתי וזה מה שרץ לי אקטיבי באינטרנט שרק MSN ותוכנת ונטרילו פותחים Active Connections Proto Local Address Foreig…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מישהוא יכול להסביר לי איך אני מחבר שני מחשבים על ידי כבל של מדפסת ולהעביר איתו קבצים האם צריך הגדרות מיוחדות? תודה
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
קודם כל נעלמו לי קבצים מהמחשב ויש לי בעיות אני מתחבר וכל זה... אבל זה עושה לי בעייה כזאת כאילו אני לא מחובר!!! לא מתחבר לאיסיקיו ניתקע לי בקאונטר ועוד מלא בעיות... מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
קודם כל מה זה האם זה יכול לתקוע לי את האינטרנט לכמה זמן עכשיו שמתי לב שאני משחק אז המשחק נתקע לי ל10 שניות(בכל משחקי הרשת) ואז בדקתי שמתי שזה נתקע הIN של הFPS ושל הPING פשוט נתקעים האם יש קשר בין זה לMTU? תודה לעזורים
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כוס אמק נמאס לי מכל ישראשיט המזדיינת בתחת הזאת בייחוד עם השירות המזדיין של האינטרנט אני תקוע עם בעיה שאין לאף אחד משוג מאיפה זה בכלל מגיע עכשיו יש לי גם בעיות פינג תראו אני אחד ששומא על המחשב אני סורק לSPY SHIT ולא מוצא כלום אני סורק עם A-Squared,Ad-Aware,Microsoft Anti spyware beta 1 ואין לא מוצא חוץ מתוכנות שנחשבות לHACK TOOLS (Mirc,SERV-U,REALVNC( ואני גם סורק לווירוסים עם NOD32 ואתם יודעים מה ורדתי גם כן את הגרסה האחרונה של KASPERSKY וגם אין ולמרות זאת מחקתי את ה"HACK TOOLS" ועדין יש לי PING גבוה אף פעם לא היה לי בעיות כאלה
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על נתב אלחוטי שבא יחד עם שרת מדפסת כמה שיותר זול ומספק תתמורה.... בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
קצת פרטים: נתב: d-link i640 מודם: alcatel, 5 leds אני פשוט לא מצליח להתחבר לאינטרנט כבר 3 אנשים שמנסים ברשתות היו פה ולא הצליחו לפתור את הבעיה הכל מוגדר כראוי.. המודם מחובר לנתב... אבל מה בהגדרות של הנתב שאני נכנס ל status כתוב PPPoE Disconnected ושאני עושה Connect לא קורה כלום, זה לא מתחבר, ותאמינו לי שבדקתי ההגדרות נכונות. עשיתי עדכון ל firmware לא עזר אני ממש נואש וממש צריך רשת בבית מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש אחסון לאתר שאמור לכלול כמה מאות תמונות של סיום אימוני כושר קרבי. אני צריך שרת מהיר, לא מוגבל בגישה(בגבול הנורמלי) שיאחסן את כל התמונות והקבצים הנלווים ותהיה גישה חופשית אליו(פשוט מאוד אתר). מחיר כמה שיותר נמוך, ומה שחשוב שיהיה אמין. למישהו יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
התקנתי רשת בין שני המחשבים שלי, כבל ישיר מוצלב. בלי ראוטר. המחשב הראשון החדש יותר מזהה את המחשב את השני, ואני מצליח לגשת אליו גם ולהעתיק אליו דברים. אבל השני לא מזהה את הראשון, הוא בכלל לא רואה אותו... בנוסף לוקח למחשב הראשון איזה 5-6 שניות עד שהוא מוצא את המחשב השני ומצליח לגשת אליו, אחרי שעשיתי את זה פעם אחת, אז הוא כבר רץ אלא אם כן סגרתי את האקספלורר ונכנסתי מחדש ואז שוב אני מחכה 5-6 שניות. זה אמור להיות ככה כל פעם?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני צריך הסבר בעברית, או הסבר קצרים וכולאים באנגלית. המונחים הם: high level protocol representation encoding dialog control
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
עברתי על כמה ספקיות אינטרנט ונטויזן יצאה הכי זולה 49 ש"ח לחצי שנה ל1.5 מגה ו 59 לחודש מאחרי החצי שנה (עריכה: קיבלתי הרגע הצעה של 84 ש"ח כולל הכל לכבלים דרך אינטרנט זהב לשנה) האם קיימות בעיות עם נטויזן שאני צריך לדעת עליה? עוד שאלה אחת- יותר בקשה איך אני יכול לבקש מודם מסוים בהתקנה של הכבלים? ואיזה מודם לבקש? ואיפה קיים מדריך שיעזור לי להפוך את המודם לראוטר? כי הם לוקחים איזה 1000 ש"ח להתקנת רשת ביתית...שזה כולל ראוטר שעולה להם איזה 400 ש"ח + התקנה 200-300 + עוד כל מיני יש לי כבר רשת ביתית של 2 מחשבים עם SWITCH ועם אלקטל מרובע שחור ישן שהפכתי לראוטר בעזרת מדריך תודה לכולם על העזרה אני צריך את זה לזמן הקרוב ביותר כי כרגע אני מנותב לחבילה מאוד יקרה עד שא…
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
-
עכשיו בפירוט- יש לי ראוטר Edimax 6104K ובחייגן של L2TP אני צריך להכניס גם HOST וגם GATEWAY הוסט מצאתי ב cable.org.il אבל אין לי מושג איך למצוא את הGATEWAY או מה צריך להיות בו... רועי
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-